Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 18:37:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja #112,Chicago...  (Przeczytany 32148 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Grudzieñ 23, 2010, 15:33:41 »

Zdziwi³by¶ siê ile osób jeszcze to ³yka. Podejrzewam, ¿e równie¿ z tego forum...

Ale za to przynajmniej nie zdziwi³ mnie fakt, ¿e ilo¶æ osób oceniaj±cych tych "³ykaj±cych" jest niezmiennie taka sama, hehe  Afro

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Grudzieñ 23, 2010, 18:04:01 »

I to ma byæ Twój argument "za" £obos? Gdzie s± Ci wszyscy fanatycy np. 718, Kot...

Jak Sobek, widzisz nibiru? Masz ju¿ bilet na poci±g samcia? Sprzeda¿ ju¿ ruszy³a? Czy te¿ rozk³ad jazdy przypomina ten aktualny na PKP?
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #27 : Grudzieñ 23, 2010, 21:19:11 »

Elo!!!

he he, tak czy inaczej jedni powiedz± drugim za dwa lata: "I co frajerzy, a nie mówili¶my !?" Byleby tylko trafiæ do tych wygranych.

Mamy 50% szans (a jak kto¶ dobrze "widzi", to 50 i 1).   Chichot

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Grudzieñ 25, 2010, 17:51:15 »

I to ma byæ Twój argument "za" £obos? Gdzie s± Ci wszyscy fanatycy np. 718, Kot...

Powiniene¶ o to pytaæ kota czy 718 - nie mnie... Poza tym znowu mi doklejasz etykietkê "za", tylko dlatego ¿e stan±³em w opozycji co do Twoich s³ów.

Jak Sobek, widzisz nibiru? Masz ju¿ bilet na poci±g samcia? Sprzeda¿ ju¿ ruszy³a? Czy te¿ rozk³ad jazdy przypomina ten aktualny na PKP?

Zadaj±c mi takie prostackie pytanka ja mogê tylko stwierdziæ, ¿e jeste¶ hipokryt±.

Je¿eli twoj± ¶cie¿k± jest pisanie postów na forum na bardzo niskim poziomie, to proszê bardzo - masz moje w tym pe³ne poparcie. Ale pamiêtaj: jak± energie wysy³asz swoimi postami, taka do Ciebie wróci z czterokrotno¶ci±.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 25, 2010, 18:33:43 wys³ane przez Sobek » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Grudzieñ 26, 2010, 21:01:02 »

Có¿, je¿eli pytania s± prostackie to dlatego, ¿e taki jest poziom tego czym jeszcze karmi £obos, tudzie¿ pewnych zapewnieñ, opinii i uwag...
Szkoda, ¿e nagle uwa¿asz/cie moje pytania za prostackie a nie wyra¿ali¶cie takiej opinii gdy pada³y zapewnienia £obos i spó³ki o danej tre¶ci.

A ¿eby nie przyklejaæ Ci etykietki to proszê, odpowiedz wprost: wierzysz z to o czym zapewnia/³a £obos czy nie wierzysz?
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Grudzieñ 27, 2010, 13:42:15 »

Ooo Szok szanowne towarzystwo przenios³o siê do Czikago;
W sumie racja dolary, zawsze lepsze od z³otówek,
a i polonijni emeryci maj± zasobniejsze portfele od polskich;
i Czikago mo¿na sobie pozwiedzaæ;
 nie ¶pieszcie siê z powrotem, u nas zima trzyma,jeszcze Eniu¶ siê przeziêbi i co bêdzie ? Niezdecydowany
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Styczeñ 05, 2011, 14:22:46 »

Có¿, je¿eli pytania s± prostackie to dlatego, ¿e taki jest poziom tego czym jeszcze karmi £obos,
Czyli swoje "prostactwo" uzale¿niasz od czyjego¶ "prostactwa". Czyli.. "je¶li wejdziesz miêdzy wrony, to musisz krakaæ tak jak one...?" heh..  Szok  Co¶

Szkoda, ¿e nagle uwa¿asz/cie moje pytania za prostackie a nie wyra¿ali¶cie takiej opinii gdy pada³y zapewnienia £obos i spó³ki o danej tre¶ci.
Nie "uwa¿asz/cie" tylko ja uwa¿am, poza tym ty nie pyta³e¶, tylko zasugerowa³e¶ mi w ironiczny sposób pewne fakty. To ¿e na koñcu zdania postawisz interpunkcyjny znak zapytania, nie czyni z tre¶ci formy pytaj±cej...

A ¿eby nie przyklejaæ Ci etykietki to proszê, odpowiedz wprost: wierzysz z to o czym zapewnia/³a £obos czy nie wierzysz?
Wiesz, fragmety w sesjach publiczych mówi±ce o tym:
- ¿e ludzka ¶wiadomo¶æ musi siê zmieniæ,
- ¿e ludzie powinni ¿yæ w zgodzie z natur±, bez wojen strachu, nienawi¶ci
- ¿e szacunek dodrugiego cz³owieka i otaczaj±cego ¶wiata bêdzie na po¿±dku dziennym

Czy to by powiedzia³ Enki, srenki czy ktokolwiek(..nawet Ty Arturze) - ZAWSZE bêd± siê wi±zaæ z moj± akceptacj±, poniewa¿ tak mi podpowiada SERCE!
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Styczeñ 05, 2011, 14:32:54 »

"Czy to by powiedzia³ Enki, srenki czy ktokolwiek(..nawet Ty Arturze) - ZAWSZE bêd± siê wi±zaæ z moj± akceptacj±, poniewa¿ tak mi podpowiada SERCE!"

I przy tym zostañ Sobek bo to najpiêkniejsze my¶li jakie Cz³owiek odkrywa w sobie.

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Styczeñ 05, 2011, 14:36:04 »

Tak, staram siê mówiæ w sposób zrozumia³y dla otoczenia lub po prostu uczciwie przyznaæ, ¿e nie potrafiê temu sprostaæ - gdy temat b±d¼ uzywane nazewnictwo mnie przerasta.

Nie czepiaj siê - wyra¼nie prze³ama³em czasownik "uwa¿aæ" stosuj±æ dwie liczby - pojedyncz± (dla Ciebie) i mnog± (w stosunku dla ogó³u zwolenników samcia).

Bêdê zobowi±zany gdy nie bêdziesz traktowa³ mnie jako idioty - doskonale wiesz (zak³adam, ¿e jeste¶ chocia¿ minimalnie inteligentnym i bystrym cz³owiekiem) o co pyta³em w kwestii wiary w s³owa £obos/samcia. Ale ok, wy³uszczê:
nie pytam czy wierzysz w to co jest przykrywk±, piêknymi s³ówkami - wstawkami o mi³o¶ci, szacunku i zgodzie. Pytam o sedno ich sesji - przes³anie które g³osz±, ich znak rozpoznawczy: konieczno¶æ ratowania Ziemii przed nibiru; zapewnienia o nibiru; zapewnienia o to¿samo¶ci samcia - kim jest, jakie ma zamiary; o wizje £obos - czyli o wszystko pozosta³e o czym raczy³e¶ "zapomnieæ" przy udzielaniu odpowiedzi...  
Dlaczego macie (tak, liczba mnoga) trudno¶ci z jasn± odpowiedzi± na to pytanie? - ewentualnej odpowiedzi mo¿esz udzieliæ wy³±cznie we w³asnym imieniu.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Styczeñ 05, 2011, 15:14:54 »

Pytam o sedno ich sesji - przes³anie które g³osz±, ich znak rozpoznawczy: konieczno¶æ ratowania Ziemii przed nibiru

Ziemiê trzeba ratowaæ przed namna¿aj±c± siê bez ¿adnej kontroli  wielomiliardow± stonk± ludzk±.
To  realne zagro¿enie bliskiej  zag³ady planety Ziemia.
Nibiru to piku¶.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Styczeñ 05, 2011, 15:19:54 »

Tak zapytam - czy siebie i swoj± rodzinê te¿ uwa¿asz za stonkê? Czy mo¿e "odstonczanie" zamierzasz rozpocz±æ od innych?
Uwa¿am, ¿e ka¿dy cz³owiek ma takie samo prawo do ¿ycia...
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Styczeñ 05, 2011, 15:20:11 »

Ziemiê trzeba ratowaæ przed namna¿aj±c± siê bez ¿adnej kontroli  wielomiliardow± stonk± ludzk±.

JACK, czujesz siê stonk±? My¶lisz o sobie jak o stonce?
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Styczeñ 05, 2011, 15:28:43 »

Pofruñ troszkê wy¿ej Ptaszyno, a sama to zobaczycz.

Jak nie masz alergii na cyfry polecam lekturê:
http://zaczytani.pl/ksiazki/j%C3%B3zef+wasilik

Tam jest wszystko kawa na ³awê.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 15:31:25 wys³ane przez JACK » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Styczeñ 05, 2011, 15:35:09 »

No nie mam alergii na cyfry.  U¶miech
Ale ciekawi mnie, jak Ty my¶lisz o sobie. Bo to wa¿ne…
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Styczeñ 05, 2011, 15:59:08 »

O sobie?
G³ównie kombinujê co by tu teraz zrobiæ, aby potem w nastêpnych wcieleniach  na naszej Matce Ziemi by³o ju¿ z górki.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 16:01:08 wys³ane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #40 : Styczeñ 05, 2011, 16:08:36 »

JACK-to ¿e cz³owiek sam dla siebie jest problemem i ¼ród³em samozag³ady- to przecie¿ nie dlatego ¿e wszyscy s± z natury ¼li- tylko dlatego ¿e niestety pewne si³y za pomoc± programu pt. "lêk i niewolnictwo" stworzy³y sobie na tej planecie prywatny folwark.
Jednak nic nie trwa wiecznie- nawet program "z³a" ma swoje granice i wkrótce trzeba bêdzie indywidualnie dokonoaæ wyboru- czy chce pozostaæ marionetk± w mrocznym cyrku, czy bez lêku opu¶ciæ to "weso³e miasteczko"

to tylko wybór miêdzy mi³o¶ci± a lêkiem

"Siewcy strachu zasiali swe nasiona skutecznie. Wiele z tych nasion przygotowywane by³o przez tysi±clecia, nic wiêc dziwnego, ¿e wros³y w nasze rozumowanie. Wspó³cze¶nie nasiona strachu sprzedawane s± w formie koncepcji atrakcyjnie sensacyjnych, nic wiêc dziwnego, ze s± powszechnie kupowane."
http://www.fioletowyplomien.com/
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 16:16:54 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Styczeñ 05, 2011, 16:21:18 »

O sobie?
G³ównie kombinujê co by tu teraz zrobiæ, aby potem w nastêpnych wcieleniach  na naszej Matce Ziemi by³o ju¿ z górki.

No w³a¶nie. Tylko, ¿e owo kombinowanie w du¿ej mierze zale¿y od tego, jak postrzegamy siebie i rzeczywisto¶æ. To my¶l nadaje kierunek dzia³aniu. Je¶li uznasz siebie za stonkê, to i raczej upodobnisz siê do niej. Tylko nie bierz tego do siebie, piszê ogólnie. Ciebie postrzegam pozytywnie, tzn. czujê czyste intencje.

Za¶ Ziemia potrafi wykarmiæ znacznie wiêksz± populacjê, gdy przestanie byæ tratowana przez niewielk± grupê istot jako prywatny folwark. Planeta, na której ¿yjemy stanowi wspólne dobro. Jednak nie dla plagi stonki. Zatem, jeste¶ stonk±?  Mrugniêcie
A mo¿e komu¶ zale¿y, by ludzie tak o sobie my¶leli? By zdjêli z siebie odpowiedzialno¶æ?
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 16:22:56 wys³ane przez ptak » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Styczeñ 05, 2011, 17:00:44 »

Za¶ Ziemia potrafi wykarmiæ znacznie wiêksz± populacjê................
..........................
A mo¿e komu¶ zale¿y, by ludzie tak o sobie my¶leli?  By zdjêli z siebie odpowiedzialno¶æ?

Wy¿ywiæ wiêcej ?
No nie wiem. Mo¿e bez miêsa .
 Ju¿ obecnie produkujemy wszystko na nawozach, a bez nich po prostu le¿ymy na cacy.

Co co drugiego wersu.
My¶lenie zintegrowane jest niezbêdne do dalszego rozwoju.
Powoduje   wzrost  poziomu odpowiedzialno¶ci  "stonki"  za zwój dom, a nie jej spadek.

Jest nas ludzi prawie 7 tysiêcy milionów.

To s± fakty których nie da siê przeafirmowaæ. Nie przekre¶la to tego, ¿e nale¿y my¶leæ pozytywnie, ale realnie bo zaklinanie prawdy nic nie da.
Jest takie przys³owie:
Koñ jaki jest ka¿dy widzi.

Nasza przysz³o¶æ to cywilizacja mi³o¶ci  bez strachu egzystencjalnego + my¶lenie zintergowane.
Tak to widzê, pe³en pozytywnych uczuæ.

I teraz kombinjuê jak dokonaæ przeobra¿enia tego co jest obecnie, w to czym byæ powinno,
choæ jestem tylko jedn± z 7 miliardów pszczó³ek. (dajmy ju¿ spokój biednej stonce).

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 17:05:02 wys³ane przez JACK » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Styczeñ 05, 2011, 17:04:07 »

JACK, czy pytanie by³o za trudne?
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Styczeñ 05, 2011, 17:07:43 »

Artku.
To co napisa³em deczko wy¿ej  przed sekund±  mo¿na chyba uznaæ za odpowied¼ na twoje pytanie.

Ludzko¶æ powinna siê obecnie "upszczeliæ", a nie "odpszczeliæ"
Sory za zamianê zwierz±tek.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 17:10:30 wys³ane przez JACK » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Styczeñ 05, 2011, 17:19:53 »

No, pszczó³ka a stonka, to ró¿nica. Te¿ jestem za pszczó³kami. I o to chodzi. Wspólnota celu i zintegrowane dzia³anie. Tylko, jak przekonaæ trzymaj±cych w³adzê, by przestali byæ trutniami? Oczywi¶cie w potocznym znaczeniu tego s³owa.  Mrugniêcie
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Styczeñ 05, 2011, 17:28:16 »

Tylko, jak przekonaæ trzymaj±cych w³adzê, by przestali byæ trutniami?

Mój kumpel poszed³ do wró¿ki i powiedzia³a mu, ¿e  za nied³ugo w³adzê obejm± ca³kiem inni ludzie i potem bêdzie ju¿ dobrze. Kto wie mo¿e mia³a racjê.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Styczeñ 05, 2011, 19:49:06 »

Bogiem a prawd± co za ró¿nica czy przyrównamy nas do takich czy innych fruwaczy Mrugniêcie? Oba s± bardzo potrzebne, ale w swoich naturalnych ¶rodowiskach. Patologicznie zaczynamy je postrzegaæ wówczas gdy umie¶cimy je nie tam gdzie powinny naturalnie ¿yæ, np. pszczo³y afrykañskie przeniesione do Ameryki = pszczo³y zabójcy, albo stonka przeniesiona do Europy. Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Styczeñ 05, 2011, 19:58:26 »

Jest nas ludzi prawie 7 tysiêcy milionów.

To s± fakty których nie da siê przeafirmowaæ. Nie przekre¶la to tego, ¿e nale¿y my¶leæ pozytywnie, ale realnie bo zaklinanie prawdy nic nie da.
Jest takie przys³owie:
Koñ jaki jest ka¿dy widzi.

to jest iluzja - a nie fakty.

NIGDY NIE BY£O - NIE MA - i NIE BEDZIE TYLU LUDZI

Liczysz terminale - to nie mianuj ludzmi ..wzmacniasz w ten sposob sile zludzenia.

Zapytaj, ktory z ludzi te iluzje robi (real-time).. i w jakim celu?

Kiedy niewidzialem - z³apalem za reke tego, kto chcial to unicestwiæ.
Teraz widzê.. i mnie ³apia za reke.

ale a to juz zrobi³em!.. lewa noga i z dorzecznym palcem w pupie
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 20:04:16 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Styczeñ 05, 2011, 20:02:41 »

to jest iluzja - a nie fakty.

NIGDY NIE BY£O - NIE MA - i NIE BEDZIE TYLU LUDZI

No to ilu nas jest ?
 3 -4 miliardy?
Mam na my¶li aktualnie ¿ywe ludzkie cia³a fizyczne.
Nie zag³êbiam siê w tym momencie w aspekty duchowe.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2011, 20:08:34 wys³ane przez JACK » Zapisane
Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: