Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 08:09:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą  (Przeczytany 138293 razy)
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« : Luty 27, 2011, 13:58:04 »

Jest zamieszczonych juÂż kilka na tej stronie:

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=529&cmd=
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 13:59:30 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #1 : Luty 27, 2011, 14:45:34 »

Z przykroÂściÂą stwierdzam, Âże PCH ma ludzi za kompletnych idiotĂłw, nadal i coraz wiĂŞkszych.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #2 : Luty 27, 2011, 15:07:41 »

Jestem coraz bardziej septyczna .Rozmowa fajna ,ale takÂą to ja i np. Mora moÂżemy wymysleĂŚ  Z politowaniem

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2011, 15:20:22 »

Nie wydaje mi siĂŞ Chanell. WedÂług mnie jesteÂś Âłatwowierna i miejscami naiwna lecz o perfidiĂŞ i premedytacjĂŞ w oszukiwaniu innych nie podejrzewam CiĂŞ. W temacie Mory siĂŞ nie wypowiadam.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #4 : Luty 27, 2011, 16:14:20 »

Skompromitowana zostaÂła przez oszustwa Samuela jedna osoba , P.Lucyna , znalazÂł kolejnÂą naiwnÂą i Âłatwowierna Anie i robi z niej balona.
Sta³a siê dla niego i jego grupy kolejn¹ budkom telefoniczna , w g³êbokiej hipnozie omija jej œwiadomoœÌ , która zapewne postawi³a by sprzeciw tym bajaderom.

1. sesja. Aniu jak masz na imiê Izyda ( pomin¹wszy fakt i¿ ani wymowa ani ortografia siê nie zgadza) Izyda nie zna imienia swojego ojca , o zgrozo! Ten szczegó³ zosta³ niedopracowany w nagraniu.

A w drugiej sesji jest juÂż inaczej;

"IWONA:
Jeszcze chciaÂłam zadaĂŚ jedno pytanie.  Czy Ania, jako Izyda, byÂła cĂłrkÂą Budowniczego Wielkiej Piramidy?  Faraona, ktĂłry budowaÂł WielkÂą PiramidĂŞ?

SAMUEL:
Ania jest od nas… Ania jest od nas i potrafi siĂŞ po³¹czyĂŚ ze ÂświadomoÂściÂą Izydy, i to w bardzo duÂżym stopniu potrafi siĂŞ po³¹czyĂŚ.  Ona to wiedziaÂła od dziecka, tylko jako dziecko nie rozumiaÂła tego.  Powiem ci Iwonko coÂś jeszcze.  Kim byÂła Izyda? BoginiÂą miÂłoÂści… MatkÂą… RodzicielkÂą… SÂłucham.
"

No i z P. Lucyny zrobiono po raz kolejny balona , oÂśmieszono jÂą i okÂłamano za jej plecami robiÂąc co innego a jej mĂłwiÂąc iÂż ona robi coÂś innego.

Zwyczajny stek kÂłamstw po raz kolejny , dopasowywanie przekazĂłw do obecnej sytuacji , gra na naiwnoÂści WĂłjcikiewicza , wykorzystywanie jego uczuĂŚ do Iwony , oraz ego grupy chcÂącej byĂŚ zbawcami Âświata itd....

Jak skoùczê czytaÌ ca³oœÌ dodam komentarz nastêpny.
W sumie smutne , szczegĂłlnie w stosunku do  oszukanej  P.Lucyny.

Ja tam mimo wszystko ja lubiĂŞ.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. A planety X to wcale nie trzeba bylo siĂŞ obawiac , to tylko taki jeden ze straszakow Âżeby ludzi sobie podporzÂądkowaĂŚ...

Tylko po co w³¹czaÌ to zabezpieczenie w takim razie Coœ Coœ Coœ Coœ Coœ

"ANDRZEJ:
Ja jeszcze mam pytanie.  Rok 2012 – z jakiej strony zagraÂża Ziemi najwiĂŞksze niebezpieczeĂąstwo?  Ze strony SÂłoĂąca, czy ze strony Planety X?

SAMUEL:
X Planet – Planeta X.  Nie martw siĂŞ Andrzeju, to nie bĂŞdzie aÂż tak tragicznie, jak ludzie siĂŞ „nakrĂŞcajÂą“ – za przeproszeniem.  To nie w tĂŞ stronĂŞ idzie.  My chcemy, abyÂście nas poznali, a wiesz, Âże tak bĂŞdzie po roku 2012.  Wiele ludzi bĂŞdzie nas sÂłyszeĂŚ… wiele ludzi bĂŞdzie nas widzieĂŚ.  BĂŞdÂą siĂŞ dziaÂły rzeczy „niemoÂżliwe“ dla waszych fizycznych umys³ów… Umys³ów analitycznych.  To wszystko bĂŞdziecie musieli siĂŞ nauczyĂŚ „odbieraĂŚ“ sercem, bo inaczej wasze ciaÂła fizyczne nie wytrzymajÂą tego wszystkiego i bĂŞdÂą odchodziĂŚ ludzie.  Rozumiesz Andrzeju?"

Ten opis rĂłwnieÂż jest idealnie zgodny co do osobowoÂści Samuela -Enki , faktycznie jest energiom , ktĂłra wszystko wychÂładza i zamraÂża , nie pozwala istnieĂŚ gorÂącej energii miÂłoÂści. Swoim zimnym tchnieniem spowalnia wszystkie procesy Âżyciowo - rozwojowe.
Jest Energiom zimna i ciemnoÂści odwrotnie do swojego brata Enlila , ktĂłry jest jasnoÂściom i ; ÂświatÂłoÂściom i ciepÂłem miÂłoÂści.

"IWONA:
W pierwszej sesji, ktĂłrej sÂłuchaliÂśmy z AniÂą powiedziaÂłeÂś, Âże jesteÂś „zimnym duchem“. Czy moÂżesz to bardziej wytÂłumaczyĂŚ?

SAMUEL:
WidziaÂłaÂś mnie?

IWONA:
Nie…

SAMUEL:
Jestem wysoki – Ania tak widzi – z wÂłosami, z brodÂą, w kolorze biaÂłym… lodĂłw… Âśniegu.  Gdy jÂą dotkn¹³em Ania siĂŞ zamieniÂła w lĂłd i dla Ani jestem „zimnym duchem“.  Ja jÂą „zamieniÂłem w lĂłd“. ChciaÂłem jej pokazaĂŚ jakie ona ma serce. Ona to pamiĂŞta – zabraÂłem jÂą do siebie, nie byliÂśmy tu, na Ziemi.  Tam byÂło wszystko z lodu, tam byÂło biaÂło - i ona to wszystko „rozpuÂściÂła“.  Tak miaÂło siĂŞ staĂŚ.  Ona mnie widziaÂła i ona mi zaufaÂła.  SÂłucham."
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2011, 16:32:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #5 : Luty 27, 2011, 17:01:09 »

Jestem coraz bardziej septyczna .Rozmowa fajna ,ale takÂą to ja i np. Mora moÂżemy wymysleĂŚ  Z politowaniem

Dlatego lepiej siĂŞ wyluzowaĂŚ i  generowaĂŚ miÂłoœÌ.

JeÂżeli te duchy sÂą "mocne", czy teÂż autentyczne, to stanie siĂŞ tak jak chcÂą niezaleÂżnie od iloÂści jadu, ktĂłry wyleje siĂŞ min. tutaj, w tym wÂątku.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #6 : Luty 28, 2011, 11:20:07 »

A TO TE¯ JEST CIEKAWOSTKA NA KTÓR¡ CHCIA£AM WAM ZWRÓCIÆ UWAGÊ.

ANDRZEJ:
Samuelu, ja mam pytanie dotyczÂące energii, ktĂłra ma byĂŚ uaktywniona w Piramidzie. Czy to jest ta sama energia, ktĂłra jest w Arce Przymierza?

SAMUEL:
Powiem wam co Ania widzi. WyobraÂźcie to sobie teÂż – normalnie, du¿¹ piramidĂŞ fizycznÂą i odwrĂłconÂą piramidĂŞ mentalnÂą… Ceremonia… komnata… cztery osoby… To jeszcze bĂŞdzie „dogadane“, jednakÂże Matka Ziemia puszcza energiĂŞ przez piramidkĂŞ na szczycie piramidy mentalnej. Cztery AnioÂły uruchamiajÂą piramidkĂŞ z krysztaÂłu w komnacie. BĂŞdzie robiÂł siĂŞ szum – bardzo potĂŞÂżna energia. Przez czubki piramidy mentalnej schodzi energia z kosmosu… uderza w piramidkĂŞ na szczycie piramidy mentalnej. Po 12 godzinach wystrzeli czubkiem, a zarazem odbiornikiem piramidy fizycznej. To nie jest idealnie ta sama energia, co w Arce Przymierza, ale jest potĂŞÂżnÂą i zbliÂżonÂą energiÂą. Istoty ÂświatÂła, ktĂłre sÂą - czyszczÂą teren. Po drugim pó³roczu zacznÂą schodziĂŚ bardzo szybko, aby nam i wam pomĂłc. SÂłucham.

DANUTA:
Samuelu, czy to, Âże zabezpieczenie Ziemi, czyli uruchomienie energii Piramidy i zabezpieczenie Ziemi ma byĂŚ uruchomione jeszcze w tym roku – jaka jest tego przyczyna? Tyle siĂŞ mĂłwi o roku 2012, ktĂłry ma byĂŚ rokiem przeÂłomowym… Dlaczego to zabezpieczenie ma byĂŚ w³¹czone juÂż teraz w roku 2011?

SAMUEL:
Jedenastka Danka… jedenastka… To jest moja odpowiedÂź… zrozumiesz. "

KrĂŞcenia i przekrĂŞty w tym co niemiara ale , proszĂŞ przeczytaĂŚ uwaÂżnie.

Warto teÂż zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na sprzeczne zalecenia "tej samej osoby"... tu juÂż widaĂŚ iÂż nie tej samej.

Sesja 106. 06. 06. 2010.

ANDRZEJ:
Witaj En-Ki, pierwsze pytanie jest ode mnie.  Jak wiesz powstaÂła niedawno grupa o nazwie GE-O-MATRIX, z Twoim bÂłogosÂławieĂąstwem zresztÂą.  Martwi mnie jedno, Âże niektĂłrzy czÂłonkowie tej grupy bardzo gwaÂłtownie atakujÂą Zahi Hawassa i NajwyÂższÂą RadĂŞ StaroÂżytnoÂści. Pytanie moje jest takie – w jaki sposĂłb moÂżna siĂŞ spodziewaĂŚ, Âże NajwyÂższa Rada udzieli pozwolenia na wykopaliska, kiedy jest atakowana?

EN-KI:
Opinia publiczna… To zbyt duÂże sÂłowo „atakowani“.  Bardziej bym siĂŞ skÂłaniaÂł do tego, Âże ludzie pytajÂą i jestem za tym, Âżeby pytaĂŚ.  Gdyby caÂły Âświat zacz¹³ pytaĂŚ „dlaczego?“… Dlaczego tak dÂługo nie moÂże dojœÌ do zezwolenia na wykopaliska?  Nie maÂłe grupy, ale tutaj musi ruszyĂŚ caÂły Âświat ludzi z zapytaniem „dlaczego?“.  Jak wiesz Andrzeju – czasu maÂło, czas ubywa i trzeba… trzeba uÂżyĂŚ ró¿nych metod po to, Âżeby otrzymaĂŚ to zezwolenie i po to teÂż powstaje – nazwijmy to projekt – po tej drugiej stronie muru, tam gdzie wioska jest, aby nie ruszaĂŚ PÂłaskowyÂżu.  Bez pomocy ludzi, ludzi na caÂłym Âświecie – jak go by nie nazwaÂł ten projekt – ma iœÌ do wspó³nego celu.  A tym wspĂłlnym celem niech zostanie wykopanie Budowniczego, czyli klucza do otwarcia Piramidy.  Dlatego jestem za tym, aby wÂłaÂśnie do Egiptu wpÂływaÂły petycje ludzkie z zapytaniem: „Dlaczego?“.  SÂłucham.

Zupe³nie jest zrozumia³e i¿ obecny Samuel nie chce dopuœciÌ do zadawania pytaù przez publicznoœÌ bo zbyt ³atwo wyjdzie na wierzch i¿ on to nie ten sam byt co poprzedni Samuel.
Zatem rozwiÂązanie jest proste, przygotuje "mowĂŞ" wypowiedzianÂą przez kolejne medium i po wszystkim.

ZaczĂŞÂłam siĂŞ zastanawiaĂŚ czy to juÂż nie jest zabawa jakichÂś ludzi z uÂżyciem HARRPU ?

No bo.... i nie mo¿e byÌ w tak krótkim czasie takich wpadek i braku przewidywaÌ oraz zwrotów sytuacyjnych je¿eli jest to postaÌ duchowa i w du¿ym zarysie zna przysz³oœÌ.
Je¿eli chodzi o ludzi tak , bo oni swoje zachowania koryguj¹ w zale¿noœci od wyd¹¿eù ju¿ powsta³ych.

ANDRZEJ:
Dobrze… Moje nastĂŞpne pytanie dotyczy tej sesji publicznej, w ktĂłrej ma wzi¹Ì udziaÂł Ania. Czy to ma byĂŚ podobna sesja publiczna, jak to byÂło zrobione z LucynÂą? Czy powinniÂśmy zorganizowaĂŚ coÂś w rodzaju sympozjum, gdzie bĂŞdÂą rĂłwnieÂż wykÂłady innych osĂłb i zakoĂączone sesjÂą hipnozy z AniÂą?

SAMUEL:
To ju¿ wasza w tym g³owa, po to jesteœcie tutaj. Ale to nie bêdzie sesja taka, jak by³a zazwyczaj z Lucyn¹. Nie bêdzie pytaù od ludzi. Ty wprowadzisz Aniê, z pomoc¹ Boles³awa w g³êboki trans i ja bêdê kierowa³. Ja bêdê mówi³ do ludzi. Mo¿na zrobiÌ konferencjê bo chcê, aby to by³o g³oœne, Andrzeju. Pytaj.
"

Acha . ten Samuel propaguje tabletki i szczepionki... DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech , przed ktĂłrym tamten Samuel ostrzegaÂł bardzo mocno propagujÂąc glistnik i suplement KI.... coÂś tu mocno cuchnie podstĂŞpem , oj bardzo mocno.

BOLESÂŁAW:
Rozumiem... Czyli, choĂŚby powodzie byÂły, jak mĂłwisz - dziesiĂŞĂŚ razy wiĂŞksze, to i tak nie bĂŞdzie to aÂż tak tragiczne dla caÂłej Polski. Pewno, Âże tragiczne, tylko, Âże sÂą przekazy, ktĂłre mĂłwiÂą, Âże to ma byĂŚ bardziej tragiczne.

SAMUEL:
Bardziej tragiczne, dla was, dla ludzi bĂŞdÂą choroby, z ktĂłrymi sobie nie bĂŞdziecie potrafili daĂŚ rady. I w tym momencie, owszem – tabletki, szczepionki, substancje wzmacniajÂące organizmy – bĂŞdÂą pomocne, ale ludzie zacznÂą siĂŞ przekonywaĂŚ do tego, aby kaÂżdy ³¹czyÂł siĂŞ ze ÂŹrĂłdÂłem, czerpaÂł energiĂŞ "z gĂłry". MoÂże teraz dla ciebie jest to "bajeczne" BolesÂławie, ale w roku 2013-tym, kaÂżdy bĂŞdzie chciaÂł siebie ratowaĂŚ i nie ukrywam tego, Âże z was – duÂżo ludzi, opuÂści swoje ciaÂło fizyczne...

Ale Âże dzielna zaÂłoga tego nie zauwaÂża , czego pragnie bardzo Pan WĂłjcikiewicz iÂż lekcewaÂży widoczne sprzecznoÂści , lekcewaÂży je?
« Ostatnia zmiana: Luty 28, 2011, 12:44:49 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Luty 28, 2011, 22:12:09 »

Wszystkie posty nie zwiÂązane z tematem przeniosÂłem tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=6312.0

daniel1704
Gość
« Odpowiedz #8 : Marzec 01, 2011, 12:03:13 »

Jak pewnie wiêkszoœÌ u¿ytkowników forum czytaj¹c sesje nowego medium odczu³em rozczarowanie.
Nie ÂłudzĂŞ siĂŞ - projekt nie przetrwa, ale sesje mnie przekonaÂły,Âże to bĂŞdzie dÂługa i powolna ÂśmierĂŚ.
Wi¹¿¹cych faktów nie by³o od momentu gdy wczeœniejsze informacje siê nie sprawdzi³y (choÌby o nubiru czy wykopaliskach w Egipcie)
Jest tyle pytaĂą na ktĂłre nie poznamy odpowiedzi... i jeszcze dobiÂło mnie ,Âże sesje bĂŞdÂą prawdopodobnie (jak juz nie sÂą) forma  monologu czyli cytujĂŞ "konferencji" w czasie ktĂłrej  En-ki jako Apodyktycznie usposobiony osobnik bedzie mĂłwiÂł nam
jak odró¿niÌ dobro od z³a i jacy to my jesteœmy zacofani energetycznie..
ps. i to mĂłwi zwolennik PCH MrugniĂŞcie
a moÂże to nie En-ki ?! DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2011, 12:08:45 wysłane przez daniel1704 » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #9 : Marzec 01, 2011, 22:50:59 »

sesje bĂŞdÂą prawdopodobnie (jak juz nie sÂą) forma  monologu

ZwaÂżywszy na poziom  niektĂłrych pytaĂą na sesjach, to moÂże byĂŚ mniej nudne.

Mnie  natomiast najbardziej zaciekawiÂła informacja o rychÂłym "zejÂściu" Z.Hawwasa.

CoÂś jak z wyborem JP I na papieÂża.
Po tym wyborze ojciec Klimuszko miaÂł powiedzieĂŚ:  Po co go wybrali. I tak bĂŞdzie WojtyÂła.
No i po miesiÂącu JP I "odszedÂł do domu Ojca".

Czyli dobro planety jest najwaÂżniejsze.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #10 : Marzec 01, 2011, 23:36:58 »

Zawsze najwaÂżniejsze jest dobro Ludzi , bowiem planeta istnieje tylko po to ÂżebyÂśmy my mogli na niej ÂżyĂŚ.
A nie my jesteÂśmy po to Âżeby mogla istnieĂŚ planeta.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #11 : Marzec 02, 2011, 13:40:06 »

Zawsze najwaÂżniejsze jest dobro Ludzi .

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Bez urazy, ale jest tu b³¹d logiczny.
Lepiej byÂłoby  napisaĂŚ dusz ludzkich.

Dlaczego?
JeÂżeli w mozole i trudzie  wyhodowano Âżycie na planecie,  a jakaÂś forma Âżycia chce to bezrozumnie zniszczyĂŚ, to  milion razy waÂżniejsza jest Âżywa  planeta, bo formĂŞ fizycznÂą (ciaÂło,pojazd dla duszy)  zawsze moÂżna wymieniĂŚ nowy, lepszy model.

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2011, 13:42:24 wysłane przez JACK » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #12 : Marzec 02, 2011, 15:30:07 »

Zawsze najwaÂżniejsze jest dobro Ludzi .

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Bez urazy, ale jest tu b³¹d logiczny.
Lepiej byÂłoby  napisaĂŚ dusz ludzkich.

Dlaczego?
JeÂżeli w mozole i trudzie  wyhodowano Âżycie na planecie,  a jakaÂś forma Âżycia chce to bezrozumnie zniszczyĂŚ, to  milion razy waÂżniejsza jest Âżywa  planeta, bo formĂŞ fizycznÂą (ciaÂło,pojazd dla duszy)  zawsze moÂżna wymieniĂŚ nowy, lepszy model.

A myÂślisz iÂż Ziemia nie jest teÂż takim pojazdem?

Nie mĂłj miÂły nie ma nic cenniejszego od Âżycia to prawda ale na najwyÂższym szczeblu tej gradacji wartoÂści stoi Âżycie ludzkie.
Owszem dusze korzystaj¹ z tego unikalnego kombinezonu biologicznego dla swoich doœwiadczeù w kontakcie z materi¹ i energi¹ , to prawda. Ale to dla nich i tylko dla nich zosta³y stworzone wszystkie ni¿sze œwiaty od minera³ów do zwierz¹t.
A nie odwrotnie.

Planeta jest Âżywa , bo stworzona z mnĂłstwa Âżywych organizmĂłw jest ich zbiorem , ale Planeta nie ma swojej osobowoÂści , indywidualnoÂści osobowoÂściowej , ktĂłra ewoluuje jako Duch Planety.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2011, 15:30:25 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #13 : Marzec 02, 2011, 15:54:29 »

Nie mĂłj miÂły nie ma nic cenniejszego od Âżycia to prawda ale na najwyÂższym szczeblu tej gradacji wartoÂści stoi Âżycie ludzkie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
JeÂżeli mĂłwimy o Âświecie fizycznym to tak, ludzka forma jest najwyÂżej.

Dlatego twĂłj wywĂłd wegetariaĂąski nic tu nie zmieni. Bo to tylko Âżycie fizyczne.

I jeÂżeli  najwyÂższa, najcenniejsza forma Âżycia (czÂłowiek) w hierarchii Âświata fizycznego  doprowadza do zniszczenia caÂłego systemu Âżycia fizycznego, to lepiej usun¹Ì tÂą formĂŞ inkarnacji-Âżycia.

JeÂżeli tego nie zrobisz, planeta bĂŞdzie martwa i nawet ÂŚwiĂŞty BoÂże tu nie pomoÂże.

Liczba nowych inkarnacji = zero

Nasza galaktyka ma miliardy planet. DuÂżo z nich "niesie Âżycie"

W historii tej galaktyki  niejedna Âżywa planeta "poszÂła w diabÂły"  bo wcielone duszki chciaÂły sobie powalczyĂŚ i postrzelaĂŚ.
Dlatego obecnie  " gĂłra " kombinuje  nieco inaczej.
WolÂą wczeÂśniej oczyÂściĂŚ planetĂŞ (2012) i zapobiegaĂŚ takim sytuacjom.
To mniej boli.
http://www.dobreksiazki.pl/b12743-galaktyczna-rodzina-czyli-starozytna-historia-ludzkosci.htm
lub
http://www.dobreksiazki.pl/b2806-kosmiczni-ogrodnicy.htm

« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2011, 20:54:53 wysłane przez JACK » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #14 : Marzec 02, 2011, 16:35:33 »

to jasne Âże pewne siÂły chciaÂłyby zachowaĂŚ za wszelkÂą cenĂŞ dotychczasowe Status quo przy pomocy ang. powiedzonka Forgive and Forget..
a bez nieÂświadomych niewolnikĂłw to nie moÂżliwe- wiĂŞc nie moÂżna ich straciĂŚ!

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
kosynier
Gość
« Odpowiedz #15 : Marzec 05, 2011, 13:48:00 »

no nie koniec!!! wystarczy tego!!!to jest robienie z ludzi debili ja wychodze a oni niech sie bawia dalej w enkiego i te denne przekazy. zawsze mowilem ze jestem kowalem wlasnego losu i sam decyduje jaka droga pod¹¿am.
narka i dajcie sobie spokoj z tym wszystkim bo to nie ma sensu
Kiara
Gość
« Odpowiedz #16 : Marzec 05, 2011, 14:05:03 »

A ja dodaĂŚ mogĂŞ iÂż moim zdaniem Ania zabawia siĂŞ ÂżyjÂąca osoba i robi jej wodĂŞ z mĂłzgu.

Naprawdê to wcale nie jest tak trudne podpi¹Ì siê pod czyj¹œ œwiadomoœÌ i "nadawaÌ" jako jakiœ byt , takie sterowanie ludŸmi na odleg³oœÌ by³o ju¿ dawno temu znane hipnotyzerom i stosowane pokazowo.
Ludzie wspó³czeœnie znaj¹ mnóstwo technik , które wykorzystuj¹ dla ró¿nych celi a innym wydaje siê i¿ gadaj¹ z Zaœwiatowymi bytami. To nic innego jak psychomanipulacja na odleg³oœÌ oparta na telepatii.

Ale Âże znawca tematu P. WĂłjcikiewicz teÂż daje siĂŞ robiĂŚ w balona?CoÂś? CoÂś CoÂś CoÂś
To dziwne i zaskakujÂące.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #17 : Marzec 06, 2011, 00:42:53 »

Ba, w przysÂłowiowego "balona" dawaÂły siĂŞ gÂładko robic osoby kreujÂące siĂŞ na "obeznane". Kiaro, czy coÂś Ci mĂłwi imiĂŞ "baldur:? :d
komandos040
Gość
« Odpowiedz #18 : Marzec 12, 2011, 11:11:22 »

A wiĂŞc podsumowywujÂąc tu nasze paroletnie przebywanie na forum.
Czas powoli "zakoĂączyĂŚ" bajkĂŞ pod tytuÂłem PCH i "goÂście"... DuÂży uÂśmiech

Co bêdzie realnie, czas i media poka¿¹, ja w ka¿dym razie szczepiœ siê nie mam nadal zamiaru. Du¿y uœmiech
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2011, 11:11:54 wysłane przez komandos040 » Zapisane
orion250
Gość
« Odpowiedz #19 : Marzec 21, 2011, 01:59:42 »

1. sesja. Aniu jak masz na imię Izyda ( pominąwszy fakt iż ani wymowa ani ortografia się nie zgadza) Izyda nie zna imienia swojego ojca , o zgrozo! Ten szczegół został niedopracowany w nagraniu.

Ojjj Kiaro piszesz tu o wymowie i o ortografii. Wypowiadasz się dość inteligentnie, wymyślasz błyskotliwe sentencje a sama walisz takie "BYKI", że aż w oczy kole. Słowa budkom, światłościom, energiom, piszemy przez "ą" na końcu a nie "om" jak mówił nasz były pan prezydent. Mam nadzieję, że tego tak nie wymawiasz jak piszesz. Zaraz pewnie dostanę po łbie, że nie na temat i że to nie forum ortograficzne, ale błagam chociaż o minimum wiedzy z naszego ojczystego języka, bo aż się nie da tego czytać.

Żeby nie było, że nie na temat.
Czy to ważne jakie medium i jaka budka telefoniczna? Jesteśmy zbyt ułomni, żeby móc odpowiednio interpretować przekazy, niektórzy będą ganić a niektórzy chwalić Enkiego ale Oni i tak zrobią to po swojemu, czy będziemy Ich wyzywać, czy wielbić...a nad wszystkim czuwa Bóg, który nie pozwoli żeby Ziemi stała się krzywda i chciałby ją uratować ... od nas. Dostaliśmy planszę i zasady, to pierwsze zniszczyliśmy a to drugie olaliśmy(źródło demotywatory.pl) ale ktoś się za nami wstawił i wynegocjował u Boga jeszcze trochę czasu, żebyśmy przystanęli na chwilę mimo tego pędu cywilizacyjnego i zrozumieli, że ta pogoń za pieniądzem i rozwój techniki uruchamia mechanizm obronny naszej planety, lecz gdy się zorientujemy będzie już za późno. Dlatego jest ktoś, kto chce nas obudzić z tego transu i uratować Ziemię wraz z ludźmi, dlatego bo mamy ten sam kod genetyczny, bo nas kocha, bo jeszcze w nas wierzy. Mamy czas do grudnia 2012 roku i albo Ziemia się oczyści z tej choroby zwanej ludzkością albo my zdążymy oczyścić nasze umysły i zaczniemy rozsądniej korzystać z "wolnej woli" jaką otrzymaliśmy na czas próby. Ja sam nie potrafię się zmienić i usłyszeć co do nas nawołują ale wiem, że coś jest nie tak z tą miłością do drugiego człowieka. Wydaje mi się, że to właśnie jej nam brakuje, żeby naprawić to co zepsuliśmy i to nie chodzi o to, że kochasz swojego syna, żonę, dziadka, prostytutkę(od czasu do czasu), tylko miłość to sposób bycia, to energia potrzebna do życia. Im więcej tej energii nasze ciała będą emitować, tym większe mamy szanse, że przetrwamy oczyszczanie roku 2012 i nie musi nic się skończyć, żeby coś się zaczęło(patrz dinozaury). Zamknij oczy wyobraź sobie, że siedzisz na księżycu, patrzysz na tą błękitną(jeszcze) planetę i zadaj pytanie: co ja robię źle? Może dostaniesz odpowiedź a może sam na to wpadniesz. Ja się domyśliłem, lecz nie potrafię się zmienić i trwam w tym matrixie dopóki nie dostanę "kopa" od życia lub przylecą kosmici i powiedzą: "odłączamy cię !!!!!!"
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2011, 23:14:46 wysłane przez orion250 » Zapisane
Sventer
Gość
« Odpowiedz #20 : Marzec 21, 2011, 02:54:33 »

JesteÂśmy zbyt uÂłomni
Mów za siebie. WiêkszoœÌ osób zdecydowanie jest manipulowana przez PCh. Gdzieœ tu by³o nagranie, jak dziennikarze umówili siê na sesje prywatn¹. Polecam obejrzeÌ... To jest dopiero system zastraszania. "Jak dacie to bêdziecie ¿yli" Œmiech na sali.

Jakby doszÂło do czegoÂś to Âżadna kasa CiĂŞ nie uratuje, tylko Ty sam ze swoim rozumiem...

a nad wszystkim czuwa BĂłg
Ja nie pytam gdzie jest BĂłg, tylko gdzie sÂą ludzie? Wojna za wojnÂą, tragedie, katastrofy itd. widaĂŚ jak TwĂłj BĂłg czuwa nad nami. WolĂŞ sam siĂŞ sobÂą opiekowaĂŚ(i innymi) i wiem Âże dziĂŞki zrobiĂŞ wiĂŞcej dobrego niÂż TwĂłj BĂłg... Nadawanie istocie boskiej osobowoÂści to jedna z najbardziej Âślepych drĂłg. JeÂśli nie rozumiemy czegoÂś staramy siĂŞ to stawiaĂŚ na swoje podobieĂąstwo jesteÂśmy nauczeni.

pozdro
Sventer
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2011, 02:55:27 wysłane przez Sventer » Zapisane
orion250
Gość
« Odpowiedz #21 : Marzec 21, 2011, 16:15:19 »

Ja nie pytam gdzie jest BĂłg, tylko gdzie sÂą ludzie? Wojna za wojnÂą, tragedie, katastrofy itd. widaĂŚ jak TwĂłj BĂłg czuwa nad nami.

Czy ja napisaÂłem,Âże mĂłj BĂłg i Âże czuwa nad namiCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś? JuÂż napewno nie nad TobÂą. PrzecieÂż napisaÂłem wyraÂźnie "...a nad wszystkim czuwa BĂłg, ktĂłry nie pozwoli Âżeby Ziemi staÂła siĂŞ krzywda i chciaÂłby jÂą uratowaĂŚ ... OD NAS !!!!!!!!!! (czyli najpierw planeta a potem my)
Czytaj chÂłopie dokÂładnie a nie wymyÂślaj i nie dodawaj komuÂś nieistniejÂących wyrazĂłw do postu. Gdzie ja tam napisaÂłem, Âże On jest mĂłj......ja mam z Nim na bakier i daleka droga przede mnÂą Âżeby byÂł On "mĂłj".
JACK
Gość
« Odpowiedz #22 : Marzec 21, 2011, 17:24:09 »

(czyli najpierw planeta a potem my)
Brawo !
Niby to oczywista oczywistoœÌ, ale juÂż zdawaÂło mi siĂŞ, Âże maÂło Kto tutaj  to kÂąsa.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Marzec 21, 2011, 20:15:48 »

Posty dotyczÂące rozwaÂżaĂą o wyÂższoÂści Ziemi nad czÂłowiekiem i odwrotnie przeniosÂłem tu:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2541.0

andrzej70
Gość
« Odpowiedz #24 : Marzec 21, 2011, 21:20:24 »

Jestem tutaj nowy. Kazdy znas ma swoje zdanie o SAMUELU   EN-KI
ja jednak wiem to co mowi jest prawda .Moze dlatego ze wiele spraw wiedzialem wczesniej.

Mam prozbe ,do wszystkich czytelikow.Jak zkontakowac sie z Anna Domanska ,DZIEKI I NARA.
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: