Nie wiem, jak tego dokonaæ. Mam jednak wra¿enie, ¿e ostatnie wydarzenia w krajach muzu³mañskich s± nie¶mia³± zapowiedzi± nadchodzenia tych zmian. Zmian na skalê globaln±.
Proces zmian jest w ogromnej czê¶ci sterowany "z góry".
Szczególnie w skali globalnej.
Dlatego w sumie za bardzo nie powinni¶my siê o niego martwiæ.
Bêdzie dobrze.
Pomimo kwarantanny Ziemia jest pod p³aszczem ochronnym Federacji Galaktycznej, Siewców DNA, czy Hierarchii Duchowej.
To zupe³nie zrozumia³e jako, ¿e cywilizacyjnie dopiero raczkujemy.
Co teraz ?
Wygl±da na to, ¿e mówi±c jêzykiem sadowniczym planowane jest teraz ostre ciêcie w ziemskim sadzie i przerzedzanie zawi±zków.
To typowe zabiegi pielêgnacjne. Dziêki nim oszczêdzone zawi±zki wyrosn± na piêkne dorodne jabuszka.
Ca³y ziemski sad bêdzie Piêkny.
To proces globalny, ale Polska bêdzie w nim uczestniczyæ.
Wydaje siê jednak, ¿e mimo wielokierunkowej pomocy z zewn±trz do naszej doskona³o¶ci mamy dochodziæ sami.
Mamy kreowaæ Ziemiê na rajsk± planetê.
Te¿ jestem zdania, ¿e trzeba tworzyæ now± cywilizacjê bez mamony, jednak bez "zabiegów pielêgnacjnych" bêdzie to praktycznie niemo¿liwe.
Gdy same fundamenty s± z³e, to lepiej zacz±æ od pocz±tku.
A do zrobienia jest naprawdê sporo.
Pogoñ za pieni±dzem sprawi³a np., ¿e jemy toksyczne jedzenie, chorujemy.
Nie ma mowy o wielkich osi±gniêciach, je¿eli nie za³atwimy tematu zdrowia.
¯eby inkarnacja w ludzkie cia³o (pojazd dla duszy) by³a maksymalnie satysfakcjonuj±ca, to pojazd ten musi byæ sprawny i mo¿liwie najlepiej zasilany.
Co wiêcej trzeba umieæ naprawiæ te pojazdy dusz, które ju¿ mocno niedomagaj± w wyniku u¿ywania z³ego paliwa.
Bez tego sukcesu nie bêdzie.
W zdrowym ciele zdrowy duch- stare m±dre powiedzenie.
W Polsce s± ju¿ zal±¿ki przysz³ego sukcesu Ziemi.
Opracowano ju¿ do¶æ prost± i skuteczn± procedurê naprawy ludzkich cia³.
To wg mnie kardynalnie wa¿na sprawa , dlatego rozpiszê siê o tym w dziale Zdrowie, w wolnej chwili.
O poza tym od dawna pracuje siê nad najbardziej "optymalnym" zasilaniem cia³ ludzkich.
W tej kwestii my Polacy te¿ mamy sukcesy.
No i na koniec ta rewolucja ezoteryczna, która Polski te¿ nie ominê³a.
Mamy wiêc w Polsce wszystkie niezbêdne elementy, aby tworzyæ ma³y, pokazowy zal±¿ek nowej rajskiej Ziemi.
I jestem pewny, ¿e tego dokonamy, choæ nie od razu.
Podsumowuj±c widzê to tak:
1) Oczyszczanie dusz ( nie nasza dzia³ka, z wy³±czeniem ewentualnej kwestii wykopania faraona)
2) Rozpoczêcie produkcji zdrowej ¿ywno¶ci na masow± skalê
3) Uzdrowienie ludzkich cia³
4) Optymalizacja zasilania cia³ i mózgów ludzkich.
5) Rozwój duchowy w oparciu o w.w. podstawy.
Postêp techniczny powinien byæ tylko ¶rodkiem do osi±gniêcia ww celów.
A wiêc do dzie³a rodacy.