Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:50:42

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje z Ann± Doliñsk±  (Przeczytany 137279 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Marzec 23, 2011, 20:29:17 »

Wiesz arteq,nie jestem glupkiem,ale tez np.o wielu tematach,o ktorych dyskutujecie,nie chodzi tu tylko o posty Kiary,jest to dla mnie nowosc,moze i gdzies o czyms slyszalam ale nie przykladalam do tego uwagi,ale teraz z wielkim zainteresowaniem czytam i wielokrotnie jest cos dla mnie bardzo interesujacego i ciekawego,dlatego posuwam sie tylko do czytania,na duskusje jestem,jak juz napisalam,ze cienka.Nie moge powiedziec czy jest to prawda czy nie,ale jezeli uznaje,ze ma to dla mnie sens,to ciesze sie,ze wiem o czyms nowym.Wcale sie tego nie wstydze.
Przeciez uczymy sie cale zycie.
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Marzec 23, 2011, 21:10:57 »

A moze ktos jest dyslektykiem?
Jeśli jusz, to dysortografem a jeśli to dysortografia, to się hszani wszystkie zasady a nie ópiera się na literkę "ą".

Ale potrafie docenic czyjas wiedze,i szanuje te osobe,ktora otwiera mi oczy na wiele spraw.
Pżecierz ja nie powiedziałem, rze nie doceniam, tylko prosze o szacunek dla czytajoncego.

Ps... i jak Ci się czyta taki tekst? Miło? Aż się faraon poza grobowcem przewraca(gdziekolwiek on jest).
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2011, 21:19:54 wys³ane przez orion250 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Marzec 23, 2011, 21:14:03 »

Mo¿e za³o¿y³ by¶ sobie oddzielny temat pt. "ortografia Kiary " ? Co Ty na to?

Kiara U¶miech U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #53 : Marzec 23, 2011, 22:21:02 »

Koniec z tym ofem, wracamy do tematu.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Marzec 24, 2011, 02:34:44 »

Ok. Otpuszczam U¶miech Smutny Pisz sobie nawet do góry nogami. Myślę, że program Ivona ulży w moich cierpieniach. 

Odnośnie tematu. Oto link dla andrzej70:   http://www.szamotulski.informacja-lokalna.pl/zielarnia_aronia_herbeg_dolinska_anna/140069/wpis.php                                
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 02:41:33 wys³ane przez orion250 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Marzec 24, 2011, 11:20:38 »

No to jeste¶my w domu panie z Oriona.
Jak siê nie ma argumentów na podniesienie warto¶ci Ani Doliñskiej , to siê usi³uje obni¿yæ  moj± warto¶æ przez eksponowanie moich b³êdów ortograficznych.
Tak dysortografia to jedna z "ozdób"  mojej osobowo¶ci , pisa³am ju¿ o tym na forum kilkakrotnie i nie tak dawno równie¿. Forumowicze i czytelnicy znaj± to zagadnienie , naprawdê nie jeste¶ odkrywc±.

Naprawdê kiepski to sposób , bardzo kiepski, no ale có¿ ? Ka¿dy u¿ywa jakiego¶ na swoj± miarê.
Ja nic do tej kobiety personalnie nie mam i nie negujê jej ¿adnej warto¶ci. Cokolwiek robi , sadzê i¿ ma dobre intencje , tylko wykorzystane podstêpnie.

Ukazujê sposoby manipulacji lud¼mi projektu przez byt , który przedstawia siê jako Enki oraz brak analizy przekazu , który o¶miesza ludzi projektu pokazuj±c ich s³abo¶ci wykorzystywane przez ten byt , oraz perfekcyjn± manipulacje nimi. 
Co przek³ada siê na manipulacje zaufaniem i naiwno¶ciom wszystkich pozosta³ych ludzi , czyli zwolenników projektu.

Oczywi¶cie i¿ bêdê kontynuowa³a analizê dalej bez wzglêdu na Twoje przerywniki z w postaci moich nieprawid³owo¶ci w pisowni.

Grunt to mieæ prawid³owo¶æ w logice i wyci±ganiu wniosków z otaczaj±cych nas zdarzeñ!

"   CHEOPS - ANIA (04)

SZAMOTU£Y, 12 pa¼dziernika 2010
Sesja z Ann± Doliñsk± metod± indukcji hipnotycznej i regresji wieku
Prowadz±cy: Andrzej Wójcikiewicz

ANIA:
Ten kamieñ du¿y… niby drzwi - spada w dó³.  Jest tam dziura, tylko nie wiem co tam jest, bo tam jest ciemno.  Ja bym te¿ wpad³a, ale siê odsunê³am.  Wiedzia³am, ¿e tam jest ten dó³. Wiecie, ¿e tam s± robaki?

ANDRZEJ:
Czy to do czego¶ s³u¿y?

ANIA:
To wej¶cie?

ANDRZEJ:
Tak.

ANIA:
Nie wiem…

( tak oczywi¶cie ¿e s³u¿y jest to pu³apka dla niepowo³anych , którzy za wszelk± cenê chc± zaw³adn±æ kryszta³ow± piramid± , zwyczajnie wpadaj± do owego bardzo g³êbokiego do³u i gin±. A ich cia³a s± zjadane przez te robaki.
Kap³ani  i nie tylko dawniej  ginêli  tak , osoba  znaj±ca  to miejsce , zna podstêp otwieraj±cego siê kamiennego przej¶cia , ale wspó³cze¶nie ma równie¿ odczucia zwi±zane ze ¶mierci± w tym miejscu. Ania ich nie ma , nie budz± siê w niej ¿adne , reaguje jak na ogl±dany film. Co jest ewidentnym dowodem na to i¿ ne zna go z autopsji , nie by³a tu jako ¿ywy cz³owiek wcze¶niej - Kiara)

ANDRZEJ:
Wycofaj siê stamt±d i powiedz mi, co to jest za piramida? Co to jest za sarkofag?

ANIA:
Sarkofag jest z kamienia… To ja ci powiem jako ja… jako Ania… bo ja wiem, ¿e ja to mówiê.  Nie umiem nazwaæ.

ANDRZEJ:
Który to jest rok?

ANIA:
Nie powiem…

( ta powtarzaj±ca siê odpowiedz " nie powiem.." ¶wiadczy o tym i¿ ona jako ¶wiadomo¶æ nie ma ¿adnego dostêpu do czasu , mo¿e przekazywaæ wy³±cznie informacje udostêpniane jej przez kogo¶ , kto ni± steruje , jak on jej to powie. Manipulacje umys³em i w realu i w transie a nawet przez sen nie s± niczym nowym ni nadzwyczajnym. Mo¿e pora najpierw zaznajomiæ siê z tematem?
Ona jest zwyczajnie osob± dostrojon± do  kogo¶ kto wchodzi w jej ¶wiadomo¶æ i pod¶wiadomo¶æ i przejmuje jej osobê podaj±c siê za ni±.- Kiara)

ANDRZEJ:
Czy kto¶ jest z tob±?

ANIA:
Poczekajcie… poczekajcie… Sama nie jestem.  Stoi trzech kap³anów za mn± z lewej strony, w pó³kolu, trzech kap³anów w pó³kolu stoi za mn±.  Kap³anów – ja ich tak nazywam, bo tak wygl±daj±. S± w sutannach, s± ³ysi… i co¶ mrucz±. 

( ta wypowiedz ¶wiadczy o totalnym braku wiedzy i niedostrojeniu umys³u Ani  z bytem odpowiadaj±cym w jej imieniu. Ania klasyfikuje obraz jej pokazywany miar± swojej ludzkiej wiedzy. U¿ywa znanych jej w tym ¿yciu okre¶leñ " mrucz±" , miast mówi± modlitwy ,  maj± '"sutanny" , miast szaty , "s± ³ysi" , miast maj± ogolone g³owy.

Osoby naprawdê  ¿yj±ce w tamtych czasach i wracaj±ce do nich w regresingach znaj± nazewnictwo i nie maj± problemu z u¿ywaniem go , identyfikuj± miejsca , czas i a bardzo czêsto spotykaj± znane im z tamtych ¿yæ inne  osoby.

W tym wypadku nie ma absolutnie ¿adnych takich odniesieñ , jest to zwyk³a ¶ciema i manipulacja wprowadzan± w trans kobiet±  , która powtarza przekazywane jej informacje , lub przez ni± wypowiada siê kto¶ , kto równie¿  naprawdê niewiele wie sam. - Kiara)

"     

ANIA:
Jestem w jasnym pomieszczeniu… Pewnie ja sobie za¿yczy³am, ¿eby tam byæ.  I tu ju¿ nie jeste¶my sami.

ANDRZEJ:
Kto jest z tob±?

ANIA:
Ja nie jestem tam cia³em fizycznym… Mo¿e jestem tam cia³em fizycznym, ale s± tam inni, nie cia³em fizycznym.  Jeste¶my tam, gdzie by³am kiedy¶, gdzie jest pos±g i jest ma³a piramidka.  W tej komnacie ju¿ byli¶my razem.

( to równie¿ istotna informacja , która dla bystrych czytelników jest wymowna... W tej komnacie by³a ju¿ Ania , bo by³a tam  ju¿ zaprowadzona przez hipnotyzera. Ale nie zna jej gdy¿ bywa³a tam razem z kap³anami w swoim dawnym egipskim ¿yciu ( ja osobi¶cie mam bardzo du¿e w±tpliwo¶ci co do tego i¿ ¿y³a kiedy kolwiek w Egipcie , ze wzglêdu na totalny brak wiedzy z tamtego okresu w jej pod¶wiadomo¶ci. Przekaz jest oparty wy³±cznie na powtarzaniu przez ni± mówionych jej s³ow. Nie ma w nim ¿adnych jej osobistych odczuæ uczuciowych ,co jest zawsze wyznacznikiem dawnych prze¿yæ zwi±zanych z miejscami i czasem w który siê przenosimy mentalnie.
S± to powroty do wspomnieñ w³asnych , w których jest ca³y baga¿ dawnych prze¿yæ oparty przede wszystkim na prze¿ytych zdarzeniach zwi±zanych z nimi odczuciami i uczuciami. Tu s± wy³±cznie suche relacje czêsta nie trzymaj±ce siê kupy. Jak dla mnie to manipulacja ¶wiadomo¶ci± Ani nic wiêcej. - Kiara)

(Na ten poni¿szy  fragment zwróci³a bym wszystkim szczególna uwagê , pó¼niej porównam go z wcze¶niejszym dotycz±cym identycznej konfrontacji  z miejscem -Kiara)

ANDRZEJ:
Czy to jest ta piramidka, która jest szczytem piramidy mentalnej?

ANIA:
Jest to piramidka w piramidce. Ma³e piramidki to s±… na takim postumencie stoj±. To jest ta piramidka, która jest szczytem piramidy mentalnej. I ona jest dok³adnie… pionowo… ten pokój, czy sala – nie wiem – to pomieszczenie jest dok³adnie pod Du¿± Piramid±.  Tam, wysoko, u góry jest ten du¿y sarkofag… i ja to widzê Andrzeju, ¿e jest piramida fizyczna.  Ta malutka piramida w piramidzie jest szczytem piramidy mentalnej… du¿ej piramidy mentalnej, a czubek fizycznej piramidy jest odbiornikiem, a czubki mentalnej piramidy… nie wiem – szczyty – maj± gwiazdy na czubkach.  Rozumiesz to… tak jak to widzê.

( osoba , która zanosi³a piramidkê kryszta³ow± ( podobno , bo tak twierdzi³a wcze¶niej) wie gdzie jest przy kolejnym wej¶ciu do tego miejsca , zna je dobrze i nie twierdzi i¿ nie wie gdzie siê znajduje , w pokoju , czy sali...
Ile w koñcu jest tych piramidek w piramidkach? Przecie¿ jedna kryszta³owa by³a stawiana na postumencie.
Kto wie co to jest i z czym jest po³±czone oraz jakom pe³ni rolê , wie i¿ ta piramidka kryszta³owa na postumencie stoi w pomieszczeniu , które ma kszta³t piramidy , jest to pod piramida fizyczn±  , czyli Piramid± Cheopsa. Owa tajemnicza gwiazda jest symbolem po³±czenia z Gwiazd± Matkom  , która przekazuje energiê i do j±dra ziemi i do pól morfogenetycznych z których pobiera j± ka¿dy Cz³owiek posiadaj±cy Ludzkie DNA.
Ania tego nie wie , bo nigdy nie by³a zwi±zana z tamtymi czasami ani z tamt± wiedz±  , ogl±da obrazy , których nie potrafi zrozumieæ. Przekazuje mówion± jej tre¶æ , która dla niej jest obca i niezrozumia³a , dlatego u¿ywa wspó³czesnych okre¶leñ , bo w jej pod¶wiadomo¶ci nie ma dawnego zapisu. - Kiara )

ANDRZEJ:
Jeszcze nie… Rozumiem jak ty to widzisz, ale nie rozumiem jakie to ma funkcje, jakie ma znaczenie dzisiaj, czyli w czasach Ery Wodnika?

ANIA:
Z czubka piramidy fizycznej – tam p³ynie sygna³… w prawo.  Tam ja ju¿ to widzia³am, bo tam mnie prowadzi³ Boles³aw – dlatego to widzia³am.

( tu równie¿ jest potwierdzenie braku wiedzy z poprzednich wcieleñ , braku kontaktu z Egiptem i dawn± wiedz± , potwierdzaj± to s³owa Ani
"widzia³am , bo tam mnie prowadzi³ Boles³aw , dlatego widzia³am..."  , ale sama w dawnym ¿yciu nigdy tu nie by³a , nie mia³a ¿adnego kontaktu z wiedz± zwi±zan± z Egiptem i Piramid±. Przez swoje wêdrówki zaspakaja³a ciekawo¶æ ludzk± Boles³awa.

Tak energia p³yn±ca przez ma³± piramidkê , która jest zlokalizowana po lewej stronie w podziemiu du¿ej piramidy p³ynie kana³em energetycznym od Gwiazdy Matki po lewej stronie piramidy , jest przekierowana na prawa stronê   , zasilaj±c istnienie i dominacjê naszej epoki opartej na prawostronnym aspekcie mêskim.
Wielka piramida  pe³ni  kilka funkcji równocze¶nie , ta jest jedn± z nich. Dawno temu zmieniono rolê W. P. przekierowuj±c przep³yw energii , blokuj±c jej pierwotn± rolê , odbieraj±c pierwotn± moc aspektowi ¿eñskiemu.
Obecnie jest czas powrotu do pierwowzoru energetycznego i odblokowania  pracy i mocy ma³ej kryszta³owej piramidki. - Kiara)

ANDRZEJ:
Tak…

ANIA:
Na czubkach spodu piramidy mentalnej s± jakie¶ gwiazdy.  Jaki to ma zwi±zek… zaraz ci powiem, bo to te¿ widzia³am… Nie…

ANDRZEJ:
Dobrze… nie szkodzi… Powiedz mi jakie ma znaczenie ta ma³a piramidka dla wspó³czesnych czasów, dla czasów Ery Wodnika?

ANIA:
Ona zbierze energiê… ona zbierze energiê z piramidy mentalnej. ¦cianami pójdzie energia do piramidy w piramidzie… malutkiej.  Skumuluje tê potê¿n± energiê, aby pu¶ciæ j± w górê, przez sarkofag.  Pójdzie ona do góry szczytem Piramidy fizycznej… ta energia wyjdzie… i tu uruchomi siê ochrona dla Ziemi.  Wy, ludzie - fizycznie bêdziecie to widzieæ jako „ma¼“ na Piramidzie fizycznej…

( co¶ podobnego , ale nie do koñca , istotnie nast±pi ponowne pe³ne po³±czenie - przez te trzy osoby o czystych sercach- z Gwiazd± Matkom , energia pop³ynie przez ca³± W. P. do obydwu podziemnych piramid , przez nie po³±czy siê z j±drem ziemi polem morfogenetycznym i sercami wszystkich Ludzi , przywróci pierwotn± harmonie , otworzy wiêksz± ¶wiadomo¶æ , ale tylko w Ludziach przez ich "antenê po³±czeniow± z Gwiazd± Matkom , czyli ich oryginalne DNA), efekty specjalne? Czy bêd±? my¶lê ¿e jednak tak.
Owszem uruchomi siê ochrona w Ludziach przed wszelakimi usi³owaniami ich zniszczenia dotychczasowymi sposobami , oni przestan± na to reagowaæ fizycznie i mentalnie , to prawda, poniek±d  MY LUDZIE stanowimy ochronê Ziemi , zmieniamy jej pole magnetyczne swoim zmienionym polem magnetycznym i do nas jak i do niej niej trac± dostêp wszystkie istoty o ni¿szym polu magnetycznym , o innych jego parametrach. Stajemy siê dla nich ju¿ niedostêpni. ten niesamowicie wa¿ny moment jest w bardzo bliskiej naszej przysz³o¶ci.

Mo¿e za jaki¶ czas opowiem bardziej szczegó³owo o tym wszystkim , to naprawdê jest piêkna historia dotycz±ca Ludzko¶ci , która naprawdê zaistnieje w Egipcie. - Kiara

A teraz dodam inny fragment na ten sam temat w tej samej sesji.

"ANDRZEJ:
Czyli poszukiwanie grobowca Faraona, który budowa³ Wielk± Piramidê?

Czyli to poszukiwanie "grobowca Faraona" , który budowa³ W.P.  w tym ¿yciu mo¿e byæ poszukiwaniem ¿ywego Cz³owieka P. Andrzeju , zwyczajnie ¿yj±cego obecnie z u¶pion± wiedz± o sobie.

SAMUEL:
Pos³uchaj.  To pomieszczenie, które jest na szczycie piramidy mentalnej jest bardzo wa¿ne i bardzo istotne i ono bêdzie uaktywnione. Widzisz powi±zania Andrzeju… Ta energia z tego pomieszczenia wybije siê… „obudzi“ Faraona, który jest – i nie ma go w sarkofagu.  Ona przejdzie przez komnatê i pójdzie w górê, aby chroniæ wasz± Planetê.  Widzieli¶cie ju¿ to, pokazali¶my wam ju¿ to, Ziemianom, nie w tej Piramidzie, ale w innej piramidzie na Ziemi.  Energia ruszy³a… Piramida dr¿y… Piramida promieniuje… otwiera siê. Mentalna piramida pobudza wnêtrze Ziemi. Rozumiecie to kochani?

ANDRZEJ:
I tak… i nie. Ja tylko pytam - co fizycznie mo¿emy zrobiæ, ¿eby w³±czyæ tê energiê w piramidzie mentalnej?

Chodzi o zestrojenie i harmonizowanie pó³kul mózgowych  po³±czenie z szyszynkom i przysadkom , które s± podstaw± tej piramidy. Jej czubek to 7 czakra. Ale to nie koniec , to dopiero po³owa zadania.

SAMUEL:
Gdzie s± inne anio³y?  Mê¿czyzna nied³ugo pojawi siê… albo ju¿ go znacie – który pracuje dla Boga, ale nie jest ksiêdzem.  Musicie go odnale¼æ Andrzeju, aby uruchomiæ piramidê mentaln±.  To bêdzie praca tych osób, które my wybierzemy. Rozumiesz Andrzeju?

Oj, oj , mê¿czyzna? ... no mo¿e te¿ , na pewno te¿! , ale to ciotkê pó¼niej.... U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech ca³kiem fajny nie powiem.
Tak praca osób które Oni wybior±!.....  czyli nie z grupy Cheopsa , i zostan± dopiero wybrane ,  a nie s± ju¿ wybrane , nale¿y to zaakceptowaæ.
Czyli kolejne zmiany.

Dodaæ jeszcze nale¿y i¿ kobieta "staje siê mê¿czyzn±" gdy odzyska w sobie moc aspektu mêskiego. W czasach Jezusa MM. stal± siê Janem Chrzcicielem po udowodnieniu osi±gniêcia   swojej mocy energetycznej , nie fizycznej. Mrugniêcie U¶miech

Czego i gdzie maj± tak naprawdê szukaæ ludzie z projektu? Czym jest piramida , faraon , kryszta³owa? piramidka , piramida mentalna i strumieñ energii na czubku jej?
Jakie i do czego ma to odniesienie?

Zacznijmy od zrozumienia i¿ wszystko jest fraktalne , czyli na górze w przestrzeni bardzo du¿e , przechodz±ce coraz ni¿ej w mniejsze , a¿ do najmniejszego w postaci CZ£OWIEKA!

To Cz³owiek jest tak naprawdê piramid± zdeponowanej w nim wiedzy , wielka Piramida jest wzorcem w fizyczno¶ci zapisanej wiedzy dla ziemi i Cz³owieka , ale bez niego ona jest nieaktywna , martwa. Bowiem sama tej wiedzy - energii nie wygeneruje , ani bez udzia³u Cz³owieka nie przeka¿e jej z kosmosu do j±dra ziemi , uaktywniaj±c jej dop³yw dla Czlowieka
.
Musi w Piramidzie  stan±æ Cz³owiek ¿ywy , który bêdzie posiada³ fizyczn± moc przeprowadzenia tej energii o niespotykanym do tej pory na ziemi potencjale.  Jego cia³o fizyczne musi byæ tak dostrojone do tej przeogromnej wibracji ¿eby nie uleg³o  samospaleniu.
Gdyby tak nie by³o nast±pi³o by "zwarcie" w systemie nerwowym przeprowadzaj±cym falê energetyczn± , a Cz³owiekowi nie wytrzyma³o by serce i mózg. Zatem musi tam stan±æ osoba bardzo d³ugo przygotowywana do tej pracy.

Tak wiêc w Wielkiej Piramidzie - fizycznej piramidzie  ( ona jest reprezentacjom aspektu ¿eñskiego) musi stan±æ Cz³owiek - kobieta ( bo musi nast±piæ identyfikacja aspektów) , kobieta - jej cia³o równie¿ jest form± fizycznej piramidy. Tak wiêc ju¿ mamy piramidê w piramidzie fizyczn±.
A teraz duchowe , to wyjêta z sarkofagu piramida kryszta³owa , która jest ukryta pod Wielk± Piramid± ( ta piramida fizyczna - budowla kamienna)  piramidka kryszta³owa reprezentuje  w niej   grotê  serca , czyli piramidê duchow±.
Sarkofag reprezentuje serce.

Dalej... Cz³owiek , depozyt ca³ej wiedzy Stwórcy ma uaktywniæ swoj± piramidkê kryszta³ow± , czyli czakrê serca, energia p³yn±ca z niej uruchomi czakrê na szczycie g³owy ( no powy¿ej fizycznej g³owy , bowiem chodzi o 7 czakrê) inaczej zwan± czakrom korony , królem , lub w Egipcie obudzeniem Faraona.
Taka jest prawda. Faraon to u¶piona moc w nas pod piaskami zapomnienia , którego ka¿dy z nas ma odszukaæ i obudziæ w sobie a nie lataæ po pustyni z ³opata.

Sarkofag w dawnym nazewnictwie to ni mniej ni wiêcej ludzkie cia³o fizyczne w którym s± u¶pione wszystkie moce  naszego Ducha, ¿eby móg³ On z nich korzystaæ w fizyczno¶ci , musi nast±piæ przebudzenie tego "u¶pionego Faraona" w nas. Jest to moment po³±czenia energetycznego ka¿dego Cz³owieka - jego Duszy z nad przestrzennym Duchem , czyli Energiom matryc±.
Niby nic wielkiego? Ale ile zwodzenia dla ego?

Gdy w Wielkiej Piramidzie stanie ten odpowiedni Cz³owiek , dokona przebudzenia "Faraona u¶pionego w sobie" czyli po³±czy siê energetycznie ze swoim niewcielonym Duchem , stanie siê identycznie z Wielk± Piramid± , zostanie aktywizowana jej zablokowana energia.
Zostanie ponownie przywrócone oddzia³ywanie pierwotnego wzorca DNA na wszystkich Ludzi. Czyli aktywizacja u¶pionych helis.
Tego procesu i tego zdarzenia zatrzymaæ ju¿ nie mo¿na, jak powiedzia³ Samuel  " ziemia - czyli nasze cia³o fizyczne dr¿y...
Energia w Cz³owieku osi±gnê³a moment przekraczania 3 do 4 czakry.

No tak "mentalna piramida" , czyli czakra serca , swoj± energi± mi³o¶ci pobudza  wnêtrze ziemi... czyli serce cz³owieka , "ziemia- materia" cia³o ludzkie do transformacji.
I to s± prawdziwe fragmenty przekazu , ale trzeba potrafiæ je w³a¶ciwie odczytaæ.

SAMUEL:
Witam was kochani… Cieszê siê bardzo, ¿e jeste¶cie znowu w Szamotu³ach.  Niech ona ¶pi… Gdy bêdzie chcia³a, Andrzeju, próbowa³a ingerowaæ – powiedz, ¿e ma spaæ.

ANDRZEJ:
Dobrze… ¶pij Aniu.

SAMUEL:
Posadzi³em j± tam… z ty³u… na sofie, ¿eby nie przeszkadza³a.  Dziwnie siê czuje, ale niech siê przyzwyczai.  To ja, Samuel. Nie poznali¶cie mnie?

Fina³ jest potwierdzeniem , Ania jest tylko i wy³±cznie sposobem na kolejne kontakty bytów usi³uj±cych dalej manipulowaæ Ludzko¶ciom przez swoj± ingerencje w nasza przysz³o¶æ.
Cokolwiek Ania jako Dusza chcia³a by przekazaæ nazywa siê to ingerencjom... no fajnie , fajnie. Ma spaæ i nie przeszkadzaæ jak wszyscy Ludzie , maj± spaæ , nie wybudzaæ swojej ¶wiadomo¶ci , bo w ten sposób mo¿na nami manipulowaæ przez brak odró¿niania prawdy od wgranych k³amstw. To bardzo wa¿ny fragment w swoim przekazie.

Przynajmniej jest odkryta zasada manipulacji ¶wiadomo¶ci± Cz³owieka przez ro¿nych mistrzów kierowanych odgórnie przez prowadz±ce ich byty.
P. Lucyna wyrwa³a siê ju¿ z pod tej manipulacji , nie nadaje siê ju¿ , bo odzywa siê w niej jej Duch. Ale pozbycie siê jej ca³kowite z projektu to zdjêcie firmuj±cego  go szyldu. Niebezpieczne , wiêc s± usi³owania wmówienia ponownego Jej powrotu.

Tak wiêc sied¼ sobie Aniu z tylu na sofie spokojnie i nie przeszkadzaj , za to dostaniesz trochê wiêcej klientów i znaki magiczne , którymi bêdziesz my¶la³a ¿e co¶ robisz.
Baw siê dalej w magiê , tylko nie przeszkadzaj Samuelowi! Oj ¿enuj±ce s± te opisy ,a gdzie system warto¶ci , prawo¶æ , godno¶æ i mi³o¶æ? Zarówno deklarowany przez Samuela jak i ludzi z projektu?

"SAMUEL:
Musicie i¶æ t± drog±, któr± kaza³em wam i¶æ przez Lucynê, ale to co mówisz, to jest dobra droga.  Andrzeju, nie zmieniajcie planów.  Id¼cie tak, jak by³o za³o¿one wszystko – drog± Lucyny, to co ona wam przekaza³a ode mnie.  Id¼cie t± drog± Andrzeju.

ANDRZEJ:
Czyli wykopaliska w Hawarze i na terenie Trzech Piramid w Gizie – to masz na my¶li?

SAMUEL:
Nie zbaczajcie z tej drogi.
"

No i sprzeczno¶æ goni sprzeczno¶æ.. Ludzie czy wy nie analizujecie tego co mówi do was ten byt? raz twierdzi i¿ kopanie jest zbêdne ( w sesji 1, 2 i 3) a teraz ponownie ka¿e kopaæ! Czy byty te¿ trac± pamiêæ tego co mówi±? No dobrze ale ludzie to zapisuj± , to dlaczego nie analizuj± i nie my¶l±? Czy to a¿ tak trudne?
Dok±d bêdziecie tak dawali siê robiæ w balona? To ju¿ nie ¶mieszne , to ¿enuj±cy paradoks z udzia³em doros³ych ludzi.
Czy nie zdajecie sobie sprawy z tego i¿ nawet czasowo nie macie szans na odkopanie czego¶? Biurokracja to czas , wszêdzie a szczególnie obecnie w Egipcie gdy nie ma jeszcze rz±du i ludzi decyduj±cych o wielu rzeczach.
Czas gra szczególnie na wasza niekorzy¶æ , to co chcecie usilnie zrobiæ nie jest planem Stwórcy , a to On decyduje o zdarzeniach dotycz±cych ziemskiej ewolucji a nie jakie¶ byty.
Gdyby faktycznie wasz scenariusz mia³ zaistnieæ nie mieli by¶cie tych wszystkich trudno¶ci , zaistnia³ by. Czy to jeszcze do was nie dotar³o?
Pewne byty usi³uj± siê wedrzeæ na ziemiê i przej±æ j± dla siebie ,eliminuj±c ludzi , ta wiedza jest , istnieje nawet Samuel o tym mówi³ w przekazach od Syriusza b.
Jednak do tego doj¶æ nie mog³o i nie dojdzie , tak wiêc ca³a ta wasza "zabawa w du¿ej piaskownicy " spe³z³a na niczym.
Piszê to ¿eby pobudziæ do logicznego my¶lenia Ludzi , bo maj± jeszcze czas na osobist± transformacjê , je¿eli zechc±. - Kiara)

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 13:28:47 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Marzec 24, 2011, 11:34:02 »

Darek , proszê nie scalaj , bo siê ¼le czyta zbyt d³ugie teksty.

SAMUEL:
Ania próbuje analizowaæ.  Wiele razy jej mówimy, ¿e ma przestaæ. Od tysiêcy lat jest to analizowane i do dzisiaj nierozstrzygniête.  My ci powiemy, Andrzeju – on odejdzie i wszystko siê ruszy… wszystko siê zmieni.  Ale nie my¶lcie, ¿e odejdzie z urzêdu, „ze sto³ka“, jak wy to nazywacie.  Niestety – bêdzie musia³a choroba go zabraæ. To wy wiecie, ale to poma³u.  S³ucham Andrzeju.
"

(No i pud³o w przekazie , Hawas ma siê fizycznie ca³kiem dobrze a doszed³ w³a¶nie ze sto³ka.
czyli te informacje trzeba czytaæ z zasadom odwrotno¶ci?
I wbrew pozorom bêd± wiêksze trudno¶ci w Egipcie. - Kiara)

"
SAMUEL:
A my bêdziemy w tobie, Iwonka.  Doczekasz siê piêknych scen. S³ucham.

( nad t± ofert± , a raczej twierdzeniem , bardzo bym siê zastanowi³a P. Iwonko! Czy naprawdê chce Pani ¿eby jakie¶ byty  mówi±ce o sobie MY zaw³adnê³y Pani cia³em fizycznym? Zwyczajnie przejê³y go , ¿eby sobie zrobiæ z pani transport w do nowej epoki?
Dlaczego musz± wykorzystaæ cia³o Cz³owieka? Dlaczego sami ( ta wielcy i wiele mog±cy nie potrafi± siê tam znale¼æ?

Wy jako ludzie zwi±zani z rozwojem duchowym powinni¶cie to wiedzieæ i byæ nadzwyczaj ostro¿ni w takich kontaktach.
Otó¿ te byty ( ja je nazywam "syntetykami " , lub wcielone androidy ) zwyczajnie nie posiadaj± cia³a astralnego , które ewoluuje w cia³o  subatomowe.
Takie cia³o subatomowe jest jedynym i niezbêdnym warunkiem przekroczenia czwartego wymiaru. Kto go nie posiada przej¶æ procesu ewolucyjnego nie mo¿e. Szuka sobie Cz³owieka w którego ciele bêdzie pasa¿erem.
zieje siê tak za ¶wiadom± zgod± Cz³owieka , lub bardzo podstêpnie , nastêpuje zwyk³e przejêcie ludzkiego ciala i zepchniêcie Ludzkiej duszy do nie¶wiadomo¶ci , ¿eby nie blokowa³a woli takiego pasa¿era.

Czy naprawdê tego Pani chce , Pani Iwonko? - Kiara)

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:22:22 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Marzec 24, 2011, 12:16:47 »

Ukazujê sposoby manipulacji lud¼mi projektu przez byt , który przedstawia siê jako Enki
Kiara U¶miech U¶miech

Gdyby¶ by³a pod³±czona do samego Stwórcy, to mo¿e bym w to uwierzy³.

Niestety nie jeste¶.

Twoje Energie siê myl±, choæ jestem pewien, ¿e chc± dobra ludzi, chc±  chroniæ ludzko¶æ.

Scenariusz Stwórcy jest jednak inny.

Sama przyzna³a¶, ¿e go nie znasz, wiesz tylko, ¿e na koñcu bêdzie dobrze.

To za ma³o by ferowaæ wyroki, np. o sesjach z t± now± Pani± Doliñsk±.

No, ale z kobietami tak ju¿ jest, ¿e lubi± plotkowaæ.

Widocznie taki w³a¶nie fragment scenariusza Stwórca przeznaczy³ w³a¶nie dla Ciebie.
Masz "misjê".
To pewne.

« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:22:44 wys³ane przez JACK » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Marzec 24, 2011, 12:21:35 »

Ukazujê sposoby manipulacji lud¼mi projektu przez byt , który przedstawia siê jako Enki
Kiara U¶miech U¶miech

Gdyby¶ by³a pod³±czona do samego Stwórcy, to mo¿e bym w to uwierzy³.

Niestety nie jeste¶.

Twoje Energie siê myl±, choæ jestem pewien, ¿e chc± dobra ludzi, chc±  chroniæ ludzko¶æ.

Scenariusz Stwórcy jest jednak inny.

Sama przyzna³a¶, ¿e go nie znasz, wiesz tylko, ¿e na koñcu bêdzie dobrze.

To za ma³o by ferowaæ wyroki, np. o sesjach z t± now± Pani± Doliñsk±.

No, ale z kobietami tak ju¿ jest, ¿e lubi± plotkowaæ.

Widocznie taki w³a¶nie fragment scenariusz wg Stwórcy ma byæ akurat przez Ciebie realizowany.
Masz "misjê".
To pewne.

Z takim tekstami jak ten Jacek , zwyczajnie nie dyskutujê. Masz prawo do swojego zdania i zostañ przy nim , ale dlaczego chcesz na si³ê mnie gdzie¶ "umieszczaæ" na miarê Twojego zrozumienia?

We w³a¶ciwym czasie podzielê siê  jeszcze inn± moja wiedz±.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:23:22 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Marzec 24, 2011, 12:28:01 »

Kiara U¶miech U¶miech

Ok. ju¿ dajê Ci spokój.

Mia³em po prostu silne przeczucie p³yn±ce prosto z serca, ¿e  w Twoim ¿yciu planowany jest nied³ugo nag³y zwrot. U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:28:32 wys³ane przez JACK » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Marzec 24, 2011, 12:48:53 »

Kiara U¶miech U¶miech

Ok. ju¿ dajê Ci spokój.

Mia³em po prostu silne przeczucie p³yn±ce prosto z serca, ¿e  w Twoim ¿yciu planowany jest nied³ugo nag³y zwrot. U¶miech U¶miech

My¶lê iz akurat to odczucie mog³e¶ odebraæ bardzo prawid³owo , ale blokujê Ciê ludzka ograniczono¶æ akceptacji ró¿nych niemo¿liwych w Twoim pojmowaniu faktów. Dlatego masz trudno¶ci z w³a¶ciwym odczytem ca³o¶ci.

Je¿eli mogê Ci co¶ poradziæ wyjd¼ z p³aszczyzny oczekiwañ zwi±zanych z umiejscowieniem danych osób a zdecydowanie wiêcej i czytelniej odbierzesz.
Nie ograniczaj siê ¿adnymi zaskoczeniami.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Ja naprawdê wiem o czym piszê , i zawsze robiê to w imiê dobra ludzi , nigdy na nikim niczego nie wymuszam.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 12:51:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Marzec 24, 2011, 13:03:30 »

To napisz kiedy oszu¶ci ¿±dni w³adzy przestan± mordowaæ i degradowaæ Matkê Ziemiê, która nas tu ugo¶ci³a ?
Ten temat jest miliard razy wa¿niejszy od blebania jakiej¶ tam Doliñskiej  bior±c pod uwagê niezprzeczalny fakt, ¿e od naszych wyborów TERAZ - zale¿y nasz przysz³y los i los ca³ej planety.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Marzec 24, 2011, 13:07:46 »

Cytat: Kiara
Z takim tekstami jak ten Jacek , zwyczajnie nie dyskutujê. Masz prawo do swojego zdania i zostañ przy nim , ale dlaczego chcesz na si³ê mnie gdzie¶ "umieszczaæ" na miarê Twojego zrozumienia?

Za¶ Ty Kiaro umieszczasz innych na miarê Twego rozumienia.
Czyje jest s³uszne?

ps. Ja naprawdê wiem o czym piszê , i zawsze robiê to w imiê dobra ludzi , nigdy na nikim niczego nie wymuszam.

Wymusi³a¶ na wszystkich mieszkañcach tej planety, czyli bez ich wiedzy i zgody zgasi³a¶ w luksorskiej ¶wi±tyni fioletowy p³omieñ, zmieni³a¶ kierunek wirowania ziemskich czakramów, majstrowa³a¶ w piramidzie d¼wiêkiem. Prócz tego, od lat wgrywasz w Pole, a tym samym w pod¶wiadomo¶ci ludzkie okre¶lone wzorce, wp³ywasz równie¿ na ¶wiadomo¶ci.
I twierdzisz, ¿e robisz to na polecenie Stwórcy.
Czy jest to wszystko w imiê dobra ludzi, czy okre¶lonych bytów, pozostawiam dla indywidualnych rozstrzygniêæ.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Marzec 24, 2011, 13:23:04 »

Ten topik dotyczy dyskusji na temat sesji Ani Doliñskiej a nie mój.

Ka¿dy mo¿e mieæ inne odczucia i inne zdanie proszê bardzo siê nimi podzieliæ.
Zapraszam do dyskusji.

Opisywanie odczuæ na temat mojej osoby ju¿ by³o kilkakrotnie upi³owane.
Czy wy ( a szczególnie Ptak) macie jakie¶ obsesje zwi±zane z moj± osob±? Czy jakie¶ kompleksy obudzi³o ego?

Ja nie nie oceniam osoby Ani ( s±dzê ¿e to pozytywna osoba i ma dobre intencje)  , ja oceniam i analizujê tre¶æ sesji.
 Staram siê zwróciæ uwagê na zagadnienia pomijane a bardzo wa¿ne w ca³okszta³cie.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Silver sam sobie odpowiedzia³e¶ na zadawane m pytania , trzeba samemu pracowaæ nad sob± a zmiany nast±pi± , to cz³owiek jest niszczycielem i okupantem ziemi .
To on sam swoim negatywnym zachowaniem w stosunku do innych ludzi niszczy cale ¶rodowisko. Nie szukaj niczego w zewnêtrzno¶ci , ka¿dy niech zmienia siebie przez zmianê swojego wnêtrza , a rezultat szybko bêdzie widoczny.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Marzec 24, 2011, 13:34:03 »

Mi ten temat wygl±da jak dyskusja o totolotku, to bêdzie w koñcu ten milion na ratowanie Ziemi czy nie? Lol
Od nas samych zale¿y co z nami bêdzie, oczywi¶cie nie zawsze tak jest bo trafiaj± siê tacy ludzi, chc± w³adaæ innymi w ró¿noraki sposób... M.in. ten temat...
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Marzec 24, 2011, 13:35:21 »

Czy wy ( a szczególnie Ptak) macie jakie¶ obsesje zwi±zane z moj± osob±? Czy jakie¶ kompleksy obudzi³o ego?

Ka¿da akcja poci±ga za sob± reakcjê. Je¶li wp³ywasz na innych, licz siê z fal± zwrotn±.

To nie obsesja, to odkrywanie kart.
No i nasze ega razem wziête, nie posiadaj± tak wielkich aspiracji dotycz±cych zmiany ¶wiata, jak Twoje jedno.  U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Marzec 24, 2011, 14:05:05 »

Mi ten temat wygl±da jak dyskusja o totolotku, to bêdzie w koñcu ten milion na ratowanie Ziemi czy nie? Lol
Od nas samych zale¿y co z nami bêdzie, oczywi¶cie nie zawsze tak jest bo trafiaj± siê tacy ludzi, chc± w³adaæ innymi w ró¿noraki sposób... M.in. ten temat...

Masz racjê ka¿dy z nas jest ratownikiem ziemi , ale ci±gle oczekuje cudów od innych.
Niech ka¿dy sam zacznie pracowaæ nad swoim dobrem i ocenia siebie w tej pracy a rezultaty bêd± szybkie.
Po co to ci±gle zmieniaæ kogo¶ na swoj± modlê?

Masz rozum? TO KORZYSTAJ Z NIEGO CZ£OWIEKU.

kiara U¶miech U¶miech

ps. Darku wywal te wszystkie ofy... nie zwi±zane z tematem.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 14:06:42 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Marzec 24, 2011, 15:49:26 »

Oj, oj  to raczej nie jest off,
 bo dotyczy celów jakie chce osi±gn±æ Kiara  dziêki takiej, a nie innej interpretacji sesji z Ann± Doliñsk±.
Nie jest to raczej uczciwa interpretacja tych sesji.

Dziêki dobrej Ptaszynie dosz³o tu do niemal ca³kowitego zdemaskowania Energii stoj±cych za Kiar±  i  walcz±cych z Enki  "swoimi" sposobami. 

No i nasze ega razem wziête, nie posiadaj± tak wielkich aspiracji dotycz±cych zmiany ¶wiata, jak Twoje jedno.  U¶miech

W mojej "przypowie¶ci"  o Poci±gu Ludzko¶æ porówna³em Kiarê do  ziarenka stali w kole lokomotywy.

A tu czytam o powa¿nych kombinacjach z energiami w Egipcie.

Czyli to jednak, nie ziarenko stali kole lokomotywy, a raczej dywersant  w maszynowni kombinuj±cy co¶ na w³asn± rêkê przy silniku i generatorach tej lokomotywy.

No ,ale trzeba oddaæ, ¿e ów dywersant, kombinuje w dobrej wierze , bo jest ¶wiêcie przekonany ¿e maszynista Enki  prowadzi ludzko¶æ na zatracenie.
Szkoda tylko, ¿e siê  myli.

To chyba oczywiste, jak nieobiektywne  s±  opinie Kiary na temat  w³a¶nie tych¿e sesji z Ann± Doliñsk±. 

Dziêki Ptaszyno za wytrwa³o¶æ. Chyba z samej "Góry" dosta³a¶ to zadanie.
JACK
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 18:52:03 wys³ane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #68 : Marzec 24, 2011, 17:37:09 »

nie zapominajmy ¿e walcz±c z czym/kimkolwiek wzmacniamy to..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Marzec 24, 2011, 18:17:56 »

No to jesteśmy w domu panie z Oriona.

Gdybym był z Oriona, to napewno nie zawracałbym sobie głowy Twoją osobą.

Jak się nie ma argumentów na podniesienie wartości Ani Dolińskiej , to się usiłuje obniżyć  moją wartość przez eksponowanie moich błędów ortograficznych.

Myślisz, że jest taka potrzeba podnoszenia wartości Ani? Jest ona na wysokim poziomie i nie mam zamiaru szukać argumentów do jej wywindowania jeszcze wyżej a linka o sklepie podałem użytkownikowi w dobrej wierze, bo pytał o kontakt z Anną. Pochodzę z Szamotuł, znam sklep i jego personel(z widzenia). Jeśli o mnie chodzi, to może ona się zajmować nawet hodowlą jedwabników i też nic do tej kobiety personalnie nie mam. Póki co, to Ty próbujesz się dowartościowywać i mam wrażenie, że te całe wytykanie błędów i dopatrywanie się nieprawidłowości, to z zazdrości, że to nie Ty jesteś tom "następnom budkom".

Tak dysortografia to jedna z "ozdób"  mojej osobowości

Jeśli to prawda, to w dalszym ciągu to nie powód żeby nie szanować czytelnika twoich postów. Technika komputerowa idzie do przodu a nie do tyłu i zanim wciśniesz "wyślij wiadomość" kliknij "sprawdź pisownię". Mimo, że nie mam takiej "ozdoby", to korzystam z tych udogodnień.

Ps.Teraz sobie nagrabiłem. Z³y

« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2011, 22:50:50 wys³ane przez orion250 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Marzec 24, 2011, 18:27:26 »

Drodzy pañstwo, skupcie siê na przekazach En-Ki przekazywanych przez A. Doliñsk± nawet w kontek¶cie kontry do przekazów "My¶licieli" idealizowanych przez >Kiarê<, jednak zakoñczcie tê dyskusjê o ortografii. O tym by³o ju¿ tyle razy, ¿e ... strata czasu na dalsze wa³kowanie tego, a i regulamin ³amiemy:

Cytat: Regulmin
- dopuszczalne jest pisanie bez u¿ycia polskich liter, lecz zawsze nale¿y pamiêtaæ o poprawnych
   ortograficznie wypowiedziach. Uwagi dotycz±ce poprawnej pisowni nale¿y zg³aszaæ autorowi
   u¿ywaj±c Prywatnej Wiadomo¶ci.
[/color]

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Marzec 24, 2011, 20:32:12 »

To ja przepraszam i już się nie odezwę w tej sprawie. Buzia na k³ódkê

dopuszczalne jest pisanie bez użycia polskich liter, lecz zawsze należy pamiętać o poprawnych
   ortograficznie wypowiedziach.
No właśnie.

« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 20:33:29 wys³ane przez orion250 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Marzec 24, 2011, 20:46:33 »

No to jedziemy dalej mili pañstwo..

Sesja 5. z Ani±.

"SAMUEL:
Witam równie¿… Ania ju¿ czeka, bo Ania wie kiedy „u¿ycza swojego cia³a“ – w cudzys³owiu. Mo¿esz jej pomachaæ, bo siedzi w swoich nogach...
"

(Przynajmniej jasno jest przedstawiony sposób przejmowania cia³a ludzkiego, energia cz³owieka spychana jest do nóg a w ca³ym ciele zadomowia siê przejmuj±cy je byt. I robi sobie z nim co tylko chce. Mówi przez Aniê co chce i o czym chce je¿eli kto¶ my¶li i¿ to jest prawda , to gruba naiwno¶æ.
Nikt tego praktycznie skontrolowaæ nie mo¿e bo niby jak?

Samuel? ... Ilu jest na ziemi Janków , Sta¶ków czy  Paw³ów? Tyle samo  mo¿e byæ  w  Za¶wiatach , Samuel , Enki , czy Jezusów , to tylko imiona. Zreszt± byty te ju¿ kilkakrotnie informowa³y w przekazach ¿e imiona s± dla nich nieistotne.
A w tych przekazach Samuel wyra¼nie powiedzieli ¿e jest ich wielu. To który w danym momencie bierze udzia³ w rozmowie? Z kim s± te dyskusje? Z którym Samuelem? Na jakiej podstawie ich identyfikujecie? ¯e powiedz± ja jestem tym , lub tym...  , który aktor za¶wiatowy gra teraz rolê Samuela Enki? -Kiara)

SAMUEL:
Najwa¿niejszy, z naszego punktu widzenia - bêdzie prze³om dwóch pó³roczy 2011. A co do ceremonii, to jeszcze termin dok³adnie podamy, ale to bêdzie równie¿ w przysz³ym roku.  Nie bêdziemy czekaæ do roku 2012.  Ania tego nie powie, bo nie ma nwet ¶mia³o¶ci, ale to ona ma byæ na ceremonii.  Lucynka bêdzie wspieraæ t± ceremoniê z boku, bo ona te¿ bêdzie pracowa³a.  I trzy osoby dodatkowo, trzy anio³y.  W momencie, gdy Ania bêdzie w Egipcie, w komnacie – ona zobaczy te osoby.

BOLES£AW:
Acha... Ona wejdzie w taki trans i zobaczy…

SAMUEL:
My jej to poka¿emy, ale bêdzie musia³a byæ w komnacie. Powiedz jej, ¿e nie ma siê baæ, gdy jej rêce zaczn± dr¿eæ, serce zacznie mocno waliæ – nie ma siê baæ.

Do tego fragmentu dopiszê komentarz ciutkê pó¼niej , ale warto go osobi¶cie porównaæ z wcze¶niejszym , który wyra¼nie mówi i¿ osoby z projektu nie bêd± w piramidzie z t± wybran± trojk± a a nawet ¿e nie s± tam wcale potrzebne.

Widaæ ci Samuelowie nie konsultuj± miêdzy sob± co który kiedy powiedzia³...  U¶miech U¶miech U¶miech

Sesja 5 z Ani±.

SAMUEL:
Wielki ogieñ, ale w ¶rodku naszej Ziemi, który siê buntuje... I on bêdzie przyczyn±, powiedzmy wielu zmian na zewnêtrznej stronie Ziemi. Dobrze my¶licie, ¿e bêdzie "ma³y przekrêt" kuli ziemskiej...

( Po maleñko zaczynamy odkrywaæ prawdziwe karty, ju¿ ziemia nie bêdzie zamienia³a miejsc swoich biegunów a nast±pi "ma³y przekrêt".
Co to jest ten " ma³y przekrêt"? Jest to , to o czym piszê od pocz±tku mojej bytno¶ci na forum. Czyli przestawienie osi ziemi o 45 stopni w lewo do pierwotnego ustawienia.

Kiedy¶ gdy nasz wspania³y Samuel - Enki ( mówiê o oryginale a nie o wielu kopiach obecnie zabawiaj±cych siê spragnionymi  wielu rzeczy lud¼mi) sprawowa³ w³adzê nad ziemi± trzy krotnie doprowadzi³ do zablokowania przej¶cia jej w 4 wymiar.
Poprzez odwrócenie biegunów spowodowa³ globalny kataklizm niszcz±c dawne cywilizacje , przesuwaj±c wody i wypiêtrzaj±c nowe góry.
Oczywi¶cie i¿ Ludzie tego nie pamiêtaj± , bo maj± blokadê w swoich "dyskach pamiêci" w szyszynce.

Obecnie by³a kolejna taka próba ale ju¿ z inn± opcj± gdy¿ przekrêcenie biegunów ziemi mog³o spowodowaæ bardzo gwa³towny jej spadek w dól i "urwanie siê" z naprowadzaj±cego j± po³±czenia z Gwiazd± Matkom.
Tym razem usi³owano zastosowaæ ju¿ inne zmodyfikowane ale okrutne metody by kompletnie przej±æ ¶wiadomo¶æ Cz³owieka i przebiegunowaæ jego mózg. Czyli kobieta mia³a by ¶wiadomo¶æ i¿ jest facetem a facet , ¿e jest kobiet±.

cd. pó¼niej

BOLES£AW:
Tak...

SAMUEL:
... ale ochrona zostanie utworzona tu od strony niebios, kosmosu, wszech¶wiata. Bêdziecie w stanie, wy ludzie ochroniæ. Ale, zapominacie o tym, co siê stanie od wnêtrza Ziemi. Ale, taka bêdzie kolej, Boles³awie. Nie bêdzie "koñca ¶wiata"...

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2011, 10:15:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Marzec 29, 2011, 17:20:20 »

ja¿em sie chciou dopytaæ o te sesyje z Annom, tszy jósz wiadomo kiedy bedzie kuniec religiuf?
bo mia³o to byæ jako¶ w tym roku (hyba) i nie wiem tszy aby nie pszesóniento go na jakiesik dalszy termin.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Marzec 29, 2011, 18:20:56 »

ja¿em sie chciou dopytaæ o te sesyje z Annom, tszy jósz wiadomo kiedy bedzie kuniec religiuf?
bo mia³o to byæ jako¶ w tym roku (hyba) i nie wiem tszy aby nie pszesóniento go na jakiesik dalszy termin.

O matulu, prawie siê poplu³am Du¿y u¶miech
Val Dee, molu ksi±¿kowy, ¶wieæ¿e no przyk³adem!

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: