stolo
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 13
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 998
|
|
« : Pa¼dziernik 04, 2010, 09:43:23 » |
|
Zapraszam do g³osowania. Wyniki bêd± znane dopiero po zakoñczeniu ankiety - czyli za 14 dni Udanego g³osowania
|
|
|
|
"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 04, 2010, 10:51:59 » |
|
Niezale¿ne Forum Projektu Cheops (..no tak to lecia³o.. ) Forum Ludzi Pytaj±cych ( FLP) Ekspresja Projektu Cheops Forum Czytelników Projektu Cheops Cheops - Filozofia Staro¿ytnych w Nowym ¦wiecie (ciekawe, ale.. Cheops - Z wiedz± staro¿ytnych w Now± Erê (a kto siê wybiera?.. Cheops Forum o Cz³owieku (raczej niekoniecznie o cz³owieku. Ja sie tutaj przez do¶wiadczenie dowiedzialem duzo o goscach na ziemi.. niekonieczne ludziach) EzoCheops (tak sobie mysle, ze idea "ezoteryki" na forum internetowym jest troche profoanum istoty ezo, gdyz w sporej mierze est egzo.. niuanse bywaja ezo) Wolni w Krêgu Cheopsa (mo¿e w nowym wydaniu forum - w dotychczs.-zniewoleni) Tajemnica Cheopsa () Cheops-przebudzenie () Forum Wêdrowców Forum Galaktyczny Równik (raczej bedzie dezinformacj±, bo co innego równik - a co innego chamska urawi³owka) (z ta grupa tematyczna koresponduje forum "| X | nu | DOM KO£A |" ) Dziedzictwo Cheopsa (by³o PCh - a tu DCh.. idzie sie przestawiæ Cheops dawniej i dzi¶Gwiezdne przes³anie Cheopsa Cheops - miêdzy piramidami a ¦l꿱 (tematycznie faktycznie osadzone) Miêdzy Cheopsem a ¦l꿱 Miedzy Giz± a ¦l꿱 (Coæ na ¶lezy dzieje sie duzo bardzo ciekawych rzeczy, o ktorych relacji tu nie ma i razej tu nie bedzie, wiec nazwa troszku na wyrost - jesli nie na przek³am. * 4411155888125766688) Cheops - Forum Rozwoju Duchowego (ducha nie da sie rozwiac - byl o tym watek tu na forum) najsensowniejsze IMHO wyboldowalemOstatecznie zastanawiam sie nad: Cheops - miêdzy piramidami a ¦l꿱 Cheops-przebudzenie Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2010, 11:05:56 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 04, 2010, 11:11:22 » |
|
Witajcie.
Wlasnie zastanawialam sie nad ta nowa nazwa naszego forum. Doszlam do wniosku ze najlepsza nazwa to: " Cheops-miedzy piramidami a Sleza" Nazwa ta posiada w sobie przeszlosc forom i przyszlosc. Pozdrawiam serdecznie Rafaela.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 04, 2010, 20:58:41 wys³ane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 04, 2010, 11:42:54 » |
|
Ja wybralam nazwe dotyczaca naszego aktualnego stanu , czyli "Niezalezne Forum Projektu Cheops." Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 04, 2010, 14:01:25 » |
|
No zobaczymy jak to wyjdzie. Oby wybór oddawa³ sens tego forum... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 04, 2010, 16:52:11 » |
|
Ja klikn±³em pkt 1.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 04, 2010, 18:09:45 » |
|
Glos za pozostawic. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 04, 2010, 19:05:10 » |
|
Zag³osowa³am na "Niezale¿ne forum Projektu Cheops" Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 05, 2010, 11:53:33 » |
|
zag³osowa³em na "Cheops-przebudzenie " , bo wydaje mi siê, ¿e wielu ( o ile nie wszyscy ) budzimy siê z bajki o Cheopsie . Bajki , która by³a skonstruowana przez Samcia ( kimkolwiek by nie by³). Jedni budz± siê za pomoc± totalnej negacji pierwotnych tre¶ci, które le¿a³y u podstaw za³o¿enia tego forum w zamierzch³ej przesz³o¶ci, opieraj±c siê na wykazywaniu nielogiczno¶ci i braku spójno¶ci wizji z faktami , a inni budz± siê w stronê bardziej ezoteryczn±. Oba kierunki s± warte rozwoju. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
banita
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 05, 2010, 16:42:53 » |
|
Czêsto czytam Wasze posty... Moja propozycja tematu: "Forum Projektu Cheops- rzeczywistej historii ci±g dalszy" Dlaczego? Poniewa¿ sami jeste¶cie twórcami dalszego ci±gu tej historii. Projekt Cheops nie jest ani dobry ani kiepski. Istnieje. Tak, jak istniej± ludzie z nim zwi±zani, ich energia pieni±dza, ich nadzieje, marzenia i...jakby powiedzia³a Kiara, ich plany przedurodzeniowe. Nie da siê istnienia Enki-Samuela zamie¶æ pod dywan. Pora zrozumieæ istnienie ró¿nych niefizycznych grup ¶wiadomo¶ci, które istniej± i dzia³aj± w obrêbie naszej fizycznej, trójwymiarowej domeny. Nie szukajcie jedynej i s³usznej dla siebie prawdy. Rzeczywisto¶æ, to ¿ywy, organiczny twór, na któr± sk³ada siê praca WSZYSTKICH ludzkich przedstawicieli dodaj±c do tego tak¿e nieludzkie energie z³±czone z nasz± domena wibracyjn±. Enki w definicji ludzkiej jest jak najbardziej bogiem. Jest tak¿e opiekunem Ziemi, skoro tak uwa¿a. Ale jest tak¿e cz³onkiem duchowej Hierarchii, która ewoluuje podobnie, jak gatunek Homo Sapiens na Terrze-Ziemi Hierarchia owa jest zwi±zana z wierzeniami nie tylko naszego gatunku: w naszym czasie transformacji odgrywa ogromn± rolê- zadaniem Hierarchii jest wspomaganie transformacji wierzeñ naszego gatunku, by nie wyrz±dzi³a ona spustoszenia w obrêbie psychiki ludzkiej/ tym samym Hierarchia równie¿ przechodzi swoista transformacjê, by lepiej s³u¿yæ naszemu gatunkowi-bowiem jej motywacja jest s³u¿enie humanoidalnym formom w czasie ich ewolucji. P/s/ Da³am propozycjê Panu Wójcikiewiczowi- chcia³am, by Pan Rayan z projektu Camelot i Awalot zrobi³ wywiad z twórcami PCH i pomóg³ wyci±gn±æ wnioski, bo ma do¶wiadczenie z wywiadu z Jamesem (WM). Pozwoli³oby to zdj±æ ciê¿ar odpowiedzialno¶ci z ludzi od PCH, bo B.Rayan ma wystarczaj±ca wiedzê, by u³o¿yæ puzle i obroniæ honor tych ludzi. Oni wype³niaja najlepiej, jak potrafi± swój plan, z którym przyszli na Ziemiê. Pozdrawiam Wszyskich- Sarah P/s/2 A gdzie mój ulubieniec- Kamilek ==================================Darku-scal posty... Smutno mi, ¿e ¿adne z Was nie wysili³o siê na ¿aden sensowny komentarz... Je¶li dla Ka¿dego z Was obszar materialnej rzeczywisto¶ci oka¿e swoje najgorsze oblicze, oka¿e g³êbokie dno, oka¿e brak nadziei od kogokolwiek- bêdzie to czas, gdzie Ka¿de z Was bêdzie wiedzia³o, ¿e jest w stanie uratowaæ samego siebie,¿e czas nauczycieli dobieg³ koñca... Ano scali³em Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 05, 2010, 20:22:20 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 07, 2010, 22:31:28 » |
|
O co Ci chodzi banito bo normalnie nie rozumiem... Mo¿e tak w skrócie i prosto?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 08, 2010, 05:58:00 » |
|
Czêsto czytam Wasze posty... Moja propozycja tematu: "Forum Projektu Cheops- rzeczywistej historii ci±g dalszy" Dlaczego? Poniewa¿ sami jeste¶cie twórcami dalszego ci±gu tej historii. Projekt Cheops nie jest ani dobry ani kiepski. Istnieje. Tak, jak istniej± ludzie z nim zwi±zani, ich energia pieni±dza, ich nadzieje, marzenia i...jakby powiedzia³a Kiara, ich plany przedurodzeniowe. Nie da siê istnienia Enki-Samuela zamie¶æ pod dywan. Pora zrozumieæ istnienie ró¿nych niefizycznych grup ¶wiadomo¶ci, które istniej± i dzia³aj± w obrêbie naszej fizycznej, trójwymiarowej domeny. Nie szukajcie jedynej i s³usznej dla siebie prawdy. Rzeczywisto¶æ, to ¿ywy, organiczny twór, na któr± sk³ada siê praca WSZYSTKICH ludzkich przedstawicieli dodaj±c do tego tak¿e nieludzkie energie z³±czone z nasz± domena wibracyjn±. Enki w definicji ludzkiej jest jak najbardziej bogiem. Jest tak¿e opiekunem Ziemi, skoro tak uwa¿a. Ale jest tak¿e cz³onkiem duchowej Hierarchii, która ewoluuje podobnie, jak gatunek Homo Sapiens na Terrze-Ziemi Hierarchia owa jest zwi±zana z wierzeniami nie tylko naszego gatunku: w naszym czasie transformacji odgrywa ogromn± rolê- zadaniem Hierarchii jest wspomaganie transformacji wierzeñ naszego gatunku, by nie wyrz±dzi³a ona spustoszenia w obrêbie psychiki ludzkiej/ tym samym Hierarchia równie¿ przechodzi swoista transformacjê, by lepiej s³u¿yæ naszemu gatunkowi-bowiem jej motywacja jest s³u¿enie humanoidalnym formom w czasie ich ewolucji. P/s/ Da³am propozycjê Panu Wójcikiewiczowi- chcia³am, by Pan Rayan z projektu Camelot i Awalot zrobi³ wywiad z twórcami PCH i pomóg³ wyci±gn±æ wnioski, bo ma do¶wiadczenie z wywiadu z Jamesem (WM). Pozwoli³oby to zdj±æ ciê¿ar odpowiedzialno¶ci z ludzi od PCH, bo B.Rayan ma wystarczaj±ca wiedzê, by u³o¿yæ puzle i obroniæ honor tych ludzi. Oni wype³niaja najlepiej, jak potrafi± swój plan, z którym przyszli na Ziemiê. Pozdrawiam Wszyskich- Sarah P/s/2 A gdzie mój ulubieniec- Kamilek ==================================Darku-scal posty... Smutno mi, ¿e ¿adne z Was nie wysili³o siê na ¿aden sensowny komentarz... Je¶li dla Ka¿dego z Was obszar materialnej rzeczywisto¶ci oka¿e swoje najgorsze oblicze, oka¿e g³êbokie dno, oka¿e brak nadziei od kogokolwiek- bêdzie to czas, gdzie Ka¿de z Was bêdzie wiedzia³o, ¿e jest w stanie uratowaæ samego siebie,¿e czas nauczycieli dobieg³ koñca... Ano scali³em Darekja czytam twoje posty równie¿ Sahro/banito- nawet je¿eli mamy inny punkt widzenia,- wydaje siê ¿e nawet sprzeczne pogl±dy wykluczj±ce siê- w sumie/koñcu razem daj± ca³kowity obraz rzeczywisto¶ci, a ka¿dy z osobna jest niepe³ny, choæ ta rzeczywisto¶æ to i tak "poligon" i zaledwie lustrzane odbicie naszej prawdziwej natury. pozdr. PS. sama widzisz jakie przesilenie nastêpuje PS.2 twój ulubieniec chyba zbanowany, ale pisanie w kó³ko tych samych inwektywów staje siê nie efektywne
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 08, 2010, 22:22:52 » |
|
zag³osowa³em
Cheops - miêdzy piramidami a ¦l꿱
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 13, 2010, 13:56:35 » |
|
Witam Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwo¶æ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaæ ale nie trzeba. Proszê wybieranie pomiêdzy pozostawionymi nazwami Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 16, 2010, 10:57:10 » |
|
Witam Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwo¶æ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaæ ale nie trzeba. Proszê wybieranie pomiêdzy pozostawionymi nazwami Pozdrawiam to dodam g³osy tak (jesli glosowanie bedzie aktywne) Cheops - miêdzy piramidami a ¦l꿱 +1 (2) Gwiezdne przes³anie Cheopsa +1 (1)
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 21, 2010, 12:21:37 » |
|
No to co? robiæ ostateczn± dogrywkê czy sam mam wybraæ z dwójki finalistów??
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 21, 2010, 12:49:16 » |
|
Jestem za dogrywk±.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:12:47 » |
|
Stolo, ja tam zdaje siê na ciebie Sam wybierz.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:16:38 » |
|
skoro ju¿ g³osujemy- to do koñca,- bojê siê- co bêdzie jak bêdzie remis wtedy bêdzie musia³ wybraæ Stolo
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:29:55 » |
|
Te¿ jestem za dogrywk±. Jak mia³o byæ g³osowanie, to do ostatecznego wyniku. Chyba, ¿e g³osów bêdzie po równo - wtedy niech Stolo wybierze
|
|
|
|
|
|
|
Robin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:41:18 » |
|
Witam Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwo¶æ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaæ ale nie trzeba. Proszê wybieranie pomiêdzy pozostawionymi nazwami Pozdrawiam Ja nie dam rady drugi raz zag³osowaæ bo u mnie ankieta nie dzia³a i widzê ¿e u PHIRIOORI tez
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2010, 14:42:01 wys³ane przez Robin »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 21, 2010, 14:50:05 » |
|
Witam Zmodyfikowa³em ankietê i da³em mo¿liwo¶æ trzykrotnego oddania g³osu - mo¿na wykorzystaæ ale nie trzeba. Proszê wybieranie pomiêdzy pozostawionymi nazwami Pozdrawiam Ja nie dam rady drugi raz zag³osowaæ bo u mnie ankieta nie dzia³a i widzê ¿e u PHIRIOORI tez Jak to, ¿e "u PHIRIOORI tez"? A ankieta nie dzia³a, bo siê skoñczy³a o godzinie 14:54:50, dopóki Stolo nie podejmie decyzji co dalej - nikt nie g³osuje.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 21, 2010, 15:03:55 » |
|
Elo !!
Chcia³bym zauwa¿yæ jedn± rzecz: 17 g³osów, liczba zarejestrowanych czyli uprawnionych do g³osowania u¿ytkowników to 453 na ten moment.
17/453 = 3,75 %.
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 21, 2010, 15:21:31 » |
|
Elo !!
Chcia³bym zauwa¿yæ jedn± rzecz: 17 g³osów, liczba zarejestrowanych czyli uprawnionych do g³osowania u¿ytkowników to 453 na ten moment.
17/453 = 3,75 %.
G³osowaæ mia³ prawo ka¿dy. Je¶li kto¶ tego nie zrobi³ - oznacza to tyle, ¿e nie jest to dla niego wa¿ne - jego strata, decyzjê podejm± za niego inni.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
P³eæ: