Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:05:43

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: ZASTRASZANIE KATAKLIZMAMI.  (Przeczytany 62965 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Marzec 03, 2011, 10:39:55 »

arteq,
ja nie mam za zle moim bliskim tego,ze nie chca sluchac!
Zle mnie zrozumiales.Powiem Ci,ze ja z czystej ciekawosci zaczelam sie interesowac
tymi sprawami a jak qwiadomo,im dalej w las tym wiecej drzew.Tez w nie wszystko wierze,ale
 staram sie wyposrodkowac w sobie te wiadomosci,wziac z nich to,co dla mnie jest istotne.
Myslalam,ze inni ludzie tez tak mysla.
I to tyle.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Marzec 03, 2011, 10:42:27 »

Witaj Greta.
Nie zauwa¿yli¶cie przypadkiem jak wszystko odwróci³o siê do góry nogami?
Zazwyczaj to dzieci , m³odzie¿ przychodzi³a do rodziców i dziadków i opowiada³a im ró¿ne "niesamowite rzeczy" a oni mówili oj naczyta³e¶ siê jakich¶ bzdur o przysz³o¶ci .... ja stojê twardo na ziemi...

A teraz rodzice i dziadkowie u¶wiadamiaj± zaganian± m³odzie¿ , która nie ³apie tej "futurologii" i mów naczyta³e¶ siê...
Oczywi¶cie nie wszyscy , jednak dotyczy to zdecydowanej wiêkszo¶ci.
Co w tym jest? Moim zdaniem naszych umys³ów ju¿ nie da³o siê zestroiæ z nak³adanymi na nie blokadami umys³owymi  podprogowymi , d¼wiêkowo obrazowymi.
Oni korzystaj± nadmiernie z elektroniki , która zag³uszacz szumem  falê energii zmian z kosmosu, nas siê nie da ju¿ przestroiæ , bo procesy samodzielnego my¶lenia s± g³êbokie.
M³odzi ludzie ¿yj± p³ytkimi wzorcami mieæ i to miêæ bardzo szybko , to ich dog³êbnie zajmuje , s± wkrêceni w system i opl±tani sieci± uzale¿nieñ.

Zachodnie firmy wchodz±c na nasz rynek wiedzia³y dok³adnie jak to zrobiæ a nasze zaczê³y braæ z nich przyk³ad.
S± jeszcze inne magiczne uzale¿nienia stosowane w wiêkszo¶ci firm ,o których mówi±c komu¶ nie obeznanemu w temacie wydadz± siê ¶mieszne. Jednak naprawdê sa i dzia³aj±.
Z takiej matni jest naprawdê trudno siê wypl±taæ.

A druga sprawa autorytet mamy... dla dzieci , które j± znaj± od urodzenia w przekazywaniu jakiej¶ dziwnej tajemniczej wiedzy? W±tpliwy ... s±siadka , a to ju¿ co¶ innego ona mo¿e wiedzieæ mo¿e i z ni± siê swobodniej rozmawia o pewnych tematach ni¿ z matkom.

Tak sobie my¶lê iz jednak ¿eby obudziæ m³odych ludzi to jednak co¶ spektakularnego musi siê wydarzyæ , co¶ na miarê ich czasów.

Zobaczymy.. Stwórca ma du¿± glowê niech siê martwi.... Mrugniêcie U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Marzec 03, 2011, 11:34:45 »

Zdecydowanie Kiara,musi sie cos wydarzyc,bo po prostu nie umiemy dotrzec do wlasnych dziaci.
Mowiac im cos,o czym to oni powinni wiedziec a nie my,niestety napotykamy na nicosc i zastanawiamy sie dlaczego!
To przeciez nasze dzieci.To one powinny nam przekazywac te wiedze.To one powinny nas naprowadzac na nowa droge!
Mysle,ze to te czasy w ktorych zyjemy,pelne tak jak powiedzialas elektroniki,dzialan podprogowych,wszechobecnej pracy,zajmujacej gro czasu,braku czasu dla rodziny i jej zycia.Ale to jest dzialanie celowe,prowadzace do zerwania wiezi rodzinnych,prowadzace do ... no wlasnie,do czego?
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Marzec 03, 2011, 12:12:14 »

Zdecydowanie Kiara,musi sie cos wydarzyc,bo po prostu nie umiemy dotrzec do wlasnych dziaci.

Moje ch³opaki 9 i  11 lat, prawie codziennie graj± w grê Spore, któr± sami sobie chcieli kupiæ.
To gra o galaktyce.

Siej± ¿ycie na ró¿nych planetach, pracuj± od fazy komórki a¿ do cywilizacji.
Tocz± galaktyczne wojny, pertraktuj± z innymi cywilizacjami, tworz± sojusze,  a gdy ja chcê co¶ im powiedzieæ o kosmosie to mówi± , tato to s± bzdury  UFO nie istnieje.

To chyba jaka¶ lekcja dla nas , jak mamy docieraæ do nieprzebudzonych, czyli bez po¶piechu.

Jest jednak inny temat, który  dobrze "³ykaj±".
W szkole maj± teraz du¿o konfliktów, w domu te¿ siê to zdarza. 
Ja im wtedy pokazujê jakie   nauki Chrystusa by³y wa¿ne,  do czego prowadz± konflikty, dlaczego ich unikaæ i dlaczego nie mog± reagowaæ agresj± na zaczepki g³upiego kolegi, który nie jest w sumie winien temu, ¿e taki jest.
Wykorzystanie ich w³asnych traumatycznych prze¿yæ do edukacji jest moim zdaniem do¶æ skuteczne.
Tyle, ¿e nie mo¿na ich t± wiedz± "katowaæ" za czêsto bo wtedy stawiaj± opór. 

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 12:15:30 wys³ane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #54 : Marzec 03, 2011, 12:21:36 »

..oficer KGB w tym programie wypowiedział następujące zdanie: „Należy istotom z UFO uniemożliwić dalszą okupację Ziemi”.

reszta tekstu tu- http://www.globalnaswiadomosc.com/dominikkroliczanora.htm

i jeszcze to, ale tylko dla tych co lubią się bać Mrugniêcie
http://forum.swietageometria.info/index.php?topic=457.0
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 12:24:17 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Marzec 03, 2011, 13:17:02 »

Jack,widzisz teraz wszystko sie obrocilo,to co powinno byc dobre jest zle,a to co zle jest dobre.
Dopoki dziaci sa w domu masz na nich wplyw,uczysz ich co jest dobre i jak nalezy postepowac,czy zachowac sie w okrerslonej sytuacji.Ale kiedy znajda sie poza domem,niestety maja na nich wplyw inni ludzie i z nami koniec!
Dobrze jezeli w tym krotkim czasie,kiedy sa qw domu z nami poukladaja to sobie w glowie i o tym nie zapominaja.
Gorzej jest jezeli znajda sie w nowym srodowisku i sie zaczynaja z nim utozsamiac i zapominac o domowych naukach.
A,niestety,dzisiaj telewizja,komputer i inne srodki przekazu,dzialaja na podswiadomosc i ucza zupelnie czego innego,
niz zyczylibysmy sobie.To juz nie te czasy,ze czytalo sie dziaciom ksiazki,siedzialo przy swiecach,gralo na instrumentach
i nalezy stwierdzic,ze nikt sie nie nudzil.Rzadko sie zdarza,zeby rodzice siedziali i czytali dzieciom,albo zachecali swoje dzieci do czytania!
Postraszyc mozna,ale to tez na krotka mete,bo jak czlowiek rosnie to w koncu zauwazy,ze to bylo tylko straszenie
i nie masz juz autorytetu.
Na kazdym kroku widac i to bardzo dokladnie,te prace jaka wykonal kto - nie wiem,aby rozerwac rodziny,aby nie bylo tych wiezi jakie powinny byc w rodzinie.Na pewno nie jest to czlowiek,bo istota ktora ma uczucia tak nie postepuje.
I tutaj wlasnie jest miejsce na zastanowienie sie nad tym.Kto tak naprawde dziala przeciwko ludzkosci?
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Marzec 03, 2011, 13:50:34 »

I tutaj wlasnie jest miejsce na zastanowienie sie nad tym. Kto tak naprawde dziala przeciwko ludzkosci?

I tutaj w³a¶nie ludzie dochodz± wg. mnie do z³ych wniosków, pewnie przez to, ¿e maj± za ma³o informacji i za szybko dokonuj± oceny.

Tak samo konkluduje autor "Bogów Edenu", który twierdzi, ¿e Kto¶ nas hoduje jak kury, czy króliki.
Teraz niektórzy dochodz± do wniosku, ¿e to jakie¶ Gady.

Ju¿ pisa³em ¿e to nie jest tak.
Ziemia to szko³a dusz, a ¿eby szkolenie by³o skuteczne czêsto musi byæ ciê¿kie.

Na Ziemiê na³o¿ono kwarantannê i  specjalnie dopuszczono tu "Ciemne Si³y".
Teraz to siê koñczy, nadchodzi nowe lepsze, ale  koñcówka tego starego szkolenia ma byæ naprawdê ekstremalna. 

R. Steiner - cz³owiek widz±cy nadzmys³owo  te¿ twierdzi³, ¿e z³o dopuszczono tu aby dusze ludzkie siê wyszkoli³y.
Pisa³ ¿e mog³o nie byæ tego etapu w naszym szkoleniu, ale wówczas nie byliby¶my tacy "mocni".
Biblia o tym tak¿e wspomina,  o specjalnym sk³óceniu  ludzi i pomieszaniu im jêzyków.

Ale tak jak napisa³a Kiara  to Stwórca,   czy wg mnie raczej  wy¿sze duchowe hierarchie mi³o¶ci steruj±ce rozwojem naszej galaktyki  zrealizuj± swój plan do koñca i  na koniec  to Ich bêdzie na wierzchu.

Nie zmienia to jednak faktu, ¿e ciemne si³y  bêd± mia³y  tu na sam koniec niez³± "wy¿erkê".
Widocznie inaczej siê nie da³o.

Lepiej zapoznawaæ siê ze z³em wcze¶niej z metalowym mieczem w rêku ni¿ pó¼niej dysponuj±c broni±  powoduj±c± eksplozjê planet.
To bezpieczniejsze dla galaktyki, choæ nie powiem mamy teraz ciê¿ko.
Jednak liczy siê to co bêdzie na koniec, a ma byæ dobrze i to w Polsce najszybciej bo tu szkolenie z za³o¿enia by³o ciê¿sze, przez to skuteczniejsze.

Czy to przypadek, ¿e Warszawa  po angielsku  brzmi   Â³or   szo³    -   wojenny pokaz.
A mo¿e wy¿sze si³y to zaplanowa³y aby co¶ ludzko¶ci u¶wiadomiæ?

greta
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Marzec 03, 2011, 14:36:01 »

To,ze ktos steruje tym naszym komputerkiem pn."mozg",nie mam watpliwosci.
Tylko kto?

Dobrze,ze to wszystko przyspieszylo i na pewno dowiemy sie tego wczesniej niz sie spodziewamy.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Marzec 03, 2011, 15:02:16 »

To,ze ktos steruje tym naszym komputerkiem pn."mozg",nie mam watpliwosci.
Tylko kto?

Czêsto jest to np. tzw. Wy¿sze Ja, inaczej G³ówny Dysk Twojej ¦wiadomo¶ci.

Polecam  jedn± z najlepszych, je¿eli nie najlepsz± ksi±¿kê o tym  W.Witkowskiego:
http://www.nieznany.pl/Jam-jest-Sciezka-do-Nowej-Drogi-pbi-3966.html

« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 15:03:05 wys³ane przez JACK » Zapisane
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Marzec 03, 2011, 15:05:26 »

Dzieki,juz zamowilam.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Marzec 03, 2011, 15:08:37 »

Taaaa, najlepiej zgoniæ swoje u³omno¶ci na "nadja¼ñ" etc.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Marzec 03, 2011, 15:10:51 »

Taaaa, najlepiej zgoniæ swoje u³omno¶ci na "nadja¼ñ" etc.

Niewierny Tomaszu.

Przyjdzie czas, ¿e w³o¿ysz palec do Jego boku.

Tylko cierpliwo¶ci. Poczekaj jeszcze trochê.

Na razie tylko kochaj wszystkich i generuj pozytywn± energiê  zgodnie z Jego nauk±.
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 15:16:02 wys³ane przez JACK » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Marzec 03, 2011, 15:22:39 »

Jack - Warszawa w angielskim zapisie to Warsaw - czyli  War - wojna, wojenna  nastepnie Saw- czyli pila
Znaczyc to moze odciecie sie , przeciecie sie czegos od czegos.Milusiego dzionka - Elzbieta
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Marzec 03, 2011, 15:26:54 »

Dla umilenia dnia...  Mrugniêcie

------------------

Alkoholik wstêpuje w bramê niebios

Jaki bêdê, Ty wiedzia³e¶ od pocz±tku.
I od pocz±tku ka¿dego ¿ywego stworzenia.

To musi byæ okropne, mieæ tak± ¶wiadomo¶æ,
w której s± równoczesne
jest, bêdzie i by³o.

¯yæ zaczyna³em ufny i szczê¶liwy,
pewny, ¿e dla mnie co dzieñ wschodzi s³oñce,
i dla mnie otwieraj± siê poranne kwiaty.
Od rana do wieczora biega³em w zaczarowanym ogrodzie.

Nic a nic nie wiedz±c, ¿e Ty z Ksiêgi Genów
wybierasz mnie na nowy eksperyment,
jakby¶ nie dosyæ mia³ na to dowodów,
¿e tak zwana wolna wola
nic nie poradzi wbrew przeznaczeniu.

Pod twoim ubawionym spojrzeniem cierpia³em
jak liszka ¿ywcem wbita na kolec tarniny.
Otwiera³a siê przede mn± straszno¶æ tego ¶wiata.

Czy¿ mog³em nie uciekaæ od niej w urojenie?
w trunek, po którym ustaje szczêkanie zêbami,
topnieje gniot±ca pier¶ rozpalona kula
i mo¿na my¶leæ, ¿e jeszcze bêdê ¿yæ jak inni?
A¿ zrozumia³em, ¿e tylko b³±dzê od nadziei do nadziei
i zapyta³em Ciebie, Wszechwiedz±cy, czemu
udrêczasz mnie. Czy to próba, jak u Hioba,
a¿ uznam moj± wiarê za u³udê
i powiem: nie ma Ciebie ni twoich wyroków,
a rz±dzi tu na ziemi tylko przypadek?
Jak mo¿esz patrzeæ
na równoczesny, miliardokrotny ból?

My¶lê, ¿e ludzie, je¿eli z tego powodu nie mog± uwierzyæ,
¿e jeste¶, zas³uguj± w Twoich oczach na pochwa³ê.

Ale mo¿e dlatego, ¿e litowa³e¶ siê bez miary, zst±pi³e¶ na ziemiê, ¿eby doznaæ tego, co czuj± ¶miertelne istoty.

Znosz±c ból ukrzy¿owania za grzech, ale czyj?

Oto ja modlê siê do Ciebie, poniewa¿ nie modliæ siê nie umiem.

Bo moje serce Ciebie po¿±da, choæ wiem, ¿e nie uleczysz mnie.

I tak ma byæ, ¿eby ci, którzy cierpi±, dalej cierpieli, wys³awiaj±c
Twoje Imiê.

Czes³aw Mi³osz
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Marzec 03, 2011, 15:29:16 »

Wiêcej uwagi , wiêcej zrozumienia , wiêcej spokoju.

http://www.sekretyameryki.com/?p=5244

http://www.sekretyameryki.com/?p=5343
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2011, 15:37:14 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Marzec 03, 2011, 21:31:30 »

JACK, daj spokój, b±d¼ przyzwoity i konsekwentny. Co do straszenia - najpierw straszy³e¶ przelatuj±c± obok ziemi nibiru, poproszony o jakie¶ konkrety wstawia³e¶ naci±gane filmiki i zdj±tka. Potem mocno rozwodzi³e¶ siê nad zetalkami i tym jak to za chwilê zapadnie siê znaczna czê¶æ l±du - tak¿e chybione. Uczciwo¶æ wymaga³aby aby odnie¶æ siê do swoich wcze¶niejszych wywodów i zapewnieñ - powtarzaniach. W odpowiedzi s³yszê ¿e jestem niewiernym Tomaszem, ale wydaje mi siê, ¿e mylisz zdroworozs±dkowe podej¶cie z niewierno¶ci± tudzie¿ naiwno¶ci±.
Moje podej¶cie uchroni³o mnie od niezdrowych podniet fa³szywymi opowie¶ciami - np. £obos i Wójcikiewicza, Mory wielu imion, czy Twoich zetalków których tak mocno propagowa³e¶ na tym forum.
¯yjê spokojnie i nie muszê siaæ dooko³a siebie paniki, nie naci±gam dlatego dla osób które mnie znaj± jestem wiarygodny i uczciwy.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Marzec 04, 2011, 00:12:51 »

JACK, daj spokój, b±d¼ przyzwoity i konsekwentny.
........................................................
¯yjê spokojnie i nie muszê siaæ dooko³a siebie paniki, nie naci±gam dlatego dla osób które mnie znaj± jestem wiarygodny i uczciwy.

Przepraszam. Zb³a¼ni³em siê.

Od zawsze by³e¶ dla mnie niedo¶cignionym wzorem moralno¶ci i pracowito¶ci -3614 postów.

« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 00:25:08 wys³ane przez JACK » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Marzec 04, 2011, 11:30:02 »

Z³o¶liwo¶ci i ironia jak najbardziej mog± byæ, byle jako dodatek do merytorycznej wypowiedzi, a nie w jej miejsce.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Marzec 04, 2011, 15:20:33 »

Dzieki,juz zamowilam.
Greta,
Przypomnia³o mi siê, ¿e jest jeszcze jedna bardzo dobra ksi±¿ka o tym, jak jeste¶my sterowani przez "górê".
To "Podró¿e do ¿ycia po ¶mierci" Bruce'a Moena.
Niestety fizycznie to chyba nak³ad siê skoñczy³, ale widzia³em j± na Chomiku.
Jest mniej "techniczna" i fajniej siê j± czyta, w porównaniu do  "Jam jest" Witkowskiego, chocia¿ te¿ napisa³ j± in¿ynier.

ps. chyba  jednak jest dostêpna:
http://www.ezosfera.pl/367/podroze-do-zycia-po-smierci
bo w³a¶nie j± zamówi³em na:
http://www.dobreksiazki.pl/b3653-podroze-do-zycia-po-smierci.htm
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 16:00:51 wys³ane przez JACK » Zapisane
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Marzec 04, 2011, 16:19:01 »

Dzieki,wlasnie przed chwila ja zamowilam.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Marzec 04, 2011, 17:30:11 »

Jack - Warszawa w angielskim zapisie to Warsaw - czyli  War - wojna, wojenna  nastepnie Saw- czyli pila
Znaczyc to moze odciecie sie , przeciecie sie czegos od czegos.Milusiego dzionka - Elzbieta
El¿bieta , jak ju¿ to fonetycznie rozkminiaæ to ³or (war) + so³ (saw ) - widzieli wojnê Mrugniêcie oj tak.. naogl±dali siê jej..
lub te¿ "widz±cy wojnê " - wszêdzie Mrugniêcie

witaj Jack
R. Steiner - cz³owiek widz±cy nadzmys³owo  te¿ twierdzi³, ¿e z³o dopuszczono tu aby dusze ludzkie siê wyszkoli³y.
Pisa³ ¿e mog³o nie byæ tego etapu w naszym szkoleniu, ale wówczas nie byliby¶my tacy "mocni".
A co przez to rozumie siê , ¿e "dopuszczono z³o " ?
Ja to rozumiem tak, ¿e wibracje strachu znajduj± siê w nas samych, tak samo jak potencja³ z³a i potencja³ dobra. Umys³ ulega raz tej a raz tamtej sile. To jest ca³y czas w nas. Z tym siê zmagamy w "szkole". Uczymy siê tego  co warto zasilaæ.
Nie zmienia to jednak faktu, ¿e ciemne si³y  bêd± mia³y  tu na sam koniec niez³± "wy¿erkê".
To te¿ tylko zale¿y od nas samych. Je¶li je dopu¶cisz do dzia³ania w sobie to "na¿r± siê " do syta ..

Lepiej zapoznawaæ siê ze z³em wcze¶niej z metalowym mieczem w rêku ni¿ pó¼niej dysponuj±c broni±  powoduj±c± eksplozjê planet.
To bezpieczniejsze dla galaktyki, choæ nie powiem mamy teraz ciê¿ko.
Jednak liczy siê to co bêdzie na koniec, a ma byæ dobrze i to w Polsce najszybciej bo tu szkolenie z za³o¿enia by³o ciê¿sze, przez to skuteczniejsze.
Moim zdaniem to szkolenie by³o , jest i bêdzie dalej tylko ju¿ na innym poziomie, ale podobnie do Ciebie uwa¿am, ¿e lepiej przez to przej¶æ zanim odkryjemy  na prawdê potê¿ne narzêdzie - potêgê ¶wiadomo¶ci.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Marzec 04, 2011, 17:40:55 »

Nikt kto nie jest gotowy nie otrzyma w³adzy nad ¿ywio³ami ( w³adza nad ¿ywio³ami to mityczny miecz ¶wietlisty , który mo¿e podnie¶æ tylko ta osoba , która nigdy nie u¿yje go negatywnie).

Ca³e nasze ¿ycie to nie tylko zdobywanie mocy , to równie¿ nauka korzystania z niej.
Kto kol wiek kto u¿y³ mocy przeciw sobie czy przeciw drugiemu cz³owiekowi ( a jest to czynione nagminnie przez wszelkie w³adze od pañstwowych po religijne) nie otrzyma dostêpu do korzystania z mocy po³±czanych ¿ywio³ów.

Zatem wszystkie zdarzenia ¿yciowe , które nas spotykaj± nale¿y potraktowaæ jako egzaminy dojrza³o¶ci z korzystania z mocy.
Albo je zdajemy , albo nie , i tu nic nie pomo¿e najpiêkniejsza opowie¶æ o sobie a brzydka o drugim cz³owieku.
Weryfikacja jest wewn±trz nas energetyczna.
¯ywio³y w jedniê ³±czy tylko i wy³±cznie mi³o¶æ bezwarunkowa , energia powstaj±ca nie ma w sobie równej , ona stwarza ¿ycie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 17:42:48 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Marzec 04, 2011, 18:08:52 »

witaj Jack
A co przez to rozumie siê , ¿e "dopuszczono z³o " ?

Czyta³em to bodaj¿e w:

http://www.wydawnictwogenesis.home.pl/sklep_1/product_info.php?cPath=27&products_id=68

Wy¿sze hierarchie steruj±ce rozwojem ludzko¶ci  dopuszczaj±  do danej  populacji inkarnowanych dusz okre¶lone ni¿sze hierarchie duchowe stymuluj±ce z premedytacj± te dusze do okre¶lonych po¿±danych zachowañ.

To zapewnia tym duszom ludzkim   odpowiedni kierunek szkolenia.

Np. Lucyfer  i jego ¶wita - rozwój EGO  itd.
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2011, 18:10:16 wys³ane przez JACK » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #73 : Marzec 16, 2011, 11:17:09 »

Szokuj±ce oblicza koñca ¶wiata

Ka¿dy rok przynosi nam nowe doniesienia na temat potencjalnych terminów, w których ma nast±piæ wielki koniec. Apokaliptyczne prognozy docieraj± z ró¿nych ¶rodowisk - czasami skupiaj±cych ludzi, którzy zajmuj± siê interpretacj± przepowiedni s³ynnych profetów; innym razem od przedstawicieli sekt, którzy mimo nie najlepszej kondycji psychicznej, w³adaj± umys³ami tysiêcy. Zdarza siê tak¿e, ¿e zapowiedzi dotycz±ce nadej¶cia koñca pochodz± od samych naukowców.

Istnienie wielu ró¿nych o¶rodków opieraj±cych siê na innych fundamentach, owocuje oczywi¶cie bogactwem najrozmaitszych teorii, czêsto wzajemnie siê wykluczaj±cych. Najlepszym przyk³adem jest teraz choæby hipoteza o koñcu ¶wiata, który wedle naukowców móg³by nast±piæ w 2036 r. w wyniku zderzenia Ziemi z asteroid± Apophis oraz wykluczaj±ce j± sugestie wynikaj±ce z kalendarza Majów, wskazuj±ce, ¿e koniec mia³by nast±piæ w 2012 r.

Na przestrzeni kolejnych epok takich przepowiedni, zapowiedzi, sugestii by³o bez liku. Prezentujemy niektóre z najciekawszych koncepcji koñca ¶wiata. O niektórych z tych scenariuszy ju¿ dzi¶ mo¿emy powiedzieæ, ¿e siê nie sprawdzi³y. Czas poka¿e, czy zachodz±ce w ró¿nych obszarach przeobra¿enia uprawdopodobni± pozosta³e warianty.

1/12

...

http://niewiarygodne.pl/gid,13189831,img,13189897,kat,1017185,title,Gdy-Ziemia-stanie-sie-pieklem-rozne-koncepcje-konca-swiata,galeriazdjecie.html

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Marzec 31, 2011, 09:04:29 »

http://www.sfora.pl/Wybuch-tego-wulkanu-usmierci-milionowe-miasto-a30648

Jak widac nasilenie tych procesow wybuchowych jest ogromne.Dobrze,ze mozna troche poszperac i cos znalezc,bo z naszych mediow jak zwykle nie dowiemy sie niczego konkretnego.Caly czas w kolko,jak katarynki,caly dzien powtarzaja,jak mantre jedne i te same wiadomosci.Ludzie,toz to mozna rzeczywiscie oglupiec albo wpasc w trans hipnotyczny.
Strony: 1 2 [3] 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: