chyba juÂż nikogo nie interesujÂą, choĂŚ poczytaĂŚ moÂżna..
"21 GRUDNIA 2012 ROKU
SESJA 28
SzamotuÂły, 3 grudnia 2012 roku
Anna DoliĂąska
Temat: DzieĂą 21 grudnia 2012 roku i póŸniej…
Mamy juÂż poczÂątek grudnia 2012 roku. ZostaÂło parĂŞ dni do daty 21.12.2012. NarosÂło wiele hipotez i teorii o koĂącu Âświata. DostajĂŞ mnĂłstwo listĂłw od przestraszonych ludzi z pytaniami: Gdzie siĂŞ schowaĂŚ? Co robiĂŚ? Jak siĂŞ zabezpieczyĂŚ na te „3 dni ciemnoÂści”?
WÂłaÂśnie medytowaÂłam ponad godzinĂŞ, pytajÂąc Istoty Duchowe, ktĂłre byÂły ze mnÂą w pokoju - jak to bĂŞdzie w ostatnich dniach roku 2012? Cztery ÂŚwietliste Istoty uÂśmiechaÂły siĂŞ ciepÂło pytajÂąc - dlaczego ja siĂŞ nie bojĂŞ?
„Nie ma we mnie lĂŞku, czujĂŞ siĂŞ bezpiecznie bo wiem, Âże jesteÂście przy mnie i nie pozwolicie, aby mnie i mojej rodzinie staÂło siĂŞ coÂś zÂłego. Ufam Wam – bo nigdy jeszcze mnie nie zawiedliÂście. Zawsze jeÂśli o coÂś proszĂŞ z wiarÂą i nadziejÂą, to otrzymujĂŞ” - odpowiedziaÂłam.
Istoty z pogÂłosem – jakby echo - powiedziaÂły, Âże wÂłaÂśnie to mam przekazaĂŚ ludziom.
PytaÂłam w takim razie dalej - co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło w „3 dni ciemnoÂści”, czy takie dni w ogĂłle bĂŞdÂą?
Fizyczne dni ciemnoÂści bĂŞdÂą dla ludzi, ktĂłrzy stracÂą ÂŚwiatÂło w sobie. KaÂżdy czÂłowiek to Iskra BoÂża, a Iskra Âświeci i utrzymuje caÂły czas ³¹cznoœÌ z Ojcem, z Bogiem. Tym maÂłym punktem, drzwiami, portalem w ciele ludzkim, w gÂłowie – jest szyszynka. Ludzie idÂący ÂścieÂżkÂą rozwoju duchowego samoistnie pobudzili sobie bardzo mocno ten gruczoÂł, ktĂłry systematycznie przez wiele tysiĂŞcy lat byÂł zamykany przez ró¿ne sakramenty.
Ten punkt jest furtk¹ do Domu, to Œwiat³o nie zgaœnie, a wrêcz jeszcze bardziej siê rozœwietli podczas mroku na Ziemi. Tym Œwiat³em jest wiara i zaufanie w obecnoœÌ potê¿nej energii w ludziach, któr¹ potraficie wydobyÌ z siebie, aby rozjaœniÌ ka¿d¹ ciemnoœÌ.
Ale powiedzcie proszĂŞ, jak ludzie fizycznie bĂŞdÂą odczuwaĂŚ te zmiany na Ziemi?
Jest juÂż wiele sÂłusznych podstaw, aby zaopatrzyĂŚ siĂŞ w ciepÂłe ubrania, ogieĂą, jedzenie. Jednak nie to jest najwaÂżniejsze. Planeta Ziemia wejdzie do gĂłrnego kielicha w klepsydrze wszechÂświata. BĂŞdzie inny Âświat. My Istoty Duchowe nie bĂŞdziemy owiani juÂż tajemnicÂą i ludzkim strachem przed spotkaniem z nami. BĂŞdziemy jak w Domu Ojca - jako Bracia i Siostry, ktĂłrzy siĂŞ bardzo kochajÂą, szanujÂą, tolerujÂą i wspomagajÂą siĂŞ wzajemnie.
Prosimy - bÂądÂźcie spokojni i nie lĂŞkajcie siĂŞ, gdy coraz czĂŞÂściej i wyraÂźniej bĂŞdziecie nas oglÂądaĂŚ w swoim Âświecie fizycznym. Ziemia wejdzie na poziom wyÂższych wibracji, tak samo jak i ludzie, chociaÂż nie wszyscy jesteÂście gotowi na takÂą szybkÂą zmianĂŞ.
Wielu z was moÂże sobie nie poradziĂŚ z takimi realiami, ktĂłre nadchodzÂą - dlatego wiele dusz postanowi opuÂściĂŚ ciaÂła fizyczne. Jednak jest to wasz wybĂłr. Zawirowania ziemskie mogÂą trwaĂŚ do ciepÂłych dni roku 2013. GwaÂłtowne zmiany klimatyczne bĂŞdÂą jeszcze na Ziemi trwaĂŚ - jednak to wszystko zacznie siĂŞ wyciszaĂŚ z nastaniem wiosny.
Czy energia miÂłoÂści, ktĂłrÂą wysyÂłajÂą ludzie na caÂłym Âświecie, jest w stanie jeszcze bardziej zminimalizowaĂŚ skutki przejÂścia planety w wyÂższy wymiar?
Œwiat³o z ludzkich serc i œwiat³o dla Ziemi, które wpuœciliœcie poprzez wszystkie Ceremonie, zorganizowane przez Wys³anników Œwiat³a na waszej Planecie - rozœwietli³o i wznios³o Ziemiê delikatnie do piêkniejszej przestrzeni we wszechœwiecie. Od po³owy roku ludzkoœÌ czeka bardzo du¿o pracy. Przede wszystkim, aby zaakceptowaÌ nowy ziemski œwiat i nowe pogl¹dy na œwiat, który jest obok was.
Gdy wrĂłcicie za kilka lat do naszego wspĂłlnego Domu, gdy wspominaĂŚ bĂŞdziecie czasy, w ktĂłrych obecnie Âżyjecie, bĂŞdziecie dumni i szczĂŞÂśliwi, Âże mogliÂście uczestniczyĂŚ w piĂŞknym rozwoju ÂŚwiĂŞtego Jestestwa was samych, a zarazem bardzo dynamicznym wzroÂście i przejÂściu Planety w wyÂższy wymiar.
Czy bezpiecznie bêdzie podró¿owaÌ samolotami pomiêdzy 21 grudnia i 1 stycznia?
JeÂśli to moÂżliwe sugerujemy, aby ograniczyĂŚ podró¿e. ByÂło mĂłwione, Âże w tym czasie macie „byĂŚ w domu”.
Czy to dotyczy wszystkich ludzi na Ziemi, czy tylko nas w Polsce?
Podró¿e po niebie miêdzy krajami bêd¹ bezpieczne choÌ wiele lotów zostanie odwo³anych z uwagi na zmiany pogodowe, które zaistniej¹ niespodziewanie. Bia³y puch za szybami ograniczy widocznoœÌ, ale to bêdzie przez ludzi kontrolowane.
Czy bêd¹ w tym czasie jakieœ zak³ócenia elektromagnetyczne, czyli czy bêd¹ dzia³a³y stacje radarowe i ca³a infrastruktura oparta na elektronice?
Zgadza siê - zak³ócenia wyst¹pi¹, jednak roz³o¿y siê to wszystko w czasie. Nie tylko dnia 21.12.2012, ale przez kolejne miesi¹ce, a¿ do ciep³ych dni. Dlatego zadbajcie o ciep³o w domach. Nie obawiajcie siê jednak, ¿e bêdziecie zupe³nie oderwani - jako ludzkoœÌ - od œwiata elektronicznego. Jesteœcie przygotowani i macie dodatkowe zasilania, które w zupe³noœci wystarcz¹, abyœcie a¿ tak nie odczuli zak³óceù, jakie na tym polu mog¹ nast¹piÌ.
Czy temperatura powietrza w Polsce i w innych krajach utrzyma siĂŞ na normalnym poziomie, czy teÂż bĂŞdÂą w tym czasie jakieÂś gwaÂłtowne zmiany?
Polska przykryta zostanie wielka poduch¹ œniegu. Gdy nast¹pi¹ ciep³e dni - bêdzie sporo wody. Polska ziemia zrobi siê o wiele ciê¿sza, nie bêdzie potrafi³a udŸwign¹Ì wilgoci i ciê¿aru wody. Jednak póŸniej klimat bêdzie u was bardzo ciep³y, wrêcz gor¹cy.
Czy poza tym, ¿e mamy siê modliÌ, medytowaÌ, wysy³aÌ mi³oœÌ i œwiat³o w kierunku Matki Ziemi - czy s¹ jeszcze inne sugerowane, konkretne zachowania jak np.: zamkn¹Ì siê na 3 czy wiêcej dni, nie wychodziÌ na dwór, przebywaÌ w piwnicach, itp. ...?
Jeœli ludzie czuj¹ tak¹ potrzebê, aby czuÌ siê bezpiecznie - my nie zabronimy wam chowaÌ siê pod ziemiê, w piwnicach i innych schronach. Kochani, jedyne co jest wam bardzo potrzebne w tym czasie - to zaufanie, modlitwa i radoœÌ z nadchodz¹cych, piêkniejszych dni. ObudŸcie Œwiat³o w sobie, a ciemnoœÌ was nie dotknie.
* * *
ZrobiÂło sie bardzo jasno w pokoju, nawet przez zamkniĂŞte oczy widziaÂłam przesuwajÂące siĂŞ ÂświatÂło.
Sama od siebie mogĂŞ dodaĂŚ, Âże zrobiliÂśmy wszystko co mogliÂśmy zrobiĂŚ dla Matki Ziemi, aby nakarmiĂŚ jÂą ÂŚwiatÂłem i MiÂłoÂściÂą naszych ludzkich serc. Ceremonia w Egipcie w roku 2011 - jako 11 Brama i Ceremonia w Boliwii, Peru i Gwatemali w roku 2012 - jako 12 Brama, byÂły jak pokarm, przyjĂŞcie Energii Chrystusowej przez CiaÂło Niebieskie, czyli naszÂą ZiemiĂŞ. Teraz nastĂŞpuje przemiana na naszej Planecie i w nas samych. Kochani, wystarczy otworzyĂŚ siĂŞ na prowadzenie Istot ÂŚwietlistych, ktĂłre czekajÂą, aby nam pomagaĂŚ i wspieraĂŚ nas - nie oczekujÂąc nic w zamian poza tym, abyÂśmy my, jako ludzie, wzajemnie siĂŞ szanowali i kochali miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą.
Wiele razy podczas medytacji wracam do Domu - naszego wspólnego Domu i wiem jak jest tam piêknie, ciep³o. Ciê¿ko wróciÌ do œwiata ziemskiego, ale tamten Anielski Œwiat bêdzie teraz na Ziemi dla nas wszystkich. Wiêc proszê, abyœcie siê nie lêkali, ale z wiar¹ i mi³oœci¹ patrzyli w przysz³oœÌ. Czeka nas bardzo du¿o pracy, du¿o zmian prawie w ka¿dej dziedzinie ¿ycia. Wiêc mam szczer¹ nadziejê, ¿e w roku 2013 i w dalszych latach bêdziemy tworzyÌ Raj na Ziemi z pomoc¹ Istot Duchowych.
Z MiÂłoÂściÂą i ÂŚwiatÂłem
Anna DoliĂąska"
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125§ionId=684&cmd