Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 09:54:48

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jedyna droga do obalenia NWO  (Przeczytany 63901 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
JACK
Gość
« Odpowiedz #50 : Styczeń 18, 2011, 15:09:56 »

Jedni oczekujÂą wprost koĂąca (np. Jack) dostajÂą, wiĂŞc to co potrzebujÂą.
m11
TroszkĂŞ nie tak.

Wg mnie naleÂży po prostu uwzglĂŞdniĂŚ moÂżliwoœÌ, Âże procesowi transformacji  ÂświadomoÂści ziemskich dusz bĂŞdzie niejako towarzyszyÂła katastrofa na poziomie fizycznym.
Ta katastrofa to tylko niezbĂŞdny dodatek wspomagajÂący przemianĂŞ.

TakÂże dziĂŞki niej jakakolwiek  walka z obecnym "Systemem"  moÂże byĂŚ juÂż zbĂŞdna, bo system ulegnie destrukcji.   

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #51 : Styczeń 18, 2011, 15:12:48 »

Tak mi siê widzi, ¿e jest to przygotowywanie ludzi ró¿nego pokroju na œmierÌ, lecz ka¿demu wg oczekiwaù.
Jedni oczekujÂą wprost koĂąca (np. Jack) dostajÂą, wiĂŞc to co potrzebujÂą. Inni oczekujÂą "przejÂścia" - takÂże dostajÂą to co chcÂą.

m11
dlatego lepiej uwa¿aÌ czego siê oczekuje, bowiem je¿eli ka¿dy ma w³asny kana³ rzeczywistoœci- to ka¿dy wejdzie w tak¹ przysz³oœÌ jak¹ sobie wyobra¿a i oczekuje!

pozdr. MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Gość
« Odpowiedz #52 : Styczeń 18, 2011, 15:21:10 »

Nikt nie mĂłwi o Âżadnej Âśmierci.
Chyba ju¿ s³yszeliœcie o bilokacji? To prawie to samo cia³o materialne przenosi siê w inne miejsce. Jak? Przecie¿ nie samolotem , bo nie by³a by to bilokacja. No to jak? Ono siê dematerializuje i materializuje w innym miejscu, nawet wspó³czeœnie s¹ tego przyk³ady ( szukajcie w necie).
Do tego sÂłuÂży MER - KA - BA.  , inaczej  MER- matka , KA- duszy , BA- ciaÂła. Czyli matryca energetyczna kaÂżdego z nas.
ÂŻeby stworzyĂŚ wÂłasna MER -KA-BA  trzeba zdeponowaĂŚ w sobie czyli we wÂłasnym GRAALU odpowiedniÂą iloœÌ energii.

Odleg³oœÌ i miejsce nie graj¹ tu ¿adnej roli. Jezus tego dokona³ 2000 lat temu , To On otworzy³ nam te drzwi , On jest z nami ca³y czas ale to my go nie widzimy gdy¿ jeszcze nie ¿yjemy w tej czêstotliwoœci wibracyjnej.
Mówi³" i¿ ³atwiej bêdzie przez nie przejœÌ wielb³¹dowi ( ucho igielne) ni¿ bogatemu ..." i jest to prawda.
Identycznie jak odbiorniki  nie Âłapiemy jeszcze  tej czĂŞstotliwoÂści, podnoszenie wibracji TU i TERAZ jest zwykÂłym dostrajaniem siebie do tego jeszcze niewidzialnego dla nas Âświata.

CiaÂło astralne to my juÂż mamy od dawna , obecnie budujemy kolejne , ktĂłre jest bardziej subtelne i to z niego bĂŞdziemy korzystali normalnie materialnie ÂżyjÂąc. Ale duÂżo dÂłuÂżej i w duÂżo lepszej formie i wiĂŞkszymi moÂżliwoÂściami fizyczno -duchowymi.

Strach ma wielkie oczy to prawda , nienawiœÌ i zawiœÌ to Ÿli doradcy Ptaku, prawdy szukaj w sobie , we w³asnym wnêtrzu nie na zewn¹trz. Wówczas nie bêdziesz czu³a siê oszukana.

Mam wraÂżenie iÂż ta cala przeczytana informacja naukowo techniczna teoria i tak i tak do niewielu dotarÂła.Nie wyjaÂśniÂła faktu iz caÂły nasz materialny Âświat jest energetycznÂą projekcjÂą na "filmowej taÂśmie "przestrzennej z bioplazmy.
Tu nic nie jest sta³e pomimo i¿ dla nas robi takie wra¿enie, bo t¹ wibracjê drgaù ka¿dej rzeczy odbieramy naszymi zmys³ami jako twardoœÌ i sta³oœÌ.

Jejku... jak to trudno zrozumieĂŚ!
Zatem wszystko , ale to wszystko ( znajÂąc zasady) moÂżna przenosiĂŚ w inne wymiary. Czyli materializowaĂŚ i dematerializowaĂŚ.
Ale w tych wymiarach muszÂą byĂŚ podobne parametry wibracyjne do naszego obecnego Âżeby tak mogÂło siĂŞ staĂŚ.

Nowy wy¿szy wymiar ma inne , wy¿sze parametry fizycznego ¿ycia , dlatego nic tam przenieœÌ z tego œwiata nie mo¿na.
MoÂżna zabraĂŚ wpisane w kodach wzorce , ktĂłre stworzÂą rzeczy podobne bo takie same jak  ( niektĂłre)  nam znane ale zbudowane  inaczej ,  skomponowane z inaczej ustawionej energii.
Czy to jest juÂż jasne?
Bardzo duÂżo informacji na ten temat istnieje jednak nie sÂą odczytywane prawidÂłowo.

Nasze techniczne urz¹dzenia równie¿ bêd¹ nikt nas z niczego nie ograbi , technologie bêd¹ siê rozwija³y s³u¿¹c Cz³owiekowi ale nieco inne ni¿ obecnie.
PrzecieÂż to normalny Âświat materialny a nie duchowy jak "astral poÂśmiertny"

Kiara UÂśmiech UÂśmiech.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 15:28:44 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #53 : Styczeń 18, 2011, 15:36:39 »

Czyli moÂżna przenosiĂŚ wzorce tak ? Oby nikt tam nie sklonowaÂł NWO MrugniĂŞcie

Za³ó¿my na chwilê, ¿e to przejœcie do Nowej Ziemi o wy¿szych wibracjach jest prawd¹. Mnie siê wydaje to trochê niesprawiedliwe, ¿e nie wszyscy przejd¹ do Nowej Ziemi. Nie mo¿na bowiem winiÌ ludzi tylko za to, ¿e s¹ nieœwiadomi czy nawet oszukiwani przez NWO do tego stopnia, ¿e w nie wierz¹ i je zasilaj¹.
Nowa Ziemia dla wybraĂącĂłw ?  hmhmh, coÂś mi tu zgrzyta .. Mile Âłechce, ale zgrzyta .. a moÂże to tylko umysl mi siĂŞ buntuje ?

ptak
Gość
« Odpowiedz #54 : Styczeń 18, 2011, 15:49:51 »

Cytat: Kiara
Strach ma wielkie oczy to prawda , nienawiœÌ i zawiœÌ to Ÿli doradcy Ptaku, prawdy szukaj w sobie , we w³asnym wnêtrzu nie na zewn¹trz. Wówczas nie bêdziesz czu³a siê oszukana.

Kiaro, co Ty ciÂągle o tym strachu, zawiÂści i nienawiÂści? Czy wyraÂżanie innych poglÂądĂłw jest dla Ciebie jednoznaczne z takimi emocjami? WyobraÂź sobie, Âże ani strachu we mnie ani nienawiÂści. Tym bardziej zawiÂści. Dlaczego ciÂągle prĂłbujesz innym wmawiaĂŚ te stany? Dziwne to. 
Poza tym œwiadomoœÌ rzeczywistoœci nie jest sta³a i wci¹¿ siê zmienia. Tak samo jak rzeczywistoœÌ. I ka¿dy opisuje jedynie aktualne swoje widzenie. Czy to znaczy, ¿e nienawidzi tych pisz¹cych inaczej?
Ci¹gle pytasz, czy to jest ju¿ jasne, jakbyœ oœwieca³a jedyn¹ prawd¹. A to tylko Twoja prawda, ani lepsza ani gorsza od innych prawd. Wszystko jest mo¿liwe. I to jest najpiêkniejsze. Nie ma jednego wariantu, jest ich nieskoùczona iloœÌ.
Pozdrawiam  UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #55 : Styczeń 18, 2011, 15:56:46 »

Czyli moÂżna przenosiĂŚ wzorce tak ? Oby nikt tam nie sklonowaÂł NWO MrugniĂŞcie

Za³ó¿my na chwilê, ¿e to przejœcie do Nowej Ziemi o wy¿szych wibracjach jest prawd¹. Mnie siê wydaje to trochê niesprawiedliwe, ¿e nie wszyscy przejd¹ do Nowej Ziemi. Nie mo¿na bowiem winiÌ ludzi tylko za to, ¿e s¹ nieœwiadomi czy nawet oszukiwani przez NWO do tego stopnia, ¿e w nie wierz¹ i je zasilaj¹.
Nowa Ziemia dla wybraĂącĂłw ?  hmhmh, coÂś mi tu zgrzyta .. Mile Âłechce, ale zgrzyta .. a moÂże to tylko umysl mi siĂŞ buntuje ?

Nie to nie tak. Ziemia dla Energii wcielonych posiadaj¹cych Iskrê Bo¿¹ dla wszystkich , którzy wybior¹ ¿ycie na niej.

Ale, byÂł czas na rozwĂłj jak w szkole , czas dobiegÂł koĂąca i, ci , ktĂłrzy osiÂągnĂŞli odpowiedni poziom rozwoju przejdÂą do nastĂŞpnej klasy ( nowej ziemi) , chodzi o minimum.
Ci ktĂłrzy jeszcze nie wyrĂłwnajÂą poziom na innej planecie , gdy go osiÂągnÂą teÂż przyjdÂą.

Czyja to wina iÂż ktoÂś pomimo ciÂągÂłego powtarzania informacji nie chce z nich korzystaĂŚ? Ma wolnÂą wolĂŞ robi co chce , uczy siĂŞ lub nie.

No niestety istoty bez Iskry BoÂżej dokoĂączÂą swoje Âżycia i juÂż ponownie siĂŞ nie urodzÂą na nowej ziemi , nie ma takich moÂżliwoÂści. Motyl nie wrĂłci do postaci larwy po przepoczwarzeniu siĂŞ.

NWO  nie ma szans zaistnienia w wyÂższym systemie wartoÂści, pewna ideologia , ktĂłra nie wspó³gra z tym systemem nie dokona swojego  niÂższego wpisu wibracyjnego w wyÂższÂą wibracjĂŞ.

To bardzo prosta zasada, dlatego wszystko co jest duÂżo niÂższe i zaburzaÂło by nowy system nie przejdzie jako program.

Ludzie jeszcze majÂą czas na zmiany w sobie , oni nie muszÂą wiedzieĂŚ o tych innowacjach , wystarczy Âże ÂżyjÂą etycznie na co dzieĂą , a osiÂągnÂą niezbĂŞdny poziom wibracyjny do przejÂścia.

PamiĂŞtaj o depozycie DNA w wodzie , ktĂłre ksztaÂłtuje w kaÂżdym wdychajÂącym powietrze wzorzec kod w stosunku do ktĂłrego podejmujemy decyzje Âżyciowe.
To wystarczy , jest dostĂŞpne dla wszystkich i za darmo.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Wiele razy pisano iÂż nie wszystko jest zrozumiale co pisze , wiĂŞc pytam.
Zwracam szczegĂłlna uwagĂŞ na ciÂągle powtarzajÂące siĂŞ na forum emocje , ktĂłre stanowiÂą najwiĂŞkszÂą blokadĂŞ rozwojowÂą dla Ludzi.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 16:00:45 wysłane przez Kiara » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #56 : Styczeń 18, 2011, 16:01:17 »

To zgromadzenie w sobie jak najwiĂŞkszego potencjaÂłu energetycznego , dziĂŞki ktĂłremu bĂŞdziemy tworzyli wszystko w swoim Âżyciu po 2012. Bowiem pieniĂŞdzy nie bĂŞdzie , bankĂłw nie bĂŞdzie  , ani czekĂłw ni kart kredytowych.
Jedynym depozytem energii z ktĂłrej bĂŞdziemy korzystali to nasz osobisty bank czyli GRAAL.[/b]

Tak...staniemy siĂŞ AnioÂłami.
 BĂŞdziemy chodziĂŚ po nowej Ziemi, choĂŚ po starej Ziemi. JeœÌ nie bĂŞdziemy musieli, piĂŚ teÂż, na cholere nam teÂż potrzebne bĂŞdÂą domy.Deszcz padaÂł nie bĂŞdzie, zimy nie bĂŞdzie, nie bĂŞdzie iniwersytetĂłw, szkó³, kwiatĂłw nie trzeba bĂŞdzie sadziĂŚ na wiosnĂŞ, aby siĂŞ ich piĂŞknem zachwycaĂŚ latem.ÂŚpiew PtakĂłw, ktĂłre podziwiam latem kaÂżdego ranka, bĂŞde sobie musiaÂł teraz tylko wyobraziĂŚ.
MaÂłe dzieci nie bĂŞdÂą karmione piersiÂą matki, bo bĂŞdÂą siĂŞ ÂżywiĂŚ ÂświĂŞtym gralem.
Do szkó³ te¿ nie trzeba bêdzie ich wysy³aÌ, bo od razu bêd¹ geniuszami.
Nawet chodziĂŚ ich nie trzeba bĂŞdzie uczyĂŚ, myĂŚ, kupowaĂŚ ubranek, bo bĂŞdÂą AnioÂłami.
A pewnie juÂż maÂłych dzieci nie bĂŞdzie i wogĂłle nikt rodziÂł siĂŞ nie bĂŞdzie.
A skoro tak to trawa, drzewa teÂż nie bĂŞdÂą rosÂły, bo po co i komu ?
A moÂże i sÂłoĂące nie bĂŞdzie ÂświeciĂŚ i bĂŞdzie ciemno.
No, ale moÂże jednak SÂłoĂące pozostanie na tej nowej - starej Ziemii, a skoro tak to bĂŞdzie ogrzewaĂŚ tych bez iskry boÂżej, bo nam raczej do niczego nie bĂŞdzie ono potrzebne.
No có¿ ...trzeba bêdzie po¿egnaÌ siê ze wszystkim co masz i nie mam tu na myœli pieniêdzy i maj¹tku, ale mam na myœli choÌby pewne zwierzêta, które pewnie nie przejd¹ wszystkie do innego wymiaru i zdechn¹ z g³odu.
JeœÌ im nie dam, bo korporacje nie bêd¹ produkowaÌ ¿ywnoœci i niczego, bo nie bêdzie zbytu.Pewnie w koùcu same wymr¹ i to w bardzo szybkim tempie, bo miliony ludzi odejdzie na now¹ Ziemiê, a to w³aœnie oni charuj¹ ponad si³y w tych wszystkich korporacjach dziêki, czemu masz ciep³o, masz pr¹d, masz ¿ywnoœÌ, ubranie, masz komputer itd....
BĂŞdziemy AnioÂłami, ktĂłre niczego nie bĂŞdÂą potrzebowaĂŚ. Nie bĂŞdziemy teÂż nic robiĂŚ, bo bĂŞdziemy samowystarczalni, bĂŞdziemy tylko nie wiem siedzieĂŚ, fruwaĂŚ.... i ÂżyĂŚ tylko miÂłoÂściÂą.
Zaprawdê powiadam Wam jeszcze nie upad³em na g³owê, aby w o uwierzyÌ....co pisz¹ z chor¹ wyobraŸni¹ na internecie ró¿nej maœci kreacjoniœci.

Miliony lat w nĂŞdzy, w chorobach umierali ludzie....
Miliardy dzieci na matczynych rĂŞkach.Miliardy ludzi umarÂło z powody dÂżumy, cholery, tyfusu, grypy i setki innych, pytanie tylko jaki to StwĂłrca stworzyÂł tych bezwglĂŞdnych mordercĂłw, bo same siĂŞ chyba nie stworzyÂły, biorÂąc pod uwagĂŞ skomplikowany z punktu widzenia DNA biologiczny mechanizm.
Och StwĂłrco doskonaÂły, dziĂŞki Ci, Âże nareszcie obudziÂłeÂś siĂŞ ze snu i My z IskrÂą Bo¿¹ zostaniemy ''AnioÂłami''. A moÂże Twoimi dzieĂŚmi, ktĂłre przez miliony lat - jak sam  Jezus ze smutkiem rzekÂł - ptaki majÂą swoje gniazda, lisy swoje nory, a czÂłowiek nie ma tutaj miejsca, aby mĂłgÂł spokojnie spocz¹Ì.
Tak, nie ma tutaj miejsca, to wszystko to jakaÂś kosmiczna pomyÂłka, jeÂżeli mam rozumieĂŚ, to co jest mÂądroÂściÂą, co jest ÂświadomoÂściÂą, co jest celem
niezwykÂłej ewolucji.
 Ewolucji ?
 Co to oznacza ewolucja, na czym ona polega i w czym ona jest wyraÂżona? HĂŞ ?
Popatrz przez okno na tÂłumy ludzi i zobaczysz ewolucjĂŞ...
Zobaczysz tych, ktĂłrzy nie wiedzÂą skÂąd przychodzÂą i dokÂąd odchodzÂą.
WiedzÂą tylko, Âże ich ciaÂła po Âśmierci zamieniÂą siĂŞ w ÂśmierdzÂące gĂłwno, a resztĂŞ zeÂżrÂą robaki. Jaki to jest sens ? 
Ty moÂżesz myÂśleĂŚ tak jak myÂślisz, ale Ya w swojej wyobraÂźni, swoimi myÂślami chodzĂŞ po kraĂącach WszechÂświata i patrzĂŞ na to wszystko i pytam o sens...?
WyglÂąda na to, Âże sensu Âżadnego nie ma, nie istnieje.Sens nadejsz sobie tylko Ty sam.
Bo nikt Ci nigdy nie powiedziaÂł, co lepsze co gorsze, nikt nawet palcem nie ruszyÂł, a tyle wspaniaÂłych i oÂświeconych cywilizacji w swych latajÂących blaszanych ''pojazdach' , aby Ci powiedzieĂŚ choĂŚby, Âże istnieje coÂś takiego jak penicylina, aby z bÂłachych jakÂże powodĂłw czÂłowiek przez tysiÂące, miliony lat nie umieraÂł niczym zwierz !
To wszystko jest chore, bardzo chore tylko trzeba siĂŞ temu dokÂładniej przyjrzeĂŚ !

W kalendarzu MajĂłw zapisano, Âże powraca do nas fala negatywnych energii nagromadzonych przez tysiÂące lat, ktĂłre spowodujÂą falĂŞ chorĂłb i Âśmierci.
Ale, kto jest winien tych negatywnych energii - emocji, skoro jak rzekÂłem choroby wymorodowaÂły na tej planecie wiĂŞcej ludzi niÂż bratobĂłjcze wojny ! ! !
Kto stworzyÂł DNA, choĂŚby grypy, przez ktĂłrÂą umiera corocznie okoÂło 2 miliony niewinych ludzi, dzieci, noworodkĂłw.No kto, same siĂŞ wytworzyÂły ?...! ! !

NaprawdĂŞ jestem w stanie wiele zrozumieĂŚ.Odkrywam co dnia sens tego Uniwersum, ktĂłrego sensu wogĂłle nie ma, dopiero on doÂświadcza sensu, tego czym w istocie jest ?
Lecz na dzieù dzisiejszy jako nie cz³owiek, bo cz³owiekiem nie jestem tylko polem œwiadomoœci, którego boli i wci¹¿ boli to co siê dzieje powiem - ten relatywizm jest nieœwiadomym gównem, a nie ¿adn¹ m¹droœci¹.
To eksperyment '' Boga'', jakiegoœ ''szalonego naukowca'' (jak zwa³ tak zwa³), któremu mogê tylko podziêkowaÌ za to, ¿e oprogramowa³ w koùcu pró¿niê i powsta³o to co mówili przedstawiciele wielkich, odwiecznych tradycji - wszystko jest nicoœci¹ i nicoœÌ jest wszystkim...
Dlatego masz wkomponowany w swojÂą ÂświadomoœÌ program o nazwie  miÂłoœÌ, empatia, dobro, po to, abyÂś w obliczu relatywnej pustki o nazwie pró¿nia i atomy - nie upadÂł...

Zatem czytam to wszystko co piszecie i popadam w filozoficznÂą zadumĂŞ ....
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 16:49:56 wysłane przez Silver » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #57 : Styczeń 18, 2011, 16:08:03 »

Nowa Ziemia dla wybraĂącĂłw ?  hmhmh, coÂś mi tu zgrzyta .. .. a moÂże to tylko umysÂł mi siĂŞ buntuje?

I sÂłusznie, Âże Ci zgrzyta.
Wg mnie  zaplanowane jest dalsze szkolenie wszystkich dusz o otwartym sercu, jeÂżeli tylko dobrze rokujÂą w rozwoju.

To powinien byĂŚ tylko nowy etap szkolenia z nowymi zasadami, przy duÂżo niÂższym lub niemal zerowym poziomie strachu egzystencjalnego.
OsobiÂście nie spodziewam siĂŞ masowego znikania ludzi o wysokich wibracjach.

"Odsortowani" z Ziemi  bĂŞdÂą  tylko zatwardzialcy, przeszkadzajÂący w dalszym, stopniowym rozwoju.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #58 : Styczeń 18, 2011, 16:15:18 »

Nowa Ziemia , to nie Âświat wymyÂślonych bzdur , to normalny Âświat fizyczny  na ktĂłrym ÂżyjÂą normalnym Âżyciem , normalni Ludzie.

A Âże juÂż nie chcÂą ÂżyĂŚ jako niewolnicy nieÂświadomi swoich hierarchicznych wÂładcĂłw podporzÂądkowani dobru androidĂłw?

No có¿ maj¹ do tego pe³ne prawo, Ludzie a nie androidy.

Wybacz ale wÂłaÂśnie tak.
Œwiat pe³en prawdziwego ¿ycia a nie tych wszystkich sztucznoœci , które mno¿¹ siê wspó³czeœnie w zaskakuj¹cym tempie wypieraj¹c naturê.
Nawet mleko matek , ktĂłre juÂż prawie go nie posiadajÂą i karmiÂą swoje dzieci wymyÂślonymi sztucznoÂściami w pokojach zdobionych plastykowymi kwiatami na plastykowej podÂłodze pokrytej sztucznÂą wykÂładzina , w ubraniach imitujÂących naturalnoÂśc , ktorej nigdy nie widziaÂły.

STOP! STOP! STOP! wiĂŞcej NIE!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #59 : Styczeń 18, 2011, 16:33:12 »

Cytat: Kiara
Nie to nie tak. Ziemia dla Energii wcielonych posiadaj¹cych Iskrê Bo¿¹ dla wszystkich , którzy wybior¹ ¿ycie na niej.

WybiorÂą, jak? JakieÂś zapisy na listĂŞ pt. „ÂŻycie na Nowej Ziemi”? Bo wg mnie naturalne jest, Âże kaÂżdy czÂłowiek (poza paroma dewiantami) wybiera Âżycie w pokoju i harmonii. Bez wojen, chorĂłb i innych okropnoÂści. Czy nie tym wibrujÂą ludzie? Nie tego pragnÂą? Czy nie jest to jednoczeÂśnie wybĂłr i to dokonany juÂż dawno temu? Wiele ÂżywotĂłw temu? WÂłaÂściwie na samym poczÂątku?

A jednak ¿yjemy na planecie zawieraj¹cej ró¿ne przestrzenie. Dobro i z³o wspó³egzystuje obok siebie, choÌ odleg³e jednoczeœnie o lata œwietlne. Bo w przestrzeni mi³oœci nie ma strachu ani krzywdzenia. Wszystko p³ynnie przenika siê, i tak w jednym œwiecie jest ich mnogoœÌ. Tak jak w jednym cz³owieku wieloœÌ uczuÌ. Przecie¿ Reptilianie ¿yj¹ ponoÌ w czwartym wymiarze, wy¿szym, a jednak maj¹ te same problemy ze z³em, co i my na Ziemi. A mo¿e jeszcze gorsze? Czym zatem jest ów czwarty wymiar do którego mamy przejœÌ?
Wydaje mi siê, ¿e wci¹¿ zmieniamy wymiary z zale¿noœci od tego, jakim wibrujemy uczuciem i jakich dokonujemy czynów. A nawet jakich s³ów u¿ywamy, jakie produkujemy myœli. Wszystko ma okreœlon¹ wibracjê i tworzy ró¿ne przestrzenie. Ró¿ne Ziemie.
Jest w nas raj i piekÂło.
I codziennie zmieniamy lokal.

Silver
Gość
« Odpowiedz #60 : Styczeń 18, 2011, 16:41:55 »

A Âże juÂż nie chcÂą ÂżyĂŚ jako niewolnicy nieÂświadomi swoich hierarchicznych wÂładcĂłw podporzÂądkowani dobru androidĂłw?

STOP! STOP! STOP! wiĂŞcej NIE!

Jakby ten WszechÂświat byÂł mÂądry, posiadaÂł wÂłaÂściwe oprogramowanie, to nie nie istniaÂły by tu Âżadne androidy, bo nie miaÂły by absolutnie Âżadnej racji bytu...
Nie ma tu  Âżadnej rozmowy o jakiejÂś tam wolnej woli, poniewaÂż pojĂŞcie - wolna wola to tylko kolejny relatywizm  spoÂłecznych, obiegowych pojĂŞĂŚ.
Czepiam siĂŞ kolejny raz choĂŚby tej grypy, ktĂłra morduje rocznie 2 miliony ludzi, ktĂłra jest wybitnym przykÂładem braku jakiejkolwiek ! ! ! kontroli nie tylko ewolucji, ale wogĂłle tego co istnieje, co Âżyje, po co istnieje, po co Âżyje, w jakim celu i jaki jest tego sens ?
A do tego wszystkiego moÂżesz sobie dopisaĂŚ jeszcze androidĂłw jak chcesz.

To chaos, ktĂłrego moÂżesz doÂświadczyĂŚ 24 godzin na dobĂŞ, jeÂśli tylko chcesz....

« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 16:56:35 wysłane przez Silver » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #61 : Styczeń 18, 2011, 16:48:07 »

Cytat: east
Nowa Ziemia dla wybraĂącĂłw ?  hmhmh, coÂś mi tu zgrzyta .. Mile Âłechce, ale zgrzyta ..

Samcio teÂż obiecywaÂł dla wybraĂącĂłw nowe Âżycie. Czyli nic nowego…  MrugniĂŞcie
JACK
Gość
« Odpowiedz #62 : Styczeń 18, 2011, 16:55:48 »

Samcio teÂż obiecywaÂł dla wybraĂącĂłw nowe Âżycie. Czyli nic nowego…  MrugniĂŞcie

KurczĂŞ. Ja czytaÂłem w sesjach coÂś dokÂładnie odwrotnego.

Niesamowite!
WrĂłciÂły traumatyczne przeÂżycia.
PrzypomniaÂłem sobie  interpretacje wiersza ze szkoÂły.

Wszyscy siĂŞ gapiÂą w tekst, a kaÂżdy widzi co innego.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 16:59:52 wysłane przez JACK » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #63 : Styczeń 18, 2011, 17:05:08 »

JACK, zapomniaÂłeÂś juÂż o pociÂągu, do ktĂłrego wsiÂądÂą tylko wybraĂący? Ci ze znakiem Âżycia na czole?  UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #64 : Styczeń 18, 2011, 17:19:23 »

Niesamowite, przypomniaÂłem sobie  interpretacje wiersza ze szkoÂły.

Podejrzewam, Âże te wszystkie opowiastki o nowej ziemi i co tu takiego cudownego nie nastÂąpi, ma jedno ÂźrĂłdlo - w chorych umysÂłach, ktĂłre powtarzajÂą jedne za drugim niczym papugi...
Ja nie przejdĂŞ do Âżadnej Nowej Ziemi, ''panie BoÂże' , genialny ''StwĂłrco''
dopĂłki nie zniknÂą z tej Ziemi choĂŚby  barbarzyĂąskie twory o nazwie wirusy itp...
Pytam po raz setny raz, kto je stworzyÂł i w jakim celu, bo same siĂŞ nie stworzyÂły....!
WidziaÂłem umierajÂącÂą  na grypĂŞ po sÂąsiedzku dziewczynkĂŞ w wieku 6 lat.
Nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł co czuÂłem, co widziaÂłem  w oczach matki i ojca.To jest niewyobraÂżalne i nie da siĂŞ tego wogĂłle napisaĂŚ.
Mnie StwĂłrco to boli, bardzo boli, a Ciebie teÂż ?...!
JeÂżeli jego nie boli ÂśmierĂŚ tego dziecka, nie boli go ÂśmierĂŚ 80 milionĂłw ludzi rocznie umierajÂących z gÂłodu, to dla mnie ma Âżadnego StwĂłrcy !

Stwórca ? ...! Bóg.... kolejne program wkomponowany w t¹ holograficzn¹, czyli NIE-rzeczywist¹ rzeczywistoœÌ, w któr¹ ktoœ z uporem maniaka wierzy, bo nie ma innych ukladów odniesienia...

Dalej pisaÂł nie bĂŞdĂŞ, bo i o czym ?, amen.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #65 : Styczeń 18, 2011, 17:25:29 »

Niesamowite!
WrĂłciÂły traumatyczne przeÂżycia.
PrzypomniaÂłem sobie  interpretacje wiersza ze szkoÂły.

Wszyscy siĂŞ gapiÂą w tekst, a kaÂżdy widzi co innego.

W³aœnie tak , "wszyscy siê gapi¹ w tekst a ka¿dy widzi coœ innego..." jak ma zobaczyÌ pozytyw skoro ca³y czas zawiœÌ i nienawiœÌ zakrywa jego pola widzenia?

ZrozumieĂŚ? ZauwaÂżyĂŚ? OdczuĂŚ? to nie jest moÂżliwe dla ludzi , ktĂłrzy kierujÂą siĂŞ w swoich Âżyciach  caÂły czas tymi samymi negatywnymi wartoÂściami , a wypisujÂą pozytywne nie stosujÂąc ich we wÂłasnym Âżyciu.

No có¿ zmiany mo¿e dokonaÌ ka¿dy w sobie i dla siebie.

MĂłj Âświat jest piĂŞkny , peÂłen radoÂści , dobra , ciepÂła i jasnoÂści tacy negatywni  ludzie nie majÂą do niego wstĂŞpu.
Po co mam ich tam zapraszaĂŚ? ÂŻeby jÂątrzyli i siali niezgodĂŞ?
Niech czyniÂą to we wÂłasnym Âświecie  jeÂżeli  jest to ich dobro.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 17:39:22 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #66 : Styczeń 18, 2011, 17:34:31 »

JACK, zapomniaÂłeÂś juÂż o pociÂągu, do ktĂłrego wsiÂądÂą tylko wybraĂący? Ci ze znakiem Âżycia na czole?  UÂśmiech
BĂŞdzie  naprawdĂŞ duÂżo wagonĂłw. Bez obawy. Nie trzeba bĂŞdzie wsiadaĂŚ oknem.

ptak
Gość
« Odpowiedz #67 : Styczeń 18, 2011, 17:52:11 »

W³aœnie tak , "wszyscy siê gapi¹ w tekst a ka¿dy widzi coœ innego..." jak ma zobaczyÌ pozytyw skoro ca³y czas zawiœÌ i nienawiœÌ zakrywa jego pola widzenia?

ZrozumieĂŚ? ZauwaÂżyĂŚ? OdczuĂŚ? to nie jest moÂżliwe dla ludzi , ktĂłrzy kierujÂą siĂŞ w swoich Âżyciach  caÂły czas tymi samymi negatywnymi wartoÂściami , a wypisujÂą pozytywne nie stosujÂąc ich we wÂłasnym Âżyciu.

No có¿ zmiany mo¿e dokonaÌ ka¿dy w sobie i dla siebie.

MĂłj Âświat jest piĂŞkny , peÂłen radoÂści , dobra , ciepÂła i jasnoÂści tacy negatywni  ludzie nie majÂą do niego wstĂŞpu.
Po co mam ich tam zapraszaĂŚ? ÂŻeby jÂątrzyli i siali niezgodĂŞ?
Niech czyniÂą to we wÂłasnym Âświecie  jeÂżeli  jest to ich dobro.

Uff, Kiaro, aleÂż ciĂŞÂżka artyleria.  ZnĂłw ta zawiœÌ i nienawiœÌ. Oraz argumenty ad personam.  I tak wyglÂąda piĂŞkny Âświat? Gdy innych oglÂąda siĂŞ przez negatywne uczucia?
A ja zawsze sÂądziÂłam, Âże w piĂŞknym Âświecie inni teÂż sÂą piĂŞkni. I Âże nie trzeba Âżadnych wysokich ogrodzeĂą. Ale pewnie siĂŞ mylĂŞ? Pewnie mury zapewniajÂą poczucie bezpieczeĂąstwa, ktĂłrego brak czÂłowiekowi. Inaczej po co je budowaÂł?
Kiaro, lubiĂŞ CiĂŞ coraz bardziej, naprawdĂŞ. Zapraszam CiĂŞ do mego Âświata, zapewne nie tak piĂŞknego, ale za to prawdziwego. Pogadamy?  UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #68 : Styczeń 18, 2011, 18:08:37 »

Witaj Silver
piszesz
Stwórca ? ...! Bóg.... kolejne program wkomponowany w t¹ holograficzn¹, czyli NIE-rzeczywist¹ rzeczywistoœÌ, w któr¹ ktoœ z uporem maniaka wierzy, bo nie ma innych ukladów odniesienia...

No wlaœnie - holograficzn¹ nie-rzeczywistoœÌ ..
PomyÂśl Silver, Âże tzw Nowa Ziemia zaczyna siĂŞ w Twoim sercu w ktĂłrym nie pozwalasz na grypĂŞ i ÂśmierĂŚ dziecka. WierzĂŞ, Âże to moÂżliwe. Bo to co istnieje jest tylko ÂświadomoÂściÂą  . Transport na NowÂą ZiemiĂŞ to jakby swego rodzaju ucieczka , pozostawienie chorego Âświata za sobÂą . Marna to satysfakcja by byla .. Smutny
Ja bym tak chcial mieszkaĂŚ na Nowej Ziemi, ale pracowaĂŚ z ludÂźmi i dla ludzi na starej ziemi. Dla tych, ktĂłrzy nie przejdÂą. Z nimi.
MyÂślicie, Âże to jest moÂżliwe ?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #69 : Styczeń 18, 2011, 18:22:25 »

ciekawe Âże architektĂłw ciÂągle przybywa..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Silver
Gość
« Odpowiedz #70 : Styczeń 18, 2011, 19:27:21 »

PomyÂśl Silver, Âże tzw Nowa Ziemia zaczyna siĂŞ w Twoim sercu w ktĂłrym nie pozwalasz na grypĂŞ i ÂśmierĂŚ dziecka.

WÂłaÂśnie nie pozwalam, czyli pozbywam siĂŞ ignorancji, NIE ÂżyjÂąc tylko w swoim piĂŞknym, radosnym i wyimaginowanym Âświecie.

Transport na NowÂą ZiemiĂŞ to jakby swego rodzaju ucieczka , pozostawienie chorego Âświata za sobÂą .

Nie moÂże istnieĂŚ chory Âświat. JeÂżeli istnieje chory Âświat, znaczy to, Âże
coÂś nie jest tak powiedzmy w tzw. oprogramowaniu wszechÂświata  ?
Albo istnieje ciemnoœÌ, albo jasnoœÌ.Albo istnieje œwiadomoœÌ, albo jej nie ma !

Historia ludzkoÂści, to od pradziejĂłw imponujÂąca historia klĂŞsk.
Ty bronisz Âżycia, Ty o niego walczysz, pozatym nikogo innego nie ma.
Nawet samo DNA, co jest w tym wszystkim najwaÂżniejsze nie posiada absolutnie Âżadnych mechanizmĂłw naprawczych.  Z politowaniem
Uff ...cudowna konstrukcja ?...!

ZwalaĂŚ winĂŞ na androidĂłw ( co z uporem czyni KIARA), ktĂłre sÂą biorobotami, czyli mechaniczno- biologicznymi konstrukcjami  tworzonymi przez ró¿ne wyÂżej rozwiniĂŞte technologicznie cywilizacje do eksploracji kosmosu z tego powodu, Âże stanowiÂą zarazem ster pojazdu, czyli sÂą zintegrowane z pojazdem, jak i dlatego, Âże znoszÂą zdecydowanie wyÂższe obci¹¿enia przemierzajÂąc miliony kilometrĂłw to szkolna podstawĂłwka rodem z polskich pseudo-ezoterycznych stron.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2011, 19:44:38 wysłane przez Silver » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #71 : Styczeń 18, 2011, 21:15:06 »

Cytat: East
Ja bym tak chcial mieszkaĂŚ na Nowej Ziemi, ale pracowaĂŚ z ludÂźmi i dla ludzi na starej ziemi. Dla tych, ktĂłrzy nie przejdÂą. Z nimi.

Moim zdaniem jest, a raczej bĂŞdzie to moÂżliwe. Trudno mi to ubraĂŚ w sÂłowa ale wÂłaÂśnie po to budzimy siĂŞ by pomagaĂŚ w przyszÂłoÂści tym, ktĂłrzy zaspali, przespali zmiany.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #72 : Styczeń 18, 2011, 22:25:00 »

Jeœli jednak tak, to zabraknie tych, którzy siê zdematerializuj¹. Zatem zgodnie z t¹ logik¹ w 2012 z naszego ¿ycia ( oraz z tut forum ) mo¿e znikn¹Ì kilka osób jak równie¿ przedmiotowe NWO stanie siê czymœ z gola zupe³nie innym, albo równie¿ "zniknie". I po tym mo¿na bêdzie poznaÌ, ¿e przejœcie siê ju¿ dokona³o.
He he, to, Âże po 2012 r. zapewne zniknie z forum klika osĂłb tego jestem pewien - ale nie upatrywaÂłbym przyczyny w dematerializacji. BĂŞdzie to dla nich jedyny sposĂłb by nie musieĂŚ ÂświeciĂŚ twarzÂą - bo na to odwagi im zabraknie. ZresztÂą, nie byÂło jeszcze 2012 a juÂż "znikÂło" z forum wiele osĂłb ktĂłre to swojego czasu zaÂżarcie zapewniaÂły o nieomylnoÂści swoich tez - rĂłwnieÂż tych zbiegajÂących siĂŞ z opowieÂściami pch...
JACK
Gość
« Odpowiedz #73 : Styczeń 19, 2011, 11:50:51 »

Cytat: East

Moim zdaniem jest, a raczej bĂŞdzie to moÂżliwe. Trudno mi to ubraĂŚ w sÂłowa ale wÂłaÂśnie po to budzimy siĂŞ by pomagaĂŚ w przyszÂłoÂści tym, ktĂłrzy zaspali, przespali zmiany.

Wg mnie to nie tylko moÂżliwe.

To juÂż zostaÂło przez duchowÂą "gĂłrĂŞ" zaplanowane.

W jaki sposĂłb?

Bardzo prosty. 
Gdy poziom strachu i przeraÂżenia bĂŞdzie w mrowisku ludzkim narastaÂł i dochodziÂł do apogeum to wĂłwczas  "kilka" dotychczas ocenianych przez ogó³ za zeÂświrowane mrĂłwek zachowa peÂłen spokĂłj. 
WÂłaÂśnie wtedy nadejdzie Ich czas, bo wszyscy nagle bĂŞdÂą Je sÂłuchaĂŚ.

Sam jestem ciekaw czy ta wizja siĂŞ zmaterializuje.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2011, 11:57:05 wysłane przez JACK » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #74 : Styczeń 19, 2011, 12:51:15 »

Nie ma takiej opcji mieszka na Nowej i Starej Ziemi , gdyÂż zwyczajnie Starej juÂż nie bĂŞdzie.
Ona siĂŞ zdematerializuje caÂłkowicie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: