Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:00:34

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje z Ann± Doliñsk±  (Przeczytany 137286 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Pa¼dziernik 18, 2011, 16:33:11 »

Byæ mo¿e to nie przypadek.

szczególnie w tych czasach dominacji   Lucyfera   

¿e drugie medium  PCH  ma na imiê  Lucyna

i ¿e opu¶ci³o  Polskê  Co¶

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 18, 2011, 16:34:41 wys³ane przez JACK » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #151 : Pa¼dziernik 18, 2011, 17:49:51 »

Kiara
Warto po pierwsze uruchomiæ z ni± kontakt i zaufaæ jej wiedzy , bowiem nikt nie wie lepiej od niej co dla nas jest najlepsze.

Kiara

Ba ! Tylko jak ?  Jeszcze nie potrafiê ,a mo¿e potrafiê ? hm.......

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Pa¼dziernik 18, 2011, 21:16:28 »

chanell ale¿ oczywi¶ci e ¿e potrafisz , ka¿dy potrafi , to naturalne dla nas. Przecie¿ masz intuicjê , s³uchaj jej ws³uchuj siê w swój wewnêtrzny g³os prosz±c wcze¶niej o otworzenie kontaktu ze swoj± Energi±.
Zaufaj sobie , swojej intuicji poma³u staniesz siê pewna tego co do Ciebie dociera , s³uchaj w cicho¶ci w spokoju.
Ja te¿ siê tak uczy³am.

Bywaj± te¿ spontaniczne kontakty otwieraj±ce siê nagle ale lepsze s± te wypracowane , moim zdaniem.

Kiara U¶miech U¶miech
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Pa¼dziernik 18, 2011, 21:54:19 »

Strasznie du¿o tu smieci, jak np ten post 150 od JACK. Ciêzko sie to wszystko czyta. Co do tej intuicji. To my¶la³em ¿e to w³a¶nie jest nasz kontakt z nasz± Energi±.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #154 : Pa¼dziernik 18, 2011, 22:54:39 »

Strasznie du¿o tu smieci, jak np ten post 150 od JACK. Ciêzko sie to wszystko czyta. Co do tej intuicji. To my¶la³em ¿e to w³a¶nie jest nasz kontakt z nasz± Energi±.

Witaj Cum U¶miech nie wiem o co ci chodzi ? Post Jacka jest w temacie ,bywaj± tu gorsze smieci,ale nie wszystko siê da odgarn±æ. Mrugniêcie

Ksiêga Koheleta 3,1
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Pa¼dziernik 19, 2011, 07:02:41 »

witaj U¶miech.
wierzê ¿e gorsze smieci bywaj±. Rozmowa to wymiana argumentów a mówi±c ¶mieci mam na mysli kolejne teksty typu udowodnijcie mi ¿e to wszystko jest prawda bo jak nie to sie bedê gniewa³ lub z³o¶ci³
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Pa¼dziernik 19, 2011, 07:54:25 »

Dobrze my¶la³e¶ , bowiem tak jest naprawdê. Ale istniej± te¿ podszepty innych energii ( niewidzialnych dla nas) i cz³owiek nie ma jeszcze ¿adnych mo¿liwo¶ci je odró¿niaæ.
Dlatego trzeba zawsze analizowaæ je prze w³asny system warto¶ci.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 19, 2011, 07:54:46 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Pa¼dziernik 20, 2011, 21:44:29 »

W system warto¶æ bym sie tu nie zag³êbia³. Czêsto mo¿e byæ mylny i nacechowany ¶rodowiskiem w jakim przebywamy czyli nie pochodzi od nas samych.

Co do podszeptów to bior±c to na logikê lub intuicjê (jak kto woli): "Pod±¿anie za g³osem serca", czy "¿ycie zgodnie z sumieniem", jest zwrotem pozytywnym i praktykowany od wielu lat. Wiêc przekonuje mnie to, ¿e jednek cz³owiek te mo¿liwo¶ci ma i to do¶æ spore i nie trzeba byæ przy tym kim¶ wyj±tkowym.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Pa¼dziernik 21, 2011, 07:15:44 »

Daj na luz i pisz z przemy¶leniem , a co to jest sumienie i na czym ono siê opiera jak nie na warto¶ciach , cennych dla kogo¶?

Na czy zbudowane jest ono ja nie na ¶rodowiskowych zwyczajach akceptowanych w danej grupie wiêkszej lub mniejszej?
To wszystko zebrane do kupy nazywa siê systemem warto¶ci wspieranym etyk± i moralno¶ci± ludzi pojedynczych lub grupy.

Otworzenie mo¿liwo¶ci paranormalnych wcale nie musi ¶wiadczyæ ( i czêsto nie ¶wiadczy) wysokiej etyce i moralno¶ci cz³owieka u¿ywaj±cego ich.
Jego czyny codzienne o tym ¶wiadcz± a nie paplanie o tym jaki jest.

Kiara U¶miech U¶miech
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Pa¼dziernik 22, 2011, 19:04:11 »

Zawsze dajê na luz jak mam z górki. Proponujê zrezygnowac z uszczypliwo¶ci typu "pisz z przemy¶leniem". Z za³o¿enia ka¿y to robi.
Nie chcê analizowaæ terminu "sumienie" dla kazdego pewnie oznacza co¶ nieco innego.

Pisali¶my o obronie od innych energii, której nie mamy. A co powiesz na intuicjê. Nie jest powi±zana z sumieniem a uwa¿a sie ¿e kieruje nas w dobrym kierunku. jedni maja j± slab± a inni traktuj± j± niemal jak wiedzê. Wiêc mo¿e jaka¶ ochrona jednak jest.

daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Listopad 25, 2011, 07:35:59 »

wracaj±c to tematu...
pojawi³a siê sesja numer 21
To chyba "kluczowa" sesja dla ludzko¶ci bo [jak sie dowiadujemy]od 11 .11 mamy a¿ siedem p³aszczów ochronnych dla ziemi.
Poza tym szykuje siê kolejna zmiana medium.
Sesja jest w moim odczuciu przygotowaniem na radykalne zmiany -mo¿e nawet zmianê g³ównych idei przy¶wiecaj±cych .
 projektowi...
Z wykopaliskami Wójcikiewicz ma siê wstrzymaæ do przysz³ego roku. Zastanawiam siê co za³atwi w Egipcie przy obecnej sytuacji i jeszcze w tak krótkim czasie do roku 2012...a mo¿e data 21.12.2012 te¿ ju¿ nie obowi±zuje.
Tak wiêc chyba ju¿ do cna straci³em wiarê w "przebudzenie cheopsa"
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #161 : Listopad 25, 2011, 14:29:27 »

Cytat: daniel
pojawi³a siê sesja numer 21

O, to w bardzo krótkim czasie ukaza³y siê dwie, 20 i 21. Kilka dni temu, bodaj trzy, sprawdza³em i by³a jeszcze 19, jako ostatnia.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Cum
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Listopad 25, 2011, 15:18:23 »

A to czemu 20 nie ma? b³±d numeracji?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #163 : Listopad 25, 2011, 15:29:41 »

A to czemu 20 nie ma? b³±d numeracji?

nie koniecznie. 20 mog³a byæ sesj± prywatn± i st±d ten myk w numerach. Mo¿e za jaki¶ czas wstawi± 20 - t±.

EDYCJA:

No i mamy wyja¶nienie co do sesji 20:

Jako sesja 20 bêdzie umieszczona (po przepisaniu) sesja robocza.

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2011, 19:48:55 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #164 : Grudzieñ 03, 2011, 19:14:16 »

30 listopada 2011
UWAGA! S± ju¿ na stronie sesje nr 20, 21 i 22 w dziale "Sesje z Ann± Doliñsk±".

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=1&sectionId=1&cmd=

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Grudzieñ 03, 2011, 23:06:56 »

Szczerze mówi±c to ju¿ szkoda po¶wiêcaæ czasu na komentarze skoro doro¶li ludzie daj± siê tak robiæ w konia ? Ich wola niech siê dzieje , mo¿e to najlepsze dla nich na teraz.
A z drugiej strony P. Wójcikiewicz wydawa³o by siê i¿ powinien mieæ do¶wiadczenie w kontaktach i rozró¿nianiu zabawiania siê ró¿nych bytów lud¼mi. Niestety czêsto pozostaje tylko fraza "wydawa³o by siê "... i nic wiêcej.

Pozosta³o nam niezbyt wiele czasu na kolejn± konfrontacjê , nieca³y miesi±c. Kolejne bajania odkryj± swoj± autentyczno¶æ.
Energia która przesz³a przez Warszawê ma wp³yw na wszystkie szlaki energetyczne wewn±trz ziemi , ³±czy siê bezpo¶rednio ze wszystkimi dawnymi i obecnymi czakramami , aktualizuje te dawno temu zablokowane.
One za¶ maj± wp³yw na ca³okszta³t energetyki ziemi , przywracaj± procesy u¶pione które bior± udzia³ w ca³ym ponownym uruchomieniu podnoszenia wibracji planety. Co za tym idzie dokonuj± zmian i poruszeñ na powierzchni ziemi i pod powierzchni±.
O naturalnym ods³oniêciu ukrytych pod piaskiem artefaktów pisa³am ju¿ 5 lat temu , naprawdê nikt niczego nie bêdzie odkopywa³ nie bêdzie takiej potrzeby.
Jeszcze wiele niespodzianek przed nami , dla zaistnienia ich nie s± potrzebne ¿adne ceremonie.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2011, 23:07:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
majette
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Grudzieñ 04, 2011, 20:32:34 »

Czytaj±c sesjê 21 - po pierwsze widaæ,po zadawanych pytaniach,¿e nawet sami jej uczestnicy pow±tpiewaj± powoli w prawdziwo¶æ przekazów, wodny grzyb ,planeta x itd, po drugie dok³±dnie uwidacznia siê jak ten "byt" bardzo umiejêtnie i skrupulatnie unika odpowiedzi na konkretne pytania dotycz±ce braku tego co zapowiada³, a przecie¿ pamiêtam ,¿e wyra¼nie mówi³ ,¿e grzyb bêdzie ,wiêc nie mo¿na t³umaczyæ siê teraz ,¿e setki bytów zadba³y o to ¿eby go powstrzymaæ .
Oczywi¶cie cieszê siê z faktu ,¿e nie wybuch³ wulkan,czy nie sta³± siê inna wielka tragedia ale jak mo¿na najpierw wmawiaæ naiwnym ludziom zapowied¼ maj±cych nast±piæ faktów,które bêd± niejako ostrze¿eniem itd, a potem wymigiwaæ siê sta³± ¶iewk± ,i¿ dany fakt nie nast±pi³ dziêki tych¿e bytów staraniom, czysta manipulacja, wrêcz zabawa, zastanawia mnie tylko po co to tym bytom,a tak¿e dlaczego akurat taka ceremonia,dlaczego tam ,czemju to dla nich tak wa¿ne. To tak jakbym chcia³ ludziom wmówiæ ,¿e za tydzieñ bêdzie ogromne trzêsienie ziemi ,podaj±c miejsce ,a gdy fakt nie zaistnieje, wyt³umaczy³bym to moimi modlitwami,które niedopu¶ci³y do tego. Na pocz±tku by³em zaciekawiony,z niecierpliwo¶ci± czeka³em na kolejne sesje, na prze³om po ceremonii, wrêcz denerwowa³y mnie wpisy w±tpi±cych,teraz w pe³ni podzielam pogl±d m.in. Kiary.  Po czym mo¿emy w prosty sposób sprawdziæ Samuela?Po faktach potiwerdzaj±cych to co wmawia,a poniewa¿ fakty nie nast±pi³y,wrêcz zaprzeczy³y temu co wmawia jest niewiarydodny.
Szkoda mi tylko ludzi z fundacji,bo to oni g³ównie cierpi± ,nie wyczówam w nich ani chêci zysku/prêty itd./ ani zdobywania popularno¶ci , ani te¿ ok³amywania nas,odbiorców, jednak dali siê zmanipulowaæ nieznanej sile o niejasnych celach.
Za³o¿e siê ,¿e gdyby zawiesili sesje ,dzia³ania nawet na kilka lat,¶wiat bêdzie nadal toczy³ siê swoim rytmem. Tak¿e po roku 2012.

========================================

Sorki za literówki...

Scali³em posty
Darek

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 04, 2011, 21:00:05 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Grudzieñ 08, 2011, 01:07:40 »

ech... normalnie "Szansa na sukces"...
ci±gnie siê, coraz to nowe odcinki, ale ka¿dy leje na to...
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 08, 2011, 01:08:05 wys³ane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #168 : Marzec 01, 2012, 23:15:46 »

Jest nastêpna sesja z p.Doliñsk± nr 23

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=672&cmd=

Ksiêga Koheleta 3,1
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Marzec 03, 2012, 20:19:03 »

Przeczyta³em t± sesjê i po raz kolejny manipulacja enkiego razi mnie w oczy. Jego odpowiedzi na pytania s± niekompetentne i ubrane w taki sposób, aby czytelnik nie wiedzia³ o co mu w ogóle chodzi.

to "cwaniactwo" nadu¿ywa za wielu porównañ i metafor, a to nie ma nic wspólnego z prost± i konkretn± odpowiedzi± na zadane pytania. Jego taktyka polega na odpowiadaniu pytaniem na pytania, a nie udzielaniu bezpo¶rednich racjonalnych odpowiedzi.

Prosty przyk³ad:
ANDRZEJ:
Dziêkujê bardzo – jeste¶my przyzwyczajeni do rozmawiania z ró¿nymi Istotami duchowymi. Przecie¿ przez Lucynê rozmawiali¶my z Jezusem, rozmawiali¶my z Cheopsem i wieloma innymi istotami, tak ¿e jeste¶my oczywi¶cie otwarci na wszelkie tego typu kontakty. Mam teraz pytanie - co mamy zrobiæ ze z³otymi prêtami, które zosta³y w Egipcie? Jak je wykorzystaæ?

Jak mogli rozmawiaæ z Jezusem skoro sam Enki na sesjach stwierdzi³, ¿e Jezus Chrystus inkarnowa³ siê ponownie na ziemii w 1920 roku?

Podobne niedomówienia dotycz± Planety X i Kataklizmów:

SAMUEL:
Chcieliby¶my, aby tak by³o, Andrzeju. Wielu ludzi krytykuje sam fakt „wodnego, p³acz±cego grzyba“ – ¿e siê to nie wydarzy³o. Jednak to, i¿ Anio³y, Istoty ¦wiat³a które wciela³y siê w cia³a ludzkie i odsuwa³y te wielkie katastrofy – powiedzmy – zosta³o to odbite w wielkim lustrze i p³ywa... P³ywa wokó³ waszej Planety Ziemia. Pytacie o Planetê X. Ciê¿ko… ciê¿ko zbli¿a siê do Planety… do was, ale nie bêdzie takich tragizmów, takich kataklizmów jak ludzie wymy¶laj±.

Tylko, ¿e to nie ludzie to wymy¶li, a Enki, który niegdy¶ na sesjach zastrasza³ tragicznymi kataklizmami o ile nie zostan± uruchomione piramidy.

"Niestety ludzie s± zbyt g³upi, aby domy¶leli siê prawdy"

Pozdrowienia dla wszystkich marzycieli i bajkopisarzy.

« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2012, 04:17:55 wys³ane przez Piotr » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #170 : Marzec 03, 2012, 20:44:37 »

Daj spokój ja tez to przeczyta³am na komentowanie takich bzdur zwyczajnie szkoda ju¿ czasu. Dziwi mnie tylko i¿ ludzie wydawa³o by siê z do¶wiadczeniem w tej dziedzinie tak daj± siê robiæ w konia i wodziæ za nos. I jeszcze takie brednie publikuj± oficjalnie.
Zwyczajnie ¿enuj±ce.

Kiara U¶miech U¶miech
Ramzes3
Go¶æ
« Odpowiedz #171 : Marzec 21, 2012, 18:29:32 »

http://czaneling.awardspace.com/odpowiedzi.html
Pytania: Czy byt ktory kontaktuje sie podczas channelingu z Lucyn± £obos pod nazw± Samuel to Enki brat Enlila i czy ma dobre intencje wobec Ziemi?

Odpowiedzi: To nie jest brat Enlila. Je¿eli Samuel udziela nowej wiedzy, to jego pozytywne intencje s± oczywiste. W wypadku gdy jego przekazy s± w±tpliwej jako¶ci, to nale¿y z nim zerwaæ kontakt.

My¶lê, ¿e zarówno Pani Doliñska jak i Pani £obos powinny od czasu do czasu zej¶æ z ob³oków na ziemiê i poczytaæ trochê innych przekazów ni¿ te w³asne a nawet skorzystaæ z niektórych rad by nie brn±æ dalej we w³asnej g³upocie po same uszy.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #172 : Marzec 21, 2012, 19:15:57 »

Dobrze i¿ ludzie zadaj± pytania  w tematach kontrowersyjnych , nawet bardzo dobrze , bo budz± siê w±tpliwo¶ci a to jest inspiracj± do przemy¶leñ.

Ale nie jest dobrze gdy w odpowiedzi jakich¶ "wiedz±cych' wierz± bezwzglêdnie bez zastanowienia siê nawet jak w ¶w. wyroczniê.
Ja w tych odpowiedziach znalaz³am mnóstwo bzdur oraz k³amstw i na dodatek bardzo dwuznaczne i wymijaj±ce temat informacje. Ale.. niech ka¿dy wierzy w to  co jemu odpowiada.

Kiara U¶miech U¶miech
Tronk
Go¶æ
« Odpowiedz #173 : Czerwiec 24, 2012, 23:07:55 »

Ja ju¿ nic nie rozumiem mia³a nas  zniszczyæ planeta a jak nie ona sama to jej ogon czym by on nie by³.
Teraz okazuje sie ¿e to nie jest ju¿ takie wa¿ne , to ja siê pytam do jasnej ciasnej
Co jest wazne ?
Mam sie baæ p³akaæ ?
Nie wiem jest ta nadzieja czy jej nie ma?
Tyle pytan tak ma³o czasu i ¿adnych odpowiedzi.
A tak na marginesie i ca³kim powaznie je¿eli co¶ sie wydarzy to niestety jestem wasz± jedyn± nadziej± przy narodzinach podjalem sie misji jednym s³owem mam byæ liderem pod wieloma wzgledami ale tylko wowczas gdy nadejda drastyczne zmiany na ziemi.
Pozdrawiam
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #174 : Czerwiec 25, 2012, 18:32:56 »

p³akaæ, zdecydowanie p³akaæ...
...przede wszystkim nad swoj± naiwno¶ci±.
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: