Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 06:33:54

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Uzaleznienia a silna wola  (Przeczytany 2364 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Sventer
Go¶æ
« : Listopad 06, 2010, 12:03:17 »

Dlaczego mê¿czy¼ni wpadaj± w alkoholizm?
Odpowiedz jest prosta-przez kobiety.

Jeste¶ ¶mieszny i zabawny. Chichot Nie masz zielonego pojêcia o chorobie jak± jest alkoholizm/patologia. Masz chyba jaki¶ uraz do kobiet - widocznie matka Ciê bi³a i teraz to odreagowujesz w ten sposób. Lepiej zatrzymaj dla siebie tego typu wypowiedzi - brzydko pachn± - i w dodatku wprowadzasz dezinformacjê.

kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Listopad 06, 2010, 12:12:23 »

] Masz chyba jaki¶ uraz do kobiet - widocznie matka Ciê bi³a i teraz to odreagowujesz w ten sposób. Lepiej zatrzymaj dla siebie tego typu wypowiedzi - brzydko pachn± - i w dodatku wprowadzasz dezinformacjê.

Odezwa³ siê pan znawca,za to twoja mamu¶ka chyba za bardzo g³aska³a ciê po g³ówce,i rozpu¶ci³a dzieciaka.
Jeste¶ ¿a³osnym manipulantem , i tak ju¿ nikogo nie obchodz± twoje wypowiedzi,wiêc pisz sobie co chcesz,
Tak naprawê to wzbudzasz lito¶æ w¶ród forumowiczów,i znowu trzeba ciê ko³ysaæ....
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Listopad 06, 2010, 12:28:18 »

Wiesz imbecylu dobrze siê zastanów zanim co¶ drugi raz napiszesz. A kretynem to jeste¶ Ty ze swoj± rodzin± - je¶li jak±kolwiek masz.

Wiem wiêcej ni¿ Ci siê wydaje.
Jestem DDA - Doros³e Dzieci Alkoholików, wychowa³em siê w patologicznym ¶rodowisku jak to okre¶la nasze prawo i nie by³y to mi³e lata. Moja matka zmar³a nie dawno - bo siê zapi³a na ¶mieræ, udusi³a siê w nocy.

Sam nie pije lecz czasem ma siê pewne problemy z tym wszystkim tzn. "gorsze dni"(zaburzenia motywacyjne, emocjonalne). Na szczê¶cie mam bliskich mi ludzi, którzy mnie wspieraj±.

Co do Twojej osoby o¶mieszasz siê z posta na post wypisuj±c kolejne bzdury - nie masz pojêcia o ¿yciu i o tym co jest wa¿ne - brak Ci wzorca - brak instynktu samozachowawczego - jeste¶ zmanipulowanym idiotom, który powinien ³ykn±æ porz±dn± dawkê ¿ycia - taki wpierdol, który nauczy³ by Ciê ¿yæ - Ciebie matka g³aska, pie¶ci³a i pewnie wszystko dostawa³e¶ co chcia³e¶.

I do dodatku imbecylu zrozum wkoñcu ¿e Torton a ja to dwie ró¿ne osoby. Wspó³czujê Ci i Twojej rodzinie jak mo¿na takiego debila wychowaæ?
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2010, 12:29:35 wys³ane przez Sventer » Zapisane
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Listopad 06, 2010, 12:48:36 »

Wiesz imbecylu dobrze siê zastanów zanim co¶ drugi raz napiszesz. A kretynem to jeste¶ Ty ze swoj± rodzin± - je¶li jak±kolwiek masz.

Zabola³o,prawda?
I bardzo dobrze,powtórzê ci to jeszcze raz-wzbudzasz lito¶æ i nic wiêcej.

Sam nie pije lecz czasem ma siê pewne problemy z tym wszystkim tzn. "gorsze dni"(zaburzenia motywacyjne, emocjonalne). Na szczê¶cie mam bliskich mi ludzi, którzy mnie wspieraj±.

Ju¿ dawno powiniene¶ pój¶æ do psychiatry,
a wspiera to ciê chyba tylko twój komputer,
a mo¿e ¶picie ze sob±?

Co do Twojej osoby o¶mieszasz siê z posta na post wypisuj±c kolejne bzdury - nie masz pojêcia o ¿yciu i o tym co jest wa¿ne - brak Ci wzorca - brak instynktu samozachowawczego - jeste¶ zmanipulowanym idiotom, który powinien ³ykn±æ porz±dn± dawkê ¿ycia - taki wpierdol, który nauczy³ by Ciê ¿yæ - Ciebie matka g³aska, pie¶ci³a i pewnie wszystko dostawa³e¶ co chcia³e¶.

Kto tutaj jest zmanipulowany przez Internet?
Hê,kto ³yka wszystko co pisz± na jaki¶ paranormalnych-spiskowych stronach dla niemy¶l±cych fanatyków?
TY>
I powiedzia³em ci ju¿ co¶,do kopalni,zarabiaæ na swoje utrzymanie!
Wieczny studencie.....
Aha,i pozdrów ode mnie swoj± suniê.....

Ave771
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Listopad 06, 2010, 12:54:26 »

Nie piszê tego ¿eby wzbudziæ lito¶æ - nie potrzebuje jej, natomiast Ty chyba jej potrzebujesz. Czujesz siê nie dowarto¶ciowany? Widocznie tak.

Swoj± drog± gdzie¶ siê uchowa³? W rynsztoku? Ile Ty masz cz³owieku lat?
U nas jakby¶ powiedzia³ co¶ takiego komu¶ - dosta³ by¶ w mordê.
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2010, 12:55:14 wys³ane przez Sventer » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 06, 2010, 12:59:22 »

Syf, ch³opaki! Syf!

Usuwam.
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2010, 12:59:35 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve