Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:07:11

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Pytania i uwagi techniczne  (Przeczytany 1057 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« : Luty 01, 2011, 13:00:57 »

Kiaro, Kiaro, jestm kompletnie zaskoczony zarzutami o rozmydlaniu tematów. Pora¿ony, ¿e pad³o to w³a¶nie z Twoich ust - osoby która w³a¶nie bardzo czêsto ucieka od merytorycznych pytañ i merytorycznych dyskusji w³a¶nie w wodolejstwo czy "tyranizm pogl±dowy". Przekona³em siê, ¿e dla Ciebie merytoryczna dyskusja mo¿e byæ jedynie w przypadku zgadzania siê z Twoimi teoriami. Oponent pytajacy czy wyra¿aj±cy swoje zdanie to wed³ug Ciebie rozmywacz tematu czy wrêcz pyskuje... Smutne.
Czy merytoryczne pytania obra¿aj± Twoj± inteligencjê? W jaki sposób? A mo¿e jednak brak zachwytu, poklasku dla Twojej "wiedzy" jest tym czynnikiem obra¿ajacym?
Widzisz, w przeciwieñstwie do Twoich deklaracji (ale juz nie czynów) zawsze uwa¿a³em, ¿e wa¿na jest zarówno tre¶æ jak te¿ i postawa osoby która j± g³osi, mo¿e dlatego moje uwagi odbierasz jako pyskówki. Nigdy nie zaprzeca³em, ¿e poddajê ocenie zarówno tre¶ci jak i postawê g³osz±cego. Ty w swoich deklaracjach zaprzecza³a¶ temu (twierdzi³a¶, ¿e oceniasz czyny, a nie osoby), ale nie przeszkadza³o Ci np. okre¶lic mianem szczurów pewn± grupê osób...

To, ¿e wyra¿asz poparcie dla Phi jest dla mnie bardzo oczywiste. Wielokrotnie da³a¶ dowody, ¿e nie tylko przymkniesz oczy, ale wrêcz we¼miesz w obronê osobê która l¿y, wyklina, wyzywa innych, byle ta osoba zgadza³a siê z Twoimi pogl±dami i/lub atakowa³a katolików/KK - sytuacja z niejakim Kap³anem718..., teraz PHI...

Kiaro, znowu insynuujesz, ¿e mam jak±¶ misjê na forum, misjê aby nie dopu¶ciæ do szerzenia "prawdy". Przypomnê tylko, ¿e kiedy¶ wyartyku³owa³a¶ to jasno... i musia³a¶ siê z tego wycofaæ z braku jakichkolwiek dowodów. Dlaczego ostatnio znowu w to brniesz? Proszê aby¶ równiez nie insynuowa³a ¿e zamykam komukolwiek usta - nie broniê wypowiedzi, broniê tylko absolutnego minimum kultury wypowiedzi i szacunku dla innych. Co do zakazu wypowiedzi w jakims w±tku dla innych forumowiczów - to w³a¶nie Ty tego ¿±da³a¶. ¦mia³o krytykujcie, ale nie l¿yjcie, nie wyklinajcie, nie pomawiajcie.
Kiaro, wedle mojego os±du i obserwacji zarówno na tym forum jak i w ¿yciu - gdyby¶ rzeczywi¶cie mia³a prawdziwe informacje, prawdziw± wiedzê po prostu prawdê do przekazania to nie ucieka³aby¶ od pytañ, nie ucieka³abys od dyskusji, weryfikacja zapowiedzi by³aby pozytywna, a nie jak to miewa³o miejsce - negatywna czy w koñcu dos³ownie szasta³aby¶ dowodami.

Kiaro zastanów siê co tak naprawdê Ci przeszkadza i Ciê z³o¶ci. Wydaje mi siê, ¿e nie wyssane z palca obra¿anie. Podejrzewam, ¿e niewygodne pytania, dopominanie siê o wyja¶nienia, wskazywanie rozbiezno¶ci czy te¿ negatywnej weryfikacji, rzeczowe podwa¿anie Twojej "wiedzy" i przekazów. Dlaczego rówine¿ tak niebezpieczny jest dla Ciebie KK, ¿e zwalczasz go z tak± zaciek³o¶ci±?

Je¿eli uwa¿acie, ¿e w jakiej¶ wypowiedzi Was obra¿am - wska¿cie gdzie i dlaczego, zg³o¶cie do modów/administracji, argumentujcie.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: