Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Marzec 29, 2011, 18:26:47 » |
|
MoÂże zamiast Samule lub Enki zmieniÂą imiĂŞ na Bazaltex  bo tak to nudno.
|
|
|
|
|
|
|
buscador
Gość
|
 |
« Odpowiedz #76 : Kwiecień 02, 2011, 20:39:57 » |
|
Czy mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym płaczącym grzybem (9 sesja). Wygląda na to, że "Projekt" wchodzi w fazę realizacji, 11.11.11r. to dzień rozpoczęcia ceremonii i uwolnienia tych energii które mają osłonić Ziemię (a swoją drogą to dość znamienna data) 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 20:41:56 wysłane przez buscador »
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #77 : Kwiecień 03, 2011, 00:13:18 » |
|
Chyba nikt Ci w ej chwili ego nie rozjaœni. ma zacz¹Ì siê od Libii, wiêc nie pozostaje nam nic innego jak czekaÌ. Mam nadziejê, ¿e nie chodzi o jak¹œ broù b¹dŸ jej skutki.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
mmt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #78 : Kwiecień 03, 2011, 12:10:20 » |
|
Czy mĂłgÂłby ktoÂś wyjaÂśniĂŚ o co chodzi z tym pÂłaczÂącym grzybem (9 sesja).
Z tego co zauwa¿y³em, En-Ki pos³uguje siê symbolami. Ka¿dy symbol ma wiele znaczeù. "p³acz¹cy, wodny grzyb" Ka¿de z tych s³ów mo¿e byÌ symbolem, które razem w po³¹czeniu coœ znacz¹. "P³acz¹cy" mo¿e znaczyÌ ¿e ludzie spostrzeg¹ g³upotê swoich zachowaù. "Wodny" - wed³ug mnie oznacza to, ¿e bêdzie to rozleg³e na ca³¹ Ziemiê. (Woda zajmuje ok 70% powierzchni Ziemi) "Grzyb" - tutaj nie wiem za bardzo.  Mo¿e chodziÌ o wojnê, ale nie s¹dzê by tak by³o. Raczej coœ w kierunku tylko ci, którzy wiedz¹, orientuj¹ siê w "bilansie" dobra i z³a, którzy maj¹ choÌ trochê otwarty umys³, skorzystaj¹ z tego. (Nie ka¿dy grzyb jest jadalny, trzeba wiedzieÌ, który jest dobry, a który z³y) Czyli razem: "p³acz¹cy, wodny grzyb" - zwrócenie uwagi na z³o przez wszystkich ludzi na Ziemi, moment prze³omowy; otwarcie ludzi na mi³oœÌ i dobro, poprzez skrajne przedstawienie bólu jaki jest na Ziemi. Oczywiœcie to tylko moja interpretacja. 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #79 : Kwiecień 03, 2011, 13:00:43 » |
|
Witaj >mmt<. Wzmianka o grzybie ma miejsce rĂłwnieÂż w kontekÂście wnĂŞtrza Ziemi, jej oczyszczania siĂŞ, czyli moÂże to byĂŚ jakieÂś naturalne zjawisko, by nie powiedzieĂŚ kataklizm.
|
|
|
|
|
|
|
mmt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #80 : Kwiecień 03, 2011, 14:03:09 » |
|
Witam.  Ziemia powinna zostaĂŚ oczyszczona, ale po co od razu kataklizm? RzeczywiÂście grzyb moÂże oznaczaĂŚ coÂś naturalnego, co powstanie z odpadĂłw pozostawionych/zrobionych przez ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #81 : Kwiecień 03, 2011, 14:15:42 » |
|
kataklizmy regionalne zdarzaj¹ siê w³aœciwie co trochê ,a wojny trwaj¹ ca³y czas w ró¿nych miejscach na ziemi w zasadzie nieprzerwanie. Tak wiêc chodzi tylko o skalê, a nie o to czy siê coœ takiego wydarza/y. Po co kataklizm, ano dlatego ¿e jak widaÌ nic innego nie mo¿e zmieniÌ ju¿ tej chorej cywilizacji.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
mmt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #82 : Kwiecień 03, 2011, 16:53:26 » |
|
WedÂług mnie jest coÂś co moÂże pomĂłc naszej cywilizacji. Ludzie potrzebujÂą kogoÂś, godnego naÂśladowania. KogoÂś, kto pokaÂże wÂłaÂściwÂą drogĂŞ wszystkim innym.
Najgorsze jest to, ¿e tak¹ osobê trudno znaleŸÌ. To tylko cz¹stka trudu, bo trzeba jeszcze j¹ pokazaÌ wszystkim innym, w taki sposób, by zobaczyli, ¿e warto siê od niej uczyÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #83 : Kwiecień 03, 2011, 19:17:35 » |
|
mmt ale chyba nie chcesz mi powiedzieÌ ¿e ma byÌ to Enki? Bo siê na prawdê za³amiê jaka jest ludzka naiwnoœÌ... My jako ludzie wiemy jak ¿yÌ tylko finansiœci i elity dbaj¹ o to abyœmy tego nie robili...
|
|
|
|
|
|
|
mmt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Kwiecień 04, 2011, 15:34:13 » |
|
Ja tego nie powiedzia³em Sventer.  En-ki, Samuel nie jest osob¹, lecz duchem/energi¹/bo¿kiem. Chodzi³o mi bardziej o kogoœ pokroju Jana Paw³a drugiego. En-ki mówi wiele rzeczy, tak szczerze to zanim wpad³em na projekt cheops, sam odkry³em kilka faktów, o których póŸniej przeczyta³em w sesjach. Najgorsze u mnie jest to, ¿e mimo i¿ to wiem, nadal bojê siê zaufaÌ we wszystko co mówi 100%. Przecie¿ mo¿e tak byÌ, ¿e mówi prawdê w ka¿dej sprawie, oprócz zasady dzia³ania urz¹dzenia w Gizie. ChoÌ ostatnio zaczynam wierzyÌ w prawdziwoœÌ tego co przekazuje o owym urz¹dzeniu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2011, 15:34:43 wysłane przez mmt »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #85 : Kwiecień 04, 2011, 16:29:24 » |
|
PrzecieÂż moÂże tak byĂŚ, Âże mĂłwi prawdĂŞ w kaÂżdej sprawie
z naciskiem na moÂże
pozdr 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #86 : Kwiecień 04, 2011, 17:09:20 » |
|
WedÂług mnie jest coÂś co moÂże pomĂłc naszej cywilizacji. Ludzie potrzebujÂą kogoÂś, godnego naÂśladowania. KogoÂś, kto pokaÂże wÂłaÂściwÂą drogĂŞ wszystkim innym.
Najgorsze jest to, ¿e tak¹ osobê trudno znaleŸÌ. To tylko cz¹stka trudu, bo trzeba jeszcze j¹ pokazaÌ wszystkim innym, w taki sposób, by zobaczyli, ¿e warto siê od niej uczyÌ.
Tak¹ osob¹ stanie siê ka¿dy. To przemiana od wewn¹trz. Na skutek jakiegoœ wydarzenia o zasiêgu globalnym . Na przyk³ad ..."p³acz¹cy, wodny grzyb" Mo¿e to w³aœnie siê ju¿ dzieje. Wszak Japoùczycy zamierzaj¹ wylaÌ zawartoœÌ reaktora do morza -czyli w³aœciwie do oceanu. Ska¿¹ tym samym ca³kiem sporo wodnego ¿ycia . Nie s¹dzê, by to siê rozcieùczy³o bez ¿adnych konsekwencji. Bêdzie sporo p³aczu z tym "wodnym grzybem". Grzybem atomowym ...
|
|
|
|
|
|
|
mmt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Kwiecień 05, 2011, 18:10:50 » |
|
TakÂą osobÂą stanie siĂŞ kaÂżdy. To przemiana od wewnÂątrz.
Mam takÂą nadziejĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
orion250
Gość
|
 |
« Odpowiedz #88 : Kwiecień 09, 2011, 13:46:29 » |
|
Cyt.Sesja 09 z AD
ANDRZEJ: Tak, czy sytuacja w Libii jest jakimÂś zagroÂżeniem dla Âświata?
SAMUEL: Tak, tam powstanie… stamtÂąd wÂłaÂściwie wyjdzie pÂłaczÂący, wodny grzyb. DajĂŞ szeœÌ miesiĂŞcy, ale tak musi byĂŚ Andrzeju. Wy moÂżecie wysyÂłaĂŚ miÂłoœÌ i ÂświatÂło, ale przykro mi – czÂłowiek czÂłowiekowi sam robi takÂą krzywdĂŞ. SÂłucham.
Wydaje mi siĂŞ, Âże to chodzi o bombĂŞ wodorowÂą.
pÂłaczÂący- reakcja ludzkoÂści po wybuchu wodny - woda, H2O, wodĂłr, synteza jÂądrowa, bomba grzyb - chmura w ksztaÂłcie ogromnego grzyba, efekt wybuchu bomby atomowej
Gdy Andrzej wspomniaÂł o Libii, to tak mi siĂŞ jakoÂś skojarzenia poukÂładaÂły.
|
|
|
|
|
|
|
mmt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #89 : Kwiecień 09, 2011, 21:35:52 » |
|
Zaraz po wspomnieniu o grzybie, Samuel mĂłwi coÂś w rodzaju (nie mam jak tego skopiowaĂŚ  ) 'wy jesteÂście na tyle mÂądrymi duszami, ze rozumiecie to tak jak ja chce'. WedÂług mnie to mĂłwi samo za siebie, Âże tym grzybem nie bĂŞdzie bomba atomowa. 
|
|
|
|
|
|
|
aster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwiecień 12, 2011, 20:19:29 » |
|
chyba ca³y czas jest mowa o otwartych sercach a nie umys³ach , przecie¿ nawet ten Samuel mówi o energii serca a nie umys³u - Kiara no ale je¿eli ktoœ pracuje wy³¹cznie umys³em , to nie potrafi zrozumieÌ czym jest otwarte serce - Kiara) Warto bardzo uwa¿nie przeczytaÌ t¹ sesjê ¿eby zrozumieÌ i¿ nigdy nie chodzi³o o wykopanie ¿adnej mumii by³a to œciema jak wiele innych. Chodzi o energiê , któr¹ wygeneruj¹ swoimi sercami te "trzy osoby" , które ludzie projektu maj¹ dopiero odszukaÌ. Czyli nie s¹ i nie by³y po³¹czone do tej pory z projektem. Kiara ,przeczyta³am Twoj¹ analizê sesji, Twoja interpretacja ma sens,jednak dodam coœ o siebie. 1.Przede wszystkim jakoœ nadal w skrytoœci duszy wierzê,¿e ca³y projekt jest sensowny,pomimo niespójnoœci. Mam bowiem nadziejê,¿e od pocz¹tku ten projekt mia³ byÌ przede wszystkim PROJEKTEM DUCHOWYM. Czyli równoleg³e dzia³ania w przestrzeni materialnej (bardziej spektakularne ,g³oœne),jak i duchowej(w ciszy). Niewykluczone,¿e gdyby by³ od razu nazwany tylko projektem duchowym nie osiagn¹³by takiego zainteresowania i co najwy¿ej nasze "jaskó³ki "mog³yby sobie za odpowiedni¹ ³apówk¹ pomedytowaÌ w spokoju(bez t³umu turystów) w Wielkiej Piramidzie.Do tej pory liczne grupy ezoteryczne z ca³ego œwiata tak to robi³y.W zwi¹zku z tym,¿e rozpali³a siê wyobraŸnia marzycieli o zdobyciu artefaktów ,oraz zdobyciu s³awy i zaszczytów zwi¹zanych z misj¹ ratownia ludzkoœci, mog³o siê wiele zadzia³aÌ na plaszczyŸnie materialnej.Mogli poruszyÌ wielu ludzi i wiele instytucji .Przy okazji ujawni³y sie ludzkie egoistyczne cele,zaczê³y siê k³ótnie,przepychanki,fochy ,wzjemne ataki i pomówienia. 2,Nie ubolewaj Kiaro ani nad Lucyn¹ (piszê przez per ty,bo to moja znajoma) ,ani te¿ nad p.Ani¹. Obydwie Panie s¹ doros³ymi osobami i nikt nie zmusza³ je aby oddawa³y swe cia³o i umys³ we w³adanie innym energiom,to s¹ ich wybory. 3.Energia serca jest wa¿na i potrzebna,ona transformuje ,ale bez œwiadomoœci ,bez œwiadomego umys³u,te¿ raczej nie mo¿e sie tutaj nic zadzia³aÌ,¿adna transformacja. 4. Kiaro ,energia mojego serca mówi mi te¿,aby daÌ przestrzeù i prawo do przejawiania siê dla ka¿dej istoty we Wszechœwiecie stworzonej przez Boga. Ka¿dy ma swój czas ,ka¿dy ma swoje prawo do zmiany ,we w³aœciwyn dla siebie zakresie. Prawa wszechswiata s¹ dla wszystkich jednakowe.Je¿eli ktoœ siê do nich nie stosuje,lub je ³amie ,to wszechœwiat mu odpowiada.Nie ma te¿ naczenia ,czy jest to pojedynczy cz³owiek ,ca³e narody ,czy grupy energii.My zatem nie musimy dodatkowo uruchamiaÌ misji nawracania kogokolwiek,na jedyn¹ s³uszn¹ drogê.Ka¿dy ma woln¹ wolê i prawo wyboru.
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Kwiecień 13, 2011, 23:35:51 » |
|
EN-KI: Witajcie, witajcie moje jaskó³ki. Przerywam to moje urlopowanie, bo taka potrzeba czasu nastÂąpiÂła. CieszĂŞ siĂŞ, cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogĂŞ chociaÂż chwilĂŞ tutaj byĂŚ z wami. I tak na wstĂŞpie dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ za pamiĂŞĂŚ jakie kwiaty lubiĂŞ, bo wÂłaÂśnie te lilie, pamiĂŞtaliÂście, dziĂŞkujĂŞ. A teraz chciaÂłbym poruszyĂŚ sprawĂŞ bardzo istotnÂą, ktĂłra mnie dotyka. Oto - gÂłoÂśnym echem to juÂż siĂŞ rozchodzi - sprawa polskiej fundacji i nowego medium, ktĂłre to teraz przekazy ma. Najpierw wyjaÂśniĂŞ na czym caÂła sztuka polega, a potem powiem coÂś, co na pewno dotrze do waszych umys³ów i sumienia. Otó¿ Anna – Izyda, nowe medium polskiej fundacji. I teraz juÂż zaczynamy. PrawdÂą jest kiedy mĂłwiÂłem, bĂŞdziecie poddawani prĂłbie - wszyscy, bez wyjÂątku do koĂąca. PrawdÂą jest, Âże anioÂł Anny, ktĂłra takÂże nazwaÂła siĂŞ IzydÂą, czyli jej anioÂł otrzymaÂł zezwolenie, bo tak to mogĂŞ okreÂśliĂŚ. WÂłaÂśnie nie tylko ten anioÂł, ale inne anioÂły teÂż dostaÂły pozwolenie uÂżycia mojego imienia i wystĂŞpowania pod moim imieniem. I tak siĂŞ teÂż dzieje, czyli anioÂł Anna – Izyda, wystĂŞpuje jako ja, i niby to przekazy sÂą moje. No có¿, uwaÂżny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje - zachodzi pewna rozbieÂżnoœÌ w sÂłowach. I tak teÂż jest w tym przypadku. PrĂłbie poddawane sÂą nie tylko fundacje, bo od fundacji teÂż, g³ównie trzech fundacji - polskiej, amerykaĂąskiej, niemieckiej - wymagane byÂło, Âżeby byĂŚ wzorem do naÂśladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje miaÂły byĂŚ filarem dla ludzi, filarem z ktĂłrych bierze siĂŞ przykÂład, bo tego wÂłaÂśnie od was oczekiwaliÂśmy - nie tylko ja. WiĂŞc - nakÂładane sÂą prĂłby lojalnoÂści, posÂłuszeĂąstwa i zaufania. To, co siĂŞ wydarzyÂło w fundacji polskiej okreÂśliÂłbym mianem prĂłby. I teraz jeszcze coÂś wyjaÂśniĂŞ. Organizacji Misji Ratowania Ziemi powstaÂło duÂżo, bardzo duÂżo, i wszystkie mĂłwiÂą o miÂłoÂści, o tym, Âże ratujÂą ZiemiĂŞ. A ile w tym jest prawdy, a ile w tym jest wÂłasnego, takiego ziemskiego ego? Tak ego! MĂłwiÂłem prawie od poczÂątku, Âże zwÂłaszcza trzy fundacje, ktĂłre wziĂŞÂły na siebie odpowiedzialnoœÌ prowadzenia Misji do koĂąca, teraz kiedy juÂż jest finaÂł - prawie finaÂł - zaczyna siĂŞ bieg. Bieg – "Kto Pierwszy", kto stanie na piedestale i okrzyknie siĂŞ zbawicielem, wybawcÂą Ziemi!? No wiĂŞc, teraz sÂłowa te skierujĂŞ nie tylko do tych trzech fundacji, bo byÂłoby to krzywdzÂące, ale do wszystkich tych, ktĂłrzy dzisiaj mĂłwiÂą – to my ratujemy ZiemiĂŞ, to my jesteÂśmy najlepsi!!! Bo tak siĂŞ sÂłyszy. Tych anio³ów dzisiaj, co na Ziemi dziaÂła dajÂąc podszepty - tego jeszcze nie byÂło. Teraz jest. I teraz konkretnie, bo g³ównie to chcĂŞ powiedzieĂŚ, niech bĂŞdzie to mocne co powiem, ale czas najwyÂższy, ÂżebyÂście uÂświadomili sobie powagĂŞ sytuacji. Otó¿, nad wszystkimi organizacjami sÂą ustawione sita. Wiecie jak wyglÂąda sito do przesiewania.... I do tego sita wpadajÂą kÂłosy, bo ziarno juÂż jest dojrzaÂłe. Kiedy sito siĂŞ zapeÂłni, zacznie siĂŞ potrzÂąsanie. Oczka wcale nie sÂą duÂże, na tyle tylko, Âżeby przeleciaÂło ziarno - plewy zostanÂą. Naszym marzeniem byÂłoby, Âżeby caÂłe ziarno zostaÂło przesiane, co by nikt nie zostaÂł pomiĂŞdzy tymi plewami. WiĂŞc, jeÂśli to sobie uÂświadomicie, co zostaÂło juÂż uczynione, czyli rozÂłoÂżone sita nad wami.... Nie wymagamy od ludzi nieÂświadomych, bo na takich bĂŞdziemy patrzeĂŚ innym okiem - ale ci, ktĂłrzy od wielu lat zapewniali o wiernoÂści, moralnoÂści, posÂłuszeĂąstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj dajÂą siĂŞ chwyciĂŚ na taki, jak wy to mĂłwicie, na taki niedorzeczny blef!? WystarczyÂło podsun¹Ì anioÂła, ktĂłry mĂłwi: jestem En-Ki, jestem Samuel i juÂż Âświat jest poruszony.... JakieÂż to wybitne medium siĂŞ pojawiÂło?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowaÂłbym was z ukrycia, mĂłwiĂŞ was, bo sÂłowa moje dotyczÂą was wszystkich... I ci co bĂŞdÂą potem czytaĂŚ w internecie teÂż.... WiĂŞc, jeÂśli kto ma rozum, niech zacznie myÂśleĂŚ! I pamiĂŞtajcie o tym co powiedziaÂłem... SITO. I jeÂśli nadmuchacie swoje ego, w Âżaden sposĂłb przez te sita siĂŞ nie przeciÂśniecie, bo Ziemia, Ziemia musi byĂŚ usiana ziarnem, a nie plewami. JeÂśli bĂŞdzie jeszcze pytanie pod moim adresem, to juÂż w moim imieniu odpowie syn mĂłj. Ja zostanĂŞ - bo miÂło mi tutaj byĂŚ razem z wami, ale juÂż siĂŞ nie odezwĂŞ. Teraz zostaÂłem przymuszony do tego, Âżeby wyjaÂśniĂŚ, wyjaÂśniĂŚ tÂą sprawĂŞ medium, nowego medium z Polski. Teraz juÂż oddajĂŞ gÂłos mojemu synowi. DziĂŞkujĂŞ.
Fragment sesji 112. Lucyna siĂŞ wkurzyÂła:D
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #92 : Kwiecień 13, 2011, 23:52:34 » |
|
ProponujĂŞ tytuÂł na "nowÂą" odsÂłonĂŞ pch: 1. umarÂł krĂłl... niech Âżyje krĂłl vel 2. Imperium kontratakuje
"prĂłbowaÂłem was" - to chyba juÂż ostatnia drgawka... poÂśmiertna... SwojÂą drogÂą jestem ciekaw jaki aktualnie jest "rozkÂład siÂł" w pch czy oficjalnie F DÂŚ. Czy dawna ekipa z ÂŁobos zostaÂła odsuniĂŞta, czy teÂż tylko ÂŁobos rzucili na poÂżarcie aby sami mogli jeszcze podzierÂżyĂŚ stery.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Kwiecień 16, 2011, 09:19:33 » |
|
Witam Wszystkich.  Rzadko coœ piszê, a jeœli piszê to jest to dla mnie bardzo istotne. O meritum sprawy wkrótce...cdn.( œniadanko.  ) Ok ju¿ po œniadanku.  Wiêc tak. Odbieram to jak przekaz. Ma on miejsce w Szczecinie. Widzê w pewnym momencie pikiel widnokrêgu, który siê okazuje jako wielk¹ falê, porywa mnie ona na wczeœniej zwiniêtym kocu, rozgl¹dam siê a obok patrzê siostra i szwagier z dzieÌmi obok mnie p³yn¹ jakoœ zabezpieczeni. P³yniemy tak ze Zdroji, a¿ do D¹bia, tam fala traci impet i pozostawia nas przy ¿yciu, jest pe³no ludzi ocalonych. Ludzie w pop³ochu kombinuj¹ ¿ywnoœÌ, niektórzy siê modl¹, a niektórzy szukaj¹ porz¹dnego lokum. W ka¿dym pomieszczeniu pe³no ludzi. Ja przechodzê ulic¹, po jakimœ czasie zaczyna siê ostra wichura, uciekam w ostatniej chwili, bo id¹ przede mn¹ ze 3 tr¹by powietrzne. Chowam siê w jakimœ zakamarku, podczas odpustu tr¹b, wychodzê siê rozejrzeÌ. Tam widzê porywanych ludzi w powietrze przez uprzednie tr¹by, i po ustaniu, opadaj¹ce ³omoty poszczególnych cia³, ludzie spadali jak ulêga³ki, znad wie¿owców. Widok koszmarny, szukam schronienia przemieszczaj¹c siê miêdzy silnymi powiewami, l¹duje jakiœ goœciu, i zaprasza mnie do jakiegoœ ultraligh'tu. W koùcu siê decydujê wsi¹œÌ, bo mo¿e to lepsze rozwi¹zanie, ni¿ zgin¹Ì na ulicy, porwanym przez szalej¹c¹ jedn¹ z Tr¹b powietrznych.... Potem siê budzê patrzê na zegarek jest 04:50. PonoÌ o tej porze maj¹ miejsca sny prorocze. Kiedyœ te¿ mia³em wizjê wysokiej wody, porywaj¹cej wszystko. Nawi¹zujê tu do tej "grzybnej" powiastki EN-KIego, z sesji 9. oraz Oriona250 "p³acz¹cy- reakcja ludzkoœci po wybuchu wodny - woda, H2O, wodór, synteza j¹drowa, bomba grzyb - chmura w kszta³cie ogromnego grzyba, efekt wybuchu bomby atomowej" - b¹dŸ te¿ anomalii tsunami na morzu Œródziemnym. Pozdrawiam serdecznie. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2011, 10:48:09 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #94 : Kwiecień 16, 2011, 10:52:39 » |
|
witaj chÂłopie  gdzie byÂłeÂś, jak cie nie byÂło  no ciekawe, ciekawe,- jak mam byĂŚ szczery- to mieszkajÂąc na wybrzeÂżu pomyÂślaÂł bym o tratwie ratunkowej- takiej jak na statkach majÂą, bo opcja "tsunami" na wybrzeÂżach caÂłego Âświata jest bardzo prawdopodobna w niedalekiej przyszÂłoÂści. pozdr. i jak coÂś Âłap siĂŞ porzÂądnego drzewa 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #95 : Kwiecień 17, 2011, 20:39:15 » |
|
posty dotyczÂące wypadku >komandosa< i jego wyjaÂśnienia przeniosÂłem do nowego wÂątku: Nasze "przygody"
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 19, 2011, 14:27:20 » |
|
sesja nr 09
"SAMUEL: Ja wiem kochana. ChciaÂłem tylko zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże jest duÂżo ludzi zagroÂżonych i wierzcie mi. BĂŞdzie jeszcze pÂłacz, lament, zÂłoœÌ i do ludzi… i do Boga. A nie tÂą energiÂą powinniÂście pracowaĂŚ, ale tak Andrzeju, musi byĂŚ dla oczyszczania Planety. I wtedy ludzie… wrzesieĂą… paÂździernik… sami bĂŞdÂą woÂłaĂŚ i prosiĂŚ was, ÂżebyÂście juÂż uruchomili tÂą WielkÂą PiramidĂŞ. Taka jest kolej, ale ten pÂłaczÂący, wodny grzyb bĂŞdzie juÂż zakoĂączeniem oczyszczania Ziemi. SÂłucham.
KRYSTYNA: Czy „pÂłaczÂącym wodnym grzybem“ nazywasz wybuch elektrowni atomowych?
SAMUEL: Poczekajcie – to jest nastĂŞpny znak, ale to juÂż ostatni znak z tych „mocniejszych“. Wy jesteÂście na tyle mÂądrymi duszami, Âże odbieracie i rozumiecie to trochĂŞ inaczej, tak jak ja chcĂŞ, abyÂście to rozumieli. Propagujcie to dalej i piszcie to na stronie. Nie chowajcie akurat tego dla siebie. Od wrzeÂśnia… paÂździernika, gdy krysztaÂłowa piramidka bĂŞdzie juÂż w Egipcie – mocno chroniona – zgadza siĂŞ Danusiu?"
.. to a propos "wodnego grzyba" reszta na stronie projektu.
|
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #98 : Kwiecień 29, 2011, 18:13:30 » |
|
strefa Schengen to wspaniaÂła sprawa dla obywateli UE, ale teÂż doskonÂłe uÂłatwienie przemieszczania siĂŞ dla potencjalnych zamachowcĂłw,- no niestety "kaÂżdy kij ma dwa koĂące"..
|
|
|
|
|
|
|
|
|