Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:11:31

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Niewygodne fakty dot. zamachów z 11. września (WTC)  (Przeczytany 136466 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Listopad 05, 2008, 21:03:42 »

Wszystko co jest tutaj napisane jest dostępne publicznie (artykuły, dokumenty itd.). Jednakże fakty te są pomijane przez media. Jest to tylko NIEWIELKA CZĘŚĆ pomijanych informacji o zamachach na WTC (reszta jest też dostępna w sieci i innych miejscach - wszystko możliwe do zweryfikowania).

http://www.spisek.freehost.pl/index_pliki/Page400.htm
http://wtc.hotnews.pl/

Pamięci pomordowanym.
11.09.2001r.
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2008, 21:09:25 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
teofil
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Listopad 05, 2008, 23:32:23 »

ciekawe, mo¿na znale¿æ mnóstwo informacji o 11 wrze¶nia wtym filmów na
http://prawda2.info/prawda/

i naprawdê wszystkie argumenty które tam podaj± t³umacz± jak laikowi a raczaj to oficjalna informacja podawana jest jak niedorozwiniêtemu umys³owo i co najzabawniejsze w tym wiêkszo¶c w oficjalna wersje wierzy.

I tu przychodzi mi na my¶l ksi±¿ka "Nowy wspania³y ¶wiat" i warunkowanie ludzi tam opisane, idealnie oddaj± obraz obecnych ludzi
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Listopad 12, 2008, 14:21:07 »

i co najzabawniejsze w tym wiêkszo¶c w oficjalna wersje wierzy.

Wydaje mi siê, ¿e w Stanach ma³o ludzi wierzy w oficjaln± wersjê wydarzeñ. Raczej ludzie spoza USA mog± w to wierzyæ.
Amerykanie widzieli wtedy w relacjach telewizyjnych swoich s±siadów, znajomych i rodzinê wypowiadaj±cych siê na temat, jak dosz³o i jak przebiega³y zderzenia samolotów z wie¿ami. A ci mówili, ¿e zanim zobaczyli i us³yszeli huk kolizji samolotów, dosz³o do potê¿nych wybuchów na poszczególnych piêtrach.
Nie wiem, jak ktokolwiek móg³ w ogóle uwierzyæ, ¿e zawalenie siê wie¿ by³o spowodowane samolotami. Obie zawali³y siê do ¶rodka w taki sam sposób, w jaki zawalaj± siê burzone pod kontrol± budynki, poza tym eksplozje by³o widaæ go³ym okiem, a po zwolnienia tempa odtwarzania widaæ, ¿e dochodzi³o do nich na u³amki sekund przed uderzeniami samolotów.
Gdyby tego by³o ma³o, w filmie Zeitgeist podana jest informacja, jako by osoby, które uznano za zamachowców-samobójców, którzy pilotowali samoloty, nadal ¿yj± i maj± siê ca³kiem dobrze. Mimo tego nie zweryfikowano wyników ¶ledztwa i ich nazwiska nadal figuruj± na li¶cie zmar³ych.
To by³a straszna tragedia i chyba nigdy nie zapomnê dnia 11 wrze¶nia, ogl±da³am to jak pewnie my wszyscy na ¿ywo. Nie wierzy³am, ¿e to siê naprawdê dzieje.
Prawdopodobnie nigdy nie us³yszmy prawdziwej oficjalnej wersji, która potwierdzi³a by to, co widzieli¶my.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Listopad 12, 2008, 14:33:48 »

Janneth: "A ci mówili, ¿e zanim zobaczyli i us³yszeli huk kolizji samolotów, dosz³o do potê¿nych wybuchów na poszczególnych piêtrach".

Co¶ tu nie gra. Jak dosz³o do eksplozji zanim uderzy³y samoloty to co te wybuchy zniszczy³y skoro wie¿e zawali³y siê sporo pó¼niej. O kolejnych eksplozjach które ju¿ zwali³y wie¿e mowy byæ nie mo¿e bo ju¿ wszystkie kamery by³y tam skierowane i nie by³o widaæ eksplozji tylko zwyk³e zawalenie zpowodowane zmêczeniem materia³u.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Listopad 12, 2008, 14:43:46 »

Neblitos, dobre pytanie. Postaram siê odpowiedzieæ na nie tak jak bêdê potrafi³a, ale mo¿e mi siê nie udaæ.
Nie znam siê dobrze na konstrukcjach budynków oraz na kontrolowanych wyburzeniach.
Wiem, ¿e ka¿dy budynek ma swój szkielet, tak jak cz³owiek, to ten szkielet trzyma go w pionie.
Jak cz³owiek sobie z³amie rêkê czy nogê, to siê nie rozpadnie. Analogicznie w kwestii szkieletu budynku. Je¶li samolot wlecia³ w jedno miejsce, to on te¿ nie powinien siê zawaliæ.
Warto dodaæ, ¿e widzia³am wypowied¼ faceta, który mówi³, ¿e WTC by³y wybudowane z my¶l± o tym, ¿e MUSZ¡ wytrzymaæ ewentualne zderzenia z samolotami. To jest wymóg, jaki musz± spe³niæ architekci obiektów, których wysoko¶æ bêdzie powy¿ej jakiego¶ pu³apu.
Wracaj±c do sedna sprawy - musia³y wyst±piæ wybuchy na innych piêtrach, które w dodatku musia³y byæ odpowiednio ulokowane. Wszystkie ³adunki wybuchowe, jakie moim zdaniem zosta³y pod³o¿one, mia³y za zadanie naruszenie szkieletu wie¿ w najbardziej newralgicznych miejscach, tak aby budynek siê zawali³ nie uszkadzaj±c innych stoj±cych obok.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Listopad 12, 2008, 14:59:59 »

Konstrukacja WTC by³a prosta, jeden rdzeñ w ¶rodku ka¿dej z wie¿y. WTC by³y zbudowane na pocz±tku lat 70. Nie muszê mówiæ jak wygl±da³ NYC w tamtych latach i jak siê budowa³o takie budynki. Fuszerka tam taka odchodzi³a i kradzie¿ materia³ów... jak u nas w wiadomym okresie. To prawda WTC by³ budowany pod k±tem zabezpieczenia przed samolotami ale jak to w realu wygl±da³o. Naprawdê wiele nie potrzeba by³o aby takie wie¿e zwaliæ. Samolot przy prêdko¶ci 800km/h, z praktycznie pe³nymi bakami i jeden lichy rdzeñ budynku, wystarczy do takiej akcji. Rozsypa³o siê to jak domek z kart co by³o widaæ. Oczywi¶cie nie neguje rozstawienia ³adunków ale wydaj± siê mi ma³o prawdopodobne w szczególno¶ci z tym co napisa³a @Janneth o tych eksplozjach przed samolotami. Co do WTC 7 to tam materia³y wybuchowe by³y na pewno rozstawione.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Listopad 12, 2008, 15:13:29 »

Nebulitos, ma³o kto wie o budynku 7 i o tym, ¿e równie¿ on siê zawali³. O ile pamiêtam nie by³o ¿adnego filmu, który by to ukazywa³.
Odno¶nie wie¿ - to nie by³ pierwszy zamach na nie. W 1993 roku eksplodowa³a ciê¿arówka wyposa¿ona w 700kg azotanu amonu znajduj±ca siê w podziemnych gara¿ach pó³nocnej wie¿y. Zginê³o kilka osób, wie¿a sta³a niewzruszona.
Po raz kolejny zachêcam Ciê do obejrzenia Zeitgeist'a. Wiem, ¿e film trwa 2 godziny i trzeba poczekaæ a¿ siê ¶ci±gnie, ale potraktuj to jako dodatkowy nap³yw wiedzy i nie bêdzie tak bola³o.

http://video.google.com/videoplay?docid=-2147432141700087937

Chcia³am jeszcze napisaæ o Pentagonie. Podobno w niego równie¿ uderzy³ samolot. Na miejscu nie znaleziono jednak ¿adnych dowodów sugeruj±cych, ¿e sprawc± by³ samolot. Nie by³o tam jego czê¶ci, sam gruz.
Oficjalna informacja mówi o tym, ¿e wyparowa³ pod wp³ywem wysokiej temperatury spalanego paliwa lotniczego, ale nie jest mo¿liwym, aby 12 ton stali i tytanu tak po prostu doszczêtnie wyparowa³o.
Potwierdza to te¿ ich w³asna informacja o identyfikacji cia³. Podobno by³a ona mo¿liwa dziêki analizie odcisków palców!
Jak to? Odciski palców siê zachowa³y, a stal i tytan nie?

« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2008, 15:30:32 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #7 : Listopad 12, 2008, 16:11:13 »

@Nebulitos:
"i nie by³o widaæ eksplozji tylko zwyk³e zawalenie zpowodowane zmêczeniem materia³u."

by³o widaæ, chyba nie ogl±da³e¶ tego filmu, ani czyta³e¶ informacji na stronach, które poda³em.
a co do wybuchów PRZED uderzeniem samolotów, to by³y zaledwie parê sekund przed. Poogl±daj sobie film i wejd¼ na podane przeze mnie strony, s± dowody na to co piszemy.

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Listopad 12, 2008, 22:14:53 »

@tom1ek, przecie¿ napisa³em, ¿e nie neguje eksplozji PRZED uderzeniem samolotów, ale nie widzê sensu ich odpalania i detonacji skoro ju¿ same samoloty zrobi³y niez³ego bigosu. Po co by³o odpalaæ ³adunki przy uderzeniu samolotów i pó¼niej znowu skoro te ostatnie spokojnie wystarczy³yby. Co do filmów takich jak Zeitgeist, to muszê mieæ na potwierdzenie ich teorii przynajmniej kilka ¼róde³ i kilka filmów a nie jeden. WTC interesuje siê od jaki¶ 15 lat i wiem -prawie- o nich wszystko.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Listopad 12, 2008, 22:24:31 »

nie widzê sensu ich odpalania i detonacji skoro ju¿ same samoloty zrobi³y niez³ego bigosu. Po co by³o odpalaæ ³adunki przy uderzeniu samolotów i pó¼niej znowu skoro te ostatnie spokojnie wystarczy³yby.
rozs±dnym wyt³umaczeniem by³oby - aby mieæ pewno¶æ co do przebiegu ca³ej operacji, tzn. ¿e zawal± siê w sposób jakiego oczekujemy. Samolot móg³by nie spowodowaæ zawalenia wie¿y i co wtedy? Jak wyt³umaczyæ siê z odnalezionych i profesjonalnie rozmieszczonych ³adunków?
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Listopad 12, 2008, 22:38:52 »

http://www.911myths.com

Ja polecam te strone...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Grudzieñ 15, 2008, 18:43:06 »

polecam ZEITGEIST (Duch Epoki), warto obejrzeæ, jest dostêpny w ca³o¶ci za darmo w internecie - autorzy tego dokumentu zachêcaj± do nagrywania tego na cd i rozdawania znajomym, ja ju¿ du¿o rozda³em... (jest ju¿ ZEITGEIST 2: ADDENDUM)

jedn± z ciekawostek na temat 9.11 jest to, ¿e specjali¶ci od wyburzania budynków mówi± wprost - TO TYPOWE WYBURZENIE ZA POMOC¡ MATERIA£ÓW WYBUCHOWYCH!

a ilu z was wie, ¿e pod WTC (¦wiatowe Centrum FINANSOWE) by³ skarbiec? by³o wiele wielkich wywrotek, które sprz±ta³y "gruz" - tak naprawdê zabrali z³oto i to miliardy dolarów, ciekawe tylko KTO TO BY£?!

a ja siê pytam, czy D¿ord¿ Debilju Busz o tym wiedzia³???!!!

718!
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 15, 2008, 18:44:06 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Grudzieñ 16, 2008, 11:07:40 »

Ci±gle ten ZEITGEIST. Nied³ugo do tego, zamiast Enkiego, niektórzy bêd± wybijaæ pok³ony. Co do SPECJALISTÓW to na pewno s± wiarygodni, szczególnie po ogl±dniêciu ZEITGEIST'a.

Co do Ciebie to nie obra¿aj ludzi którzych nie znasz.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 16, 2008, 14:32:48 »

Nebulitos, z ciekawo¶ci zapytam - obejrza³e¶ skoro komentujesz? Ja na Twoim miejscu obejrza³abym choæby z przekory.

Wiadomo¶æ sprzed chwili z Onetu:
"George W. Bush przyzna³, ¿e w Iraku rz±dzonym przez Saddama Husajna nie by³o Al-Kaidy. – I co z tego? –zapyta³ retorycznie prezydent USA, odpowiadaj±c na pytania dziennikarzy, którzy pytali go o przyczyny interwencji w Iraku w 2003 roku. O sprawie informuje serwis huffingtonpost.com.
Bush przyzna³, ¿e w sprawie Iraku pope³ni³ b³±d, podczas wywiadu, którego udzieli³ telewizji ABC.
– Irak by³ krajem, z którego Al-Kaida zamierza³a uczyniæ sw± fortecê; terrory¶ci mieli zamiar okopaæ siê w tym kraju – stwierdzi³ prezydent USA.
- Ale Al-Kaidy nie by³o w Iraku przed amerykañsk± interwencj± w 2003 roku – zauwa¿y³a dziennikarka ABC Martha Raddatz.
- Tak, to prawda – odpowiedzia³ nastêpnie Bush. – I co z tego? Chodzi o to, ¿e Al-Kaida zamierza³a uczyniæ z Iraku sw± fortecê – powtórzy³ prezydent. Jak doda³, "w ¶wiecie po 11 wrze¶nia 2001 roku, ludzie tacy jak Saddama Husajn stanowili powa¿ne zagro¿enie". - Gdyby¶my go nie usunêli, Al-Kaida zadomowi³aby siê na sta³e – podkre¶li³.
Jak nastêpnie oceni³a dziennikarka, domniemywana, przez administracjê Busha, obecno¶æ al-Kaidy w Iraku mia³a jedynie pos³u¿yc jako jeden z pretekstów do inwazji na ten kraj – informuje serwis huffingtonpost.com.

Jedynie w 2006 roku w rozmaitych aktach przemocy zginê³o w Iraku 12 tys. cywilów i ponad 1,5 tys. irackich ¿o³nierzy oraz policjantów - poda³ rz±d Iraku. Ministerstwo zdrowia Iraku ocenia za¶ liczbê zabitych od pocz±tku inwazji na 150 tys. osób.

"I CO Z TEGO?"
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2008, 18:28:34 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 16, 2008, 21:33:26 »

No w³a¶nie i co z tego. Zawsze s± dwie strony medalu. Bush leje wodê to prawda. Ale on jest po to aby laæ wodê. Niektórych spraw nie idzie wyt³umaczyæ - brak s³ów. Nigdy siê nie dowiemy czy przypadkiem gdyby amerykanie nie zaatakowali Iraku, Al-Kaida nie rozwinê³aby siê tam i nie zatakowa³a Eu-ropy czy USA przy tym zabij±c miliony ludzi przy pomocy brudnej bomby. On mia³ zadanie i je wype³ni³ - jest takim samym cz³owiekiem ja my, tylko on musi robiæ, a mo¿emy sobie pogadaæ.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 16, 2008, 21:47:00 »

Nebulitos, ja wiem, ¿e ju¿ mnóstwo czasu minê³o od pocz±tku tych wydarzeñ, ale przypomnij sobie, jaki wówczas by³ oficjalny powód. G.W.Bush oznajmi³, i¿ z raportów wywiadowczych CIA wynika, ¿e Irak dysponuje broni± masowego ra¿enia. Irak mia³ wtedy przed ONZ z³o¿yæ oficjaln± deklaracjê o faktycznym stanie rzeczy (czy maj± czy nie).
Pomimo, i¿ Husajn zaprzeczy³ owemu twierdzeniu, jakoby dysponowa³ broni± masowego ra¿enia, postawa USA siê nie zmieni³a.
"Stany Zjednoczone wiedz±, ¿e Irak ma broñ masowego ra¿enia. Wielka Brytania wie, ¿e Irak ma tak± broñ. Ka¿dy kraj, który realizuje aktywny program wywiadowczy wie, ¿e Irak posiada broñ masowego ra¿enia" - mia³ powiedzieæ Donald Rumsfeld na konferencji prasowej w Pentagonie.
Dzisiaj ju¿ wiemy, ¿e po tylu latach nie znaleziono w Iraku ¿adnej broni ani nawet ¶ladów po niej!
Nie mo¿emy bezkrytycznie wierzyæ, ¿e Bush'owi chodzi³o wówczas o "zniszczenie Al-Kaidy w zarodku". Wszyscy wiemy, ¿e o prawdziwych powodach politycy nie mówi±, a papka jak± nas nakarmili wysz³a na jaw.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 16, 2008, 23:23:11 »

W³a¶nie, nie zapominajmy o podanych powodach które mia³y usprawiedliwiæ t± napa¶æ. Bardzo ¼le ¶wiadczy o ca³ej ekipie, ¿e teraz staraj± siê zminimalizowaæ s³owa które wcze¶niej podawali jako "niezbite" argumenty i powody ich interwencji. Dopasowuj± teraz opinie i s³owa do zaistnia³ej sytuacji, aby móc dalej prowadziæ pewne dzia³ania. Próbuj± odwróciæ uwagê od rzeczywistego wygl±du spraw, chc± - i to bezczelnie - wycofywaæ siê z odpowiedzialno¶ci i rozliczenia z wypowiedzianych s³ów. Dla mnie ca³kowicie ich to dyskredytuje. Przykrym jest równie¿ dla mnie, ¿e uczestnicz± w tym Polacy - stanowi± pierwszy raz od niepamiêtnych czasów wojska okupacyjne zwane s³odko "stabilizacyjnymi".
Wielokrotnie zastanawiam siê czy szarym ludziom ¿yje siê teraz lepiej - a to by³ jeden z g³ównych powodów aby obaliæ Saddama. Czy czasem nie wylano dziecka z k±piel±?
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 16, 2008, 23:51:29 »

Ale jakie to s³owa, po prostu to norma. Policjant zrobi³ wjazd na cha³upê bo zobaczy³ przez okno kolesia z pistoletem, jak siê okaza³o w ¶rodku by³ to pilot od telewizora. Zawsze bêdzie jakie¶ wyt³umaczenie, to mnie ju¿ nie dziwi, ¿e Bush i jego ziomale tak siê broni± odpowiadaj±c na te pytania. Nie ok³amujmy siê oni wype³niaj± przepowiednie - to ju¿ jest oczywiste. Nastêpny jest na ich drodze Iran i to zrealizuj± to ju¿ nie s± przepowiednie tylko plan. Co do szarych ludzi to nie ocenimy tego bo to bardzo sk±plikowane. Ludzie ¿yjacy w takim zastraszniu i niewoli jak za czasów Husajna nie wiem czy potrafi± normalnie samemu teraz funkcjonowaæ. Podobnie u nas wielu, szczególnie starszych, ludzi uwa¿a, ¿e za czasów komunizmu lepiej siê ¿y³o. Dlatego, ¿e wtedy nie trzeba by³o siê staraæ i szukaæ pracy. Praca by³a, p³acili tak jak wszystkim i siê ¿y³o. Teraz ju¿ tak kolorowo nie jest, aby co¶ osi±gn±æ, mieæ kasê i dobr± pracê trzeba my¶leæ, kombinowaæ i siê staraæ, a ludziom po prostu siê nie chce. Nie potrafi± sami funkcjonowaæ, lubi± jak kto¶ ich za rêkê poprowadzi.

@Janneth, papka by³a dla ONZ i oni to kupili nas nie pytali. Teraz bêdzie tak samo bo ONZ to NWO i znowu nas nie zapytaj± wiêc to nic nie zmieni. Ja ju¿ to ola³em, czekam a¿ siê wszyscy pozabijaj±. Jak ju¿ bêdzie po wszystkim to wyjdê i posprz±tam. Wtedy rozpocznie siê nowa era U¶miech
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #18 : Marzec 28, 2009, 21:03:14 »

nautilus te¿ o tym pisze - wreszcie...
http://www.nautilus.org.pl/?i=1689

Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Marzec 28, 2009, 22:04:29 »

polecam ZEITGEIST (Duch Epoki), warto obejrzeæ, jest dostêpny w ca³o¶ci za darmo w internecie - autorzy tego dokumentu zachêcaj± do nagrywania tego na cd i rozdawania znajomym, ja ju¿ du¿o rozda³em... (jest ju¿ ZEITGEIST 2: ADDENDUM)

jedn± z ciekawostek na temat 9.11 jest to, ¿e specjali¶ci od wyburzania budynków mówi± wprost - TO TYPOWE WYBURZENIE ZA POMOC¡ MATERIA£ÓW WYBUCHOWYCH!

a ilu z was wie, ¿e pod WTC (¦wiatowe Centrum FINANSOWE) by³ skarbiec? by³o wiele wielkich wywrotek, które sprz±ta³y "gruz" - tak naprawdê zabrali z³oto i to miliardy dolarów, ciekawe tylko KTO TO BY£?!

a ja siê pytam, czy D¿ord¿ Debilju Busz o tym wiedzia³???!!!

718!

fil zeitgeist nie jest wiarygodny - ju¿ w pierwszych minutach pojawiaj± siê przek³amania informacji i nadinterpretacja - odrzuca³bym to oczywi¶cie jako ¿ród³o wiedzy
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Marzec 28, 2009, 22:18:30 »

nautilus te¿ o tym pisze - wreszcie...
http://www.nautilus.org.pl/?i=1689

Bertanowicz to zwyk³y "patafian" na forum ju¿ zosta³ ostro skrytykowany. Zreszt± nie tylko za to, to dziennikarzyna który cudzym kosztem robi sensacje, ma ambicje do roli polskiego Fox Muldera.
Przyk³adem mo¿e byæ karp ¶wi±teczny na którym "widzia³ jakie¶ symbole", wielokrotnie ignorowa³ naprawdê sensacyjne materia³y i doniesienia. Ca³a ta fundacja robi niestety z³± robotê.
Szkoda gadaæ. W sumie co mia³ napisaæ skoro mu p³ac± za oficjaln± wersjê.  Argumentacja tego artyku³u jest co najmniej ¿a³osna i nawet nie bêdê siê rozpisywa³.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #21 : Marzec 29, 2009, 07:22:03 »

ja te¿ nie do koñca lubiê FN i czêsto widzê u nich kompletny brak profesjonalizmu, ale mimo wszystko czasem robi± dobr± robotê

od¶wie¿y³em temat, bo uwa¿am, ¿e ci±gle jest bardzo wa¿ny

radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 06, 2009, 12:08:05 »

Hej!
Gdyby kto¶ mial jeszcze jakies w±tpliwo¶ci co z WTC by³o nie tak - przedstawiam 2 raporty naukowców.
Pierwszy http://www.bentham-open.org/pages/content.php?TOCPJ/2009/00000002/00000001/7TOCPJ.SGM
dok³adna analiza py³u zebranego po wyburzeniiu wie¿, nie pozostawiaj±ca w±tpliwo¶ci ¿e WYBURZENIE MIA£O MIEJSCE
Drugi http://www.bentham-open.org/pages/content.php?TOCIEJ/2008/00000002/00000001/35TOCIEJ.SGM
14 niewygodnych faktów w oficjalnej wersji, ¿eby je przeskoczyæ trzeba by ostro naginaæ prawa fizyki.
pozdrawiam
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Kwiecieñ 06, 2009, 14:06:25 »

Na temat WTC jest tyle informacji tak sprzecznych z oficjalnymi wydarzeniami ¿e nie trudno zauwa¿yæ ¿e co¶ tu jest nie tak ale sceptyk ciê tylko wy¶mieje i powie ¿e teorie spiskowe s± dla szaleñców.

Pozdrawiam
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Kwiecieñ 06, 2009, 14:38:40 »

Bad. Sceptyk nie przyjmie do wiadomo¶ci niczego bez niepodwa¿alnych dowodów. Wy¶mieje tylko g³upiec.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 06, 2009, 14:39:11 wys³ane przez Hans Olo » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: