Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 21:19:19

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ZASTRASZANIE KATAKLIZMAMI.  (Przeczytany 65665 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
greta
Gość
« Odpowiedz #50 : Marzec 03, 2011, 10:39:55 »

arteq,
ja nie mam za zle moim bliskim tego,ze nie chca sluchac!
Zle mnie zrozumiales.Powiem Ci,ze ja z czystej ciekawosci zaczelam sie interesowac
tymi sprawami a jak qwiadomo,im dalej w las tym wiecej drzew.Tez w nie wszystko wierze,ale
 staram sie wyposrodkowac w sobie te wiadomosci,wziac z nich to,co dla mnie jest istotne.
Myslalam,ze inni ludzie tez tak mysla.
I to tyle.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #51 : Marzec 03, 2011, 10:42:27 »

Witaj Greta.
Nie zauwaÂżyliÂście przypadkiem jak wszystko odwrĂłciÂło siĂŞ do gĂłry nogami?
Zazwyczaj to dzieci , m³odzie¿ przychodzi³a do rodziców i dziadków i opowiada³a im ró¿ne "niesamowite rzeczy" a oni mówili oj naczyta³eœ siê jakichœ bzdur o przysz³oœci .... ja stojê twardo na ziemi...

A teraz rodzice i dziadkowie uÂświadamiajÂą zaganianÂą mÂłodzieÂż , ktĂłra nie Âłapie tej "futurologii" i mĂłw naczytaÂłeÂś siĂŞ...
OczywiÂście nie wszyscy , jednak dotyczy to zdecydowanej wiĂŞkszoÂści.
Co w tym jest? Moim zdaniem naszych umys³ów juÂż nie daÂło siĂŞ zestroiĂŚ z nakÂładanymi na nie blokadami umysÂłowymi  podprogowymi , dÂźwiĂŞkowo obrazowymi.
Oni korzystajÂą nadmiernie z elektroniki , ktĂłra zagÂłuszacz szumem  falĂŞ energii zmian z kosmosu, nas siĂŞ nie da juÂż przestroiĂŚ , bo procesy samodzielnego myÂślenia sÂą g³êbokie.
M³odzi ludzie ¿yj¹ p³ytkimi wzorcami mieÌ i to miêÌ bardzo szybko , to ich dog³êbnie zajmuje , s¹ wkrêceni w system i opl¹tani sieci¹ uzale¿nieù.

Zachodnie firmy wchodzÂąc na nasz rynek wiedziaÂły dokÂładnie jak to zrobiĂŚ a nasze zaczĂŞÂły braĂŚ z nich przykÂład.
SÂą jeszcze inne magiczne uzaleÂżnienia stosowane w wiĂŞkszoÂści firm ,o ktĂłrych mĂłwiÂąc komuÂś nie obeznanemu w temacie wydadzÂą siĂŞ Âśmieszne. Jednak naprawdĂŞ sa i dziaÂłajÂą.
Z takiej matni jest naprawdĂŞ trudno siĂŞ wyplÂątaĂŚ.

A druga sprawa autorytet mamy... dla dzieci , ktĂłre jÂą znajÂą od urodzenia w przekazywaniu jakiejÂś dziwnej tajemniczej wiedzy? WÂątpliwy ... sÂąsiadka , a to juÂż coÂś innego ona moÂże wiedzieĂŚ moÂże i z niÂą siĂŞ swobodniej rozmawia o pewnych tematach niÂż z matkom.

Tak sobie myÂślĂŞ iz jednak Âżeby obudziĂŚ mÂłodych ludzi to jednak coÂś spektakularnego musi siĂŞ wydarzyĂŚ , coÂś na miarĂŞ ich czasĂłw.

Zobaczymy.. Stwórca ma du¿¹ glowê niech siê martwi.... Mrugniêcie Uœmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #52 : Marzec 03, 2011, 11:34:45 »

Zdecydowanie Kiara,musi sie cos wydarzyc,bo po prostu nie umiemy dotrzec do wlasnych dziaci.
Mowiac im cos,o czym to oni powinni wiedziec a nie my,niestety napotykamy na nicosc i zastanawiamy sie dlaczego!
To przeciez nasze dzieci.To one powinny nam przekazywac te wiedze.To one powinny nas naprowadzac na nowa droge!
Mysle,ze to te czasy w ktorych zyjemy,pelne tak jak powiedzialas elektroniki,dzialan podprogowych,wszechobecnej pracy,zajmujacej gro czasu,braku czasu dla rodziny i jej zycia.Ale to jest dzialanie celowe,prowadzace do zerwania wiezi rodzinnych,prowadzace do ... no wlasnie,do czego?
JACK
Gość
« Odpowiedz #53 : Marzec 03, 2011, 12:12:14 »

Zdecydowanie Kiara,musi sie cos wydarzyc,bo po prostu nie umiemy dotrzec do wlasnych dziaci.

Moje chÂłopaki 9 i  11 lat, prawie codziennie grajÂą w grĂŞ Spore, ktĂłrÂą sami sobie chcieli kupiĂŚ.
To gra o galaktyce.

Siej¹ ¿ycie na ró¿nych planetach, pracuj¹ od fazy komórki a¿ do cywilizacji.
ToczÂą galaktyczne wojny, pertraktujÂą z innymi cywilizacjami, tworzÂą sojusze,  a gdy ja chcĂŞ coÂś im powiedzieĂŚ o kosmosie to mĂłwiÂą , tato to sÂą bzdury  UFO nie istnieje.

To chyba jakaÂś lekcja dla nas , jak mamy docieraĂŚ do nieprzebudzonych, czyli bez poÂśpiechu.

Jest jednak inny temat, ktĂłry  dobrze "ÂłykajÂą".
W szkole majÂą teraz duÂżo konfliktĂłw, w domu teÂż siĂŞ to zdarza. 
Ja im wtedy pokazujĂŞ jakie   nauki Chrystusa byÂły waÂżne,  do czego prowadzÂą konflikty, dlaczego ich unikaĂŚ i dlaczego nie mogÂą reagowaĂŚ agresjÂą na zaczepki gÂłupiego kolegi, ktĂłry nie jest w sumie winien temu, Âże taki jest.
Wykorzystanie ich w³asnych traumatycznych prze¿yÌ do edukacji jest moim zdaniem doœÌ skuteczne.
Tyle, Âże nie moÂżna ich tÂą wiedzÂą "katowaĂŚ" za czĂŞsto bo wtedy stawiajÂą opĂłr. 

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 12:15:30 wysłane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #54 : Marzec 03, 2011, 12:21:36 »

..oficer KGB w tym programie wypowiedział następujące zdanie: „Należy istotom z UFO uniemożliwić dalszą okupację Ziemi”.

reszta tekstu tu- http://www.globalnaswiadomosc.com/dominikkroliczanora.htm

i jeszcze to, ale tylko dla tych co lubią się bać MrugniĂŞcie
http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=457.0
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 12:24:17 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
greta
Gość
« Odpowiedz #55 : Marzec 03, 2011, 13:17:02 »

Jack,widzisz teraz wszystko sie obrocilo,to co powinno byc dobre jest zle,a to co zle jest dobre.
Dopoki dziaci sa w domu masz na nich wplyw,uczysz ich co jest dobre i jak nalezy postepowac,czy zachowac sie w okrerslonej sytuacji.Ale kiedy znajda sie poza domem,niestety maja na nich wplyw inni ludzie i z nami koniec!
Dobrze jezeli w tym krotkim czasie,kiedy sa qw domu z nami poukladaja to sobie w glowie i o tym nie zapominaja.
Gorzej jest jezeli znajda sie w nowym srodowisku i sie zaczynaja z nim utozsamiac i zapominac o domowych naukach.
A,niestety,dzisiaj telewizja,komputer i inne srodki przekazu,dzialaja na podswiadomosc i ucza zupelnie czego innego,
niz zyczylibysmy sobie.To juz nie te czasy,ze czytalo sie dziaciom ksiazki,siedzialo przy swiecach,gralo na instrumentach
i nalezy stwierdzic,ze nikt sie nie nudzil.Rzadko sie zdarza,zeby rodzice siedziali i czytali dzieciom,albo zachecali swoje dzieci do czytania!
Postraszyc mozna,ale to tez na krotka mete,bo jak czlowiek rosnie to w koncu zauwazy,ze to bylo tylko straszenie
i nie masz juz autorytetu.
Na kazdym kroku widac i to bardzo dokladnie,te prace jaka wykonal kto - nie wiem,aby rozerwac rodziny,aby nie bylo tych wiezi jakie powinny byc w rodzinie.Na pewno nie jest to czlowiek,bo istota ktora ma uczucia tak nie postepuje.
I tutaj wlasnie jest miejsce na zastanowienie sie nad tym.Kto tak naprawde dziala przeciwko ludzkosci?
JACK
Gość
« Odpowiedz #56 : Marzec 03, 2011, 13:50:34 »

I tutaj wlasnie jest miejsce na zastanowienie sie nad tym. Kto tak naprawde dziala przeciwko ludzkosci?

I tutaj wÂłaÂśnie ludzie dochodzÂą wg. mnie do zÂłych wnioskĂłw, pewnie przez to, Âże majÂą za maÂło informacji i za szybko dokonujÂą oceny.

Tak samo konkluduje autor "BogĂłw Edenu", ktĂłry twierdzi, Âże KtoÂś nas hoduje jak kury, czy krĂłliki.
Teraz niektĂłrzy dochodzÂą do wniosku, Âże to jakieÂś Gady.

JuÂż pisaÂłem Âże to nie jest tak.
Ziemia to szkoÂła dusz, a Âżeby szkolenie byÂło skuteczne czĂŞsto musi byĂŚ ciĂŞÂżkie.

Na ZiemiĂŞ naÂłoÂżono kwarantannĂŞ i  specjalnie dopuszczono tu "Ciemne SiÂły".
Teraz to siĂŞ koĂączy, nadchodzi nowe lepsze, ale  koĂącĂłwka tego starego szkolenia ma byĂŚ naprawdĂŞ ekstremalna. 

R. Steiner - czÂłowiek widzÂący nadzmysÂłowo  teÂż twierdziÂł, Âże zÂło dopuszczono tu aby dusze ludzkie siĂŞ wyszkoliÂły.
PisaÂł Âże mogÂło nie byĂŚ tego etapu w naszym szkoleniu, ale wĂłwczas nie bylibyÂśmy tacy "mocni".
Biblia o tym takÂże wspomina,  o specjalnym sk³óceniu  ludzi i pomieszaniu im jĂŞzykĂłw.

Ale tak jak napisaÂła Kiara  to StwĂłrca,   czy wg mnie raczej  wyÂższe duchowe hierarchie miÂłoÂści sterujÂące rozwojem naszej galaktyki  zrealizujÂą swĂłj plan do koĂąca i  na koniec  to Ich bĂŞdzie na wierzchu.

Nie zmienia to jednak faktu, Âże ciemne siÂły  bĂŞdÂą miaÂły  tu na sam koniec niez³¹ "wyÂżerkĂŞ".
Widocznie inaczej siĂŞ nie daÂło.

Lepiej zapoznawaĂŚ siĂŞ ze zÂłem wczeÂśniej z metalowym mieczem w rĂŞku niÂż póŸniej dysponujÂąc broniÂą  powodujÂącÂą eksplozjĂŞ planet.
To bezpieczniejsze dla galaktyki, choĂŚ nie powiem mamy teraz ciĂŞÂżko.
Jednak liczy siĂŞ to co bĂŞdzie na koniec, a ma byĂŚ dobrze i to w Polsce najszybciej bo tu szkolenie z zaÂłoÂżenia byÂło ciĂŞÂższe, przez to skuteczniejsze.

Czy to przypadek, Âże Warszawa  po angielsku  brzmi   Âłor   szoÂł    -   wojenny pokaz.
A moÂże wyÂższe siÂły to zaplanowaÂły aby coÂś ludzkoÂści uÂświadomiĂŚ?

greta
Gość
« Odpowiedz #57 : Marzec 03, 2011, 14:36:01 »

To,ze ktos steruje tym naszym komputerkiem pn."mozg",nie mam watpliwosci.
Tylko kto?

Dobrze,ze to wszystko przyspieszylo i na pewno dowiemy sie tego wczesniej niz sie spodziewamy.
JACK
Gość
« Odpowiedz #58 : Marzec 03, 2011, 15:02:16 »

To,ze ktos steruje tym naszym komputerkiem pn."mozg",nie mam watpliwosci.
Tylko kto?

Czêsto jest to np. tzw. Wy¿sze Ja, inaczej G³ówny Dysk Twojej Œwiadomoœci.

Polecam  jednÂą z najlepszych, jeÂżeli nie najlepszÂą ksi¹¿kĂŞ o tym  W.Witkowskiego:
http://www.nieznany.pl/Jam-jest-Sciezka-do-Nowej-Drogi-pbi-3966.html

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 15:03:05 wysłane przez JACK » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #59 : Marzec 03, 2011, 15:05:26 »

Dzieki,juz zamowilam.
arteq
Gość
« Odpowiedz #60 : Marzec 03, 2011, 15:08:37 »

Taaaa, najlepiej zgoniÌ swoje u³omnoœci na "nadjaŸù" etc.
JACK
Gość
« Odpowiedz #61 : Marzec 03, 2011, 15:10:51 »

Taaaa, najlepiej zgoniÌ swoje u³omnoœci na "nadjaŸù" etc.

Niewierny Tomaszu.

Przyjdzie czas, Âże wÂłoÂżysz palec do Jego boku.

Tylko cierpliwoÂści. Poczekaj jeszcze trochĂŞ.

Na razie tylko kochaj wszystkich i generuj pozytywnÂą energiĂŞ  zgodnie z Jego naukÂą.
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 15:16:02 wysłane przez JACK » Zapisane
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #62 : Marzec 03, 2011, 15:22:39 »

Jack - Warszawa w angielskim zapisie to Warsaw - czyli  War - wojna, wojenna  nastepnie Saw- czyli pila
Znaczyc to moze odciecie sie , przeciecie sie czegos od czegos.Milusiego dzionka - Elzbieta
ptak
Gość
« Odpowiedz #63 : Marzec 03, 2011, 15:26:54 »

Dla umilenia dnia...  MrugniĂŞcie

------------------

Alkoholik wstĂŞpuje w bramĂŞ niebios

Jaki bĂŞdĂŞ, Ty wiedziaÂłeÂś od poczÂątku.
I od poczÂątku kaÂżdego Âżywego stworzenia.

To musi byÌ okropne, mieÌ tak¹ œwiadomoœÌ,
w ktĂłrej sÂą rĂłwnoczesne
jest, bĂŞdzie i byÂło.

ÂŻyĂŚ zaczynaÂłem ufny i szczĂŞÂśliwy,
pewny, Âże dla mnie co dzieĂą wschodzi sÂłoĂące,
i dla mnie otwierajÂą siĂŞ poranne kwiaty.
Od rana do wieczora biegaÂłem w zaczarowanym ogrodzie.

Nic a nic nie wiedzÂąc, Âże Ty z KsiĂŞgi GenĂłw
wybierasz mnie na nowy eksperyment,
jakbyÂś nie dosyĂŚ miaÂł na to dowodĂłw,
Âże tak zwana wolna wola
nic nie poradzi wbrew przeznaczeniu.

Pod twoim ubawionym spojrzeniem cierpiaÂłem
jak liszka Âżywcem wbita na kolec tarniny.
Otwiera³a siê przede mn¹ strasznoœÌ tego œwiata.

CzyÂż mogÂłem nie uciekaĂŚ od niej w urojenie?
w trunek, po ktĂłrym ustaje szczĂŞkanie zĂŞbami,
topnieje gniotÂąca pierÂś rozpalona kula
i moÂżna myÂśleĂŚ, Âże jeszcze bĂŞdĂŞ ÂżyĂŚ jak inni?
A¿ zrozumia³em, ¿e tylko b³¹dzê od nadziei do nadziei
i zapytaÂłem Ciebie, WszechwiedzÂący, czemu
udrĂŞczasz mnie. Czy to prĂłba, jak u Hioba,
aÂż uznam mojÂą wiarĂŞ za uÂłudĂŞ
i powiem: nie ma Ciebie ni twoich wyrokĂłw,
a rzÂądzi tu na ziemi tylko przypadek?
Jak moÂżesz patrzeĂŚ
na rĂłwnoczesny, miliardokrotny bĂłl?

MyÂślĂŞ, Âże ludzie, jeÂżeli z tego powodu nie mogÂą uwierzyĂŚ,
¿e jesteœ, zas³uguj¹ w Twoich oczach na pochwa³ê.

Ale moÂże dlatego, Âże litowaÂłeÂś siĂŞ bez miary, zstÂąpiÂłeÂś na ziemiĂŞ, Âżeby doznaĂŚ tego, co czujÂą Âśmiertelne istoty.

ZnoszÂąc bĂłl ukrzyÂżowania za grzech, ale czyj?

Oto ja modlĂŞ siĂŞ do Ciebie, poniewaÂż nie modliĂŚ siĂŞ nie umiem.

Bo moje serce Ciebie po¿¹da, choÌ wiem, ¿e nie uleczysz mnie.

I tak ma byĂŚ, Âżeby ci, ktĂłrzy cierpiÂą, dalej cierpieli, wysÂławiajÂąc
Twoje ImiĂŞ.

CzesÂław MiÂłosz
Kiara
Gość
« Odpowiedz #64 : Marzec 03, 2011, 15:29:16 »

WiĂŞcej uwagi , wiĂŞcej zrozumienia , wiĂŞcej spokoju.

http://www.sekretyameryki.com/?p=5244

http://www.sekretyameryki.com/?p=5343
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 15:37:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #65 : Marzec 03, 2011, 21:31:30 »

JACK, daj spokój, b¹dŸ przyzwoity i konsekwentny. Co do straszenia - najpierw straszy³eœ przelatuj¹c¹ obok ziemi nibiru, poproszony o jakieœ konkrety wstawia³eœ naci¹gane filmiki i zdj¹tka. Potem mocno rozwodzi³eœ siê nad zetalkami i tym jak to za chwilê zapadnie siê znaczna czêœÌ l¹du - tak¿e chybione. UczciwoœÌ wymaga³aby aby odnieœÌ siê do swoich wczeœniejszych wywodów i zapewnieù - powtarzaniach. W odpowiedzi s³yszê ¿e jestem niewiernym Tomaszem, ale wydaje mi siê, ¿e mylisz zdroworozs¹dkowe podejœcie z niewiernoœci¹ tudzie¿ naiwnoœci¹.
Moje podejÂście uchroniÂło mnie od niezdrowych podniet faÂłszywymi opowieÂściami - np. ÂŁobos i WĂłjcikiewicza, Mory wielu imion, czy Twoich zetalkĂłw ktĂłrych tak mocno propagowaÂłeÂś na tym forum.
ÂŻyjĂŞ spokojnie i nie muszĂŞ siaĂŚ dookoÂła siebie paniki, nie naciÂągam dlatego dla osĂłb ktĂłre mnie znajÂą jestem wiarygodny i uczciwy.
JACK
Gość
« Odpowiedz #66 : Marzec 04, 2011, 00:12:51 »

JACK, daj spokĂłj, bÂądÂź przyzwoity i konsekwentny.
........................................................
ÂŻyjĂŞ spokojnie i nie muszĂŞ siaĂŚ dookoÂła siebie paniki, nie naciÂągam dlatego dla osĂłb ktĂłre mnie znajÂą jestem wiarygodny i uczciwy.

Przepraszam. ZbÂłaÂźniÂłem siĂŞ.

Od zawsze byÂłeÂś dla mnie niedoÂścignionym wzorem moralnoÂści i pracowitoÂści -3614 postĂłw.

« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 00:25:08 wysłane przez JACK » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #67 : Marzec 04, 2011, 11:30:02 »

ZÂłoÂśliwoÂści i ironia jak najbardziej mogÂą byĂŚ, byle jako dodatek do merytorycznej wypowiedzi, a nie w jej miejsce.
JACK
Gość
« Odpowiedz #68 : Marzec 04, 2011, 15:20:33 »

Dzieki,juz zamowilam.
Greta,
Przypomnia³o mi siê, ¿e jest jeszcze jedna bardzo dobra ksi¹¿ka o tym, jak jesteœmy sterowani przez "górê".
To "Podró¿e do ¿ycia po œmierci" Bruce'a Moena.
Niestety fizycznie to chyba nakÂład siĂŞ skoĂączyÂł, ale widziaÂłem jÂą na Chomiku.
Jest mniej "techniczna" i fajniej siĂŞ jÂą czyta, w porĂłwnaniu do  "Jam jest" Witkowskiego, chociaÂż teÂż napisaÂł jÂą inÂżynier.

ps. chyba  jednak jest dostĂŞpna:
http://www.ezosfera.pl/367/podroze-do-zycia-po-smierci
bo wÂłaÂśnie jÂą zamĂłwiÂłem na:
http://www.dobreksiazki.pl/b3653-podroze-do-zycia-po-smierci.htm
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 16:00:51 wysłane przez JACK » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #69 : Marzec 04, 2011, 16:19:01 »

Dzieki,wlasnie przed chwila ja zamowilam.
east
Gość
« Odpowiedz #70 : Marzec 04, 2011, 17:30:11 »

Jack - Warszawa w angielskim zapisie to Warsaw - czyli  War - wojna, wojenna  nastepnie Saw- czyli pila
Znaczyc to moze odciecie sie , przeciecie sie czegos od czegos.Milusiego dzionka - Elzbieta
ElÂżbieta , jak juÂż to fonetycznie rozkminiaĂŚ to Âłor (war) + soÂł (saw ) - widzieli wojnĂŞ MrugniĂŞcie oj tak.. naoglÂądali siĂŞ jej..
lub teÂż "widzÂący wojnĂŞ " - wszĂŞdzie MrugniĂŞcie

witaj Jack
R. Steiner - czÂłowiek widzÂący nadzmysÂłowo  teÂż twierdziÂł, Âże zÂło dopuszczono tu aby dusze ludzkie siĂŞ wyszkoliÂły.
PisaÂł Âże mogÂło nie byĂŚ tego etapu w naszym szkoleniu, ale wĂłwczas nie bylibyÂśmy tacy "mocni".
A co przez to rozumie siĂŞ , Âże "dopuszczono zÂło " ?
Ja to rozumiem tak, Âże wibracje strachu znajdujÂą siĂŞ w nas samych, tak samo jak potencjaÂł zÂła i potencjaÂł dobra. UmysÂł ulega raz tej a raz tamtej sile. To jest caÂły czas w nas. Z tym siĂŞ zmagamy w "szkole". Uczymy siĂŞ tego  co warto zasilaĂŚ.
Nie zmienia to jednak faktu, Âże ciemne siÂły  bĂŞdÂą miaÂły  tu na sam koniec niez³¹ "wyÂżerkĂŞ".
To teÂż tylko zaleÂży od nas samych. JeÂśli je dopuÂścisz do dziaÂłania w sobie to "naÂżrÂą siĂŞ " do syta ..

Lepiej zapoznawaĂŚ siĂŞ ze zÂłem wczeÂśniej z metalowym mieczem w rĂŞku niÂż póŸniej dysponujÂąc broniÂą  powodujÂącÂą eksplozjĂŞ planet.
To bezpieczniejsze dla galaktyki, choĂŚ nie powiem mamy teraz ciĂŞÂżko.
Jednak liczy siĂŞ to co bĂŞdzie na koniec, a ma byĂŚ dobrze i to w Polsce najszybciej bo tu szkolenie z zaÂłoÂżenia byÂło ciĂŞÂższe, przez to skuteczniejsze.
Moim zdaniem to szkolenie byÂło , jest i bĂŞdzie dalej tylko juÂż na innym poziomie, ale podobnie do Ciebie uwaÂżam, Âże lepiej przez to przejœÌ zanim odkryjemy  na prawdĂŞ potĂŞÂżne narzĂŞdzie - potĂŞgĂŞ ÂświadomoÂści.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #71 : Marzec 04, 2011, 17:40:55 »

Nikt kto nie jest gotowy nie otrzyma w³adzy nad ¿ywio³ami ( w³adza nad ¿ywio³ami to mityczny miecz œwietlisty , który mo¿e podnieœÌ tylko ta osoba , która nigdy nie u¿yje go negatywnie).

CaÂłe nasze Âżycie to nie tylko zdobywanie mocy , to rĂłwnieÂż nauka korzystania z niej.
Kto kol wiek kto u¿y³ mocy przeciw sobie czy przeciw drugiemu cz³owiekowi ( a jest to czynione nagminnie przez wszelkie w³adze od paùstwowych po religijne) nie otrzyma dostêpu do korzystania z mocy po³¹czanych ¿ywio³ów.

Zatem wszystkie zdarzenia Âżyciowe , ktĂłre nas spotykajÂą naleÂży potraktowaĂŚ jako egzaminy dojrzaÂłoÂści z korzystania z mocy.
Albo je zdajemy , albo nie , i tu nic nie pomo¿e najpiêkniejsza opowieœÌ o sobie a brzydka o drugim cz³owieku.
Weryfikacja jest wewnÂątrz nas energetyczna.
¯ywio³y w jedniê ³¹czy tylko i wy³¹cznie mi³oœÌ bezwarunkowa , energia powstaj¹ca nie ma w sobie równej , ona stwarza ¿ycie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 17:42:48 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #72 : Marzec 04, 2011, 18:08:52 »

witaj Jack
A co przez to rozumie siĂŞ , Âże "dopuszczono zÂło " ?

CzytaÂłem to bodajÂże w:

http://www.wydawnictwogenesis.home.pl/sklep_1/product_info.php?cPath=27&products_id=68

WyÂższe hierarchie sterujÂące rozwojem ludzkoÂści  dopuszczajÂą  do danej  populacji inkarnowanych dusz okreÂślone niÂższe hierarchie duchowe stymulujÂące z premedytacjÂą te dusze do okreÂślonych po¿¹danych zachowaĂą.

To zapewnia tym duszom ludzkim   odpowiedni kierunek szkolenia.

Np. Lucyfer  i jego Âświta - rozwĂłj EGO  itd.
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 18:10:16 wysłane przez JACK » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #73 : Marzec 16, 2011, 11:17:09 »

SzokujÂące oblicza koĂąca Âświata

Ka¿dy rok przynosi nam nowe doniesienia na temat potencjalnych terminów, w których ma nast¹piÌ wielki koniec. Apokaliptyczne prognozy docieraj¹ z ró¿nych œrodowisk - czasami skupiaj¹cych ludzi, którzy zajmuj¹ siê interpretacj¹ przepowiedni s³ynnych profetów; innym razem od przedstawicieli sekt, którzy mimo nie najlepszej kondycji psychicznej, w³adaj¹ umys³ami tysiêcy. Zdarza siê tak¿e, ¿e zapowiedzi dotycz¹ce nadejœcia koùca pochodz¹ od samych naukowców.

Istnienie wielu ró¿nych oœrodków opieraj¹cych siê na innych fundamentach, owocuje oczywiœcie bogactwem najrozmaitszych teorii, czêsto wzajemnie siê wykluczaj¹cych. Najlepszym przyk³adem jest teraz choÌby hipoteza o koùcu œwiata, który wedle naukowców móg³by nast¹piÌ w 2036 r. w wyniku zderzenia Ziemi z asteroid¹ Apophis oraz wykluczaj¹ce j¹ sugestie wynikaj¹ce z kalendarza Majów, wskazuj¹ce, ¿e koniec mia³by nast¹piÌ w 2012 r.

Na przestrzeni kolejnych epok takich przepowiedni, zapowiedzi, sugestii by³o bez liku. Prezentujemy niektóre z najciekawszych koncepcji koùca œwiata. O niektórych z tych scenariuszy ju¿ dziœ mo¿emy powiedzieÌ, ¿e siê nie sprawdzi³y. Czas poka¿e, czy zachodz¹ce w ró¿nych obszarach przeobra¿enia uprawdopodobni¹ pozosta³e warianty.

1/12

...

http://niewiarygodne.pl/gid,13189831,img,13189897,kat,1017185,title,Gdy-Ziemia-stanie-sie-pieklem-rozne-koncepcje-konca-swiata,galeriazdjecie.html

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
greta
Gość
« Odpowiedz #74 : Marzec 31, 2011, 09:04:29 »

http://www.sfora.pl/Wybuch-tego-wulkanu-usmierci-milionowe-miasto-a30648

Jak widac nasilenie tych procesow wybuchowych jest ogromne.Dobrze,ze mozna troche poszperac i cos znalezc,bo z naszych mediow jak zwykle nie dowiemy sie niczego konkretnego.Caly czas w kolko,jak katarynki,caly dzien powtarzaja,jak mantre jedne i te same wiadomosci.Ludzie,toz to mozna rzeczywiscie oglupiec albo wpasc w trans hipnotyczny.
Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: