Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:06:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje z Ann± Doliñsk±  (Przeczytany 137290 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« : Luty 27, 2011, 13:58:04 »

Jest zamieszczonych ju¿ kilka na tej stronie:

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=529&cmd=
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 13:59:30 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 27, 2011, 14:45:34 »

Z przykro¶ci± stwierdzam, ¿e PCH ma ludzi za kompletnych idiotów, nadal i coraz wiêkszych.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #2 : Luty 27, 2011, 15:07:41 »

Jestem coraz bardziej septyczna .Rozmowa fajna ,ale tak± to ja i np. Mora mo¿emy wymysleæ  Z politowaniem

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2011, 15:20:22 »

Nie wydaje mi siê Chanell. Wed³ug mnie jeste¶ ³atwowierna i miejscami naiwna lecz o perfidiê i premedytacjê w oszukiwaniu innych nie podejrzewam Ciê. W temacie Mory siê nie wypowiadam.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 27, 2011, 16:14:20 »

Skompromitowana zosta³a przez oszustwa Samuela jedna osoba , P.Lucyna , znalaz³ kolejn± naiwn± i ³atwowierna Anie i robi z niej balona.
Sta³a siê dla niego i jego grupy kolejn± budkom telefoniczna , w g³êbokiej hipnozie omija jej ¶wiadomo¶æ , która zapewne postawi³a by sprzeciw tym bajaderom.

1. sesja. Aniu jak masz na imiê Izyda ( pomin±wszy fakt i¿ ani wymowa ani ortografia siê nie zgadza) Izyda nie zna imienia swojego ojca , o zgrozo! Ten szczegó³ zosta³ niedopracowany w nagraniu.

A w drugiej sesji jest ju¿ inaczej;

"IWONA:
Jeszcze chcia³am zadaæ jedno pytanie.  Czy Ania, jako Izyda, by³a córk± Budowniczego Wielkiej Piramidy?  Faraona, który budowa³ Wielk± Piramidê?

SAMUEL:
Ania jest od nas… Ania jest od nas i potrafi siê po³±czyæ ze ¶wiadomo¶ci± Izydy, i to w bardzo du¿ym stopniu potrafi siê po³±czyæ.  Ona to wiedzia³a od dziecka, tylko jako dziecko nie rozumia³a tego.  Powiem ci Iwonko co¶ jeszcze.  Kim by³a Izyda? Bogini± mi³o¶ci… Matk±… Rodzicielk±… S³ucham.
"

No i z P. Lucyny zrobiono po raz kolejny balona , o¶mieszono j± i ok³amano za jej plecami robi±c co innego a jej mówi±c i¿ ona robi co¶ innego.

Zwyczajny stek k³amstw po raz kolejny , dopasowywanie przekazów do obecnej sytuacji , gra na naiwno¶ci Wójcikiewicza , wykorzystywanie jego uczuæ do Iwony , oraz ego grupy chc±cej byæ zbawcami ¶wiata itd....

Jak skoñczê czytaæ ca³o¶æ dodam komentarz nastêpny.
W sumie smutne , szczególnie w stosunku do  oszukanej  P.Lucyny.

Ja tam mimo wszystko ja lubiê.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. A planety X to wcale nie trzeba bylo siê obawiac , to tylko taki jeden ze straszakow ¿eby ludzi sobie podporz±dkowaæ...

Tylko po co w³±czaæ to zabezpieczenie w takim razie Co¶ Co¶ Co¶ Co¶ Co¶

"ANDRZEJ:
Ja jeszcze mam pytanie.  Rok 2012 – z jakiej strony zagra¿a Ziemi najwiêksze niebezpieczeñstwo?  Ze strony S³oñca, czy ze strony Planety X?

SAMUEL:
X Planet – Planeta X.  Nie martw siê Andrzeju, to nie bêdzie a¿ tak tragicznie, jak ludzie siê „nakrêcaj±“ – za przeproszeniem.  To nie w tê stronê idzie.  My chcemy, aby¶cie nas poznali, a wiesz, ¿e tak bêdzie po roku 2012.  Wiele ludzi bêdzie nas s³yszeæ… wiele ludzi bêdzie nas widzieæ.  Bêd± siê dzia³y rzeczy „niemo¿liwe“ dla waszych fizycznych umys³ów… Umys³ów analitycznych.  To wszystko bêdziecie musieli siê nauczyæ „odbieraæ“ sercem, bo inaczej wasze cia³a fizyczne nie wytrzymaj± tego wszystkiego i bêd± odchodziæ ludzie.  Rozumiesz Andrzeju?"

Ten opis równie¿ jest idealnie zgodny co do osobowo¶ci Samuela -Enki , faktycznie jest energiom , która wszystko wych³adza i zamra¿a , nie pozwala istnieæ gor±cej energii mi³o¶ci. Swoim zimnym tchnieniem spowalnia wszystkie procesy ¿yciowo - rozwojowe.
Jest Energiom zimna i ciemno¶ci odwrotnie do swojego brata Enlila , który jest jasno¶ciom i ; ¶wiat³o¶ciom i ciep³em mi³o¶ci.

"IWONA:
W pierwszej sesji, której s³uchali¶my z Ani± powiedzia³e¶, ¿e jeste¶ „zimnym duchem“. Czy mo¿esz to bardziej wyt³umaczyæ?

SAMUEL:
Widzia³a¶ mnie?

IWONA:
Nie…

SAMUEL:
Jestem wysoki – Ania tak widzi – z w³osami, z brod±, w kolorze bia³ym… lodów… ¶niegu.  Gdy j± dotkn±³em Ania siê zamieni³a w lód i dla Ani jestem „zimnym duchem“.  Ja j± „zamieni³em w lód“. Chcia³em jej pokazaæ jakie ona ma serce. Ona to pamiêta – zabra³em j± do siebie, nie byli¶my tu, na Ziemi.  Tam by³o wszystko z lodu, tam by³o bia³o - i ona to wszystko „rozpu¶ci³a“.  Tak mia³o siê staæ.  Ona mnie widzia³a i ona mi zaufa³a.  S³ucham."
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 16:32:42 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 27, 2011, 17:01:09 »

Jestem coraz bardziej septyczna .Rozmowa fajna ,ale tak± to ja i np. Mora mo¿emy wymysleæ  Z politowaniem

Dlatego lepiej siê wyluzowaæ i  generowaæ mi³o¶æ.

Je¿eli te duchy s± "mocne", czy te¿ autentyczne, to stanie siê tak jak chc± niezale¿nie od ilo¶ci jadu, który wyleje siê min. tutaj, w tym w±tku.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 28, 2011, 11:20:07 »

A TO TE¯ JEST CIEKAWOSTKA NA KTÓR¡ CHCIA£AM WAM ZWRÓCIÆ UWAGÊ.

ANDRZEJ:
Samuelu, ja mam pytanie dotycz±ce energii, która ma byæ uaktywniona w Piramidzie. Czy to jest ta sama energia, która jest w Arce Przymierza?

SAMUEL:
Powiem wam co Ania widzi. Wyobra¼cie to sobie te¿ – normalnie, du¿± piramidê fizyczn± i odwrócon± piramidê mentaln±… Ceremonia… komnata… cztery osoby… To jeszcze bêdzie „dogadane“, jednak¿e Matka Ziemia puszcza energiê przez piramidkê na szczycie piramidy mentalnej. Cztery Anio³y uruchamiaj± piramidkê z kryszta³u w komnacie. Bêdzie robi³ siê szum – bardzo potê¿na energia. Przez czubki piramidy mentalnej schodzi energia z kosmosu… uderza w piramidkê na szczycie piramidy mentalnej. Po 12 godzinach wystrzeli czubkiem, a zarazem odbiornikiem piramidy fizycznej. To nie jest idealnie ta sama energia, co w Arce Przymierza, ale jest potê¿n± i zbli¿on± energi±. Istoty ¶wiat³a, które s± - czyszcz± teren. Po drugim pó³roczu zaczn± schodziæ bardzo szybko, aby nam i wam pomóc. S³ucham.

DANUTA:
Samuelu, czy to, ¿e zabezpieczenie Ziemi, czyli uruchomienie energii Piramidy i zabezpieczenie Ziemi ma byæ uruchomione jeszcze w tym roku – jaka jest tego przyczyna? Tyle siê mówi o roku 2012, który ma byæ rokiem prze³omowym… Dlaczego to zabezpieczenie ma byæ w³±czone ju¿ teraz w roku 2011?

SAMUEL:
Jedenastka Danka… jedenastka… To jest moja odpowied¼… zrozumiesz. "

Krêcenia i przekrêty w tym co niemiara ale , proszê przeczytaæ uwa¿nie.

Warto te¿ zwróciæ uwagê na sprzeczne zalecenia "tej samej osoby"... tu ju¿ widaæ i¿ nie tej samej.

Sesja 106. 06. 06. 2010.

ANDRZEJ:
Witaj En-Ki, pierwsze pytanie jest ode mnie.  Jak wiesz powsta³a niedawno grupa o nazwie GE-O-MATRIX, z Twoim b³ogos³awieñstwem zreszt±.  Martwi mnie jedno, ¿e niektórzy cz³onkowie tej grupy bardzo gwa³townie atakuj± Zahi Hawassa i Najwy¿sz± Radê Staro¿ytno¶ci. Pytanie moje jest takie – w jaki sposób mo¿na siê spodziewaæ, ¿e Najwy¿sza Rada udzieli pozwolenia na wykopaliska, kiedy jest atakowana?

EN-KI:
Opinia publiczna… To zbyt du¿e s³owo „atakowani“.  Bardziej bym siê sk³ania³ do tego, ¿e ludzie pytaj± i jestem za tym, ¿eby pytaæ.  Gdyby ca³y ¶wiat zacz±³ pytaæ „dlaczego?“… Dlaczego tak d³ugo nie mo¿e doj¶æ do zezwolenia na wykopaliska?  Nie ma³e grupy, ale tutaj musi ruszyæ ca³y ¶wiat ludzi z zapytaniem „dlaczego?“.  Jak wiesz Andrzeju – czasu ma³o, czas ubywa i trzeba… trzeba u¿yæ ró¿nych metod po to, ¿eby otrzymaæ to zezwolenie i po to te¿ powstaje – nazwijmy to projekt – po tej drugiej stronie muru, tam gdzie wioska jest, aby nie ruszaæ P³askowy¿u.  Bez pomocy ludzi, ludzi na ca³ym ¶wiecie – jak go by nie nazwa³ ten projekt – ma i¶æ do wspó³nego celu.  A tym wspólnym celem niech zostanie wykopanie Budowniczego, czyli klucza do otwarcia Piramidy.  Dlatego jestem za tym, aby w³a¶nie do Egiptu wp³ywa³y petycje ludzkie z zapytaniem: „Dlaczego?“.  S³ucham.

Zupe³nie jest zrozumia³e i¿ obecny Samuel nie chce dopu¶ciæ do zadawania pytañ przez publiczno¶æ bo zbyt ³atwo wyjdzie na wierzch i¿ on to nie ten sam byt co poprzedni Samuel.
Zatem rozwi±zanie jest proste, przygotuje "mowê" wypowiedzian± przez kolejne medium i po wszystkim.

Zaczê³am siê zastanawiaæ czy to ju¿ nie jest zabawa jakich¶ ludzi z u¿yciem HARRPU ?

No bo.... i nie mo¿e byæ w tak krótkim czasie takich wpadek i braku przewidywaæ oraz zwrotów sytuacyjnych je¿eli jest to postaæ duchowa i w du¿ym zarysie zna przysz³o¶æ.
Je¿eli chodzi o ludzi tak , bo oni swoje zachowania koryguj± w zale¿no¶ci od wyd±¿eñ ju¿ powsta³ych.

ANDRZEJ:
Dobrze… Moje nastêpne pytanie dotyczy tej sesji publicznej, w której ma wzi±æ udzia³ Ania. Czy to ma byæ podobna sesja publiczna, jak to by³o zrobione z Lucyn±? Czy powinni¶my zorganizowaæ co¶ w rodzaju sympozjum, gdzie bêd± równie¿ wyk³ady innych osób i zakoñczone sesj± hipnozy z Ani±?

SAMUEL:
To ju¿ wasza w tym g³owa, po to jeste¶cie tutaj. Ale to nie bêdzie sesja taka, jak by³a zazwyczaj z Lucyn±. Nie bêdzie pytañ od ludzi. Ty wprowadzisz Aniê, z pomoc± Boles³awa w g³êboki trans i ja bêdê kierowa³. Ja bêdê mówi³ do ludzi. Mo¿na zrobiæ konferencjê bo chcê, aby to by³o g³o¶ne, Andrzeju. Pytaj.
"

Acha . ten Samuel propaguje tabletki i szczepionki... Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech , przed którym tamten Samuel ostrzega³ bardzo mocno propaguj±c glistnik i suplement KI.... co¶ tu mocno cuchnie podstêpem , oj bardzo mocno.

BOLES£AW:
Rozumiem... Czyli, choæby powodzie by³y, jak mówisz - dziesiêæ razy wiêksze, to i tak nie bêdzie to a¿ tak tragiczne dla ca³ej Polski. Pewno, ¿e tragiczne, tylko, ¿e s± przekazy, które mówi±, ¿e to ma byæ bardziej tragiczne.

SAMUEL:
Bardziej tragiczne, dla was, dla ludzi bêd± choroby, z którymi sobie nie bêdziecie potrafili daæ rady. I w tym momencie, owszem – tabletki, szczepionki, substancje wzmacniaj±ce organizmy – bêd± pomocne, ale ludzie zaczn± siê przekonywaæ do tego, aby ka¿dy ³±czy³ siê ze ¬ród³em, czerpa³ energiê "z góry". Mo¿e teraz dla ciebie jest to "bajeczne" Boles³awie, ale w roku 2013-tym, ka¿dy bêdzie chcia³ siebie ratowaæ i nie ukrywam tego, ¿e z was – du¿o ludzi, opu¶ci swoje cia³o fizyczne...

Ale ¿e dzielna za³oga tego nie zauwa¿a , czego pragnie bardzo Pan Wójcikiewicz i¿ lekcewa¿y widoczne sprzeczno¶ci , lekcewa¿y je?
« Ostatnia zmiana: Luty 28, 2011, 12:44:49 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Luty 28, 2011, 22:12:09 »

Wszystkie posty nie zwi±zane z tematem przenios³em tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6312.0

daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Marzec 01, 2011, 12:03:13 »

Jak pewnie wiêkszo¶æ u¿ytkowników forum czytaj±c sesje nowego medium odczu³em rozczarowanie.
Nie ³udzê siê - projekt nie przetrwa, ale sesje mnie przekona³y,¿e to bêdzie d³uga i powolna ¶mieræ.
Wi±¿±cych faktów nie by³o od momentu gdy wcze¶niejsze informacje siê nie sprawdzi³y (choæby o nubiru czy wykopaliskach w Egipcie)
Jest tyle pytañ na które nie poznamy odpowiedzi... i jeszcze dobi³o mnie ,¿e sesje bêd± prawdopodobnie (jak juz nie s±) forma  monologu czyli cytujê "konferencji" w czasie której  En-ki jako Apodyktycznie usposobiony osobnik bedzie mówi³ nam
jak odró¿niæ dobro od z³a i jacy to my jeste¶my zacofani energetycznie..
ps. i to mówi zwolennik PCH Mrugniêcie
a mo¿e to nie En-ki ?! Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2011, 12:08:45 wys³ane przez daniel1704 » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Marzec 01, 2011, 22:50:59 »

sesje bêd± prawdopodobnie (jak juz nie s±) forma  monologu

Zwa¿ywszy na poziom  niektórych pytañ na sesjach, to mo¿e byæ mniej nudne.

Mnie  natomiast najbardziej zaciekawi³a informacja o rych³ym "zej¶ciu" Z.Hawwasa.

Co¶ jak z wyborem JP I na papie¿a.
Po tym wyborze ojciec Klimuszko mia³ powiedzieæ:  Po co go wybrali. I tak bêdzie Wojty³a.
No i po miesi±cu JP I "odszed³ do domu Ojca".

Czyli dobro planety jest najwa¿niejsze.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Marzec 01, 2011, 23:36:58 »

Zawsze najwa¿niejsze jest dobro Ludzi , bowiem planeta istnieje tylko po to ¿eby¶my my mogli na niej ¿yæ.
A nie my jeste¶my po to ¿eby mogla istnieæ planeta.

Kiara U¶miech U¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Marzec 02, 2011, 13:40:06 »

Zawsze najwa¿niejsze jest dobro Ludzi .

Kiara U¶miech U¶miech

Bez urazy, ale jest tu b³±d logiczny.
Lepiej by³oby  napisaæ dusz ludzkich.

Dlaczego?
Je¿eli w mozole i trudzie  wyhodowano ¿ycie na planecie,  a jaka¶ forma ¿ycia chce to bezrozumnie zniszczyæ, to  milion razy wa¿niejsza jest ¿ywa  planeta, bo formê fizyczn± (cia³o,pojazd dla duszy)  zawsze mo¿na wymieniæ nowy, lepszy model.

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2011, 13:42:24 wys³ane przez JACK » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Marzec 02, 2011, 15:30:07 »

Zawsze najwa¿niejsze jest dobro Ludzi .

Kiara U¶miech U¶miech

Bez urazy, ale jest tu b³±d logiczny.
Lepiej by³oby  napisaæ dusz ludzkich.

Dlaczego?
Je¿eli w mozole i trudzie  wyhodowano ¿ycie na planecie,  a jaka¶ forma ¿ycia chce to bezrozumnie zniszczyæ, to  milion razy wa¿niejsza jest ¿ywa  planeta, bo formê fizyczn± (cia³o,pojazd dla duszy)  zawsze mo¿na wymieniæ nowy, lepszy model.

A my¶lisz i¿ Ziemia nie jest te¿ takim pojazdem?

Nie mój mi³y nie ma nic cenniejszego od ¿ycia to prawda ale na najwy¿szym szczeblu tej gradacji warto¶ci stoi ¿ycie ludzkie.
Owszem dusze korzystaj± z tego unikalnego kombinezonu biologicznego dla swoich do¶wiadczeñ w kontakcie z materi± i energi± , to prawda. Ale to dla nich i tylko dla nich zosta³y stworzone wszystkie ni¿sze ¶wiaty od minera³ów do zwierz±t.
A nie odwrotnie.

Planeta jest ¿ywa , bo stworzona z mnóstwa ¿ywych organizmów jest ich zbiorem , ale Planeta nie ma swojej osobowo¶ci , indywidualno¶ci osobowo¶ciowej , która ewoluuje jako Duch Planety.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2011, 15:30:25 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Marzec 02, 2011, 15:54:29 »

Nie mój mi³y nie ma nic cenniejszego od ¿ycia to prawda ale na najwy¿szym szczeblu tej gradacji warto¶ci stoi ¿ycie ludzkie.

Kiara U¶miech U¶miech
Je¿eli mówimy o ¶wiecie fizycznym to tak, ludzka forma jest najwy¿ej.

Dlatego twój wywód wegetariañski nic tu nie zmieni. Bo to tylko ¿ycie fizyczne.

I je¿eli  najwy¿sza, najcenniejsza forma ¿ycia (cz³owiek) w hierarchii ¶wiata fizycznego  doprowadza do zniszczenia ca³ego systemu ¿ycia fizycznego, to lepiej usun±æ t± formê inkarnacji-¿ycia.

Je¿eli tego nie zrobisz, planeta bêdzie martwa i nawet ¦wiêty Bo¿e tu nie pomo¿e.

Liczba nowych inkarnacji = zero

Nasza galaktyka ma miliardy planet. Du¿o z nich "niesie ¿ycie"

W historii tej galaktyki  niejedna ¿ywa planeta "posz³a w diab³y"  bo wcielone duszki chcia³y sobie powalczyæ i postrzelaæ.
Dlatego obecnie  " góra " kombinuje  nieco inaczej.
Wol± wcze¶niej oczy¶ciæ planetê (2012) i zapobiegaæ takim sytuacjom.
To mniej boli.
http://www.dobreksiazki.pl/b12743-galaktyczna-rodzina-czyli-starozytna-historia-ludzkosci.htm
lub
http://www.dobreksiazki.pl/b2806-kosmiczni-ogrodnicy.htm

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2011, 20:54:53 wys³ane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #14 : Marzec 02, 2011, 16:35:33 »

to jasne ¿e pewne si³y chcia³yby zachowaæ za wszelk± cenê dotychczasowe Status quo przy pomocy ang. powiedzonka Forgive and Forget..
a bez nie¶wiadomych niewolników to nie mo¿liwe- wiêc nie mo¿na ich straciæ!

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Marzec 05, 2011, 13:48:00 »

no nie koniec!!! wystarczy tego!!!to jest robienie z ludzi debili ja wychodze a oni niech sie bawia dalej w enkiego i te denne przekazy. zawsze mowilem ze jestem kowalem wlasnego losu i sam decyduje jaka droga pod±¿am.
narka i dajcie sobie spokoj z tym wszystkim bo to nie ma sensu
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Marzec 05, 2011, 14:05:03 »

A ja dodaæ mogê i¿ moim zdaniem Ania zabawia siê ¿yj±ca osoba i robi jej wodê z mózgu.

Naprawdê to wcale nie jest tak trudne podpi±æ siê pod czyj±¶ ¶wiadomo¶æ i "nadawaæ" jako jaki¶ byt , takie sterowanie lud¼mi na odleg³o¶æ by³o ju¿ dawno temu znane hipnotyzerom i stosowane pokazowo.
Ludzie wspó³cze¶nie znaj± mnóstwo technik , które wykorzystuj± dla ró¿nych celi a innym wydaje siê i¿ gadaj± z Za¶wiatowymi bytami. To nic innego jak psychomanipulacja na odleg³o¶æ oparta na telepatii.

Ale ¿e znawca tematu P. Wójcikiewicz te¿ daje siê robiæ w balona?Co¶? Co¶ Co¶ Co¶
To dziwne i zaskakuj±ce.

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Marzec 06, 2011, 00:42:53 »

Ba, w przys³owiowego "balona" dawa³y siê g³adko robic osoby kreuj±ce siê na "obeznane". Kiaro, czy co¶ Ci mówi imiê "baldur:? :d
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Marzec 12, 2011, 11:11:22 »

A wiêc podsumowywuj±c tu nasze paroletnie przebywanie na forum.
Czas powoli "zakoñczyæ" bajkê pod tytu³em PCH i "go¶cie"... Du¿y u¶miech

Co bêdzie realnie, czas i media poka¿±, ja w ka¿dym razie szczepi¶ siê nie mam nadal zamiaru. Du¿y u¶miech
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2011, 11:11:54 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Marzec 21, 2011, 01:59:42 »

1. sesja. Aniu jak masz na imię Izyda ( pominąwszy fakt iż ani wymowa ani ortografia się nie zgadza) Izyda nie zna imienia swojego ojca , o zgrozo! Ten szczegół został niedopracowany w nagraniu.

Ojjj Kiaro piszesz tu o wymowie i o ortografii. Wypowiadasz się dość inteligentnie, wymyślasz błyskotliwe sentencje a sama walisz takie "BYKI", że aż w oczy kole. Słowa budkom, światłościom, energiom, piszemy przez "ą" na końcu a nie "om" jak mówił nasz były pan prezydent. Mam nadzieję, że tego tak nie wymawiasz jak piszesz. Zaraz pewnie dostanę po łbie, że nie na temat i że to nie forum ortograficzne, ale błagam chociaż o minimum wiedzy z naszego ojczystego języka, bo aż się nie da tego czytać.

Żeby nie było, że nie na temat.
Czy to ważne jakie medium i jaka budka telefoniczna? Jesteśmy zbyt ułomni, żeby móc odpowiednio interpretować przekazy, niektórzy będą ganić a niektórzy chwalić Enkiego ale Oni i tak zrobią to po swojemu, czy będziemy Ich wyzywać, czy wielbić...a nad wszystkim czuwa Bóg, który nie pozwoli żeby Ziemi stała się krzywda i chciałby ją uratować ... od nas. Dostaliśmy planszę i zasady, to pierwsze zniszczyliśmy a to drugie olaliśmy(źródło demotywatory.pl) ale ktoś się za nami wstawił i wynegocjował u Boga jeszcze trochę czasu, żebyśmy przystanęli na chwilę mimo tego pędu cywilizacyjnego i zrozumieli, że ta pogoń za pieniądzem i rozwój techniki uruchamia mechanizm obronny naszej planety, lecz gdy się zorientujemy będzie już za późno. Dlatego jest ktoś, kto chce nas obudzić z tego transu i uratować Ziemię wraz z ludźmi, dlatego bo mamy ten sam kod genetyczny, bo nas kocha, bo jeszcze w nas wierzy. Mamy czas do grudnia 2012 roku i albo Ziemia się oczyści z tej choroby zwanej ludzkością albo my zdążymy oczyścić nasze umysły i zaczniemy rozsądniej korzystać z "wolnej woli" jaką otrzymaliśmy na czas próby. Ja sam nie potrafię się zmienić i usłyszeć co do nas nawołują ale wiem, że coś jest nie tak z tą miłością do drugiego człowieka. Wydaje mi się, że to właśnie jej nam brakuje, żeby naprawić to co zepsuliśmy i to nie chodzi o to, że kochasz swojego syna, żonę, dziadka, prostytutkę(od czasu do czasu), tylko miłość to sposób bycia, to energia potrzebna do życia. Im więcej tej energii nasze ciała będą emitować, tym większe mamy szanse, że przetrwamy oczyszczanie roku 2012 i nie musi nic się skończyć, żeby coś się zaczęło(patrz dinozaury). Zamknij oczy wyobraź sobie, że siedzisz na księżycu, patrzysz na tą błękitną(jeszcze) planetę i zadaj pytanie: co ja robię źle? Może dostaniesz odpowiedź a może sam na to wpadniesz. Ja się domyśliłem, lecz nie potrafię się zmienić i trwam w tym matrixie dopóki nie dostanę "kopa" od życia lub przylecą kosmici i powiedzą: "odłączamy cię !!!!!!"
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2011, 23:14:46 wys³ane przez orion250 » Zapisane
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Marzec 21, 2011, 02:54:33 »

Jeste¶my zbyt u³omni
Mów za siebie. Wiêkszo¶æ osób zdecydowanie jest manipulowana przez PCh. Gdzie¶ tu by³o nagranie, jak dziennikarze umówili siê na sesje prywatn±. Polecam obejrzeæ... To jest dopiero system zastraszania. "Jak dacie to bêdziecie ¿yli" ¦miech na sali.

Jakby dosz³o do czego¶ to ¿adna kasa Ciê nie uratuje, tylko Ty sam ze swoim rozumiem...

a nad wszystkim czuwa Bóg
Ja nie pytam gdzie jest Bóg, tylko gdzie s± ludzie? Wojna za wojn±, tragedie, katastrofy itd. widaæ jak Twój Bóg czuwa nad nami. Wolê sam siê sob± opiekowaæ(i innymi) i wiem ¿e dziêki zrobiê wiêcej dobrego ni¿ Twój Bóg... Nadawanie istocie boskiej osobowo¶ci to jedna z najbardziej ¶lepych dróg. Je¶li nie rozumiemy czego¶ staramy siê to stawiaæ na swoje podobieñstwo jeste¶my nauczeni.

pozdro
Sventer
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2011, 02:55:27 wys³ane przez Sventer » Zapisane
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Marzec 21, 2011, 16:15:19 »

Ja nie pytam gdzie jest Bóg, tylko gdzie s± ludzie? Wojna za wojn±, tragedie, katastrofy itd. widaæ jak Twój Bóg czuwa nad nami.

Czy ja napisa³em,¿e mój Bóg i ¿e czuwa nad namiCo¶Co¶Co¶Co¶Co¶? Ju¿ napewno nie nad Tob±. Przecie¿ napisa³em wyra¼nie "...a nad wszystkim czuwa Bóg, który nie pozwoli ¿eby Ziemi sta³a siê krzywda i chcia³by j± uratowaæ ... OD NAS !!!!!!!!!! (czyli najpierw planeta a potem my)
Czytaj ch³opie dok³adnie a nie wymy¶laj i nie dodawaj komu¶ nieistniej±cych wyrazów do postu. Gdzie ja tam napisa³em, ¿e On jest mój......ja mam z Nim na bakier i daleka droga przede mn± ¿eby by³ On "mój".
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Marzec 21, 2011, 17:24:09 »

(czyli najpierw planeta a potem my)
Brawo !
Niby to oczywista oczywisto¶æ, ale ju¿ zdawa³o mi siê, ¿e ma³o Kto tutaj  to k±sa.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Marzec 21, 2011, 20:15:48 »

Posty dotycz±ce rozwa¿añ o wy¿szo¶ci Ziemi nad cz³owiekiem i odwrotnie przenios³em tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2541.0

andrzej70
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Marzec 21, 2011, 21:20:24 »

Jestem tutaj nowy. Kazdy znas ma swoje zdanie o SAMUELU   EN-KI
ja jednak wiem to co mowi jest prawda .Moze dlatego ze wiele spraw wiedzialem wczesniej.

Mam prozbe ,do wszystkich czytelikow.Jak zkontakowac sie z Anna Domanska ,DZIEKI I NARA.
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: