barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 19, 2010, 09:23:54 » |
|
Elo !!!
1. A moÂże jest to spowodowane wiĂŞksza aktywnoÂściÂą sÂłoĂąca, wysyÂła czegoÂś wiĂŞcej ku nam, zmienia siĂŞ ciÂśnienie powietrza i zaczyna szumieĂŚ ? Ci delikatniejsi juÂż sÂłyszÂą, inni dopiero za jakiÂś czas. 2. A moÂże jest to koncepcjÂą zmian skÂładu wody i/lub powietrza, o ktĂłrej teÂż moÂżna przeczytaĂŚ gdzieÂś na forum ? 3. A moÂże ja nie sÂłyszĂŞ, bo mieszkam na wsi i rano budzÂą mnie ptaki i koguty(teÂż ptaki ;-) ) ?
i mniej prawdopodobne, choĂŚ nie niemoÂżliwe. 4. A moÂże to skutek chemtrails ? 5. A moÂże NWO nadaje podprogowo ? 6. A moÂże w koĂącu ONI odpowiadajÂą na apel SETI ?
PS. Ton zupeÂłnie nieprzeÂśmiewczy, tylko powaÂżny, staram siĂŞ mieĂŚ gÂłowĂŞ otwartÂą.
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
gramakawa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 19, 2010, 09:44:55 » |
|
Kwestia teÂż pozostaje otwarta.... "moÂże" byĂŚ ciekawie 
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 19, 2010, 13:11:46 » |
|
Zamiast filozofowaĂŚ, (to i tamto), lepiej od razu przystÂąpiĂŚ do dzieÂła.....
Polecam Ci to co konstruktorzy Âżycia, ktĂłrzy byli Âświadomi co tworzÂą i jakie mechanizmy w Nas istniejÂą - zapewnili....
Polecam Ci Rafaelo - BSM.
Jak to robiĂŚ dokÂładne opisy znajdziesz na necie...
Jestem przekonany na 1000%, Âże juÂż nawet po kilku dniach szum zmaleje... BSM stosujĂŞ od wielu lat i poznaÂłem tÂą metodĂŞ dokÂładnie i wiem czego siĂŞ po niej spodziewaĂŚ.... Czuje siĂŞ bardzo dobrze, jem bardzo maÂło, ÂśpiĂŞ bardzo maÂło i wyglÂądam na trzydzieÂści kilka lat, a mam 50.
SprĂłbuj i .... napisz na forum Rafaelo o efektach.
pozdrawiam...
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2010, 13:25:41 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 19, 2010, 16:29:14 » |
|
Silver je¿eli mo¿esz napisz mi jak¹ metodê trzymania rak stosujesz i ile czasu, w³aœnie przeczyta³am wiêkszoœÌ ksi¹¿ki, ale nie wiem jaka metoda bêdzie najlepsza. Wydawa³oby siê, ¿e ta "5" z obiema rêkoma, ale ponoÌ najtrudniejsza:( zastosowa³am ja przez 5 min i mia³am dziwne odczucia "wpadania", "wci¹gania" co prawda nie jestem Rafaela, ale BSM mnie zainteresowa³o  Pozdrawiam:) szum w uszach tez miewam raz g³oœniejszy raz cichszy
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopad 19, 2010, 16:43:14 » |
|
Dziekuje Silwer. Wlasnie tak sobie radze, co zmniejsza na krodki czas szum. Ja potrafie tez reiki i to tez robie.
Mam ksiazke o BSM- jeszcze raz sprobuje. Dziekuje bardzo za rade. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopad 19, 2010, 16:53:13 » |
|
Elo !!! Gdyby kogoœ interesowa³a ksi¹¿ka o BSM do pobrania tutaj: http://metodabsm.pl/html/BSM.doc
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopad 19, 2010, 18:01:40 » |
|
Rafaelo...Wed³ug mnie powinnaœ zacz¹Ì od rezonansu magnetycznego. To pierwszy krok, aby upewniÌ siê co dzieje siê w Twoim organizmie. Rezonans magnetyczny ma to do siebie, ¿e pozwoli dok³adnie sprawdziÌ organizm, a nawet wykryÌ rzeczy o nieznanej etiologii. Je¿eli oka¿e siê, ¿e wszystko OK, no to wtedy mo¿esz sobie spokojnie dzia³aÌ BSM. Chodzi oto, ¿e mo¿e dziaÌ siê coœ powa¿nego, o czym ¿aden lekarz w gabinecie Ci tego nie powie, bo sk¹d on mo¿e mieÌ pewnoœÌ na 100% z za biurka swojego gabinetu co siê dzieje, a zdrowie i leczenie to nie loteria ! BSM dzia³a bardzo skutecznie, ale jest to proces d³ugofalowy... To nie jest tak, ¿e 10 razy sobie popróbujemy, tylko trzeba systematycznie, codziennie to robiÌ. I nie tylko wtedy, gdy mamy symptomy czegoœ powa¿nego, ale po prostu dzia³aÌ z BSM, bez wglêdu na to, czy czujemy siê dobrze, czy ''Ÿle''. Trzeba bardzo dok³adnie obserwowaÌ to co dzieje siê w naszym organizmie podczas przyk³adania r¹k. Ka¿dy organizm jest inny i wcale nie znaczy to, ¿e trzeba przyk³adaÌ rêce dok³adnie tak jak pisz¹ w ksi¹¿kach. Podczas przyk³adania r¹k zwracamy uwagê na przyczyny, a nie na skutki. Szum w uszach jest tylko informacj¹ zwrotn¹ dla organizmu, ¿e dzieje siê coœ nie tak. Nie walcz zatem z szumem (informacj¹), pozwól mu byÌ w pe³ni takim jakim on jest.....! Je¿eli zaakceptujesz w pe³ni szum i powiesz : o dziêki... ju¿ wiem, ¿e coœ dzieje siê nie tak, a teraz skupiam sw¹ uwagê w celu odnalezienia przyczyny, to szum w znacznej mierze ust¹pi, poniewa¿ mu odpowiesz akceptacj¹ i zrozumieniem na jego wo³anie, na jego przekaz, w którym ten szum o czymœ wa¿nym Ciê informuje. Trzeba rozmawiaÌ ze swoim cia³em .... To pierwszy i niezbêdny krok, aby dotrzec do przyczyn i je usun¹Ì... http://www.youtube.com/watch?v=pRDP-nP64K0pozdr.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2010, 18:27:15 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopad 19, 2010, 18:46:43 » |
|
Fascynuj¹ce, Swego czasu pan Szmer widzia³ nawet lataj¹ce kó³ka przed oczami,teraz jakieœ g³osy,szumy,wygl¹da na to,¿e ten wasz rozwój duchowy ( cokolwiek to znaczy  ) ma chyba jakieœ skutki uboczne......
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Listopad 19, 2010, 19:14:23 » |
|
Ten problem nie jest do smiechu Kamilu 771. Czas jest najlepszym doradca, jest to problem nie tylko uduchowionych, starych ale coraz czesciej maja tez ludzie mlodzi. Przeczytaj co napisal Sylver, to moze zastanowisz sie nad Twoim stwierdzeniem. Ja osobiscie nie zycze Ci tego problemu.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopad 20, 2010, 10:35:26 » |
|
Elo !!!
W najnowszym NÂŚ 12/2010 jest caÂły artykuÂł o szumie w uszach - polecam wszystkim !!
PS. Gdyby ktoÂś miaÂł problem z dostĂŞpem do artykuÂłu, to proszĂŞ o kontakt na PW - jakoÂś postaram siĂŞ zaradziĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopad 21, 2010, 23:49:13 » |
|
Od wczoraj ten szum bardzo siê nasili³ w lewym uchu, ale jest to skutek przewiania bo wci¹¿ je¿d¿ê przy lekko uchylonym oknie. Tak wiêc przy lekkim bólu mam zwiêkszony szum. W prawym zaœ wszystko w normalnym natê¿eniu. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Listopad 22, 2010, 08:09:22 » |
|
Odczuwaj¹cym szum proponujê sprawdzenie stan dotlenienia organizmu. W przypadku ma³ej zawartoœci tlenu we krwi mo¿e dochodziÌ do ró¿nego rodzaju anomalii. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
|
 |
« Odpowiedz #37 : Listopad 22, 2010, 10:37:05 » |
|
Elo !!!
Czy do szumĂłw zaliczamy teÂż buczenie ? Bo mi mocno buczaÂło w uszach po mojej ostatniej sesji masaÂżu leczniczego ? Taki rodzaj jednostajnego buczenia wydawany przez silniki.
|
|
|
|
|
|
|
banita
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Listopad 23, 2010, 21:02:17 » |
|
Rzeczowy problem... PodzielĂŞ siĂŞ z Wami swojÂą wiedzÂą i doÂświadczeniem. Przede wszystkim pierwszym rozpoznaniem jest hasÂło z opracowaĂą H. Blawatski o "gÂłosie ciszy" na podstawie sanskryckich staroindyjskich tekstĂłw.
Drugim, wa¿nym elementem w naszym uzyskiwaniu wiedzy jest szereg materia³ów naukowych i takich technologii, które pozwalaj¹ na uwolnienie naszych zdolnoœci (do tej pory uznawanych, jako paranormalne). Jednak istniej¹ materia³y w sieci, które mówi¹ o rocznych(!) kursach pod opieka naukowców, na których ró¿nymi metodami doprowadza siê uczestnika do stanu, w którym doœwiadcza OBE i BSL W metodach prym wiedzie nagranie, o ró¿nych czêstotliwoœciach dla ka¿dego ucha oddzielnie. Sednem jest dostarczanie do obu uszów dŸwiêków o ró¿nych czêstotliwoœciach, gdzie ró¿nice w nich powoduj¹ synchronizacjê obu pó³kul. Naukowcy niejako przecieraj¹ szlaki, jednak dla nas jest to informacja mówi¹ca o tym i¿ nie bêd¹c uczestnikiem miêdzynarodowych szkoleù w zakresie OBE i BSL zaczynamy doœwiadczaÌ pewnych zjawisk niejako naturalnie, w sposób sprzê¿ony z naszym w³asnym wewnêtrznym rozwojem.
P.s. Z tym dŸwiêkiem w lewym uchu da siê ¿yÌ , zw³aszcza, ¿e do³¹cza siê ciut inny dŸwiêk w uchu prawym... Przed nami naturalny ewolucyjnie proces odblokowywania mo¿liwoœci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2010, 21:04:24 wysłane przez banita »
|
|
|
|
|
Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Listopad 23, 2010, 22:29:35 » |
|
P.s. Z tym dŸwiêkiem w lewym uchu da siê ¿yÌ , zw³aszcza, ¿e do³¹cza siê ciut inny dŸwiêk w uchu prawym... Przed nami naturalny ewolucyjnie proces odblokowywania mo¿liwoœci.
DzwiĂŞk w lewym uchu mam caÂły czas. No...prawie caÂły czas i czasem faktycznie trochĂŞ w prawym. Ale lubie ten dzwiĂŞk (taki bardzo wysoki ton) i w niczym mi on absolutnie nie przeszkadza. Ale Rafaela ma raczej inny problem ? Ps.Przy okazji zapytam : za co dostaÂłaÂś -1 pf ..?
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2010, 22:30:25 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
banita
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopad 23, 2010, 22:43:00 » |
|
Zapytaj Darka, Chanell lub Janeth- ja nie pamiĂŞtam- nie przywiÂązujĂŞ wagi do klasyfikacji i punktowania...  ) Nie mam pojĂŞcia za co dostaÂłaÂś minusa,ale spytam Darka. chanell
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2010, 21:40:03 wysłane przez chanell »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #41 : Listopad 27, 2010, 21:56:00 » |
|
Zapytaj Darka, Chanell lub Janeth- ja nie pamiĂŞtam- nie przywiÂązujĂŞ wagi do klasyfikacji i punktowania...  ) Nie mam pojĂŞcia za co dostaÂłaÂś minusa,ale spytam Darka. chanellZerknijcie tu: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg65583#msg65583I koĂączymy ofa.
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Listopad 28, 2010, 11:52:43 » |
|
 W grudniowym NŒ jest artyku³ o szumie w uszach..pt."Gdy szumi w g³owie".. Oko³o 80 % osób lecz¹cych siê w klinikach zostaje uwolnionych od tej dolegliwoœci przez zastosowanie metody habituacji.Sprawia ona ,ze czasem przestajemy s³yszeÌ dzwiêki ,które sie powtarzaj¹.....To pocz¹tek tego artyku³u... Podobno na tê dolegliwoœÌ cierpi co pi¹ty Polak....i uporczywe szumy w g³owie zdarzaj¹ siê te¿ ludziom nies³ysz¹cym.... ....
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Listopad 28, 2010, 14:07:15 » |
|
Podobno na tê dolegliwoœÌ cierpi co pi¹ty Polak....i uporczywe szumy w g³owie zdarzaj¹ siê te¿ ludziom nies³ysz¹cym.... ....
Tak, sÂą one do wyleczenia, myÂślĂŞ jednak, Âże trzeba zdecydowanie podkreÂśliĂŚ fakt, iÂż mowa tu juÂż o dwĂłch rodzajach "szumĂłw". Tych na tle "chorobowym", ktĂłre naleÂży leczyĂŚ i tych ..., hm, nie wiem jak ich ÂźrĂłdÂło okreÂśliĂŚ - innego pochodzenia, ktĂłrych nie ma po co usuwaĂŚ bo nie stanowiÂą problemu, rzekÂłbym Âże o czymÂś ÂświadczÂą. O czym? Jeszcze nie wiem, choĂŚ Âświta mi coÂś odwaÂżnego w gÂłowie. 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #44 : Grudzień 03, 2010, 16:12:09 » |
|
Neurofonia Tematyka neurofonii jest obecnie maÂło znana, choĂŚ zjawisko to udokumentowano a sam proces opatentowano juÂż w roku 1968. Neurofonia pozwala na wykorzystanie zupeÂłnie innego kanaÂłu w procesie dostarczania informacji do ludzkiego mĂłzgu. Znane nam zjawisko sÂłuchu polega na stymulacji ucha Âśrodkowego poprzez wibracje. Kiedy gÂłos dociera do ucha Âśrodkowego wibracje zamieniane sÂą na impulsy nerwowe przy wykorzystaniu tzw. narzÂądu Cortiego. Impulsy te docierajÂą nastĂŞpnie do oÂśrodka nerwowego w naszym mĂłzgu, ktĂłry odpowiada za sÂłuch. Tak w skrĂłcie wyglÂąda proces „odbierania fal dÂźwiĂŞkowych”. Neurofonia pomija ten kanaÂł caÂłkowicie. W 1958 roku, Dr. Flanagan – ĂłwczeÂśnie w wieku 14 lat, wynalazÂł transmiter radiowy, ktĂłry wykorzystywaÂł ludzki mĂłzg jako odbiornik. UrzÂądzenie transmitowaÂło sygnaÂły akustyczne prosto do mĂłzgu – przesyÂłajÂąc fale radiowe z pominiĂŞciem normalnej drogi tj. ucha Âśrodkowego. Kiedy Dr. Flanagan chciaÂł opatentowaĂŚ swoje urzÂądzenie odmĂłwiono mu, uznajÂąc wynalazek za przeczÂący znanej nauce. Mimo to, Dr. Flanagan walczyÂł o swoje prawo do patentu i udaÂło mu siĂŞ to kilkanaÂście lat póŸniej. W drodze do patentu, magazyn LIFE opublikowaÂł obszerny artykuÂł na temat Neurofonu (tak nazwano urzÂądzenie) nazywajÂąc wtedy Flanagan’a jednym z dziesiĂŞciu najwiĂŞkszych naukowcĂłw StanĂłw Zjednoczonych. W ostatecznym kroku desperacji Flanagan zademonstrowaÂł publicznie dziaÂłanie swojego urzÂądzenia. GÂłuchy mĂŞÂżczyzna po raz pierwszy od 15 lat usÂłyszaÂł muzykĂŞ, co doprowadziÂło go do Âłez – patent w koĂącu zostaÂł przyznany. Patent Neurofonu nosi numer 3,393,279 i pochodzi z dnia 16 lica 1968 roku. [Szczegó³owe informacje o wynalazku moÂżna znaleŸÌ na stronie: http://www.netti.fi/~makako/mind/neurop.htm] http://motyl.wordpress.com/2009/03/01/projekt-blue-beam/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #45 : Grudzień 07, 2010, 09:53:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #46 : Grudzień 07, 2010, 10:08:57 » |
|
wszystko mo¿liwe, choÌ mo¿e to byÌ równie¿ podwójny blef ze strony NWO, aby zdeprecjonowaÌ to byÌ mo¿e naturalne zjawisko zwi¹zane z obecnymi zmianami,- tym niemniej stara³em sobie przypomnieÌ kiedy siê to u mnie siê zaczê³o i wychodzi mi ¿e gdzieœ w okolicach 2000r.(dok³adnie nie pamiêtam), tak wiêc sam nie wiem, ale jedno jest pewne,- trzeba pozostaÌ czujnym- cokolwiek mia³oby nadejœÌ..
pozdr.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #47 : Grudzień 07, 2010, 10:13:31 » |
|
Podziwiam TwÂą pamiĂŞĂŚ, ja za nic w Âświecie nie mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ od kiedy to mam. WczeÂśniej zwracaÂło siĂŞ tylko uwagĂŞ na coÂś podobnego mniej wiĂŞcej w ten sposĂłb: "zgadnij w ktĂłrym uchu mi dzwoni?"  Szum trwa juÂż kilka Âładnych latach i jest coraz bardziej zauwaÂżalny, jednak mimo wzrostu natĂŞÂżenia nijak nie przeszkadza.  A ci od NWO niech sobie mÂącÂą do woli. 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #48 : Grudzień 07, 2010, 10:18:15 » |
|
ja siĂŞ juÂż tak do tego przyzwycziÂłem, Âże teÂż mi w ogĂłle nie przeszkadza- co wiĂŞcej teraz mĂłgÂłbym nawet mieszkaĂŚ przy linii kolejowej 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudzień 07, 2010, 10:21:27 » |
|
PrawdÂą jest, ze moÂżna przyzwyczaiĂŚ siĂŞ do wszystkiego niemal, ja kiedyÂś, za mÂłodu, na praktykach przyzwyczaiÂłem siĂŞ do zasypiania przy haÂłasujÂącym mÂłocie pneumatycznym.  ZaÂś te szumy sÂą jakoÂś inne, nie trzeba siĂŞ do nich przyzwyczajaĂŚ, przynajmniej w moim przypadku.
|
|
|
|
|
|
|
|