Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 21:45:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesja 111 - urlop En-Ki'ego  (Przeczytany 24457 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #25 : Grudzień 14, 2010, 07:41:53 »

No có¿, po prostu widaÌ, ¿e PCh zwija ¿agle. I nie dziwiê siê - by³o ju¿ tyle k³amstw, tyle przeinaczeù, ¿e tworzenie kolejnych tylko bardziej by ich pogr¹¿y³o. Wiêc wybrali dobry moment - na tyle blisko 2012, by nie by³o to podejrzane, i by mo¿na by³o sytuacjê wyssaÌ jak najmocniej, a na tyle daleko, aby do czasu 2012 wiêkszoœÌ zapomnia³a o tym projekcie.

No ale có¿, to byÂło do przewidzenia juÂż od dawna. Te brednie o Nibiru lecÂącej zygzakiem, bez atmosfery, napĂŞdzanej reaktorami atomowymi, wywijajÂącej ogonem jak jakiÂś pies byÂły juÂż tak naiwne, Âże maÂło kto by siĂŞ na to daÂł nabraĂŚ. 
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #26 : Grudzień 14, 2010, 13:37:52 »

Tene,sa tu tacy,ktorzy sa nabrani i dalej w tym tkwia.Nie moga sie tylko doczekac na jakis malenki,byle okruch,byle zwiastun, potwierdzajacy,ze PCH/MF to nie sciema.
Pozdrawiam.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #27 : Grudzień 14, 2010, 15:43:40 »

He he, dokÂładnie.
Albo szykujÂą coÂś z "grubej rury" na kolejny 2011 rock! DuÂży uÂśmiech
Ostatecznie wysunÂą dziaÂła od strony Szwajcarii. MrugniĂŞcie
Wanienka
Gość
« Odpowiedz #28 : Luty 24, 2011, 23:59:40 »

Witam, zastanawia³am siê nad wiarygodnoœci¹ projektu cheops od kilku lat i do tej pory mam watpliwosci co do autentycznoœci przekazów. W internecie mo¿na znaleŸÌ wiarygodniejsze przekazy.

DosyĂŚ tego mojego biadolenia i bĂŞdziemy zaczynaĂŚ. Pierwsze pytanie poproszĂŞ.

Pytanie:
Czy wulkany w Niemczech sÂą niebezpieczeĂąstwem?

En-Ki:
Nie, ale nie tak do koĂąca – nie.  JeÂśli dojdzie nawet do czĂŞÂściowego przebiegunowania to mogÂą siĂŞ staĂŚ niebezpieczne.  Wiadomo, Âże przy takim przebiegunowaniu  przesuwajÂą siĂŞ pÂłyty tektoniczne.  Co to jest - tÂłumaczyĂŚ nie muszĂŞ… WiĂŞc, jest rada o ktĂłrej juÂż mĂłwiÂłem.

Pytanie:
Jaka jest karma Szwajcarii i jak wpÂływa na nasze Âżycie?

En-Ki:
Czy mam policzyĂŚ w procentach?  To powiedzmy, skÂłamaÂłbym gdybym powiedziaÂł 100 procent, bo nie ma nigdzie takiej idealnej karmy, ale powiedzmy w 50 procentach. Jeszcze Âżeby trochĂŞ „mniejszym bogiem“ dla was byÂła mamona, to jeszcze te procenty by siĂŞ podniosÂły.  Zyskujecie ten plus za to, Âże pomagacie uchodÂźcom.  WiĂŞc, postarajcie siĂŞ o te nastĂŞpne procenty.

Jak czytaÂłam te wypowiedzi to en-ki sprawial wrazenie jakiegos menadzera w dodatku nie ogarniĂŞtego.
JACK
Gość
« Odpowiedz #29 : Luty 25, 2011, 23:32:49 »

Witam, zastanawiaÂłam siĂŞ nad wiarygodnoÂściÂą projektu cheops od kilku lat i do tej pory mam watpliwosci co do autentycznoÂści przekazĂłw.

................................
Jak czytaÂłam te wypowiedzi to en-ki sprawial wrazenie jakiegos menadzera w dodatku nie ogarniĂŞtego.

Enki mĂłwi, Âże jest tzw. opiekunem Ziemi. Jak zapewne wiesz panuje u nas niezÂły burdel.
Prawie 7 miliardĂłw istot namnaÂżajÂących siĂŞ bez kontroli.
Pewnie nikt tego do koĂąca nie ogarnia, nie tylko Enki.

No ale powiadajÂą, Âże w 2012  przyleci walec (Nibiru) i to wszystko wyrĂłwna.
Innej rady na nas ludzi pewnie nie ma.

AutentycznoœÌ przekazu dajÂą wg mnie  informacje  o pochodzeniu  ludzi-mieszaĂącĂłw  rasy biaÂłej.

W sesjach  "doszÂło" do przyznania siĂŞ Enki i  innej istoty z jego otoczenia , Âże to  Oni    "wchodzili do cĂłrek ludzkich", krzyÂżowali siĂŞ z nimi co doprowadziÂło do powstania biaÂłych mieszaĂącĂłw, czyli wspó³czesnych ludzi.
To wÂłaÂśnie  przez ten dawny seks , maÂło kto ogarnia co tu jest grane.
Poziom zniszczeĂą planety Ziemia wywoÂłany obecnie przez biaÂłego mieszaĂąca - potomka Enki i jego kolegĂłw naprawdĂŞ przeraÂża.

JeÂżeli jeszcze tego nie czytaÂłaÂś to wiĂŞcej informacji o tych dawnych bezeceĂąstwach Enkiego znajdziesz tutaj:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2367.0

OczywiÂście dawne grzechy Annunaki  nie pozostaÂły  bez konsekwencji.
Jak ktoÂś tak bardzo "nabroiÂł genetycznie" na danej planecie, to podejrzewam, Âże musi  po sobie trochĂŞ posprzÂątaĂŚ, jeÂżeli chce awansowaĂŚ w duchowej hierarchii.
StÂąd caÂłkiem prawdopodobne jest, Âże taki duch jak Enki musi aktywnie uczestniczyĂŚ w naprawie  danej planety.
Wg mnie i tak nie ma Âźle bo inni z jego ekipy musieli siĂŞ pewnie wcieliĂŚ w ludzkie ciaÂła i pracujÂą u podstaw.

« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2011, 23:34:41 wysłane przez JACK » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #30 : Luty 26, 2011, 21:52:39 »

Jak zapewne wiesz panuje u nas niezÂły burdel.
Prawie 7 miliardĂłw istot namnaÂżajÂących siĂŞ bez kontroli.
Spytam siê nieco przekornie i zaczepnie - czy zada³eœ takie pytanie swoim rodzicom, tzn. dlaczego Ciebie "namno¿yli" bez kontroli? Czy mo¿e Ciebie to nie dotyczy, tylko wy³¹cznie "innych"?
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #31 : Luty 26, 2011, 22:21:23 »

W Chinach juÂż od dÂłuÂższego czasu kontrolujÂą to "namnaÂżanie", ale z mizernym skutkiem. Na tej planecie jest jeszcze wiele miejsca dla nastĂŞpnych miliardĂłw istnieĂą. Problem w tym, jak zapewniĂŚ im godny byt. Czy starczy dla wszystkich pracy i czy naprawdĂŞ musimy ÂżyĂŚ z tego, co zarobimy, czyli z tego, co zechce nam Âłaskawie zapÂłaciĂŚ wÂłaÂściciel naszego miejsca pracy...?

Ostatnie doÂświadczenia Egiptu, gdzie po "rewolucji" jest jeszcze wiĂŞksza bieda, dowodzÂą, Âże musi siĂŞ wydarzyĂŚ "COÂŚ", co zmieni oblicze tej cywilizacji, sposĂłb na Âżycie codzienne. Nie jestem przekonany, Âże musi to byĂŚ "walec". ChoĂŚ pewnie i tak jedynym wyjÂściem bĂŞdzie kiedyÂś, za setki lat, ekspansja na inne planety. To zadanie dla futurologĂłw. A my musimy im w tym pomĂłc.
JACK
Gość
« Odpowiedz #32 : Luty 27, 2011, 00:04:51 »

Czy mo¿e Ciebie to nie dotyczy, tylko wy³¹cznie "innych"?
JeÂżeli chodzi o moje obecne ciaÂło fizyczne, to jego  zaistnienie byÂło  niezaplanowane.
Informacja sprawdzona u ÂźrĂłdÂła.

Jednak jak zapewne wiesz  najbielsza wersja mieszaĂąca Homo sapiens to pod wzglĂŞdem demograficznym najmniejszy problem.

ChoĂŚ nawet u nas w Polsce na kaÂżdy kilometr kwadratowy przypada 110 osobnikĂłw.

OdejmujÂąc lasy i nieuÂżytki  to taki kilometr kwadratowy polskiej ziemi musi wyÂżywiĂŚ  okoÂło 200 ludzi.
To ogromne obci¹¿enie dla przyrody naszej planety .

Kahuna
Gość
« Odpowiedz #33 : Luty 27, 2011, 01:47:22 »

Jednak jak zapewne wiesz  najbielsza wersja mieszaĂąca Homo sapiens to pod wzglĂŞdem demograficznym najmniejszy problem.
A bardzo waska grupa z posrod tych najbielszych - jak zapewne wiesz - chcialaby sie pozbyc tych innych ras...to raz.
OdejmujÂąc lasy i nieuÂżytki  to taki kilometr kwadratowy polskiej ziemi musi wyÂżywiĂŚ  okoÂło 200 ludzi.
To ogromne obci¹¿enie dla przyrody naszej planety .
Nieprawda.Dysponujac obecnymi technologiami upraw,nie ma zadnego zagrozenia dla przyrody i natury.
W USA,90 % ziemi uprawnej lezy odlogiem,bowiem nie ma w tej chwili nabywcow na kupno nadprodukcji zywnosci.Kiedys Ameryka wysylala zboza i kukurydze do ZSSR i wszystkich demoludow.Bessa dla farmerow sie jednak skonczyla, a ziemia czeka na lepsze czasy, podczas gdy inni nie maja co do garnka wlozyc.
A gdyby tak tym,co prawie nie maja co jesc, umozliwic uprawe wszelkich rezerw i nieuzytkow?Nie za pieniadze,ale dla siebie i tych,ktorzy dzisiaj ledwo "przeda" i codziennie glodni?Krzysiek ma racje mowiac,ze nasza ziemia jest jeszcze w stanie wyzywic nastepnych kilka miliardow ludzi.Trzeba jedynie zmienic system podzialu dobr i dystrybucji na bardziej humanitarny i sprawiedliwy,nie oparty na ilosci posiadanych kapitalow,bo kapitalizm jest juz przezytkiem i musi odejsc do lamusa.Ziemia jest wlasnoscia wszystkich jej mieszkancow..,nie tylko "wybrancow"...to dwa.Amen.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 01:52:31 wysłane przez Kahuna » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #34 : Luty 27, 2011, 10:38:55 »

A gdyby tak tym,co prawie nie maja co jesc, umozliwic uprawe wszelkich rezerw i nieuzytkow?Nie za pieniadze,ale dla siebie i tych,ktorzy dzisiaj ledwo "przeda" i codziennie glodni?Krzysiek ma racje mowiac,ze nasza ziemia jest jeszcze w stanie wyzywic nastepnych kilka miliardow ludzi.Trzeba jedynie zmienic system podzialu dobr i dystrybucji na bardziej humanitarny i sprawiedliwy,nie oparty na ilosci posiadanych kapitalow,bo kapitalizm jest juz przezytkiem i musi odejsc do lamusa.Ziemia jest wlasnoscia wszystkich jej mieszkancow..,nie tylko "wybrancow"...to dwa.Amen.
Pozdrawiam.

Tak macie racjê ! To siê musi zmieniÌ ! Ziemia jest w stanie wy¿ywiÌ nas wszystkich.Musimy tylko ¿¹daÌ dostêpu do nowych ekologicznych technologii i dbaÌ o œrodowisko naturalne.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #35 : Luty 27, 2011, 11:07:18 »

Po tym "Amen" mogĂŞ tylko dodaĂŚ: ÂświĂŞte sÂłowa, Kahuna. Oraz przypomnieĂŚ to, co powiedziaÂł Jan PaweÂł II do narodu polskiego podczas pierwszej wizyty w Polsce po wstÂąpieniu na Tron Piotrowy: "Trzeba zmieniĂŚ oblicze Ziemi. Tej Ziemi!"

DziÂś jakÂże wyraÂźnie widaĂŚ, Âże byÂły to sÂłowa prorocze i odnoszÂące siĂŞ do caÂłego globu.

System kapitalistyczny wydawaÂł siĂŞ - w pewnym kontekÂście - najbardziej wydolny i sprawny ekonomicznie. Ale czyÂż moÂżna opieraĂŚ rozwĂłj Âświata, naszego wspĂłlnego dobra, na systemie opartym na wÂłasnoÂści globalnej sumy kapitaÂłu dzierÂżonej przez ograniczony krÂąg ludzi? To jest z gruntu sprzeczne same w sobie!

Jest "tylko" jedna przeszkoda, by to zmieniÌ: musi siê dokonaÌ prze³omowa zmiana w powszechnej œwiadomoœci tej cywilizacji - musi znikn¹Ì fetysz pieni¹dza, posiadania za wszelk¹ cenê. Nie wiem, jak tego dokonaÌ. Mam jednak wra¿enie, ¿e ostatnie wydarzenia w krajach muzu³maùskich s¹ nieœmia³¹ zapowiedzi¹ nadchodzenia tych zmian. Zmian na skalê globaln¹.
arteq
Gość
« Odpowiedz #36 : Luty 27, 2011, 12:46:56 »

JP II powiedziaÂł inaczej - sÂłowa niby zbliÂżone ale wydÂźwiĂŞk zupeÂłnie inny.

JACK, powiedziaÂłeÂś - niezaplanowany. Wobec tego jakie masz moralne prawo aby innym zabraniaĂŚ tej "niezaplanowoÂści"? OsobiÂście nigdy nie odwaÂżyÂłbym siĂŞ komukolwiek tego odmawiaĂŚ.
JACK
Gość
« Odpowiedz #37 : Luty 27, 2011, 12:47:35 »

Nie wiem, jak tego dokonaÌ. Mam jednak wra¿enie, ¿e ostatnie wydarzenia w krajach muzu³maùskich s¹ nieœmia³¹ zapowiedzi¹ nadchodzenia tych zmian. Zmian na skalê globaln¹.
Proces zmian jest w ogromnej  czĂŞÂści sterowany "z gĂłry".
SzczegĂłlnie w skali globalnej.
Dlatego w sumie za bardzo nie powinniÂśmy siĂŞ o niego martwiĂŚ.
BĂŞdzie dobrze.

Pomimo kwarantanny Ziemia jest pod pÂłaszczem ochronnym Federacji Galaktycznej, SiewcĂłw DNA, czy Hierarchii Duchowej.
To zupeÂłnie zrozumiaÂłe jako, Âże  cywilizacyjnie dopiero raczkujemy.

Co teraz ?
WyglÂąda na to, Âże mĂłwiÂąc jĂŞzykiem sadowniczym planowane jest teraz ostre ciĂŞcie w ziemskim sadzie i przerzedzanie zawiÂązkĂłw.
To typowe zabiegi pielĂŞgnacjne. DziĂŞki nim  oszczĂŞdzone zawiÂązki wyrosnÂą na piĂŞkne dorodne jabuszka.
 CaÂły ziemski sad bĂŞdzie PiĂŞkny.
To proces globalny, ale Polska bĂŞdzie w nim uczestniczyĂŚ.

Wydaje siĂŞ jednak, Âże mimo wielokierunkowej pomocy z zewnÂątrz do naszej doskonaÂłoÂści mamy dochodziĂŚ sami.
Mamy kreowaĂŚ ZiemiĂŞ na rajskÂą planetĂŞ.
TeÂż jestem zdania, Âże trzeba tworzyĂŚ nowÂą cywilizacjĂŞ bez mamony, jednak bez "zabiegĂłw pielĂŞgnacjnych" bĂŞdzie to praktycznie niemoÂżliwe.

Gdy same fundamenty s¹ z³e, to lepiej zacz¹Ì od pocz¹tku.

A do zrobienia jest naprawdĂŞ sporo.
PogoĂą za pieniÂądzem sprawiÂła np., Âże jemy toksyczne jedzenie, chorujemy.

Nie ma mowy o wielkich osiÂągniĂŞciach, jeÂżeli nie zaÂłatwimy tematu zdrowia.

ÂŻeby inkarnacja w ludzkie ciaÂło  (pojazd dla duszy)  byÂła maksymalnie  satysfakcjonujÂąca, to pojazd ten musi byĂŚ sprawny i moÂżliwie najlepiej zasilany.
Co wiĂŞcej  trzeba umieĂŚ naprawiĂŚ te pojazdy dusz, ktĂłre juÂż mocno niedomagajÂą w wyniku uÂżywania zÂłego paliwa.

Bez tego sukcesu nie bĂŞdzie.
W zdrowym ciele zdrowy duch- stare mÂądre powiedzenie.

W Polsce s¹ ju¿ zal¹¿ki przysz³ego sukcesu Ziemi.

Opracowano ju¿ doœÌ prost¹ i skuteczn¹ procedurê naprawy ludzkich cia³.

To wg mnie  kardynalnie waÂżna sprawa , dlatego rozpiszĂŞ siĂŞ o tym w dziale Zdrowie, w wolnej chwili.
O poza tym od dawna pracuje siĂŞ nad najbardziej "optymalnym" zasilaniem ciaÂł ludzkich.
W tej kwestii my Polacy teÂż mamy sukcesy.

No i na koniec ta rewolucja ezoteryczna, ktĂłra Polski teÂż nie ominĂŞÂła.

Mamy wiĂŞc w Polsce wszystkie niezbĂŞdne elementy, aby  tworzyĂŚ maÂły, pokazowy zal¹¿ek nowej rajskiej Ziemi.

I jestem pewny, Âże tego dokonamy, choĂŚ nie od razu.

PodsumowujÂąc widzĂŞ to tak:

1) Oczyszczanie dusz  ( nie nasza dziaÂłka, z wy³¹czeniem ewentualnej kwestii  wykopania faraona)
2) RozpoczĂŞcie produkcji zdrowej ÂżywnoÂści na masowÂą skalĂŞ
3) Uzdrowienie ludzkich ciaÂł
4) Optymalizacja zasilania ciaÂł i mĂłzgĂłw ludzkich.
5) RozwĂłj duchowy  w oparciu o w.w. podstawy.

PostĂŞp techniczny  powinien byĂŚ tylko Âśrodkiem do osiÂągniĂŞcia ww celĂłw.

A wiĂŞc do dzieÂła rodacy.

« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 12:56:38 wysłane przez JACK » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #38 : Luty 27, 2011, 22:39:17 »

JP II powiedziaÂł inaczej - sÂłowa niby zbliÂżone ale wydÂźwiĂŞk zupeÂłnie inny.

Jan PaweÂł II powiedziaÂł dosÂłownie tak:

Niech zstÂąpi Duch TwĂłj i odnowi oblicze ziemi! Tej ziemi. - homilia na Placu ZwyciĂŞstwa, czerwiec 1979, Jan PaweÂł II

MĂłj pierwszy cytat rzeczywiÂście nie byÂł dosÂłowny, ale nie zmienia to intencji wypowiedzi: wyraÂźnie wyraÂżonej woli zmiany oblicza ziemi. Ma nam w tym pomĂłc Duch zesÂłany przez NajwyÂższego.

TA ziemia, czyli Polska juÂż siĂŞ zmieniÂła. Teraz pora na resztĂŞ globu. I poczÂątek tych zmian juÂż widaĂŚ. W Afryce i Bliskim Wschodzie na poczÂątek.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: