To zgromadzenie w sobie jak najwiêkszego potencja³u energetycznego , dziêki któremu bêdziemy tworzyli wszystko w swoim ¿yciu po 2012. Bowiem pieniêdzy nie bêdzie , banków nie bêdzie , ani czeków ni kart kredytowych.
Jedynym depozytem energii z której bêdziemy korzystali to nasz osobisty bank czyli GRAAL.[/b]
Tak...staniemy siê Anio³ami.
Bêdziemy chodziæ po nowej Ziemi, choæ po starej Ziemi. Je¶æ nie bêdziemy musieli, piæ te¿, na cholere nam te¿ potrzebne bêd± domy.Deszcz pada³ nie bêdzie, zimy nie bêdzie, nie bêdzie iniwersytetów, szkó³, kwiatów nie trzeba bêdzie sadziæ na wiosnê, aby siê ich piêknem zachwycaæ latem.¦piew Ptaków, które podziwiam latem ka¿dego ranka, bêde sobie musia³ teraz tylko wyobraziæ.
Ma³e dzieci nie bêd± karmione piersi± matki, bo bêd± siê ¿ywiæ ¶wiêtym gralem.
Do szkó³ te¿ nie trzeba bêdzie ich wysy³aæ, bo od razu bêd± geniuszami.
Nawet chodziæ ich nie trzeba bêdzie uczyæ, myæ, kupowaæ ubranek, bo bêd± Anio³ami.
A pewnie ju¿ ma³ych dzieci nie bêdzie i wogóle nikt rodzi³ siê nie bêdzie.
A skoro tak to trawa, drzewa te¿ nie bêd± ros³y, bo po co i komu ?
A mo¿e i s³oñce nie bêdzie ¶wieciæ i bêdzie ciemno.
No, ale mo¿e jednak S³oñce pozostanie na tej nowej - starej Ziemii, a skoro tak to bêdzie ogrzewaæ tych bez iskry bo¿ej, bo nam raczej do niczego nie bêdzie ono potrzebne.
No có¿ ...trzeba bêdzie po¿egnaæ siê ze wszystkim co masz i nie mam tu na my¶li pieniêdzy i maj±tku, ale mam na my¶li choæby pewne zwierzêta, które pewnie nie przejd± wszystkie do innego wymiaru i zdechn± z g³odu.
Je¶æ im nie dam, bo korporacje nie bêd± produkowaæ ¿ywno¶ci i niczego, bo nie bêdzie zbytu.Pewnie w koñcu same wymr± i to w bardzo szybkim tempie, bo miliony ludzi odejdzie na now± Ziemiê, a to w³a¶nie oni charuj± ponad si³y w tych wszystkich korporacjach dziêki, czemu masz ciep³o, masz pr±d, masz ¿ywno¶æ, ubranie, masz komputer itd....
Bêdziemy Anio³ami, które niczego nie bêd± potrzebowaæ. Nie bêdziemy te¿ nic robiæ, bo bêdziemy samowystarczalni, bêdziemy tylko nie wiem siedzieæ, fruwaæ.... i ¿yæ tylko mi³o¶ci±.
Zaprawdê powiadam Wam jeszcze nie upad³em na g³owê, aby w o uwierzyæ....co pisz± z chor± wyobra¼ni± na internecie ró¿nej ma¶ci kreacjoni¶ci.
Miliony lat w nêdzy, w chorobach umierali ludzie....
Miliardy dzieci na matczynych rêkach.Miliardy ludzi umar³o z powody d¿umy, cholery, tyfusu, grypy i setki innych, pytanie tylko jaki to Stwórca stworzy³ tych bezwglêdnych morderców, bo same siê chyba nie stworzy³y, bior±c pod uwagê skomplikowany z punktu widzenia DNA biologiczny mechanizm.
Och Stwórco doskona³y, dziêki Ci, ¿e nareszcie obudzi³e¶ siê ze snu i My z Iskr± Bo¿± zostaniemy ''Anio³ami''. A mo¿e Twoimi dzieæmi, które przez miliony lat - jak sam Jezus ze smutkiem rzek³ - ptaki maj± swoje gniazda, lisy swoje nory, a cz³owiek nie ma tutaj miejsca, aby móg³ spokojnie spocz±æ.
Tak, nie ma tutaj miejsca, to wszystko to jaka¶ kosmiczna pomy³ka, je¿eli mam rozumieæ, to co jest m±dro¶ci±, co jest ¶wiadomo¶ci±, co jest celem
niezwyk³ej ewolucji.
Ewolucji ?
Co to oznacza ewolucja, na czym ona polega i w czym ona jest wyra¿ona? Hê ?
Popatrz przez okno na t³umy ludzi i zobaczysz ewolucjê...
Zobaczysz tych, którzy nie wiedz± sk±d przychodz± i dok±d odchodz±.
Wiedz± tylko, ¿e ich cia³a po ¶mierci zamieni± siê w ¶mierdz±ce gówno, a resztê ze¿r± robaki. Jaki to jest sens ?
Ty mo¿esz my¶leæ tak jak my¶lisz, ale Ya w swojej wyobra¼ni, swoimi my¶lami chodzê po krañcach Wszech¶wiata i patrzê na to wszystko i pytam o sens...?
Wygl±da na to, ¿e sensu ¿adnego nie ma, nie istnieje.Sens nadejsz sobie tylko Ty sam.
Bo nikt Ci nigdy nie powiedzia³, co lepsze co gorsze, nikt nawet palcem nie ruszy³, a tyle wspania³ych i o¶wieconych cywilizacji w swych lataj±cych blaszanych ''pojazdach' , aby Ci powiedzieæ choæby, ¿e istnieje co¶ takiego jak penicylina, aby z b³achych jak¿e powodów cz³owiek przez tysi±ce, miliony lat nie umiera³ niczym zwierz !
To wszystko jest chore, bardzo chore tylko trzeba siê temu dok³adniej przyjrzeæ !
W kalendarzu Majów zapisano, ¿e powraca do nas fala negatywnych energii nagromadzonych przez tysi±ce lat, które spowoduj± falê chorób i ¶mierci.
Ale, kto jest winien tych negatywnych energii - emocji, skoro jak rzek³em choroby wymorodowa³y na tej planecie wiêcej ludzi ni¿ bratobójcze wojny ! ! !
Kto stworzy³ DNA, choæby grypy, przez któr± umiera corocznie oko³o 2 miliony niewinych ludzi, dzieci, noworodków.No kto, same siê wytworzy³y ?...! ! !
Naprawdê jestem w stanie wiele zrozumieæ.Odkrywam co dnia sens tego Uniwersum, którego sensu wogóle nie ma, dopiero on do¶wiadcza sensu, tego czym w istocie jest ?
Lecz na dzieñ dzisiejszy jako nie cz³owiek, bo cz³owiekiem nie jestem tylko polem ¶wiadomo¶ci, którego boli i wci±¿ boli to co siê dzieje powiem - ten relatywizm jest nie¶wiadomym gównem, a nie ¿adn± m±dro¶ci±.
To eksperyment '' Boga'', jakiego¶ ''szalonego naukowca'' (jak zwa³ tak zwa³), któremu mogê tylko podziêkowaæ za to, ¿e oprogramowa³ w koñcu pró¿niê i powsta³o to co mówili przedstawiciele wielkich, odwiecznych tradycji - wszystko jest nico¶ci± i nico¶æ jest wszystkim...
Dlatego masz wkomponowany w swoj± ¶wiadomo¶æ program o nazwie mi³o¶æ, empatia, dobro, po to, aby¶ w obliczu relatywnej pustki o nazwie pró¿nia i atomy - nie upad³...
Zatem czytam to wszystko co piszecie i popadam w filozoficzn± zadumê ....