Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 29, 2012, 22:32:59 » |
|
Darku, refleksoterapia stĂłp to super alternatywa dla nas, zabiegi sa cudowne nawet jak nie przyniesie poprawy nalezy popraktykowac. Dzieki Ramzes 3. Twoja teza ze stopami przemowila do mnie.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #101 : Luty 29, 2012, 22:48:26 » |
|
 StosujĂŞ to juÂż dobre dwa lata. OczywiÂście, Âże Âświetna metoda, dlatego utworzyÂłem o tym niezalezny wÂątek >>. Jednak nie ma to wpÂływu na omawiany "szum" w uszach. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Marzec 01, 2012, 12:01:18 » |
|
Ale¿ Darku zanim powiesz niemo¿liwe! Spróbuj! Ka¿dy z nas jest indywidualnoœci¹ i nie ka¿demu na tê sam¹ dolegliwoœÌ pomo¿e ten sam lek b¹dŸ ta sama metoda. Ba nawet na podstawie badania aparatem "Oberon" (dobry rosyjski wynalazek) przekonasz siê, ¿e ka¿dy organizm potrzebuje inn¹ dawkê leku. Jeden cz³owiek bêdzie potrzebowa³ dawki w postaci dwóch tabletek jednorazowo a drugiemu ta dawka po prostu bêdzie szkodziÌ! Nie mo¿na te¿ wykluczyÌ, ¿e w zwi¹zku z nadchodz¹cymi zmianami "góra" przygotowuje Ciebie do okreœlonego zadania czyli inaczej mówi¹c przed Tob¹ kolejny "wzrost" ja to nazwê w rozwoju duchowym. Tak samo mo¿e to dotyczyÌ wszystkich pozosta³ych forumowiczów pisz¹cych o tym problemie! Ze swojej strony mogê dodaÌ, ¿e w przesz³oœci niezbyt odleg³ej kilku swoim znajomym pomog³em uporaÌ siê z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego". Szczerze mówi¹c powróci³em do tego tematu ponownie po "przespaniu siê z tym problemem". O co chodzi? Pomyœla³em sobie, ¿e fajnie jest odkurzyÌ trochê swoje zastarza³e wiadomoœci by pomóc w jakimœ stopniu tym, którzy tego potrzebuj¹ ale co najwa¿niejsze przypomnia³em sobie o pewnym czynniku, który w wielu przypadkach jest w³aœnie przyczyn¹ chorób oczu, uszu i oty³oœci! Tym czynnikiem jest nazwijmy to ogólnie jest "czynnik natury psychicznej, emocjonalnej". Po krótce t³umaczê o co chodzi. Wielu z nas w swoim ¿yciu prze¿y³o jakieœ traumatyczne zdarzenie nios¹ce ze sob¹ bardzo silny ³adunek emocjonalny - z psychologicznego punktu widzenia - zwany ³adunkiem ujemnym b¹dŸ zetknêliœmy siê z czymœ co budzi bardzo silny wewnêtrzny opór a wiêc jest sprzeczne z naszymi wewnêtrznymi przekonaniami. Jak to siê ma do poruszanego problemu? Dos³ownie tak: - mamy problem ze wzrokiem - bo nasze oczy nie chc¹ czegoœ po prostu widzieÌ np. okrucieùstwa, œmierci bliskich nam osób, - mamy problem ze s³uchem - bo nasze uszy nie chc¹ czegoœ lub kogoœ s³yszeÌ np. prze³o¿ony przez parê lat ocenia twoje zas³ugi mówi¹c "Ty do niczego siê nie nadajesz!", mo¿e to dotyczyÌ równie¿ wiedzy sprzecznej z wpojonymi przekonaniami religijnymi itp., - problem z oty³oœci¹ - nasz organizm tworzy dodatkow¹ tkankê t³uszczow¹ chc¹ stworzyÌ barierê, mur odgradzaj¹cy nas od problemu b¹dŸ od osób z którymi nie chcemy mieÌ ¿adnego kontaktu! Wymienione problemy mog¹ swymi korzeniami siêgaÌ naszego dzieciùstwa a przejawiaÌ siê dopiero po wielu latach. Szum w uszach mo¿e równie¿ byÌ sygna³em, ¿e od d³u¿szego czasu powinniœcie zrobiÌ krok do przodu a jest jakaœ bariera, która Was powstrzymuje, któr¹ trzeba usun¹Ì. Poniewa¿ ka¿dy jest indywidualnoœci¹ dlatego ka¿dy z osobna musi ws³uchaÌ siê w swój wewnêtrzny g³os i zadaÌ pytanie "co oznacza ten szum?" Kiedy uœwiadomisz sobie przyczynê problemu pozostaje ju¿ tylko jeden z wielu sposobów na jej usuniêcie. Najprawdopodobniej odczujecie, ¿e "coœ" od Waszego splotu pnie siê do góry przez gard³o do ust. Odczujecie odpowiedŸ. Mo¿e te¿ pojawiÌ siê Waszym zmys³om jakiœ obraz - symbol. To te¿ bêdzie odpowiedŸ z Waszego wnêtrza. Zanim powiecie niemo¿liwe! Spróbujcie! Powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #103 : Marzec 01, 2012, 12:17:27 » |
|
Ramzes3
- mamy problem ze s³uchem - bo nasze uszy nie chc¹ czegoœ lub kogoœ s³yszeÌ Poniewa¿ ja mam problem z szumem/piskiem w jednym, lewym "uchu" , to pewnie tylko ono nie chce czegoœ s³yszeÌ Przynajmniej tam lokalizujê to coœ, choÌ nawet,kiedy zatykam ucho, albo usi³ujê jakoœ wyizolowaÌ je od pisku , to nic nie daje. To raczej tak, jakby dŸwiêk rozchodzi³ siê "po koœciach" czaszki, od wewn¹trz. Có¿ , kiedyœ siê skoùczy i bêdzie to najcichszy dzieù, lecz ju¿ nie w tym ¿yciu
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #104 : Marzec 01, 2012, 12:38:26 » |
|
z tego co widzê/czytam, dŸwiêki/szumy które s³yszymy s¹ ró¿norakie i ró¿norakie pewnie s¹ ich przyczyny,- mi os. jednak siê wydaje, ¿e ma to coœ wspólnego ze zmianami w ekosystemie w makroskali- kosm..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #105 : Marzec 01, 2012, 21:30:21 » |
|
AleÂż Darku zanim powiesz niemoÂżliwe! Hej, >Ramzes'ie<, nic takiego nie powiedziaÂłem. StwierdziÂłem jedynie, Âże znam i stosujĂŞ refleksoterapiĂŞ i omawiany efekt nie ustĂŞpuje.  Ze swojej strony mogĂŞ dodaĂŚ, Âże w przeszÂłoÂści niezbyt odlegÂłej kilku swoim znajomym pomogÂłem uporaĂŚ siĂŞ z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego". WnioskujĂŞ, ÂżeÂś zaznajomiony z tematem wiĂŞc proponujĂŞ Ci utworzenie nowego wÂątku w dziale: Medycyna niekonwencjonalna >> pod wskazanym przez Ciebie tematem.  Wielu to siĂŞ przyda.
|
|
|
|
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #106 : Marzec 01, 2012, 21:37:32 » |
|
East dziêki za podpowiedŸ. Co mówi na ten temat medycyna chiùska: nerki kontroluj¹ uszy. Uszy s¹ odzwierciedleniem stanu nerek. Z nerkami zwi¹zane s¹ takie emocje jak gniew i strach. Twoje lewe ucho jest zwi¹zane z Twoj¹ praw¹ nerk¹ a prawe ucho z lew¹. Aby poprawiÌ s³uch nale¿a³oby wzmocniÌ nerki. Zanim poka¿e siê dzwonienie i szum w uszach mamy niewydolnoœÌ nerki Yin, która przechodzi w niewydolnoœÌ Yin w¹troby a z tego powstaje wiatr w¹troby, który daje dzwonienie i szum w uszach. Mówi¹c pokrótce przyczyna problemu Twojego lewego ucha zaczyna siê w prawej nerce. Jako skuteczne metody wymienia siê tu akupunkturê i akupresurê. Myœlê, ¿e jednak warto trochê zastanowiÌ siê te¿ nad emocjami. Pozdrawiam.
=========================
Darku przepraszam z to drobne nieporozumienie i przejĂŞzyczenie. To trochĂŞ z rozpĂŞdu bo miaÂłem napisaĂŚ "nie ma rzeczy niemoÂżliwych" a chodziÂło mi o to, Âże skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przyniosÂła skutku to naleÂży poszukaĂŚ innej metody ktĂłra pozwoli w koĂącu uporaĂŚ siĂŞ z tym problemem i to raz na zawsze. Tak jak napisaÂłem nie kaÂżda metoda pomoÂże w takim samym stopniu wszystkim, ktĂłrzy majÂą ten sam problem. Przez jakiÂś czas tez miaÂłem podobny problem dlatego staraÂłem siĂŞ pomĂłc w miarĂŞ swoich moÂżliwoÂści.
ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:14:49 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #107 : Marzec 01, 2012, 22:13:53 » |
|
Nie ma za co przepraszaÌ. W najmniejszym stopniu nie odebra³em tego jako jakiœ przytyk czy coœ w tym stylu.  Twoje lewe ucho jest zwi¹zane z Twoj¹ praw¹ nerk¹ a prawe ucho z lew¹. Chwilunia. Wspominasz o akupresurze wiêc trzymaj¹c siê tej akurat coœ mi tu nie gra. Z moich informacji wynika, ¿e podzia³ "lewe odpowiada za prawe" funkcjonuje tylko w odniesieniu do g³owy. Prawe receptory oddzia³uj¹ na lew¹ stronê g³owy itd. zaœ w odniesieniu do pozosta³ej czêœci cia³a obowi¹zuje zasada "lewy za lewe, prawy za prawe". skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przynios³a skutku to nale¿y poszukaÌ innej metody  Czy ja tak powiedzia³em? Wprost przeciwnie. Jestem jej gor¹cym zwolennikiem i wci¹¿, i stale j¹ stosujê. Napisa³em tylko, ¿e nie usunê³a "szumu w uszach", a tego akurat nie traktujê jako coœ przykrego. Uwa¿am, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siê nas, naszych organizmów. Ot i wszystko. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:21:42 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Marzec 02, 2012, 10:50:04 » |
|
Dariusz
UwaÂżam, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siĂŞ nas, naszych organizmĂłw. Ot i wszystko
WÂłaÂśnie ja rĂłwnieÂż tak uwaÂżam. Zanim zacznĂŞ rozpaczaĂŚ nad swoimi nerkami i szukaĂŚ lekarstwa na nie istniejÂący problem ,albo teÂż kreowaĂŚ problem, ktĂłrego nie miaÂłem , poobserwujĂŞ ten szum do koĂąca 2012 r. JeÂśli siĂŞ nasili i bĂŞdzie mi przeszkadzaÂł ( a na razie to jest bo jest i tyle) to najpierw udam siĂŞ na terapiĂŞ biorezonansem. Podobne lecz podobnym Jak nie pomoÂże na dÂźwiĂŞk w uszach to przynajmniej udroÂżni przepÂływ energii w caÂłym ciele uzdrawiajÂąc na przykÂład nerki  - a te, jak wiadomo uzdrowiÂą uszy. I po kÂłopocie
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #109 : Marzec 02, 2012, 12:21:56 » |
|
..moÂżna jeszcze sprĂłbowaĂŚ wyleczyĂŚ uszy stopami http://www.faceci.com.pl/receptory_mapa.html
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Ramzes3
Gość
|
 |
« Odpowiedz #110 : Marzec 02, 2012, 14:14:19 » |
|
Darku myœlê, ¿e tutaj wszystko siê zgadza. ¯eby tak do koùca zrozumieÌ medycynê chiùsk¹ to tak sobie myœlê, ¿e pasowa³oby urodziÌ siê chiùczykiem i parê lat studiowaÌ tê wiedzê. Do Ÿróde³ z medycyny chiùskiej siêgam bardzo rzadko szukaj¹c jakichœ wskazówek kiedy dostêpne Ÿród³a nie daj¹ jednoznacznej odpowiedzi. W tym przypadku "inspiracj¹" by³o lewe ucho East. Patrz¹c nawet na przyczyny dolegliwoœci podane w oparciu o poradnik chiùskiej firmy ale t³umaczone na zrozumia³y dla nas jêzyk w zestawieniu z tym co napisane jest w jêzyku chiùskiej medycyny mog³oby siê wydawaÌ, ¿e chodzi o ca³kowicie odmienne medycyny. Wed³ug mnie s¹ jednak ró¿nice miêdzy sposobem diagnozowania w medycynie chiùskiej a akupresur¹ stóp. Ta pierwsza opiera siê na istniej¹cych w cz³owieku kana³ach energetycznych, ¿ywio³ach, przywi¹zuje du¿¹ uwagê do emocji itd. natomiast w akupresurze zwi¹zane to jest z po³¹czeniami nerwowymi pomiêdzy narz¹dami i zakoùczeniami nerwów czyli receptorami. W sumie mo¿e dwie ró¿ne drogi ale prowadz¹ce do jednego celu czyli zdrowia cz³owieka.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #111 : Marzec 02, 2012, 14:23:10 » |
|
Tak, to by t³umaczy³o ró¿nice. Ta chiùska medycyna, na któr¹ siê powo³ujesz najprawdopodobniej odnosi siê do akupresury, a to diametralnie inny, czwarty obwód w organizmie cz³owieka. No ale wracajmy do myœli przewodniej bo w¹tek o akupresurze i akupunkturze ju¿ istnieje >>EDYCJA: Przeprasza, wskazany w¹tek dotyczy akupresury nie akupunktury - o tym mo¿na utworzyÌ nowy w¹tek gdy¿ nikomu jeszcze nie przysz³o do g³owy propagowanie tej metody. Jednak ju¿ w tym dziale >>.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:43:35 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Astre
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Marzec 02, 2012, 15:07:39 » |
|
Jak nie pomo¿e na dŸwiêk w uszach to przynajmniej udro¿ni przep³yw energii w ca³ym ciele uzdrawiaj¹c na przyk³ad nerki  - a te, jak wiadomo uzdrowi¹ uszy. I po k³opocie Apropos nerek to nie ma ¿artów ! Mój ojciec zacz¹³ mieÌ dolegliwoœci nerkowe i lekarz wys³a³ go na rezonans magnetyczny. Badanie rezonansem nie stwierdzono jakichœ problemów. Lekarz, wiêc przepisa³ tylko profilaktycznie jakieœ zio³owe leki. Pewnego dnia ojciec poczu³ siê coœ gorzej.By³a to sobota. W poniedzia³ek pojecha³ do lekarza do oœrodka zdrowia. Lekarz go zbada³ i wezwa³ pogotowie i wziêli go do szpitala. O godz 17- tej pojecha³em do szpitala.Gdy wszed³em na salê, ojciec siedzia³ na ³ó¿ku, rozmawia³, a nawet ¿artowa³ z ludŸmi, a godz 21-szej zadzwonili ze szpitala, ¿e nie ¿yje. Powód zgonu : Ordynator powiedzia³, ¿e nie przeprowadzono dializy, bo by³o ju¿ za póŸno ze wzglêdu na stan zatrucia organizmu. A, wiêc czasowo wygl¹da³o to tak : W sobotê poczu³ siê gorzej (przypl¹ta³ siê jakiœ stan zapalny), a w poniedzia³ek zmar³. Nigdy w ¿yciu bym nie powiedzia³, ¿e z powodu nerek mo¿na tak szybko ''pójœÌ do nieba'', a jednak.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:09:56 wysłane przez Astre »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Marzec 02, 2012, 19:23:05 » |
|
Niestety moÂżna, przy nagÂłej, ostrej niewydolnoÂści dochodzi do zachwiania rĂłwnowagi chemicznej organizmu. Z reguÂły przy nagÂłej i ostrej niewydolnoÂści nerek mocno wzrasta poziom potasu a to z kolei jest zabĂłjcze dla serca, nie wytrzymuje ono i zatrzymuje siĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #114 : Marzec 02, 2012, 22:15:23 » |
|
Post >east'a< wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek: Akupubktura >>. DziĂŞki >east<. 
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Marzec 02, 2012, 23:57:23 » |
|
Post >east'a< wydzieli³em jako niezale¿ny w¹tek: Akupubktura >>. Dziêki >east<.  Czy "akupubktura" to robienie komuœ akuku w pubie kolejn¹ tur¹ kufli?  Cycóœ innego? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 23:58:09 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #116 : Lipiec 12, 2012, 15:45:26 » |
|
w koùcu doczyta³em do koùca http://www.epokaserca.pl/joomla/index.php/transformacja/175-co-to-jest-swietlane-cialoPytanie: Co oznacza wysoki, gwi¿d¿¹cy dŸwiêk w uszach?
OdpowiedŸ: Prawdopodobnie chodzi tu o jak¹œ istotê z wy¿szych wymiarów, która próbuje nawi¹zaÌ z Tob¹ kontakt. Usi¹dŸ w ciszy i powiedz: "Jestem otwarty i gotowy na odbiór" i pozwól, by to przez Ciebie przesz³o. Mo¿esz w ten sposób odebraÌ dŸwiêki, s³owa lub melodie. 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Lipiec 12, 2012, 19:04:59 » |
|
Coœ w tym jest szacowny  Osobiœcie jednak wydaje mi siê i¿ chodzi o informacje nie o nadawce. To jest takie dzia³anie intelektu, który zakodowany na bazie autorytetu chce wiedzieÌ od kogo jest dana informacja, a powinien siê skupiÌ na treœci  Có¿ trzeba mu chom¹to i z bata  , a ego zaœ z butelki po piwie  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #118 : Lipiec 12, 2012, 23:06:15 » |
|
Szacowni! Ten gwizd w uszach mo¿e byÌ przejawem ró¿nicy "ciœnieù" miêdzy 3. i 4. wymiarem. Zmiana potencja³ów miêdzywymiarowych. "Ktoœ" coœ nadaje, ktoœ jest niedostrojony i sprzêga, jak w zestawie akustycznym. Tak sobie myœlê...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #119 : Lipiec 13, 2012, 12:46:50 » |
|
A ja Wam rzeknĂŞ szacowni, Âże najwaÂżniejsze jest dostrojenie siĂŞ do wÂłasnego serca… tam wszelkie wymiary i bezmiary…  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Lipiec 13, 2012, 13:17:04 » |
|
songo przejrzalam pobieznie tematyke warsztatow duchowych ze strony, ktora podajesz. cyt. " Godz.7 poranna medytacja, œpiew, rytua³ zjednoczenia czakr, spacer /jeœli ktoœ bêdzie wola³ spaÌ - nie musi uczestniczyÌ/ Godz.9 œniadanie /posi³ki wegetariaùskie/ Godz.10- 14 zajêcia, podnoszenie duchowej œwiadomoœci / ka¿dego dnia inna tematyka zajêciÌ -7 sekretów manifestacji, wyjœcie ze œwiata dulanego, poznanie i przetransformowanie wzorców mentalnych i emocjonalnych, nauka tworzenia partnerstwa, nauki wielkich nauczycieli, uzdrowienie karmy rodowej, spotkanie z w³asnym anio³em i przewodnikiem. Godz.14- 16 czas wolny lub wyjazd w teren, zwiedzanie okolic Godz.16 obiado- kolacja / pisi³ki wegetariaùskie/ Godz.17 - 19 zajêcia podnoszenie œwiadomoœci duchowej, i medytacja, wspólne œpiewy / muzyka duszy, ka¿dy otrzyma swój dziwêk do œpiewania. Godz.19 -21 medytacja, wspólny œpiew / ka¿dy otrzyma swój indywidulany dzwiêk do œpiewania, wspólny œpiew bardzo podnosi wibracje, tworz¹c spirale energetryczn¹ ³¹cz¹c¹ grupê/, ognisko." Od tych spiewow zaczelo mi szumiec w uszach;) Niczym nie rozni sie to od Radja Maryja, widac Rydzyk dobry busienssplan ma! edit: mnie by bardziej interesowal program miedzy 21.00 a 7.00 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 13:18:54 wysłane przez Fair Lady »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #121 : Lipiec 13, 2012, 13:28:27 » |
|
Lady nie promuje Âżadnych szkoleĂą, warsztatĂłw, etc.,- wkleiÂłem jedynie kolejnÂą z moÂżliwoÂści, a warsztaty nocne to sama sÂłodycz 3G,- wiĂŞc spieszmy siĂŞ z nimi zanim odejdÂą na dobre 
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Lipiec 16, 2012, 19:21:29 » |
|
Ja promujĂŞ dobry humor i nie koniecznie po piwku  Szacowna ptak Twoje serce pani ma teÂż i duÂży zasiĂŞg raÂżenia musi byĂŚ bardzo dostrojone  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Lipiec 16, 2012, 20:17:22 » |
|
Ja promujĂŞ dobry humor i nie koniecznie po piwku  Szacowna ptak Twoje serce pani ma teÂż i duÂży zasiĂŞg raÂżenia musi byĂŚ bardzo dostrojone  to pa  Szacowny, dobry humor, to Ci siĂŞ aÂż uszami wylewa, stÂąd pewnie owe szumy. I nie mĂłw, Âże CiĂŞ moje serducho poraziÂło. Ono wci¹¿ siĂŞ dostraja… a ja cierpliwa, podobnie jak Ty.  No to pa
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Lipiec 22, 2012, 07:01:01 » |
|
Zawsze mia³em cichy lub g³oœny dŸwiêk w lewym uchu. Od dziœ w nocy mam do tej pory doœÌ wyraŸny dŸwiêk po³¹czony w obu uszach, taki jednostajny, i wibrowa³em z nim ³¹cz¹c go wewnêtrznie z moj¹ czakr¹ Serca duchowego.  To jest super uczucie wibracja mi siê nasila³a jak myœla³em o Stwórcy i oddawa³em Mu czeœÌ i Chwa³ê. Tak¿e pozdrawia³em Anio³ów i nios³em Im Pokój Wszechœwiatowy, zauwa¿y³em, ¿e wibracja dŸwiêku siê g³oœniej nasili³a.  Pewnie wibrujê na 4 Wymiar !!! Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
|