Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 16:08:36

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Powa¿ne zmiany w PCH  (Przeczytany 15013 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« : Luty 27, 2011, 13:53:06 »

(2011-02-26 21:48:17)

NOWO¦CI
26 lutego 2011

Nowe ¼ród³o informacji

W internecie od czasu do czasu pojawia³y siê pytania czy Lucyna jest jedyn± osob± na Ziemi, przez któr± „przemawia En-Ki“? Czy s± inne potwierdzenia tego, co jest przez Lucynê mówione z innych ¼róde³?

Do tej pory - patrz±c na to z perspektywy naszego Projektu – jedynym wiarygodnym ¼ród³em by³a Lucyna i tego siê konsekwentnie trzymali¶my. Jednak w po³owie zesz³ego roku sprawy zaczê³y siê zmieniaæ. Na pocz±tku czerwca 2010 roku, po sesji publicznej w Mys³owicach otrzyma³em w prezencie p³ytê CD, na której by³o napisane: „Ania – regresing plus En-Ki“.

Po przes³uchaniu nagrania okaza³o siê, ¿e osob±, która mi przekaza³a tê p³ytê by³ specjalista od hipnozy regresyjnej, Pan Boles³aw Zarêbski (ze ¦l±ska), który od 2009 roku przeprowadzi³ kilka sesji hipnozy z mieszkank± Szamotu³, Ann± Doliñsk±. W czasie jednej z  sesji, odezwa³ siê niespodziewanie En-Ki z pro¶b±, aby informacje z tej sesji by³y przekazane komu¶ z Projektu Cheops. Pro¶ba zosta³a spe³niona przez Pana Boles³awa w³a¶nie podczas spotkania w Mys³owicach.

Nasza wspólna sesja z Ani± zosta³a przepowadzona w Szamotu³ach na pocz±tku lipca 2010 roku z udzia³em Pana Boles³awa, Iwony Stankiewicz i moim. To, co us³yszeli¶my od Samuela (En-Ki) ucieszy³o nas i zastanowi³o.  Przede wszystkim - przekaz ten nie tylko potwierdza³ informacje uzyskane przez Lucynê, ale wskazywa³ jaki powinien byæ dalszy ci±g naszych dzia³añ w Egipcie, zapowiada³ znacz±ce zmiany, kontynuacjê wykopalisk i… uaktywnienie Wielkiej Piramidy. Wskazywa³ równie¿ na dodatkowe elementy zwi±zane z zabezpieczeniem Ziemi, o których dotychczas jeszcze nic nie wiedzieli¶my. Zastanawiaj±c± by³a informacja, ¿e Lucyna „na chwilê siê od nas odsunie“ (a ¶ci¶lej od Fundacji „Dar ¦wiatowida“). By³a te¿ pro¶ba, aby „jej na to pozwoliæ, daæ jej odpocz±æ“. Trudno nam by³o wtedy w to wszystko uwierzyæ, gdy¿ nasze wzajemne relacje by³y niezwykle ciep³e, serdeczne. Lucyna by³a Wiceprezesem Fundacji „Dar ¦wiatowida“ i wszelkie dzia³ania zwi±zane z Egiptem by³y z ni± konsultowane jako z osob±, która ma przecie¿ bezpo¶redni kontakt z Nadprezesem (tak nazywali¶my En-Ki).

By³ to okres, kiedy koñczy³em w³a¶nie pisanie ostatnich rozdzia³ów nowej ksi±¿ki „W poszukiwaniu Wielkiego Labiryntu“ i zastanawia³em siê, jak powinienem j± zakoñczyæ, z uwagi na brak konkretnych dzia³añ w Egipcie. W zwi±zku z tym, niektóre tre¶ci sesji z Ani± wprowadzi³em do ostatniego rozdzia³u ksi±¿ki, a sam± Aniê metaforycznie nazwa³em „Anio³em“.

Rezygnacja Lucyny £obos-Brown

Podczas spotkania z Lucyn± i jej mê¿em, Billem Brownem, w Chicago, pod koniec listopada 2010 roku (po kursie Silvy), Lucyna niespodziewanie wrêczy³a mi – jako Prezesowi - oficjalne pismo, w którym z dniem 13 grudnia 2010 roku zrezygnowa³a z funkcji Wiceprezesa Fundacji „z powodów osobistych“.  Owym „powodem osobistym“ by³ sprzeciw mój i pozosta³ych cz³onków Fundacji „Dar ¦wiatowida“, aby w³±czyæ siê w akcjê oficjalnego poparcia dla petycji, zwi±zanej z „naciskiem na w³adze Egiptu“, aby wyda³y pozwolenie na wykopaliska od strony wioski, w celu odkopania ¦wi±tyni Chufu, która ma znajdowaæ siê w tym rejonie. By³a to petycja, w któr± Lucyna i jej m±¿ w³±czyli siê emocjonalnie, choæ – wed³ug opinii naszych egipskich przyjació³ – nie mia³a ¿adnych szans powodzenia. Dzi¶ z perspektywy minionego czasu – mo¿na powiedzieæ, ¿e owa petycja tylko rozw¶cieczy³a dra Zahi Hawassa oraz pracowników Ministerstwa Kultury (do których by³a skierowana), a osoby, które j± zainicjowa³y mia³y bardzo wyra¼nie powiedziane, aby nie zajmowaæ siê wiêcej tym tematem…

Dziêki temu, ¿e Fundacja „Dar ¦wiatowida“ nie w³±czy³a siê w ten „atak na Egipt“ mamy ci±gle „czyste konto“ i mo¿liwo¶ci dalszej, oficjalnej wspó³pracy z placówkami naukowymi w Egipcie oraz z Najwy¿sz± Rad± Staro¿ytno¶ci.

Sesje z Ann± Doliñsk±

Do tej pory – z pomoc± Boles³awa oraz moj± - odby³o siê osiem sesji hipnozy z nowym medium. Zamieszczamy je (wraz z pierwsz± sesj± przeprowadzon± przez Pana Boles³awa w marcu 2009 roku) na naszej stronie w nowym dziale „Sesje z Ann± Doliñsk±“. By³y to sesje prywatne, dlatego z tre¶ci tych sesji usuniête zosta³y osobiste pytania uczestników poszczególnych spotkañ, nie zwi±zane z samym Projektem.

Ocenê tych przekazów pozostawiam Czytelnikom. 

Rola nowego medium

Pojawienie siê nowego medium nie jest i nie mo¿e byæ traktowane, jako „zast±pienie Lucyny - Ani±“. Lucyny nie mo¿na „zast±piæ“, gdy¿ dziêki niej zaistnia³ ca³y Projekt Ratowania Ziemi, dziêki niej powsta³y cztery fundacje i dziêki niej jeste¶my teraz w tym a nie w innym miejscu, je¶li chodzi o Egipt. Pojawienie siê nowej osoby jest kolejnym uwiarygodnieniem samej Lucyny, jest  uzupe³nieniem i wzmocnieniem informacji, które dotychczas p³ynê³y wy³±cznie poprzez ni±.

Kiedy nast±pi spotkanie Lucyny z Ani±?

To pytanie by³o wielokrotnie zadawane przez nas samych na sesjach. Wierzymy, ¿e do takiego spotkania dojdzie w najbli¿szym czasie. Widzimy te¿ wyra¼nie, ¿e Ania nie pojawi³a siê przypadkiem, ¿e „niebo“ przewidzia³o wcze¶niej pewne scenariusze i w ten sposób przygotowa³o nas na wszelkie ewentualno¶ci.

Spotkanie publiczne - konferencja

Jeszcze w tym roku odbêdzie siê spotkanie publiczne zakoñczone sesj± hipnozy z Ann± Doliñsk±. Miejscem spotkania bêdzie Warszawa lub Wroc³aw. Najprawdopodobniej bêdzie to Miêdzynarodowa Konferencja z udzia³em prezenterów z ró¿nych krajów, ale ostateczna decyzja bêdzie podjêta na pocz±tku marca. W miêdzyczasie sesje z Ani± bêd± siê odbywa³y raz w miesi±cu i bêd± umieszczane na naszej stronie. Najwa¿niejsza wiadomo¶æ:

UAKTYWNIENIE ENERGETYCZNE WIELKIEJ PIRAMIDY ORAZ W£¡CZENIE OCHRONY ZIEMI I LUDZI JEST PRZEWIDZIANE JU¯ W TYM,  2011 ROKU. DOK£ADNE INFORMACJE ZOSTAN¡ PODANE PODCZAS SESJI PUBLICZNEJ NA KONFERENCJI.

http://www.projekt-cheops.com/news.aspx?languageId=1&menuId=31&sectionId=54&cmd=
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 17:34:28 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 27, 2011, 14:49:16 »

Kto jest autorem tych s³ów, bo na stronie równie¿ nie widaæ.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #2 : Luty 27, 2011, 15:05:14 »

O roz³amie w PCH to ju¿ od dawna wiadomo ,zobaczymy co z tego wyniknie  Z politowaniem Mamy pocz±tek 2011 roku i poczekamy cierpliwie do jego koñca,mo¿e uaktywni siê piramida Co¶
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 15:09:26 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2011, 15:21:45 »

Po co ma siê uaktywniaæ skoro nibiru nie widaæ, a to mia³ byæ w³a¶nie sposób na obronê przed nibiru.
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 15:23:50 wys³ane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Luty 27, 2011, 15:51:22 »

Kto jest autorem tych s³ów, bo na stronie równie¿ nie widaæ.

Zapewne A. Wójcikiewicz. On jest prezesem fundacji, on nadzoruje tê stronê i z regu³y on zamieszcza wszelkie nowinki. My¶lê wiêc, ¿e i ta jest jego autorstwa, choæ mo¿e zapomnia³ siê podpisaæ. Istnieje równie¿ mo¿liwo¶æ, ¿e kto¶ z administracji strony zamie¶ci³ tê notkê w imieniu p. Andrzeja i st±d brak podpisu.

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #5 : Luty 27, 2011, 22:57:22 »

Po co ma siê uaktywniaæ skoro nibiru nie widaæ, a to mia³ byæ w³a¶nie sposób na obronê przed nibiru.

Tego to akurat nikt pewny nie jest ,zw³aszcza ¿e naukowcy stale co¶ nowego odkrywaj±  http://www.przyszloscwprzeszlosci.info/astrologia-i-magia/90-kosmos/2539-nibiru-odkryta-za-plutonem-jest-olbrzymia-planeta

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 16, 2011, 18:20:11 »

A wiêc zmiany s± bardzo powa¿ne.
Z sesji 112,
g³ównej strony Projektu jasno wynika, ¿e En-Ki przemawiaj±cy przez A.Doliñsk± to nie ten sam En-Ki, który wyra¿a siê poprzez p. Lucynê. I nie by³oby  tym nic nadzwyczajnego,wszak sam En-Ki mówi:

Cytat: En-Ki z sesji 112 L.£.
Prawd± jest kiedy mówi³em, bêdziecie poddawani próbie - wszyscy, bez wyj±tku do koñca. Prawd± jest, ¿e anio³ Anny, która tak¿e nazwa³a siê Izyd±, czyli jej anio³ otrzyma³ zezwolenie, bo tak to mogê okre¶liæ. W³a¶nie nie tylko ten anio³, ale inne anio³y te¿ dosta³y pozwolenie u¿ycia mojego imienia i wystêpowania pod moim imieniem. I tak siê te¿ dzieje, czyli anio³ Anna – Izyda, wystêpuje jako ja, i niby to przekazy s± moje.

(L.£.) - Lucyna £obos

Czyli udzieli³ On swego zezwolenia innym bytom wypowiadaæ siê w jego imieniu, jednak zaraz w nastêpnym zdaniu dodano:

[qute=En-Ki (L.£.)]... No có¿, uwa¿ny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje - zachodzi pewna rozbie¿no¶æ w s³owach. I tak te¿ jest w tym przypadku. Próbie poddawane s± nie tylko fundacje, bo od fundacji te¿, g³ównie trzech fundacji - polskiej, amerykañskiej, niemieckiej - wymagane by³o, ¿eby byæ wzorem do na¶ladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje mia³y byæ filarem dla ludzi, filarem z których bierze siê przyk³ad, bo tego w³a¶nie od was oczekiwali¶my - nie tylko ja. Wiêc - nak³adane s± próby lojalno¶ci, ... [/quote]

nieco dalej:

Cytat: En-Ki (L.£.)
... Mówi³em prawie od pocz±tku, ¿e zw³aszcza trzy fundacje, które wziê³y na siebie odpowiedzialno¶æ prowadzenia Misji do koñca, teraz kiedy ju¿ jest fina³ - prawie fina³ - zaczyna siê bieg. Bieg – "Kto Pierwszy", kto stanie na piedestale i okrzyknie siê zbawicielem, wybawc± Ziemi!? ...

i jeszcze jeden fragment:

Cytat: En-Ki (L.£.)
... - ale ci, którzy od wielu lat zapewniali o wierno¶ci, moralno¶ci, pos³uszeñstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj daj± siê chwyciæ na taki, jak wy to mówicie, na taki niedorzeczny blef!? Wystarczy³o podsun±æ anio³a, który mówi: jestem En-Ki, jestem Samuel i ju¿ ¶wiat jest poruszony.... Jakie¿ to wybitne medium siê pojawi³o?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowa³bym was z ukrycia, mówiê was, bo s³owa moje dotycz± was wszystkich... I ci co bêd± potem czytaæ w internecie te¿.... Wiêc, je¶li kto ma rozum, niech zacznie my¶leæ! I pamiêtajcie o tym co powiedzia³em... SITO. ...

Dostrzegam tu pewne nie¶cis³o¶ci, rozbie¿no¶ci. Nie znam siê na chanelingac, ale wynika z tego, ¿e En-Ki upowa¿ni³ do wystêpowania w swoim imieniu inne byty przemawiaj±ce przez inne moedim'a i w porz±dku, ale czujê w tym wkradanie siê w³asnych odczuæ p.Lucyny. Trudno jej pogodziæ siê z my¶l±, ¿e kto¶ inny przej±³ pa³eczkê, któr± do tej pory ona trzyma³a w swoich rêkach. Oczywi¶cie nie krytykujê, nie atakujê tu równie¿ p. Lucyny ale takie mam nieodparte wra¿enie.
W sesjach z A. Doliñsk± En-Ki zapewnia, ¿e p. Lucyna musi chwilowo odpocz±æ, za¶ ona sama ma chyba brdzo odmienne zdanie w tej materii.
Zapowiada siê "ciekawie" i warto to obserwowaæ, choæ z drugiej strony trochê to przykre. Szkoda, ¿e ewoluuje to w tê stronê.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 16, 2011, 18:20:37 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Maj 17, 2011, 15:02:54 »

Czym¶ innym jest kontakt jednego bytu z kilkoma osobami i robienie przez nich przekazów ... jest to zupe³nie normalne i naturalne zarówno w ¶wiecie duchowym jak i fizycznym. Dyskusje jednej osoby z wieloma.
Ale ju¿ czym¶ innym jest podszywanie siê pod kogo¶ , wykorzystywanie jego autorytetu i ok³amywanie ludzi mistyfikacjom. To jest oszustwo dla zysku zarówno w ¶wiecie duchowym jak i fizycznym.

Zwyk³a nieuczciwo¶æ , bo mo¿na mówiæ za cudz± zgod± w czyim¶ imieniu , to tak. Ale mówiæ i¿ jestem kim¶ kim nie jestem???

I jeszcze takie postacie nazywaæ anio³ami? To chyba ju¿ kompletne zatracenie zrozumienia i odwrócenia warto¶ci etyczno moralnych.

A jeszcze na dodatek k³amaæ i¿ siê jest równocze¶nie Enki  i Izyd±?
To bardzo dziwne obyczaje dziwne jeszcze bardziej  gdy budz± zaufanie do takiego bytu miast refleksji dlaczego tak k³amie , jaki ma ukryty cel?

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 08, 2011, 20:50:02 »

W sesji114 czytamy:

Cytat: orêdzie En-Ki
ORÊDZIE ENKI

EN-KI

Witajcie, witajcie moje jaskó³ki. Przerywam to moje urlopowanie bo taka potrzeba czasu nast±pi³a. Cieszê siê, cieszê siê, ¿e mogê – chocia¿ chwilê tutaj byæ z wami – i tak na wstêpie dziêkujê, dziêkujê za pamiêæ jakie kwiaty lubiê, bo w³a¶nie te lilie, pamiêtali¶cie, dziêkujê. A teraz chcia³bym poruszyæ sprawê bardzo istotn±, która mnie dotyka. Oto – g³o¶nym echem to ju¿ siê rozchodzi – sprawa polskiej fundacji i nowego medium, które to teraz przekazy ma. Najpierw wyja¶niê na czym ca³a sztuka polega, a potem powiem co¶ co na pewno dotrze do waszych umys³ów i sumienia.
Otó¿ Anna – Izyda, nowe medium polskiej fundacji.
I teraz ju¿ zaczynamy. Prawd± jest kiedy mówi³em, bêdziecie poddawani próbie – wszyscy, bez wyj±tku do koñca. Prawd± jest, ¿e anio³ Anny, która tak¿e nazwa³a siê Izyd±, czyli jej anio³ otrzyma³ zezwolenie, bo tak to mogê okre¶liæ. W³a¶nie nie tylko ten anio³, ale inne anio³y te¿ dosta³y pozwolenie u¿ycia mojego imienia i wystêpowania pod moim imieniem. I tak siê te¿ dzieje, czyli anio³ Anna – Izyda, wystêpuje jako ja i niby to przekazy s± moje. No có¿, uwa¿ny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje – zachodzi pewna rozbie¿no¶æ w s³owach. I tak te¿ jest w tym przypadku. Próbie poddawane s± nie tylko fundacje, bo od fundacji te¿, g³ównie trzech fundacji – polskiej, amerykañskiej, niemieckiej – wymagane by³o, ¿eby byæ wzorem do na¶ladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje mia³y byæ filarem dla ludzi, filarem z których bierze siê przyk³ad, bo tego w³a¶nie od was oczekiwali¶my – nie tylko ja.
Wiêc nak³adane s± próby lojalno¶ci, pos³uszeñstwa i zaufania.
To co siê wydarzy³o w fundacji polskiej okre¶li³bym mianem próby. I teraz jeszcze co¶ wyja¶niê. Organizacji Misji Ratowania Ziemi powsta³o du¿o, bardzo du¿o i wszystkie mówi± o mi³o¶ci, o tym, ¿e ratuj± Ziemiê. A ile w tym jest prawdy, a ile w tym jest w³asnego, takiego ziemskiego ego? Tak ego!
Mówi³em prawie od pocz±tku, ¿e zw³aszcza trzy fundacje, które wziê³y na siebie odpowiedzialno¶æ prowadzenia Misji do koñca, teraz, kiedy ju¿ jest fina³ – prawie fina³ – zaczyna siê bieg. Bieg – KTO PIERWSZY, kto stanie na piedestale i okrzyknie siê zbawicielem, wybawc± Ziemi?!
No wiêc teraz s³owa te skierujê nie tylko do tych trzech fundacji, bo by³oby to krzywdz±ce, ale do wszystkich tych, którzy dzisiaj mówi± – to my ratujemy Ziemiê, to my jeste¶my najlepsi!!!
Bo tak siê s³yszy. Tych anio³ów dzisiaj co na Ziemi dzia³aj± daj±c podszepty – tego jeszcze nie by³o. Teraz jest.

I teraz konkretnie, bo g³ównie to chcê powiedzieæ, niech bêdzie to mocne co powiem, ale czas najwy¿szy, ¿eby¶cie u¶wiadomili sobie powagê sytuacji.
Otó¿ nad wszystkimi organizacjami s± ustawione sita. Wiecie jak wygl±da sito do przesiewania... I do tego sita wpadaj± k³osy, bo ziarno ju¿ jest dojrza³e. Kiedy sito siê zape³ni zacznie siê potrz±sanie. Oczka wcale nie s± du¿e, na tyle tylko, ¿eby przelecia³o ziarno – plewy zostan±. Naszym marzeniem by³oby, ¿eby ca³e ziarno zosta³o przesiane, co by nikt nie zosta³ pomiêdzy tymi plewami, wiêc je¶li to sobie u¶wiadomicie co zosta³o ju¿ uczynione, czyli roz³o¿one sita nad wami... Nie wymagamy od ludzi nie¶wiadomych, bo na takich bêdziemy patrzeæ innym okiem – ale ci, którzy od wielu lat zapewniali o wierno¶ci, moralno¶ci, pos³uszeñstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj daj± siê chwyciæ na taki, jak wy to mówicie, na taki niedorzeczny blef?!
Wystarczy³o podsun±æ anio³a, który mówi: jestem En-Ki, jestem Samuel i ju¿ ¶wiat jest poruszony... Jakie¿ to wybitne medium siê pojawi³o?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowa³bym was z ukrycia, mówiê was, bo s³owa moje dotycz± was wszystkich...
I ci co bêd± potem czytaæ w Internecie te¿.... Wiêc je¶li kto ma rozum, niech zacznie my¶leæ! I pamiêtajcie o tym co powiedzia³em... SITO. I je¶li nadmuchacie swoje ego, w ¿aden sposób przez te sita siê nie przeci¶niecie, bo Ziemia, Ziemia musi byæ usiana ziarnem, a nie plewami.

Je¶li bêdzie jeszcze pytanie pod moim adresem, to ju¿ w moim imieniu odpowie syn mój – ja zostanê – bo mi³o mi tutaj byæ razem z wami, ale ju¿ siê nie odezwê. Teraz zosta³em przymuszony do tego, ¿eby wyja¶niæ, wyja¶niæ t± sprawê medium, nowego medium z Polski. Teraz ju¿ oddajê g³os mojemu synowi.
Dziêkujê.

Mówcie co chcecie, ale porównuj±c sesje z Ann± Doliñsk± i Lucyn± £obos coraz bardziej utwierdzam siê w przekonaniu, ¿e "ego" p. Lucyny bierze nad ni± górê - z ca³ym szacunkiem dla p. Lucyny.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 20:51:41 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 09, 2011, 13:27:02 »

cyt.: "(...) z ca³ym szacunkiem dla p. Lucyny"

Trudno mieæ szacunek do kogo¶, kto tak namiêtnie wciska ludziom ¶ciemê o “kontaktach” z wyimaginowanymi bytami i ci±gnie od ludzi kasê bazuj±c na obawie naiwnych przed koñcem ¶wiata. Nieprawda¿?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2011, 13:27:16 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 14, 2011, 08:40:31 »

Posty o szacunku przenios³em do Wzajemny szacunek

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #11 : Sierpieñ 09, 2011, 23:10:17 »

Do Andrzeja Wojcikiewicza Prezesa Fundacji '' Dar Swiatowida'' i Zarzadu Fundacji

Do Andrzeja Wojcikiewicza Prezesa Fundacji '' Dar Swiatowida''
i Zarzadu Fundacji

W zwiazku z  tym, ze drogi dzialania  naszych fundacji sa extremalnie rozne, prosimy o usuniecie ze strony '' Projektu Cheops'' loga ''Misji Faraon'' i nazwy naszej Fundacji ''The Mysteries of the World''
oraz wszelkich informacji dotyczacych naszej wspolpracy.

Zyczymy Wam powodzenia w poszukiwaniu Prawdy.

W imieniu Zarzadu fundacji '' The Mysteries of the World''.
Barbara i Ryszard Choroszy

http://www.misja-giza.com/joomla_1.5.15/

czyli ca³kowity rozpad  Szok

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Sierpieñ 10, 2011, 09:38:33 »

Cytat: Channel

Tak, tylko sk±d to  Szok (zdziwienie, szok)?
Wszak od d³u¿szego czasu to jasne i my¶lê, ¿e dobrze siê dzieje. Choæ nie kibicujê ju¿ Projektowi, to to rozstanie wyjdzie na dobre D.¦.. Tak my¶lê.

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #13 : Sierpieñ 10, 2011, 23:13:51 »

Tak, tylko sk±d to  Szok (zdziwienie, szok)?
Wszak od d³u¿szego czasu to jasne i my¶lê, ¿e dobrze siê dzieje. Choæ nie kibicujê ju¿ Projektowi, to to rozstanie wyjdzie na dobre D.¦.. Tak my¶lê.

A ,bo tak jako¶ mysla³am ¿e oni mimo wszystko bêd± dzia³aæ  razem ,a tu proszê ....hm

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Sierpieñ 11, 2011, 18:22:43 »

A ,bo tak jako¶ mysla³am ¿e oni mimo wszystko bêd± dzia³aæ  razem ,a tu proszê ....hm

"a tu proszê", ego wziê³o górê na rozs±dkiem. Dla jasno¶ci, ego obojga, tj. p. Lucyny i p. Andrzeja.
Równie¿ chcia³em wierzyæ, ze przez p. Lucynê przemawia En-Ki, ale jest inaczej i dobrze siê sta³o, ze siê roz³±czyli.
Teraz jestem pewien, ¿e ¿adna z tych grup nie ma "b³ogos³awieñstwa" En-Ki'ego i mam nadziejê, ze nikt z nich nie zrealizuje swego planu. Uwa¿am, ¿e powinni poszukaæ innej drogi "ratowania ludzko¶ci" ni¿ piramidy. Od nich wszyscy powinni trzymaæ siê z daleka.  Du¿y u¶miech

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Sierpieñ 11, 2011, 20:06:25 »

Sadze Darku,ze o ile chicagowska frakcja z Lucynka nie ma zadnych szans
na powodzenie(brak srodkow na wykopanie "budowniczego"Chufu,brak zgody
na prawdziwe wykopaliska archeologiczne,nieufny stosunek wladz egipskich
do tego co glosza,czyli ratowania Ziemi i ludzkosci) o tyle frakcja A.Wojcikiewicza
ma 90% szans na doprowadzenie do zapowiadanej ceremonii na 11 listopada w tym roku.Maja
juz krysztalowa piramidke w piramidce(stozek w stozku),na zlote prety tez uzbieraja
zlota i tylko jakas zawierucha w Egipcie moze im pokrzyzowac plany.W czasie wspomnianej
ceremonii oglosza,ze uruchomili WP i ze Ziemia otrzymala upragniona ochrone.
Poniewaz nikt nie jest w stanie tego udowodnic lub obalic i w 2012 roku nic sie nie stanie,wiec sukces
murowany i...i wtedy moga sie juz oglosic zbawicielami swiata i ludzkosci.Sprytne,nie?
Oczywiscie uwierza w to jedynie sympatycy, sponsorzy i grupka naiwniakow/kibicow
skupiona wokol pch.O piramidy w Gizie nie musimy sie martwic,bo nikt i nic nie jest
w stanie zmienic ich prawdziwego przeznaczenia.Wiedza ta jest jeszcze poza zasiegiem
"naukowcow spekulantow" i - pozal sie Boze -  ratownikow z pch i mf.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 12, 2011, 10:52:57 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Sierpieñ 11, 2011, 22:57:26 »

Tak, A.W. ma wiêksze szanse ze wzglêdu na swoje tytu³y, choæ nie maj± nic wspólnego z archeologi±, to jednak tytu³y. Natomiast p. Lucyna z gwarancjami "En-Ki'ego" wypada nieco niezrêcznie.

Cytat: Kahuna
O piramidy w Gizie nie musimy sie martwic,bo nikt i nic nie jest
w stanie zmienic ich prawdziwego przeznaczenia

O nie w ogóle siê nie martwiê. Du¿y u¶miech
Obawiam siê jednak, ¿e mog± je wykorzystaæ w nieodpowiedni sposób.
Za³ó¿my, ¿e s± one (nie tylko te z Gizy) systemami energetycznymi, a wiele zdaje siê na to wskazywaæ, to ich twórcy, albo raczej cywilizacje równe ich rozwojowi, doskonale zdaj± sobie sprawê jak je wykorzystaæ w inny, ale dla siebie skuteczny sposób. I by nie by³o, ¿e si³±, to omotuj± naiwnych, nic nie ¶wiadomych ludzi (by³o nie by³o, w³a¶cicieli Ziemi) by w "dobrych" intencjach uruchomili tê machinê. Dodaæ warto, ¿e to "machina zniewolenia" nas, nie wyzwolenia.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 11, 2011, 22:58:35 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Sierpieñ 11, 2011, 23:30:08 »

Wszystko mo¿na u¿yæ dla dobra ludzi lub przeciw  jemu , to prawda.
Ale... W.P. w Gizie nie jest czym¶ co mo¿na tak sobie uruchomiæ i tak sobie wykorzystaæ nawet posiadaj±c "instrukcjê obs³ugi".

Ona ma bardzo dobre i wzmocnione zabezpieczenia , ¿eby tam siê pojawi³o nawet  tysi±c ró¿nych osób z przeró¿nymi rytua³ami , nic z tego , nie wy³±cz± zabezpieczania , które ona posiada.
Od dawien dawna by³y ju¿ przeró¿ne próby uruchomienia W.P. i nic z tego nie wysz³o nigdy.
Przekona³ siê o tym równie¿ ¶pi±cy prorok Edgar Cayce, bowiem on te¿ bardzo spektakularnie usi³owa³ to zrobiæ.
Informacje posiada³ precyzyjne z przekazów. I co? I nic!
A ¿e kto¶ sobie co¶ tam powie i co¶ przypisze? Eeee , tym nie nale¿y siê przejmowaæ , bowiem przeznaczenie zwi±zane z ewolucjom Ludzi i Ziemi   przez podniesienie wibracji , oraz przekroczenie IV wymiaru i tak , i tak  dokona siê.

Kiara U¶miech U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Sierpieñ 12, 2011, 19:22:18 »

Sadze Darku,ze o ile chicagowska frakcja z Lucynka nie ma zadnych szans na powodzenie(brak srodkow na wykopanie "budowniczego"Chufu,brak zgody na prawdziwe wykopaliska archeologiczne,nieufny stosunek wladz egipskich do tego co glosza,czyli ratowania Ziemi i ludzkosci) o tyle frakcja A.Wojcikiewicza ma 90% szans na doprowadzenie do zapowiadanej ceremonii na 11 listopada w tym roku.Maja juz krysztalowa piramidke w piramidce(stozek w stozku),na zlote prety tez uzbieraja zlota i tylko jakas zawierucha w Egipcie moze im pokrzyzowac plany.

My¶le ¿e bedzie dok³adnie na odwrót, to strona Amerykañska wejdzie w faze prawdziwego wsparcia. Te piramidki ze z³otymi pretami, budz± niesmak nawet u 'wiekowych' sympatyków pch. Projektem Wójcikiewicza zacze³y interesowaæ sie media z policj± - teraz naprawde bêd± mieæ k³opoty. Po za tym wydaje mi sie ze strona 'polska' skreci³a z obranego celu. Kto wie, byæ mo¿e to celowa zagrywka Samcia aby sprawdziæ rzeczywist± lojalno¶æ wobec jego zamiarów? No ale przyznam ze nie czyta³am ostatnich sesji, moge byæ w b³êdzie. Staram sie jednak nadrabiaæ zaleg³o¶ci  U¶miech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: