PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #125 : Sierpień 19, 2011, 12:37:10 » |
|
Kryszta³ s³u¿y do zapisywania w nim , deponowania w nim energii! Ale.... nigdy nie ma i nie mia³ wiêkszej energii ni¿ energia tworzona bezpoœrednio przez(...) ..nie tyle "serca", co Ludzi, jako ca³oœÌ, poniewaz kryszta³ nie ogranicza sensytywnosci jedynie do czakry serca. Natura kryszta³u pozwala pamietac energiê cz³owieka, który mia³ z nim kontakt- z wiecej ni¿ jednego poziomu. Tê indywidualna te¿. Ciekawe zjawisko obserwowalem na materiale kryszta³owych czaszek. (lub ich kopii).. otóz poziom energii by³a tam "zani¿any" poprzez ich kontakt z ludzmi naiwnymi, o niskim poziomie energii w³asnej. W praktyce cz³owiek o wysokim poziomie energii odczuwa³ utratê energii ³aczac siê z czaszkami (w istocie ³¹czy³ siê ze stadkiem pobo¿no¿yczeniowców roszczenio-cudowych), i poprzez transfer via kryszta³ ..tworzy³a siê energia usrednienia ..efekt 'pod³aczania' bytów o w¹skim zakresie zdolnoœci transformacji energii. To skutki krótkoterminowe, chwilowe. Ludzie pod W.P. bêd¹ "przeciêtnym " ludŸmi ( w sensie potencja³u energetycznego) , w zdarzeniach zbiorowych zawsze poziom energii obni¿any jest do mocy najni¿szej wibracji, a nie podnoszony do najwy¿szej. Nie mo¿na wiêc korzystaÌ z energii kogoœ z wysok¹ wibracjom osobist¹. To o co chodzi? Jest tak¿e innego rodzaju zjawisko (d³ugoterminowe).. Energia indywidualna równiez mo¿e zostac zdeponowana - choc masowa energia o mniejszej czêstotliwosci nie mo¿e wejsÌ w rezonans z tymi potencja³ami. Wiêc nie mo¿e z natury rzeczy stac siê jej odbiorca bezposrednim. to zapis jakby równoleg³y - choc zaszyty w tym samym obiekcie (co jest wyjaœnieniem zjawiska pozornej utraty energii w dolnych rejestrach .. g³ównie cia³a fizycznego {³¹czenie z obiektem- nie z zawartoœci¹ ..g³ównie materialiœci} tak¿e eterycznego.. oraz w mniejszym stopniu astralnego{emocjonaliœci }) Moim zdaniem osoby rozwiniête na tych poziomach zostan¹ krótkotrwale przeeksploatowane a statystyczni z metra ciêci pasazerowie zamieszkuj¹cy ziemie tam w³asnie wykaz¹ najwiêksze utraty, które automatycznie uzupe³ni¹ ta drog¹ (o ile dotyczy ich program aktualizacji, którego "warunki brzegowe" okreœli³y sie ju¿ dawno na subtelniejszych cia³ach). ¯adna z bior¹cych udzia³ g³ównych postaci nie posiada odpowiedniego potencja³u energetycznego , i przygotowanego cia³a fizycznego do przep³ywu tak wysokiej wibracji. A gdzie mozna poznaÌ listê tych postaci? Piramidka nie jest z³ozeniem dwuch czworoscianów. Jest forma zbudoana na syntezie dwóch piecioscianów (jak piramidy). 5 Finalnie jest to 18 scian - jak widzê.Ochronê doskona³¹ tworz¹ ludzkie serca po³¹czone energetycznie ( strumieniem energetycznym z z kryszta³em j¹dra ziemi i sercem Zaœwiatów - Gwiazd¹ Matkom. Nie jest to doskona³a ochrona. Z pewnosci¹ jest to okreslony system pomp.. Co mia³by pompowaÌ.. skad.. i dokad.. Zastanawia³o mnie dlaczego ten kryszta³ sk³ada siê z dwóch czêœci , skoro oryginalnie powinien byÌ ca³oœci¹?
Ja widze ca³oœÌ - jedn¹ czêœÌ. Jesli oko wyodrêbnia i porzadkuje w/g znanych sobie form.. to w³asciwoœÌ tego¿ oka posiadacza. jest to umyœlne rozdzielenie w celu nie po³¹czenia siê tych dwóch energii , dziêki temu po³¹czeniu uzyskuj¹ce olbrzymi¹ moc. Nie dajê wiary w opcjê "izolatora".. bo to bezsensu. Ten Kryszta³ budzi we mnie pozytywne odczucia. Forma jest dosrodkowa i scalajaca.. tj. utrzymujaca przeciwstawne si³y w balansujacej równowadze. Jest niematematyczna i nacechowana rêczna niedok³adnosci¹. Natomisat ca³a operacja rodzi u mnie raczej ambiwalentne odczucia... inie ma wp³ywu na szeroki zakres zjawisk planetarnych, choÌ ma wp³yw na losy okreslonych osób. ..Czyli nie zmodyfikuje tego - co siê stanie. Zmodyfikuje to, jak siê stanie w poszczególnych przestrzeniach lokalnych.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2011, 13:03:20 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #126 : Sierpień 19, 2011, 14:03:38 » |
|
Energia czakry serca ma najwiêkszy potencja³ mocy i to ona tworzy zapis. Ca³a bry³a jest po œrodku przeciêta i sk³ada siê z dwóch czêœci ( bynajmniej tak jest widoczne na zdjêciu) , dwie czêœci scalone podstawami. Ka¿dy ma swoja wiedzê i ocenê robi wedle niej i niech tak pozostanie. Zabawa ta nie odegra ¿adnej roli , tak naprawdê ale bêdzie usi³owa³a siê pod³¹czyÌ pod inne zjawisko w tym samym czasie i przypisaÌ sobie splendory. Wszystko mo¿na zapisaÌ ro¿nymi zapisami w tym samym miejscu i odczytaÌ ró¿nymi czytnikami. Nie mo¿na tylko zgromadziÌ potencja³u energetycznego wysokiego ( powiedzmy jednej osoby) gdy bierze udzia³ kilka i œrednia jest du¿o ni¿sza obni¿ana do najni¿szego uczestnika.Bowiem w trakcie takich zbiorówek splataj¹ siê ze sob¹ pola energetyczne wszystkich bior¹cych w nich osób ze sob¹ , tworz¹c œredni¹ do najni¿szego wibracyjnie. Lista g³ównych aktorów jest w poprzednich sesjach. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2011, 20:48:26 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #127 : Sierpień 26, 2011, 13:53:47 » |
|
DostĂŞpna jest juÂż sesja 16 z A.D., ktĂłra odbyÂła siĂŞ 12 sie br. w Wa-wie.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Symeon
Gość
|
|
« Odpowiedz #128 : Sierpień 26, 2011, 22:11:37 » |
|
Witam po dÂłuÂższej, prawie dwuletniej nieobecnoÂści.
Myœla³em, ¿e projekt ju¿ upad³, ale widzê, ¿e nadal siê ³udzicie i wierzycie fa³szywym prorokom. Moim zdaniem nawet jeœli faktycznie s¹ to przes³ania od jakiejœ istoty duchowej, to nie jest to dobra istota. Jest du¿o tzw. objawieù, ale tylko nieliczne okazuj¹ siê przes³aniami z nieba. W Biblii s¹ fragmenty ostrzegaj¹ce przed fa³szywymi przekazami, np. "NadziwiÌ siê nie mogê, ¿e od Tego, który was ³ask¹ Chrystusa powo³a³, tak szybko chcecie przejœÌ4 do innej Ewangelii. 7 Innej jednak Ewangelii nie ma: s¹ tylko jacyœ ludzie, którzy siej¹ wœród was zamêt i którzy chcieliby przekrêciÌ Ewangeliê Chrystusow¹. 8 Ale gdybyœmy nawet my lub anio³ z nieba g³osi³ wam Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ wam g³osiliœmy - niech bêdzie przeklêty! 9 Ju¿ to przedtem powiedzieliœmy, a teraz jeszcze mówiê: Gdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ [od nas] otrzymaliœcie - niech bêdzie przeklêty!" (Gal 1,6-8)
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #129 : Sierpień 26, 2011, 22:29:57 » |
|
@ SymeonGdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ [od nas] otrzymaliœcie - niech bêdzie przeklêty!"
Ciekawe, ¿e Koœció³ popiera takie herezje. Na prawdê przeklinacie to co Wam nie pasuje ? Co na to Jezus ?
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
|
« Odpowiedz #130 : Sierpień 28, 2011, 01:01:13 » |
|
@ SymeonGdyby wam kto g³osi³ Ewangeliê ró¿n¹ od tej, któr¹ [od nas] otrzymaliœcie - niech bêdzie przeklêty!"
Ciekawe, ¿e Koœció³ popiera takie herezje. Na prawdê przeklinacie to co Wam nie pasuje ? Co na to Jezus ? Tu chodzi o demaskowanie fa³szywych objawieù. Podobno jest wiele objawieù, w których z³y dych próbuje kogoœ oszukaÌ i udaje np. Matkê Bosk¹, Jezusa lub jakiegoœ œwiêtego, bardzo ³adnie mówi, wszystko ³adnie piêknie, wydawa³oby siê, ¿e wszystko zgadza siê z Bibli¹, a jednak gdzieœ miêdzy wierszami ten z³y duch próbuje przemyciÌ z³o. Wtedy zaczyna siê np. namawianie do niepos³uszeùstwa wobec biskupów, bo to niby oni s¹ Ÿli a osoba widz¹ca (otrzymuj¹ca przekazy) postêpuje dobrze sprzeciwiaj¹c siê im. Podobno œw. Ignacy Loyola, za³o¿yciel zakonu Jezuitów, mówi³, ¿e tylko 1 na 10 objawieù pochodzi z nieba (oczywiœcie nie nale¿y traktowaÌ tego dos³ownie, chodzi o pokazanie jak du¿a czêœÌ nie pochodzi z nieba). Dlatego Koœció³ bardzo ostro¿nie podchodzi do wszelkich objawieù i dopiero gdy ponad wszelk¹ w¹tpliwoœÌ mo¿na orzec, ¿e to rzeczywiœcie przes³anie z nieba, to uznaje siê to oficjalnie za zjawisko nadprzyrodzone - de supernaturalitate. Podobno zanegowano kiedyœ rzekome objawienia w Garabandal, teraz popularne jest Medjugorie i w tym przypadku od d³u¿szego czasu s¹ w¹tpliwoœci czy naprawdê Matka Boska siê tam objawia. Jest jeszcze ksi¹dz Natanek, który zosta³ suspendowany m.in. za niepos³uszeùstwo wobec prze³o¿onych, co ciekawe ów duchowny powo³ywa³ siê na niejak¹ Mieczys³awê Kordas, której rzekomo objawia siê Jezus, który podobno nawet pochwali³ ksiêdza Natanka, skrytykowa³ zaœ kardyna³a Dziwisza, ale est jeszcze ciekawiej, bo podobno sam ksi¹dz Natanek otrzyma³ przekaz od Jezusa, ¿e postêpuje dobrze. Tak wiêc sami widzicie, ze trzeba uwa¿aÌ.
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #131 : Sierpień 28, 2011, 09:17:30 » |
|
Czyli ks. Natanek uwa¿a i¿ diabe³ tkwi w hierarchii koœcielnej ? Jezus pojawia siê Natankowi i nastawia go przeciw Dziwiszowi ? D¿isas co za megalomania w tym Koœciele, ¿e wykorzystuj¹ samego Jezusa do wewnêtrznych rozgrywek. I to publicznie. Mamy igrzyska Tym sposobem to sam siê ten Koœció³ wykoùczy, bo przyczyna le¿y w nim samym. Koœció³ uwa¿a siebie za nieomylny, bo natchniony, œwiêty itd. co daje mu prawo do orzekania co jest cudem , objawieniem , a co nie. I w tym tkwi pu³apka, w któr¹ Koœció³ wszed³ z w³asnej woli ju¿ dawno temu. Pu³apka ta polega na niemo¿liwoœci zakwestionowania w³asnej nieomylnoœci. Nawet, gdyby objawi³ siê Jezus i zanegowa³ tê nieomylnoœÌ Koœció³ spali³by go na stosie za herezjê. Nie mia³by innego wyjœcia.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #132 : Sierpień 28, 2011, 09:22:31 » |
|
wszystkie imperia upadaÂły, a KK- to teÂż takie swoiste imperium, i pewnie ma juÂż rekord Guinessa w dÂł. instnienia,- i juÂż nikt go nie pobije..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #133 : Sierpień 28, 2011, 09:50:31 » |
|
songo , religioznawcÂą nie jestem, ale wydaje mi siĂŞ, Âże nie takie tuzy upadaÂły. A co do dÂługoÂści istnienia to hinduizm wci¹¿ na czele peletonu .... Uczeni historycy przyjmujÂą, Âże hymny Rigwedy powstaÂły w okresie od X–XIII wieku przed Chr., tzn. okoÂło trzy i pó³ tysiÂąca lat temu. http://kazwid.w.interia.pl/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #134 : Sierpień 28, 2011, 09:57:13 » |
|
tu masz racjê oczywiœcie east, z tym ¿e chodzi o szczególny przypadek- w³aœciwie bez porównania kiedyœ i teraz,- to przecie¿ religia/wyznanie, paùstwo-Vatykan, i przeró¿ne organizacje dzia³aj¹ce pod jednym sztandarem. Hinduizn czy nawet Buddyzm s¹ starsze, nie mówi¹c o zapomnianych cywilizacjach i ich wyznaniach, ale te formy wyznaù nie s¹ tak zinstytucjonalizowane jak KK.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 09:57:23 wysłane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #135 : Sierpień 28, 2011, 10:06:21 » |
|
W buddyzmie tybetaùskim wci¹¿ rz¹dzi Dalajlama i to pomimo tego, ¿e siê oficjalnie wycofa³ z tego, rz¹d i tak siê go radzi w ka¿dej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #136 : Sierpień 28, 2011, 10:11:47 » |
|
W buddyzmie tybetaùskim wci¹¿ rz¹dzi Dalajlama i to pomimo tego, ¿e siê oficjalnie wycofa³ z tego, rz¹d i tak siê go radzi w ka¿dej sprawie.
oczywiœcie jego haryzma, doœwidczenie i bycie rozpoznawalnym wszêdzie na œwiecie nie pozwala na ca³kowite wy³¹czenie siê z ¿ycia jako duchowy przede wszystkim przywódca swojego narodu,- narodu bez w³asnego paùstwa.. to podwójnie nie³atwa rola/misja. PS. przy okazji mo¿na siê zastanawiaÌ- co takiego jest w tybetaùczykach/buddystach, ¿e potê¿ny wielki/¿ó³ty brat siê nawet ich obawia i kiedy tylko mo¿e deprecjonuje..??
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 10:15:27 wysłane przez songo1970 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #137 : Sierpień 28, 2011, 21:24:14 » |
|
@ songoPS. przy okazji mo¿na siê zastanawiaÌ- co takiego jest w tybetaùczykach/buddystach, ¿e potê¿ny wielki/¿ó³ty brat siê nawet ich obawia i kiedy tylko mo¿e deprecjonuje..?? Moim zdaniem to wysoki poziom œwiadomoœci. Tego siê boj¹.
|
|
|
|
|
|
|
majette
Gość
|
|
« Odpowiedz #138 : Wrzesień 22, 2011, 22:25:51 » |
|
no na szczĂŞÂście powoli mijajÂą "ciepÂłe dni" i zero grzyba no chyba ,Âże w lesie ;-)
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #139 : Wrzesień 23, 2011, 20:49:58 » |
|
no na szczĂŞÂście powoli mijajÂą "ciepÂłe dni" i zero grzyba no chyba ,Âże w lesie ;-)
W lesie tyÂż ni ma
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #140 : Wrzesień 28, 2011, 08:09:10 » |
|
jest nowa sesja 17 http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125§ionId=637&cmd=np. MICHAÂŁ: Michale… hmm... ByĂŚ moÂże, Âże juÂż to pytanie zostaÂło kiedyÂś zadane - w jakichÂś sesjach z poprzedniczkÂą jeszcze - byÂło wspomniane imiĂŞ Jahwe. ChciaÂłbym wiedzieĂŚ jaki jest twĂłj zwiÂązek Samuelu z Jahwe?
SAMUEL: Jahwe… przeogromna, najwiĂŞksza siÂła od ktĂłrej wszyscy i wszystko jest zaleÂżne. Wy nazywacie to ÂŹrĂłdÂłem, UniwersalnÂą MiÂłoÂściÂą, Bogiem. Ja, Samuel, jestem Jemu podporzÂądkowany. SÂłucham.
|
|
|
|
|
|
|
ramer
Gość
|
|
« Odpowiedz #141 : Wrzesień 28, 2011, 10:37:43 » |
|
ANDRZEJ: Ja jeszcze mam jedno pytanie, potem poproszĂŞ ZuzannĂŞ o pytania. Mianowicie – mamy prawie poÂłowĂŞ wrzeÂśnia. W sierpniu i we wrzeÂśniu miaÂło coÂś siĂŞ zdarzyĂŚ, co miaÂło nam bardzo pomĂłc w organizacji wÂłaÂśnie tej Ceremonii. Z tego co wiem, nic takiego na skalĂŞ ÂświatowÂą siĂŞ nie zdarzyÂło?
SAMUEL: Czas nie jest rĂłwny Andrzeju. Zgadza siĂŞ, zbliÂża siĂŞ poÂłowa wrzeÂśnia, ale to jeszcze nie jest ostatni dzieĂą wrzeÂśnia. Poczekajcie i porozmawiamy potem ponownie. SÂłucham.
Jeszcze tylko 2 dni i kolejna kompromitacja
|
|
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
|
« Odpowiedz #142 : Październik 06, 2011, 07:32:48 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2011, 07:37:18 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
JACK
Gość
|
|
« Odpowiedz #143 : Październik 17, 2011, 20:14:01 » |
|
Jest kolejna sesja nr 19. http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125§ionId=651&cmd=ZaciekawiÂła mnie w niej porada, sugestia by prosiĂŚ o ochronĂŞ ArchanioÂła MichaÂła. Temat ten zawsze ignorowaÂłem, ale niecaÂły tydzieĂą temu ( ze 3-4 dni przed tÂą sesjÂą) mĂłj kolega z pracy nie proszony o nic daÂł mi do poczytania ksi¹¿kĂŞ o dziaÂłalnoÂści tego wielkiego Ducha emanujÂącego si³¹ i miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą do ludzi. W samych superlatywach pisze o Nim widzÂący nadzmysÂłowo Mistrz wiedzy tajemnej R.Steiner. Demony z ksi¹¿ki "OstrzeÂżenie z zaÂświatĂłw " nienawidzÂą go, za to co robi dla ludzi. DochodzĂŞ do wniosku, Âże siÂłom nieprzychylnym ludzkoÂści, nie mogÂła by przejœÌ taka porada przez gardÂło, co bardzo pozytywnie Âświadczy za przekazem A. DoliĂąskiej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2011, 20:16:11 wysłane przez JACK »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #144 : Październik 17, 2011, 21:22:23 » |
|
Ró¿nie to bywa. Z relacji s³ysza³em jak demon - w celu pozyskania zaufania danej osoby - przedstawi³ siê kobiecie jako jej zmar³y ojciec (w piœmie automatycznym) i w toku "rozmowy" poprosi³ nawet... o zamówienie mszy za jego duszê (móg³ sobie na to pozwoliÌ poniewa¿ ju¿ nieco usidli³ tê kobietê). Kobieta bardzo siê ucieszy³a i po chwili zaproponowa³a aby ju¿ teraz pomodliÌ siê na ró¿aùcu... reakcja by³a natychmiastowa i bardzo wybuchowa - wyzwiska, wulgaryzmy, bluŸnierstwa, nie mog³a zapanowaÌ nad rêk¹... Wed³ug mnie relatywnie czêsto mamy do czynienia z dosyÌ niebezpieczn¹ sytuacj¹ - podpinania siê pod wiarygodne osoby/duchy aby przemyciÌ swoje treœci i wprowadziÌ w sid³a.
Demony podczas egzorcyzmĂłw mĂłwiÂą o Michale pogardliwe "ten MichaÂłek..."
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #145 : Październik 17, 2011, 22:06:47 » |
|
JackZaciekawiÂła mnie w niej porada, sugestia by prosiĂŚ o ochronĂŞ ArchanioÂła MichaÂła. Nawet nie wiesz jak to dziaÂła Codziennie proszĂŞ ArchanioÂła MichaÂła o pomoc i ochronĂŞ ,z resztÂą inne AnioÂły teÂż i zawsze mi pomagajÂą.Jednak zdajĂŞ sobie sprawĂŞ Âże pewne zdarzenia muszÂą nastÂąpiĂŚ ,bo takÂą drogĂŞ wybraÂła sobie moja dusza.Wtedy proszĂŞ tylko o opiekĂŞ w trudnych chwilach.Trzeba jednak pamiĂŞtaĂŚ Âżeby zawsze dziĂŞkowaĂŚ z caÂłego serca i duszy ,za pomoc i opiekĂŞ. Jak na razie to dziaÂła Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #146 : Październik 17, 2011, 22:33:37 » |
|
Tak siê sk³ada, ¿e i ja ka¿dego poranka przesy³am do mojego Opiekuna "podanie" o ca³odzienn¹ ochronê i to te¿ dzia³a! Mia³em kiedyœ pewne opory, by to robiÌ, ale przekona³ mnie do tego mój przyjaciel z Opola, który twierdzi³, ¿e WIDZI swojego Stró¿a i swobodnie siê z Nim porozumiewa. Nie muszê chyba dodawaÌ, ¿e ów przyjaciel by³ bardzo wtajemniczony "w te sprawy". A ja Mu zaufa³em i dziœ tego nie ¿a³ujê...
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2011, 22:34:42 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #147 : Październik 17, 2011, 22:40:55 » |
|
Ach ! Widzi swojego AnioÂła ? no to mu zazdroszczĂŞ ,bo ja teÂż bym bardzo chciaÂła
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #148 : Październik 17, 2011, 22:52:21 » |
|
KiedyÂś odwiedziÂł mnie na mojej dziaÂłce. DyskutowaliÂśmy o "tych sprawach" i w pewnym momencie A. oÂświadczyÂł mi wprost:"On stoi tu" - pokazujÂąc mi konkretne miejsce. Nie mam Âżadnych powodĂłw, by mu nie wierzyĂŚ. Wprost przeciwnie - sam doÂświadczyÂłem Jego niesamowitych zdolnoÂści! Niestety od dwĂłch lat kontakt siĂŞ urwaÂł i nie wiem, dlaczego. MuszĂŞ to wkrĂłtce wyjaÂśniĂŚ, bo obcowanie z takimi ludÂźmi to rzecz bezcenna.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #149 : Październik 18, 2011, 02:15:05 » |
|
Wsparcie i ochrona postaci energetycznych na osobist¹ proœbê dzia³a i to jest pewne na 100%. Opiekunowie s¹ zmienni zale¿ne to jest od osobistego poziomu rozwoju duchowego , gdy siê podnosi pojawia siê kolejny opiekun o jeszcze wy¿szej wibracji ni¿ przedni. Dzia³a to na identycznej zasadzie jak wychowawcy w poszczególnych klasach szko³y. O porucz opiekuna duchowego Ludzie posiadaj¹ zawsze obok siebie swojego "anio³a stró¿a" , tzn. swoj¹ Energiê niewcielon¹ , tora nigdy siê z nami nie rozstaje. Warto po pierwsze uruchomiÌ z ni¹ kontakt i zaufaÌ jej wiedzy , bowiem nikt nie wie lepiej od niej co dla nas jest najlepsze. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|