Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:43:01

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Szum w uszach.  (Przeczytany 93480 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Luty 29, 2012, 22:32:59 »

Darku, refleksoterapia stóp to super alternatywa dla nas, zabiegi sa cudowne nawet jak nie przyniesie poprawy nalezy popraktykowac.
Dzieki Ramzes 3. Twoja teza ze stopami przemowila do mnie.

Rafaela
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #101 : Luty 29, 2012, 22:48:26 »

Du¿y u¶miech
Stosujê to ju¿ dobre dwa lata. Oczywi¶cie, ¿e ¶wietna metoda, dlatego utworzy³em o tym niezalezny w±tek >>.
Jednak nie ma to wp³ywu na omawiany "szum" w uszach. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Marzec 01, 2012, 12:01:18 »

Ale¿ Darku zanim powiesz niemo¿liwe! Spróbuj! Ka¿dy z nas jest indywidualno¶ci± i nie ka¿demu na tê sam± dolegliwo¶æ pomo¿e ten sam lek b±d¼ ta sama metoda. Ba nawet na podstawie badania aparatem "Oberon" (dobry rosyjski wynalazek) przekonasz siê, ¿e ka¿dy organizm potrzebuje inn± dawkê leku. Jeden cz³owiek bêdzie potrzebowa³ dawki w postaci dwóch tabletek jednorazowo a drugiemu ta dawka po prostu bêdzie szkodziæ! Nie mo¿na te¿ wykluczyæ, ¿e w zwi±zku z nadchodz±cymi zmianami "góra" przygotowuje Ciebie do okre¶lonego zadania czyli inaczej mówi±c przed Tob± kolejny "wzrost" ja to nazwê w rozwoju duchowym. Tak samo mo¿e to dotyczyæ wszystkich pozosta³ych forumowiczów pisz±cych o tym problemie! Ze swojej strony mogê dodaæ, ¿e w przesz³o¶ci niezbyt odleg³ej kilku swoim  znajomym pomog³em uporaæ siê z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego".
Szczerze mówi±c powróci³em do tego tematu ponownie po "przespaniu siê z tym problemem". O co chodzi? Pomy¶la³em sobie, ¿e fajnie jest odkurzyæ trochê swoje zastarza³e wiadomo¶ci by pomóc w jakim¶ stopniu tym, którzy tego potrzebuj± ale co najwa¿niejsze przypomnia³em sobie o pewnym czynniku, który w wielu przypadkach jest w³a¶nie przyczyn± chorób oczu, uszu i oty³o¶ci!
Tym czynnikiem jest nazwijmy to ogólnie jest "czynnik natury psychicznej, emocjonalnej". Po krótce t³umaczê  o co chodzi.
Wielu z nas w swoim ¿yciu prze¿y³o jakie¶ traumatyczne zdarzenie nios±ce ze sob± bardzo silny ³adunek emocjonalny - z psychologicznego punktu widzenia - zwany ³adunkiem ujemnym b±d¼ zetknêli¶my siê z czym¶ co budzi bardzo silny wewnêtrzny opór a wiêc jest sprzeczne z naszymi wewnêtrznymi przekonaniami. Jak to siê ma do poruszanego problemu? Dos³ownie tak:
- mamy problem ze wzrokiem - bo nasze oczy nie chc± czego¶ po prostu widzieæ np. okrucieñstwa, ¶mierci bliskich nam osób,
- mamy problem ze s³uchem - bo nasze uszy nie chc± czego¶ lub kogo¶ s³yszeæ np. prze³o¿ony przez parê lat ocenia twoje zas³ugi mówi±c "Ty do niczego siê nie nadajesz!", mo¿e to dotyczyæ równie¿ wiedzy sprzecznej z wpojonymi przekonaniami religijnymi itp.,
- problem z oty³o¶ci± - nasz organizm tworzy dodatkow± tkankê t³uszczow± chc± stworzyæ barierê, mur odgradzaj±cy nas od problemu b±d¼ od osób z którymi nie chcemy mieæ ¿adnego kontaktu!
Wymienione problemy mog± swymi korzeniami siêgaæ naszego dzieciñstwa a przejawiaæ siê dopiero po wielu latach. Szum w uszach mo¿e równie¿ byæ sygna³em, ¿e od d³u¿szego czasu powinni¶cie zrobiæ krok do przodu a jest jaka¶ bariera, która Was powstrzymuje, któr± trzeba usun±æ. Poniewa¿ ka¿dy jest indywidualno¶ci± dlatego ka¿dy z osobna musi ws³uchaæ siê w swój wewnêtrzny g³os i zadaæ pytanie "co oznacza ten szum?" Kiedy u¶wiadomisz sobie przyczynê problemu pozostaje ju¿ tylko jeden z wielu sposobów na jej usuniêcie. Najprawdopodobniej odczujecie, ¿e "co¶" od Waszego splotu pnie siê do góry przez gard³o do ust. Odczujecie odpowied¼. Mo¿e te¿ pojawiæ siê Waszym zmys³om jaki¶ obraz - symbol. To te¿ bêdzie odpowied¼ z Waszego wnêtrza. Zanim powiecie niemo¿liwe! Spróbujcie! Powodzenia.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Marzec 01, 2012, 12:17:27 »

Ramzes3

- mamy problem ze s³uchem - bo nasze uszy nie chc± czego¶ lub kogo¶ s³yszeæ

Poniewa¿ ja mam problem z szumem/piskiem w jednym, lewym "uchu" , to pewnie tylko ono nie chce czego¶ s³yszeæ Chichot

Przynajmniej tam lokalizujê to co¶, choæ nawet,kiedy zatykam ucho, albo usi³ujê jako¶ wyizolowaæ je od pisku , to nic nie daje. To raczej tak, jakby d¼wiêk rozchodzi³ siê "po ko¶ciach" czaszki, od wewn±trz.
Có¿ , kiedy¶ siê skoñczy i bêdzie to najcichszy dzieñ, lecz ju¿ nie w tym ¿yciu Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #104 : Marzec 01, 2012, 12:38:26 »

z tego co widzê/czytam, d¼wiêki/szumy które s³yszymy s± ró¿norakie i ró¿norakie pewnie s± ich przyczyny,-
mi os. jednak siê wydaje, ¿e ma to co¶ wspólnego ze zmianami w ekosystemie w makroskali- kosm.. Mrugniêcie 

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #105 : Marzec 01, 2012, 21:30:21 »

Cytat: Ramzes
Ale¿ Darku zanim powiesz niemo¿liwe!

Hej, >Ramzes'ie<, nic takiego nie powiedzia³em.
Stwierdzi³em jedynie, ¿e znam i stosujê refleksoterapiê i omawiany efekt nie ustêpuje. Du¿y u¶miech

Ze swojej strony mogê dodaæ, ¿e w przesz³o¶ci niezbyt odleg³ej kilku swoim  znajomym pomog³em uporaæ siê z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego".

Wnioskujê, ¿e¶ zaznajomiony z tematem wiêc proponujê Ci utworzenie nowego w±tku w dziale: Medycyna niekonwencjonalna >> pod wskazanym przez Ciebie tematem. Du¿y u¶miech
Wielu to siê przyda.

Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Marzec 01, 2012, 21:37:32 »

East dziêki za podpowied¼.  Co mówi na ten temat medycyna chiñska: nerki kontroluj± uszy. Uszy s± odzwierciedleniem stanu nerek. Z nerkami zwi±zane s± takie emocje jak gniew i strach. Twoje lewe ucho jest zwi±zane z Twoj± praw± nerk± a prawe ucho z lew±. Aby poprawiæ s³uch nale¿a³oby wzmocniæ nerki. Zanim poka¿e siê dzwonienie i szum w uszach mamy niewydolno¶æ nerki Yin, która przechodzi w niewydolno¶æ Yin w±troby a z tego powstaje wiatr w±troby, który daje dzwonienie i szum w uszach. Mówi±c pokrótce przyczyna problemu Twojego lewego ucha zaczyna siê w prawej nerce. Jako skuteczne metody wymienia siê tu akupunkturê i akupresurê. My¶lê, ¿e jednak warto trochê zastanowiæ siê te¿ nad emocjami. Pozdrawiam.

=========================

Darku przepraszam z to drobne nieporozumienie i przejêzyczenie. To trochê z rozpêdu bo mia³em napisaæ "nie ma rzeczy niemo¿liwych"  a chodzi³o mi o to, ¿e skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przynios³a skutku to nale¿y poszukaæ innej metody która pozwoli w koñcu uporaæ siê z tym problemem i to raz na zawsze. Tak jak napisa³em nie ka¿da metoda pomo¿e w takim samym stopniu wszystkim, którzy maj± ten sam problem. Przez jaki¶ czas tez mia³em podobny problem dlatego stara³em siê pomóc w miarê swoich mo¿liwo¶ci.

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:14:49 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #107 : Marzec 01, 2012, 22:13:53 »

Nie ma za co przepraszaæ. W najmniejszym stopniu nie odebra³em tego jako jaki¶ przytyk czy co¶ w tym stylu. Du¿y u¶miech

Cytat: Ramzes
Twoje lewe ucho jest zwi±zane z Twoj± praw± nerk± a prawe ucho z lew±.

Chwilunia. Wspominasz o akupresurze wiêc trzymaj±c siê tej akurat co¶ mi tu nie gra. Z moich informacji wynika, ¿e podzia³ "lewe odpowiada za prawe" funkcjonuje tylko w odniesieniu do g³owy. Prawe receptory oddzia³uj± na lew± stronê g³owy itd. za¶ w odniesieniu do pozosta³ej czê¶ci cia³a obowi±zuje zasada "lewy za lewe, prawy za prawe".

skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przynios³a skutku to nale¿y poszukaæ innej metody

Szok
Czy ja tak powiedzia³em?
Wprost przeciwnie. Jestem jej gor±cym zwolennikiem i wci±¿, i stale j± stosujê.
Napisa³em tylko, ¿e nie usunê³a "szumu w uszach", a tego akurat nie traktujê jako co¶ przykrego. Uwa¿am, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siê nas, naszych organizmów. Ot i wszystko. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:21:42 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

east
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Marzec 02, 2012, 10:50:04 »

Dariusz
Uwa¿am, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siê nas, naszych organizmów. Ot i wszystko
W³a¶nie ja równie¿ tak uwa¿am.
Zanim zacznê rozpaczaæ nad swoimi nerkami i szukaæ lekarstwa na nie istniej±cy problem ,albo te¿ kreowaæ problem, którego nie mia³em , poobserwujê ten szum do koñca 2012 r. Je¶li siê nasili i bêdzie mi przeszkadza³ ( a na razie to jest bo jest i tyle) to najpierw udam siê na terapiê biorezonansem. Podobne lecz podobnym U¶miech

Jak nie pomo¿e na d¼wiêk w uszach to przynajmniej udro¿ni przep³yw energii w ca³ym ciele uzdrawiaj±c na przyk³ad nerki Mrugniêcie - a te, jak wiadomo uzdrowi± uszy. I po k³opocie Mrugniêcie
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #109 : Marzec 02, 2012, 12:21:56 »

..mo¿na jeszcze spróbowaæ wyleczyæ uszy stopami Du¿y u¶miech
http://www.faceci.com.pl/receptory_mapa.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Marzec 02, 2012, 14:14:19 »

Darku my¶lê, ¿e tutaj wszystko siê zgadza. ¯eby tak do koñca zrozumieæ medycynê chiñsk± to tak sobie my¶lê, ¿e pasowa³oby urodziæ siê chiñczykiem i parê lat studiowaæ tê wiedzê. Do ¼róde³ z medycyny chiñskiej siêgam bardzo rzadko szukaj±c jakich¶ wskazówek kiedy dostêpne ¼ród³a nie daj± jednoznacznej odpowiedzi. W tym przypadku "inspiracj±" by³o lewe ucho East. Patrz±c nawet na przyczyny dolegliwo¶ci podane w oparciu o poradnik chiñskiej firmy ale t³umaczone na zrozumia³y dla nas jêzyk w zestawieniu z tym co napisane jest w jêzyku chiñskiej medycyny mog³oby siê wydawaæ, ¿e chodzi o ca³kowicie odmienne medycyny.
Wed³ug mnie s± jednak ró¿nice miêdzy sposobem diagnozowania w medycynie chiñskiej a akupresur± stóp. Ta pierwsza opiera siê na istniej±cych w cz³owieku kana³ach energetycznych, ¿ywio³ach, przywi±zuje du¿± uwagê do emocji itd. natomiast w akupresurze zwi±zane to jest z po³±czeniami nerwowymi pomiêdzy narz±dami i zakoñczeniami nerwów czyli receptorami. W sumie mo¿e dwie ró¿ne drogi ale prowadz±ce do jednego celu czyli zdrowia cz³owieka.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #111 : Marzec 02, 2012, 14:23:10 »

Tak, to by t³umaczy³o ró¿nice. Ta chiñska medycyna, na któr± siê powo³ujesz najprawdopodobniej odnosi siê do akupresury, a to diametralnie inny, czwarty obwód w organizmie cz³owieka.
No ale wracajmy do my¶li przewodniej bo w±tek o akupresurze i akupunkturze  ju¿ istnieje  >>

EDYCJA:

Przeprasza, wskazany w±tek dotyczy akupresury nie akupunktury - o tym mo¿na utworzyæ nowy w±tek gdy¿ nikomu jeszcze nie przysz³o do g³owy propagowanie tej metody.
Jednak ju¿ w tym dziale >>.
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:43:35 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Marzec 02, 2012, 15:07:39 »

Jak nie pomo¿e na d¼wiêk w uszach to przynajmniej udro¿ni przep³yw energii w ca³ym ciele uzdrawiaj±c na przyk³ad nerki Mrugniêcie - a te, jak wiadomo uzdrowi± uszy. I po k³opocie Mrugniêcie

Apropos nerek to nie ma ¿artów !

Mój ojciec zacz±³ mieæ dolegliwo¶ci nerkowe i lekarz wys³a³ go na rezonans magnetyczny.
Badanie rezonansem nie stwierdzono jakich¶ problemów.
Lekarz, wiêc przepisa³ tylko profilaktycznie jakie¶ zio³owe leki.

Pewnego dnia ojciec poczu³ siê co¶ gorzej.By³a to sobota.
W poniedzia³ek pojecha³ do lekarza do o¶rodka zdrowia.
Lekarz go zbada³ i wezwa³ pogotowie i wziêli go do szpitala.
O godz 17- tej pojecha³em do szpitala.Gdy wszed³em na salê, ojciec siedzia³ na ³ó¿ku, rozmawia³, a nawet ¿artowa³ z lud¼mi, a godz 21-szej zadzwonili ze szpitala, ¿e nie ¿yje.
Powód zgonu :
Ordynator powiedzia³, ¿e nie przeprowadzono  dializy, bo  by³o ju¿ za pó¼no ze wzglêdu na stan zatrucia organizmu.

A, wiêc czasowo wygl±da³o to tak :
W sobotê poczu³ siê gorzej (przypl±ta³ siê jaki¶ stan zapalny), a w poniedzia³ek zmar³.

Nigdy w ¿yciu  bym nie powiedzia³, ¿e z powodu nerek mo¿na tak szybko  ''pój¶æ do nieba'', a jednak.

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:09:56 wys³ane przez Astre » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Marzec 02, 2012, 19:23:05 »

Niestety mo¿na, przy nag³ej, ostrej niewydolno¶ci dochodzi do zachwiania równowagi chemicznej organizmu. Z regu³y przy nag³ej i ostrej niewydolno¶ci nerek mocno wzrasta poziom potasu a to z kolei jest zabójcze dla serca, nie wytrzymuje ono i zatrzymuje siê.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #114 : Marzec 02, 2012, 22:15:23 »

Post >east'a< wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek:Akupubktura >>.

Dziêki >east<.  Du¿y u¶miech

krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Marzec 02, 2012, 23:57:23 »

Post >east'a< wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek:Akupubktura >>.

Dziêki >east<.  Du¿y u¶miech

Czy "akupubktura" to robienie komu¶ akuku w pubie kolejn± tur± kufli?  Szok  Cycó¶ innego?  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 23:58:09 wys³ane przez krzysiek » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #116 : Lipiec 12, 2012, 15:45:26 »

w koñcu doczyta³em do koñca
http://www.epokaserca.pl/joomla/index.php/transformacja/175-co-to-jest-swietlane-cialo

Pytanie: Co oznacza wysoki, gwi¿d¿±cy d¼wiêk w uszach?

Odpowied¼: Prawdopodobnie chodzi tu o jak±¶ istotê z wy¿szych wymiarów, która próbuje nawi±zaæ z Tob± kontakt. Usi±d¼ w ciszy i powiedz: "Jestem otwarty i gotowy na odbiór" i pozwól, by to przez Ciebie przesz³o. Mo¿esz w ten sposób odebraæ d¼wiêki, s³owa lub melodie.
Mrugniêcie

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Lipiec 12, 2012, 19:04:59 »

Co¶ w tym jest szacowny  U¶miech
Osobi¶cie jednak wydaje mi siê i¿ chodzi o informacje nie o nadawce.
To jest takie dzia³anie intelektu, który zakodowany na bazie autorytetu chce wiedzieæ od kogo jest dana informacja, a powinien siê skupiæ na tre¶ci Chichot
Có¿ trzeba mu chom±to i z bata Du¿y u¶miech, a ego za¶ z butelki po piwie Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Lipiec 12, 2012, 23:06:15 »

Szacowni!
Ten gwizd w uszach mo¿e byæ przejawem ró¿nicy "ci¶nieñ" miêdzy 3. i 4. wymiarem. Zmiana potencja³ów miêdzywymiarowych. "Kto¶" co¶ nadaje, kto¶ jest niedostrojony i sprzêga, jak w zestawie akustycznym. Tak sobie my¶lê...
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Lipiec 13, 2012, 12:46:50 »

A ja Wam rzeknê szacowni, ¿e najwa¿niejsze jest dostrojenie siê do w³asnego serca…
tam wszelkie wymiary i bezmiary…  U¶miech

to pa   Du¿y u¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Lipiec 13, 2012, 13:17:04 »

songo przejrzalam pobieznie tematyke warsztatow duchowych ze strony, ktora podajesz.

cyt.
"Godz.7 poranna medytacja, ¶piew, rytua³ zjednoczenia czakr, spacer /je¶li kto¶ bêdzie wola³ spaæ - nie musi uczestniczyæ/

Godz.9 ¶niadanie /posi³ki wegetariañskie/

Godz.10- 14 zajêcia, podnoszenie duchowej ¶wiadomo¶ci / ka¿dego dnia inna tematyka zajêciæ -7 sekretów manifestacji, wyj¶cie ze ¶wiata dulanego, poznanie i przetransformowanie wzorców mentalnych i emocjonalnych, nauka tworzenia partnerstwa, nauki wielkich nauczycieli, uzdrowienie karmy rodowej, spotkanie z w³asnym anio³em i przewodnikiem.

Godz.14- 16 czas wolny lub wyjazd w teren, zwiedzanie okolic

Godz.16  obiado- kolacja / pisi³ki wegetariañskie/

Godz.17 - 19 zajêcia  podnoszenie ¶wiadomo¶ci duchowej, i medytacja, wspólne ¶piewy / muzyka duszy, ka¿dy otrzyma swój dziwêk do ¶piewania.

Godz.19 -21  medytacja, wspólny ¶piew / ka¿dy otrzyma swój indywidulany dzwiêk do ¶piewania, wspólny ¶piew bardzo podnosi wibracje, tworz±c spirale energetryczn± ³±cz±c± grupê/, ognisko."

Od tych spiewow zaczelo mi szumiec w uszach;)

Niczym nie rozni sie to od Radja Maryja, widac Rydzyk dobry busienssplan ma!

edit:

mnie by bardziej interesowal program miedzy 21.00 a 7.00  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 13:18:54 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #121 : Lipiec 13, 2012, 13:28:27 »

Lady nie promuje ¿adnych szkoleñ, warsztatów, etc.,-
wklei³em jedynie kolejn± z mo¿liwo¶ci, a warsztaty nocne to sama s³odycz 3G,-
wiêc spieszmy siê z nimi zanim odejd± na dobre Du¿y u¶miech

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Lipiec 16, 2012, 19:21:29 »

Ja promujê dobry humor i nie koniecznie po piwku Jêzyk
Szacowna ptak Twoje serce pani ma te¿ i du¿y zasiêg ra¿enia musi byæ bardzo dostrojone Chichot
to pa Du¿y u¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Lipiec 16, 2012, 20:17:22 »

Ja promujê dobry humor i nie koniecznie po piwku Jêzyk
Szacowna ptak Twoje serce pani ma te¿ i du¿y zasiêg ra¿enia musi byæ bardzo dostrojone Chichot
to pa Du¿y u¶miech

Szacowny, dobry humor, to Ci siê a¿ uszami wylewa, st±d pewnie owe szumy.  Jêzyk
I nie mów, ¿e Ciê moje serducho porazi³o. Ono wci±¿ siê dostraja… a ja cierpliwa, podobnie jak Ty.  Chichot
No to pa  Du¿y u¶miech
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Lipiec 22, 2012, 07:01:01 »

Zawsze mia³em cichy lub g³o¶ny d¼wiêk w lewym uchu.
Od dzi¶ w nocy mam do tej pory do¶æ wyra¼ny d¼wiêk po³±czony w obu uszach, taki jednostajny,
i wibrowa³em z nim ³±cz±c go wewnêtrznie z moj± czakr± Serca duchowego. U¶miech
To jest super uczucie wibracja mi siê nasila³a jak my¶la³em o Stwórcy i oddawa³em Mu cze¶æ i Chwa³ê.
Tak¿e pozdrawia³em Anio³ów i nios³em Im Pokój Wszech¶wiatowy, zauwa¿y³em, ¿e wibracja d¼wiêku siê g³o¶niej nasili³a. U¶miech
Pewnie wibrujê na 4 Wymiar !!! U¶miech 
Pozdrawiam. Cool
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: