Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 05, 2025, 11:10:49

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesja z sympozjum w Szwajcarii,12 grudzien,2010r.  (Przeczytany 8057 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kahuna
Gość
« : Styczeń 31, 2011, 23:55:53 »

A jednak zapowiadane sympozjum w Szwajcari odbylo sie i transkrypt z sesji jest juz dostepny na stronie PCH, jako sesja#111.Zapraszam do uwag,opinii i komentarzy.

Enki
Ta sala powinna byĂŚ peÂłna po brzegi. CzyÂżby tylko wam zgromadzonym zaleÂżaÂło na ratowaniu Ziemi?  A gdzie reszta? Zawsze wiedzieliÂśmy, Âże Szwajcaria jest trudnym krajem, bo liczÂą siĂŞ tylko pieniÂądze. Teraz, jak to mĂłwicie, do konkretĂłw przechodzĂŞ.
Enki juz nawet nie ukrywa publicznie,ze zainteresowanie misja ratowania Ziemi jest znikome.Stad jego ucieczka z"projektu wiadomo jakiego".
Enki
Wiêc co jest potrzebne? Wasza mamona. Patrz¹c na wasze sakiewki, do biednych one nie nale¿¹. Tam za drzwiami stoi taka ma³a piramida i czeka na wsparcie.
O ile mi wiadomo,Dar Swiatowida dysponuje funduszami na prowadzenie badan wykopaliskowych w trzech miejscach rownoczesnie.Problemem sa pozwolenia od NRS.Kto wiec klamie, a kto mowi prawde..?
Enki
Jak myÂślisz istoto ludzka, dlaczego tak bardzo chcemy Âżeby ratowaĂŚ ZiemiĂŞ? OsÂłoniĂŚ pierÂścieniem energetycznym? Po to Âżeby was ratowaĂŚ. Was istoty ludzkie.  WypowiedzieĂŚ sÂłowo, ciekawa jestem, albo ciekawy jestem - jeÂśli osÂłony nie bĂŞdzie, to nie zaspokoisz istoto ludzka tÂą ciekawoœÌ- nie zd¹¿ysz.
Jam natomiast ciekawy,czy wypowiada te slowa p.Lobos,czy Samuel - Enki..i nie mam zadnych juz watpliwosci,ze to p.Lucyna.Od pierwszej sesji.
Enki
Pytanie:
Chodzi o Hales – Amenti.  Czy one juÂż zostaÂły znalezione, to jest pierwsze pytanie.
En-Ki:
Amenti.  Dobrze, zobaczĂŞ co jeszcze usÂłyszĂŞ podczas dzisiejszego spotkania.  MuszĂŞ jeszcze proÂściej wam tÂłumaczyĂŚ.  ÂŚwiÂątynia, grobowiec, potem sarkofag.  Co jeszcze proÂściej moÂżna powiedzieĂŚ?  Zabezpieczenia same siĂŞ uruchomiÂą. JuÂż bez waszej pomocy.
Sfrustrowana p.Lucyna nie bardzo wie o co chodzi,skad takie pytanie, ale rezonuje w sposob zaprogramowany,katarynkowy...skad my to znamy..?
Pytanie:
Dlaczego tak maÂło ludzi jest w tym projekcie zaangaÂżowanych?

En-Ki:
To postaraj siĂŞ istoto ludzka o wiĂŞcej tych s³ów „dlaczego“?  Wszystkie fundacje sÂą otwarte i wszystkie fundacje z radoÂściÂą przyjmÂą ca³¹ rzeszĂŞ ludzkÂą.   Dlaczego w nich nie jesteÂście?  WstÂąpcie, albo zastÂąpcie tych, ktĂłrzy sÂą obecnie.  MoÂże wedÂług waszego rozumowania ci obecni sÂą nieudolni?  WiĂŞc, wszystkie fundacje - a nie ma ich za duÂżo - oddadzÂą prowadzenie tym, ktĂłrzy wiedzÂą jak uratowaĂŚ ZiemiĂŞ.  SÂłucham.
Dla mnie, juz od dawna wiadomo dlaczego.Do p.Lobos jeszcze to nie dotarlo.
Moglbym tak dlugo n/t tej sesji.Ogolnie - jest to sesja impertynencka i arogancka w swoim wydzwieku.
Zostawiam wiec miejsce dla forumowiczow na komentarze i opinie.
Pozdrawiam.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2011, 23:58:19 wysłane przez Kahuna » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1 : Luty 01, 2011, 07:29:46 »

po prostu ironia losu, PCh wÂłaÂściwie upada zanim dotarliÂśmy do punktu "0"- czyli 11:11 21.12.2012,-
a miaÂła byĂŚ to prawda objawiona. Ile razy juÂż inni podobni obiecywali, zapewniali, itp., itd.?

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #2 : Luty 01, 2011, 10:34:16 »

Zastanawiam sie czy nie bêd¹ chcieli podpi¹Ì siê pod aktualne zamieszki w Egipcie, np. "mieliœmy wszystko ju¿ dograne, ale musimy wstrzymaÌ bo zamieszki..." ewentualnie "to my oddzia³ywujemy na Egipcjan, st¹d ich zryw, to w celu opamiêtania siê" ostatecznie "niestety jesteœmy gotowi, ale w wyniku spl¹drowania muzeum nie wiemy gdzie znajduje siê teraz niezbêdny element..."

Ciekawe czy ktoÂś jeszcze im wierzy, chciaÂłbym wiedzieĂŚ ile osĂłb dotychczas od nich odeszÂło. Szkoda, Âże siĂŞ nie wypowiadajÂą.
buscador
Gość
« Odpowiedz #3 : Luty 01, 2011, 21:26:59 »

A moÂże jednak te zamieszki  to robota En-ki'ego, (taka myÂśl od razu  zaÂświtaÂła mi w gÂłowie gdy zaczĂŞÂły siĂŞ te zamieszkiw Egipcie), przecieÂż juÂż byÂły podobne ataki energetyczne na niezdyscyplinowane jaskó³ki.  Chodzi oczywiÂście o zmianĂŞ ekipy rzÂądzÂącej, ta nastĂŞpna bĂŞdzie bardziej przychylna  projektowi Cheops, kto wie do czego zdolne sÂą istoty duchowe UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #4 : Luty 01, 2011, 21:49:16 »

ÂŻartujesz, prawda?
buscador
Gość
« Odpowiedz #5 : Luty 01, 2011, 22:55:04 »

No... tak pó³ ¿artem pó³ serio, w koùcu mamy jeszcze 2 lata do kulminacyjnego momentu, jakiœ dreszczyk emocji jest wskazany, chocia¿by na dobre trawienie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Luty 01, 2011, 22:55:36 »

A moÂże jednak te zamieszki  to robota En-ki'ego, (taka myÂśl od razu  zaÂświtaÂła mi w gÂłowie gdy zaczĂŞÂły siĂŞ te zamieszkiw Egipcie), przecieÂż juÂż byÂły podobne ataki energetyczne na niezdyscyplinowane jaskó³ki.  Chodzi oczywiÂście o zmianĂŞ ekipy rzÂądzÂącej, ta nastĂŞpna bĂŞdzie bardziej przychylna  projektowi Cheops, kto wie do czego zdolne sÂą istoty duchowe UÂśmiech

Do manipulacji strachem i wymuszania swojej woli wbrew woli CzÂłowieka ? To chyba tylko Enki i jego zaÂłoga , prawda?

Kiara. UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 22:56:05 wysłane przez Kiara » Zapisane
buscador
Gość
« Odpowiedz #7 : Luty 02, 2011, 14:37:51 »

Nie przypuszczam aby Lucyna to sobie wszystko wymyÂślaÂła na poczekaniu, sesje teÂż nie sÂą do koĂąca reÂżyserowane (ustawiane), wynika to chociaÂżby z niewygodnych pytaĂą na ktĂłre En-ki odpowiada wymijajÂąco albo nie odpowiada w ogĂłle udajÂąc ÂświĂŞte oburzenie.
Przypuszczam, Âże to jakiÂś znudzony byt duchowy prĂłbuje siĂŞ zabawiaĂŚ naszym kosztem, chociaÂż nie wykluczone, Âże chodzi o te gadzie istoty odÂżywiajÂące siĂŞ ludzkim strachem. To wÂłaÂśnie im przypisuje siĂŞ podÂżeganie nas (ludzkoÂści) do wojen, rewolucji, epidemie to takÂże ich robota. Im wiĂŞcej nieszczêœÌ na Ziemi tym wiĂŞcej strachu wygenerujemy, tym wiĂŞcej papu dla nich. UÂśmiech   A Ty Kiaro na co stawiasz? UÂśmiech
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #8 : Luty 02, 2011, 18:05:53 »

Buscador,Kiara juz wczesniej uprzedzila Twoje pytanie,wiec po co nagabujesz ja ponownie?Miedzy Kiara a mna jest taka roznica,ze Kiara uwaza,ze jednak En-ki i jego zaloga istnieja na prawde,ale jego czas ziemskiego panowania dobiegl konca.Ja natomiast wykluczylem w ogole kierownictwo En-ki w projekcie ratowania Ziemi i ludzkosci, czyli PCH/MF.OD poczatku do konca probuje udowowadniac,ze nie ma zadnego
En-ki i ze PCH/MF to sciema w celu zrobienia kasy.Posluzono sie jedynie nim i Nibiru aby ludzi straszyc,wywierac na nich presje, wymuszac datki i wmawiac,ze wykopanie Cheopsa to jedyna droga do uratowania Ziemi i ludzi przed skutkami przelatujacej obok nas Nibiru.Gdzie jest Nibiru?Przeciez sam Enki w przedostatniej sesji przyznaje sie do tego,ze oklamywal ludzi n/t pojawiania sie Nibiru by w ten sposob zaspokoic ciekawosc ludzka.Skoro "Boss" przyznaje sie do klamstw,to juz nie wiem jak nazwac ludzi,ktorzy nadal po uszy tkwia w Projekcie i nadal wierza PCH/MF.Moze Ty znasz jakis odpowiedni przymiotnik?..bo ja nie,i czy chcesz do tej grupy dolaczyc?Wolna wola.
Wojny,kryzysy finansowe,chaos i destabilizacja sa wprawdzie orkiestrowane przez sily ciemnosci,ale za tym stoja "ludzie"Systemu,NWO, a nie byty pozaziemskie lub jacys kosmici,..choc w to ostatnie jestem nawet sklonny uwierzyc.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2011, 18:29:21 wysłane przez Kahuna » Zapisane
buscador
Gość
« Odpowiedz #9 : Luty 02, 2011, 23:39:04 »

DoœÌ dokÂładnie czytaÂłem wszystkie sesje, ale nigdzie wprost nie byÂło mowy o Âściemie z tÂą Nibiru, (chodzi ci o sesjĂŞ 110?) PrzecieÂż En-Lil od kilku sesji jest na urlopie UÂśmiech a w jego imieniu przemawia Marduk. A jeÂśli nawet tak jest, Âże to Âściema, to jaki sens ma w tej chwili caÂłe to przedstawienie?  (PomijajÂąc nabijanie tej kasy bo to akurat oczywiste) UÂśmiech A jeÂśli chodzi o NWO to tylko jedna z "przekonujÂących" teorii, jest ich przynajmniej kilka. Nie jestem fanatykiem jakiejÂś konkretnej teorii, prĂłbujĂŞ jedynie w tym  rozeznaĂŚ siĂŞ w tym caÂłym chaosie ró¿nych teorii spiskowych.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #10 : Luty 03, 2011, 00:11:59 »

buscador jesteÂś jak ÂżarĂłwka.
buscador
Gość
« Odpowiedz #11 : Luty 03, 2011, 11:34:57 »

Widocznie jestem za tĂŞpy ale nie Âłapie tej aluzji UÂśmiech MoÂże nieco jaÂśniej
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #12 : Luty 03, 2011, 12:23:03 »

Kahuna UÂśmiech

WÂłaÂśnie przeczytaÂłam sesjĂŞ 111.Faktycznie nic nowego,ale mam maÂłe zastrzeÂżenie co do twojej interpretacji tego fragmentu:

En-Ki:
Tych lat za duÂżo nie zostaÂło.  Jak liczyĂŚ potrafiĂŞ – a potrafiĂŞ, to dwa lata. NajwiĂŞksza aktywnoœÌ sÂłoĂąca bĂŞdzie przypadaĂŚ na koniec roku 2012. Jak myÂślisz istoto ludzka, dlaczego tak bardzo chcemy Âżeby ratowaĂŚ ZiemiĂŞ? OsÂłoniĂŚ pierÂścieniem energetycznym? Po to Âżeby was ratowaĂŚ. Was istoty ludzkie.  WypowiedzieĂŚ sÂłowo, ciekawa jestem, albo ciekawy jestem - jeÂśli osÂłony nie bĂŞdzie, to nie zaspokoisz istoto ludzka tÂą ciekawoœÌ- nie zd¹¿ysz.  JeÂśli Ziemia nie otrzyma zabezpieczenia, to pod koniec 2012 roku, ty istoto ludzka nie zd¹¿ysz zaspokoiĂŚ swojej ciekawoÂści odnoÂśnie sÂłoĂąca.  SÂłucham?

MyslĂŞ Âże Âźle zrozumiaÂłeÂś sÂłowa Enki
WypowiedzieĂŚ sÂłowo, ciekawa jestem, albo ciekawy jestem
ja to zrozumiaÂłam inaczej ,czyli jako my ludzie ona i on .WypowiedzieĂŚ sÂłowa -ona jest ciekawa ,on jest ciekawy. MoÂże siĂŞ mylĂŞ,niech siĂŞ wypowiedzÂą inni MrugniĂŞcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #13 : Luty 03, 2011, 17:41:03 »

Buscador,cos slabo z tym czytaniem sesji:
1.To nie Enlil a En-ki jest na urlopie
2.En-ki zapowiadal wczesniej,ze jego ostatnia sesja na ktorej wystapi publicznie to sympozjum w Szwajcarii.Gdybys nawet sie tego nie doczytal,to po napisach "pytanie - odpowiedz"mozna sie latwo domyslec,ze w sympozjum nie wystepuje Marduk.

Chanell,En-ki uzywa w tych przytoczonych przez Ciebie zdaniach swojego ulubionego zwrotu:"istoto ludzka".Jakiego rodzaju jest istota?..meskiego,zenskiego czy nijakiego?A dzieci to nie istoty ludzkie i nie sa ciekawe?Ale nawet gdybys miala racje,to i tak dzielenie wlosa na czworo nie poprawi sytuacji w jakiej znajduje sie p.Lobos jak i PCH/MF.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 19:02:19 wysłane przez Kahuna » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: