Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:07:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Relacje mêsko-damskie  (Przeczytany 105052 razy)
0 u¿ytkowników i 16 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Grudzieñ 10, 2010, 21:36:49 »

Widocznie g³êboki sens przeznaczony jest tylko dla wtajemniczonych Mrugniêcie

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Grudzieñ 10, 2010, 21:40:56 »

Tak czy inaczej, piec ogrzeje kostkê lodu, zamra¿alnik sch³odzi wrz±tek, wiêc chyba jest ok.?  Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #127 : Grudzieñ 10, 2010, 21:57:44 »

Kiara napisa³a;
"Gdy wysoki potecjal energetyczny odbiera osoba o niskim moze  dyskonfor, w odwrotnej sytuacji rowniez."

Nijak nie umiem tego zrozumieæ Smutny

Rzecz chyba o jakiej¶ odmianie wampiryzmu energetycznego. U¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Grudzieñ 10, 2010, 22:00:16 »

kimi hi o take
yoki mono misen
yukimaruge

rozpalze ogien
niezla ci rzecz pokaze
balwan ze sniegu

basho
....................

najlepszy mowca
uzywa niewielu slow

mencjusz

Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Grudzieñ 10, 2010, 22:05:02 »

Darku,
czy podejrzewasz ¿e bêd±c bardziej uskrzydlonym "po" ni¿ wcze¶niej mogê byæ uwa¿any za wampira energetycznego?
Czy wszyscy skrzydlaci s± na podobnym poziomie? Du¿y u¶miech

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Grudzieñ 10, 2010, 22:08:15 »

O kurczê, to ¿em ju¿ wtajemniczony, bo doskonale rozumiem ten przekaz, pomimo literówek, ha!ha! Gdy wysoki potecjal energetyczny odbiera osoba o niskim moze  dyskonfor, w odwrotnej sytuacji rowniez." Mrugniêcie I jakie to pro¶ciuchne.

Ps. Literatura, kino, nierzadko mówi± o kobietach wampach, ale s± równie¿ i tacy mê¿czy¼ni. Wówczas jeden z partnerów  w takim zwi±zku siê ³aduje, a drugi powoli niknie. Sypi± mu siê jego przedsiêwziêcia, kariera, zdrowie, a drugi czuje siê coraz bardziej happy i mocarny! Ten drugi mocarniejszy (coraz bardziej w miarê "hapania" energii) ma z regu³y o  wiele wiêcej wdziêku, i smaku i znakomicie potrafi uwodziæ.

I kiedy partner ju¿ nie ma z czego dawaæ, to wamp najczê¶ciej zdradza i szuka nastêpnej ofiary. Jest taka ksi±¿ka stricto psychologiczna o dawcach i biorcach, która potwierdza, to o czym tutaj piszê. I wg której w³a¶nie biorcy (wampy) zdradzaj± w przeciwieñstwie do dawców!

A zdradzaæ mo¿na wszêdzie, nie tylko w bliskich relacjach. Czyli dystansik do wszelkiej ma¶ci zdrajców jak najbardziej wskazany...

koliberek33 Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 22:12:11 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Grudzieñ 10, 2010, 22:13:47 »

Darku,
czy podejrzewasz ¿e bêd±c bardziej uskrzydlonym "po" ni¿ wcze¶niej mogê byæ uwa¿any za wampira energetycznego?

Nie wiem jak inni skrzydlaci, ale ja mam ponoæ fazy (diagnoza Kiary)…   Chichot mogê zatem s³u¿yæ pomoc± dla poszkodowanych po…  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 22:14:11 wys³ane przez ptak » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Grudzieñ 10, 2010, 22:22:21 »

Widzê ¿e wtedy kiedy jestem mi³y, czaruj±cy, flirtujê i staram siê byæ atrakcyjny dla p³ci przeciwnej jest to jednoznaczne z ocen± ; zdrajca Du¿y u¶miech
Kiedy czujê siê lepiej "po" to znaczy ; wampir Du¿y u¶miech

Dziêkujê za wszystkie buduj±ce mnie oceny...

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #133 : Grudzieñ 10, 2010, 22:22:57 »

Cytat: Thotal
Darku,

No co Ty, ¿artujesz sobie? Mrugniêcie
To teraz ja Ciebie zapytam, czy masz o mnie tak niskie mniemanie?  Mrugniêcie Du¿y u¶miech

A, chyba tak, przynajmniej wg niektórych teorii. Jednak ja ten akurat aspekt postrzegam nieco inaczej, tzn. od zakrystii. Czyli, ¿e nie "skrzydlaci" wampirz± , a na nich dokonuj± tego niecnego procederu ci bez skrzyde³. Co¶ w stylu ..., jak napisa³ >koliberek<.

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 22:42:08 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Grudzieñ 10, 2010, 22:38:15 »

Widzê ¿e wtedy kiedy jestem mi³y, czaruj±cy, flirtujê i staram siê byæ atrakcyjny dla p³ci przeciwnej jest to jednoznaczne z ocen± ; zdrajca Du¿y u¶miech
Kiedy czujê siê lepiej "po" to znaczy ; wampir Du¿y u¶miech

. Dziêkujê za wszystkie buduj±ce mnie oceny...

"Ty¶ powiedzia³..." Osobi¶cie nie znam tej drugiej Twojej flirtuj±cej etc... strony, je¶li ju¿, to bardziej tê zjadliwostkowat± Mrugniêcie

A Dariusz i ja odnie¶li¶my siê do postu Kiary, który jest wystarczaj±co no¶ny, ale je¿eli siê pod tym niektórzy sami i z w³asnej woli podpisuj±, to ich osobista sprawa. Nie mo¿na powiedzieæ, ¿e tego nie widzimy; i to nawet do¶æ wyra¼nie.  Ale to wszystko - widzieæ, nie znaczy oceniaæ zaraz!

U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 23:00:26 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Grudzieñ 10, 2010, 22:46:03 »

Koliberku,
nie szukaj zjadliwych flirtuj±cych stron, nie szukaj w innych niedoskona³o¶ci, szukaj je w sobie, zrozum je i zrób wszystko by sta³y siê buduj±ce...

krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Grudzieñ 10, 2010, 22:46:29 »

A wiecie, jaka jest ró¿nica pomiêdzy seksem ma³¿eñskim i pozama³¿eñskim?

Taka sama, jak miêdzy ¶winiobiciem i polowaniem  Du¿y u¶miech Tak dzisiaj s³ysza³em. No, co...  Du¿y u¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #137 : Grudzieñ 10, 2010, 22:50:55 »

A najzabawniejsze, ¿e w ogóle nie muszê szukaæ. Czy szukasz piasku na pla¿y, albo wody w rzece? Pla¿a jest pla¿±, a rzeka, rzek±. A koliberek uwielbia od czasu do czasu przegl±daæ siê w takich lustereczkach. Nie¼le sam siê wtedy bawi!!! Chichot

Mówisz, ¿e¶ flirtuj±cy, (no!, no!)to patrz wy¿ej: propozycjê ju¿ jawn± otrzyma³e¶... Chichot S± na takich ochotni, ¿e hej!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 22:56:20 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Grudzieñ 10, 2010, 22:59:59 »

Darku,

Nie wiem jak inni skrzydlaci, ale ja mam ponoæ fazy (diagnoza Kiary)…   Chichot mogê zatem s³u¿yæ pomoc± dla poszkodowanych po…  Du¿y u¶miech
Mo¿liwe, ¿e prawdziwy poszkodowany to ten, który sie najbardziej "nahapal" PO ( czy tam w PO Mrugniêcie )
Faza jest suuper, kiedy nastêpuje rezonans zarówno w fazie, amplitudzie jak i czêstotliwo¶ci Mrugniêcie
I ¿adne moralizatorstwo Kiary tego nie zmieni. To s± prawa fizyki U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Grudzieñ 10, 2010, 23:18:00 »

Koliberku,
s± istoty z którymi nie potrafiê flirtowaæ... zbyt niskie loty Smutny

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Grudzieñ 10, 2010, 23:18:02 »

East, zauwa¿y³e¶, ¿e wszyscy tu moralizujemy? Ca³a istota tego forum na tym polega. Je¶li mówisz o seksie jak o czêstotliwo¶ciach (ale fajne to te¿, podoba mi siê!); to jêzyk naukowy wybrania Ciê od tego tutaj apriori -forumowego tonu? Mo¿e na strico naukowym forum tak jest, ale nie tutaj (i broñ panie bo¿e! )Mrugniêcie

Budujemy tu wszak now± Uniwersaln± Etykê, Now± ¦wiadomo¶æ ( lub wreszcie ¦wiadomo¶æ Kim Jeste¶my Naprawdê), zatem szukamy wspólnych p³aszczyzn; w takim wiêc odniesieniu nie ma jak narazie innych mo¿liwo¶ci jak w³a¶nie wzajemne uczenie siê, napominanie, czyli moralizowanie itp...

I to nie jest wcale, samo w sobie, pejoratywne miano; zreszt± Kiara podawa³a oczywiste tutaj fakty. I nie mówi ona w stylu: zabraniam ci tego, czy tamtego, bo... Wskazywanie na pewne zale¿no¶ci i zwi±zane z nimi konsekwencje jest tutaj nie tylko prawem, a wrêcz obowi±zkem, gdy¿ oblicze tej witryny a¿ siê oto prosi.

Amen!!! U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 23:43:30 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Grudzieñ 10, 2010, 23:20:01 »

Uwa¿am te¿, ¿e ludzie o du¿ym potencjale seksualnym maj± wiêksze mo¿liwo¶ci w rozwoju duchowym[...]

I w ten sposób dotarli¶my do ciekawej konkluzji: poziom rozwoju duchowego jest wprost proporcjonalny do rozmiarów wacka... :]
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Grudzieñ 10, 2010, 23:24:09 »

Koliberku,
s± istoty z którymi nie potrafiê flirtowaæ... zbyt niskie loty Smutny

¯yczê Ci zatem koliberkowej* lekko¶ci i rado¶ci, jak siê tam dostaniesz, to ju¿ nie bêdziesz musia³ flirtowaæ, byæ uwodzicielski etc.... Bêdziesz naprawdê happy i wreszcie sam z siebie, bez ¿adnych podpórek. Tylko w³a¶ciwe poczucie warto¶ci uwalnia od wszelkich takich gier. A teraz, jakem nickowy koliberek, ( o kolibrze i jego cechach przeczyta³em potem)to bez ¿artów ju¿ wreszcie: ¿yczê Ci tego z ca³ego serca U¶miech.

* o istocie energii kolibra poczytasz w indiañkich kartach, w ksi±¿ce: Karty uzdrawiaj±cej mocy.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 10, 2010, 23:51:23 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Grudzieñ 10, 2010, 23:40:31 »

Ka¿dy czyta to co chce przeczytaæ...
Wielko¶æ WACKA jest wa¿na dla tradycjonalistów, dla ludzi sp³ycaj±cych relacje mêsko damskie, dla tych którzy licz±, mno¿± i co najgorsze dziel±.
Je¶li zrozumiesz energetyczne funkcjonowanie ka¿dego cz³owieka, je¶li zauwa¿ysz pracê siedmiu czakr, to pewnie dojdziesz do wniosku, ¿e ci którzy maj± harmonijny, równo pouk³adany potencja³ bêd± bardziej zdrowi, bardziej wydajni.
Ludzie z kulej±cym libido, to nie ¶wiêci, tylko chorzy, bez wzglêdu na panuj±ce  religijne prze¶wiadczenia.

Arteq,
nie spodziewa³em siê po Tobie takich prymitywnych reakcji.

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Grudzieñ 10, 2010, 23:47:18 »

A¿eby¶ wiedzia³ arteq, ¿e to ma zwi±zek, ale tylko wtedy, gdy m±dry umie ten potencja³ przetransformowaæ. To znaczy, gdy nie trwoni tej energii na prawo i lewo, ale j± wznosi. To rzeczywi¶cie "wy¿sza szko³a jazdy" U¶miech

A wacek Mrugniêcie? Bardzo taktowne i zarazem obrazowe okre¶lenie mêskiej "poni¿szo¶ci". Nie widzê w tym nic prymitywnego. Dosadnie i skrótowo; czasem warto tak zamkn±æ my¶l, bez zbêdnego rozwodzenia siê, a wszyscy wiedz± o co chodzi!

U¶miech

Acha, je¶li ju¿ mówimy o czakrach, to mówmy o dwunastu.

U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2010, 15:08:08 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Grudzieñ 10, 2010, 23:49:23 »

Za to ja spodziewa³em siê po Tobie - byæ mo¿e nies³usznie - wiêkszego dystansu do siebie i poczucia humoru.

Powa¿niej, to nie wiem dlaczego starasz siê wmówiæ mi jakie¶ kulej±ce libido, szczególnie w religijnym kontek¶cie. To nie ma nic wspólnego z rzeczywisto¶ci±. Czy je¿eli uwa¿am, ¿e seks nie jest najwa¿niejszy, a do tego nale¿y podchodziæ do niego z rozs±dkiem i szacunkiem do innych to ma byæ to to¿same z zachwianiem libido, tudzie¿ prost± droga do zachwiañ psychicznych? Nie rozumiem dlaczego ¿yj±c w zgodzie z prezentowanymi pogl±dami, do tego widz±c ich dobre owoce mam mieæ niepouk³adany potencja³.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Grudzieñ 10, 2010, 23:50:23 »

Koliberku,
dobrze ¿e masz karty z uzdrawiaj±c± moc±, mo¿e one Ciê uratuj±.
Jestem radosnym cz³owiekiem, lubiê ¿artowaæ, flirtowaæ, byæ mi³ym i pogodnym, je¶li tacy ludzie jak ja Ciê niepokoj±, to masz powa¿ny problem...

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Grudzieñ 10, 2010, 23:57:10 »

Uwa¿am te¿, ¿e ludzie o du¿ym potencjale seksualnym maj± wiêksze mo¿liwo¶ci w rozwoju duchowym[...]

I w ten sposób dotarli¶my do ciekawej konkluzji: poziom rozwoju duchowego jest wprost proporcjonalny do rozmiarów wacka... :]

U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech

I za ten tekst proponuje dla artqa nagrode roku w postaci wpisu do forumowych "Z³otych My¶li".

U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2010, 00:03:05 wys³ane przez Kiara » Zapisane
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Grudzieñ 11, 2010, 00:02:08 »

Nie czu³em siê niepokojony, ale teraz ju¿ tak, gdy takim "radosnym i serdecznym" tonem odpowiadasz na moje jak najszczersze wzglêdem Ciebie ¿yczenia. Je¶li wolisz jednak nieustaj±c± prowokacjê i walkê, to czyñ to beze mnie. Wiesz, niektórzy, je¶li nie mog± przez seks, to prowokuj± inaczej... I dobrze wiesz, ¿e jeste¶ w tym mistrzem. Wiesz te¿, ¿e zbyt d³ugie przebywanie z jednym nauczycielem, blokuje rozwój. Zatem za nauki, które otrzyma³em serdeczne dziêki ( to absolutnie nie kpina!), ale zdaje siê, ¿e pora mi dalej ju¿ i¶æ...

Z najlepszymi ¯yczeniami Tobie i Twoim najbli¿szym.

koliberek33 U¶miech 2
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 11, 2010, 00:11:01 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Grudzieñ 11, 2010, 00:03:57 »

Arteq,
przeczytaj artyku³ z pierwszej strony, je¶li zrozumiesz cokolwiek, to zwierz siê swojej ¿onie, pos³uchaj co ONA ma do powiedzenia i prze³ó¿ to na ¿ycie...
Kobieta i mê¿czyzna maj± dwie natury, to ¿e wydaje Ci siê ¿e wiesz wszystko o swojej ukochanej ¶wiadczyæ mo¿e tylko o ignorancji i pospolitej g³upocie, mêskim szowinizmie i braku wyobra¼ni.

Nie rozumiem te¿ dlaczego wymy¶li³e¶ sobie niski potencja³, ¿e niby ja Ci go wmawiam, to by³ tekst przeznaczony dla wszystkich, nie jeste¶ "jedynym" dla których siê wyra¿am.

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: