Sventer
Go¶æ
|
|
« : Luty 11, 2011, 23:27:12 » |
|
Domagam siê demysji Dariusza
Witam. Po ostatnich mastera postach Dariusza(admina aktywnego) naszego forum domaga siê jego dymisji ze wzglêdu na to i¿ ¼le wywi±zuje siê ze swoich obowi±zków, domagam siê zmiany administratora forum aby ludzie i ich pogl±du zaczê³y w koñcu by¶ szanowane, nieustanne karanie forumowiczów PHI, Sventer itd. oraz nawet w³asnych moderatorów prowadzi do chaosu obecnie panuj±cego na forum przypomina to Polski sejm w którym i tak nie wiadomo o co chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieni±dze. Dlatego te¿ stolo odpowiedzialny za ca³e te "forum" móg³by w koñcu co¶ zrobiæ, je¶li nie domagam siê aby albo Dariusz zweryfikowa³ swoje wyroki albo odda³ któremu¶ z moderatorów zarz±dzanie poniewa¿ wed³ug mnie sytuacja za kadencji Dariusza w ¿aden sposób siê nie poprawi³a a tylko pogorszy³a. Zadajcie sobie pytanie czemu tacy u¿ytkownicy jak Tenebrael, Loukas i Joel przestali siê udzielaæ by³ jeszcze jedno ale zapomnia³em nicku...
Gdy adminem by³ Tomek to forum by³o innego - dlatego te¿ pragnê byæ ten, który nie potrafi podo³aæ wyzwaniu przesta³ katowaæ ludzi na tym forum.
Pozdrawiam z Powa¿aniem Torton...
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2011, 20:36:01 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #1 : Luty 12, 2011, 00:35:40 » |
|
A kogo tak ''katuje'' admin ? Ludzi, którzy nie przestrzegaj± regulaminu i u¿ywaj± wulgaryzmów. Takich, którzy nie maj± szacunku wobec wiary i wiedzy innych oraz staraj± siê prowokowaæ do bezsensownych k³ótni. Ka¿de pogl±dy s± szanowane je¶li nie stwarzaj± atmosfery obra¿ania i kpienia z bli¼niego w sposób niegodny cz³owieka. M³odo¶æ nie t³umaczy z tego, ¿e mo¿na pope³niaæ ''b³êdy'', bo jeszcze siê nie ''nauczy³em'', trzeba braæ odpowiedzialno¶æ za to co siê tutaj pisze a jak nie, to o ponoszonych konsekwencjach nieodpowiedzialnego zachowania przypomina w³a¶nie admin i moderatorzy. Dlatego proszê powa¿niej podchodziæ do przestrzegania obowi±zuj±cego tutaj regulaminu a nie zarzucaæ zarz±dzaj±cym forum ''nikczemno¶ci'' czy ''uleg³o¶ci''. My¶lê, ¿e atmosfera spokojnych, kulturalnych dyskusji powiêkszy bardziej grono forumowiczów ni¿ ''stare'' i dostatecznie ju¿ znane metody prowokowania do tzw. (przepraszam za wyra¿enie ) ''stadionowych przepychanek''. A tak "a propos" to chyba piszemy nie w tym temacie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2011, 20:36:58 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
purattu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Luty 12, 2011, 09:27:59 » |
|
sventer ja to ujme tak: po co sie domagasz tu czegos? ja wole umyc sobie kibel niz pisac o tym co wszyscy wiedza a czemu wszyscy przecza.. skoro wiem co i gdzie moge zrobic to to robie..najwyrazniej masz jakies emocje w stosunku do tego forum na ktorym tak ci niefajnie - tylko po co?? widocznie taka formula jaka jakosc za tym forum stoi..bzdury i cenzury
znalazlam zajefajne fora pelne tresci i wymiany..dlatego tak pisze jak pisze. moze u ciebie dziala przyzwyczajenie i chec wypowiedzenia swoich odczuc..
ale po co?? szukasz czegos gdzies gdzie tego nie ma i jeszcze sie domagasz zeby ci racje przyznali..zabawne podejscie
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2011, 20:37:15 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Luty 12, 2011, 09:36:12 » |
|
W sumie masz racjê. Ju¿ wystarczaj±co du¿o wysi³ku, nerwów i prób poni¿ania by³o na mnie. No niestety ula w¶ciek³ych szerszeni nie nale¿y zaczepiaæ. Za du¿o tego wiêc zbywam...
S± fora normalne i nie. S± ludzie i parapety...
Pozderka...
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2011, 20:37:30 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Kwiecieñ 20, 2011, 13:17:38 » |
|
Komu zawdziêczamy to nieuzasadnione i nieregulaminowe usunêcie postu: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6733.msg76339#msg76339w watku: NIEZWYKLE WA¯NE INFORMACJE moj poprzednio usuniety post zawiera opowiedz "why" - akceptowaln±. ten natomiast niee
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 20, 2011, 13:18:12 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #5 : Kwiecieñ 20, 2011, 20:22:47 » |
|
Nie mnie.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 20, 2011, 20:23:58 » |
|
ja te¿ nie
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Kwiecieñ 20, 2011, 21:30:54 » |
|
z pewno¶ci± jaki¶ katol siê o¶mieli³... wszak wed³ug Phi wszystk oco najgorsze to katolicy, nawet ich dzieci s± jakie¶ takie bachorowate i podmarszczone...
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Kwiecieñ 20, 2011, 21:35:16 » |
|
obawiam sie ze nie zrozumia³e¶ tego posta, gdy¿ nie o¶mieli³e¶ siê spojrzeæ/przyjrzeæ, zerknij kiedy¶
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Kwiecieñ 28, 2011, 14:57:45 » |
|
Zostawmy tamto, bo mieszasz podmioty omówienia Wracam do tematu. Wciaz uzasadnienie niejawne. Skoro nie janneth, nie channel, to proszê o wypowiedz janusza lub Darka.. czemu mia³o s³u¿yæ "utajnienie" tej NIEZWYKLE WA¯NEJ INFORMACJI???
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #10 : Kwiecieñ 28, 2011, 19:35:25 » |
|
Nie mam pojêcia kto to usun±³, mo¿e przypadkiem kto¶ co¶ niew³a¶ciwie nacisn±³, a chcia³ co¶ innego wywaliæ i nawet nie zwróci³ na to uwagi. Nie widzê nic niew³a¶ciwego w tym po¶cie i przywracam go na jego miejsce.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #11 : Kwiecieñ 28, 2011, 19:36:53 » |
|
Wyrzucaj±c post do ¶mietnika, podpisujê siê pod nim imieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 06, 2012, 20:19:49 » |
|
ako przyklad dam Darka, ktory bez sensu zaatakowal mnie, abym ustawila sie w szeregu, a ja contruje;)
UPRZEJMOSC NIC NIE KOSZTUJE! Oj, nie mia³em najmniejszego zamiaru nikogo atakowaæ ni ustawiaæ w jakim¶ szeregu, a tylko delikatnie zwróciæ uwagê na pewne aspekty. Je¶li odebra³a¶ to jako atak to przepraszam. Daleki jestem od atakowania kogokolwiek. Tyle tytu³em wyja¶nienia i ofa.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 06, 2012, 20:27:32 » |
|
Kiedys czytalam w prasie sytuacje zolnierza powracajacego z Afganistanu, ktorego zona w "bambuko" zrobila... Zarabial chlopak na rodzine i nagle ZONA oskarzyla go o znecanie sie/i poszla z pieniedzmi/ itp.etc. (oczywiscie sad uznal). Chlopaka, ktory cieszyl sie, ze WROCIC wsadzili do "pierdla" ale ON nagle powiedzial do watchersa, UWAZAJ GNOJKU, DO zolnierza mowisz... A powiem do OFICERA!
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 06, 2012, 20:34:30 » |
|
Nie pe³niê tu nijakiej nadrzêdnej roli, ot, pilnujê tylko prz±dku i ta uwaga by³a tylko delikatnym wskazaniem nowemu forumowiczowi, ¿e lepiej by³oby dla niego pamiêtaæ o pewnych, uregulowanych na tym forum aspektach, a niestosowanie których mo¿e "odbiæ siê czkawk±". Czyli to ja wychyli³em sie przed szereg ale widaæ nie ma sensu bo ... "jeszcze siê taki nie urodzi³ co by ka¿demu dogodzi³".
Odp³ynêli¶my od tematu.
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Marzec 06, 2012, 20:39:57 » |
|
Plywania mnie NIKT nie musi uczyc. Ale pod batem Admina, nie ma sensu rozruszac wiekszych tematow, w koncu TY Darek decydujesz co przez kanal "POWINNO PRZEJSC". Taki lancuch silny, jak najmniejsze OGNIWO wytrzyma.
Pa!
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #16 : Marzec 06, 2012, 21:07:35 » |
|
Sk±d u Ciebie takie nastawienie? Czy komukolwiek zabroni³em co¶ kiedy¶ pisaæ? No ale có¿, Twoja wola i nie mnie zmieniaæ mój wizerunek w Twoich oczach.
|
|
|
|
|
|
|
Astre
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Marzec 06, 2012, 21:29:29 » |
|
Sk±d u Ciebie takie nastawienie? Czy komukolwiek zabroni³em co¶ kiedy¶ pisaæ? To nie nastawienie ! To my¶lowe wzorce (czytaj : programy), które ''ludzkiej istocie'' karz± wierzyæ w ich prawdziwe istnienie..., z racji, ¿e nie posiadaj± innych odno¶ników.....
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2012, 21:30:23 wys³ane przez Astre »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 04, 2012, 09:57:06 » |
|
Posta >PHI<,dotycz±cego szukanego tematu, przenios³em do odpowiedniejszego w±tku >>.
|
|
|
|
|
|
|
|