Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« : Luty 27, 2011, 13:53:06 » |
|
(2011-02-26 21:48:17) NOWOÂŚCI 26 lutego 2011Nowe ÂźrĂłdÂło informacji W internecie od czasu do czasu pojawiaÂły siĂŞ pytania czy Lucyna jest jedynÂą osobÂą na Ziemi, przez ktĂłrÂą „przemawia En-Ki“? Czy sÂą inne potwierdzenia tego, co jest przez LucynĂŞ mĂłwione z innych ÂźrĂłdeÂł? Do tej pory - patrzÂąc na to z perspektywy naszego Projektu – jedynym wiarygodnym ÂźrĂłdÂłem byÂła Lucyna i tego siĂŞ konsekwentnie trzymaliÂśmy. Jednak w poÂłowie zeszÂłego roku sprawy zaczĂŞÂły siĂŞ zmieniaĂŚ. Na poczÂątku czerwca 2010 roku, po sesji publicznej w MysÂłowicach otrzymaÂłem w prezencie pÂłytĂŞ CD, na ktĂłrej byÂło napisane: „Ania – regresing plus En-Ki“. Po przesÂłuchaniu nagrania okazaÂło siĂŞ, Âże osobÂą, ktĂłra mi przekazaÂła tĂŞ pÂłytĂŞ byÂł specjalista od hipnozy regresyjnej, Pan BolesÂław ZarĂŞbski (ze ÂŚlÂąska), ktĂłry od 2009 roku przeprowadziÂł kilka sesji hipnozy z mieszkankÂą SzamotuÂł, AnnÂą DoliĂąskÂą. W czasie jednej z sesji, odezwaÂł siĂŞ niespodziewanie En-Ki z proÂśbÂą, aby informacje z tej sesji byÂły przekazane komuÂś z Projektu Cheops. ProÂśba zostaÂła speÂłniona przez Pana BolesÂława wÂłaÂśnie podczas spotkania w MysÂłowicach. Nasza wspĂłlna sesja z AniÂą zostaÂła przepowadzona w SzamotuÂłach na poczÂątku lipca 2010 roku z udziaÂłem Pana BolesÂława, Iwony Stankiewicz i moim. To, co usÂłyszeliÂśmy od Samuela (En-Ki) ucieszyÂło nas i zastanowiÂło. Przede wszystkim - przekaz ten nie tylko potwierdzaÂł informacje uzyskane przez LucynĂŞ, ale wskazywaÂł jaki powinien byĂŚ dalszy ciÂąg naszych dziaÂłaĂą w Egipcie, zapowiadaÂł znaczÂące zmiany, kontynuacjĂŞ wykopalisk i… uaktywnienie Wielkiej Piramidy. WskazywaÂł rĂłwnieÂż na dodatkowe elementy zwiÂązane z zabezpieczeniem Ziemi, o ktĂłrych dotychczas jeszcze nic nie wiedzieliÂśmy. ZastanawiajÂącÂą byÂła informacja, Âże Lucyna „na chwilĂŞ siĂŞ od nas odsunie“ (a ÂściÂślej od Fundacji „Dar ÂŚwiatowida“). ByÂła teÂż proÂśba, aby „jej na to pozwoliĂŚ, daĂŚ jej odpocz¹Ì“. Trudno nam byÂło wtedy w to wszystko uwierzyĂŚ, gdyÂż nasze wzajemne relacje byÂły niezwykle ciepÂłe, serdeczne. Lucyna byÂła Wiceprezesem Fundacji „Dar ÂŚwiatowida“ i wszelkie dziaÂłania zwiÂązane z Egiptem byÂły z niÂą konsultowane jako z osobÂą, ktĂłra ma przecieÂż bezpoÂśredni kontakt z Nadprezesem (tak nazywaliÂśmy En-Ki). ByÂł to okres, kiedy koĂączyÂłem wÂłaÂśnie pisanie ostatnich rozdzia³ów nowej ksi¹¿ki „W poszukiwaniu Wielkiego Labiryntu“ i zastanawiaÂłem siĂŞ, jak powinienem jÂą zakoĂączyĂŚ, z uwagi na brak konkretnych dziaÂłaĂą w Egipcie. W zwiÂązku z tym, niektĂłre treÂści sesji z AniÂą wprowadziÂłem do ostatniego rozdziaÂłu ksi¹¿ki, a samÂą AniĂŞ metaforycznie nazwaÂłem „AnioÂłem“. Rezygnacja Lucyny ÂŁobos-Brown Podczas spotkania z LucynÂą i jej mĂŞÂżem, Billem Brownem, w Chicago, pod koniec listopada 2010 roku (po kursie Silvy), Lucyna niespodziewanie wrĂŞczyÂła mi – jako Prezesowi - oficjalne pismo, w ktĂłrym z dniem 13 grudnia 2010 roku zrezygnowaÂła z funkcji Wiceprezesa Fundacji „z powodĂłw osobistych“. Owym „powodem osobistym“ byÂł sprzeciw mĂłj i pozostaÂłych czÂłonkĂłw Fundacji „Dar ÂŚwiatowida“, aby w³¹czyĂŚ siĂŞ w akcjĂŞ oficjalnego poparcia dla petycji, zwiÂązanej z „naciskiem na wÂładze Egiptu“, aby wydaÂły pozwolenie na wykopaliska od strony wioski, w celu odkopania ÂŚwiÂątyni Chufu, ktĂłra ma znajdowaĂŚ siĂŞ w tym rejonie. ByÂła to petycja, w ktĂłrÂą Lucyna i jej m¹¿ w³¹czyli siĂŞ emocjonalnie, choĂŚ – wedÂług opinii naszych egipskich przyjació³ – nie miaÂła Âżadnych szans powodzenia. DziÂś z perspektywy minionego czasu – moÂżna powiedzieĂŚ, Âże owa petycja tylko rozwÂścieczyÂła dra Zahi Hawassa oraz pracownikĂłw Ministerstwa Kultury (do ktĂłrych byÂła skierowana), a osoby, ktĂłre jÂą zainicjowaÂły miaÂły bardzo wyraÂźnie powiedziane, aby nie zajmowaĂŚ siĂŞ wiĂŞcej tym tematem… DziĂŞki temu, Âże Fundacja „Dar ÂŚwiatowida“ nie w³¹czyÂła siĂŞ w ten „atak na Egipt“ mamy ciÂągle „czyste konto“ i moÂżliwoÂści dalszej, oficjalnej wspó³pracy z placĂłwkami naukowymi w Egipcie oraz z NajwyÂższÂą RadÂą StaroÂżytnoÂści. Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą Do tej pory – z pomocÂą BolesÂława oraz mojÂą - odbyÂło siĂŞ osiem sesji hipnozy z nowym medium. Zamieszczamy je (wraz z pierwszÂą sesjÂą przeprowadzonÂą przez Pana BolesÂława w marcu 2009 roku) na naszej stronie w nowym dziale „Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą“. ByÂły to sesje prywatne, dlatego z treÂści tych sesji usuniĂŞte zostaÂły osobiste pytania uczestnikĂłw poszczegĂłlnych spotkaĂą, nie zwiÂązane z samym Projektem. OcenĂŞ tych przekazĂłw pozostawiam Czytelnikom. Rola nowego medium Pojawienie siĂŞ nowego medium nie jest i nie moÂże byĂŚ traktowane, jako „zastÂąpienie Lucyny - AniÂą“. Lucyny nie moÂżna „zastÂąpiĂŚ“, gdyÂż dziĂŞki niej zaistniaÂł caÂły Projekt Ratowania Ziemi, dziĂŞki niej powstaÂły cztery fundacje i dziĂŞki niej jesteÂśmy teraz w tym a nie w innym miejscu, jeÂśli chodzi o Egipt. Pojawienie siĂŞ nowej osoby jest kolejnym uwiarygodnieniem samej Lucyny, jest uzupeÂłnieniem i wzmocnieniem informacji, ktĂłre dotychczas pÂłynĂŞÂły wy³¹cznie poprzez niÂą. Kiedy nastÂąpi spotkanie Lucyny z AniÂą? To pytanie byÂło wielokrotnie zadawane przez nas samych na sesjach. Wierzymy, Âże do takiego spotkania dojdzie w najbliÂższym czasie. Widzimy teÂż wyraÂźnie, Âże Ania nie pojawiÂła siĂŞ przypadkiem, Âże „niebo“ przewidziaÂło wczeÂśniej pewne scenariusze i w ten sposĂłb przygotowaÂło nas na wszelkie ewentualnoÂści. Spotkanie publiczne - konferencja Jeszcze w tym roku odbĂŞdzie siĂŞ spotkanie publiczne zakoĂączone sesjÂą hipnozy z AnnÂą DoliĂąskÂą. Miejscem spotkania bĂŞdzie Warszawa lub WrocÂław. Najprawdopodobniej bĂŞdzie to MiĂŞdzynarodowa Konferencja z udziaÂłem prezenterĂłw z ró¿nych krajĂłw, ale ostateczna decyzja bĂŞdzie podjĂŞta na poczÂątku marca. W miĂŞdzyczasie sesje z AniÂą bĂŞdÂą siĂŞ odbywaÂły raz w miesiÂącu i bĂŞdÂą umieszczane na naszej stronie. NajwaÂżniejsza wiadomoœÌ: UAKTYWNIENIE ENERGETYCZNE WIELKIEJ PIRAMIDY ORAZ WÂŁÂĄCZENIE OCHRONY ZIEMI I LUDZI JEST PRZEWIDZIANE JUÂŻ W TYM, 2011 ROKU. DOKÂŁADNE INFORMACJE ZOSTANÂĄ PODANE PODCZAS SESJI PUBLICZNEJ NA KONFERENCJI.http://www.projekt-cheops.com/news.aspx?languageId=1&menuId=31§ionId=54&cmd=
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 17:34:28 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 27, 2011, 14:49:16 » |
|
Kto jest autorem tych s³ów, bo na stronie równie¿ nie widaÌ.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 27, 2011, 15:05:14 » |
|
O rozÂłamie w PCH to juÂż od dawna wiadomo ,zobaczymy co z tego wyniknie  Mamy poczÂątek 2011 roku i poczekamy cierpliwie do jego koĂąca,moÂże uaktywni siĂŞ piramida 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 15:09:26 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2011, 15:21:45 » |
|
Po co ma siĂŞ uaktywniaĂŚ skoro nibiru nie widaĂŚ, a to miaÂł byĂŚ wÂłaÂśnie sposĂłb na obronĂŞ przed nibiru.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 15:23:50 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 27, 2011, 15:51:22 » |
|
Kto jest autorem tych s³ów, bo na stronie równie¿ nie widaÌ.
Zapewne A. Wójcikiewicz. On jest prezesem fundacji, on nadzoruje tê stronê i z regu³y on zamieszcza wszelkie nowinki. Myœlê wiêc, ¿e i ta jest jego autorstwa, choÌ mo¿e zapomnia³ siê podpisaÌ. Istnieje równie¿ mo¿liwoœÌ, ¿e ktoœ z administracji strony zamieœci³ tê notkê w imieniu p. Andrzeja i st¹d brak podpisu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 16, 2011, 18:20:11 » |
|
A wiĂŞc zmiany sÂą bardzo powaÂżne. Z sesji 112, z g³ównej strony Projektu jasno wynika, Âże En-Ki przemawiajÂący przez A.DoliĂąskÂą to nie ten sam En-Ki, ktĂłry wyraÂża siĂŞ poprzez p. LucynĂŞ. I nie byÂłoby tym nic nadzwyczajnego,wszak sam En-Ki mĂłwi: PrawdÂą jest kiedy mĂłwiÂłem, bĂŞdziecie poddawani prĂłbie - wszyscy, bez wyjÂątku do koĂąca. PrawdÂą jest, Âże anioÂł Anny, ktĂłra takÂże nazwaÂła siĂŞ IzydÂą, czyli jej anioÂł otrzymaÂł zezwolenie, bo tak to mogĂŞ okreÂśliĂŚ. WÂłaÂśnie nie tylko ten anioÂł, ale inne anioÂły teÂż dostaÂły pozwolenie uÂżycia mojego imienia i wystĂŞpowania pod moim imieniem. I tak siĂŞ teÂż dzieje, czyli anioÂł Anna – Izyda, wystĂŞpuje jako ja, i niby to przekazy sÂą moje. (L.ÂŁ.) - Lucyna ÂŁobos Czyli udzieliÂł On swego zezwolenia innym bytom wypowiadaĂŚ siĂŞ w jego imieniu, jednak zaraz w nastĂŞpnym zdaniu dodano: [qute=En-Ki (L.ÂŁ.)]... No có¿, uwaÂżny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje - zachodzi pewna rozbieÂżnoœÌ w sÂłowach. I tak teÂż jest w tym przypadku. PrĂłbie poddawane sÂą nie tylko fundacje, bo od fundacji teÂż, g³ównie trzech fundacji - polskiej, amerykaĂąskiej, niemieckiej - wymagane byÂło, Âżeby byĂŚ wzorem do naÂśladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje miaÂły byĂŚ filarem dla ludzi, filarem z ktĂłrych bierze siĂŞ przykÂład, bo tego wÂłaÂśnie od was oczekiwaliÂśmy - nie tylko ja. WiĂŞc - nakÂładane sÂą prĂłby lojalnoÂści, ... [/quote] nieco dalej: ... MĂłwiÂłem prawie od poczÂątku, Âże zwÂłaszcza trzy fundacje, ktĂłre wziĂŞÂły na siebie odpowiedzialnoœÌ prowadzenia Misji do koĂąca, teraz kiedy juÂż jest finaÂł - prawie finaÂł - zaczyna siĂŞ bieg. Bieg – "Kto Pierwszy", kto stanie na piedestale i okrzyknie siĂŞ zbawicielem, wybawcÂą Ziemi!? ... i jeszcze jeden fragment: ... - ale ci, ktĂłrzy od wielu lat zapewniali o wiernoÂści, moralnoÂści, posÂłuszeĂąstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj dajÂą siĂŞ chwyciĂŚ na taki, jak wy to mĂłwicie, na taki niedorzeczny blef!? WystarczyÂło podsun¹Ì anioÂła, ktĂłry mĂłwi: jestem En-Ki, jestem Samuel i juÂż Âświat jest poruszony.... JakieÂż to wybitne medium siĂŞ pojawiÂło?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowaÂłbym was z ukrycia, mĂłwiĂŞ was, bo sÂłowa moje dotyczÂą was wszystkich... I ci co bĂŞdÂą potem czytaĂŚ w internecie teÂż.... WiĂŞc, jeÂśli kto ma rozum, niech zacznie myÂśleĂŚ! I pamiĂŞtajcie o tym co powiedziaÂłem... SITO. ... Dostrzegam tu pewne nieÂścisÂłoÂści, rozbieÂżnoÂści. Nie znam siĂŞ na chanelingac, ale wynika z tego, Âże En-Ki upowaÂżniÂł do wystĂŞpowania w swoim imieniu inne byty przemawiajÂące przez inne moedim'a i w porzÂądku, ale czujĂŞ w tym wkradanie siĂŞ wÂłasnych odczuĂŚ p.Lucyny. Trudno jej pogodziĂŚ siĂŞ z myÂślÂą, Âże ktoÂś inny przej¹³ paÂłeczkĂŞ, ktĂłrÂą do tej pory ona trzymaÂła w swoich rĂŞkach. OczywiÂście nie krytykujĂŞ, nie atakujĂŞ tu rĂłwnieÂż p. Lucyny ale takie mam nieodparte wraÂżenie. W sesjach z A. DoliĂąskÂą En-Ki zapewnia, Âże p. Lucyna musi chwilowo odpocz¹Ì, zaÂś ona sama ma chyba brdzo odmienne zdanie w tej materii. Zapowiada siĂŞ "ciekawie" i warto to obserwowaĂŚ, choĂŚ z drugiej strony trochĂŞ to przykre. Szkoda, Âże ewoluuje to w tĂŞ stronĂŞ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2011, 18:20:37 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 17, 2011, 15:02:54 » |
|
Czymœ innym jest kontakt jednego bytu z kilkoma osobami i robienie przez nich przekazów ... jest to zupe³nie normalne i naturalne zarówno w œwiecie duchowym jak i fizycznym. Dyskusje jednej osoby z wieloma. Ale ju¿ czymœ innym jest podszywanie siê pod kogoœ , wykorzystywanie jego autorytetu i ok³amywanie ludzi mistyfikacjom. To jest oszustwo dla zysku zarówno w œwiecie duchowym jak i fizycznym. Zwyk³a nieuczciwoœÌ , bo mo¿na mówiÌ za cudz¹ zgod¹ w czyimœ imieniu , to tak. Ale mówiÌ i¿ jestem kimœ kim nie jestem??? I jeszcze takie postacie nazywaÌ anio³ami? To chyba ju¿ kompletne zatracenie zrozumienia i odwrócenia wartoœci etyczno moralnych. A jeszcze na dodatek k³amaÌ i¿ siê jest równoczeœnie Enki i Izyd¹? To bardzo dziwne obyczaje dziwne jeszcze bardziej gdy budz¹ zaufanie do takiego bytu miast refleksji dlaczego tak k³amie , jaki ma ukryty cel? Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 08, 2011, 20:50:02 » |
|
W sesji114 czytamy: ORĂDZIE ENKI
EN-KI
Witajcie, witajcie moje jaskó³ki. Przerywam to moje urlopowanie bo taka potrzeba czasu nastÂąpiÂła. CieszĂŞ siĂŞ, cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogĂŞ – chociaÂż chwilĂŞ tutaj byĂŚ z wami – i tak na wstĂŞpie dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ za pamiĂŞĂŚ jakie kwiaty lubiĂŞ, bo wÂłaÂśnie te lilie, pamiĂŞtaliÂście, dziĂŞkujĂŞ. A teraz chciaÂłbym poruszyĂŚ sprawĂŞ bardzo istotnÂą, ktĂłra mnie dotyka. Oto – gÂłoÂśnym echem to juÂż siĂŞ rozchodzi – sprawa polskiej fundacji i nowego medium, ktĂłre to teraz przekazy ma. Najpierw wyjaÂśniĂŞ na czym caÂła sztuka polega, a potem powiem coÂś co na pewno dotrze do waszych umys³ów i sumienia. Otó¿ Anna – Izyda, nowe medium polskiej fundacji. I teraz juÂż zaczynamy. PrawdÂą jest kiedy mĂłwiÂłem, bĂŞdziecie poddawani prĂłbie – wszyscy, bez wyjÂątku do koĂąca. PrawdÂą jest, Âże anioÂł Anny, ktĂłra takÂże nazwaÂła siĂŞ IzydÂą, czyli jej anioÂł otrzymaÂł zezwolenie, bo tak to mogĂŞ okreÂśliĂŚ. WÂłaÂśnie nie tylko ten anioÂł, ale inne anioÂły teÂż dostaÂły pozwolenie uÂżycia mojego imienia i wystĂŞpowania pod moim imieniem. I tak siĂŞ teÂż dzieje, czyli anioÂł Anna – Izyda, wystĂŞpuje jako ja i niby to przekazy sÂą moje. No có¿, uwaÂżny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje – zachodzi pewna rozbieÂżnoœÌ w sÂłowach. I tak teÂż jest w tym przypadku. PrĂłbie poddawane sÂą nie tylko fundacje, bo od fundacji teÂż, g³ównie trzech fundacji – polskiej, amerykaĂąskiej, niemieckiej – wymagane byÂło, Âżeby byĂŚ wzorem do naÂśladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje miaÂły byĂŚ filarem dla ludzi, filarem z ktĂłrych bierze siĂŞ przykÂład, bo tego wÂłaÂśnie od was oczekiwaliÂśmy – nie tylko ja. WiĂŞc nakÂładane sÂą prĂłby lojalnoÂści, posÂłuszeĂąstwa i zaufania. To co siĂŞ wydarzyÂło w fundacji polskiej okreÂśliÂłbym mianem prĂłby. I teraz jeszcze coÂś wyjaÂśniĂŞ. Organizacji Misji Ratowania Ziemi powstaÂło duÂżo, bardzo duÂżo i wszystkie mĂłwiÂą o miÂłoÂści, o tym, Âże ratujÂą ZiemiĂŞ. A ile w tym jest prawdy, a ile w tym jest wÂłasnego, takiego ziemskiego ego? Tak ego! MĂłwiÂłem prawie od poczÂątku, Âże zwÂłaszcza trzy fundacje, ktĂłre wziĂŞÂły na siebie odpowiedzialnoœÌ prowadzenia Misji do koĂąca, teraz, kiedy juÂż jest finaÂł – prawie finaÂł – zaczyna siĂŞ bieg. Bieg – KTO PIERWSZY, kto stanie na piedestale i okrzyknie siĂŞ zbawicielem, wybawcÂą Ziemi?! No wiĂŞc teraz sÂłowa te skierujĂŞ nie tylko do tych trzech fundacji, bo byÂłoby to krzywdzÂące, ale do wszystkich tych, ktĂłrzy dzisiaj mĂłwiÂą – to my ratujemy ZiemiĂŞ, to my jesteÂśmy najlepsi!!! Bo tak siĂŞ sÂłyszy. Tych anio³ów dzisiaj co na Ziemi dziaÂłajÂą dajÂąc podszepty – tego jeszcze nie byÂło. Teraz jest.
I teraz konkretnie, bo g³ównie to chcĂŞ powiedzieĂŚ, niech bĂŞdzie to mocne co powiem, ale czas najwyÂższy, ÂżebyÂście uÂświadomili sobie powagĂŞ sytuacji. Otó¿ nad wszystkimi organizacjami sÂą ustawione sita. Wiecie jak wyglÂąda sito do przesiewania... I do tego sita wpadajÂą kÂłosy, bo ziarno juÂż jest dojrzaÂłe. Kiedy sito siĂŞ zapeÂłni zacznie siĂŞ potrzÂąsanie. Oczka wcale nie sÂą duÂże, na tyle tylko, Âżeby przeleciaÂło ziarno – plewy zostanÂą. Naszym marzeniem byÂłoby, Âżeby caÂłe ziarno zostaÂło przesiane, co by nikt nie zostaÂł pomiĂŞdzy tymi plewami, wiĂŞc jeÂśli to sobie uÂświadomicie co zostaÂło juÂż uczynione, czyli rozÂłoÂżone sita nad wami... Nie wymagamy od ludzi nieÂświadomych, bo na takich bĂŞdziemy patrzeĂŚ innym okiem – ale ci, ktĂłrzy od wielu lat zapewniali o wiernoÂści, moralnoÂści, posÂłuszeĂąstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj dajÂą siĂŞ chwyciĂŚ na taki, jak wy to mĂłwicie, na taki niedorzeczny blef?! WystarczyÂło podsun¹Ì anioÂła, ktĂłry mĂłwi: jestem En-Ki, jestem Samuel i juÂż Âświat jest poruszony... JakieÂż to wybitne medium siĂŞ pojawiÂło?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowaÂłbym was z ukrycia, mĂłwiĂŞ was, bo sÂłowa moje dotyczÂą was wszystkich... I ci co bĂŞdÂą potem czytaĂŚ w Internecie teÂż.... WiĂŞc jeÂśli kto ma rozum, niech zacznie myÂśleĂŚ! I pamiĂŞtajcie o tym co powiedziaÂłem... SITO. I jeÂśli nadmuchacie swoje ego, w Âżaden sposĂłb przez te sita siĂŞ nie przeciÂśniecie, bo Ziemia, Ziemia musi byĂŚ usiana ziarnem, a nie plewami.
JeÂśli bĂŞdzie jeszcze pytanie pod moim adresem, to juÂż w moim imieniu odpowie syn mĂłj – ja zostanĂŞ – bo miÂło mi tutaj byĂŚ razem z wami, ale juÂż siĂŞ nie odezwĂŞ. Teraz zostaÂłem przymuszony do tego, Âżeby wyjaÂśniĂŚ, wyjaÂśniĂŚ tÂą sprawĂŞ medium, nowego medium z Polski. Teraz juÂż oddajĂŞ gÂłos mojemu synowi. DziĂŞkujĂŞ. MĂłwcie co chcecie, ale porĂłwnujÂąc sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą i LucynÂą ÂŁobos coraz bardziej utwierdzam siĂŞ w przekonaniu, Âże "ego" p. Lucyny bierze nad niÂą gĂłrĂŞ - z caÂłym szacunkiem dla p. Lucyny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 20:51:41 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 09, 2011, 13:27:02 » |
|
cyt.: "(...) z caÂłym szacunkiem dla p. Lucyny"
Trudno mieĂŚ szacunek do kogoÂś, kto tak namiĂŞtnie wciska ludziom ÂściemĂŞ o “kontaktach” z wyimaginowanymi bytami i ciÂągnie od ludzi kasĂŞ bazujÂąc na obawie naiwnych przed koĂącem Âświata. NieprawdaÂż?
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2011, 13:27:16 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 14, 2011, 08:40:31 » |
|
Posty o szacunku przeniosÂłem do Wzajemny szacunek
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 09, 2011, 23:10:17 » |
|
Do Andrzeja Wojcikiewicza Prezesa Fundacji '' Dar Swiatowida'' i Zarzadu FundacjiDo Andrzeja Wojcikiewicza Prezesa Fundacji '' Dar Swiatowida'' i Zarzadu Fundacji W zwiazku z tym, ze drogi dzialania naszych fundacji sa extremalnie rozne, prosimy o usuniecie ze strony '' Projektu Cheops'' loga ''Misji Faraon'' i nazwy naszej Fundacji ''The Mysteries of the World'' oraz wszelkich informacji dotyczacych naszej wspolpracy. Zyczymy Wam powodzenia w poszukiwaniu Prawdy. W imieniu Zarzadu fundacji '' The Mysteries of the World''. Barbara i Ryszard Choroszy http://www.misja-giza.com/joomla_1.5.15/czyli caÂłkowity rozpad
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 10, 2011, 09:38:33 » |
|
czyli caÂłkowity rozpad Tak, tylko skÂąd to  (zdziwienie, szok)? Wszak od dÂłuÂższego czasu to jasne i myÂślĂŞ, Âże dobrze siĂŞ dzieje. ChoĂŚ nie kibicujĂŞ juÂż Projektowi, to to rozstanie wyjdzie na dobre D.ÂŚ.. Tak myÂślĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 10, 2011, 23:13:51 » |
|
czyli caÂłkowity rozpad Tak, tylko skÂąd to  (zdziwienie, szok)? Wszak od dÂłuÂższego czasu to jasne i myÂślĂŞ, Âże dobrze siĂŞ dzieje. ChoĂŚ nie kibicujĂŞ juÂż Projektowi, to to rozstanie wyjdzie na dobre D.ÂŚ.. Tak myÂślĂŞ. A ,bo tak jakoÂś myslaÂłam Âże oni mimo wszystko bĂŞdÂą dziaÂłaĂŚ razem ,a tu proszĂŞ ....hm
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 11, 2011, 18:22:43 » |
|
A ,bo tak jakoœ mysla³am ¿e oni mimo wszystko bêd¹ dzia³aÌ razem ,a tu proszê ....hm "a tu proszê", ego wziê³o górê na rozs¹dkiem. Dla jasnoœci, ego obojga, tj. p. Lucyny i p. Andrzeja. Równie¿ chcia³em wierzyÌ, ze przez p. Lucynê przemawia En-Ki, ale jest inaczej i dobrze siê sta³o, ze siê roz³¹czyli. Teraz jestem pewien, ¿e ¿adna z tych grup nie ma "b³ogos³awieùstwa" En-Ki'ego i mam nadziejê, ze nikt z nich nie zrealizuje swego planu. Uwa¿am, ¿e powinni poszukaÌ innej drogi "ratowania ludzkoœci" ni¿ piramidy. Od nich wszyscy powinni trzymaÌ siê z daleka. 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 11, 2011, 20:06:25 » |
|
Sadze Darku,ze o ile chicagowska frakcja z Lucynka nie ma zadnych szans na powodzenie(brak srodkow na wykopanie "budowniczego"Chufu,brak zgody na prawdziwe wykopaliska archeologiczne,nieufny stosunek wladz egipskich do tego co glosza,czyli ratowania Ziemi i ludzkosci) o tyle frakcja A.Wojcikiewicza ma 90% szans na doprowadzenie do zapowiadanej ceremonii na 11 listopada w tym roku.Maja juz krysztalowa piramidke w piramidce(stozek w stozku),na zlote prety tez uzbieraja zlota i tylko jakas zawierucha w Egipcie moze im pokrzyzowac plany.W czasie wspomnianej ceremonii oglosza,ze uruchomili WP i ze Ziemia otrzymala upragniona ochrone. Poniewaz nikt nie jest w stanie tego udowodnic lub obalic i w 2012 roku nic sie nie stanie,wiec sukces murowany i...i wtedy moga sie juz oglosic zbawicielami swiata i ludzkosci.Sprytne,nie? Oczywiscie uwierza w to jedynie sympatycy, sponsorzy i grupka naiwniakow/kibicow skupiona wokol pch.O piramidy w Gizie nie musimy sie martwic,bo nikt i nic nie jest w stanie zmienic ich prawdziwego przeznaczenia.Wiedza ta jest jeszcze poza zasiegiem "naukowcow spekulantow" i - pozal sie Boze - ratownikow z pch i mf. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 12, 2011, 10:52:57 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 11, 2011, 22:57:26 » |
|
Tak, A.W. ma wiêksze szanse ze wzglêdu na swoje tytu³y, choÌ nie maj¹ nic wspólnego z archeologi¹, to jednak tytu³y. Natomiast p. Lucyna z gwarancjami "En-Ki'ego" wypada nieco niezrêcznie. O piramidy w Gizie nie musimy sie martwic,bo nikt i nic nie jest w stanie zmienic ich prawdziwego przeznaczenia O nie w ogóle siê nie martwiê.  Obawiam siê jednak, ¿e mog¹ je wykorzystaÌ w nieodpowiedni sposób. Za³ó¿my, ¿e s¹ one (nie tylko te z Gizy) systemami energetycznymi, a wiele zdaje siê na to wskazywaÌ, to ich twórcy, albo raczej cywilizacje równe ich rozwojowi, doskonale zdaj¹ sobie sprawê jak je wykorzystaÌ w inny, ale dla siebie skuteczny sposób. I by nie by³o, ¿e si³¹, to omotuj¹ naiwnych, nic nie œwiadomych ludzi (by³o nie by³o, w³aœcicieli Ziemi) by w "dobrych" intencjach uruchomili tê machinê. DodaÌ warto, ¿e to "machina zniewolenia" nas, nie wyzwolenia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2011, 22:58:35 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 11, 2011, 23:30:08 » |
|
Wszystko mo¿na u¿yÌ dla dobra ludzi lub przeciw jemu , to prawda. Ale... W.P. w Gizie nie jest czymœ co mo¿na tak sobie uruchomiÌ i tak sobie wykorzystaÌ nawet posiadaj¹c "instrukcjê obs³ugi". Ona ma bardzo dobre i wzmocnione zabezpieczenia , ¿eby tam siê pojawi³o nawet tysi¹c ró¿nych osób z przeró¿nymi rytua³ami , nic z tego , nie wy³¹cz¹ zabezpieczania , które ona posiada. Od dawien dawna by³y ju¿ przeró¿ne próby uruchomienia W.P. i nic z tego nie wysz³o nigdy. Przekona³ siê o tym równie¿ œpi¹cy prorok Edgar Cayce, bowiem on te¿ bardzo spektakularnie usi³owa³ to zrobiÌ. Informacje posiada³ precyzyjne z przekazów. I co? I nic! A ¿e ktoœ sobie coœ tam powie i coœ przypisze? Eeee , tym nie nale¿y siê przejmowaÌ , bowiem przeznaczenie zwi¹zane z ewolucjom Ludzi i Ziemi przez podniesienie wibracji , oraz przekroczenie IV wymiaru i tak , i tak dokona siê. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 12, 2011, 19:22:18 » |
|
Sadze Darku,ze o ile chicagowska frakcja z Lucynka nie ma zadnych szans na powodzenie(brak srodkow na wykopanie "budowniczego"Chufu,brak zgody na prawdziwe wykopaliska archeologiczne,nieufny stosunek wladz egipskich do tego co glosza,czyli ratowania Ziemi i ludzkosci) o tyle frakcja A.Wojcikiewicza ma 90% szans na doprowadzenie do zapowiadanej ceremonii na 11 listopada w tym roku.Maja juz krysztalowa piramidke w piramidce(stozek w stozku),na zlote prety tez uzbieraja zlota i tylko jakas zawierucha w Egipcie moze im pokrzyzowac plany.
Myœle ¿e bedzie dok³adnie na odwrót, to strona Amerykaùska wejdzie w faze prawdziwego wsparcia. Te piramidki ze z³otymi pretami, budz¹ niesmak nawet u 'wiekowych' sympatyków pch. Projektem Wójcikiewicza zacze³y interesowaÌ sie media z policj¹ - teraz naprawde bêd¹ mieÌ k³opoty. Po za tym wydaje mi sie ze strona ' polska' skreci³a z obranego celu. Kto wie, byÌ mo¿e to celowa zagrywka Samcia aby sprawdziÌ rzeczywist¹ lojalnoœÌ wobec jego zamiarów? No ale przyznam ze nie czyta³am ostatnich sesji, moge byÌ w b³êdzie. Staram sie jednak nadrabiaÌ zaleg³oœci 
|
|
|
|
|
|
|
|