Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #100 : Luty 29, 2012, 22:32:59 » |
|
Darku, refleksoterapia stóp to super alternatywa dla nas, zabiegi sa cudowne nawet jak nie przyniesie poprawy nalezy popraktykowac. Dzieki Ramzes 3. Twoja teza ze stopami przemowila do mnie.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #101 : Luty 29, 2012, 22:48:26 » |
|
Stosujê to ju¿ dobre dwa lata. Oczywi¶cie, ¿e ¶wietna metoda, dlatego utworzy³em o tym niezalezny w±tek >>. Jednak nie ma to wp³ywu na omawiany "szum" w uszach.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Ramzes3
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #102 : Marzec 01, 2012, 12:01:18 » |
|
Ale¿ Darku zanim powiesz niemo¿liwe! Spróbuj! Ka¿dy z nas jest indywidualno¶ci± i nie ka¿demu na tê sam± dolegliwo¶æ pomo¿e ten sam lek b±d¼ ta sama metoda. Ba nawet na podstawie badania aparatem "Oberon" (dobry rosyjski wynalazek) przekonasz siê, ¿e ka¿dy organizm potrzebuje inn± dawkê leku. Jeden cz³owiek bêdzie potrzebowa³ dawki w postaci dwóch tabletek jednorazowo a drugiemu ta dawka po prostu bêdzie szkodziæ! Nie mo¿na te¿ wykluczyæ, ¿e w zwi±zku z nadchodz±cymi zmianami "góra" przygotowuje Ciebie do okre¶lonego zadania czyli inaczej mówi±c przed Tob± kolejny "wzrost" ja to nazwê w rozwoju duchowym. Tak samo mo¿e to dotyczyæ wszystkich pozosta³ych forumowiczów pisz±cych o tym problemie! Ze swojej strony mogê dodaæ, ¿e w przesz³o¶ci niezbyt odleg³ej kilku swoim znajomym pomog³em uporaæ siê z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego". Szczerze mówi±c powróci³em do tego tematu ponownie po "przespaniu siê z tym problemem". O co chodzi? Pomy¶la³em sobie, ¿e fajnie jest odkurzyæ trochê swoje zastarza³e wiadomo¶ci by pomóc w jakim¶ stopniu tym, którzy tego potrzebuj± ale co najwa¿niejsze przypomnia³em sobie o pewnym czynniku, który w wielu przypadkach jest w³a¶nie przyczyn± chorób oczu, uszu i oty³o¶ci! Tym czynnikiem jest nazwijmy to ogólnie jest "czynnik natury psychicznej, emocjonalnej". Po krótce t³umaczê o co chodzi. Wielu z nas w swoim ¿yciu prze¿y³o jakie¶ traumatyczne zdarzenie nios±ce ze sob± bardzo silny ³adunek emocjonalny - z psychologicznego punktu widzenia - zwany ³adunkiem ujemnym b±d¼ zetknêli¶my siê z czym¶ co budzi bardzo silny wewnêtrzny opór a wiêc jest sprzeczne z naszymi wewnêtrznymi przekonaniami. Jak to siê ma do poruszanego problemu? Dos³ownie tak: - mamy problem ze wzrokiem - bo nasze oczy nie chc± czego¶ po prostu widzieæ np. okrucieñstwa, ¶mierci bliskich nam osób, - mamy problem ze s³uchem - bo nasze uszy nie chc± czego¶ lub kogo¶ s³yszeæ np. prze³o¿ony przez parê lat ocenia twoje zas³ugi mówi±c "Ty do niczego siê nie nadajesz!", mo¿e to dotyczyæ równie¿ wiedzy sprzecznej z wpojonymi przekonaniami religijnymi itp., - problem z oty³o¶ci± - nasz organizm tworzy dodatkow± tkankê t³uszczow± chc± stworzyæ barierê, mur odgradzaj±cy nas od problemu b±d¼ od osób z którymi nie chcemy mieæ ¿adnego kontaktu! Wymienione problemy mog± swymi korzeniami siêgaæ naszego dzieciñstwa a przejawiaæ siê dopiero po wielu latach. Szum w uszach mo¿e równie¿ byæ sygna³em, ¿e od d³u¿szego czasu powinni¶cie zrobiæ krok do przodu a jest jaka¶ bariera, która Was powstrzymuje, któr± trzeba usun±æ. Poniewa¿ ka¿dy jest indywidualno¶ci± dlatego ka¿dy z osobna musi ws³uchaæ siê w swój wewnêtrzny g³os i zadaæ pytanie "co oznacza ten szum?" Kiedy u¶wiadomisz sobie przyczynê problemu pozostaje ju¿ tylko jeden z wielu sposobów na jej usuniêcie. Najprawdopodobniej odczujecie, ¿e "co¶" od Waszego splotu pnie siê do góry przez gard³o do ust. Odczujecie odpowied¼. Mo¿e te¿ pojawiæ siê Waszym zmys³om jaki¶ obraz - symbol. To te¿ bêdzie odpowied¼ z Waszego wnêtrza. Zanim powiecie niemo¿liwe! Spróbujcie! Powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #103 : Marzec 01, 2012, 12:17:27 » |
|
Ramzes3
- mamy problem ze s³uchem - bo nasze uszy nie chc± czego¶ lub kogo¶ s³yszeæ Poniewa¿ ja mam problem z szumem/piskiem w jednym, lewym "uchu" , to pewnie tylko ono nie chce czego¶ s³yszeæ Przynajmniej tam lokalizujê to co¶, choæ nawet,kiedy zatykam ucho, albo usi³ujê jako¶ wyizolowaæ je od pisku , to nic nie daje. To raczej tak, jakby d¼wiêk rozchodzi³ siê "po ko¶ciach" czaszki, od wewn±trz. Có¿ , kiedy¶ siê skoñczy i bêdzie to najcichszy dzieñ, lecz ju¿ nie w tym ¿yciu
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #104 : Marzec 01, 2012, 12:38:26 » |
|
z tego co widzê/czytam, d¼wiêki/szumy które s³yszymy s± ró¿norakie i ró¿norakie pewnie s± ich przyczyny,- mi os. jednak siê wydaje, ¿e ma to co¶ wspólnego ze zmianami w ekosystemie w makroskali- kosm..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #105 : Marzec 01, 2012, 21:30:21 » |
|
Ale¿ Darku zanim powiesz niemo¿liwe! Hej, >Ramzes'ie<, nic takiego nie powiedzia³em. Stwierdzi³em jedynie, ¿e znam i stosujê refleksoterapiê i omawiany efekt nie ustêpuje. Ze swojej strony mogê dodaæ, ¿e w przesz³o¶ci niezbyt odleg³ej kilku swoim znajomym pomog³em uporaæ siê z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego". Wnioskujê, ¿e¶ zaznajomiony z tematem wiêc proponujê Ci utworzenie nowego w±tku w dziale: Medycyna niekonwencjonalna >> pod wskazanym przez Ciebie tematem. Wielu to siê przyda.
|
|
|
|
|
|
|
Ramzes3
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #106 : Marzec 01, 2012, 21:37:32 » |
|
East dziêki za podpowied¼. Co mówi na ten temat medycyna chiñska: nerki kontroluj± uszy. Uszy s± odzwierciedleniem stanu nerek. Z nerkami zwi±zane s± takie emocje jak gniew i strach. Twoje lewe ucho jest zwi±zane z Twoj± praw± nerk± a prawe ucho z lew±. Aby poprawiæ s³uch nale¿a³oby wzmocniæ nerki. Zanim poka¿e siê dzwonienie i szum w uszach mamy niewydolno¶æ nerki Yin, która przechodzi w niewydolno¶æ Yin w±troby a z tego powstaje wiatr w±troby, który daje dzwonienie i szum w uszach. Mówi±c pokrótce przyczyna problemu Twojego lewego ucha zaczyna siê w prawej nerce. Jako skuteczne metody wymienia siê tu akupunkturê i akupresurê. My¶lê, ¿e jednak warto trochê zastanowiæ siê te¿ nad emocjami. Pozdrawiam.
=========================
Darku przepraszam z to drobne nieporozumienie i przejêzyczenie. To trochê z rozpêdu bo mia³em napisaæ "nie ma rzeczy niemo¿liwych" a chodzi³o mi o to, ¿e skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przynios³a skutku to nale¿y poszukaæ innej metody która pozwoli w koñcu uporaæ siê z tym problemem i to raz na zawsze. Tak jak napisa³em nie ka¿da metoda pomo¿e w takim samym stopniu wszystkim, którzy maj± ten sam problem. Przez jaki¶ czas tez mia³em podobny problem dlatego stara³em siê pomóc w miarê swoich mo¿liwo¶ci.
Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:14:49 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #107 : Marzec 01, 2012, 22:13:53 » |
|
Nie ma za co przepraszaæ. W najmniejszym stopniu nie odebra³em tego jako jaki¶ przytyk czy co¶ w tym stylu. Twoje lewe ucho jest zwi±zane z Twoj± praw± nerk± a prawe ucho z lew±. Chwilunia. Wspominasz o akupresurze wiêc trzymaj±c siê tej akurat co¶ mi tu nie gra. Z moich informacji wynika, ¿e podzia³ "lewe odpowiada za prawe" funkcjonuje tylko w odniesieniu do g³owy. Prawe receptory oddzia³uj± na lew± stronê g³owy itd. za¶ w odniesieniu do pozosta³ej czê¶ci cia³a obowi±zuje zasada "lewy za lewe, prawy za prawe". skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przynios³a skutku to nale¿y poszukaæ innej metody Czy ja tak powiedzia³em? Wprost przeciwnie. Jestem jej gor±cym zwolennikiem i wci±¿, i stale j± stosujê. Napisa³em tylko, ¿e nie usunê³a "szumu w uszach", a tego akurat nie traktujê jako co¶ przykrego. Uwa¿am, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siê nas, naszych organizmów. Ot i wszystko.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:21:42 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #108 : Marzec 02, 2012, 10:50:04 » |
|
Dariusz
Uwa¿am, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siê nas, naszych organizmów. Ot i wszystko
W³a¶nie ja równie¿ tak uwa¿am. Zanim zacznê rozpaczaæ nad swoimi nerkami i szukaæ lekarstwa na nie istniej±cy problem ,albo te¿ kreowaæ problem, którego nie mia³em , poobserwujê ten szum do koñca 2012 r. Je¶li siê nasili i bêdzie mi przeszkadza³ ( a na razie to jest bo jest i tyle) to najpierw udam siê na terapiê biorezonansem. Podobne lecz podobnym Jak nie pomo¿e na d¼wiêk w uszach to przynajmniej udro¿ni przep³yw energii w ca³ym ciele uzdrawiaj±c na przyk³ad nerki - a te, jak wiadomo uzdrowi± uszy. I po k³opocie
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #109 : Marzec 02, 2012, 12:21:56 » |
|
..mo¿na jeszcze spróbowaæ wyleczyæ uszy stopami http://www.faceci.com.pl/receptory_mapa.html
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Ramzes3
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #110 : Marzec 02, 2012, 14:14:19 » |
|
Darku my¶lê, ¿e tutaj wszystko siê zgadza. ¯eby tak do koñca zrozumieæ medycynê chiñsk± to tak sobie my¶lê, ¿e pasowa³oby urodziæ siê chiñczykiem i parê lat studiowaæ tê wiedzê. Do ¼róde³ z medycyny chiñskiej siêgam bardzo rzadko szukaj±c jakich¶ wskazówek kiedy dostêpne ¼ród³a nie daj± jednoznacznej odpowiedzi. W tym przypadku "inspiracj±" by³o lewe ucho East. Patrz±c nawet na przyczyny dolegliwo¶ci podane w oparciu o poradnik chiñskiej firmy ale t³umaczone na zrozumia³y dla nas jêzyk w zestawieniu z tym co napisane jest w jêzyku chiñskiej medycyny mog³oby siê wydawaæ, ¿e chodzi o ca³kowicie odmienne medycyny. Wed³ug mnie s± jednak ró¿nice miêdzy sposobem diagnozowania w medycynie chiñskiej a akupresur± stóp. Ta pierwsza opiera siê na istniej±cych w cz³owieku kana³ach energetycznych, ¿ywio³ach, przywi±zuje du¿± uwagê do emocji itd. natomiast w akupresurze zwi±zane to jest z po³±czeniami nerwowymi pomiêdzy narz±dami i zakoñczeniami nerwów czyli receptorami. W sumie mo¿e dwie ró¿ne drogi ale prowadz±ce do jednego celu czyli zdrowia cz³owieka.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #111 : Marzec 02, 2012, 14:23:10 » |
|
Tak, to by t³umaczy³o ró¿nice. Ta chiñska medycyna, na któr± siê powo³ujesz najprawdopodobniej odnosi siê do akupresury, a to diametralnie inny, czwarty obwód w organizmie cz³owieka. No ale wracajmy do my¶li przewodniej bo w±tek o akupresurze i akupunkturze ju¿ istnieje >>EDYCJA: Przeprasza, wskazany w±tek dotyczy akupresury nie akupunktury - o tym mo¿na utworzyæ nowy w±tek gdy¿ nikomu jeszcze nie przysz³o do g³owy propagowanie tej metody. Jednak ju¿ w tym dziale >>.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:43:35 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #112 : Marzec 02, 2012, 15:07:39 » |
|
Jak nie pomo¿e na d¼wiêk w uszach to przynajmniej udro¿ni przep³yw energii w ca³ym ciele uzdrawiaj±c na przyk³ad nerki - a te, jak wiadomo uzdrowi± uszy. I po k³opocie Apropos nerek to nie ma ¿artów ! Mój ojciec zacz±³ mieæ dolegliwo¶ci nerkowe i lekarz wys³a³ go na rezonans magnetyczny. Badanie rezonansem nie stwierdzono jakich¶ problemów. Lekarz, wiêc przepisa³ tylko profilaktycznie jakie¶ zio³owe leki. Pewnego dnia ojciec poczu³ siê co¶ gorzej.By³a to sobota. W poniedzia³ek pojecha³ do lekarza do o¶rodka zdrowia. Lekarz go zbada³ i wezwa³ pogotowie i wziêli go do szpitala. O godz 17- tej pojecha³em do szpitala.Gdy wszed³em na salê, ojciec siedzia³ na ³ó¿ku, rozmawia³, a nawet ¿artowa³ z lud¼mi, a godz 21-szej zadzwonili ze szpitala, ¿e nie ¿yje. Powód zgonu : Ordynator powiedzia³, ¿e nie przeprowadzono dializy, bo by³o ju¿ za pó¼no ze wzglêdu na stan zatrucia organizmu. A, wiêc czasowo wygl±da³o to tak : W sobotê poczu³ siê gorzej (przypl±ta³ siê jaki¶ stan zapalny), a w poniedzia³ek zmar³. Nigdy w ¿yciu bym nie powiedzia³, ¿e z powodu nerek mo¿na tak szybko ''pój¶æ do nieba'', a jednak.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:09:56 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #113 : Marzec 02, 2012, 19:23:05 » |
|
Niestety mo¿na, przy nag³ej, ostrej niewydolno¶ci dochodzi do zachwiania równowagi chemicznej organizmu. Z regu³y przy nag³ej i ostrej niewydolno¶ci nerek mocno wzrasta poziom potasu a to z kolei jest zabójcze dla serca, nie wytrzymuje ono i zatrzymuje siê.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #114 : Marzec 02, 2012, 22:15:23 » |
|
Post >east'a< wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek: Akupubktura >>. Dziêki >east<.
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #115 : Marzec 02, 2012, 23:57:23 » |
|
Post >east'a< wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek: Akupubktura >>. Dziêki >east<. Czy "akupubktura" to robienie komu¶ akuku w pubie kolejn± tur± kufli? Cycó¶ innego?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 23:58:09 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #116 : Lipiec 12, 2012, 15:45:26 » |
|
w koñcu doczyta³em do koñca http://www.epokaserca.pl/joomla/index.php/transformacja/175-co-to-jest-swietlane-cialoPytanie: Co oznacza wysoki, gwi¿d¿±cy d¼wiêk w uszach?
Odpowied¼: Prawdopodobnie chodzi tu o jak±¶ istotê z wy¿szych wymiarów, która próbuje nawi±zaæ z Tob± kontakt. Usi±d¼ w ciszy i powiedz: "Jestem otwarty i gotowy na odbiór" i pozwól, by to przez Ciebie przesz³o. Mo¿esz w ten sposób odebraæ d¼wiêki, s³owa lub melodie.
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #117 : Lipiec 12, 2012, 19:04:59 » |
|
Co¶ w tym jest szacowny Osobi¶cie jednak wydaje mi siê i¿ chodzi o informacje nie o nadawce. To jest takie dzia³anie intelektu, który zakodowany na bazie autorytetu chce wiedzieæ od kogo jest dana informacja, a powinien siê skupiæ na tre¶ci Có¿ trzeba mu chom±to i z bata , a ego za¶ z butelki po piwie to pa
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #118 : Lipiec 12, 2012, 23:06:15 » |
|
Szacowni! Ten gwizd w uszach mo¿e byæ przejawem ró¿nicy "ci¶nieñ" miêdzy 3. i 4. wymiarem. Zmiana potencja³ów miêdzywymiarowych. "Kto¶" co¶ nadaje, kto¶ jest niedostrojony i sprzêga, jak w zestawie akustycznym. Tak sobie my¶lê...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #119 : Lipiec 13, 2012, 12:46:50 » |
|
A ja Wam rzeknê szacowni, ¿e najwa¿niejsze jest dostrojenie siê do w³asnego serca… tam wszelkie wymiary i bezmiary… to pa
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #120 : Lipiec 13, 2012, 13:17:04 » |
|
songo przejrzalam pobieznie tematyke warsztatow duchowych ze strony, ktora podajesz. cyt. " Godz.7 poranna medytacja, ¶piew, rytua³ zjednoczenia czakr, spacer /je¶li kto¶ bêdzie wola³ spaæ - nie musi uczestniczyæ/ Godz.9 ¶niadanie /posi³ki wegetariañskie/ Godz.10- 14 zajêcia, podnoszenie duchowej ¶wiadomo¶ci / ka¿dego dnia inna tematyka zajêciæ -7 sekretów manifestacji, wyj¶cie ze ¶wiata dulanego, poznanie i przetransformowanie wzorców mentalnych i emocjonalnych, nauka tworzenia partnerstwa, nauki wielkich nauczycieli, uzdrowienie karmy rodowej, spotkanie z w³asnym anio³em i przewodnikiem. Godz.14- 16 czas wolny lub wyjazd w teren, zwiedzanie okolic Godz.16 obiado- kolacja / pisi³ki wegetariañskie/ Godz.17 - 19 zajêcia podnoszenie ¶wiadomo¶ci duchowej, i medytacja, wspólne ¶piewy / muzyka duszy, ka¿dy otrzyma swój dziwêk do ¶piewania. Godz.19 -21 medytacja, wspólny ¶piew / ka¿dy otrzyma swój indywidulany dzwiêk do ¶piewania, wspólny ¶piew bardzo podnosi wibracje, tworz±c spirale energetryczn± ³±cz±c± grupê/, ognisko." Od tych spiewow zaczelo mi szumiec w uszach;) Niczym nie rozni sie to od Radja Maryja, widac Rydzyk dobry busienssplan ma! edit: mnie by bardziej interesowal program miedzy 21.00 a 7.00
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 13:18:54 wys³ane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #121 : Lipiec 13, 2012, 13:28:27 » |
|
Lady nie promuje ¿adnych szkoleñ, warsztatów, etc.,- wklei³em jedynie kolejn± z mo¿liwo¶ci, a warsztaty nocne to sama s³odycz 3G,- wiêc spieszmy siê z nimi zanim odejd± na dobre
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #122 : Lipiec 16, 2012, 19:21:29 » |
|
Ja promujê dobry humor i nie koniecznie po piwku Szacowna ptak Twoje serce pani ma te¿ i du¿y zasiêg ra¿enia musi byæ bardzo dostrojone to pa
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #123 : Lipiec 16, 2012, 20:17:22 » |
|
Ja promujê dobry humor i nie koniecznie po piwku Szacowna ptak Twoje serce pani ma te¿ i du¿y zasiêg ra¿enia musi byæ bardzo dostrojone to pa Szacowny, dobry humor, to Ci siê a¿ uszami wylewa, st±d pewnie owe szumy. I nie mów, ¿e Ciê moje serducho porazi³o. Ono wci±¿ siê dostraja… a ja cierpliwa, podobnie jak Ty. No to pa
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #124 : Lipiec 22, 2012, 07:01:01 » |
|
Zawsze mia³em cichy lub g³o¶ny d¼wiêk w lewym uchu. Od dzi¶ w nocy mam do tej pory do¶æ wyra¼ny d¼wiêk po³±czony w obu uszach, taki jednostajny, i wibrowa³em z nim ³±cz±c go wewnêtrznie z moj± czakr± Serca duchowego. To jest super uczucie wibracja mi siê nasila³a jak my¶la³em o Stwórcy i oddawa³em Mu cze¶æ i Chwa³ê. Tak¿e pozdrawia³em Anio³ów i nios³em Im Pokój Wszech¶wiatowy, zauwa¿y³em, ¿e wibracja d¼wiêku siê g³o¶niej nasili³a. Pewnie wibrujê na 4 Wymiar !!! Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|