To zgromadzenie w sobie jak najwiĂŞkszego potencjaÂłu energetycznego , dziĂŞki ktĂłremu bĂŞdziemy tworzyli wszystko w swoim Âżyciu po 2012. Bowiem pieniĂŞdzy nie bĂŞdzie , bankĂłw nie bĂŞdzie , ani czekĂłw ni kart kredytowych.
Jedynym depozytem energii z ktĂłrej bĂŞdziemy korzystali to nasz osobisty bank czyli GRAAL.[/b]
Tak...staniemy siĂŞ AnioÂłami.
Bêdziemy chodziÌ po nowej Ziemi, choÌ po starej Ziemi. JeœÌ nie bêdziemy musieli, piÌ te¿, na cholere nam te¿ potrzebne bêd¹ domy.Deszcz pada³ nie bêdzie, zimy nie bêdzie, nie bêdzie iniwersytetów, szkó³, kwiatów nie trzeba bêdzie sadziÌ na wiosnê, aby siê ich piêknem zachwycaÌ latem.Œpiew Ptaków, które podziwiam latem ka¿dego ranka, bêde sobie musia³ teraz tylko wyobraziÌ.
MaÂłe dzieci nie bĂŞdÂą karmione piersiÂą matki, bo bĂŞdÂą siĂŞ ÂżywiĂŚ ÂświĂŞtym gralem.
Do szkó³ te¿ nie trzeba bêdzie ich wysy³aÌ, bo od razu bêd¹ geniuszami.
Nawet chodziĂŚ ich nie trzeba bĂŞdzie uczyĂŚ, myĂŚ, kupowaĂŚ ubranek, bo bĂŞdÂą AnioÂłami.
A pewnie juÂż maÂłych dzieci nie bĂŞdzie i wogĂłle nikt rodziÂł siĂŞ nie bĂŞdzie.
A skoro tak to trawa, drzewa teÂż nie bĂŞdÂą rosÂły, bo po co i komu ?
A moÂże i sÂłoĂące nie bĂŞdzie ÂświeciĂŚ i bĂŞdzie ciemno.
No, ale moÂże jednak SÂłoĂące pozostanie na tej nowej - starej Ziemii, a skoro tak to bĂŞdzie ogrzewaĂŚ tych bez iskry boÂżej, bo nam raczej do niczego nie bĂŞdzie ono potrzebne.
No có¿ ...trzeba bêdzie po¿egnaÌ siê ze wszystkim co masz i nie mam tu na myœli pieniêdzy i maj¹tku, ale mam na myœli choÌby pewne zwierzêta, które pewnie nie przejd¹ wszystkie do innego wymiaru i zdechn¹ z g³odu.
JeœÌ im nie dam, bo korporacje nie bêd¹ produkowaÌ ¿ywnoœci i niczego, bo nie bêdzie zbytu.Pewnie w koùcu same wymr¹ i to w bardzo szybkim tempie, bo miliony ludzi odejdzie na now¹ Ziemiê, a to w³aœnie oni charuj¹ ponad si³y w tych wszystkich korporacjach dziêki, czemu masz ciep³o, masz pr¹d, masz ¿ywnoœÌ, ubranie, masz komputer itd....
BĂŞdziemy AnioÂłami, ktĂłre niczego nie bĂŞdÂą potrzebowaĂŚ. Nie bĂŞdziemy teÂż nic robiĂŚ, bo bĂŞdziemy samowystarczalni, bĂŞdziemy tylko nie wiem siedzieĂŚ, fruwaĂŚ.... i ÂżyĂŚ tylko miÂłoÂściÂą.
Zaprawdê powiadam Wam jeszcze nie upad³em na g³owê, aby w o uwierzyÌ....co pisz¹ z chor¹ wyobraŸni¹ na internecie ró¿nej maœci kreacjoniœci.
Miliony lat w nĂŞdzy, w chorobach umierali ludzie....
Miliardy dzieci na matczynych rĂŞkach.Miliardy ludzi umarÂło z powody dÂżumy, cholery, tyfusu, grypy i setki innych, pytanie tylko jaki to StwĂłrca stworzyÂł tych bezwglĂŞdnych mordercĂłw, bo same siĂŞ chyba nie stworzyÂły, biorÂąc pod uwagĂŞ skomplikowany z punktu widzenia DNA biologiczny mechanizm.
Och Stwórco doskona³y, dziêki Ci, ¿e nareszcie obudzi³eœ siê ze snu i My z Iskr¹ Bo¿¹ zostaniemy ''Anio³ami''. A mo¿e Twoimi dzieÌmi, które przez miliony lat - jak sam Jezus ze smutkiem rzek³ - ptaki maj¹ swoje gniazda, lisy swoje nory, a cz³owiek nie ma tutaj miejsca, aby móg³ spokojnie spocz¹Ì.
Tak, nie ma tutaj miejsca, to wszystko to jakaÂś kosmiczna pomyÂłka, jeÂżeli mam rozumieĂŚ, to co jest mÂądroÂściÂą, co jest ÂświadomoÂściÂą, co jest celem
niezwykÂłej ewolucji.
Ewolucji ?
Co to oznacza ewolucja, na czym ona polega i w czym ona jest wyraÂżona? HĂŞ ?
Popatrz przez okno na tÂłumy ludzi i zobaczysz ewolucjĂŞ...
Zobaczysz tych, ktĂłrzy nie wiedzÂą skÂąd przychodzÂą i dokÂąd odchodzÂą.
WiedzÂą tylko, Âże ich ciaÂła po Âśmierci zamieniÂą siĂŞ w ÂśmierdzÂące gĂłwno, a resztĂŞ zeÂżrÂą robaki. Jaki to jest sens ?
Ty moÂżesz myÂśleĂŚ tak jak myÂślisz, ale Ya w swojej wyobraÂźni, swoimi myÂślami chodzĂŞ po kraĂącach WszechÂświata i patrzĂŞ na to wszystko i pytam o sens...?
WyglÂąda na to, Âże sensu Âżadnego nie ma, nie istnieje.Sens nadejsz sobie tylko Ty sam.
Bo nikt Ci nigdy nie powiedziaÂł, co lepsze co gorsze, nikt nawet palcem nie ruszyÂł, a tyle wspaniaÂłych i oÂświeconych cywilizacji w swych latajÂących blaszanych ''pojazdach' , aby Ci powiedzieĂŚ choĂŚby, Âże istnieje coÂś takiego jak penicylina, aby z bÂłachych jakÂże powodĂłw czÂłowiek przez tysiÂące, miliony lat nie umieraÂł niczym zwierz !
To wszystko jest chore, bardzo chore tylko trzeba siĂŞ temu dokÂładniej przyjrzeĂŚ !
W kalendarzu MajĂłw zapisano, Âże powraca do nas fala negatywnych energii nagromadzonych przez tysiÂące lat, ktĂłre spowodujÂą falĂŞ chorĂłb i Âśmierci.
Ale, kto jest winien tych negatywnych energii - emocji, skoro jak rzekÂłem choroby wymorodowaÂły na tej planecie wiĂŞcej ludzi niÂż bratobĂłjcze wojny ! ! !
Kto stworzyÂł DNA, choĂŚby grypy, przez ktĂłrÂą umiera corocznie okoÂło 2 miliony niewinych ludzi, dzieci, noworodkĂłw.No kto, same siĂŞ wytworzyÂły ?...! ! !
NaprawdĂŞ jestem w stanie wiele zrozumieĂŚ.Odkrywam co dnia sens tego Uniwersum, ktĂłrego sensu wogĂłle nie ma, dopiero on doÂświadcza sensu, tego czym w istocie jest ?
Lecz na dzieù dzisiejszy jako nie cz³owiek, bo cz³owiekiem nie jestem tylko polem œwiadomoœci, którego boli i wci¹¿ boli to co siê dzieje powiem - ten relatywizm jest nieœwiadomym gównem, a nie ¿adn¹ m¹droœci¹.
To eksperyment '' Boga'', jakiegoœ ''szalonego naukowca'' (jak zwa³ tak zwa³), któremu mogê tylko podziêkowaÌ za to, ¿e oprogramowa³ w koùcu pró¿niê i powsta³o to co mówili przedstawiciele wielkich, odwiecznych tradycji - wszystko jest nicoœci¹ i nicoœÌ jest wszystkim...
Dlatego masz wkomponowany w swoj¹ œwiadomoœÌ program o nazwie mi³oœÌ, empatia, dobro, po to, abyœ w obliczu relatywnej pustki o nazwie pró¿nia i atomy - nie upad³...
Zatem czytam to wszystko co piszecie i popadam w filozoficznÂą zadumĂŞ ....