hej. Na podstawie mojego wieloletniego do¶wiadczenia z tym ¶rodowiskiem, nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi. moze zaskoczyæ Cie be³kot, cytowanie fragmentów ksiazek, naukowych opisów itd, ale od siebie... nic. Przez wiele lat obserwowa³am wewnêtrzna walkê (nie jestem bioterapeut±- ani radiestet±). To co ukazywa³o sie moim oczom przesz³o moje oczekiwania. Na bakier etyka, choæ kodeks etyki jest. Morale te¿ ma wiele zyczen. Papierochy, æpuñstwo, herezje, zdrady, piep.....e siê z koczankami, wódka. To by³o widaæ. I te ci±g³e oszczerstwa wobec innych, lepszych biznesmenów. szkoda s³ów.
Ka¿dy szanuj±cy siê zielarz dobiera ilo¶æ i sk³ad mieszanki dla danego pacjenta narzêdziem pochodz±cym ze staro¿ytnego Egiptu (a mo¿e z cywilizacji jeszcze wcze¶niejszych) -
wahade³kiem.
Wahade³kiem pos³uguj± siê terapeuci, geolodzy, rolnicy, radiesteci i maj± powtarzalne wyniki.
Sam osobi¶cie wytycza³em na swoich dzia³kach miejsce ujêcia wody z dok³adnym pomiarem ich g³êboko¶ci, przy odchyleniu + / - 1m.
Przy odrobinie dobrych chêci mo¿na znale¼æ mnóstwo materia³ów, choæby w internecie i literaturze. Kto¶ kto nie potrafi zrozumieæ prostych zjawisk dotycz±cych ka¿dego cz³owieka, zamyka siê przed nimi, nie dopuszcza mo¿liwo¶ci zmiany swojego nastawienia, muszê pos±dzaæ o u³omno¶æ albo celowe dzia³ania, by wzbudziæ niepotrzebne emocje.
Proszê mnie nie pytaæ wiêcj, bo nie udzielam lekcji uczniom, którzy nie potrafi± s³uchaæ
Pozdrawiam - Thotal