Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:17:02

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Szum w uszach.  (Przeczytany 93484 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #25 : Listopad 19, 2010, 09:23:54 »

Elo !!!

1. A mo¿e jest to spowodowane wiêksza aktywno¶ci± s³oñca, wysy³a czego¶ wiêcej ku nam, zmienia siê ci¶nienie powietrza i zaczyna szumieæ ? Ci delikatniejsi ju¿ s³ysz±, inni dopiero za jaki¶ czas.
2. A mo¿e jest to koncepcj± zmian sk³adu wody i/lub powietrza, o której te¿ mo¿na przeczytaæ gdzie¶ na forum ?
3. A mo¿e ja nie s³yszê, bo mieszkam na wsi i rano budz± mnie ptaki i koguty(te¿ ptaki ;-) ) ?

i mniej prawdopodobne, choæ nie niemo¿liwe.
4. A mo¿e to skutek chemtrails ?
5. A mo¿e NWO nadaje podprogowo ?
6. A mo¿e w koñcu ONI odpowiadaj± na apel SETI ?

PS. Ton zupe³nie nieprze¶miewczy, tylko powa¿ny, staram siê mieæ g³owê otwart±.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
gramakawa
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Listopad 19, 2010, 09:44:55 »

Kwestia te¿ pozostaje otwarta.... "mo¿e" byæ ciekawie  Du¿y u¶miech
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Listopad 19, 2010, 13:11:46 »

Zamiast filozofowaæ, (to i tamto),  lepiej od razu przyst±piæ do dzie³a.....

Polecam Ci to co konstruktorzy ¿ycia, którzy byli ¶wiadomi co tworz± i jakie mechanizmy w Nas istniej± - zapewnili....

Polecam Ci  Rafaelo   -  BSM.

Jak to robiæ dok³adne opisy znajdziesz na necie...

Jestem przekonany na 1000%, ¿e ju¿ nawet po kilku dniach szum zmaleje...
BSM stosujê od wielu lat i pozna³em t± metodê  dok³adnie i wiem czego siê po niej spodziewaæ....
 Czuje siê bardzo dobrze, jem bardzo ma³o, ¶piê bardzo ma³o i wygl±dam na trzydzie¶ci kilka lat, a mam 50.

Spróbuj i .... napisz na forum Rafaelo o efektach.

pozdrawiam...
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2010, 13:25:41 wys³ane przez Silver » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Listopad 19, 2010, 16:29:14 »

Silver  je¿eli mo¿esz napisz mi jak± metodê trzymania rak stosujesz i ile czasu, w³a¶nie przeczyta³am wiêkszo¶æ ksi±¿ki, ale nie wiem jaka metoda bêdzie najlepsza.

Wydawa³oby siê, ¿e ta "5" z obiema rêkoma, ale ponoæ najtrudniejsza:(

zastosowa³am ja przez 5 min i mia³am dziwne odczucia "wpadania", "wci±gania" 

co prawda nie jestem Rafaela, ale BSM mnie zainteresowa³o U¶miech

Pozdrawiam:)

szum w uszach tez miewam raz g³o¶niejszy raz cichszy

Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Listopad 19, 2010, 16:43:14 »

Dziekuje Silwer. Wlasnie tak sobie radze, co zmniejsza na krodki czas szum. Ja potrafie tez reiki i to tez robie.

Mam ksiazke o BSM- jeszcze raz sprobuje. Dziekuje bardzo za rade. Rafaela
barneyos

Gawêdziarz

« Odpowiedz #30 : Listopad 19, 2010, 16:53:13 »

Elo !!!

Gdyby kogo¶ interesowa³a ksi±¿ka o BSM do pobrania tutaj:

http://metodabsm.pl/html/BSM.doc

Pzdr barneyos   Cool

\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Listopad 19, 2010, 18:01:40 »

Rafaelo...

Wed³ug mnie powinna¶ zacz±æ od rezonansu magnetycznego.
To pierwszy krok, aby upewniæ siê co dzieje siê w Twoim organizmie.
Rezonans magnetyczny ma to do siebie, ¿e pozwoli dok³adnie sprawdziæ organizm, a nawet wykryæ rzeczy o nieznanej etiologii.
Je¿eli oka¿e siê, ¿e wszystko OK, no to wtedy mo¿esz sobie spokojnie dzia³aæ BSM.
Chodzi oto, ¿e mo¿e dziaæ siê co¶ powa¿nego, o czym ¿aden lekarz w gabinecie Ci tego nie powie, bo sk±d on mo¿e mieæ pewno¶æ na 100% z za biurka swojego gabinetu co siê dzieje, a zdrowie i leczenie to nie loteria !

BSM dzia³a bardzo skutecznie, ale jest to proces d³ugofalowy...
To nie jest tak, ¿e 10 razy sobie popróbujemy, tylko trzeba systematycznie, codziennie to robiæ. I nie tylko wtedy, gdy mamy symptomy czego¶ powa¿nego, ale po prostu dzia³aæ z BSM, bez wglêdu na to, czy czujemy siê dobrze, czy ''¼le''.

Trzeba bardzo dok³adnie obserwowaæ to co dzieje siê w naszym organizmie podczas przyk³adania r±k. Ka¿dy organizm jest inny i wcale nie znaczy to, ¿e trzeba przyk³adaæ rêce dok³adnie tak jak pisz± w ksi±¿kach.
Podczas przyk³adania r±k zwracamy uwagê na przyczyny, a nie na skutki.

Szum w uszach jest tylko informacj± zwrotn± dla organizmu, ¿e dzieje siê co¶ nie tak. Nie walcz zatem z szumem (informacj±), pozwól mu byæ w pe³ni takim jakim on jest.....!
Je¿eli zaakceptujesz w pe³ni szum i powiesz : o dziêki... ju¿ wiem, ¿e co¶ dzieje siê nie tak, a teraz skupiam sw± uwagê w celu odnalezienia przyczyny, to szum w znacznej mierze ust±pi, poniewa¿ mu odpowiesz akceptacj± i zrozumieniem na jego wo³anie, na jego przekaz, w którym ten szum o czym¶ wa¿nym Ciê informuje.
Trzeba rozmawiaæ ze swoim cia³em .... 
To pierwszy i niezbêdny krok, aby dotrzec do przyczyn i je usun±æ...

http://www.youtube.com/watch?v=pRDP-nP64K0

pozdr.
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2010, 18:27:15 wys³ane przez Silver » Zapisane
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Listopad 19, 2010, 18:46:43 »

Fascynuj±ce,
Swego czasu pan Szmer widzia³ nawet lataj±ce kó³ka przed oczami,teraz jakie¶ g³osy,szumy,wygl±da na to,¿e ten wasz rozwój duchowy ( cokolwiek to znaczy  Du¿y u¶miech Szok) ma chyba jakie¶ skutki uboczne......
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Listopad 19, 2010, 19:14:23 »

Ten problem nie jest do smiechu Kamilu 771. Czas jest najlepszym doradca, jest to problem nie tylko uduchowionych, starych ale coraz czesciej maja tez ludzie mlodzi. Przeczytaj co napisal Sylver, to moze zastanowisz sie nad Twoim stwierdzeniem.
Ja osobiscie nie zycze Ci tego problemu.

Rafaela
barneyos

Gawêdziarz

« Odpowiedz #34 : Listopad 20, 2010, 10:35:26 »

Elo !!!

W najnowszym N¦ 12/2010 jest ca³y artyku³ o szumie w uszach - polecam wszystkim !!

PS. Gdyby kto¶ mia³ problem z dostêpem do artyku³u, to proszê o kontakt na PW - jako¶ postaram siê zaradziæ

Pzdr barneyos   Cool

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Listopad 21, 2010, 23:49:13 »

Od wczoraj ten szum bardzo siê nasili³ w lewym uchu, ale jest to skutek przewiania bo wci±¿ je¿d¿ê przy lekko uchylonym oknie. Tak wiêc przy lekkim bólu mam zwiêkszony szum. W prawym za¶ wszystko w normalnym natê¿eniu.  Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Listopad 22, 2010, 08:09:22 »

Odczuwaj±cym szum proponujê sprawdzenie stan dotlenienia organizmu.
W przypadku ma³ej zawarto¶ci tlenu we krwi mo¿e dochodziæ do ró¿nego rodzaju anomalii.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
barneyos

Gawêdziarz

« Odpowiedz #37 : Listopad 22, 2010, 10:37:05 »

Elo !!!

Czy do szumów zaliczamy te¿ buczenie ?
Bo mi mocno bucza³o w uszach po mojej ostatniej sesji masa¿u leczniczego ? Taki rodzaj jednostajnego buczenia wydawany przez silniki.

Pzdr barneyos   Cool

banita
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Listopad 23, 2010, 21:02:17 »

Rzeczowy problem...
Podzielê siê z Wami swoj± wiedz± i do¶wiadczeniem.
Przede wszystkim pierwszym rozpoznaniem jest has³o z opracowañ H. Blawatski o "g³osie ciszy" na podstawie sanskryckich staroindyjskich tekstów.

Drugim, wa¿nym elementem w naszym uzyskiwaniu wiedzy jest szereg materia³ów naukowych i takich technologii, które pozwalaj± na uwolnienie naszych zdolno¶ci (do tej pory uznawanych, jako paranormalne). Jednak istniej± materia³y w sieci, które mówi± o rocznych(!) kursach pod opieka naukowców, na których ró¿nymi metodami doprowadza siê uczestnika do stanu, w którym do¶wiadcza OBE i BSL W metodach prym wiedzie nagranie, o ró¿nych czêstotliwo¶ciach dla ka¿dego ucha oddzielnie. Sednem jest dostarczanie do obu uszów d¼wiêków o ró¿nych czêstotliwo¶ciach, gdzie ró¿nice w nich powoduj± synchronizacjê obu pó³kul.
Naukowcy niejako przecieraj± szlaki, jednak dla nas jest to informacja mówi±ca o tym i¿ nie bêd±c uczestnikiem miêdzynarodowych szkoleñ w zakresie OBE i BSL zaczynamy do¶wiadczaæ pewnych zjawisk niejako naturalnie, w sposób sprzê¿ony z naszym w³asnym wewnêtrznym rozwojem.

P.s. Z tym d¼wiêkiem w lewym uchu da siê ¿yæ , zw³aszcza, ¿e do³±cza siê ciut inny d¼wiêk w uchu prawym...
Przed nami naturalny ewolucyjnie proces odblokowywania mo¿liwo¶ci.

« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2010, 21:04:24 wys³ane przez banita » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Listopad 23, 2010, 22:29:35 »

P.s. Z tym d¼wiêkiem w lewym uchu da siê ¿yæ , zw³aszcza, ¿e do³±cza siê ciut inny d¼wiêk w uchu prawym...
Przed nami naturalny ewolucyjnie proces odblokowywania mo¿liwo¶ci.

Dzwiêk w lewym uchu mam ca³y czas. No...prawie ca³y czas i czasem faktycznie trochê w prawym.
Ale lubie ten dzwiêk (taki bardzo wysoki ton) i w niczym mi on absolutnie nie przeszkadza.
Ale Rafaela ma raczej  inny problem ?
Ps.Przy okazji zapytam : za co dosta³a¶ -1 pf ..?
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2010, 22:30:25 wys³ane przez Silver » Zapisane
banita
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Listopad 23, 2010, 22:43:00 »

Zapytaj Darka, Chanell lub Janeth- ja nie pamiêtam- nie przywi±zujê wagi do klasyfikacji i punktowania...U¶miech)

Nie mam pojêcia za co dosta³a¶ minusa,ale spytam Darka.
chanell

« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2010, 21:40:03 wys³ane przez chanell » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #41 : Listopad 27, 2010, 21:56:00 »

Zapytaj Darka, Chanell lub Janeth- ja nie pamiêtam- nie przywi±zujê wagi do klasyfikacji i punktowania...U¶miech)

Nie mam pojêcia za co dosta³a¶ minusa,ale spytam Darka.
chanell

Zerknijcie tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg65583#msg65583

I koñczymy ofa.

Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Listopad 28, 2010, 11:52:43 »

U¶miech

W grudniowym N¦ jest artyku³ o szumie w uszach..pt."Gdy szumi w g³owie"..

Oko³o 80 % osób lecz±cych siê w klinikach zostaje uwolnionych od tej dolegliwo¶ci przez zastosowanie metody habituacji.Sprawia ona ,ze czasem przestajemy s³yszeæ dzwiêki ,które sie powtarzaj±.....To pocz±tek tego artyku³u...

Podobno na tê dolegliwo¶æ cierpi co pi±ty Polak....i uporczywe szumy w g³owie zdarzaj± siê te¿ ludziom  nies³ysz±cym.... ....

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #43 : Listopad 28, 2010, 14:07:15 »

Cytat: Linda
Podobno na tê dolegliwo¶æ cierpi co pi±ty Polak....i uporczywe szumy w g³owie zdarzaj± siê te¿ ludziom  nies³ysz±cym.... ....

Tak, s± one do wyleczenia, my¶lê jednak, ¿e trzeba zdecydowanie podkre¶liæ fakt, i¿ mowa tu ju¿ o dwóch rodzajach "szumów". Tych na tle "chorobowym", które nale¿y leczyæ i tych ..., hm, nie wiem jak ich ¼ród³o okre¶liæ - innego pochodzenia, których nie ma po co usuwaæ bo nie stanowi± problemu, rzek³bym ¿e o czym¶ ¶wiadcz±. O czym? Jeszcze nie wiem, choæ ¶wita mi co¶ odwa¿nego w g³owie.  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #44 : Grudzieñ 03, 2010, 16:12:09 »

Neurofonia

Tematyka neurofonii jest obecnie ma³o znana, choæ zjawisko to udokumentowano a sam proces opatentowano ju¿ w roku 1968. Neurofonia pozwala na wykorzystanie zupe³nie innego kana³u w procesie dostarczania informacji do ludzkiego mózgu. Znane nam zjawisko s³uchu polega na stymulacji ucha ¶rodkowego poprzez wibracje. Kiedy g³os dociera do ucha ¶rodkowego wibracje zamieniane s± na impulsy nerwowe przy wykorzystaniu tzw. narz±du Cortiego. Impulsy te docieraj± nastêpnie do o¶rodka nerwowego w naszym mózgu, który odpowiada za s³uch. Tak w skrócie wygl±da proces „odbierania fal d¼wiêkowych”. Neurofonia pomija ten kana³ ca³kowicie.

W 1958 roku, Dr. Flanagan – ówcze¶nie w wieku 14 lat, wynalaz³ transmiter radiowy, który wykorzystywa³ ludzki mózg jako odbiornik. Urz±dzenie transmitowa³o sygna³y akustyczne prosto do mózgu – przesy³aj±c fale radiowe z pominiêciem normalnej drogi tj. ucha ¶rodkowego. Kiedy Dr. Flanagan chcia³ opatentowaæ swoje urz±dzenie odmówiono mu, uznaj±c wynalazek za przecz±cy znanej nauce. Mimo to, Dr. Flanagan walczy³ o swoje prawo do patentu i uda³o mu siê to kilkana¶cie lat pó¼niej. W drodze do patentu, magazyn LIFE opublikowa³ obszerny artyku³ na temat Neurofonu (tak nazwano urz±dzenie) nazywaj±c wtedy Flanagan’a jednym z dziesiêciu najwiêkszych naukowców Stanów Zjednoczonych. W ostatecznym kroku desperacji Flanagan zademonstrowa³ publicznie dzia³anie swojego urz±dzenia. G³uchy mê¿czyzna po raz pierwszy od 15 lat us³ysza³ muzykê, co doprowadzi³o go do ³ez – patent w koñcu zosta³ przyznany. Patent Neurofonu nosi numer 3,393,279 i pochodzi z dnia 16 lica 1968 roku. [Szczegó³owe informacje o wynalazku mo¿na znale¼æ na stronie: http://www.netti.fi/~makako/mind/neurop.htm]

http://motyl.wordpress.com/2009/03/01/projekt-blue-beam/

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Grudzieñ 07, 2010, 09:53:32 »

Czyli mo¿na by z tego wnioskowaæ, ¿e do¶æ du¿a rzesza tych, którzy s³ysz± te szumy, d¼wiêki - ¿eby nie powiedzieæ, ¿e wszyscy (pomijaj±c osoby u których s± one wynikiem jakich¶ dolegliwo¶ci fizycznych) s± pod wp³ywem urz±dzenia, urz±dzeñ, które jacy¶ tajemniczy jegomo¶cie sobie przyw³aszczyli, unowocze¶nili i teraz nas "koduj±". Mrugniêcie Du¿y u¶miech
No i id±c tym tropem to wszelkie chanelingi s± równie¿ przez takich osobników nakrêcane.  Mrugniêcie U¶miech

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #46 : Grudzieñ 07, 2010, 10:08:57 »

Czyli mo¿na by z tego wnioskowaæ, ¿e do¶æ du¿a rzesza tych, którzy s³ysz± te szumy, d¼wiêki - ¿eby nie powiedzieæ, ¿e wszyscy (pomijaj±c osoby u których s± one wynikiem jakich¶ dolegliwo¶ci fizycznych) s± pod wp³ywem urz±dzenia, urz±dzeñ, które jacy¶ tajemniczy jegomo¶cie sobie przyw³aszczyli, unowocze¶nili i teraz nas "koduj±". Mrugniêcie Du¿y u¶miech
No i id±c tym tropem to wszelkie chanelingi s± równie¿ przez takich osobników nakrêcane.  Mrugniêcie U¶miech

wszystko mo¿liwe, choæ mo¿e to byæ równie¿ podwójny blef ze strony NWO, aby zdeprecjonowaæ to byæ mo¿e naturalne zjawisko zwi±zane z obecnymi zmianami,-
tym niemniej stara³em sobie przypomnieæ kiedy siê to u mnie siê zaczê³o i wychodzi mi ¿e gdzie¶ w okolicach 2000r.(dok³adnie nie pamiêtam), tak wiêc sam nie wiem, ale jedno jest pewne,-
trzeba pozostaæ czujnym- cokolwiek mia³oby nadej¶æ..

pozdr.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Grudzieñ 07, 2010, 10:13:31 »

Podziwiam Tw± pamiêæ, ja za nic w ¶wiecie nie mogê sobie przypomnieæ od kiedy to mam. Wcze¶niej zwraca³o siê tylko uwagê na co¶ podobnego mniej wiêcej w ten sposób:  "zgadnij w którym uchu mi dzwoni?"  Du¿y u¶miech
Szum trwa ju¿ kilka ³adnych latach i jest coraz bardziej zauwa¿alny, jednak mimo wzrostu natê¿enia nijak nie przeszkadza. U¶miech
A ci od NWO niech sobie m±c± do woli. Mrugniêcie Du¿y u¶miech

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #48 : Grudzieñ 07, 2010, 10:18:15 »

ja siê ju¿ tak do tego przyzwyczi³em, ¿e te¿ mi w ogóle nie przeszkadza- co wiêcej teraz móg³bym nawet mieszkaæ przy linii kolejowej Du¿y u¶miech

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Grudzieñ 07, 2010, 10:21:27 »

Prawd± jest, ze mo¿na przyzwyczaiæ siê do wszystkiego niemal, ja kiedy¶, za m³odu, na praktykach przyzwyczai³em siê do zasypiania przy ha³asuj±cym m³ocie pneumatycznym. Du¿y u¶miech Mrugniêcie
Za¶ te szumy s± jako¶ inne, nie trzeba siê do nich przyzwyczajaæ, przynajmniej w moim przypadku.

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: