Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #200 : Wrzesień 14, 2009, 17:54:49 » |
|
tylko widzisz - amerykanie po ataku na WTC musieli zrobiĂŚ odwet - najÂłatwiejszym celem byÂł oczywiscie saddam
wczeœniej faktycznie USA go wspiera³o gdy¿ dziêki temu otrzymywali jego lojalnoœÌ i obietnicê nie popierania sowietów
kiedy sowieci nie byli juÂż groÂźni saddam teÂż przestaÂł byĂŚ potrzebny
saddama juÂż dawno trzeba byÂło zgÂładziĂŚ - moÂże wtedy nie byÂłoby maskary kurdĂłw
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #201 : Wrzesień 14, 2009, 19:45:05 » |
|
tylko widzisz - amerykanie po ataku na WTC musieli zrobiĂŚ odwet - najÂłatwiejszym celem byÂł oczywiscie saddam
wczeœniej faktycznie USA go wspiera³o gdy¿ dziêki temu otrzymywali jego lojalnoœÌ i obietnicê nie popierania sowietów
kiedy sowieci nie byli juÂż groÂźni saddam teÂż przestaÂł byĂŚ potrzebny
saddama juÂż dawno trzeba byÂło zgÂładziĂŚ - moÂże wtedy nie byÂłoby maskary kurdĂłw
No to widzĂŞ,Âże masz podstawowe braki w edukacji,a tak bardzo siĂŞ tutaj wypowiadasz.... Mylisz kolego Afganistan z Irakiem,!!! Sowieci prowadzili wojnĂŞ w Afganistanie,natomiast amerykanie pomagali bojownikom talibskim wÂłaÂśnie w wojnie z radzieckimi ÂżoÂłnierzami w Afganistanie! SkoĂącz juÂż tÂą ÂżaÂłosnÂą ÂśpiewkĂŞ i przenieÂś siĂŞ na inny wÂątek,bo tutaj nie masz nic do powiedzenia.....
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #202 : Wrzesień 14, 2009, 19:50:42 » |
|
ale ja nie mówiê nic innego w tych czasach sowieci mieli te¿ chrapkê na Irak - ale tam rz¹dzi³ wypromowany przez USA saddam (bo ma³ej wojnie domowej - antagonist¹ by³ poplecznik Moskwy) który by ich nie wpuœci³ do siebie (a ¿e mia³ dobre amerykaùskie uzbrojenie to i ruscy siê bali tam wejœÌ)
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #203 : Wrzesień 14, 2009, 20:00:43 » |
|
ale ja nie mówiê nic innego w tych czasach sowieci mieli te¿ chrapkê na Irak - ale tam rz¹dzi³ wypromowany przez USA saddam (bo ma³ej wojnie domowej - antagonist¹ by³ poplecznik Moskwy) który by ich nie wpuœci³ do siebie (a ¿e mia³ dobre amerykaùskie uzbrojenie to i ruscy siê bali tam wejœÌ)
Dobra,mniejsza o SowietĂłw,aha.,miaÂłeÂś podaĂŚ link do zdjĂŞĂŚ z szczÂątkami rozbitego samolotu ktĂłry uderzyÂł w Pentagon Czekam!
|
|
|
|
|
|
|
lukasz245
Gość
|
 |
« Odpowiedz #204 : Wrzesień 14, 2009, 20:06:27 » |
|
obejrzalem kilkadziesiat filmikow na tubie i w googlach nawet te z znanych tv i jest tam cos czego nie jaze w jednych jest ze obydwa samoloty sa " rejsowe " tzn ze maja logo i wogule a w niektorych jest ze pierwszy jest ciemno szary i mniejszy niz ten drugi , co dziwniejsze w kilku filmikach zauwarzylem ze walaca sie gora wierzy nie ssunela sie tylko sie rozpadla w powietrzu i wszystko sie zawalilo wprost na dol , co do wtc 7 to sadze jak niektorzy ze bylo to celowe wyburzenie co widac na niektorych filmikach najpierw zapada sie srodek potem klada sie sciany do wewnatrz gdyby owe 2 wierze wtc i budynek wtc 7 mialyby sie rozpac od uderzenia samolotow pole razenia byloby znacznie wieksze , pozatym te wierze byly wybudowane tak aby wlasnie taki atak mogly wytrzymac , NORAD mial cwiczenia wlasnie podczas atakow wlasnie z takim scenariuszem czy to nie ironia losu  tak samo bylo w londynie , prowadzili cwiczenia ataku na metro podczas ataku tyle ze na inna stacje , nastepna ironia losu czy specjalna zagrywka  samo 911 to przeciez numer na policje w stanach , pewnie nigdy lub za kilkadziesat lub kilkaset lat ktos pozna prawde co do tych atakow
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #205 : Wrzesień 14, 2009, 23:34:08 » |
|
skÂąd te dane?
Któregoœ wieczoru na TVP3 by³ dokument na ten temat. G³ównym jego bohaterem by³ wyk³adowca uniwersytecki aresztowany bez zarzutów i przetrzymywany przez bodaj 2 lata. Tytu³u nie pamiêtam.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #206 : Wrzesień 15, 2009, 09:20:07 » |
|
no to w takim razie rzeczywiÂście...
ta ustawa jest niekonstytucyjna
ale mam nadziejê, ¿e Amerykanie jako wolny naród i wolnoœÌ kochaj¹cy jakoœ j¹ uniewa¿ni
|
|
|
|
|
|
|
lukasz245
Gość
|
 |
« Odpowiedz #207 : Wrzesień 15, 2009, 10:29:09 » |
|
no to w takim razie rzeczywiÂście...
ta ustawa jest niekonstytucyjna
ale mam nadziejê, ¿e Amerykanie jako wolny naród i wolnoœÌ kochaj¹cy jakoœ j¹ uniewa¿ni
co wedlug ciebie jest niekonstytucyjne , przeciez chyba w kazdej konstytucji na swiecie jest ze panstwo ma dbac o obywateli , wiec dbaja ograniczajac im prawa dla ich dobra , pare dni temu przeciez w polsce bylo slychac ze poslowie chca zmienic konstytucje i ograniczyc wladze prezydentowi ale jezeli tak zrobia to po co wogule bedzie prezydent jezli wszystkie decyzje bedzie podejmowal rzad kiedys wladze absolutna mial krol i nikt nawet nie marzyl by mu sie sprzeciwic a teraz rzad swoje a prezydent swoje
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
 |
« Odpowiedz #208 : Wrzesień 15, 2009, 10:31:26 » |
|
a czytaÂłeÂś lub choĂŚby widziaÂłeÂś konstytucjĂŞ USA?
|
|
|
|
|
|
|
lukasz245
Gość
|
 |
« Odpowiedz #209 : Wrzesień 15, 2009, 10:41:16 » |
|
nie i nawet gdybym mial taka okazje to i tak bym nie skorzystal bo absolutnie nie interesuje mnie czy amerykanie beda chodzic w kajdanach czy beda biegac nago i nic nie robic , prawda jest taka ze na niektore rzeczy takie jak 911 ameryka sobie sasluzyla i wcale bym sie nie zdziwil jak niedlugo naprawde cos wielkiego tam lupnie
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #210 : Wrzesień 15, 2009, 11:28:11 » |
|
ZasÂłuÂżyÂła czy nie, problem polega na tym, Âże swoje zmiany chcÂą teÂż narzucaĂŚ innym. I zaleca siĂŞ poczytĂŚ o ich konstytucji chociaÂż wikipediĂŞ, bo jest ona niezwykÂłym dokumentem. Nasza konstytucja to jest kpina w porĂłwnaniu do tej amerykaĂąskiej, jednak najwyÂższe wÂładze USA caÂłkowicie ja juÂż olewajÂą.
|
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #212 : Wrzesień 18, 2009, 14:22:12 » |
|
ÂŻartujesz sobie dziewczynko? Ale dziĂŞki za film..........
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #213 : Wrzesień 18, 2009, 18:05:43 » |
|
CzeœÌ. Nie wiem czy zauwa¿yliœcie, ¿e coraz wiêcej portali zajmuj¹cymi siê sprawami nie wyjaœnionymi zaczê³a od paru dni zmieniaÌ zdanie na temat 11 wrzeœnia 2001. Odwo³uj¹c siê do swoich poprzednich artykó³ów na temat teori spisków dziejów dotycz¹cego 11.09.01, bêd¹c ich wczeœniejszym zwolennikiem, nagle stwierdzaj¹, ¿e to by³ ich taki ¿art, ¿eby sprawdziÌ podatnoœÌ ludzi na tego typu teoriê. Aktualnie wypisuj¹, ¿e to jednak by³ zmach krajów arabskich miêdzy innymi alkaidy, ¿e s¹ dowody na niewinnoœÌ rz¹du USA i dalsze tego typu bzdury. np: strony: http://nautilus.org.plhttp://www.eioba.plnaprawdê dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
annabella
Gość
|
 |
« Odpowiedz #214 : Wrzesień 18, 2009, 21:19:22 » |
|
@Kamil771 Calkowicie zgadzam sie z Twoimi wypowiedziami , wysylajac ten link chcialam pokazac , ze nie bylo tego samolotu ,ktory uderzyl rzekomo w Pentagon....... A co do dziewczynki to nie wiem czy chodzilo Ci o komplement czy tez aby mnie urazic ( chyba o to drugie)mysle , ze piaskownice masz dawno za soba bo ja wieki temu , pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #215 : Wrzesień 19, 2009, 08:26:20 » |
|
@Kamil771 Calkowicie zgadzam sie z Twoimi wypowiedziami , wysylajac ten link chcialam pokazac , ze nie bylo tego samolotu ,ktory uderzyl rzekomo w Pentagon....... A co do dziewczynki to nie wiem czy chodzilo Ci o komplement czy tez aby mnie urazic ( chyba o to drugie)mysle , ze piaskownice masz dawno za soba bo ja wieki temu , pozdrawiam
To byÂł komplement  Sorki,ale widocznie nie zrozumiaÂłem dobrze Twojego postu Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
annabella
Gość
|
 |
« Odpowiedz #216 : Wrzesień 19, 2009, 19:21:02 » |
|
A oto czesc komentarza Laury Knight-Jadczyk dopowyzszego tematu: Ten cykl komentarzy rozpocz¹³ siĂŞ we wrzeÂśniu 2002. Wielu czytelnikĂłw naszego serwisu poczĂŞÂło sÂłaĂŚ do nas pocztĂŞ pytajÂąc, co myÂślimy o dowodach na to, Âże Boeing 757 NIE uderzyÂł w Pentagon. Do tego momentu nawet nie przyszÂło nam do gÂłowy, Âże wydarzenia mogÂły toczyĂŚ siĂŞ inaczej niÂż opisywaÂły je media i administracja Busha. MieliÂśmy oczywiÂście pewne pomysÂły na temat tego, KTO staÂł za tymi wydarzeniami, istotne jednak jest to, Âże generalnie nie kwestionowaliÂśmy faktĂłw podawanych w oficjalnej wersji. OczywiÂście poniewaÂż takie byÂło nasze "przekonanie", zaczĂŞliÂśmy szukaĂŚ danych obci¹¿eni naszym nastawieniem. ByÂło dla nas absolutnie pewne, Âże teoria „nie-Boeinga” zostaÂła wymyÂślona po to, Âżeby wkopaĂŚ ludzi doszukujÂących siĂŞ wyjaÂśnienia, "kto to zrobiÂł", tak Âżeby - kiedy juÂż "dowĂłd na Boeinga" zderzajÂącego siĂŞ z Pentagonem zostanie ostatecznie ujawniony - wszyscy dopatrujÂący siĂŞ „roboty wewnĂŞtrznej” wyszli na idiotĂłw, dziĂŞki czemu wszystkie tego typu teorie konspiracyjne zostaÂłyby zgniecione na miazgĂŞ. W rzeczywistoÂści kaÂżdego dnia spodziewaÂłam siĂŞ takiego ujawnienia i zaczĂŞÂłam siĂŞ zastanawiaĂŚ, co siĂŞ dzieje, Âże ciÂągle siĂŞ nie pojawia. CzyÂżby byÂło moÂżliwe, Âże NIE istniejÂą dowody na to, iÂż to Boeing uderzyÂł w Pentagon? W Âżyciu nie pomyÂślaÂłabym, iÂż taki "przekrĂŞt" popeÂłniony na amerykaĂąskim spoÂłeczeĂąstwie, a tym bardziej na mediach, w ogĂłle jest moÂżliwy. Z pewnoÂściÂą Âżaden zbrodniarz zasiadajÂący w naszym wÂłasnym rzÂądzie nie byÂłby na tyle szalony, Âżeby odpaliĂŚ uzbrojony samolot bezzaÂłogowy, wzi¹Ì go za Boeinga i jeszcze mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże ujdzie z tego na sucho! Co za poroniony pomysÂł! MajÂąc wiĂŞc to wszystko na uwadze, zaczĂŞÂłam badaĂŚ sprawĂŞ . RobiĂŞ to juÂż od dwĂłch i pó³ roku i ciÂągle nie ma nawet cienia dowodu na to, Âże w Pentagon uderzyÂł Boeing. Co wiĂŞcej, niedawno (styczeĂą 2005) otrzymaliÂśmy informacjĂŞ, iÂż POWODEM pierwotnych twierdzeĂą, Âże nie byÂło Âżadnego Boeinga, sÂą zdjĂŞcia satelitarne pokazujÂące, co NAPRAWDĂ uderzyÂło w Pentagon, ale wykonane zostaÂły przez satelitĂŞ nale¿¹cego do innych rzÂądĂłw niÂż amerykaĂąski. Do dziÂś nie zostaÂły one ujawnione opinii publicznej, gdyÂż zapewne sÂą one narzĂŞdziem "wzajemnego szantaÂżu", co na najwyÂższych szczeblach wÂładzy jest normÂą. JednakÂże jak siĂŞ dowiedzieliÂśmy, zdjĂŞcia te kr¹¿yÂły wÂśrĂłd pewnych grup obcego wywiadu, moÂżna wiĂŞc powiedzieĂŚ, Âże staÂły siĂŞ obiektem „kontrolowanego przecieku”. Kiedy dowiedziaÂłam siĂŞ o tych zdjĂŞciach z bardzo wiarygodnego ÂźrĂłdÂła, ktĂłrego jednak z wiadomych wzglĂŞdĂłw nie mogĂŞ ujawniĂŚ, zdaÂłam sobie sprawĂŞ, Âże stawka w tej grze jest o niebo wyÂższa, niÂż komukolwiek mogÂłoby siĂŞ wydawaĂŚ. Rzecz jasna kaÂżdy, kto bierze siĂŞ za ten temat i odwaÂża siĂŞ sugerowaĂŚ cokolwiek innego niÂż gÂłosi wersja oficjalna, zostanie okrzykniĂŞty teoretykiem spiskowym. Znam to, spĂŞdziÂłam 30 lat studiujÂąc psychologiĂŞ, historiĂŞ, religiĂŞ, kulturĂŞ, mity i zjawiska paranormalne, przez wiele lat zajmowaÂłam siĂŞ takÂże hipnoterapiÂą. Wszystko to razem daje mi solidnÂą wiedzĂŞ na temat funkcjonowania mĂłzgu ludzkiego na bardzo g³êbokich poziomach. To dostarczyÂło mi pewnych danych na temat ludzkiego umysÂłu, o ktĂłrych zazwyczaj przeciĂŞtni ludzie nie majÂą zielonego pojĂŞcia. Zrodlo http://quantumfuture.net/pl/boeing1.htm
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #217 : Wrzesień 27, 2009, 08:43:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #218 : Październik 25, 2009, 16:35:26 » |
|
wczoraj na kanale history we wloskiej telewizji (nie wiem czy to samo bylo w polsce) ogladalam dokument na temat 11 wrzesnia bylo bardzo ciekawe i tam tez slyszeli wybuchy przed upadkiem wiez i wiel ciekawych faktow .
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #219 : Marzec 07, 2010, 12:33:35 » |
|
Ahmadine¿ad: ataki na USA z 11 wrzeœnia "wielkim k³amstwem"Prezydent Iranu Mahmud Ahmadine¿ad okreœli³ w sobotê oficjaln¹ wersjê ataków terrorystycznych na Stany Zjednoczone z 11 wrzeœnia 2001 r. jako "wielkie k³amstwo", które mia³o usprawiedliwiÌ póŸniejsz¹ amerykaùsk¹ wojnê z terroryzmem i inwazjê na Afganistan. ak poinformowa³y iraùskie media, Ahmadine¿ad wyg³osi³ te opinie w przemówieniu do pracowników ministerstwa bezpieczeùstwa wewnêtrznego i s³u¿b specjalnych. - 11 wrzeœnia by³ wielkim k³amstwem, pretekstem do wojny z terroryzmem i preludium do inwazji na Afganistan - powiedzia³ prezydent cytowany przez paùstwow¹ telewizjê iraùsk¹. Ahmadine¿ad od dawna kwestionowa³ amerykaùsk¹ wersjê ataków z 11 wrzeœnia, ale po raz pierwszy u¿y³ tak ostrego sformu³owania. Zdaniem Reutersa, wypowiedŸ ta wskazuje, ¿e Ahmadine¿ad nie ma zamiaru z³agodziÌ swojej retoryki mimo wzrastaj¹cego napiêcia w stosunkach z Zachodem i groŸby nowych sankcji spowodowanej iraùsk¹ odmow¹ wstrzymania procesu wzbogacania uranu. http://www.przyszloscwprzeszlosci.info/teraniejszo/79-symptomy-wojny/1356-ahmadinead-ataki-na-usa-z-11-wrzenia-qwielkim-kamstwemq
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #220 : Marzec 07, 2010, 13:31:07 » |
|
trochĂŞ juÂż siĂŞ w tym gubiĂŞ,- komu bardziej zaleÂży na nowej wojnie w zatoce Perskiej??
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #221 : Marzec 18, 2010, 07:54:20 » |
|
iekawe, czy¿by MOSAD te¿ pope³nia³ b³êdy? http://wolnemedia.net/?p=20640Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #222 : Sierpień 11, 2010, 19:39:21 » |
|
Witam. Chcia³bym poleciÌ doœÌ d³ugi film dotycz¹cy tego wydarzenia. http://tv.wolnemedia.net/?p=10 Film w o wiele prostszy sposób(w sensie bardziej przejrzysty dla widza) jak dla mnie pokazuje to co pominiêto w œledztwie dotycz¹cych zamachów, a co samo z siebie sugeruje i¿ COŒ naprawdê jest nie tak.
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #223 : Wrzesień 09, 2010, 12:12:00 » |
|
Za 2 dni kolejna rocznica. Pewnie mediach jak zwykle bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ o tym samym ew. bĂŞdÂą gadaĂŚ o meczecie.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #224 : Wrzesień 09, 2010, 12:30:52 » |
|
za 2 dni pastor będzie palił koran, muzułmanie będą się wściekać, a ci co faktycznie rozpętali to piekło są bezpieczni(póki co) ?? - jeśli wierzyć teoriom spiskowym!
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2010, 12:34:41 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
|