Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 14:20:52

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Szum w uszach.  (Przeczytany 95591 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #100 : Luty 29, 2012, 22:32:59 »

Darku, refleksoterapia stĂłp to super alternatywa dla nas, zabiegi sa cudowne nawet jak nie przyniesie poprawy nalezy popraktykowac.
Dzieki Ramzes 3. Twoja teza ze stopami przemowila do mnie.

Rafaela
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #101 : Luty 29, 2012, 22:48:26 »

DuÂży uÂśmiech
StosujĂŞ to juÂż dobre dwa lata. OczywiÂście, Âże Âświetna metoda, dlatego utworzyÂłem o tym niezalezny wÂątek >>.
Jednak nie ma to wpÂływu na omawiany "szum" w uszach. DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Ramzes3
Gość
« Odpowiedz #102 : Marzec 01, 2012, 12:01:18 »

AleÂż Darku zanim powiesz niemoÂżliwe! SprĂłbuj! KaÂżdy z nas jest indywidualnoÂściÂą i nie kaÂżdemu na tĂŞ samÂą dolegliwoœÌ pomoÂże ten sam lek bÂądÂź ta sama metoda. Ba nawet na podstawie badania aparatem "Oberon" (dobry rosyjski wynalazek) przekonasz siĂŞ, Âże kaÂżdy organizm potrzebuje innÂą dawkĂŞ leku. Jeden czÂłowiek bĂŞdzie potrzebowaÂł dawki w postaci dwĂłch tabletek jednorazowo a drugiemu ta dawka po prostu bĂŞdzie szkodziĂŚ! Nie moÂżna teÂż wykluczyĂŚ, Âże w zwiÂązku z nadchodzÂącymi zmianami "gĂłra" przygotowuje Ciebie do okreÂślonego zadania czyli inaczej mĂłwiÂąc przed TobÂą kolejny "wzrost" ja to nazwĂŞ w rozwoju duchowym. Tak samo moÂże to dotyczyĂŚ wszystkich pozostaÂłych forumowiczĂłw piszÂących o tym problemie! Ze swojej strony mogĂŞ dodaĂŚ, Âże w przeszÂłoÂści niezbyt odlegÂłej kilku swoim  znajomym pomogÂłem uporaĂŚ siĂŞ z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego".
Szczerze mĂłwiÂąc powrĂłciÂłem do tego tematu ponownie po "przespaniu siĂŞ z tym problemem". O co chodzi? PomyÂślaÂłem sobie, Âże fajnie jest odkurzyĂŚ trochĂŞ swoje zastarzaÂłe wiadomoÂści by pomĂłc w jakimÂś stopniu tym, ktĂłrzy tego potrzebujÂą ale co najwaÂżniejsze przypomniaÂłem sobie o pewnym czynniku, ktĂłry w wielu przypadkach jest wÂłaÂśnie przyczynÂą chorĂłb oczu, uszu i otyÂłoÂści!
Tym czynnikiem jest nazwijmy to ogĂłlnie jest "czynnik natury psychicznej, emocjonalnej". Po krĂłtce tÂłumaczĂŞ  o co chodzi.
Wielu z nas w swoim Âżyciu przeÂżyÂło jakieÂś traumatyczne zdarzenie niosÂące ze sobÂą bardzo silny Âładunek emocjonalny - z psychologicznego punktu widzenia - zwany Âładunkiem ujemnym bÂądÂź zetknĂŞliÂśmy siĂŞ z czymÂś co budzi bardzo silny wewnĂŞtrzny opĂłr a wiĂŞc jest sprzeczne z naszymi wewnĂŞtrznymi przekonaniami. Jak to siĂŞ ma do poruszanego problemu? DosÂłownie tak:
- mamy problem ze wzrokiem - bo nasze oczy nie chcÂą czegoÂś po prostu widzieĂŚ np. okrucieĂąstwa, Âśmierci bliskich nam osĂłb,
- mamy problem ze sÂłuchem - bo nasze uszy nie chcÂą czegoÂś lub kogoÂś sÂłyszeĂŚ np. przeÂłoÂżony przez parĂŞ lat ocenia twoje zasÂługi mĂłwiÂąc "Ty do niczego siĂŞ nie nadajesz!", moÂże to dotyczyĂŚ rĂłwnieÂż wiedzy sprzecznej z wpojonymi przekonaniami religijnymi itp.,
- problem z otyÂłoÂściÂą - nasz organizm tworzy dodatkowÂą tkankĂŞ tÂłuszczowÂą chcÂą stworzyĂŚ barierĂŞ, mur odgradzajÂący nas od problemu bÂądÂź od osĂłb z ktĂłrymi nie chcemy mieĂŚ Âżadnego kontaktu!
Wymienione problemy mog¹ swymi korzeniami siêgaÌ naszego dzieciùstwa a przejawiaÌ siê dopiero po wielu latach. Szum w uszach mo¿e równie¿ byÌ sygna³em, ¿e od d³u¿szego czasu powinniœcie zrobiÌ krok do przodu a jest jakaœ bariera, która Was powstrzymuje, któr¹ trzeba usun¹Ì. Poniewa¿ ka¿dy jest indywidualnoœci¹ dlatego ka¿dy z osobna musi ws³uchaÌ siê w swój wewnêtrzny g³os i zadaÌ pytanie "co oznacza ten szum?" Kiedy uœwiadomisz sobie przyczynê problemu pozostaje ju¿ tylko jeden z wielu sposobów na jej usuniêcie. Najprawdopodobniej odczujecie, ¿e "coœ" od Waszego splotu pnie siê do góry przez gard³o do ust. Odczujecie odpowiedŸ. Mo¿e te¿ pojawiÌ siê Waszym zmys³om jakiœ obraz - symbol. To te¿ bêdzie odpowiedŸ z Waszego wnêtrza. Zanim powiecie niemo¿liwe! Spróbujcie! Powodzenia.
east
Gość
« Odpowiedz #103 : Marzec 01, 2012, 12:17:27 »

Ramzes3

- mamy problem ze sÂłuchem - bo nasze uszy nie chcÂą czegoÂś lub kogoÂś sÂłyszeĂŚ

PoniewaÂż ja mam problem z szumem/piskiem w jednym, lewym "uchu" , to pewnie tylko ono nie chce czegoÂś sÂłyszeĂŚ Chichot

Przynajmniej tam lokalizujĂŞ to coÂś, choĂŚ nawet,kiedy zatykam ucho, albo usiÂłujĂŞ jakoÂś wyizolowaĂŚ je od pisku , to nic nie daje. To raczej tak, jakby dÂźwiĂŞk rozchodziÂł siĂŞ "po koÂściach" czaszki, od wewnÂątrz.
Có¿ , kiedyœ siê skoùczy i bêdzie to najcichszy dzieù, lecz ju¿ nie w tym ¿yciu Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #104 : Marzec 01, 2012, 12:38:26 »

z tego co widzê/czytam, dŸwiêki/szumy które s³yszymy s¹ ró¿norakie i ró¿norakie pewnie s¹ ich przyczyny,-
mi os. jednak siĂŞ wydaje, Âże ma to coÂś wspĂłlnego ze zmianami w ekosystemie w makroskali- kosm.. MrugniĂŞcie 

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #105 : Marzec 01, 2012, 21:30:21 »

Cytat: Ramzes
AleÂż Darku zanim powiesz niemoÂżliwe!

Hej, >Ramzes'ie<, nic takiego nie powiedziaÂłem.
StwierdziÂłem jedynie, Âże znam i stosujĂŞ refleksoterapiĂŞ i omawiany efekt nie ustĂŞpuje. DuÂży uÂśmiech

Ze swojej strony mogĂŞ dodaĂŚ, Âże w przeszÂłoÂści niezbyt odlegÂłej kilku swoim  znajomym pomogÂłem uporaĂŚ siĂŞ z tym problemem przy pomocy "uzdrawiania pranicznego".

WnioskujĂŞ, ÂżeÂś zaznajomiony z tematem wiĂŞc proponujĂŞ Ci utworzenie nowego wÂątku w dziale: Medycyna niekonwencjonalna >> pod wskazanym przez Ciebie tematem. DuÂży uÂśmiech
Wielu to siĂŞ przyda.

Ramzes3
Gość
« Odpowiedz #106 : Marzec 01, 2012, 21:37:32 »

East dziĂŞki za podpowiedÂź.  Co mĂłwi na ten temat medycyna chiĂąska: nerki kontrolujÂą uszy. Uszy sÂą odzwierciedleniem stanu nerek. Z nerkami zwiÂązane sÂą takie emocje jak gniew i strach. Twoje lewe ucho jest zwiÂązane z TwojÂą prawÂą nerkÂą a prawe ucho z lewÂą. Aby poprawiĂŚ sÂłuch naleÂżaÂłoby wzmocniĂŚ nerki. Zanim pokaÂże siĂŞ dzwonienie i szum w uszach mamy niewydolnoœÌ nerki Yin, ktĂłra przechodzi w niewydolnoœÌ Yin wÂątroby a z tego powstaje wiatr wÂątroby, ktĂłry daje dzwonienie i szum w uszach. MĂłwiÂąc pokrĂłtce przyczyna problemu Twojego lewego ucha zaczyna siĂŞ w prawej nerce. Jako skuteczne metody wymienia siĂŞ tu akupunkturĂŞ i akupresurĂŞ. MyÂślĂŞ, Âże jednak warto trochĂŞ zastanowiĂŚ siĂŞ teÂż nad emocjami. Pozdrawiam.

=========================

Darku przepraszam z to drobne nieporozumienie i przejĂŞzyczenie. To trochĂŞ z rozpĂŞdu bo miaÂłem napisaĂŚ "nie ma rzeczy niemoÂżliwych"  a chodziÂło mi o to, Âże skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przyniosÂła skutku to naleÂży poszukaĂŚ innej metody ktĂłra pozwoli w koĂącu uporaĂŚ siĂŞ z tym problemem i to raz na zawsze. Tak jak napisaÂłem nie kaÂżda metoda pomoÂże w takim samym stopniu wszystkim, ktĂłrzy majÂą ten sam problem. Przez jakiÂś czas tez miaÂłem podobny problem dlatego staraÂłem siĂŞ pomĂłc w miarĂŞ swoich moÂżliwoÂści.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:14:49 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #107 : Marzec 01, 2012, 22:13:53 »

Nie ma za co przepraszaĂŚ. W najmniejszym stopniu nie odebraÂłem tego jako jakiÂś przytyk czy coÂś w tym stylu. DuÂży uÂśmiech

Cytat: Ramzes
Twoje lewe ucho jest zwiÂązane z TwojÂą prawÂą nerkÂą a prawe ucho z lewÂą.

Chwilunia. Wspominasz o akupresurze wiĂŞc trzymajÂąc siĂŞ tej akurat coÂś mi tu nie gra. Z moich informacji wynika, Âże podziaÂł "lewe odpowiada za prawe" funkcjonuje tylko w odniesieniu do gÂłowy. Prawe receptory oddziaÂłujÂą na lewÂą stronĂŞ gÂłowy itd. zaÂś w odniesieniu do pozostaÂłej czĂŞÂści ciaÂła obowiÂązuje zasada "lewy za lewe, prawy za prawe".

skoro refleksoterapia przez dwa lata nie przyniosÂła skutku to naleÂży poszukaĂŚ innej metody

Szok
Czy ja tak powiedziaÂłem?
Wprost przeciwnie. Jestem jej gor¹cym zwolennikiem i wci¹¿, i stale j¹ stosujê.
NapisaÂłem tylko, Âże nie usunĂŞÂła "szumu w uszach", a tego akurat nie traktujĂŞ jako coÂś przykrego. UwaÂżam, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siĂŞ nas, naszych organizmĂłw. Ot i wszystko. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2012, 22:21:42 wysłane przez Dariusz » Zapisane

east
Gość
« Odpowiedz #108 : Marzec 02, 2012, 10:50:04 »

Dariusz
UwaÂżam, ze jest on wynikiem pewnych zmian, dostrajania siĂŞ nas, naszych organizmĂłw. Ot i wszystko
WÂłaÂśnie ja rĂłwnieÂż tak uwaÂżam.
Zanim zacznĂŞ rozpaczaĂŚ nad swoimi nerkami i szukaĂŚ lekarstwa na nie istniejÂący problem ,albo teÂż kreowaĂŚ problem, ktĂłrego nie miaÂłem , poobserwujĂŞ ten szum do koĂąca 2012 r. JeÂśli siĂŞ nasili i bĂŞdzie mi przeszkadzaÂł ( a na razie to jest bo jest i tyle) to najpierw udam siĂŞ na terapiĂŞ biorezonansem. Podobne lecz podobnym UÂśmiech

Jak nie pomoÂże na dÂźwiĂŞk w uszach to przynajmniej udroÂżni przepÂływ energii w caÂłym ciele uzdrawiajÂąc na przykÂład nerki MrugniĂŞcie - a te, jak wiadomo uzdrowiÂą uszy. I po kÂłopocie MrugniĂŞcie
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #109 : Marzec 02, 2012, 12:21:56 »

..moÂżna jeszcze sprĂłbowaĂŚ wyleczyĂŚ uszy stopami DuÂży uÂśmiech
http://www.faceci.com.pl/receptory_mapa.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Ramzes3
Gość
« Odpowiedz #110 : Marzec 02, 2012, 14:14:19 »

Darku myÂślĂŞ, Âże tutaj wszystko siĂŞ zgadza. ÂŻeby tak do koĂąca zrozumieĂŚ medycynĂŞ chiĂąskÂą to tak sobie myÂślĂŞ, Âże pasowaÂłoby urodziĂŚ siĂŞ chiĂączykiem i parĂŞ lat studiowaĂŚ tĂŞ wiedzĂŞ. Do ÂźrĂłdeÂł z medycyny chiĂąskiej siĂŞgam bardzo rzadko szukajÂąc jakichÂś wskazĂłwek kiedy dostĂŞpne ÂźrĂłdÂła nie dajÂą jednoznacznej odpowiedzi. W tym przypadku "inspiracjÂą" byÂło lewe ucho East. PatrzÂąc nawet na przyczyny dolegliwoÂści podane w oparciu o poradnik chiĂąskiej firmy ale tÂłumaczone na zrozumiaÂły dla nas jĂŞzyk w zestawieniu z tym co napisane jest w jĂŞzyku chiĂąskiej medycyny mogÂłoby siĂŞ wydawaĂŚ, Âże chodzi o caÂłkowicie odmienne medycyny.
Wed³ug mnie s¹ jednak ró¿nice miêdzy sposobem diagnozowania w medycynie chiùskiej a akupresur¹ stóp. Ta pierwsza opiera siê na istniej¹cych w cz³owieku kana³ach energetycznych, ¿ywio³ach, przywi¹zuje du¿¹ uwagê do emocji itd. natomiast w akupresurze zwi¹zane to jest z po³¹czeniami nerwowymi pomiêdzy narz¹dami i zakoùczeniami nerwów czyli receptorami. W sumie mo¿e dwie ró¿ne drogi ale prowadz¹ce do jednego celu czyli zdrowia cz³owieka.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #111 : Marzec 02, 2012, 14:23:10 »

Tak, to by t³umaczy³o ró¿nice. Ta chiùska medycyna, na któr¹ siê powo³ujesz najprawdopodobniej odnosi siê do akupresury, a to diametralnie inny, czwarty obwód w organizmie cz³owieka.
No ale wracajmy do myÂśli przewodniej bo wÂątek o akupresurze i akupunkturze  juÂż istnieje  >>

EDYCJA:

Przeprasza, wskazany wÂątek dotyczy akupresury nie akupunktury - o tym moÂżna utworzyĂŚ nowy wÂątek gdyÂż nikomu jeszcze nie przyszÂło do gÂłowy propagowanie tej metody.
Jednak juÂż w tym dziale >>.
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:43:35 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Astre
Gość
« Odpowiedz #112 : Marzec 02, 2012, 15:07:39 »

Jak nie pomoÂże na dÂźwiĂŞk w uszach to przynajmniej udroÂżni przepÂływ energii w caÂłym ciele uzdrawiajÂąc na przykÂład nerki MrugniĂŞcie - a te, jak wiadomo uzdrowiÂą uszy. I po kÂłopocie MrugniĂŞcie

Apropos nerek to nie ma ÂżartĂłw !

MĂłj ojciec zacz¹³ mieĂŚ dolegliwoÂści nerkowe i lekarz wysÂłaÂł go na rezonans magnetyczny.
Badanie rezonansem nie stwierdzono jakichÂś problemĂłw.
Lekarz, wiĂŞc przepisaÂł tylko profilaktycznie jakieÂś zioÂłowe leki.

Pewnego dnia ojciec poczuÂł siĂŞ coÂś gorzej.ByÂła to sobota.
W poniedziaÂłek pojechaÂł do lekarza do oÂśrodka zdrowia.
Lekarz go zbadaÂł i wezwaÂł pogotowie i wziĂŞli go do szpitala.
O godz 17- tej pojecha³em do szpitala.Gdy wszed³em na salê, ojciec siedzia³ na ³ó¿ku, rozmawia³, a nawet ¿artowa³ z ludŸmi, a godz 21-szej zadzwonili ze szpitala, ¿e nie ¿yje.
PowĂłd zgonu :
Ordynator powiedziaÂł, Âże nie przeprowadzono  dializy, bo  byÂło juÂż za póŸno ze wzglĂŞdu na stan zatrucia organizmu.

A, wiĂŞc czasowo wyglÂądaÂło to tak :
W sobotĂŞ poczuÂł siĂŞ gorzej (przyplÂątaÂł siĂŞ jakiÂś stan zapalny), a w poniedziaÂłek zmarÂł.

Nigdy w Âżyciu  bym nie powiedziaÂł, Âże z powodu nerek moÂżna tak szybko  ''pĂłjœÌ do nieba'', a jednak.

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 15:09:56 wysłane przez Astre » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #113 : Marzec 02, 2012, 19:23:05 »

Niestety moÂżna, przy nagÂłej, ostrej niewydolnoÂści dochodzi do zachwiania rĂłwnowagi chemicznej organizmu. Z reguÂły przy nagÂłej i ostrej niewydolnoÂści nerek mocno wzrasta poziom potasu a to z kolei jest zabĂłjcze dla serca, nie wytrzymuje ono i zatrzymuje siĂŞ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #114 : Marzec 02, 2012, 22:15:23 »

Post >east'a< wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek:Akupubktura >>.

DziĂŞki >east<.  DuÂży uÂśmiech

krzysiek
Gość
« Odpowiedz #115 : Marzec 02, 2012, 23:57:23 »

Post >east'a< wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek:Akupubktura >>.

DziĂŞki >east<.  DuÂży uÂśmiech

Czy "akupubktura" to robienie komuÂś akuku w pubie kolejnÂą turÂą kufli?  Szok  Cycóœ innego?  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 23:58:09 wysłane przez krzysiek » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #116 : Lipiec 12, 2012, 15:45:26 »

w koĂącu doczytaÂłem do koĂąca
http://www.epokaserca.pl/joomla/index.php/transformacja/175-co-to-jest-swietlane-cialo

Pytanie: Co oznacza wysoki, gwi¿d¿¹cy dŸwiêk w uszach?

OdpowiedŸ: Prawdopodobnie chodzi tu o jak¹œ istotê z wy¿szych wymiarów, która próbuje nawi¹zaÌ z Tob¹ kontakt. Usi¹dŸ w ciszy i powiedz: "Jestem otwarty i gotowy na odbiór" i pozwól, by to przez Ciebie przesz³o. Mo¿esz w ten sposób odebraÌ dŸwiêki, s³owa lub melodie.
MrugniĂŞcie

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #117 : Lipiec 12, 2012, 19:04:59 »

CoÂś w tym jest szacowny  UÂśmiech
OsobiÂście jednak wydaje mi siĂŞ iÂż chodzi o informacje nie o nadawce.
To jest takie dziaÂłanie intelektu, ktĂłry zakodowany na bazie autorytetu chce wiedzieĂŚ od kogo jest dana informacja, a powinien siĂŞ skupiĂŚ na treÂści Chichot
Có¿ trzeba mu chom¹to i z bata Du¿y uœmiech, a ego zaœ z butelki po piwie Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #118 : Lipiec 12, 2012, 23:06:15 »

Szacowni!
Ten gwizd w uszach mo¿e byÌ przejawem ró¿nicy "ciœnieù" miêdzy 3. i 4. wymiarem. Zmiana potencja³ów miêdzywymiarowych. "Ktoœ" coœ nadaje, ktoœ jest niedostrojony i sprzêga, jak w zestawie akustycznym. Tak sobie myœlê...
ptak
Gość
« Odpowiedz #119 : Lipiec 13, 2012, 12:46:50 »

A ja Wam rzeknĂŞ szacowni, Âże najwaÂżniejsze jest dostrojenie siĂŞ do wÂłasnego serca…
tam wszelkie wymiary i bezmiary…  UÂśmiech

to pa   DuÂży uÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #120 : Lipiec 13, 2012, 13:17:04 »

songo przejrzalam pobieznie tematyke warsztatow duchowych ze strony, ktora podajesz.

cyt.
"Godz.7 poranna medytacja, Âśpiew, rytuaÂł zjednoczenia czakr, spacer /jeÂśli ktoÂś bĂŞdzie wolaÂł spaĂŚ - nie musi uczestniczyĂŚ/

Godz.9 Âśniadanie /posiÂłki wegetariaĂąskie/

Godz.10- 14 zajĂŞcia, podnoszenie duchowej ÂświadomoÂści / kaÂżdego dnia inna tematyka zajĂŞciĂŚ -7 sekretĂłw manifestacji, wyjÂście ze Âświata dulanego, poznanie i przetransformowanie wzorcĂłw mentalnych i emocjonalnych, nauka tworzenia partnerstwa, nauki wielkich nauczycieli, uzdrowienie karmy rodowej, spotkanie z wÂłasnym anioÂłem i przewodnikiem.

Godz.14- 16 czas wolny lub wyjazd w teren, zwiedzanie okolic

Godz.16  obiado- kolacja / pisiÂłki wegetariaĂąskie/

Godz.17 - 19 zajĂŞcia  podnoszenie ÂświadomoÂści duchowej, i medytacja, wspĂłlne Âśpiewy / muzyka duszy, kaÂżdy otrzyma swĂłj dziwĂŞk do Âśpiewania.

Godz.19 -21  medytacja, wspĂłlny Âśpiew / kaÂżdy otrzyma swĂłj indywidulany dzwiĂŞk do Âśpiewania, wspĂłlny Âśpiew bardzo podnosi wibracje, tworzÂąc spirale energetrycznÂą ³¹czÂącÂą grupĂŞ/, ognisko."

Od tych spiewow zaczelo mi szumiec w uszach;)

Niczym nie rozni sie to od Radja Maryja, widac Rydzyk dobry busienssplan ma!

edit:

mnie by bardziej interesowal program miedzy 21.00 a 7.00  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2012, 13:18:54 wysłane przez Fair Lady » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #121 : Lipiec 13, 2012, 13:28:27 »

Lady nie promuje Âżadnych szkoleĂą, warsztatĂłw, etc.,-
wkleiÂłem jedynie kolejnÂą z moÂżliwoÂści, a warsztaty nocne to sama sÂłodycz 3G,-
wiĂŞc spieszmy siĂŞ z nimi zanim odejdÂą na dobre DuÂży uÂśmiech

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #122 : Lipiec 16, 2012, 19:21:29 »

Ja promujĂŞ dobry humor i nie koniecznie po piwku JĂŞzyk
Szacowna ptak Twoje serce pani ma teÂż i duÂży zasiĂŞg raÂżenia musi byĂŚ bardzo dostrojone Chichot
to pa DuÂży uÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #123 : Lipiec 16, 2012, 20:17:22 »

Ja promujĂŞ dobry humor i nie koniecznie po piwku JĂŞzyk
Szacowna ptak Twoje serce pani ma teÂż i duÂży zasiĂŞg raÂżenia musi byĂŚ bardzo dostrojone Chichot
to pa DuÂży uÂśmiech

Szacowny, dobry humor, to Ci siĂŞ aÂż uszami wylewa, stÂąd pewnie owe szumy.  JĂŞzyk
I nie mĂłw, Âże CiĂŞ moje serducho poraziÂło. Ono wci¹¿ siĂŞ dostraja… a ja cierpliwa, podobnie jak Ty.  Chichot
No to pa  DuÂży uÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #124 : Lipiec 22, 2012, 07:01:01 »

Zawsze miaÂłem cichy lub gÂłoÂśny dÂźwiĂŞk w lewym uchu.
Od dziœ w nocy mam do tej pory doœÌ wyraŸny dŸwiêk po³¹czony w obu uszach, taki jednostajny,
i wibrowa³em z nim ³¹cz¹c go wewnêtrznie z moj¹ czakr¹ Serca duchowego. Uœmiech
To jest super uczucie wibracja mi siê nasila³a jak myœla³em o Stwórcy i oddawa³em Mu czeœÌ i Chwa³ê.
Tak¿e pozdrawia³em Anio³ów i nios³em Im Pokój Wszechœwiatowy, zauwa¿y³em, ¿e wibracja dŸwiêku siê g³oœniej nasili³a. Uœmiech
Pewnie wibrujĂŞ na 4 Wymiar !!! UÂśmiech 
Pozdrawiam. Cool
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: