PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #125 : Sierpieñ 19, 2011, 12:37:10 » |
|
Kryszta³ s³u¿y do zapisywania w nim , deponowania w nim energii! Ale.... nigdy nie ma i nie mia³ wiêkszej energii ni¿ energia tworzona bezpo¶rednio przez(...) ..nie tyle "serca", co Ludzi, jako ca³o¶æ, poniewaz kryszta³ nie ogranicza sensytywnosci jedynie do czakry serca. Natura kryszta³u pozwala pamietac energiê cz³owieka, który mia³ z nim kontakt- z wiecej ni¿ jednego poziomu. Tê indywidualna te¿. Ciekawe zjawisko obserwowalem na materiale kryszta³owych czaszek. (lub ich kopii).. otóz poziom energii by³a tam "zani¿any" poprzez ich kontakt z ludzmi naiwnymi, o niskim poziomie energii w³asnej. W praktyce cz³owiek o wysokim poziomie energii odczuwa³ utratê energii ³aczac siê z czaszkami (w istocie ³±czy³ siê ze stadkiem pobo¿no¿yczeniowców roszczenio-cudowych), i poprzez transfer via kryszta³ ..tworzy³a siê energia usrednienia ..efekt 'pod³aczania' bytów o w±skim zakresie zdolno¶ci transformacji energii. To skutki krótkoterminowe, chwilowe. Ludzie pod W.P. bêd± "przeciêtnym " lud¼mi ( w sensie potencja³u energetycznego) , w zdarzeniach zbiorowych zawsze poziom energii obni¿any jest do mocy najni¿szej wibracji, a nie podnoszony do najwy¿szej. Nie mo¿na wiêc korzystaæ z energii kogo¶ z wysok± wibracjom osobist±. To o co chodzi? Jest tak¿e innego rodzaju zjawisko (d³ugoterminowe).. Energia indywidualna równiez mo¿e zostac zdeponowana - choc masowa energia o mniejszej czêstotliwosci nie mo¿e wejsæ w rezonans z tymi potencja³ami. Wiêc nie mo¿e z natury rzeczy stac siê jej odbiorca bezposrednim. to zapis jakby równoleg³y - choc zaszyty w tym samym obiekcie (co jest wyja¶nieniem zjawiska pozornej utraty energii w dolnych rejestrach .. g³ównie cia³a fizycznego {³±czenie z obiektem- nie z zawarto¶ci± ..g³ównie materiali¶ci} tak¿e eterycznego.. oraz w mniejszym stopniu astralnego{emocjonali¶ci }) Moim zdaniem osoby rozwiniête na tych poziomach zostan± krótkotrwale przeeksploatowane a statystyczni z metra ciêci pasazerowie zamieszkuj±cy ziemie tam w³asnie wykaz± najwiêksze utraty, które automatycznie uzupe³ni± ta drog± (o ile dotyczy ich program aktualizacji, którego "warunki brzegowe" okre¶li³y sie ju¿ dawno na subtelniejszych cia³ach). ¯adna z bior±cych udzia³ g³ównych postaci nie posiada odpowiedniego potencja³u energetycznego , i przygotowanego cia³a fizycznego do przep³ywu tak wysokiej wibracji. A gdzie mozna poznaæ listê tych postaci? Piramidka nie jest z³ozeniem dwuch czworoscianów. Jest forma zbudoana na syntezie dwóch piecioscianów (jak piramidy). 5 Finalnie jest to 18 scian - jak widzê.Ochronê doskona³± tworz± ludzkie serca po³±czone energetycznie ( strumieniem energetycznym z z kryszta³em j±dra ziemi i sercem Za¶wiatów - Gwiazd± Matkom. Nie jest to doskona³a ochrona. Z pewnosci± jest to okreslony system pomp.. Co mia³by pompowaæ.. skad.. i dokad.. Zastanawia³o mnie dlaczego ten kryszta³ sk³ada siê z dwóch czê¶ci , skoro oryginalnie powinien byæ ca³o¶ci±?
Ja widze ca³o¶æ - jedn± czê¶æ. Jesli oko wyodrêbnia i porzadkuje w/g znanych sobie form.. to w³asciwo¶æ tego¿ oka posiadacza. jest to umy¶lne rozdzielenie w celu nie po³±czenia siê tych dwóch energii , dziêki temu po³±czeniu uzyskuj±ce olbrzymi± moc. Nie dajê wiary w opcjê "izolatora".. bo to bezsensu. Ten Kryszta³ budzi we mnie pozytywne odczucia. Forma jest dosrodkowa i scalajaca.. tj. utrzymujaca przeciwstawne si³y w balansujacej równowadze. Jest niematematyczna i nacechowana rêczna niedok³adnosci±. Natomisat ca³a operacja rodzi u mnie raczej ambiwalentne odczucia... inie ma wp³ywu na szeroki zakres zjawisk planetarnych, choæ ma wp³yw na losy okreslonych osób. ..Czyli nie zmodyfikuje tego - co siê stanie. Zmodyfikuje to, jak siê stanie w poszczególnych przestrzeniach lokalnych.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 19, 2011, 13:03:20 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #126 : Sierpieñ 19, 2011, 14:03:38 » |
|
Energia czakry serca ma najwiêkszy potencja³ mocy i to ona tworzy zapis. Ca³a bry³a jest po ¶rodku przeciêta i sk³ada siê z dwóch czê¶ci ( bynajmniej tak jest widoczne na zdjêciu) , dwie czê¶ci scalone podstawami. Ka¿dy ma swoja wiedzê i ocenê robi wedle niej i niech tak pozostanie. Zabawa ta nie odegra ¿adnej roli , tak naprawdê ale bêdzie usi³owa³a siê pod³±czyæ pod inne zjawisko w tym samym czasie i przypisaæ sobie splendory. Wszystko mo¿na zapisaæ ro¿nymi zapisami w tym samym miejscu i odczytaæ ró¿nymi czytnikami. Nie mo¿na tylko zgromadziæ potencja³u energetycznego wysokiego ( powiedzmy jednej osoby) gdy bierze udzia³ kilka i ¶rednia jest du¿o ni¿sza obni¿ana do najni¿szego uczestnika.Bowiem w trakcie takich zbiorówek splataj± siê ze sob± pola energetyczne wszystkich bior±cych w nich osób ze sob± , tworz±c ¶redni± do najni¿szego wibracyjnie. Lista g³ównych aktorów jest w poprzednich sesjach. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 19, 2011, 20:48:26 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #127 : Sierpieñ 26, 2011, 13:53:47 » |
|
Dostêpna jest ju¿ sesja 16 z A.D., która odby³a siê 12 sie br. w Wa-wie.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #128 : Sierpieñ 26, 2011, 22:11:37 » |
|
Witam po d³u¿szej, prawie dwuletniej nieobecno¶ci.
My¶la³em, ¿e projekt ju¿ upad³, ale widzê, ¿e nadal siê ³udzicie i wierzycie fa³szywym prorokom. Moim zdaniem nawet je¶li faktycznie s± to przes³ania od jakiej¶ istoty duchowej, to nie jest to dobra istota. Jest du¿o tzw. objawieñ, ale tylko nieliczne okazuj± siê przes³aniami z nieba. W Biblii s± fragmenty ostrzegaj±ce przed fa³szywymi przekazami, np. "Nadziwiæ siê nie mogê, ¿e od Tego, który was ³ask± Chrystusa powo³a³, tak szybko chcecie przej¶æ4 do innej Ewangelii. 7 Innej jednak Ewangelii nie ma: s± tylko jacy¶ ludzie, którzy siej± w¶ród was zamêt i którzy chcieliby przekrêciæ Ewangeliê Chrystusow±. 8 Ale gdyby¶my nawet my lub anio³ z nieba g³osi³ wam Ewangeliê ró¿n± od tej, któr± wam g³osili¶my - niech bêdzie przeklêty! 9 Ju¿ to przedtem powiedzieli¶my, a teraz jeszcze mówiê: Gdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n± od tej, któr± [od nas] otrzymali¶cie - niech bêdzie przeklêty!" (Gal 1,6-8)
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #129 : Sierpieñ 26, 2011, 22:29:57 » |
|
@ SymeonGdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n± od tej, któr± [od nas] otrzymali¶cie - niech bêdzie przeklêty!"
Ciekawe, ¿e Ko¶ció³ popiera takie herezje. Na prawdê przeklinacie to co Wam nie pasuje ? Co na to Jezus ?
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #130 : Sierpieñ 28, 2011, 01:01:13 » |
|
@ SymeonGdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n± od tej, któr± [od nas] otrzymali¶cie - niech bêdzie przeklêty!"
Ciekawe, ¿e Ko¶ció³ popiera takie herezje. Na prawdê przeklinacie to co Wam nie pasuje ? Co na to Jezus ? Tu chodzi o demaskowanie fa³szywych objawieñ. Podobno jest wiele objawieñ, w których z³y dych próbuje kogo¶ oszukaæ i udaje np. Matkê Bosk±, Jezusa lub jakiego¶ ¶wiêtego, bardzo ³adnie mówi, wszystko ³adnie piêknie, wydawa³oby siê, ¿e wszystko zgadza siê z Bibli±, a jednak gdzie¶ miêdzy wierszami ten z³y duch próbuje przemyciæ z³o. Wtedy zaczyna siê np. namawianie do niepos³uszeñstwa wobec biskupów, bo to niby oni s± ¼li a osoba widz±ca (otrzymuj±ca przekazy) postêpuje dobrze sprzeciwiaj±c siê im. Podobno ¶w. Ignacy Loyola, za³o¿yciel zakonu Jezuitów, mówi³, ¿e tylko 1 na 10 objawieñ pochodzi z nieba (oczywi¶cie nie nale¿y traktowaæ tego dos³ownie, chodzi o pokazanie jak du¿a czê¶æ nie pochodzi z nieba). Dlatego Ko¶ció³ bardzo ostro¿nie podchodzi do wszelkich objawieñ i dopiero gdy ponad wszelk± w±tpliwo¶æ mo¿na orzec, ¿e to rzeczywi¶cie przes³anie z nieba, to uznaje siê to oficjalnie za zjawisko nadprzyrodzone - de supernaturalitate. Podobno zanegowano kiedy¶ rzekome objawienia w Garabandal, teraz popularne jest Medjugorie i w tym przypadku od d³u¿szego czasu s± w±tpliwo¶ci czy naprawdê Matka Boska siê tam objawia. Jest jeszcze ksi±dz Natanek, który zosta³ suspendowany m.in. za niepos³uszeñstwo wobec prze³o¿onych, co ciekawe ów duchowny powo³ywa³ siê na niejak± Mieczys³awê Kordas, której rzekomo objawia siê Jezus, który podobno nawet pochwali³ ksiêdza Natanka, skrytykowa³ za¶ kardyna³a Dziwisza, ale est jeszcze ciekawiej, bo podobno sam ksi±dz Natanek otrzyma³ przekaz od Jezusa, ¿e postêpuje dobrze. Tak wiêc sami widzicie, ze trzeba uwa¿aæ.
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #131 : Sierpieñ 28, 2011, 09:17:30 » |
|
Czyli ks. Natanek uwa¿a i¿ diabe³ tkwi w hierarchii ko¶cielnej ? Jezus pojawia siê Natankowi i nastawia go przeciw Dziwiszowi ? D¿isas co za megalomania w tym Ko¶ciele, ¿e wykorzystuj± samego Jezusa do wewnêtrznych rozgrywek. I to publicznie. Mamy igrzyska Tym sposobem to sam siê ten Ko¶ció³ wykoñczy, bo przyczyna le¿y w nim samym. Ko¶ció³ uwa¿a siebie za nieomylny, bo natchniony, ¶wiêty itd. co daje mu prawo do orzekania co jest cudem , objawieniem , a co nie. I w tym tkwi pu³apka, w któr± Ko¶ció³ wszed³ z w³asnej woli ju¿ dawno temu. Pu³apka ta polega na niemo¿liwo¶ci zakwestionowania w³asnej nieomylno¶ci. Nawet, gdyby objawi³ siê Jezus i zanegowa³ tê nieomylno¶æ Ko¶ció³ spali³by go na stosie za herezjê. Nie mia³by innego wyj¶cia.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #132 : Sierpieñ 28, 2011, 09:22:31 » |
|
wszystkie imperia upada³y, a KK- to te¿ takie swoiste imperium, i pewnie ma ju¿ rekord Guinessa w d³. instnienia,- i ju¿ nikt go nie pobije..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #133 : Sierpieñ 28, 2011, 09:50:31 » |
|
songo , religioznawc± nie jestem, ale wydaje mi siê, ¿e nie takie tuzy upada³y. A co do d³ugo¶ci istnienia to hinduizm wci±¿ na czele peletonu .... Uczeni historycy przyjmuj±, ¿e hymny Rigwedy powsta³y w okresie od X–XIII wieku przed Chr., tzn. oko³o trzy i pó³ tysi±ca lat temu. http://kazwid.w.interia.pl/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #134 : Sierpieñ 28, 2011, 09:57:13 » |
|
tu masz racjê oczywi¶cie east, z tym ¿e chodzi o szczególny przypadek- w³a¶ciwie bez porównania kiedy¶ i teraz,- to przecie¿ religia/wyznanie, pañstwo-Vatykan, i przeró¿ne organizacje dzia³aj±ce pod jednym sztandarem. Hinduizn czy nawet Buddyzm s± starsze, nie mówi±c o zapomnianych cywilizacjach i ich wyznaniach, ale te formy wyznañ nie s± tak zinstytucjonalizowane jak KK.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2011, 09:57:23 wys³ane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #135 : Sierpieñ 28, 2011, 10:06:21 » |
|
W buddyzmie tybetañskim wci±¿ rz±dzi Dalajlama i to pomimo tego, ¿e siê oficjalnie wycofa³ z tego, rz±d i tak siê go radzi w ka¿dej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #136 : Sierpieñ 28, 2011, 10:11:47 » |
|
W buddyzmie tybetañskim wci±¿ rz±dzi Dalajlama i to pomimo tego, ¿e siê oficjalnie wycofa³ z tego, rz±d i tak siê go radzi w ka¿dej sprawie.
oczywi¶cie jego haryzma, do¶widczenie i bycie rozpoznawalnym wszêdzie na ¶wiecie nie pozwala na ca³kowite wy³±czenie siê z ¿ycia jako duchowy przede wszystkim przywódca swojego narodu,- narodu bez w³asnego pañstwa.. to podwójnie nie³atwa rola/misja. PS. przy okazji mo¿na siê zastanawiaæ- co takiego jest w tybetañczykach/buddystach, ¿e potê¿ny wielki/¿ó³ty brat siê nawet ich obawia i kiedy tylko mo¿e deprecjonuje..??
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2011, 10:15:27 wys³ane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #137 : Sierpieñ 28, 2011, 21:24:14 » |
|
@ songoPS. przy okazji mo¿na siê zastanawiaæ- co takiego jest w tybetañczykach/buddystach, ¿e potê¿ny wielki/¿ó³ty brat siê nawet ich obawia i kiedy tylko mo¿e deprecjonuje..?? Moim zdaniem to wysoki poziom ¶wiadomo¶ci. Tego siê boj±.
|
|
|
|
|
|
|
majette
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #138 : Wrzesieñ 22, 2011, 22:25:51 » |
|
no na szczê¶cie powoli mijaj± "ciep³e dni" i zero grzyba no chyba ,¿e w lesie ;-)
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #139 : Wrzesieñ 23, 2011, 20:49:58 » |
|
no na szczê¶cie powoli mijaj± "ciep³e dni" i zero grzyba no chyba ,¿e w lesie ;-)
W lesie ty¿ ni ma
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #140 : Wrzesieñ 28, 2011, 08:09:10 » |
|
jest nowa sesja 17 http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125§ionId=637&cmd=np. MICHA£: Michale… hmm... Byæ mo¿e, ¿e ju¿ to pytanie zosta³o kiedy¶ zadane - w jakich¶ sesjach z poprzedniczk± jeszcze - by³o wspomniane imiê Jahwe. Chcia³bym wiedzieæ jaki jest twój zwi±zek Samuelu z Jahwe?
SAMUEL: Jahwe… przeogromna, najwiêksza si³a od której wszyscy i wszystko jest zale¿ne. Wy nazywacie to ¬ród³em, Uniwersaln± Mi³o¶ci±, Bogiem. Ja, Samuel, jestem Jemu podporz±dkowany. S³ucham.
|
|
|
|
|
|
|
ramer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #141 : Wrzesieñ 28, 2011, 10:37:43 » |
|
ANDRZEJ: Ja jeszcze mam jedno pytanie, potem poproszê Zuzannê o pytania. Mianowicie – mamy prawie po³owê wrze¶nia. W sierpniu i we wrze¶niu mia³o co¶ siê zdarzyæ, co mia³o nam bardzo pomóc w organizacji w³a¶nie tej Ceremonii. Z tego co wiem, nic takiego na skalê ¶wiatow± siê nie zdarzy³o?
SAMUEL: Czas nie jest równy Andrzeju. Zgadza siê, zbli¿a siê po³owa wrze¶nia, ale to jeszcze nie jest ostatni dzieñ wrze¶nia. Poczekajcie i porozmawiamy potem ponownie. S³ucham.
Jeszcze tylko 2 dni i kolejna kompromitacja
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #142 : Pa¼dziernik 06, 2011, 07:32:48 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 06, 2011, 07:37:18 wys³ane przez JACK »
|
|
|
|
|
JACK
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #143 : Pa¼dziernik 17, 2011, 20:14:01 » |
|
Jest kolejna sesja nr 19. http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125§ionId=651&cmd=Zaciekawi³a mnie w niej porada, sugestia by prosiæ o ochronê Archanio³a Micha³a. Temat ten zawsze ignorowa³em, ale nieca³y tydzieñ temu ( ze 3-4 dni przed t± sesj±) mój kolega z pracy nie proszony o nic da³ mi do poczytania ksi±¿kê o dzia³alno¶ci tego wielkiego Ducha emanuj±cego si³± i mi³o¶ci± bezwarunkow± do ludzi. W samych superlatywach pisze o Nim widz±cy nadzmys³owo Mistrz wiedzy tajemnej R.Steiner. Demony z ksi±¿ki "Ostrze¿enie z za¶wiatów " nienawidz± go, za to co robi dla ludzi. Dochodzê do wniosku, ¿e si³om nieprzychylnym ludzko¶ci, nie mog³a by przej¶æ taka porada przez gard³o, co bardzo pozytywnie ¶wiadczy za przekazem A. Doliñskiej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2011, 20:16:11 wys³ane przez JACK »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #144 : Pa¼dziernik 17, 2011, 21:22:23 » |
|
Ró¿nie to bywa. Z relacji s³ysza³em jak demon - w celu pozyskania zaufania danej osoby - przedstawi³ siê kobiecie jako jej zmar³y ojciec (w pi¶mie automatycznym) i w toku "rozmowy" poprosi³ nawet... o zamówienie mszy za jego duszê (móg³ sobie na to pozwoliæ poniewa¿ ju¿ nieco usidli³ tê kobietê). Kobieta bardzo siê ucieszy³a i po chwili zaproponowa³a aby ju¿ teraz pomodliæ siê na ró¿añcu... reakcja by³a natychmiastowa i bardzo wybuchowa - wyzwiska, wulgaryzmy, blu¼nierstwa, nie mog³a zapanowaæ nad rêk±... Wed³ug mnie relatywnie czêsto mamy do czynienia z dosyæ niebezpieczn± sytuacj± - podpinania siê pod wiarygodne osoby/duchy aby przemyciæ swoje tre¶ci i wprowadziæ w sid³a.
Demony podczas egzorcyzmów mówi± o Michale pogardliwe "ten Micha³ek..."
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #145 : Pa¼dziernik 17, 2011, 22:06:47 » |
|
JackZaciekawi³a mnie w niej porada, sugestia by prosiæ o ochronê Archanio³a Micha³a. Nawet nie wiesz jak to dzia³a Codziennie proszê Archanio³a Micha³a o pomoc i ochronê ,z reszt± inne Anio³y te¿ i zawsze mi pomagaj±.Jednak zdajê sobie sprawê ¿e pewne zdarzenia musz± nast±piæ ,bo tak± drogê wybra³a sobie moja dusza.Wtedy proszê tylko o opiekê w trudnych chwilach.Trzeba jednak pamiêtaæ ¿eby zawsze dziêkowaæ z ca³ego serca i duszy ,za pomoc i opiekê. Jak na razie to dzia³a Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #146 : Pa¼dziernik 17, 2011, 22:33:37 » |
|
Tak siê sk³ada, ¿e i ja ka¿dego poranka przesy³am do mojego Opiekuna "podanie" o ca³odzienn± ochronê i to te¿ dzia³a! Mia³em kiedy¶ pewne opory, by to robiæ, ale przekona³ mnie do tego mój przyjaciel z Opola, który twierdzi³, ¿e WIDZI swojego Stró¿a i swobodnie siê z Nim porozumiewa. Nie muszê chyba dodawaæ, ¿e ów przyjaciel by³ bardzo wtajemniczony "w te sprawy". A ja Mu zaufa³em i dzi¶ tego nie ¿a³ujê...
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2011, 22:34:42 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #147 : Pa¼dziernik 17, 2011, 22:40:55 » |
|
Ach ! Widzi swojego Anio³a ? no to mu zazdroszczê ,bo ja te¿ bym bardzo chcia³a
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #148 : Pa¼dziernik 17, 2011, 22:52:21 » |
|
Kiedy¶ odwiedzi³ mnie na mojej dzia³ce. Dyskutowali¶my o "tych sprawach" i w pewnym momencie A. o¶wiadczy³ mi wprost:"On stoi tu" - pokazuj±c mi konkretne miejsce. Nie mam ¿adnych powodów, by mu nie wierzyæ. Wprost przeciwnie - sam do¶wiadczy³em Jego niesamowitych zdolno¶ci! Niestety od dwóch lat kontakt siê urwa³ i nie wiem, dlaczego. Muszê to wkrótce wyja¶niæ, bo obcowanie z takimi lud¼mi to rzecz bezcenna.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #149 : Pa¼dziernik 18, 2011, 02:15:05 » |
|
Wsparcie i ochrona postaci energetycznych na osobist± pro¶bê dzia³a i to jest pewne na 100%. Opiekunowie s± zmienni zale¿ne to jest od osobistego poziomu rozwoju duchowego , gdy siê podnosi pojawia siê kolejny opiekun o jeszcze wy¿szej wibracji ni¿ przedni. Dzia³a to na identycznej zasadzie jak wychowawcy w poszczególnych klasach szko³y. O porucz opiekuna duchowego Ludzie posiadaj± zawsze obok siebie swojego "anio³a stró¿a" , tzn. swoj± Energiê niewcielon± , tora nigdy siê z nami nie rozstaje. Warto po pierwsze uruchomiæ z ni± kontakt i zaufaæ jej wiedzy , bowiem nikt nie wie lepiej od niej co dla nas jest najlepsze. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|