Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 01:49:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą  (Przeczytany 138339 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #125 : Sierpień 19, 2011, 12:37:10 »

KrysztaÂł sÂłuÂży do zapisywania w nim , deponowania w nim energii!
Ale.... nigdy nie ma i nie miaÂł wiĂŞkszej energii niÂż energia tworzona bezpoÂśrednio przez(...)
..nie tyle "serca", co Ludzi, jako ca³oœÌ, poniewaz kryszta³ nie ogranicza sensytywnosci jedynie do czakry serca.
Natura krysztaÂłu pozwala pamietac energiĂŞ czÂłowieka, ktĂłry miaÂł z nim kontakt- z wiecej niÂż jednego poziomu.
TĂŞ indywidualna teÂż.

Ciekawe zjawisko obserwowalem na materiale krysztaÂłowych czaszek. (lub ich kopii).. otĂłz poziom energii byÂła tam "zaniÂżany"
poprzez ich kontakt z  ludzmi naiwnymi, o niskim poziomie energii wÂłasnej.
W praktyce cz³owiek o wysokim poziomie energii odczuwa³ utratê energii ³aczac siê z czaszkami (w istocie ³¹czy³ siê ze stadkiem pobo¿no¿yczeniowców roszczenio-cudowych),
i poprzez transfer via krysztaÂł ..tworzyÂła siĂŞ energia usrednienia
..efekt 'podÂłaczania' bytĂłw o wÂąskim zakresie zdolnoÂści transformacji energii.
To skutki krĂłtkoterminowe, chwilowe.

Ludzie pod W.P. bĂŞdÂą "przeciĂŞtnym " ludÂźmi ( w sensie potencjaÂłu energetycznego) , w zdarzeniach zbiorowych zawsze poziom energii obniÂżany jest do mocy najniÂższej wibracji, a nie podnoszony do najwyÂższej. Nie moÂżna wiĂŞc korzystaĂŚ z energii kogoÂś z wysokÂą wibracjom osobistÂą.
To o co chodzi?

Jest takÂże innego rodzaju zjawisko (dÂługoterminowe)..
Energia indywidualna rĂłwniez moÂże zostac zdeponowana - choc  masowa energia o mniejszej czĂŞstotliwosci nie moÂże wejsĂŚ w rezonans z tymi potencjaÂłami. WiĂŞc nie moÂże z natury rzeczy stac siĂŞ jej odbiorca bezposrednim.
to zapis jakby równoleg³y - choc zaszyty w tym samym obiekcie (co jest wyjaœnieniem zjawiska pozornej utraty energii w dolnych rejestrach .. g³ównie cia³a fizycznego {³¹czenie z obiektem- nie z zawartoœci¹ ..g³ównie materialiœci} tak¿e eterycznego.. oraz w mniejszym stopniu astralnego{emocjonaliœci Mrugniêcie})

Moim zdaniem osoby rozwiniĂŞte na tych poziomach zostanÂą krĂłtkotrwale przeeksploatowane a statystyczni z metra ciĂŞci pasazerowie zamieszkujÂący ziemie tam wÂłasnie wykazÂą najwiĂŞksze utraty, ktĂłre automatycznie uzupeÂłniÂą ta drogÂą (o ile dotyczy ich program aktualizacji, ktĂłrego "warunki brzegowe" okreÂśliÂły sie juÂż dawno na subtelniejszych ciaÂłach).

ÂŻadna z biorÂących udziaÂł g³ównych postaci nie posiada odpowiedniego potencjaÂłu energetycznego  , i przygotowanego ciaÂła fizycznego do przepÂływu tak wysokiej wibracji.
A gdzie mozna poznaĂŚ listĂŞ tych postaci?

Piramidka nie jest zÂłozeniem dwuch czworoscianĂłw.
Jest forma zbudoana na syntezie dwĂłch piecioscianĂłw (jak piramidy). 5
Finalnie jest to 18 scian - jak widzĂŞ.

Ochronê doskona³¹ tworz¹ ludzkie serca po³¹czone energetycznie ( strumieniem energetycznym z z kryszta³em j¹dra ziemi i sercem Zaœwiatów - Gwiazd¹ Matkom.
Nie jest to doskonaÂła ochrona. Z pewnosciÂą jest to okreslony system pomp..
Co miaÂłby pompowaĂŚ.. skad.. i dokad.. 
MrugniĂŞcie

ZastanawiaÂło mnie dlaczego ten krysztaÂł skÂłada siĂŞ z dwĂłch czĂŞÂści , skoro oryginalnie powinien byĂŚ caÂłoÂściÂą?
Ja widze ca³oœÌ - jedn¹ czêœÌ.
Jesli oko wyodrêbnia i porzadkuje w/g znanych sobie form.. to w³asciwoœÌ tego¿ oka posiadacza.
jest to umyœlne rozdzielenie w celu nie po³¹czenia siê tych dwóch energii , dziêki temu po³¹czeniu uzyskuj¹ce olbrzymi¹ moc.
Nie dajĂŞ wiary w opcjĂŞ "izolatora".. bo to bezsensu.

Ten KrysztaÂł budzi we mnie pozytywne odczucia.
Forma jest dosrodkowa i scalajaca.. tj. utrzymujaca przeciwstawne siÂły w balansujacej rĂłwnowadze.
Jest niematematyczna i  nacechowana rĂŞczna niedokÂładnosciÂą.

Natomisat caÂła operacja rodzi u mnie raczej ambiwalentne odczucia... inie ma wpÂływu na szeroki zakres zjawisk planetarnych,
choĂŚ ma wpÂływ na losy okreslonych osĂłb.

..Czyli nie zmodyfikuje tego - co siĂŞ stanie.
Zmodyfikuje to, jak siĂŞ stanie w poszczegĂłlnych przestrzeniach lokalnych.

« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2011, 13:03:20 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #126 : Sierpień 19, 2011, 14:03:38 »

Energia czakry serca ma najwiĂŞkszy potencjaÂł mocy i to ona tworzy zapis.
CaÂła bryÂła jest po Âśrodku przeciĂŞta i skÂłada siĂŞ z dwĂłch czĂŞÂści ( bynajmniej tak jest widoczne na zdjĂŞciu) , dwie czĂŞÂści scalone podstawami.

KaÂżdy ma swoja wiedzĂŞ i ocenĂŞ robi wedle niej i niech tak pozostanie.
Zabawa ta nie odegra Âżadnej roli , tak naprawdĂŞ ale bĂŞdzie usiÂłowaÂła siĂŞ pod³¹czyĂŚ pod inne zjawisko  w tym samym czasie i przypisaĂŚ sobie splendory.

Wszystko mo¿na zapisaÌ ro¿nymi zapisami w tym samym miejscu i odczytaÌ ró¿nymi czytnikami.
Nie moÂżna tylko zgromadziĂŚ potencjaÂłu energetycznego wysokiego ( powiedzmy jednej osoby) gdy bierze udziaÂł kilka i Âśrednia jest  duÂżo niÂższa obniÂżana do najniÂższego uczestnika.Bowiem w trakcie takich zbiorĂłwek splatajÂą siĂŞ ze sobÂą pola energetyczne wszystkich biorÂących w nich  osĂłb ze sobÂą , tworzÂąc ÂśredniÂą do najniÂższego wibracyjnie.

Lista g³ównych aktorów jest w poprzednich sesjach.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2011, 20:48:26 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #127 : Sierpień 26, 2011, 13:53:47 »

DostĂŞpna jest juÂż sesja 16 z A.D., ktĂłra odbyÂła siĂŞ 12 sie br. w Wa-wie.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Symeon
Gość
« Odpowiedz #128 : Sierpień 26, 2011, 22:11:37 »

Witam po dÂłuÂższej, prawie dwuletniej nieobecnoÂści.

MyÂślaÂłem, Âże projekt juÂż upadÂł, ale widzĂŞ, Âże nadal siĂŞ Âłudzicie i wierzycie faÂłszywym prorokom. Moim zdaniem nawet jeÂśli faktycznie sÂą to przesÂłania od jakiejÂś istoty duchowej, to nie jest to dobra istota. Jest duÂżo tzw. objawieĂą, ale tylko nieliczne okazujÂą siĂŞ przesÂłaniami z nieba. W Biblii sÂą fragmenty ostrzegajÂące przed faÂłszywymi przekazami, np.
"NadziwiÌ siê nie mogê, ¿e od Tego, który was ³ask¹ Chrystusa powo³a³, tak szybko chcecie przejœÌ4 do innej Ewangelii. 7 Innej jednak Ewangelii nie ma: s¹ tylko jacyœ ludzie, którzy siej¹ wœród was zamêt i którzy chcieliby przekrêciÌ Ewangeliê Chrystusow¹. 8 Ale gdybyœmy nawet my lub anio³ z nieba g³osi³ wam Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ wam g³osiliœmy - niech bêdzie przeklêty! 9 Ju¿ to przedtem powiedzieliœmy, a teraz jeszcze mówiê: Gdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ [od nas] otrzymaliœcie - niech bêdzie przeklêty!"
(Gal 1,6-8)
east
Gość
« Odpowiedz #129 : Sierpień 26, 2011, 22:29:57 »

@Symeon
Gdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ [od nas] otrzymaliœcie - niech bêdzie przeklêty!"
Ciekawe, ¿e Koœció³ popiera takie herezje. Na prawdê przeklinacie to co Wam nie pasuje ? Co na to Jezus ? Mrugniêcie
Symeon
Gość
« Odpowiedz #130 : Sierpień 28, 2011, 01:01:13 »

@Symeon
Gdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ [od nas] otrzymaliœcie - niech bêdzie przeklêty!"
Ciekawe, ¿e Koœció³ popiera takie herezje. Na prawdê przeklinacie to co Wam nie pasuje ? Co na to Jezus ? Mrugniêcie

Tu chodzi o demaskowanie fa³szywych objawieù. Podobno jest wiele objawieù, w których z³y dych próbuje kogoœ oszukaÌ i udaje np. Matkê Bosk¹, Jezusa lub jakiegoœ œwiêtego, bardzo ³adnie mówi, wszystko ³adnie piêknie, wydawa³oby siê, ¿e wszystko zgadza siê z Bibli¹, a jednak gdzieœ miêdzy wierszami ten z³y duch próbuje przemyciÌ z³o. Wtedy zaczyna siê np. namawianie do niepos³uszeùstwa wobec biskupów, bo to niby oni s¹ Ÿli a osoba widz¹ca (otrzymuj¹ca przekazy) postêpuje dobrze sprzeciwiaj¹c siê im. Podobno œw. Ignacy Loyola, za³o¿yciel zakonu Jezuitów, mówi³, ¿e tylko 1 na 10 objawieù pochodzi z nieba (oczywiœcie nie nale¿y traktowaÌ tego dos³ownie, chodzi o pokazanie jak du¿a czêœÌ nie pochodzi z nieba). Dlatego Koœció³ bardzo ostro¿nie podchodzi do wszelkich objawieù i dopiero gdy ponad wszelk¹ w¹tpliwoœÌ mo¿na orzec, ¿e to rzeczywiœcie przes³anie z nieba, to uznaje siê to oficjalnie za zjawisko nadprzyrodzone - de supernaturalitate. Podobno zanegowano kiedyœ rzekome objawienia w Garabandal, teraz popularne jest Medjugorie i w tym przypadku od d³u¿szego czasu s¹ w¹tpliwoœci czy naprawdê Matka Boska siê tam objawia. Jest jeszcze ksi¹dz Natanek, który zosta³ suspendowany m.in. za niepos³uszeùstwo wobec prze³o¿onych, co ciekawe ów duchowny powo³ywa³ siê na niejak¹ Mieczys³awê Kordas, której rzekomo objawia siê Jezus, który podobno nawet pochwali³ ksiêdza Natanka, skrytykowa³ zaœ kardyna³a Dziwisza, ale est jeszcze ciekawiej, bo podobno sam ksi¹dz Natanek otrzyma³ przekaz od Jezusa, ¿e postêpuje dobrze. Tak wiêc sami widzicie, ze trzeba uwa¿aÌ.
east
Gość
« Odpowiedz #131 : Sierpień 28, 2011, 09:17:30 »

Czyli ks. Natanek uwaÂża iÂż diabeÂł tkwi w hierarchii koÂścielnej ?
Jezus pojawia siĂŞ Natankowi i nastawia go przeciw Dziwiszowi ? DÂżisas co za megalomania w tym KoÂściele, Âże wykorzystujÂą samego Jezusa do wewnĂŞtrznych rozgrywek. I to publicznie. Mamy igrzyska UÂśmiech

Tym sposobem to sam siĂŞ ten KoÂśció³ wykoĂączy, bo przyczyna leÂży w nim samym.
Koœció³ uwa¿a siebie za nieomylny, bo natchniony, œwiêty itd. co daje mu prawo do orzekania co jest cudem , objawieniem , a co nie. I w tym tkwi pu³apka, w któr¹ Koœció³ wszed³ z w³asnej woli ju¿ dawno temu. Pu³apka ta polega na niemo¿liwoœci zakwestionowania w³asnej nieomylnoœci. Nawet, gdyby objawi³ siê Jezus i zanegowa³ tê nieomylnoœÌ Koœció³ spali³by go na stosie za herezjê. Nie mia³by innego wyjœcia.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #132 : Sierpień 28, 2011, 09:22:31 »

wszystkie imperia upadaÂły, a KK- to teÂż takie swoiste imperium, i pewnie ma juÂż rekord Guinessa w dÂł. instnienia,-
i juÂż nikt go nie pobije..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #133 : Sierpień 28, 2011, 09:50:31 »

songo , religioznawcÂą nie jestem, ale wydaje mi siĂŞ, Âże nie takie tuzy upadaÂły.
A co do d³ugoœci istnienia to hinduizm wci¹¿ na czele peletonu ....
Uczeni historycy przyjmujÂą, Âże hymny Rigwedy powstaÂły w okresie od X–XIII wieku przed Chr., tzn. okoÂło trzy i pó³ tysiÂąca lat temu.
http://kazwid.w.interia.pl/
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #134 : Sierpień 28, 2011, 09:57:13 »

tu masz racjĂŞ oczywiÂście east, z tym Âże chodzi o szczegĂłlny przypadek- wÂłaÂściwie bez porĂłwnania kiedyÂś i teraz,-
to przecie¿ religia/wyznanie, paùstwo-Vatykan, i przeró¿ne organizacje dzia³aj¹ce pod jednym sztandarem.
Hinduizn czy nawet Buddyzm sÂą starsze, nie mĂłwiÂąc o zapomnianych cywilizacjach i ich wyznaniach, ale te formy wyznaĂą nie sÂą tak zinstytucjonalizowane jak KK.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 09:57:23 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #135 : Sierpień 28, 2011, 10:06:21 »

W buddyzmie tybetaùskim wci¹¿ rz¹dzi Dalajlama i to pomimo tego, ¿e siê oficjalnie wycofa³ z tego, rz¹d i tak siê go radzi w ka¿dej sprawie.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #136 : Sierpień 28, 2011, 10:11:47 »

W buddyzmie tybetaùskim wci¹¿ rz¹dzi Dalajlama i to pomimo tego, ¿e siê oficjalnie wycofa³ z tego, rz¹d i tak siê go radzi w ka¿dej sprawie.

oczywiœcie jego haryzma, doœwidczenie i bycie rozpoznawalnym wszêdzie na œwiecie nie pozwala na ca³kowite wy³¹czenie siê z ¿ycia jako duchowy przede wszystkim przywódca swojego narodu,-
narodu bez wÂłasnego paĂąstwa..
to podwĂłjnie nieÂłatwa rola/misja.

PS. przy okazji mo¿na siê zastanawiaÌ- co takiego jest w tybetaùczykach/buddystach, ¿e potê¿ny wielki/¿ó³ty brat siê nawet ich obawia i kiedy tylko mo¿e deprecjonuje..??
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 10:15:27 wysłane przez songo1970 » Zapisane

east
Gość
« Odpowiedz #137 : Sierpień 28, 2011, 21:24:14 »

@songo
PS. przy okazji mo¿na siê zastanawiaÌ- co takiego jest w tybetaùczykach/buddystach, ¿e potê¿ny wielki/¿ó³ty brat siê nawet ich obawia i kiedy tylko mo¿e deprecjonuje..??

Moim zdaniem to wysoki poziom ÂświadomoÂści. Tego siĂŞ bojÂą.
majette
Gość
« Odpowiedz #138 : Wrzesień 22, 2011, 22:25:51 »

no na szczĂŞÂście powoli mijajÂą "ciepÂłe dni" i zero grzyba no chyba ,Âże w lesie ;-)
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #139 : Wrzesień 23, 2011, 20:49:58 »

no na szczĂŞÂście powoli mijajÂą "ciepÂłe dni" i zero grzyba no chyba ,Âże w lesie ;-)

W lesie  tyÂż ni ma JĂŞzyk MrugniĂŞcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #140 : Wrzesień 28, 2011, 08:09:10 »

jest nowa sesja 17
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=637&cmd=
np.
MICHAÂŁ:
 Michale… hmm... ByĂŚ moÂże, Âże juÂż to pytanie zostaÂło kiedyÂś zadane - w jakichÂś sesjach z poprzedniczkÂą jeszcze - byÂło wspomniane imiĂŞ Jahwe. ChciaÂłbym wiedzieĂŚ jaki jest twĂłj zwiÂązek Samuelu z Jahwe?

SAMUEL:
Jahwe… przeogromna, najwiĂŞksza siÂła od ktĂłrej wszyscy i wszystko jest zaleÂżne. Wy nazywacie to ÂŹrĂłdÂłem, UniwersalnÂą MiÂłoÂściÂą, Bogiem. Ja, Samuel, jestem Jemu podporzÂądkowany. SÂłucham.

ramer
Gość
« Odpowiedz #141 : Wrzesień 28, 2011, 10:37:43 »

ANDRZEJ:
Ja jeszcze mam jedno pytanie, potem poproszĂŞ ZuzannĂŞ o pytania. Mianowicie – mamy prawie poÂłowĂŞ wrzeÂśnia. W sierpniu i we wrzeÂśniu miaÂło coÂś siĂŞ zdarzyĂŚ, co miaÂło nam bardzo pomĂłc w organizacji wÂłaÂśnie tej Ceremonii. Z tego co wiem, nic takiego na skalĂŞ ÂświatowÂą siĂŞ nie zdarzyÂło?

SAMUEL:
Czas nie jest rĂłwny Andrzeju. Zgadza siĂŞ, zbliÂża siĂŞ poÂłowa wrzeÂśnia, ale to jeszcze nie jest ostatni dzieĂą wrzeÂśnia. Poczekajcie i porozmawiamy potem ponownie. SÂłucham.

Jeszcze tylko 2 dni i kolejna kompromitacja  DuÂży uÂśmiech
JACK
Gość
« Odpowiedz #142 : Październik 06, 2011, 07:32:48 »

Kolejna sesja  nr 18.
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=639&cmd=
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2011, 07:37:18 wysłane przez JACK » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #143 : Październik 17, 2011, 20:14:01 »

Jest kolejna sesja nr 19.
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=651&cmd=

ZaciekawiÂła mnie w niej porada, sugestia by prosiĂŚ o ochronĂŞ ArchanioÂła MichaÂła.

Temat ten zawsze ignorowaÂłem, ale
niecaÂły tydzieĂą temu ( ze 3-4 dni przed tÂą sesjÂą) mĂłj kolega z pracy nie proszony o nic daÂł mi do poczytania  ksi¹¿kĂŞ o dziaÂłalnoÂści tego wielkiego Ducha emanujÂącego si³¹ i miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą do ludzi.

W samych superlatywach pisze  o Nim  widzÂący nadzmysÂłowo Mistrz wiedzy tajemnej R.Steiner.

Demony z ksi¹¿ki "OstrzeÂżenie z zaÂświatĂłw "  nienawidzÂą go, za to co robi dla ludzi.

DochodzĂŞ do wniosku, Âże siÂłom  nieprzychylnym ludzkoÂści,  nie mogÂła by przejœÌ taka porada przez gardÂło,  co bardzo pozytywnie Âświadczy   za przekazem A. DoliĂąskiej.
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2011, 20:16:11 wysłane przez JACK » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #144 : Październik 17, 2011, 21:22:23 »

Ró¿nie to bywa. Z relacji s³ysza³em jak demon - w celu pozyskania zaufania danej osoby - przedstawi³ siê kobiecie jako jej zmar³y ojciec (w piœmie automatycznym) i w toku "rozmowy" poprosi³ nawet... o zamówienie mszy za jego duszê (móg³ sobie na to pozwoliÌ poniewa¿ ju¿ nieco usidli³ tê kobietê). Kobieta bardzo siê ucieszy³a i po chwili zaproponowa³a aby ju¿ teraz pomodliÌ siê na ró¿aùcu... reakcja by³a natychmiastowa i bardzo wybuchowa - wyzwiska, wulgaryzmy, bluŸnierstwa, nie mog³a zapanowaÌ nad rêk¹...
WedÂług mnie relatywnie czĂŞsto mamy do czynienia z dosyĂŚ niebezpiecznÂą sytuacjÂą - podpinania siĂŞ pod wiarygodne osoby/duchy aby przemyciĂŚ swoje treÂści i wprowadziĂŚ w sidÂła.

Demony podczas egzorcyzmĂłw mĂłwiÂą o Michale pogardliwe "ten MichaÂłek..."
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #145 : Październik 17, 2011, 22:06:47 »

Jack
ZaciekawiÂła mnie w niej porada, sugestia by prosiĂŚ o ochronĂŞ ArchanioÂła MichaÂła.

Nawet nie wiesz jak to dziaÂła Chichot Codziennie proszĂŞ ArchanioÂła MichaÂła o pomoc i ochronĂŞ ,z resztÂą inne AnioÂły teÂż i zawsze mi pomagajÂą.Jednak zdajĂŞ sobie sprawĂŞ Âże pewne zdarzenia muszÂą nastÂąpiĂŚ ,bo takÂą drogĂŞ wybraÂła sobie moja dusza.Wtedy proszĂŞ tylko o opiekĂŞ w trudnych chwilach.Trzeba jednak pamiĂŞtaĂŚ Âżeby zawsze dziĂŞkowaĂŚ z caÂłego serca i duszy ,za pomoc i opiekĂŞ.
 Jak na razie to dziaÂła UÂśmiech
Pozdrawiam serdecznie

KsiĂŞga Koheleta 3,1
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #146 : Październik 17, 2011, 22:33:37 »

Tak siê sk³ada, ¿e i ja ka¿dego poranka przesy³am do mojego Opiekuna "podanie" o ca³odzienn¹ ochronê i to te¿ dzia³a! Mia³em kiedyœ pewne opory, by to robiÌ, ale przekona³ mnie do tego mój przyjaciel z Opola, który twierdzi³, ¿e WIDZI swojego Stró¿a i swobodnie siê z Nim porozumiewa. Nie muszê chyba dodawaÌ, ¿e ów przyjaciel by³ bardzo wtajemniczony "w te sprawy". A ja Mu zaufa³em i dziœ tego nie ¿a³ujê... Uœmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2011, 22:34:42 wysłane przez krzysiek » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #147 : Październik 17, 2011, 22:40:55 »

Ach ! Widzi swojego AnioÂła ? Szok  no to mu zazdroszczĂŞ ,bo ja teÂż bym bardzo chciaÂła

KsiĂŞga Koheleta 3,1
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #148 : Październik 17, 2011, 22:52:21 »

KiedyÂś odwiedziÂł mnie na mojej dziaÂłce. DyskutowaliÂśmy o "tych sprawach" i w pewnym momencie A. oÂświadczyÂł mi wprost:"On stoi tu" - pokazujÂąc mi konkretne miejsce. Nie mam Âżadnych powodĂłw, by mu nie wierzyĂŚ. Wprost przeciwnie - sam doÂświadczyÂłem Jego niesamowitych zdolnoÂści! Niestety od dwĂłch lat kontakt siĂŞ urwaÂł i nie wiem, dlaczego. MuszĂŞ to wkrĂłtce wyjaÂśniĂŚ, bo obcowanie z takimi ludÂźmi to rzecz bezcenna.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #149 : Październik 18, 2011, 02:15:05 »

Wsparcie i ochrona postaci energetycznych na osobistÂą proÂśbĂŞ dziaÂła i to jest pewne na 100%.

Opiekunowie sÂą zmienni zaleÂżne to jest od osobistego poziomu rozwoju duchowego , gdy siĂŞ podnosi pojawia siĂŞ kolejny opiekun o jeszcze wyÂższej wibracji niÂż przedni. DziaÂła to na identycznej zasadzie jak wychowawcy w poszczegĂłlnych klasach szkoÂły.
O porucz opiekuna duchowego Ludzie posiadajÂą zawsze obok siebie  swojego "anioÂła stró¿a" , tzn. swojÂą EnergiĂŞ niewcielonÂą , tora nigdy siĂŞ z nami nie rozstaje.
Warto po pierwsze uruchomiĂŚ z niÂą kontakt i zaufaĂŚ jej wiedzy , bowiem nikt nie wie lepiej od niej co dla nas jest najlepsze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: