Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:58:43

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesje z Ann± Doliñsk±  (Przeczytany 137342 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Marzec 29, 2011, 18:26:47 »

Mo¿e zamiast Samule lub Enki zmieni± imiê na Bazaltex Chichot bo tak to nudno.
buscador
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Kwiecieñ 02, 2011, 20:39:57 »

Czy mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym płaczącym grzybem (9 sesja).
Wygląda na to, że "Projekt" wchodzi w fazę realizacji, 11.11.11r.  to dzień rozpoczęcia ceremonii i uwolnienia tych energii które mają osłonić Ziemię (a swoją drogą to dość znamienna data) U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 02, 2011, 20:41:56 wys³ane przez buscador » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #77 : Kwiecieñ 03, 2011, 00:13:18 »

Chyba nikt Ci w ej chwili ego nie rozja¶ni.
ma zacz±æ siê od Libii, wiêc nie pozostaje nam nic innego jak czekaæ. Mam nadziejê, ¿e nie chodzi o jak±¶ broñ b±d¼ jej skutki.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
mmt
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Kwiecieñ 03, 2011, 12:10:20 »

Czy móg³by kto¶ wyja¶niæ o co chodzi z tym p³acz±cym grzybem (9 sesja).
Z tego co zauwa¿y³em, En-Ki pos³uguje siê symbolami. Ka¿dy symbol ma wiele znaczeñ. "p³acz±cy, wodny grzyb" Ka¿de z tych s³ów mo¿e byæ symbolem, które razem w po³±czeniu co¶ znacz±.

"P³acz±cy" mo¿e znaczyæ ¿e ludzie spostrzeg± g³upotê swoich zachowañ.
"Wodny" - wed³ug mnie oznacza to, ¿e bêdzie to rozleg³e na ca³± Ziemiê. (Woda zajmuje ok 70% powierzchni Ziemi)
"Grzyb" - tutaj nie wiem za bardzo. Jêzyk Mo¿e chodziæ o wojnê, ale nie s±dzê by tak by³o. Raczej co¶ w kierunku tylko ci, którzy wiedz±, orientuj± siê w "bilansie" dobra i z³a, którzy maj± choæ trochê otwarty umys³, skorzystaj± z tego. (Nie ka¿dy grzyb jest jadalny, trzeba wiedzieæ, który jest dobry, a który z³y)

Czyli razem: "p³acz±cy, wodny grzyb" - zwrócenie uwagi na z³o przez wszystkich ludzi na Ziemi, moment prze³omowy; otwarcie ludzi na mi³o¶æ i dobro, poprzez skrajne przedstawienie bólu jaki jest na Ziemi.

Oczywi¶cie to tylko moja interpretacja. U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #79 : Kwiecieñ 03, 2011, 13:00:43 »

Witaj >mmt<.
Wzmianka o grzybie ma miejsce równie¿ w kontek¶cie wnêtrza Ziemi, jej oczyszczania siê, czyli mo¿e to byæ jakie¶ naturalne zjawisko, by nie powiedzieæ kataklizm.

mmt
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Kwiecieñ 03, 2011, 14:03:09 »

Witam. U¶miech
Ziemia powinna zostaæ oczyszczona, ale po co od razu kataklizm?
Rzeczywi¶cie grzyb mo¿e oznaczaæ co¶ naturalnego, co powstanie z odpadów pozostawionych/zrobionych przez ludzi.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #81 : Kwiecieñ 03, 2011, 14:15:42 »

kataklizmy regionalne zdarzaj± siê w³a¶ciwie co trochê ,a wojny trwaj± ca³y czas w ró¿nych miejscach na ziemi w zasadzie nieprzerwanie. Tak wiêc chodzi tylko o skalê, a nie o to czy siê co¶ takiego wydarza/y.
Po co kataklizm, ano dlatego ¿e jak widaæ nic innego nie mo¿e zmieniæ ju¿ tej chorej cywilizacji.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
mmt
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Kwiecieñ 03, 2011, 16:53:26 »

Wed³ug mnie jest co¶ co mo¿e pomóc naszej cywilizacji.
Ludzie potrzebuj± kogo¶, godnego na¶ladowania. Kogo¶, kto poka¿e w³a¶ciw± drogê wszystkim innym.

Najgorsze jest to, ¿e tak± osobê trudno znale¼æ. To tylko cz±stka trudu, bo trzeba jeszcze j± pokazaæ wszystkim innym, w taki sposób, by zobaczyli, ¿e warto siê od niej uczyæ.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Kwiecieñ 03, 2011, 19:17:35 »

mmt ale chyba nie chcesz mi powiedzieæ ¿e ma byæ to Enki? Bo siê na prawdê za³amiê jaka jest ludzka naiwno¶æ... My jako ludzie wiemy jak ¿yæ tylko finansi¶ci i elity dbaj± o to aby¶my tego nie robili...
mmt
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Kwiecieñ 04, 2011, 15:34:13 »

Ja tego nie powiedzia³em Sventer. U¶miech
En-ki, Samuel nie jest osob±, lecz duchem/energi±/bo¿kiem. Chodzi³o mi bardziej o kogo¶ pokroju Jana Paw³a drugiego.

En-ki mówi wiele rzeczy, tak szczerze to zanim wpad³em na projekt cheops, sam odkry³em kilka faktów, o których pó¼niej przeczyta³em w sesjach. Najgorsze u mnie jest to, ¿e mimo i¿ to wiem, nadal bojê siê zaufaæ we wszystko co mówi 100%.

Przecie¿ mo¿e tak byæ, ¿e mówi prawdê w ka¿dej sprawie, oprócz zasady dzia³ania urz±dzenia w Gizie. Choæ ostatnio zaczynam wierzyæ w prawdziwo¶æ tego co przekazuje o owym urz±dzeniu.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 04, 2011, 15:34:43 wys³ane przez mmt » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #85 : Kwiecieñ 04, 2011, 16:29:24 »

Przecie¿ mo¿e tak byæ, ¿e mówi prawdê w ka¿dej sprawie

z naciskiem na mo¿e

pozdr Mrugniêcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Kwiecieñ 04, 2011, 17:09:20 »

Wed³ug mnie jest co¶ co mo¿e pomóc naszej cywilizacji.
Ludzie potrzebuj± kogo¶, godnego na¶ladowania. Kogo¶, kto poka¿e w³a¶ciw± drogê wszystkim innym.

Najgorsze jest to, ¿e tak± osobê trudno znale¼æ. To tylko cz±stka trudu, bo trzeba jeszcze j± pokazaæ wszystkim innym, w taki sposób, by zobaczyli, ¿e warto siê od niej uczyæ.
Tak± osob± stanie siê ka¿dy. To przemiana od wewn±trz.
Na skutek jakiego¶ wydarzenia  o zasiêgu globalnym .
Na przyk³ad ..."p³acz±cy, wodny grzyb"
Mo¿e to w³a¶nie siê ju¿ dzieje. Wszak Japoñczycy zamierzaj± wylaæ zawarto¶æ reaktora do morza -czyli w³a¶ciwie do oceanu. Ska¿± tym samym ca³kiem sporo wodnego ¿ycia . Nie s±dzê, by to siê rozcieñczy³o bez ¿adnych konsekwencji. Bêdzie sporo p³aczu z tym  "wodnym grzybem". Grzybem atomowym ...
mmt
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Kwiecieñ 05, 2011, 18:10:50 »

Tak± osob± stanie siê ka¿dy. To przemiana od wewn±trz.

Mam tak± nadziejê.
orion250
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Kwiecieñ 09, 2011, 13:46:29 »

Cyt.Sesja 09 z AD

ANDRZEJ:
Tak, czy sytuacja w Libii jest jakim¶ zagro¿eniem dla ¶wiata?

SAMUEL:
Tak, tam powstanie… stamt±d w³a¶ciwie wyjdzie p³acz±cy, wodny grzyb. Dajê sze¶æ miesiêcy, ale tak musi byæ Andrzeju. Wy mo¿ecie wysy³aæ mi³o¶æ i ¶wiat³o, ale przykro mi – cz³owiek cz³owiekowi sam robi tak± krzywdê. S³ucham.

Wydaje mi siê, ¿e to chodzi o bombê wodorow±.

p³acz±cy- reakcja ludzko¶ci po wybuchu
wodny - woda, H2O, wodór, synteza j±drowa, bomba
grzyb - chmura w kszta³cie ogromnego grzyba,  efekt wybuchu bomby atomowej

Gdy Andrzej wspomnia³ o Libii, to tak mi siê jako¶ skojarzenia pouk³ada³y.

mmt
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Kwiecieñ 09, 2011, 21:35:52 »

Zaraz po wspomnieniu o grzybie, Samuel mówi co¶ w rodzaju (nie mam jak tego skopiowaæ Mrugniêcie ) 'wy jeste¶cie na tyle m±drymi duszami, ze rozumiecie to tak jak ja chce'. Wed³ug mnie to mówi samo za siebie, ¿e tym grzybem nie bêdzie bomba atomowa. Mrugniêcie
aster
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Kwiecieñ 12, 2011, 20:19:29 »

chyba ca³y czas jest mowa o otwartych sercach a nie umys³ach , przecie¿ nawet ten Samuel mówi o energii serca a nie umys³u - Kiara
no ale je¿eli kto¶ pracuje wy³±cznie umys³em , to nie potrafi zrozumieæ czym jest otwarte serce - Kiara)
Warto bardzo uwa¿nie przeczytaæ t± sesjê ¿eby zrozumieæ i¿ nigdy nie chodzi³o o wykopanie ¿adnej mumii by³a to ¶ciema jak wiele innych.
Chodzi o energiê , któr± wygeneruj± swoimi sercami te "trzy osoby" , które ludzie projektu maj± dopiero odszukaæ. Czyli nie s± i nie by³y po³±czone do tej pory z projektem.

Kiara ,przeczyta³am Twoj± analizê sesji, Twoja interpretacja ma sens,jednak dodam co¶ o siebie.

1.Przede wszystkim jako¶ nadal w skryto¶ci duszy wierzê,¿e ca³y projekt jest sensowny,pomimo niespójno¶ci.
Mam bowiem nadziejê,¿e od pocz±tku ten projekt mia³ byæ przede wszystkim PROJEKTEM DUCHOWYM.
Czyli równoleg³e dzia³ania w przestrzeni materialnej (bardziej spektakularne ,g³o¶ne),jak i duchowej(w ciszy).
Niewykluczone,¿e gdyby by³ od razu nazwany tylko  projektem duchowym nie osiagn±³by takiego zainteresowania i co najwy¿ej nasze "jaskó³ki "mog³yby sobie za odpowiedni± ³apówk± pomedytowaæ w spokoju(bez t³umu turystów) w Wielkiej Piramidzie.Do tej pory liczne grupy ezoteryczne z ca³ego ¶wiata tak  to robi³y.W zwi±zku z tym,¿e rozpali³a siê wyobra¼nia marzycieli o  zdobyciu artefaktów ,oraz zdobyciu s³awy i zaszczytów zwi±zanych z misj± ratownia ludzko¶ci, mog³o siê wiele zadzia³aæ na plaszczy¼nie materialnej.Mogli poruszyæ wielu ludzi i wiele instytucji .Przy okazji ujawni³y sie ludzkie egoistyczne cele,zaczê³y siê k³ótnie,przepychanki,fochy ,wzjemne ataki i pomówienia.
2,Nie ubolewaj Kiaro ani nad Lucyn± (piszê przez per ty,bo to moja znajoma) ,ani te¿ nad p.Ani±.
Obydwie Panie s± doros³ymi osobami i nikt nie zmusza³ je aby oddawa³y swe cia³o i umys³ we w³adanie innym energiom,to s± ich  wybory.
3.Energia serca jest wa¿na i potrzebna,ona transformuje ,ale bez ¶wiadomo¶ci ,bez ¶wiadomego umys³u,te¿ raczej nie mo¿e sie tutaj nic zadzia³aæ,¿adna transformacja.
4. Kiaro ,energia mojego serca mówi mi te¿,aby daæ przestrzeñ i prawo do przejawiania siê dla ka¿dej istoty we Wszech¶wiecie stworzonej przez Boga. Ka¿dy ma swój czas ,ka¿dy ma swoje prawo do zmiany ,we w³a¶ciwyn dla siebie zakresie. Prawa wszechswiata s± dla wszystkich jednakowe.Je¿eli kto¶ siê do nich nie stosuje,lub je ³amie ,to wszech¶wiat mu odpowiada.Nie ma te¿ naczenia ,czy jest to pojedynczy cz³owiek ,ca³e narody ,czy grupy energii.My zatem nie musimy dodatkowo uruchamiaæ misji nawracania kogokolwiek,na jedyn± s³uszn± drogê.Ka¿dy ma woln± wolê i prawo wyboru.   
Constantin
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Kwiecieñ 13, 2011, 23:35:51 »

EN-KI:
Witajcie, witajcie moje jaskó³ki. Przerywam to moje urlopowanie, bo taka potrzeba czasu nast±pi³a. Cieszê siê, cieszê siê, ¿e mogê chocia¿ chwilê tutaj byæ z wami. I tak na wstêpie dziêkujê, dziêkujê za pamiêæ jakie kwiaty lubiê, bo w³a¶nie te lilie, pamiêtali¶cie, dziêkujê. A teraz chcia³bym poruszyæ sprawê bardzo istotn±, która mnie dotyka. Oto - g³o¶nym echem to ju¿ siê rozchodzi - sprawa polskiej fundacji i nowego medium, które to teraz przekazy ma. Najpierw wyja¶niê na czym ca³a sztuka polega, a potem powiem co¶, co na pewno dotrze do waszych umys³ów i sumienia. Otó¿ Anna – Izyda, nowe medium polskiej fundacji. I teraz ju¿ zaczynamy. Prawd± jest kiedy mówi³em, bêdziecie poddawani próbie - wszyscy, bez wyj±tku do koñca. Prawd± jest, ¿e anio³ Anny, która tak¿e nazwa³a siê Izyd±, czyli jej anio³ otrzyma³ zezwolenie, bo tak to mogê okre¶liæ. W³a¶nie nie tylko ten anio³, ale inne anio³y te¿ dosta³y pozwolenie u¿ycia mojego imienia i wystêpowania pod moim imieniem. I tak siê te¿ dzieje, czyli anio³ Anna – Izyda, wystêpuje jako ja, i niby to przekazy s± moje. No có¿, uwa¿ny czytelnik, kiedy czyta przekazy Anny i moje - zachodzi pewna rozbie¿no¶æ w s³owach. I tak te¿ jest w tym przypadku. Próbie poddawane s± nie tylko fundacje, bo od fundacji te¿, g³ównie trzech fundacji - polskiej, amerykañskiej, niemieckiej - wymagane by³o, ¿eby byæ wzorem do na¶ladowania dla innych organizacji, ludzi. To g³ównie te trzy fundacje mia³y byæ filarem dla ludzi, filarem z których bierze siê przyk³ad, bo tego w³a¶nie od was oczekiwali¶my - nie tylko ja. Wiêc - nak³adane s± próby lojalno¶ci, pos³uszeñstwa i zaufania. To, co siê wydarzy³o w fundacji polskiej okre¶li³bym mianem próby. I teraz jeszcze co¶ wyja¶niê. Organizacji Misji Ratowania Ziemi powsta³o du¿o, bardzo du¿o, i wszystkie mówi± o mi³o¶ci, o tym, ¿e ratuj± Ziemiê. A ile w tym jest prawdy, a ile w tym jest w³asnego, takiego ziemskiego ego? Tak ego! Mówi³em prawie od pocz±tku, ¿e zw³aszcza trzy fundacje, które wziê³y na siebie odpowiedzialno¶æ prowadzenia Misji do koñca, teraz kiedy ju¿ jest fina³ - prawie fina³ - zaczyna siê bieg. Bieg – "Kto Pierwszy", kto stanie na piedestale i okrzyknie siê zbawicielem, wybawc± Ziemi!? No wiêc, teraz s³owa te skierujê nie tylko do tych trzech fundacji, bo by³oby to krzywdz±ce, ale do wszystkich tych, którzy dzisiaj mówi± – to my ratujemy Ziemiê, to my jeste¶my najlepsi!!! Bo tak siê s³yszy. Tych anio³ów dzisiaj, co na Ziemi dzia³a daj±c podszepty - tego jeszcze nie by³o. Teraz jest. I teraz konkretnie, bo g³ównie to chcê powiedzieæ, niech bêdzie to mocne co powiem, ale czas najwy¿szy, ¿eby¶cie u¶wiadomili sobie powagê sytuacji. Otó¿, nad wszystkimi organizacjami s± ustawione sita. Wiecie jak wygl±da sito do przesiewania.... I do tego sita wpadaj± k³osy, bo ziarno ju¿ jest dojrza³e. Kiedy sito siê zape³ni, zacznie siê potrz±sanie. Oczka wcale nie s± du¿e, na tyle tylko, ¿eby przelecia³o ziarno - plewy zostan±. Naszym marzeniem by³oby, ¿eby ca³e ziarno zosta³o przesiane, co by nikt nie zosta³ pomiêdzy tymi plewami. Wiêc, je¶li to sobie u¶wiadomicie, co zosta³o ju¿ uczynione, czyli roz³o¿one sita nad wami.... Nie wymagamy od ludzi nie¶wiadomych, bo na takich bêdziemy patrzeæ innym okiem - ale ci, którzy od wielu lat zapewniali o wierno¶ci, moralno¶ci, pos³uszeñstwie i ratowaniu Ziemi dzisiaj daj± siê chwyciæ na taki, jak wy to mówicie, na taki niedorzeczny blef!? Wystarczy³o podsun±æ anio³a, który mówi: jestem En-Ki, jestem Samuel i ju¿ ¶wiat jest poruszony.... Jakie¿ to wybitne medium siê pojawi³o?! I gdyby nie to zamieszanie, obserwowa³bym was z ukrycia, mówiê was, bo s³owa moje dotycz± was wszystkich... I ci co bêd± potem czytaæ w internecie te¿.... Wiêc, je¶li kto ma rozum, niech zacznie my¶leæ! I pamiêtajcie o tym co powiedzia³em... SITO. I je¶li nadmuchacie swoje ego, w ¿aden sposób przez te sita siê nie przeci¶niecie, bo Ziemia, Ziemia musi byæ usiana ziarnem, a nie plewami. Je¶li bêdzie jeszcze pytanie pod moim adresem, to ju¿ w moim imieniu odpowie syn mój. Ja zostanê - bo mi³o mi tutaj byæ razem z wami, ale ju¿ siê nie odezwê. Teraz zosta³em przymuszony do tego, ¿eby wyja¶niæ, wyja¶niæ t± sprawê medium, nowego medium z Polski. Teraz ju¿ oddajê g³os mojemu synowi. Dziêkujê.

Fragment sesji 112.
Lucyna siê wkurzy³a:D
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Kwiecieñ 13, 2011, 23:52:34 »

Proponujê tytu³ na "now±" ods³onê pch:
1. umar³ król... niech ¿yje król
vel
2. Imperium kontratakuje

"próbowa³em was" - to chyba ju¿ ostatnia drgawka... po¶miertna...
Swoj± drog± jestem ciekaw jaki aktualnie jest "rozk³ad si³" w pch czy oficjalnie F D¦. Czy dawna ekipa z £obos zosta³a odsuniêta, czy te¿ tylko £obos rzucili na po¿arcie aby sami mogli jeszcze podzier¿yæ stery.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Kwiecieñ 16, 2011, 09:19:33 »

Witam Wszystkich.U¶miech
Rzadko co¶ piszê, a je¶li piszê to jest to dla mnie bardzo istotne.
O meritum sprawy wkrótce...cdn.( ¶niadanko.U¶miech)
Ok ju¿ po ¶niadanku.U¶miech
Wiêc tak.
Odbieram to jak przekaz.
Ma on miejsce w Szczecinie.
Widzê w pewnym momencie pikiel widnokrêgu, który siê okazuje jako wielk± falê, porywa mnie ona na wcze¶niej zwiniêtym kocu,
rozgl±dam siê a obok patrzê siostra i szwagier z dzieæmi obok mnie p³yn± jako¶ zabezpieczeni.
P³yniemy tak ze Zdroji, a¿ do D±bia, tam fala traci impet i pozostawia nas przy ¿yciu, jest pe³no ludzi ocalonych.
Ludzie w pop³ochu kombinuj± ¿ywno¶æ, niektórzy siê modl±, a niektórzy szukaj± porz±dnego lokum.
W ka¿dym pomieszczeniu pe³no ludzi.
Ja przechodzê ulic±, po jakim¶ czasie zaczyna siê ostra wichura, uciekam w ostatniej chwili, bo id± przede mn± ze 3 tr±by powietrzne.
Chowam siê w jakim¶ zakamarku, podczas odpustu tr±b, wychodzê siê rozejrzeæ.
Tam widzê porywanych ludzi w powietrze przez uprzednie tr±by, i po ustaniu, opadaj±ce ³omoty poszczególnych cia³, ludzie spadali jak ulêga³ki, znad wie¿owców.
Widok koszmarny, szukam schronienia przemieszczaj±c siê miêdzy silnymi powiewami, l±duje jaki¶ go¶ciu, i zaprasza mnie do jakiego¶ ultraligh'tu.
W koñcu siê decydujê wsi±¶æ, bo mo¿e to lepsze rozwi±zanie, ni¿ zgin±æ na ulicy, porwanym przez szalej±c± jedn± z Tr±b powietrznych....
Potem siê budzê patrzê na zegarek jest 04:50. Ponoæ o tej porze maj± miejsca sny prorocze.

Kiedy¶ te¿ mia³em wizjê wysokiej wody, porywaj±cej wszystko.
Nawi±zujê tu do tej "grzybnej" powiastki EN-KIego, z sesji 9.

oraz Oriona250
"p³acz±cy- reakcja ludzko¶ci po wybuchu
wodny - woda, H2O, wodór, synteza j±drowa, bomba
grzyb - chmura w kszta³cie ogromnego grzyba,  efekt wybuchu bomby atomowej" - b±d¼ te¿ anomalii tsunami na morzu ¦ródziemnym.

Pozdrawiam serdecznie. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 16, 2011, 10:48:09 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #94 : Kwiecieñ 16, 2011, 10:52:39 »

witaj ch³opie Mrugniêcie
gdzie by³e¶, jak cie nie by³o Du¿y u¶miech

no ciekawe, ciekawe,-
jak mam byæ szczery- to mieszkaj±c na wybrze¿u pomy¶la³ bym o tratwie ratunkowej- takiej jak na statkach maj±, bo opcja "tsunami" na wybrze¿ach ca³ego ¶wiata jest bardzo prawdopodobna w niedalekiej przysz³o¶ci.

pozdr. i jak co¶ ³ap siê porz±dnego drzewa Mrugniêcie

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #95 : Kwiecieñ 17, 2011, 20:39:15 »

posty dotycz±ce wypadku >komandosa< i jego wyja¶nienia przenios³em do nowego w±tku: Nasze "przygody"

songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #96 : Kwiecieñ 19, 2011, 14:27:20 »

sesja nr 09

"SAMUEL:
Ja wiem kochana. Chcia³em tylko zwróciæ uwagê, ¿e jest du¿o ludzi zagro¿onych i wierzcie mi. Bêdzie jeszcze p³acz, lament, z³o¶æ i do ludzi… i do Boga. A nie t± energi± powinni¶cie pracowaæ, ale tak Andrzeju, musi byæ dla oczyszczania Planety. I wtedy ludzie… wrzesieñ… pa¼dziernik… sami bêd± wo³aæ i prosiæ was, ¿eby¶cie ju¿ uruchomili t± Wielk± Piramidê. Taka jest kolej, ale ten p³acz±cy, wodny grzyb bêdzie ju¿ zakoñczeniem oczyszczania Ziemi. S³ucham.

KRYSTYNA:
Czy „p³acz±cym wodnym grzybem“ nazywasz wybuch elektrowni atomowych?

SAMUEL:
Poczekajcie – to jest nastêpny znak, ale to ju¿ ostatni znak z tych „mocniejszych“. Wy jeste¶cie na tyle m±drymi duszami, ¿e odbieracie i rozumiecie to trochê inaczej, tak jak ja chcê, aby¶cie to rozumieli. Propagujcie to dalej i piszcie to na stronie. Nie chowajcie akurat tego dla siebie. Od wrze¶nia… pa¼dziernika, gdy kryszta³owa piramidka bêdzie ju¿ w Egipcie – mocno chroniona – zgadza siê Danusiu?"

.. to a propos "wodnego grzyba" reszta na stronie projektu.

zuza
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Kwiecieñ 29, 2011, 16:40:09 »

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2346

ten tekst skojarzy³ mi siê z "p³acz±cym wodnym grzybem"...
Mo¿e co¶ w tym jest?
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #98 : Kwiecieñ 29, 2011, 18:13:30 »

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2346

ten tekst skojarzy³ mi siê z "p³acz±cym wodnym grzybem"...
Mo¿e co¶ w tym jest?

strefa Schengen to wspania³a sprawa dla obywateli UE, ale te¿ doskon³e u³atwienie przemieszczania siê dla potencjalnych zamachowców,-
no niestety "ka¿dy kij ma dwa koñce"..

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #99 : Kwiecieñ 29, 2011, 21:57:16 »

Przepowiednia  Islrmayera

http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=44&sectionId=78&cmd=
Czy tu ,aby nie,jest potwierdzenie teorii " p³acz±cego grzyba " Co¶

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: