Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 22:00:00

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą  (Przeczytany 143098 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #75 : Marzec 29, 2011, 18:26:47 »

MoÂże zamiast Samule lub Enki zmieniÂą imiĂŞ na Bazaltex Chichot bo tak to nudno.
buscador
Gość
« Odpowiedz #76 : Kwiecień 02, 2011, 20:39:57 »

Czy mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym płaczącym grzybem (9 sesja).
Wygląda na to, że "Projekt" wchodzi w fazę realizacji, 11.11.11r.  to dzień rozpoczęcia ceremonii i uwolnienia tych energii które mają osłonić Ziemię (a swoją drogą to dość znamienna data) UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2011, 20:41:56 wysłane przez buscador » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #77 : Kwiecień 03, 2011, 00:13:18 »

Chyba nikt Ci w ej chwili ego nie rozjaÂśni.
ma zacz¹Ì siê od Libii, wiêc nie pozostaje nam nic innego jak czekaÌ. Mam nadziejê, ¿e nie chodzi o jak¹œ broù b¹dŸ jej skutki.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
mmt
Gość
« Odpowiedz #78 : Kwiecień 03, 2011, 12:10:20 »

Czy mĂłgÂłby ktoÂś wyjaÂśniĂŚ o co chodzi z tym pÂłaczÂącym grzybem (9 sesja).
Z tego co zauwa¿y³em, En-Ki pos³uguje siê symbolami. Ka¿dy symbol ma wiele znaczeù. "p³acz¹cy, wodny grzyb" Ka¿de z tych s³ów mo¿e byÌ symbolem, które razem w po³¹czeniu coœ znacz¹.

"PÂłaczÂący" moÂże znaczyĂŚ Âże ludzie spostrzegÂą gÂłupotĂŞ swoich zachowaĂą.
"Wodny" - wed³ug mnie oznacza to, ¿e bêdzie to rozleg³e na ca³¹ Ziemiê. (Woda zajmuje ok 70% powierzchni Ziemi)
"Grzyb" - tutaj nie wiem za bardzo. JĂŞzyk MoÂże chodziĂŚ o wojnĂŞ, ale nie sÂądzĂŞ by tak byÂło. Raczej coÂś w kierunku tylko ci, ktĂłrzy wiedzÂą, orientujÂą siĂŞ w "bilansie" dobra i zÂła, ktĂłrzy majÂą choĂŚ trochĂŞ otwarty umysÂł, skorzystajÂą z tego. (Nie kaÂżdy grzyb jest jadalny, trzeba wiedzieĂŚ, ktĂłry jest dobry, a ktĂłry zÂły)

Czyli razem: "p³acz¹cy, wodny grzyb" - zwrócenie uwagi na z³o przez wszystkich ludzi na Ziemi, moment prze³omowy; otwarcie ludzi na mi³oœÌ i dobro, poprzez skrajne przedstawienie bólu jaki jest na Ziemi.

OczywiÂście to tylko moja interpretacja. UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #79 : Kwiecień 03, 2011, 13:00:43 »

Witaj >mmt<.
Wzmianka o grzybie ma miejsce rĂłwnieÂż w kontekÂście wnĂŞtrza Ziemi, jej oczyszczania siĂŞ, czyli moÂże to byĂŚ jakieÂś naturalne zjawisko, by nie powiedzieĂŚ kataklizm.

mmt
Gość
« Odpowiedz #80 : Kwiecień 03, 2011, 14:03:09 »

Witam. UÂśmiech
Ziemia powinna zostaĂŚ oczyszczona, ale po co od razu kataklizm?
RzeczywiÂście grzyb moÂże oznaczaĂŚ coÂś naturalnego, co powstanie z odpadĂłw pozostawionych/zrobionych przez ludzi.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #81 : Kwiecień 03, 2011, 14:15:42 »

kataklizmy regionalne zdarzaj¹ siê w³aœciwie co trochê ,a wojny trwaj¹ ca³y czas w ró¿nych miejscach na ziemi w zasadzie nieprzerwanie. Tak wiêc chodzi tylko o skalê, a nie o to czy siê coœ takiego wydarza/y.
Po co kataklizm, ano dlatego Âże jak widaĂŚ nic innego nie moÂże zmieniĂŚ juÂż tej chorej cywilizacji.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
mmt
Gość
« Odpowiedz #82 : Kwiecień 03, 2011, 16:53:26 »

WedÂług mnie jest coÂś co moÂże pomĂłc naszej cywilizacji.
Ludzie potrzebujÂą kogoÂś, godnego naÂśladowania. KogoÂś, kto pokaÂże wÂłaÂściwÂą drogĂŞ wszystkim innym.

Najgorsze jest to, ¿e tak¹ osobê trudno znaleŸÌ. To tylko cz¹stka trudu, bo trzeba jeszcze j¹ pokazaÌ wszystkim innym, w taki sposób, by zobaczyli, ¿e warto siê od niej uczyÌ.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #83 : Kwiecień 03, 2011, 19:17:35 »

mmt ale chyba nie chcesz mi powiedzieÌ ¿e ma byÌ to Enki? Bo siê na prawdê za³amiê jaka jest ludzka naiwnoœÌ... My jako ludzie wiemy jak ¿yÌ tylko finansiœci i elity dbaj¹ o to abyœmy tego nie robili...
mmt
Gość
« Odpowiedz #84 : Kwiecień 04, 2011, 15:34:13 »

Ja tego nie powiedziaÂłem Sventer. UÂśmiech
En-ki, Samuel nie jest osobÂą, lecz duchem/energiÂą/boÂżkiem. ChodziÂło mi bardziej o kogoÂś pokroju Jana PawÂła drugiego.

En-ki mówi wiele rzeczy, tak szczerze to zanim wpad³em na projekt cheops, sam odkry³em kilka faktów, o których póŸniej przeczyta³em w sesjach. Najgorsze u mnie jest to, ¿e mimo i¿ to wiem, nadal bojê siê zaufaÌ we wszystko co mówi 100%.

Przecie¿ mo¿e tak byÌ, ¿e mówi prawdê w ka¿dej sprawie, oprócz zasady dzia³ania urz¹dzenia w Gizie. ChoÌ ostatnio zaczynam wierzyÌ w prawdziwoœÌ tego co przekazuje o owym urz¹dzeniu.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2011, 15:34:43 wysłane przez mmt » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #85 : Kwiecień 04, 2011, 16:29:24 »

PrzecieÂż moÂże tak byĂŚ, Âże mĂłwi prawdĂŞ w kaÂżdej sprawie

z naciskiem na moÂże

pozdr MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #86 : Kwiecień 04, 2011, 17:09:20 »

WedÂług mnie jest coÂś co moÂże pomĂłc naszej cywilizacji.
Ludzie potrzebujÂą kogoÂś, godnego naÂśladowania. KogoÂś, kto pokaÂże wÂłaÂściwÂą drogĂŞ wszystkim innym.

Najgorsze jest to, ¿e tak¹ osobê trudno znaleŸÌ. To tylko cz¹stka trudu, bo trzeba jeszcze j¹ pokazaÌ wszystkim innym, w taki sposób, by zobaczyli, ¿e warto siê od niej uczyÌ.
TakÂą osobÂą stanie siĂŞ kaÂżdy. To przemiana od wewnÂątrz.
Na skutek jakiegoÂś wydarzenia  o zasiĂŞgu globalnym .
Na przykÂład ..."pÂłaczÂący, wodny grzyb"
MoÂże to wÂłaÂśnie siĂŞ juÂż dzieje. Wszak JapoĂączycy zamierzajÂą wylaĂŚ zawartoœÌ reaktora do morza -czyli wÂłaÂściwie do oceanu. Ska¿¹ tym samym caÂłkiem sporo wodnego Âżycia . Nie sÂądzĂŞ, by to siĂŞ rozcieĂączyÂło bez Âżadnych konsekwencji. BĂŞdzie sporo pÂłaczu z tym  "wodnym grzybem". Grzybem atomowym ...
mmt
Gość
« Odpowiedz #87 : Kwiecień 05, 2011, 18:10:50 »

TakÂą osobÂą stanie siĂŞ kaÂżdy. To przemiana od wewnÂątrz.

Mam takÂą nadziejĂŞ.
orion250
Gość
« Odpowiedz #88 : Kwiecień 09, 2011, 13:46:29 »

Cyt.Sesja 09 z AD

ANDRZEJ:
Tak, czy sytuacja w Libii jest jakimÂś zagroÂżeniem dla Âświata?

SAMUEL:
Tak, tam powstanie… stamtÂąd wÂłaÂściwie wyjdzie pÂłaczÂący, wodny grzyb. DajĂŞ szeœÌ miesiĂŞcy, ale tak musi byĂŚ Andrzeju. Wy moÂżecie wysyÂłaĂŚ miÂłoœÌ i ÂświatÂło, ale przykro mi – czÂłowiek czÂłowiekowi sam robi takÂą krzywdĂŞ. SÂłucham.

Wydaje mi siĂŞ, Âże to chodzi o bombĂŞ wodorowÂą.

pÂłaczÂący- reakcja ludzkoÂści po wybuchu
wodny - woda, H2O, wodĂłr, synteza jÂądrowa, bomba
grzyb - chmura w ksztaÂłcie ogromnego grzyba,  efekt wybuchu bomby atomowej

Gdy Andrzej wspomniaÂł o Libii, to tak mi siĂŞ jakoÂś skojarzenia poukÂładaÂły.

mmt
Gość
« Odpowiedz #89 : Kwiecień 09, 2011, 21:35:52 »

Zaraz po wspomnieniu o grzybie, Samuel mĂłwi coÂś w rodzaju (nie mam jak tego skopiowaĂŚ MrugniĂŞcie ) 'wy jesteÂście na tyle mÂądrymi duszami, ze rozumiecie to tak jak ja chce'. WedÂług mnie to mĂłwi samo za siebie, Âże tym grzybem nie bĂŞdzie bomba atomowa. MrugniĂŞcie
aster
Gość
« Odpowiedz #90 : Kwiecień 12, 2011, 20:19:29 »

chyba caÂły czas jest mowa o otwartych sercach a nie umysÂłach , przecieÂż nawet ten Samuel mĂłwi o energii serca a nie umysÂłu - Kiara
no ale je¿eli ktoœ pracuje wy³¹cznie umys³em , to nie potrafi zrozumieÌ czym jest otwarte serce - Kiara)
Warto bardzo uwaÂżnie przeczytaĂŚ tÂą sesjĂŞ Âżeby zrozumieĂŚ iÂż nigdy nie chodziÂło o wykopanie Âżadnej mumii byÂła to Âściema jak wiele innych.
Chodzi o energiê , któr¹ wygeneruj¹ swoimi sercami te "trzy osoby" , które ludzie projektu maj¹ dopiero odszukaÌ. Czyli nie s¹ i nie by³y po³¹czone do tej pory z projektem.

Kiara ,przeczytaÂłam TwojÂą analizĂŞ sesji, Twoja interpretacja ma sens,jednak dodam coÂś o siebie.

1.Przede wszystkim jakoÂś nadal w skrytoÂści duszy wierzĂŞ,Âże caÂły projekt jest sensowny,pomimo niespĂłjnoÂści.
Mam bowiem nadziejĂŞ,Âże od poczÂątku ten projekt miaÂł byĂŚ przede wszystkim PROJEKTEM DUCHOWYM.
Czyli rĂłwnolegÂłe dziaÂłania w przestrzeni materialnej (bardziej spektakularne ,gÂłoÂśne),jak i duchowej(w ciszy).
Niewykluczone,Âże gdyby byÂł od razu nazwany tylko  projektem duchowym nie osiagn¹³by takiego zainteresowania i co najwyÂżej nasze "jaskó³ki "mogÂłyby sobie za odpowiedniÂą ÂłapĂłwkÂą pomedytowaĂŚ w spokoju(bez tÂłumu turystĂłw) w Wielkiej Piramidzie.Do tej pory liczne grupy ezoteryczne z caÂłego Âświata tak  to robiÂły.W zwiÂązku z tym,Âże rozpaliÂła siĂŞ wyobraÂźnia marzycieli o  zdobyciu artefaktĂłw ,oraz zdobyciu sÂławy i zaszczytĂłw zwiÂązanych z misjÂą ratownia ludzkoÂści, mogÂło siĂŞ wiele zadziaÂłaĂŚ na plaszczyÂźnie materialnej.Mogli poruszyĂŚ wielu ludzi i wiele instytucji .Przy okazji ujawniÂły sie ludzkie egoistyczne cele,zaczĂŞÂły siĂŞ k³ótnie,przepychanki,fochy ,wzjemne ataki i pomĂłwienia.
2,Nie ubolewaj Kiaro ani nad LucynÂą (piszĂŞ przez per ty,bo to moja znajoma) ,ani teÂż nad p.AniÂą.
Obydwie Panie sÂą dorosÂłymi osobami i nikt nie zmuszaÂł je aby oddawaÂły swe ciaÂło i umysÂł we wÂładanie innym energiom,to sÂą ich  wybory.
3.Energia serca jest waÂżna i potrzebna,ona transformuje ,ale bez ÂświadomoÂści ,bez Âświadomego umysÂłu,teÂż raczej nie moÂże sie tutaj nic zadziaÂłaĂŚ,Âżadna transformacja.
4. Kiaro ,energia mojego serca mĂłwi mi teÂż,aby daĂŚ przestrzeĂą i prawo do przejawiania siĂŞ dla kaÂżdej istoty we WszechÂświecie stworzonej przez Boga. KaÂżdy ma swĂłj czas ,kaÂżdy ma swoje prawo do zmiany ,we wÂłaÂściwyn dla siebie zakresie. Prawa wszechswiata sÂą dla wszystkich jednakowe.JeÂżeli ktoÂś siĂŞ do nich nie stosuje,lub je Âłamie ,to wszechÂświat mu odpowiada.Nie ma teÂż naczenia ,czy jest to pojedynczy czÂłowiek ,caÂłe narody ,czy grupy energii.My zatem nie musimy dodatkowo uruchamiaĂŚ misji nawracania kogokolwiek,na jedynÂą sÂłusznÂą drogĂŞ.KaÂżdy ma wolnÂą wolĂŞ i prawo wyboru.   
Constantin
Gość
« Odpowiedz #91 : Kwiecień 13, 2011, 23:35:51 »

EN-KI:
Witajcie, witajcie moje jaskó³ki. Przerywam to moje urlopowanie, bo taka potrzeba czasu nastÂąpiÂła. CieszĂŞ siĂŞ, cieszĂŞ siĂŞ, Âże mogĂŞ chociaÂż chwilĂŞ tutaj byĂŚ z wami. I tak na wstĂŞpie dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ za pamiĂŞĂŚ jakie kwiaty lubiĂŞ, bo wÂłaÂśnie te lilie, pamiĂŞtaliÂście, dziĂŞkujĂŞ. A teraz chciaÂłbym poruszyĂŚ sprawĂŞ bardzo istotnÂą, ktĂłra mnie dotyka. Oto - gÂłoÂśnym echem to juÂż siĂŞ rozchodzi - sprawa polskiej fundacji i nowego medium, ktĂłre to teraz przekazy ma. Najpierw wyjaÂśniĂŞ na czym caÂła sztuka polega, a potem powiem coÂś, co na pewno dotrze do waszych umys³ów i sumienia. Otó¿ Anna – Izyda, nowe medium polskiej fundacji. I teraz juÂż zaczynamy. PrawdÂą jest kiedy mĂłwiÂłem, bĂŞdziecie poddawani prĂłbie - wszyscy, bez wyjÂątku do koĂąca. PrawdÂą jest, Âże anioÂł Anny, ktĂłra takÂże nazwaÂła siĂŞ IzydÂą, czyli jej anioÂł otrzymaÂł zezwolenie, bo tak to mogĂŞ okreÂśliĂŚ. WÂłaÂśnie nie tylko ten anioÂł, ale inne anioÂły teÂż dostaÂły pozwolenie uÂżycia mojego imienia i wystĂŞpowania pod moim imieniem. I tak siĂŞ teÂż dzieje, czyli anioÂł Anna – Izyda, wystĂŞpuje jako ja, i niby to przekazy sÂą moje. No có¿, uwaÂżny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje - zachodzi pewna rozbieÂżnoœÌ w sÂłowach. I tak teÂż jest w tym przypadku. PrĂłbie poddawane sÂą nie tylko fundacje, bo od fundacji teÂż, g³ównie trzech fundacji - polskiej, amerykaĂąskiej, niemieckiej - wymagane byÂło, Âżeby byĂŚ wzorem do naÂśladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje miaÂły byĂŚ filarem dla ludzi, filarem z ktĂłrych bierze siĂŞ przykÂład, bo tego wÂłaÂśnie od was oczekiwaliÂśmy - nie tylko ja. WiĂŞc - nakÂładane sÂą prĂłby lojalnoÂści, posÂłuszeĂąstwa i zaufania. To, co siĂŞ wydarzyÂło w fundacji polskiej okreÂśliÂłbym mianem prĂłby. I teraz jeszcze coÂś wyjaÂśniĂŞ. Organizacji Misji Ratowania Ziemi powstaÂło duÂżo, bardzo duÂżo, i wszystkie mĂłwiÂą o miÂłoÂści, o tym, Âże ratujÂą ZiemiĂŞ. A ile w tym jest prawdy, a ile w tym jest wÂłasnego, takiego ziemskiego ego? Tak ego! MĂłwiÂłem prawie od poczÂątku, Âże zwÂłaszcza trzy fundacje, ktĂłre wziĂŞÂły na siebie odpowiedzialnoœÌ prowadzenia Misji do koĂąca, teraz kiedy juÂż jest finaÂł - prawie finaÂł - zaczyna siĂŞ bieg. Bieg – "Kto Pierwszy", kto stanie na piedestale i okrzyknie siĂŞ zbawicielem, wybawcÂą Ziemi!? No wiĂŞc, teraz sÂłowa te skierujĂŞ nie tylko do tych trzech fundacji, bo byÂłoby to krzywdzÂące, ale do wszystkich tych, ktĂłrzy dzisiaj mĂłwiÂą – to my ratujemy ZiemiĂŞ, to my jesteÂśmy najlepsi!!! Bo tak siĂŞ sÂłyszy. Tych anio³ów dzisiaj, co na Ziemi dziaÂła dajÂąc podszepty - tego jeszcze nie byÂło. Teraz jest. I teraz konkretnie, bo g³ównie to chcĂŞ powiedzieĂŚ, niech bĂŞdzie to mocne co powiem, ale czas najwyÂższy, ÂżebyÂście uÂświadomili sobie powagĂŞ sytuacji. Otó¿, nad wszystkimi organizacjami sÂą ustawione sita. Wiecie jak wyglÂąda sito do przesiewania.... I do tego sita wpadajÂą kÂłosy, bo ziarno juÂż jest dojrzaÂłe. Kiedy sito siĂŞ zapeÂłni, zacznie siĂŞ potrzÂąsanie. Oczka wcale nie sÂą duÂże, na tyle tylko, Âżeby przeleciaÂło ziarno - plewy zostanÂą. Naszym marzeniem byÂłoby, Âżeby caÂłe ziarno zostaÂło przesiane, co by nikt nie zostaÂł pomiĂŞdzy tymi plewami. WiĂŞc, jeÂśli to sobie uÂświadomicie, co zostaÂło juÂż uczynione, czyli rozÂłoÂżone sita nad wami.... Nie wymagamy od ludzi nieÂświadomych, bo na takich bĂŞdziemy patrzeĂŚ innym okiem - ale ci, ktĂłrzy od wielu lat zapewniali o wiernoÂści, moralnoÂści, posÂłuszeĂąstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj dajÂą siĂŞ chwyciĂŚ na taki, jak wy to mĂłwicie, na taki niedorzeczny blef!? WystarczyÂło podsun¹Ì anioÂła, ktĂłry mĂłwi: jestem En-Ki, jestem Samuel i juÂż Âświat jest poruszony.... JakieÂż to wybitne medium siĂŞ pojawiÂło?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowaÂłbym was z ukrycia, mĂłwiĂŞ was, bo sÂłowa moje dotyczÂą was wszystkich... I ci co bĂŞdÂą potem czytaĂŚ w internecie teÂż.... WiĂŞc, jeÂśli kto ma rozum, niech zacznie myÂśleĂŚ! I pamiĂŞtajcie o tym co powiedziaÂłem... SITO. I jeÂśli nadmuchacie swoje ego, w Âżaden sposĂłb przez te sita siĂŞ nie przeciÂśniecie, bo Ziemia, Ziemia musi byĂŚ usiana ziarnem, a nie plewami. JeÂśli bĂŞdzie jeszcze pytanie pod moim adresem, to juÂż w moim imieniu odpowie syn mĂłj. Ja zostanĂŞ - bo miÂło mi tutaj byĂŚ razem z wami, ale juÂż siĂŞ nie odezwĂŞ. Teraz zostaÂłem przymuszony do tego, Âżeby wyjaÂśniĂŚ, wyjaÂśniĂŚ tÂą sprawĂŞ medium, nowego medium z Polski. Teraz juÂż oddajĂŞ gÂłos mojemu synowi. DziĂŞkujĂŞ.

Fragment sesji 112.
Lucyna siĂŞ wkurzyÂła:D
arteq
Gość
« Odpowiedz #92 : Kwiecień 13, 2011, 23:52:34 »

ProponujĂŞ tytuÂł na "nowÂą" odsÂłonĂŞ pch:
1. umarÂł krĂłl... niech Âżyje krĂłl
vel
2. Imperium kontratakuje

"prĂłbowaÂłem was" - to chyba juÂż ostatnia drgawka... poÂśmiertna...
SwojÂą drogÂą jestem ciekaw jaki aktualnie jest "rozkÂład siÂł" w pch czy oficjalnie F DÂŚ. Czy dawna ekipa z ÂŁobos zostaÂła odsuniĂŞta, czy teÂż tylko ÂŁobos rzucili na poÂżarcie aby sami mogli jeszcze podzierÂżyĂŚ stery.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #93 : Kwiecień 16, 2011, 09:19:33 »

Witam Wszystkich.UÂśmiech
Rzadko coÂś piszĂŞ, a jeÂśli piszĂŞ to jest to dla mnie bardzo istotne.
O meritum sprawy wkrĂłtce...cdn.( Âśniadanko.UÂśmiech)
Ok juÂż po Âśniadanku.UÂśmiech
WiĂŞc tak.
Odbieram to jak przekaz.
Ma on miejsce w Szczecinie.
WidzĂŞ w pewnym momencie pikiel widnokrĂŞgu, ktĂłry siĂŞ okazuje jako wielkÂą falĂŞ, porywa mnie ona na wczeÂśniej zwiniĂŞtym kocu,
rozglÂądam siĂŞ a obok patrzĂŞ siostra i szwagier z dzieĂŚmi obok mnie pÂłynÂą jakoÂś zabezpieczeni.
PÂłyniemy tak ze Zdroji, aÂż do DÂąbia, tam fala traci impet i pozostawia nas przy Âżyciu, jest peÂłno ludzi ocalonych.
Ludzie w pop³ochu kombinuj¹ ¿ywnoœÌ, niektórzy siê modl¹, a niektórzy szukaj¹ porz¹dnego lokum.
W kaÂżdym pomieszczeniu peÂłno ludzi.
Ja przechodzĂŞ ulicÂą, po jakimÂś czasie zaczyna siĂŞ ostra wichura, uciekam w ostatniej chwili, bo idÂą przede mnÂą ze 3 trÂąby powietrzne.
Chowam siĂŞ w jakimÂś zakamarku, podczas odpustu trÂąb, wychodzĂŞ siĂŞ rozejrzeĂŚ.
Tam widzĂŞ porywanych ludzi w powietrze przez uprzednie trÂąby, i po ustaniu, opadajÂące Âłomoty poszczegĂłlnych ciaÂł, ludzie spadali jak ulĂŞgaÂłki, znad wieÂżowcĂłw.
Widok koszmarny, szukam schronienia przemieszczajÂąc siĂŞ miĂŞdzy silnymi powiewami, lÂąduje jakiÂś goÂściu, i zaprasza mnie do jakiegoÂś ultraligh'tu.
W koùcu siê decydujê wsi¹œÌ, bo mo¿e to lepsze rozwi¹zanie, ni¿ zgin¹Ì na ulicy, porwanym przez szalej¹c¹ jedn¹ z Tr¹b powietrznych....
Potem siĂŞ budzĂŞ patrzĂŞ na zegarek jest 04:50. PonoĂŚ o tej porze majÂą miejsca sny prorocze.

KiedyÂś teÂż miaÂłem wizjĂŞ wysokiej wody, porywajÂącej wszystko.
NawiÂązujĂŞ tu do tej "grzybnej" powiastki EN-KIego, z sesji 9.

oraz Oriona250
"pÂłaczÂący- reakcja ludzkoÂści po wybuchu
wodny - woda, H2O, wodĂłr, synteza jÂądrowa, bomba
grzyb - chmura w ksztaÂłcie ogromnego grzyba,  efekt wybuchu bomby atomowej" - bÂądÂź teÂż anomalii tsunami na morzu ÂŚrĂłdziemnym.

Pozdrawiam serdecznie. MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2011, 10:48:09 wysłane przez komandos040 » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #94 : Kwiecień 16, 2011, 10:52:39 »

witaj chÂłopie MrugniĂŞcie
gdzie byÂłeÂś, jak cie nie byÂło DuÂży uÂśmiech

no ciekawe, ciekawe,-
jak mam byĂŚ szczery- to mieszkajÂąc na wybrzeÂżu pomyÂślaÂł bym o tratwie ratunkowej- takiej jak na statkach majÂą, bo opcja "tsunami" na wybrzeÂżach caÂłego Âświata jest bardzo prawdopodobna w niedalekiej przyszÂłoÂści.

pozdr. i jak coÂś Âłap siĂŞ porzÂądnego drzewa MrugniĂŞcie

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #95 : Kwiecień 17, 2011, 20:39:15 »

posty dotyczÂące wypadku >komandosa< i jego wyjaÂśnienia przeniosÂłem do nowego wÂątku: Nasze "przygody"

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #96 : Kwiecień 19, 2011, 14:27:20 »

sesja nr 09

"SAMUEL:
Ja wiem kochana. ChciaÂłem tylko zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże jest duÂżo ludzi zagroÂżonych i wierzcie mi. BĂŞdzie jeszcze pÂłacz, lament, zÂłoœÌ i do ludzi… i do Boga. A nie tÂą energiÂą powinniÂście pracowaĂŚ, ale tak Andrzeju, musi byĂŚ dla oczyszczania Planety. I wtedy ludzie… wrzesieĂą… paÂździernik… sami bĂŞdÂą woÂłaĂŚ i prosiĂŚ was, ÂżebyÂście juÂż uruchomili tÂą WielkÂą PiramidĂŞ. Taka jest kolej, ale ten pÂłaczÂący, wodny grzyb bĂŞdzie juÂż zakoĂączeniem oczyszczania Ziemi. SÂłucham.

KRYSTYNA:
Czy „pÂłaczÂącym wodnym grzybem“ nazywasz wybuch elektrowni atomowych?

SAMUEL:
Poczekajcie – to jest nastĂŞpny znak, ale to juÂż ostatni znak z tych „mocniejszych“. Wy jesteÂście na tyle mÂądrymi duszami, Âże odbieracie i rozumiecie to trochĂŞ inaczej, tak jak ja chcĂŞ, abyÂście to rozumieli. Propagujcie to dalej i piszcie to na stronie. Nie chowajcie akurat tego dla siebie. Od wrzeÂśnia… paÂździernika, gdy krysztaÂłowa piramidka bĂŞdzie juÂż w Egipcie – mocno chroniona – zgadza siĂŞ Danusiu?"

.. to a propos "wodnego grzyba" reszta na stronie projektu.

zuza
Gość
« Odpowiedz #97 : Kwiecień 29, 2011, 16:40:09 »

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2346

ten tekst skojarzyÂł mi siĂŞ z "pÂłaczÂącym wodnym grzybem"...
MoÂże coÂś w tym jest?
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #98 : Kwiecień 29, 2011, 18:13:30 »

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2346

ten tekst skojarzyÂł mi siĂŞ z "pÂłaczÂącym wodnym grzybem"...
MoÂże coÂś w tym jest?

strefa Schengen to wspaniaÂła sprawa dla obywateli UE, ale teÂż doskonÂłe uÂłatwienie przemieszczania siĂŞ dla potencjalnych zamachowcĂłw,-
no niestety "kaÂżdy kij ma dwa koĂące"..

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #99 : Kwiecień 29, 2011, 21:57:16 »

Przepowiednia  Islrmayera

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=44&sectionId=78&cmd=
Czy tu ,aby nie,jest potwierdzenie teorii " pÂłaczÂącego grzyba " CoÂś

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: