Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:30:55

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje z Ann± Doliñsk±  (Przeczytany 137302 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Czerwiec 25, 2012, 20:57:03 »

Tronk.

A tak na marginesie i ca³kim powaznie je¿eli co¶ sie wydarzy to niestety jestem wasz± jedyn± nadziej± przy narodzinach podjalem sie misji jednym s³owem mam byæ liderem pod wieloma wzgledami ale tylko wowczas gdy nadejda drastyczne zmiany na ziemi.
Pozdrawiam
Pamiêtaj co napisa³e¶!  Du¿y u¶miech ¯eby¶ siê nie usi³owa³ wymigaæ z tych obietnic. U¶miech U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #176 : Czerwiec 26, 2012, 00:05:29 »

tym bardziej, ¿e w wymigiwaniu siê mia³by na tym forum duuu¿± konkurencjê, hmmm... tak samo jak w przekonaniu o niebotycznej wielko¶ci swojej misji...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #177 : Czerwiec 28, 2012, 12:47:54 »

Dawno nie zagl±da³am na stronê PCH ,ale dzisiaj nasz³a mnie ochota.Jest nowa sesja nr 24 .Musnê³am j± tyko wzrokiem i oto co odkry³am:

ANDRZEJ:
Dziêkujê. Samuelu – co naprawdê dzieje siê z Planet± X? Czy rzeczywi¶cie jest blisko Ziemi? Czy ta czê¶æ nieba jest zas³oniêta? Inaczej mówi±c – czy Planeta X jest fikcj±, czy prawd±?

SAMUEL:
Planeta X jest – i jej nie ma. Nie czekajcie na spotkanie z Planet± X. Ona jest tylko po to, aby ludziom daæ ¶wiadomo¶æ. Jeszcze Andrzeju nie czas – nastêpnym razem. Zastanawiacie siê dlaczego?

ANDRZEJ:
Przez ca³y czas utrzymywa³e¶, ¿e Planeta X jest najwiêkszym zagro¿eniem?

SAMUEL:

Z tej drugiej strony, Andrzeju, z tej ciemnej strony. Naszym zadaniem, waszym zadaniem by³o odepchniêcie i stworzenie ochrony, jednak to ma zaistnieæ poprzez przebudzenie ludzko¶ci. Musicie siê wg³êbiæ w te s³owa, aby to zrozumieæ i ta odpowied¼ przyjdzie jeszcze nie teraz. S³ucham.

ale siê porobi³o  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech ale z drugiej strony w tym chanelingu zawiera siê odpowied¼ dla Tien-a   Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2012, 12:49:51 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Lipiec 06, 2012, 07:28:21 »

SAMUEL:
Planeta X jest – i jej nie ma. Nie czekajcie na spotkanie z Planet± X. Ona jest tylko po to, aby ludziom daæ ¶wiadomo¶æ.

Czyli Planeta X ma wymiar symbolu, a "¶wiadomo¶æ" jest wzbudzana najohydniejszym sposobem : zastraszaniem.
Osobi¶cie nie w³±czam siê emocjonalnie ani materialnie w projekt lecz jestem obserwatorem i dziêki temu mogê go obiektywnie oceniæ . Po rozmowie mailowej z prezesem dochodzê do wniosku,¿e nale¿y daæ szansê tym ludziom i zobaczyæ co uda im siê zrobiæ w Egipcie ko³o Wrze¶nia br. bo maj± wielki entuzjazm i mog± z nim  zdzia³aæ co¶ pozytywnego dla ludzko¶ci .
Jednak z drugiej strony ...Enki , Anna Doliñska wcze¶niej Pani Lucynka. NIe zapominajmy ,¿e projekt to nie Enki czy pani Ania lecz ca³y sztab naukowców , doktorów z powa¿nych uniwersytetów, ekspertów archeologów, którzy mog± nam dac nam du¿o wiêcej ni¿ suche s³owa w sesjach napikowane elementami katastrofizmu...
pozdrawiam
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #179 : Lipiec 06, 2012, 07:39:28 »

...

NIe zapominajmy ,¿e projekt to nie Enki czy pani Ania lecz ca³y sztab naukowców , doktorów z powa¿nych uniwersytetów, ekspertów archeologów, którzy mog± nam dac nam du¿o wiêcej ni¿ suche s³owa w sesjach napikowane elementami katastrofizmu...

...

Czy móg³by¶ rozwin± kwestie "ca³y sztab", ilu to jest ludzi, naukowców, itp. ? Bo ja ca³y czas postrega³em PCh przez pryzmat dzia³ania kilku tylko osób (i chyba jednego naukowca z tytu³em).

Byæ mo¿e mia³em zatem skrzywiony obraz rzeczywisto¶ci.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
east
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Lipiec 06, 2012, 09:58:03 »

barneyos , to nawet móg³by byæ sztab, bior±c pod rozwagê to, i¿ móg³ to byæ eksperyment socjologiczny na którym (z³oto) da³oby siê jeszcze nieco zarobiæ Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Lipiec 06, 2012, 12:52:22 »

Po rozmowie mailowej z prezesem dochodzê do wniosku,¿e nale¿y daæ szansê tym ludziom
któr±? 8, 10, 20?
i zobaczyæ co uda im siê zrobiæ w Egipcie ko³o Wrze¶nia br. bo maj± wielki entuzjazm i mog± z nim  zdzia³aæ co¶ pozytywnego dla ludzko¶ci .
Ale¿ ju¿ wielokrotnie zobaczyli¶my co "zrobili"...

Jednak z drugiej strony ...Enki , Anna Doliñska wcze¶niej Pani Lucynka.
To która z w/w osób ma lecieæ? W sumie to siê nie dziwiê dalszej chêci dzia³añ w Egipcie - uspokoi³o siê, a wakcje w trakcie - tygodniowy pobyt z biurem podrózy to ~1 800 PLN...

NIe zapominajmy ,¿e projekt to nie Enki czy pani Ania lecz ca³y sztab naukowców , doktorów z powa¿nych uniwersytetów, ekspertów archeologów, którzy mog± nam dac nam du¿o wiêcej ni¿ suche s³owa w sesjach napikowane elementami katastrofizmu...
Nie zapomnia³em, dlatego pytam o efekty ich pracy - opracowania naukowe wykonanych na poprzednich wczasach badañ georadarowych.

Daniel i odpowiedz mi na jedno zasadnicze pytanie: przed czym ma nas aktualnie ratowaæ samcio/pch?
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Lipiec 06, 2012, 16:19:42 »

arteq

Jak ciebie czytam to mi rêce opadaj±..
Czy ja mówiê o jakim¶ ratowaniu,masz na tym punkcie juz konkretnego ¶wira itp!!!??
Mi chodzi o mo¿liwe  odkrycia archeologicznie bo reszta siê dla mnie nie liczy. Rozlicza³e¶ ju¿ wielokrotnie tych ludzi mimo ,¿e nikt nie nakazuje Ci ani p³aciæ ani ich czytaæ wiêc raz siê od nich odpie....l 
A je¶li chcesz jakie¶ dowody prac to zwróæ siê z pro¶b± do prezesa a jak nie to poczekaj jeszcze te pó³ roku i pó¼niej bêdziesz pierdol... swoje farmazony jak to mia³e¶ racjê itp.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 16:20:16 wys³ane przez daniel1704 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #183 : Lipiec 07, 2012, 01:00:22 »

arteq
Jak ciebie czytam to mi rêce opadaj±..
Czy ja mówiê o jakim¶ ratowaniu,masz na tym punkcie juz konkretnego ¶wira itp!!!??
Mi chodzi o mo¿liwe  odkrycia archeologicznie bo reszta siê dla mnie nie liczy. Rozlicza³e¶ ju¿ wielokrotnie tych ludzi mimo ,¿e nikt nie nakazuje Ci ani p³aciæ ani ich czytaæ wiêc raz siê od nich odpie....l 
A je¶li chcesz jakie¶ dowody prac to zwróæ siê z pro¶b± do prezesa a jak nie to poczekaj jeszcze te pó³ roku i pó¼niej bêdziesz pierdol... swoje farmazony jak to mia³e¶ racjê itp.

Zada³em grzecznie rzeczowe pytania. Nie rozumiem sk±d wobec tego wulgaryzmy z Twojej strony, zamiast choæby próby udzielenia odpowiedzi... Có¿ widaæ gdy brakuje nawet najlichszych argumentów to ciska siê bluzgami... Nie moja wina, ¿e Twoi idole okazali siê naci±gaczami, a ich zapewnienia nie s± warte nawet papieru na którym zosta³y spisane.

Mo¿liwe odkrycia archeologiczne? Przecie¿ szumnie zapowiadali, ¿e /domniemane/ odkrycia w Polsce rzuc± na kolana ca³y archeologiczny ¶wiat i droga w dowolne miejsce bêdzie sta³a otworem. Wiele osób pyta³o Wójcikiewicza o efekty prac - i byli zbywani lub w odpowiedzi uzyskiwali... szumne zapowiedzi co oni jeszcze uczyni±. Przypomnij sobie od czego zaczê³a siê ca³a ta szopka - od konieczno¶ci ratowania ludzi przed jakimi¶ kataklizmami i st±d wynika³a niby konieczno¶æ odgrzebania jakiej¶ mumii, nastêpnie przemarsz przez piaski i wetkniêcie do sarkofagu - takie by³y zapewnienia i to s± fakty.
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #184 : Lipiec 07, 2012, 20:42:02 »

Przepraszam, rzeczywi¶cie mnie ponios³o, ale to dlatego, ¿e twoja wszechobecna ironia odno¶nie PCH zaczê³a mnie mocno irytowaæ.
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #185 : Sierpieñ 09, 2012, 13:12:59 »

No jeszcze tylko trochê i wyjdzie na jaw ilu ludzi zatraci³o sobie g³owê pierdo³ami rodem jakich¶ cheopsów. Nie mogê siê ju¿ doczekaæ min na twarzy u tych ludzi. Zdziwienie, rozczarowanie i popadniêcie w ob³êd.

Z tej okazji otworzê szampana za nowy rok.

Ps. Mam tylko obawy, ¿e teatralne przedstawienie mo¿e trwaæ jeszcze d³u¿ej.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 09, 2012, 13:14:34 wys³ane przez Piotr » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Sierpieñ 09, 2012, 13:36:07 »

Piotr, nie doceniasz ich - wymy¶l± sobie kolejne mgliste wyt³umaczenie i bêd± nadal w tym trwali, ewentualnie w czym¶ bardzo zbli¿onym. Gdyby mia³o byæ inaczej to ju¿ dawno w ¶wietle zaistnia³ych zdarzeñ ( jak i tych nie zaistnia³ych a maj±cych przecie¿ zaistnieæ) otrzê¶liby siê z tego. Wed³ug mnie to nie tyle kwestia samego pch jako takiego ale cech jego wyznawców - maj± potrzebê bycia naci±ganymi.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #187 : Sierpieñ 09, 2012, 16:06:42 »

No jeszcze tylko trochê i wyjdzie na jaw ilu ludzi zatraci³o sobie g³owê pierdo³ami rodem jakich¶ cheopsów. Nie mogê siê ju¿ doczekaæ min na twarzy u tych ludzi. Zdziwienie, rozczarowanie i popadniêcie w ob³êd.

Z tej okazji otworzê szampana za nowy rok.

Ps. Mam tylko obawy, ¿e teatralne przedstawienie mo¿e trwaæ jeszcze d³u¿ej.

To twoim zdaniem  powód ¿eby siê cieszyc ??  Naprawdê cyniczny jeste¶,¿eby siê cieszyæ z czyjego¶ nieszczê¶cia,ale niestety tak potrafia tylko polacy.No prawie wszyscy ,zeby nie uraziæ innych.  Mo¿e by¶ sie jeden z drugim pocieszy³ ¿e wreszcie ten " koszmar " dla nich siê skonczy ,ale nie lepiej ich dobiæ prawda ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #188 : Sierpieñ 10, 2012, 08:35:00 »

Wypraszam sobie Chanell, takie insynuacje - bo na jakiej podstawie twierdzisz, ¿e ciesz± mnie nieszczê¶cia innych? W którym miejscu w swoim po¶cie dajê temu wyraz? Widzisz tam np. s³owa w stylu "i dobrze im tak..."?

Opisa³em tylko pewien mechanizm który doskonale widaæ w¶ród osób ¶lepo wpatrzonych w pch i bezkrytycznie wierz±cych w ich zapewnienia. Mechanizm zgodnie z którym ¿aden z faktów dowodz±cych k³amliwo¶ci wyg³aszanych przez pch "proroctw" nie jest w stanie do nich dotrzeæ i otworzyæ im oczu, mechanizm w którym za nic - nawet w ¶wietle bezdyskusyjnych dowodów czy sk³adanych wcze¶niej dobrowolnych deklaracji - nie przyznaj±, ¿e owszem pch na³ga³ - o czym kto jak kto, ale Ty powinna¶ doskonale wiedzieæ.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 10, 2012, 08:35:25 wys³ane przez arteq » Zapisane
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #189 : Sierpieñ 10, 2012, 13:28:30 »

Opisa³em tylko pewien mechanizm który doskonale widaæ w¶ród osób ¶lepo wpatrzonych w pch i bezkrytycznie wierz±cych w ich zapewnienia.

Artek, od kiedy odwiedzam to forum (a bedzie juz dobrych pare lat), Ty nie robisz nic innego jak opisujesz pewien mechanizm, który "doskonale widaæ". Skoro doskonale go widaæ, wiec do czego Ty jeszcze jestes potrzebny...Co¶

Wiesz, dla mnie interesowanie sie PCH by³o "trampolin±". Dziêki PCH, sesjom itd, natrafi³em na nauki takich osób jak: Tolle, Krishnamurti, Osho i juz teraz wiem, ¿e czy PCH wypali czy nie - najwa¿niejsza rzecz± jest rozwój mojej ¶wiadomo¶ci poprzez duchowo¶æ.

Ja nie mam pojêcia co Tobie da³o PCH, ale patrz±æ na Twoje posty niewiele one "ewoluowa³y" przez ten czas. No ale có¿, moze taka jest Twoja droga - aby "opisywaæ mechanizmy" U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Sierpieñ 10, 2012, 14:13:20 »

Sobek, no we¼ uderz w stó³... - zanim zobaczy³em tre¶æ TWojego postu wiedzia³em gdzie i co napisa³e¶ i to bez u¿ycia ¿adnych tam "mocy i trzeciego oka"   :]

Dla kogo widaæ dla tego widaæ, jako¶ na pocz±tku (i przez d³u¿szy czas) nie byle¶ taki... "spostrzegawczy".  :]
Dobrze jest wiedzieæ czy dany temat wypali zanim dasz siê przypaliæ czy wmanewrowaæ... dlatego moje spostrze¿enia i pogl±dy nie musia³y "ewoluowaæ"...

A co na forum... ano ogl±dam sobie owoce ro¿nych sadowników...
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 10, 2012, 14:14:02 wys³ane przez arteq » Zapisane
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #191 : Sierpieñ 29, 2012, 17:59:52 »

dlatego moje spostrze¿enia i pogl±dy nie musia³y "ewoluowaæ"...

¯yczê Tobie z ca³ego serca aby Twoja "ewolucja" nie ogranicza³a siê tylko do Twoich spostrze¿eñ i pogl±dów.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Pa¼dziernik 13, 2012, 06:52:59 »

Oj moim skromnym zdaniem artqowi zosta³o tylko praktyczne do¶wiadczenie ¶wiata energii tak by jego pod¶wiadomo¶æ nie mia³a w tej sprawie nic dopowiedzenia Du¿y u¶miech
topa Du¿y u¶miech
Sobek
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Pa¼dziernik 17, 2012, 17:46:07 »

Oj moim skromnym zdaniem artqowi zosta³o tylko praktyczne do¶wiadczenie ¶wiata energii tak by jego pod¶wiadomo¶æ nie mia³a w tej sprawie nic dopowiedzenia Du¿y u¶miech
topa Du¿y u¶miech

a moim skromnym zdaniem ka¿dy powinien zajmowaæ siê SWOIM w³asnym rozwojem duchowym U¶miech
Bardzo ³atwo jest popa¶æ w "trendy oceniania innych", przez co nie widzi siê swoich w³asnych poczynañ.
Dlatego nie przytakujê Twojemu stwierdzeniu, ani go nie negujê.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #194 : Pa¼dziernik 19, 2012, 18:25:40 »

S³usznie prawisz Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #195 : Pa¼dziernik 22, 2012, 21:08:03 »

Posty dotycz±ce ceremonii w Peru i kilku innych miejscach wydzieli³em jako niezale¿ny w±tek:  CEREMONIA NA JEZIORZE TITIKAKA i w PIRAMIDZIE „LA DANTA“  >>.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #196 : Grudzieñ 06, 2012, 13:04:18 »

chyba ju¿ nikogo nie interesuj±, choæ poczytaæ mo¿na..Mrugniêcie

"21 GRUDNIA 2012 ROKU

SESJA 28

Szamotu³y, 3 grudnia 2012 roku
 Anna Doliñska

Temat: Dzieñ 21 grudnia 2012 roku i pó¼niej…

Mamy ju¿ pocz±tek grudnia 2012 roku. Zosta³o parê dni do daty 21.12.2012. Naros³o wiele hipotez i teorii o koñcu ¶wiata. Dostajê mnóstwo listów od przestraszonych ludzi z pytaniami: Gdzie siê schowaæ? Co robiæ? Jak siê zabezpieczyæ na te „3 dni ciemno¶ci”?

W³a¶nie medytowa³am ponad godzinê, pytaj±c Istoty Duchowe, które by³y ze mn± w pokoju - jak to bêdzie w ostatnich dniach roku 2012? Cztery ¦wietliste Istoty u¶miecha³y siê ciep³o pytaj±c - dlaczego ja siê nie bojê?

„Nie ma we mnie lêku, czujê siê bezpiecznie bo wiem, ¿e jeste¶cie przy mnie i nie pozwolicie, aby mnie i mojej rodzinie sta³o siê co¶ z³ego. Ufam Wam – bo nigdy jeszcze mnie nie zawiedli¶cie. Zawsze je¶li o co¶ proszê z wiar± i nadziej±, to otrzymujê” - odpowiedzia³am.

Istoty z pog³osem – jakby echo - powiedzia³y, ¿e w³a¶nie to mam przekazaæ ludziom.

Pyta³am w takim razie dalej - co siê bêdzie dzia³o w „3 dni ciemno¶ci”, czy takie dni w ogóle bêd±?

Fizyczne dni ciemno¶ci bêd± dla ludzi, którzy strac± ¦wiat³o w sobie. Ka¿dy cz³owiek to Iskra Bo¿a, a Iskra ¶wieci i utrzymuje ca³y czas ³±czno¶æ z Ojcem, z Bogiem. Tym ma³ym punktem, drzwiami, portalem w ciele ludzkim, w g³owie – jest szyszynka. Ludzie id±cy ¶cie¿k± rozwoju duchowego samoistnie pobudzili sobie bardzo mocno ten gruczo³, który systematycznie przez wiele tysiêcy lat by³ zamykany przez ró¿ne sakramenty.

Ten punkt jest furtk± do Domu, to ¦wiat³o nie zga¶nie, a wrêcz jeszcze bardziej siê roz¶wietli podczas mroku na Ziemi. Tym ¦wiat³em jest wiara i zaufanie w obecno¶æ potê¿nej energii w ludziach, któr± potraficie wydobyæ z siebie, aby rozja¶niæ ka¿d± ciemno¶æ.

Ale powiedzcie proszê, jak ludzie fizycznie bêd± odczuwaæ te zmiany na Ziemi?

Jest ju¿ wiele s³usznych podstaw, aby zaopatrzyæ siê w ciep³e ubrania, ogieñ, jedzenie. Jednak nie to jest najwa¿niejsze. Planeta Ziemia wejdzie do górnego kielicha w klepsydrze wszech¶wiata. Bêdzie inny ¶wiat. My Istoty Duchowe nie bêdziemy owiani ju¿ tajemnic± i ludzkim strachem przed spotkaniem z nami. Bêdziemy jak w Domu Ojca - jako Bracia i Siostry, którzy siê bardzo kochaj±, szanuj±, toleruj± i wspomagaj± siê wzajemnie.

Prosimy - b±d¼cie spokojni i nie lêkajcie siê, gdy coraz czê¶ciej i wyra¼niej bêdziecie nas ogl±daæ w swoim ¶wiecie fizycznym. Ziemia wejdzie na poziom wy¿szych wibracji, tak samo jak i ludzie, chocia¿ nie wszyscy jeste¶cie gotowi na tak± szybk± zmianê.

Wielu z was mo¿e sobie nie poradziæ z takimi realiami, które nadchodz± - dlatego wiele dusz postanowi opu¶ciæ cia³a fizyczne. Jednak jest to wasz wybór. Zawirowania ziemskie mog± trwaæ do ciep³ych dni roku 2013. Gwa³towne zmiany klimatyczne bêd± jeszcze na Ziemi trwaæ - jednak to wszystko zacznie siê wyciszaæ z nastaniem wiosny.

Czy energia mi³o¶ci, któr± wysy³aj± ludzie na ca³ym ¶wiecie, jest w stanie jeszcze bardziej zminimalizowaæ skutki przej¶cia planety w wy¿szy wymiar?

Â¦wiat³o z ludzkich serc i ¶wiat³o dla Ziemi, które wpu¶cili¶cie poprzez wszystkie Ceremonie, zorganizowane przez Wys³anników ¦wiat³a na waszej Planecie - roz¶wietli³o i wznios³o Ziemiê delikatnie do piêkniejszej przestrzeni we wszech¶wiecie. Od po³owy roku ludzko¶æ czeka bardzo du¿o pracy. Przede wszystkim, aby zaakceptowaæ nowy ziemski ¶wiat i nowe pogl±dy na ¶wiat, który jest obok was.

Gdy wrócicie za kilka lat do naszego wspólnego Domu, gdy wspominaæ bêdziecie czasy, w których obecnie ¿yjecie, bêdziecie dumni i szczê¶liwi, ¿e mogli¶cie uczestniczyæ w piêknym rozwoju ¦wiêtego Jestestwa was samych, a zarazem bardzo dynamicznym wzro¶cie i przej¶ciu Planety w wy¿szy wymiar.

Czy bezpiecznie bêdzie podró¿owaæ samolotami pomiêdzy 21 grudnia i 1 stycznia?

Je¶li to mo¿liwe sugerujemy, aby ograniczyæ podró¿e. By³o mówione, ¿e w tym czasie macie „byæ w domu”.

Czy to dotyczy wszystkich ludzi na Ziemi, czy tylko nas w Polsce?

Podró¿e po niebie miêdzy krajami bêd± bezpieczne choæ wiele lotów zostanie odwo³anych z uwagi na zmiany pogodowe, które zaistniej± niespodziewanie. Bia³y puch za szybami ograniczy widoczno¶æ, ale to bêdzie przez ludzi kontrolowane.

Czy bêd± w tym czasie jakie¶ zak³ócenia elektromagnetyczne, czyli czy bêd± dzia³a³y stacje radarowe i ca³a infrastruktura oparta na elektronice?

Zgadza siê - zak³ócenia wyst±pi±, jednak roz³o¿y siê to wszystko w czasie. Nie tylko dnia 21.12.2012, ale przez kolejne miesi±ce, a¿ do ciep³ych dni. Dlatego zadbajcie o ciep³o w domach. Nie obawiajcie siê jednak, ¿e bêdziecie zupe³nie oderwani - jako ludzko¶æ - od  ¶wiata elektronicznego. Jeste¶cie przygotowani i macie dodatkowe zasilania, które w zupe³no¶ci wystarcz±, aby¶cie a¿ tak nie odczuli zak³óceñ, jakie na tym polu mog± nast±piæ.

Czy temperatura powietrza w Polsce i w innych krajach utrzyma siê na normalnym poziomie, czy te¿ bêd± w tym czasie jakie¶ gwa³towne zmiany?

Polska przykryta zostanie wielka poduch± ¶niegu. Gdy nast±pi± ciep³e dni - bêdzie sporo wody. Polska ziemia zrobi siê o wiele ciê¿sza, nie bêdzie potrafi³a ud¼wign±æ wilgoci i ciê¿aru wody. Jednak pó¼niej klimat bêdzie u was bardzo ciep³y, wrêcz gor±cy.

Czy poza tym, ¿e mamy siê modliæ, medytowaæ, wysy³aæ mi³o¶æ i ¶wiat³o w kierunku Matki Ziemi - czy s± jeszcze inne sugerowane, konkretne zachowania jak np.: zamkn±æ siê na 3 czy wiêcej dni, nie wychodziæ na dwór, przebywaæ w piwnicach, itp. ...?

Je¶li ludzie czuj± tak± potrzebê, aby czuæ siê bezpiecznie - my nie zabronimy wam chowaæ siê pod ziemiê, w piwnicach i innych schronach. Kochani, jedyne co jest wam bardzo potrzebne w tym czasie - to zaufanie, modlitwa i rado¶æ z nadchodz±cych, piêkniejszych dni. Obud¼cie ¦wiat³o w sobie, a ciemno¶æ was nie dotknie.

* * *

Zrobi³o sie bardzo jasno w pokoju, nawet przez zamkniête oczy widzia³am przesuwaj±ce siê ¶wiat³o.

Sama od siebie mogê dodaæ, ¿e zrobili¶my wszystko co mogli¶my zrobiæ dla Matki Ziemi, aby nakarmiæ j± ¦wiat³em i Mi³o¶ci± naszych ludzkich serc. Ceremonia w Egipcie w roku 2011 - jako 11 Brama i Ceremonia w Boliwii, Peru i Gwatemali w roku 2012 - jako 12 Brama, by³y jak pokarm, przyjêcie Energii Chrystusowej przez Cia³o Niebieskie, czyli nasz± Ziemiê. Teraz nastêpuje przemiana na naszej Planecie i w nas samych. Kochani, wystarczy otworzyæ siê na prowadzenie Istot ¦wietlistych, które czekaj±, aby nam pomagaæ i wspieraæ nas - nie oczekuj±c nic w zamian poza tym, aby¶my my, jako ludzie, wzajemnie siê szanowali i kochali mi³o¶ci± bezwarunkow±.

Wiele razy podczas medytacji wracam do Domu - naszego wspólnego Domu i wiem jak jest tam piêknie, ciep³o. Ciê¿ko wróciæ do ¶wiata ziemskiego, ale tamten Anielski ¦wiat bêdzie teraz na Ziemi dla nas wszystkich. Wiêc proszê, aby¶cie siê nie lêkali, ale z wiar± i mi³o¶ci± patrzyli w przysz³o¶æ. Czeka nas bardzo du¿o pracy, du¿o zmian prawie w ka¿dej dziedzinie ¿ycia. Wiêc mam szczer± nadziejê, ¿e w roku 2013 i w dalszych latach bêdziemy tworzyæ Raj na Ziemi z pomoc± Istot Duchowych.
 Z Mi³o¶ci± i ¦wiat³em
Anna Doliñska"
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=684&cmd

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #197 : Grudzieñ 06, 2012, 18:26:10 »

O zgrozo  Z politowaniem
Ten post szacownego songo bardzo dobitnie uczy co siê dzieje jak zwyciê¿a niewiedza
to pa
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #198 : Grudzieñ 06, 2012, 18:33:05 »

To pani Anna przestawi³a siê na inne Istoty Niebieskie? Przecie¿ dla potrzeb PCH to by³ Samuel.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #199 : Grudzieñ 06, 2012, 18:39:43 »

widaæ pewn± ewolucjê w projekcie, wnioski dla ka¿dego...
i tyle.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: