KUNDALINI CIA£O KRZEMOWE Obserwuj±c dzisiejszy ¶wiat duchowy widzê jak nadal jest wielkie niezrozumienie wielu duchowych pojêæ, miêdzy innymi pojêæ: Kundalini i Wniebowst±pienie. Nadal s± to najbardziej niezrozumia³e procesy na ca³ym ¶wiecie, nadal jest to tajemnica dla ludzko¶ci, pomimo ¿e ka¿dego dnia czytam nawet na naszej Ksiêdze Go¶ci pisane s³owa – moje Kundalini ... tak, ale to tylko twoje s³owa i twoja diagnoza ... poniewa¿ prawda ma zupe³nie inne oblicze.
Wiele osób chce p³ywaæ w Energii Kundalini, tworz± w³asne story, techniki, nauki ... ale to jest takie p³ywanie bez wody. Wiele usi³uje p³ywaæ ale nie ma na ten temat ¿adnej wiedzy i pompuj± w swoje nieoczyszczone cia³o nieznane im energie, a skutki bywaj± op³akane.
Energia Kundalini jest rozbudzona na wielu poziomach:
najczê¶ciej spotykana na podstawowym poziomie w ludzkim ciele tzw. samorealizacja, która ci±gle jest zbyt ma³a aby po³±czyæ siê ze Wszech¶wiatem.
A ta najbardziej subtelna, naj¶wiêtsza, najpotê¿niejsza we Wszech¶wiecie budzi siê w zwyk³ym ¶miertelniku tylko w pewnych okoliczno¶ciach. Musimy wiedzieæ i zdaæ sobie z tego sprawê, ¿e nawet Riszi (¶wiêci, mêdrcy), którzy codziennie obcowali z Bogiem nie mogli sami przebudziæ Energii Kundalini, tym bardziej za pomoc± innych osób, pseudo-nauczycieli.
Maj±c na uwadze t± potê¿n± prawdê nale¿y siê uwa¿nie zastanowiæ nad sob± i w³asnym postêpowaniem, aby nie wywo³aæ u siebie zupe³nie innych skutków ni¿ te oczekiwane.
Kundalini to stara wiedza, nie jest odkryciem naszych czasów, ale niestety ludzie na ten temat maj± sk±p± wiedzê. Tylko osoby przechodz±ce taki proces s± w stanie powiedzieæ co¶ wiêcej.
Wiadomo, ¿e Energia Kundalini jest Bogini± Wszech¶wiata i wciela siê w nasze cia³o z wielk± trudno¶ci±, kiedy zostan± z niego wyrzucone wszystkie negatywne si³y a cz³owiek jest sprawiedliwy, dobry i rz±dzi siê kosmicznymi prawami.
Energia Kundalini niszczy bezlito¶nie wszystkie demony, poniewa¿ jest dla cz³owieka niczym Matka, która chroni swoje dzieci. Kszta³tuje umys³ cz³owieka jako poszukiwacza prawdy, oczyszcza drogi i usuwa poszczególne demony, które ci±gle prze¶laduj± cz³owieka dopóki ¿yje na tej Ziemi.
Energia Kundalini buduje równie¿ po³±czenia Boskie przy³±czaj±ce jednostki do zbiorowych wy¿szych ¶wiadomo¶ci. Kiedy cz³owiek zostaje tak przy³±czony otrzymuje specjalne uprawnienia. Budzi siê w jego kana³ach jeszcze wiêksza moc, si³y ochronne, m±dro¶æ i taki cz³owiek ju¿ nie bywa niezauwa¿ony w swoim ¶rodowisku, staje siê autorytetem.
Ale i jest tak¿e kto¶, kto go bardzo nie lubi i ci±gle stara siê podcinaæ mu nogi, jednym s³owem przebudzeni w Energii Kundalini nie maj± na tej Ziemi ró¿owego ¿ycia.
Osoby z przebudzonym Kundalini dziel± siê na grupy, dwie najpotê¿niejsze to:
-osoby pracuj±ce w s³u¿bie dla innych, popychaj± do przodu ludzk± ewolucjê, uzdrawiaj± choroby, oczyszczaj± drogi i ucz± ¦wiêtej Prawdy, s± pionierami na nowych ¶cie¿kach
-druga grupa, to osoby, które wycofuj± siê z ¿ycia, prowadz± ju¿ bardzo przyziemne ¿ycie i ca³kowicie ³±cz± siê z Bogiem.
W dzisiejszych czasach jest du¿o ludzi, którzy za wszelk± cenê chc± przebudziæ Energiê Kundalini, nawet bywa, ¿e wznosz± swoje wewnêtrzne energie na wysoki poziom, ale wcale to nie znaczy, ¿e zostaj± przy³±czeni do Wszech¶wiata. Wiele osób poprzez Energiê Kundalini chce tylko odzwierciedlaæ siebie – jako co¶ wielkiego, i wielu osobom to siê udaje, ale to jest tylko odd¼wiêk ich ego, które wprowadza ich na manowce.
Spontaniczne przebudzenie Kundalini...
mogê to tylko uj±æ poetycko.
¯y³am w ciszy, w samotni, z sercem zranionym
cierniami zarasta³y moje drogi
bezradna na wszystkie cierpienia
przybita do ziemi, jak do w³asnego krzy¿a ...
ale Ty przyby³e¶ w tajemnicz± noc
zapali³e¶ w moim ciele wielki po¿ar
wype³ni³e¶ me serce w³asnym powietrzem
i z³ama³e¶ mnie ca³± ...
i poruszy³ mnie martw± Boski oddech
z prêdko¶ci± ¶wiat³a rozla³ siê w moich ¿y³ach
i poczu³am w ca³ym swoim jestestwie
jak± mi³o¶ci± jest Boskie tchnienie ...
i uciek³ gdzie¶ z serca ciê¿ar
a Ty wci±gn±³e¶ mnie wysoko we w³asny eter
i przyj±³e¶ mnie do siebie jako b³ogos³awiony dar,
chocia¿ wcale o to nie zabiega³am ...
Przez d³ugi czas nauki o Kundalini by³y tajne, trzymano je w wielkiej tajemnicy, zosta³y tylko kana³y samorealizacji, ale to jest akt symboliczny, nauki przerobione na ludzkie potrzeby i nie ma z tym nic wspólnego prawdziwy proces Kundalini.
Wniebowst±pienie
obejmuje dwa etapy: duchowe i fizyczne.
1. Duchowe – polega na wyzwoleniu duszy poprzez opuszczenie cia³a fizycznego. Ka¿da dusza, która rozwinê³a siê na tyle w ¶wiadomo¶ci i zrozumieniu mo¿e przej¶æ przez proces duchowego wznoszenia siê. Jest to uproszczony odpowiednik pojêcia: dusza posz³a po ¶mierci do nieba.
2. Fizyczne wzniesienie siê jakie ma nast±piæ w przysz³o¶ci, takie jak nam zademonstrowa³ Jezus Chrystus jest póki co zarezerwowane dla niewielu wybranych dusz, które osi±gnê³y bardzo wysoki duchowy poziom. Ju¿ w pe³ni opanowali fizyczne, emocjonalne, umys³owe i duchowe aspekty ¿ycia i s± w stanie podj±æ swoje cia³o do wy¿szych sfer. Zabieraj± ze sob± swoje ostatnie cia³o.
Sekret fizycznego Wniebowst±pienia: odm³odzenie, doskona³e zdrowie i nie¶miertelno¶æ i wystêpuje w dwojaki sposób:
a. Obejmuje w pe³ni mi³o¶æ do Boga: emocjonalnie i umys³owo
b. Zostaje przeprogramowane DNA, w ciele musi nast±piæ Boska konfiguracja atomów i moleku³, które budz± inteligentne ¿ycie we Wszech¶wiecie. Kiedy w ludzkich komórkach rozpoczyna siê ¶wietlisty proces natychmiast widzimy du¿e ró¿nice w jego wygl±dzie. Kiedy rusz± wszystkie klawisze DNA (kody) budzi siê naddusza i taki cz³owiek wychodzi poza karmê.
Nie jest to ³atwy proces, musz± byæ usuniête wszystkie blokady. Trzeba dobrze zrozumieæ w³asn± karmê. Ka¿da dusza ma swój g³ówny szablon zakodowany w DNA. W chwili aktywacji komórek fizycznego cia³a pod wp³ywem ¶wiat³a zaczyna siê jego mutowanie jako lekkiej formy cia³a. Taki proces trwa oko³o 12 lat. Wniebowst±pienie przy¶piesza logarytmicznie, zaczyna siê powoli i w marê czasu buduje siê w si³ê. Je¶li bêdzie zachowane prawid³owe tempo proces skoñczy siê szybciej, je¶li nie, mo¿e przed³u¿yæ siê na nastêpne kilkadziesi±t lat.
Proces w du¿ej mierze zale¿y od zrozumienia w³asnej duszy, zwiêkszonej ¶wiadomo¶ci i ró¿nych duchowych technik (modlitwy, medytacje ... ). Ka¿da osoba posiada inny szablon DNA tote¿ bêdzie inaczej aktywowana dusza i cia³o, ka¿dy musi znale¼æ w³asne recepty.
W tym procesie cz³owiek musi przej¶æ ró¿ne poziomy, musi wej¶æ w ró¿ne wzory energii, przej¶æ ponownie w ¶wiête wzory i specjalne miejsca mocy. Przechodzi na nowo przez Labirynty Amenti, aktywuj±c ¶wietlisty ogieñ.
Nasze energetyczne szablony s± polem ¶wiat³a, w naszym ciele zaczyna siê go wyzwalaæ coraz wiêcej, w naszych energetycznych polach wystêpuje ¶wiêta geometryczna konfiguracja, która otwiera pole aury i meridiany w energetycznym planie duszy. Ka¿dy poziom posiada specyficzn± geometryczn± konfiguracjê. Analogie cz³owieka komórki mo¿emy znale¼æ w zwyk³ej wodzie; kiedy woda posiada super zaopatrzone pole elektromagnetyczne jej cz±steczki tworz± sze¶ciok±tny kszta³t. Jak wiemy ludzki organizm jest zbudowany g³ównie z wody i kiedy bywa bombardowany wysok± czêstotliwo¶ci± elektromagnetycznych fal zaczyna siê transmutacja. Nasz pojazd duszy prawid³owo wykszta³cony równie¿ posiada sze¶ciok±tny kszta³t (Merkabah).
Czym przez cia³o cz³owieka przep³ywa silniejszy strumieñ elektromagnetyczny tym proces przebiega szybciej ale bywa uci±¿liwy. Nie jest ³atwo ¿yæ kiedy w naszych meridianach kr±¿± fotony potê¿nego ¶wiat³a z prêdko¶ci± wiêksz± ni¿ ¶wiat³o.
W roku 2000 czu³am w swoim ciele maleñkie elektryczne wy³adowania, by³y grubo¶ci nitki, ale ju¿ dawa³y siê mocno we znaki. Potem przyby³ silniejszy strumieñ, grubo¶ci krêgos³upa, to by³o dla mnie nie do wytrzymania ... ³udzi³am siê, ¿e z biegiem czasu zmniejszy siê ... niestety, ten proces przy¶pieszy³ i mocno siê rozszerzy³ na ca³e cia³o i poza niego, czujê równie¿ pulsowanie tego pr±du poza cia³em. Obecnie prawie ka¿dej nocy p³ynie przeze mnie potê¿na rzeka elektryczno¶ci i powiem szczerze, nie jest to mi³e i piêkne do¶wiadczenie ... czujê siê jak elektrownia atomowa ... s³yszê przelot tej energii niczym lataj±ce po moim ciele odrzutowce, najmocniej pracuje w g³owie. Kiedy siê nasila nie jestem w stanie podnie¶æ g³owy z poduszki, obecnie od kilku tygodni zauwa¿y³am, ¿e ten proces nasila siê tak¿e w ci±gu dnia... i nie ma koñca ... i nie wiem czy bêdzie ... naprawdê nie wiem jak to siê skoñczy, i czy siê skoñczy... mo¿e przejdzie w inny proces? Zawsze mnie czym¶ zaskakuje. Nie jest mi ³atwo z tym ¿yæ, ludzie nie rozumiej± o czym mówiê, wiêc przesta³am im t³umaczyæ i s³uchaæ „dobrych rad” co mam z tym zrobiæ. Póki co pomaga mi zwyk³a woda, tote¿ pij± ja na ¶niadanie ... a pó¼niej wyruszam na basen, poniewa¿ zauwa¿y³am, ¿e woda poprawia przep³yw tej energii. Czujê siê w kontakcie z ni± znacznie lepiej.
¦wiêta geometria zaczyna tworzyæ siê w aurze i aby ten proces otworzyæ nale¿y w³o¿yæ w³asn± pracê, np., modlitwa i mi³o¶æ do Boga, które motywuj± nasze komórki.
Je¶li u¿yjemy prawid³owych technik w ciele zaczyna siê nowy proces, ale nale¿y równie¿ wiedzieæ, ¿e osoby, które chc± na si³ê wymusiæ ten proces mog± spowodowaæ we w³asnym ciele negatywne skutki. Du¿o osób uprawia przeró¿ne techniki duchowe, lecz zapominaj± o najwa¿niejszym, o mi³o¶ci Bo¿ej.
Cia³o, które zaczyna siê mutowaæ w procesie wniebowst±pienia jest ju¿ ¶wietlist± form± przygotowan± przez Energiê Kundalini a organizm zaczyna zmieniaæ siê w krzem, i jest przeciwieñstwem do cia³a, które opiera siê na wêglu. CO2 jest konwertowany na S1O2. Krzem jest formu³± wspólnych kryszta³ów kwarcu. Jak wiemy kwarc mieni siê i b³yska, dlatego i te cia³a, które zaczynaj± siê zmieniaæ nabieraj± blasku.
Nasz trzeci wymiar i poziom zwany pi±tym wymiarem znacznie siê ró¿ni±. Pi±ty wymiar jest miejscem nieopisanego piêkna, wszystko ¶wieci i wibruje, nie ma tam narodzin, nie ma ¶mierci, chorób, starzenia siê i strachu.
W roku 2000 zaczê³am spontanicznie do¶wiadczaæ wgl±du w inne wymiary, pierwsze co zauwa¿y³am to niezwykle piêkne barwy i mocno iluminuj±ce ¶wiat³o. Niby widzia³am te same obrazy jakie mo¿na spotkaæ na Ziemi, np. kwiaty, ale nigdy tutaj na Ziemi nie widzia³am ich a¿ tak niewypowiedzianie piêknych. Obserwowa³am równie¿ przyrodê jakiej nigdy nie widzia³am na Ziemi, w tamtym czasie do¶wiadcza³am wizji cudownych kwiatów, by³o du¿o ró¿, nawet w niebieskim kolorze, ró¿nych gatunków lilii, jakich nigdy wcze¶niej nie widzia³am, zio³a, podchodzi³y do mnie zwierzêta, miêdzy nimi by³ wspania³y jaguar o szmaragdowych oczach, który ³asi³ siê do mnie. W tym samym czasie zaczê³y siê pojawiaæ w moim ¿yciu dusze zmar³ych osób, które kiedy¶ zna³am w tym ¿yciu, wielu z nich od dzieciñstwa. Co mnie w nich uderzy³o i mocno zdziwi³o, dusze wyzwolone by³y niezwykle piêkne i m³ode. Dusze niewyzwolone by³y smutne, utrapione, wygl±da³y na chore i jakby przykryte mg³±. Zawsze wiem kiedy potrzebuj± pomocy.
Ka¿dy cz³owiek nosi w sobie jedno wielkie marzenie, które jest g³êboko ukryte w ¶wiadomo¶ci zbiorowej; przeobra¿enie siê ze zwyk³ego cz³owieka w wielk± osobowo¶æ o super ludzkich mocach. Jest to pamiêæ o nas samych ukryta g³êboko w nas. Mieli¶my ju¿ swoje wzloty i upadki, przeszli¶my ze ¶wiat³a, mi³o¶ci, pokoju, harmonii do ciemno¶ci. W naszych cia³ach istnieje pamiêæ tego wszystkiego, ukryta w naszych osobistych szablonach. Ka¿dy z nas ma swój osobisty zapis, podobnie jak Ziemia ma swój zapis ³±cznie z nami wszystkimi, którzy kiedykolwiek na niej ¿yli, i ze wszystkimi zdarzeniami: dobrymi i z³ymi (labirynty Amentis).
Obecnie zbli¿amy siê do fazy kiedy bêdzie stopniowo nastêpowaæ przej¶cie od naszych cia³ wêglowych do l¿ejszych cia³ i chocia¿ ta transformacja wydaje nam siê nie wiarygodna to jednak na przestrzeni 2000 lat spotkali¶my ju¿ osoby, które mia³y cia³a o wyj±tkowych mo¿liwo¶ciach i wniebowst±pi³y.
Ludzkie cia³o sk³ada siê z ró¿nych wewnêtrznych uk³adów i narz±dów, które zasadniczo sk³adaj± siê z tkanek i b³on. Tkanki zawieraj± zdrowe procentowe zawarto¶ci wêgla i wêglowodanów, jako podstawowych sk³adników. Dlatego obecne organy uwa¿ane s± za wêglowe w oparciu obecno¶ci wysokiego odsetka wêgla.
Wêgiel jest amorficznym elementem, który nie zezwala aby komórki posiada³y wiele ¶wiat³a. W przekszta³conych komórkach, które zmieniaj± siê w cia³o ¶wietliste dwutlenek wêgla przeobra¿a siê w krystaliczne cz±steczki, które mog± zawieraæ du¿o ¶wiat³a. ¦wietliste cia³o okre¶lono równie¿ jako krystaliczne cia³o, które zbudowane ju¿ jest na bazie krzemu. Zanim to nast±pi zaistniej± w ciele ró¿ne zmiany, gdzie sk³adowe elementy wêgla bêd± stopniowo przeobra¿aæ siê w krystaliczne. Tak zmienione komórki pozwalaj± przyci±gn±æ i utrzymaæ o wiele wiêcej ¶wiat³a. Podczas tego procesu nast±pi± kolejne istotne zmiany na poziomie genetycznym. Aby to zrozumieæ musimy przyjrzeæ siê pojedynczej ¿ywej komórce. To jest budulec wszystkich organizmów, w tym cia³a ludzkiego. Szacuje siê, ¿e cia³o ludzkie sk³ada siê z prawie 100 bilionów komórek. Ka¿da komórka ma j±dro jako podstawowy sk³adnik. Miêdzy innymi jadro sk³ada siê z cz±steczek DNA. G³ównym zadaniem DNA jest d³ugotrwa³e przechowywanie informacji. Podobnie nasza Ziemia posiada w swoim j±drze taki zapis (Hall Amenti), jest to rekord ¶mierci i ¿ycia, w³a¶nie w tym miejscu schowana jest ca³a wiedza o m±dro¶æ Ziemi i ludzko¶ci, wszystko co siê tu kiedykolwiek wydarzy³o. Tutaj znajduj± siê wszystkie kody i instrukcje oraz plany jak mamy sobie dalej radziæ. Oczywi¶cie s± ludzie na tej planecie, którzy wiedz± o tym zapisie i szukaj± wej¶cia do tej tajemnicy, póki co jeszcze nikomu siê to nie uda³o. Jedni mówi±, ¿e pilnuje jej sfinks, inni szukaj± jeszcze w innych miejscach na Ziemi.
Podobne zapisy, instrukcje i plany s± zapisane w naszych komórkach. G³ówne segmenty DNA, które wykonuj± te polecenia nazwane s± genami. DNA niesie genetyczn± informacjê z pokolenia na pokolenie; komórka rozwija w ³onie matki dziecko razem ze wszystkimi narz±dami wewnêtrznymi i zewnêtrznymi, oraz ró¿ne procesy, które czyni± go cz³owiekiem. DNA decyduje o kolorze oczu, cechach fizycznych i zachowaniu, i to wszystko zapisane jest w tej jednej komórce, z której rozwija siê ludzkie dziecko.
Labirynty Amenti jest to siedziba najwiêkszej Prawdy, wiedzy i m±dro¶ci. Nosz± tak¿e inne nazwy, np. Ko³o Karmy, czyli iluzja w czasie.
Wszystkie te same zapisy znajdziemy w pi±tym wymiarze, bêd± tam równie¿ nasze my¶li, emocje, do¶wiadczenia, wszystko to co siê dzieje na naszej planecie od zarania dziejów. Zapis w pi±tym wymiarze nazywa siê Ksiêg± Akashy. Znajdziemy tam wszystkie informacje dotycz±ce naszej duszy, jej podró¿y w czasie i wyja¶nienie dlaczego ma w³a¶nie takie przeznaczenie. W tym miejscu mo¿emy to wszystko obejrzeæ jak na filmie. Jest to specyficzna biblioteka informacji zawieszonych niczym videopliki, tak jakby kto¶ wszystko nagra³ i schowa³ w archiwum. Postrzegam je jako ko³o, które siê krêci a od jego ¶rodka jak niteczki zawieszone s± ró¿ne pliki niczym kartki w ksi±¿ce ze wszystkich zdarzeñ.
Labirynty Amenti ucz± o tajemnicach czasu, przestrzeni, alchemii i dziewiêciu wymiarach. I tak naprawdê nikt nie mo¿e przekroczyæ tych bram bez specjalnego zaproszenia, tote¿ nie udaje siê tam nikomu dotrzeæ mimo usilnych prób.
Ca³a strefa Amenti posiada oryginalne 12 nici DNA. Kiedy strefa Amenti zostanie energetycznie wyrównana i zostanie przywrócona integracja, labirynty Amenti mog± zostaæ otwarte, zostanie przywrócony genetyczny odcisk, znaczy pole morfogeniczne z Alcyone zostanie reintegrowane w strefê Amenti.
Naukowcy stwierdzili, ¿e DNA sk³ada siê z dwóch nici, i wystêpuje jako podwójne helix lub wygl±daj±ce jak razem skrêcone drabiny. Innym wa¿nym odkryciem jest, ¿e 90 % genów w istniej±cych ³añcuchach DNA nie s± u¿ywane, st±d nosz± nazwê ¶mieciowego DNA. Spo¶ród pozosta³ych genów ka¿dy odnosi siê do konkretnej cechy, np., kolor w³osów lub wysoko¶æ ... itd. Te cz±steczki DNA s± takie same w ka¿dej jednej komórce ze 100 bilionów w ludzkim organizmie i s± unikalne dla ka¿dego cz³owieka na Ziemi. I tak naprawdê naukowcy nie maj± pojêcia co jest ukryte w cz±steczkach DNA, które s± w stanie u¶pienia. Jest to olbrzymia ilo¶æ ró¿nych pasm, które sta³y siê nieaktywne, kiedy ludzko¶æ pogr±¿y³a siê w ciemno¶ci. ¯yjemy tylko za pomoc± dwóch nici DNA, które maj± wszystkie fizyczne i funkcjonalne informacje niezbêdne do rutynowych dzia³añ cz³owieka.
Bardzo wa¿nym krokiem w transmutacji cia³a fizycznego w cia³o ¶wietliste jest aktywacja ¶mieciowego DNA, w³a¶nie te 90% nieaktywnych genów a tak¿e aktywacja tych u¶pionych pasm. Kiedy ¶mieciowe DNA staje siê aktywne, dziêki temu w ciele fizycznym zachodz± nowe cechy a aktywacja dodatkowych pasm zwalnia informacje w nich przechowywanych, wówczas mo¿na siê spodziewaæ nadzwyczajnych zdolno¶ci, mocy uzdrawiania, zdolno¶ci do utrzymania ¶wiat³a w komórkach. Aktywacja ¶mieciowego DNA i nieaktywnych pasm bêdzie prowadzona pod ¶cis³± kontrol± ¶wiat³a, które posiadamy w swoim systemie. Istnieje kilka procesów, które wystêpuj± jedne po drugich w celu przekszta³cenia cia³a fizycznego w cia³o ¶wietliste. Takie aktywacje wystêpuj± co jaki¶ czas, kiedy na Ziemi nastêpuje epoka ¶wiat³a, która ma w³asne unikalne cechy dla ka¿dego okresu; równie¿ zostaj± aktywowane procesy DNA.
Proces zachodzi stopniowo pod wp³ywem ¶wiat³a, mo¿na go osi±gn±æ kiedy komórki bêd± mia³y du¿o ¶wiat³a. Ka¿dy etap procesu czyni cia³o l¿ejszym, nie chodzi tutaj o fizyczn± wagê ale o inne struktury oparte na bazie krzemu.
Wêgiel wrzucony w ogieñ pali siê bardzo szybko, ale je¶li wrzucimy w ogieñ diament jego struktura zostaje zachowana. Tote¿ kiedy nasze komórki zostaj± przekszta³cone aby nasze cia³a mog³y przyj±æ olbrzymie ilo¶ci ¶wiat³a, które bêdzie stopniowo nap³ywaæ na nasz± planetê z Centralnego S³oñca, wewnêtrznie wszystkie nasze komórki zostan± zmienione do krystalicznej formy, dziêki czemu bêd± zdolne przekonwertowaæ ¶wiat³o s³oneczne bezpo¶rednio w energiê elektryczn±, Wówczas nasze lekkie jednostki bêd± napêdzane p³ynnym ¶wiat³em. Bêdziemy domagaæ siê promieni s³onecznych zamiast ¿ywno¶ci. Mono krystaliczny krzem bêdzie odbiornikiem i bêdzie dzia³aæ w po³±czeniu z elementami z³ota, palladu i tytanu.
„Oto tajemnicê wam objawiam: Nie wszyscy za¶niemy, ale wszyscy bêdziemy przemienieni. W jednej chwili, w oka mgnieniu, na odg³os tr±by ostatecznej; bo tr±ba zabrzmi i umarli wzbudzeni zostan± jako nie ska¿eni, a my zostaniemy przemienieni. Albowiem to, co ska¿one, musi przyoblec siê w to, co nieska¿one, a to, co ¶miertelne, musi przyoblec siê w nie¶miertelno¶æ. A gdy to, co ska¿one, przyoblecze siê w to, co nieska¿one, i to, co ¶miertelne, przyoblecze siê w nie¶miertelno¶æ, wtedy wype³ni siê s³owo napisane: Poch³oniêta jest ¶mieræ w zwyciêstwie! Gdzie¿ jest, o ¶mierci, zwyciêstwo twoje? Gdzie¿ jest, o ¶mierci, ¿±d³o twoje? A ¿±d³em ¶mierci jest grzech, a moc± grzechu jest zakon; Ale Bogu niech bêd± dziêki, który nam daje zwyciêstwo przez Pana naszego, Jezusa Chrystusa. A tak, bracia moi mili, b±d¼cie stali, niewzruszeni, zawsze pe³ni zapa³u do pracy dla Pana, wiedz±c, ¿e trud wasz nie jest daremny w Panu”.
(1 Kor. 15:51-58 )
Jednak nie ka¿dy do¶wiadczy takiej transformacji. Wiele osób odejdzie na ten czas z Ziemi, poniewa¿ nie bêd± w stanie przyj±æ w siebie takiej ilo¶ci ¶wiat³a, które pomo¿e im przetrwaæ w wy¿szym wymiarze. Te dusze, które zmieni± swoj± strukturê wêglow± w krzem bêd± tworzyæ Z³oty Wiek. Bêd± w stanie wznie¶æ siê bez wychodzenia z cia³a. Nigdy dot±d w historii tego wszech¶wiata nie by³o tak du¿ego skoku w ewolucji.
cdn...
30 May 2012
WIES£AWA
http://www.vismaya-maitreya.pl/kundalini_cialo_krzemowe_cz5.html