chyba ju¿ nikogo nie interesuj±, choæ poczytaæ mo¿na.."21 GRUDNIA 2012 ROKU
SESJA 28
Szamotu³y, 3 grudnia 2012 roku
Anna Doliñska
Temat: Dzieñ 21 grudnia 2012 roku i pó¼niej…
Mamy ju¿ pocz±tek grudnia 2012 roku. Zosta³o parê dni do daty 21.12.2012. Naros³o wiele hipotez i teorii o koñcu ¶wiata. Dostajê mnóstwo listów od przestraszonych ludzi z pytaniami: Gdzie siê schowaæ? Co robiæ? Jak siê zabezpieczyæ na te „3 dni ciemno¶ci”?
W³a¶nie medytowa³am ponad godzinê, pytaj±c Istoty Duchowe, które by³y ze mn± w pokoju - jak to bêdzie w ostatnich dniach roku 2012? Cztery ¦wietliste Istoty u¶miecha³y siê ciep³o pytaj±c - dlaczego ja siê nie bojê?
„Nie ma we mnie lêku, czujê siê bezpiecznie bo wiem, ¿e jeste¶cie przy mnie i nie pozwolicie, aby mnie i mojej rodzinie sta³o siê co¶ z³ego. Ufam Wam – bo nigdy jeszcze mnie nie zawiedli¶cie. Zawsze je¶li o co¶ proszê z wiar± i nadziej±, to otrzymujê” - odpowiedzia³am.
Istoty z pog³osem – jakby echo - powiedzia³y, ¿e w³a¶nie to mam przekazaæ ludziom.
Pyta³am w takim razie dalej - co siê bêdzie dzia³o w „3 dni ciemno¶ci”, czy takie dni w ogóle bêd±?
Fizyczne dni ciemno¶ci bêd± dla ludzi, którzy strac± ¦wiat³o w sobie. Ka¿dy cz³owiek to Iskra Bo¿a, a Iskra ¶wieci i utrzymuje ca³y czas ³±czno¶æ z Ojcem, z Bogiem. Tym ma³ym punktem, drzwiami, portalem w ciele ludzkim, w g³owie – jest szyszynka. Ludzie id±cy ¶cie¿k± rozwoju duchowego samoistnie pobudzili sobie bardzo mocno ten gruczo³, który systematycznie przez wiele tysiêcy lat by³ zamykany przez ró¿ne sakramenty.
Ten punkt jest furtk± do Domu, to ¦wiat³o nie zga¶nie, a wrêcz jeszcze bardziej siê roz¶wietli podczas mroku na Ziemi. Tym ¦wiat³em jest wiara i zaufanie w obecno¶æ potê¿nej energii w ludziach, któr± potraficie wydobyæ z siebie, aby rozja¶niæ ka¿d± ciemno¶æ.
Ale powiedzcie proszê, jak ludzie fizycznie bêd± odczuwaæ te zmiany na Ziemi?
Jest ju¿ wiele s³usznych podstaw, aby zaopatrzyæ siê w ciep³e ubrania, ogieñ, jedzenie. Jednak nie to jest najwa¿niejsze. Planeta Ziemia wejdzie do górnego kielicha w klepsydrze wszech¶wiata. Bêdzie inny ¶wiat. My Istoty Duchowe nie bêdziemy owiani ju¿ tajemnic± i ludzkim strachem przed spotkaniem z nami. Bêdziemy jak w Domu Ojca - jako Bracia i Siostry, którzy siê bardzo kochaj±, szanuj±, toleruj± i wspomagaj± siê wzajemnie.
Prosimy - b±d¼cie spokojni i nie lêkajcie siê, gdy coraz czê¶ciej i wyra¼niej bêdziecie nas ogl±daæ w swoim ¶wiecie fizycznym. Ziemia wejdzie na poziom wy¿szych wibracji, tak samo jak i ludzie, chocia¿ nie wszyscy jeste¶cie gotowi na tak± szybk± zmianê.
Wielu z was mo¿e sobie nie poradziæ z takimi realiami, które nadchodz± - dlatego wiele dusz postanowi opu¶ciæ cia³a fizyczne. Jednak jest to wasz wybór. Zawirowania ziemskie mog± trwaæ do ciep³ych dni roku 2013. Gwa³towne zmiany klimatyczne bêd± jeszcze na Ziemi trwaæ - jednak to wszystko zacznie siê wyciszaæ z nastaniem wiosny.
Czy energia mi³o¶ci, któr± wysy³aj± ludzie na ca³ym ¶wiecie, jest w stanie jeszcze bardziej zminimalizowaæ skutki przej¶cia planety w wy¿szy wymiar?
¦wiat³o z ludzkich serc i ¶wiat³o dla Ziemi, które wpu¶cili¶cie poprzez wszystkie Ceremonie, zorganizowane przez Wys³anników ¦wiat³a na waszej Planecie - roz¶wietli³o i wznios³o Ziemiê delikatnie do piêkniejszej przestrzeni we wszech¶wiecie. Od po³owy roku ludzko¶æ czeka bardzo du¿o pracy. Przede wszystkim, aby zaakceptowaæ nowy ziemski ¶wiat i nowe pogl±dy na ¶wiat, który jest obok was.
Gdy wrócicie za kilka lat do naszego wspólnego Domu, gdy wspominaæ bêdziecie czasy, w których obecnie ¿yjecie, bêdziecie dumni i szczê¶liwi, ¿e mogli¶cie uczestniczyæ w piêknym rozwoju ¦wiêtego Jestestwa was samych, a zarazem bardzo dynamicznym wzro¶cie i przej¶ciu Planety w wy¿szy wymiar.
Czy bezpiecznie bêdzie podró¿owaæ samolotami pomiêdzy 21 grudnia i 1 stycznia?
Je¶li to mo¿liwe sugerujemy, aby ograniczyæ podró¿e. By³o mówione, ¿e w tym czasie macie „byæ w domu”.
Czy to dotyczy wszystkich ludzi na Ziemi, czy tylko nas w Polsce?
Podró¿e po niebie miêdzy krajami bêd± bezpieczne choæ wiele lotów zostanie odwo³anych z uwagi na zmiany pogodowe, które zaistniej± niespodziewanie. Bia³y puch za szybami ograniczy widoczno¶æ, ale to bêdzie przez ludzi kontrolowane.
Czy bêd± w tym czasie jakie¶ zak³ócenia elektromagnetyczne, czyli czy bêd± dzia³a³y stacje radarowe i ca³a infrastruktura oparta na elektronice?
Zgadza siê - zak³ócenia wyst±pi±, jednak roz³o¿y siê to wszystko w czasie. Nie tylko dnia 21.12.2012, ale przez kolejne miesi±ce, a¿ do ciep³ych dni. Dlatego zadbajcie o ciep³o w domach. Nie obawiajcie siê jednak, ¿e bêdziecie zupe³nie oderwani - jako ludzko¶æ - od ¶wiata elektronicznego. Jeste¶cie przygotowani i macie dodatkowe zasilania, które w zupe³no¶ci wystarcz±, aby¶cie a¿ tak nie odczuli zak³óceñ, jakie na tym polu mog± nast±piæ.
Czy temperatura powietrza w Polsce i w innych krajach utrzyma siê na normalnym poziomie, czy te¿ bêd± w tym czasie jakie¶ gwa³towne zmiany?
Polska przykryta zostanie wielka poduch± ¶niegu. Gdy nast±pi± ciep³e dni - bêdzie sporo wody. Polska ziemia zrobi siê o wiele ciê¿sza, nie bêdzie potrafi³a ud¼wign±æ wilgoci i ciê¿aru wody. Jednak pó¼niej klimat bêdzie u was bardzo ciep³y, wrêcz gor±cy.
Czy poza tym, ¿e mamy siê modliæ, medytowaæ, wysy³aæ mi³o¶æ i ¶wiat³o w kierunku Matki Ziemi - czy s± jeszcze inne sugerowane, konkretne zachowania jak np.: zamkn±æ siê na 3 czy wiêcej dni, nie wychodziæ na dwór, przebywaæ w piwnicach, itp. ...?
Je¶li ludzie czuj± tak± potrzebê, aby czuæ siê bezpiecznie - my nie zabronimy wam chowaæ siê pod ziemiê, w piwnicach i innych schronach. Kochani, jedyne co jest wam bardzo potrzebne w tym czasie - to zaufanie, modlitwa i rado¶æ z nadchodz±cych, piêkniejszych dni. Obud¼cie ¦wiat³o w sobie, a ciemno¶æ was nie dotknie.
* * *
Zrobi³o sie bardzo jasno w pokoju, nawet przez zamkniête oczy widzia³am przesuwaj±ce siê ¶wiat³o.
Sama od siebie mogê dodaæ, ¿e zrobili¶my wszystko co mogli¶my zrobiæ dla Matki Ziemi, aby nakarmiæ j± ¦wiat³em i Mi³o¶ci± naszych ludzkich serc. Ceremonia w Egipcie w roku 2011 - jako 11 Brama i Ceremonia w Boliwii, Peru i Gwatemali w roku 2012 - jako 12 Brama, by³y jak pokarm, przyjêcie Energii Chrystusowej przez Cia³o Niebieskie, czyli nasz± Ziemiê. Teraz nastêpuje przemiana na naszej Planecie i w nas samych. Kochani, wystarczy otworzyæ siê na prowadzenie Istot ¦wietlistych, które czekaj±, aby nam pomagaæ i wspieraæ nas - nie oczekuj±c nic w zamian poza tym, aby¶my my, jako ludzie, wzajemnie siê szanowali i kochali mi³o¶ci± bezwarunkow±.
Wiele razy podczas medytacji wracam do Domu - naszego wspólnego Domu i wiem jak jest tam piêknie, ciep³o. Ciê¿ko wróciæ do ¶wiata ziemskiego, ale tamten Anielski ¦wiat bêdzie teraz na Ziemi dla nas wszystkich. Wiêc proszê, aby¶cie siê nie lêkali, ale z wiar± i mi³o¶ci± patrzyli w przysz³o¶æ. Czeka nas bardzo du¿o pracy, du¿o zmian prawie w ka¿dej dziedzinie ¿ycia. Wiêc mam szczer± nadziejê, ¿e w roku 2013 i w dalszych latach bêdziemy tworzyæ Raj na Ziemi z pomoc± Istot Duchowych.
Z Mi³o¶ci± i ¦wiat³em
Anna Doliñska"
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125§ionId=684&cmd