Nie wiem, jak tego dokonaÌ. Mam jednak wra¿enie, ¿e ostatnie wydarzenia w krajach muzu³maùskich s¹ nieœmia³¹ zapowiedzi¹ nadchodzenia tych zmian. Zmian na skalê globaln¹.
Proces zmian jest w ogromnej czĂŞÂści sterowany "z gĂłry".
SzczegĂłlnie w skali globalnej.
Dlatego w sumie za bardzo nie powinniÂśmy siĂŞ o niego martwiĂŚ.
BĂŞdzie dobrze.
Pomimo kwarantanny Ziemia jest pod pÂłaszczem ochronnym Federacji Galaktycznej, SiewcĂłw DNA, czy Hierarchii Duchowej.
To zupeÂłnie zrozumiaÂłe jako, Âże cywilizacyjnie dopiero raczkujemy.
Co teraz ?
WyglÂąda na to, Âże mĂłwiÂąc jĂŞzykiem sadowniczym planowane jest teraz ostre ciĂŞcie w ziemskim sadzie i przerzedzanie zawiÂązkĂłw.
To typowe zabiegi pielĂŞgnacjne. DziĂŞki nim oszczĂŞdzone zawiÂązki wyrosnÂą na piĂŞkne dorodne jabuszka.
CaÂły ziemski sad bĂŞdzie PiĂŞkny.
To proces globalny, ale Polska bĂŞdzie w nim uczestniczyĂŚ.
Wydaje siĂŞ jednak, Âże mimo wielokierunkowej pomocy z zewnÂątrz do naszej doskonaÂłoÂści mamy dochodziĂŚ sami.
Mamy kreowaĂŚ ZiemiĂŞ na rajskÂą planetĂŞ.
TeÂż jestem zdania, Âże trzeba tworzyĂŚ nowÂą cywilizacjĂŞ bez mamony, jednak bez "zabiegĂłw pielĂŞgnacjnych" bĂŞdzie to praktycznie niemoÂżliwe.
Gdy same fundamenty s¹ z³e, to lepiej zacz¹Ì od pocz¹tku.
A do zrobienia jest naprawdĂŞ sporo.
PogoĂą za pieniÂądzem sprawiÂła np., Âże jemy toksyczne jedzenie, chorujemy.
Nie ma mowy o wielkich osiÂągniĂŞciach, jeÂżeli nie zaÂłatwimy tematu zdrowia.
ÂŻeby inkarnacja w ludzkie ciaÂło (pojazd dla duszy) byÂła maksymalnie satysfakcjonujÂąca, to pojazd ten musi byĂŚ sprawny i moÂżliwie najlepiej zasilany.
Co wiĂŞcej trzeba umieĂŚ naprawiĂŚ te pojazdy dusz, ktĂłre juÂż mocno niedomagajÂą w wyniku uÂżywania zÂłego paliwa.
Bez tego sukcesu nie bĂŞdzie.
W zdrowym ciele zdrowy duch- stare mÂądre powiedzenie.
W Polsce s¹ ju¿ zal¹¿ki przysz³ego sukcesu Ziemi.
Opracowano ju¿ doœÌ prost¹ i skuteczn¹ procedurê naprawy ludzkich cia³.
To wg mnie kardynalnie waÂżna sprawa , dlatego rozpiszĂŞ siĂŞ o tym w dziale Zdrowie, w wolnej chwili.
O poza tym od dawna pracuje siĂŞ nad najbardziej "optymalnym" zasilaniem ciaÂł ludzkich.
W tej kwestii my Polacy teÂż mamy sukcesy.
No i na koniec ta rewolucja ezoteryczna, ktĂłra Polski teÂż nie ominĂŞÂła.
Mamy wiêc w Polsce wszystkie niezbêdne elementy, aby tworzyÌ ma³y, pokazowy zal¹¿ek nowej rajskiej Ziemi.
I jestem pewny, Âże tego dokonamy, choĂŚ nie od razu.
PodsumowujÂąc widzĂŞ to tak:
1) Oczyszczanie dusz ( nie nasza dzia³ka, z wy³¹czeniem ewentualnej kwestii wykopania faraona)
2) RozpoczĂŞcie produkcji zdrowej ÂżywnoÂści na masowÂą skalĂŞ
3) Uzdrowienie ludzkich ciaÂł
4) Optymalizacja zasilania ciaÂł i mĂłzgĂłw ludzkich.
5) RozwĂłj duchowy w oparciu o w.w. podstawy.
PostĂŞp techniczny powinien byĂŚ tylko Âśrodkiem do osiÂągniĂŞcia ww celĂłw.
A wiĂŞc do dzieÂła rodacy.