Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 03:53:07

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesje z AnnÂą DoliĂąskÂą  (Przeczytany 143114 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #175 : Czerwiec 25, 2012, 20:57:03 »

Tronk.

A tak na marginesie i caÂłkim powaznie jeÂżeli coÂś sie wydarzy to niestety jestem waszÂą jedynÂą nadziejÂą przy narodzinach podjalem sie misji jednym sÂłowem mam byĂŚ liderem pod wieloma wzgledami ale tylko wowczas gdy nadejda drastyczne zmiany na ziemi.
Pozdrawiam
PamiĂŞtaj co napisaÂłeÂś!  DuÂży uÂśmiech ÂŻebyÂś siĂŞ nie usiÂłowaÂł wymigaĂŚ z tych obietnic. UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #176 : Czerwiec 26, 2012, 00:05:29 »

tym bardziej, ¿e w wymigiwaniu siê mia³by na tym forum duuu¿¹ konkurencjê, hmmm... tak samo jak w przekonaniu o niebotycznej wielkoœci swojej misji...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #177 : Czerwiec 28, 2012, 12:47:54 »

Dawno nie zaglÂądaÂłam na stronĂŞ PCH ,ale dzisiaj naszÂła mnie ochota.Jest nowa sesja nr 24 .MusnĂŞÂłam jÂą tyko wzrokiem i oto co odkryÂłam:

ANDRZEJ:
DziĂŞkujĂŞ. Samuelu – co naprawdĂŞ dzieje siĂŞ z PlanetÂą X? Czy rzeczywiÂście jest blisko Ziemi? Czy ta czêœÌ nieba jest zasÂłoniĂŞta? Inaczej mĂłwiÂąc – czy Planeta X jest fikcjÂą, czy prawdÂą?

SAMUEL:
Planeta X jest – i jej nie ma. Nie czekajcie na spotkanie z PlanetÂą X. Ona jest tylko po to, aby ludziom daĂŚ ÂświadomoœÌ. Jeszcze Andrzeju nie czas – nastĂŞpnym razem. Zastanawiacie siĂŞ dlaczego?

ANDRZEJ:
Przez caÂły czas utrzymywaÂłeÂś, Âże Planeta X jest najwiĂŞkszym zagroÂżeniem?

SAMUEL:

Z tej drugiej strony, Andrzeju, z tej ciemnej strony. Naszym zadaniem, waszym zadaniem by³o odepchniêcie i stworzenie ochrony, jednak to ma zaistnieÌ poprzez przebudzenie ludzkoœci. Musicie siê wg³êbiÌ w te s³owa, aby to zrozumieÌ i ta odpowiedŸ przyjdzie jeszcze nie teraz. S³ucham.

ale siĂŞ porobiÂło  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech ale z drugiej strony w tym chanelingu zawiera siĂŞ odpowiedÂź dla Tien-a   DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2012, 12:49:51 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #178 : Lipiec 06, 2012, 07:28:21 »

SAMUEL:
Planeta X jest – i jej nie ma. Nie czekajcie na spotkanie z PlanetÂą X. Ona jest tylko po to, aby ludziom daĂŚ ÂświadomoœÌ.

Czyli Planeta X ma wymiar symbolu, a "œwiadomoœÌ" jest wzbudzana najohydniejszym sposobem : zastraszaniem.
OsobiÂście nie w³¹czam siĂŞ emocjonalnie ani materialnie w projekt lecz jestem obserwatorem i dziĂŞki temu mogĂŞ go obiektywnie oceniĂŚ . Po rozmowie mailowej z prezesem dochodzĂŞ do wniosku,Âże naleÂży daĂŚ szansĂŞ tym ludziom i zobaczyĂŚ co uda im siĂŞ zrobiĂŚ w Egipcie koÂło WrzeÂśnia br. bo majÂą wielki entuzjazm i mogÂą z nim  zdziaÂłaĂŚ coÂś pozytywnego dla ludzkoÂści .
Jednak z drugiej strony ...Enki , Anna DoliĂąska wczeÂśniej Pani Lucynka. NIe zapominajmy ,Âże projekt to nie Enki czy pani Ania lecz caÂły sztab naukowcĂłw , doktorĂłw z powaÂżnych uniwersytetĂłw, ekspertĂłw archeologĂłw, ktĂłrzy mogÂą nam dac nam duÂżo wiĂŞcej niÂż suche sÂłowa w sesjach napikowane elementami katastrofizmu...
pozdrawiam
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #179 : Lipiec 06, 2012, 07:39:28 »

...

NIe zapominajmy ,Âże projekt to nie Enki czy pani Ania lecz caÂły sztab naukowcĂłw , doktorĂłw z powaÂżnych uniwersytetĂłw, ekspertĂłw archeologĂłw, ktĂłrzy mogÂą nam dac nam duÂżo wiĂŞcej niÂż suche sÂłowa w sesjach napikowane elementami katastrofizmu...

...

Czy mĂłgÂłbyÂś rozwinÂą kwestie "caÂły sztab", ilu to jest ludzi, naukowcĂłw, itp. ? Bo ja caÂły czas postregaÂłem PCh przez pryzmat dziaÂłania kilku tylko osĂłb (i chyba jednego naukowca z tytuÂłem).

ByĂŚ moÂże miaÂłem zatem skrzywiony obraz rzeczywistoÂści.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
east
Gość
« Odpowiedz #180 : Lipiec 06, 2012, 09:58:03 »

barneyos , to nawet mĂłgÂłby byĂŚ sztab, biorÂąc pod rozwagĂŞ to, iÂż mĂłgÂł to byĂŚ eksperyment socjologiczny na ktĂłrym (zÂłoto) daÂłoby siĂŞ jeszcze nieco zarobiĂŚ MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #181 : Lipiec 06, 2012, 12:52:22 »

Po rozmowie mailowej z prezesem dochodzĂŞ do wniosku,Âże naleÂży daĂŚ szansĂŞ tym ludziom
ktĂłrÂą? 8, 10, 20?
i zobaczyĂŚ co uda im siĂŞ zrobiĂŚ w Egipcie koÂło WrzeÂśnia br. bo majÂą wielki entuzjazm i mogÂą z nim  zdziaÂłaĂŚ coÂś pozytywnego dla ludzkoÂści .
AleÂż juÂż wielokrotnie zobaczyliÂśmy co "zrobili"...

Jednak z drugiej strony ...Enki , Anna DoliĂąska wczeÂśniej Pani Lucynka.
To ktĂłra z w/w osĂłb ma lecieĂŚ? W sumie to siĂŞ nie dziwiĂŞ dalszej chĂŞci dziaÂłaĂą w Egipcie - uspokoiÂło siĂŞ, a wakcje w trakcie - tygodniowy pobyt z biurem podrĂłzy to ~1 800 PLN...

NIe zapominajmy ,Âże projekt to nie Enki czy pani Ania lecz caÂły sztab naukowcĂłw , doktorĂłw z powaÂżnych uniwersytetĂłw, ekspertĂłw archeologĂłw, ktĂłrzy mogÂą nam dac nam duÂżo wiĂŞcej niÂż suche sÂłowa w sesjach napikowane elementami katastrofizmu...
Nie zapomniaÂłem, dlatego pytam o efekty ich pracy - opracowania naukowe wykonanych na poprzednich wczasach badaĂą georadarowych.

Daniel i odpowiedz mi na jedno zasadnicze pytanie: przed czym ma nas aktualnie ratowaĂŚ samcio/pch?
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #182 : Lipiec 06, 2012, 16:19:42 »

arteq

Jak ciebie czytam to mi rĂŞce opadajÂą..
Czy ja mĂłwiĂŞ o jakimÂś ratowaniu,masz na tym punkcie juz konkretnego Âświra itp!!!??
Mi chodzi o moÂżliwe  odkrycia archeologicznie bo reszta siĂŞ dla mnie nie liczy. RozliczaÂłeÂś juÂż wielokrotnie tych ludzi mimo ,Âże nikt nie nakazuje Ci ani pÂłaciĂŚ ani ich czytaĂŚ wiĂŞc raz siĂŞ od nich odpie....l 
A jeœli chcesz jakieœ dowody prac to zwróÌ siê z proœb¹ do prezesa a jak nie to poczekaj jeszcze te pó³ roku i póŸniej bêdziesz pierdol... swoje farmazony jak to mia³eœ racjê itp.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 16:20:16 wysłane przez daniel1704 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #183 : Lipiec 07, 2012, 01:00:22 »

arteq
Jak ciebie czytam to mi rĂŞce opadajÂą..
Czy ja mĂłwiĂŞ o jakimÂś ratowaniu,masz na tym punkcie juz konkretnego Âświra itp!!!??
Mi chodzi o moÂżliwe  odkrycia archeologicznie bo reszta siĂŞ dla mnie nie liczy. RozliczaÂłeÂś juÂż wielokrotnie tych ludzi mimo ,Âże nikt nie nakazuje Ci ani pÂłaciĂŚ ani ich czytaĂŚ wiĂŞc raz siĂŞ od nich odpie....l 
A jeœli chcesz jakieœ dowody prac to zwróÌ siê z proœb¹ do prezesa a jak nie to poczekaj jeszcze te pó³ roku i póŸniej bêdziesz pierdol... swoje farmazony jak to mia³eœ racjê itp.

Zada³em grzecznie rzeczowe pytania. Nie rozumiem sk¹d wobec tego wulgaryzmy z Twojej strony, zamiast choÌby próby udzielenia odpowiedzi... Có¿ widaÌ gdy brakuje nawet najlichszych argumentów to ciska siê bluzgami... Nie moja wina, ¿e Twoi idole okazali siê naci¹gaczami, a ich zapewnienia nie s¹ warte nawet papieru na którym zosta³y spisane.

Mo¿liwe odkrycia archeologiczne? Przecie¿ szumnie zapowiadali, ¿e /domniemane/ odkrycia w Polsce rzuc¹ na kolana ca³y archeologiczny œwiat i droga w dowolne miejsce bêdzie sta³a otworem. Wiele osób pyta³o Wójcikiewicza o efekty prac - i byli zbywani lub w odpowiedzi uzyskiwali... szumne zapowiedzi co oni jeszcze uczyni¹. Przypomnij sobie od czego zaczê³a siê ca³a ta szopka - od koniecznoœci ratowania ludzi przed jakimiœ kataklizmami i st¹d wynika³a niby koniecznoœÌ odgrzebania jakiejœ mumii, nastêpnie przemarsz przez piaski i wetkniêcie do sarkofagu - takie by³y zapewnienia i to s¹ fakty.
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #184 : Lipiec 07, 2012, 20:42:02 »

Przepraszam, rzeczywiÂście mnie poniosÂło, ale to dlatego, Âże twoja wszechobecna ironia odnoÂśnie PCH zaczĂŞÂła mnie mocno irytowaĂŚ.
Uduchowiony Piotr
Gość
« Odpowiedz #185 : Sierpień 09, 2012, 13:12:59 »

No jeszcze tylko trochê i wyjdzie na jaw ilu ludzi zatraci³o sobie g³owê pierdo³ami rodem jakichœ cheopsów. Nie mogê siê ju¿ doczekaÌ min na twarzy u tych ludzi. Zdziwienie, rozczarowanie i popadniêcie w ob³êd.

Z tej okazji otworzĂŞ szampana za nowy rok.

Ps. Mam tylko obawy, Âże teatralne przedstawienie moÂże trwaĂŚ jeszcze dÂłuÂżej.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2012, 13:14:34 wysłane przez Piotr » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #186 : Sierpień 09, 2012, 13:36:07 »

Piotr, nie doceniasz ich - wymyÂślÂą sobie kolejne mgliste wytÂłumaczenie i bĂŞdÂą nadal w tym trwali, ewentualnie w czymÂś bardzo zbliÂżonym. Gdyby miaÂło byĂŚ inaczej to juÂż dawno w Âświetle zaistniaÂłych zdarzeĂą ( jak i tych nie zaistniaÂłych a majÂących przecieÂż zaistnieĂŚ) otrzĂŞÂśliby siĂŞ z tego. WedÂług mnie to nie tyle kwestia samego pch jako takiego ale cech jego wyznawcĂłw - majÂą potrzebĂŞ bycia naciÂąganymi.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #187 : Sierpień 09, 2012, 16:06:42 »

No jeszcze tylko trochê i wyjdzie na jaw ilu ludzi zatraci³o sobie g³owê pierdo³ami rodem jakichœ cheopsów. Nie mogê siê ju¿ doczekaÌ min na twarzy u tych ludzi. Zdziwienie, rozczarowanie i popadniêcie w ob³êd.

Z tej okazji otworzĂŞ szampana za nowy rok.

Ps. Mam tylko obawy, Âże teatralne przedstawienie moÂże trwaĂŚ jeszcze dÂłuÂżej.

To twoim zdaniem  powĂłd Âżeby siĂŞ cieszyc ??  NaprawdĂŞ cyniczny jesteÂś,Âżeby siĂŞ cieszyĂŚ z czyjegoÂś nieszczĂŞÂścia,ale niestety tak potrafia tylko polacy.No prawie wszyscy ,zeby nie uraziĂŚ innych.  MoÂże byÂś sie jeden z drugim pocieszyÂł Âże wreszcie ten " koszmar " dla nich siĂŞ skonczy ,ale nie lepiej ich dobiĂŚ prawda ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #188 : Sierpień 10, 2012, 08:35:00 »

Wypraszam sobie Chanell, takie insynuacje - bo na jakiej podstawie twierdzisz, Âże cieszÂą mnie nieszczĂŞÂścia innych? W ktĂłrym miejscu w swoim poÂście dajĂŞ temu wyraz? Widzisz tam np. sÂłowa w stylu "i dobrze im tak..."?

OpisaÂłem tylko pewien mechanizm ktĂłry doskonale widaĂŚ wÂśrĂłd osĂłb Âślepo wpatrzonych w pch i bezkrytycznie wierzÂących w ich zapewnienia. Mechanizm zgodnie z ktĂłrym Âżaden z faktĂłw dowodzÂących kÂłamliwoÂści wygÂłaszanych przez pch "proroctw" nie jest w stanie do nich dotrzeĂŚ i otworzyĂŚ im oczu, mechanizm w ktĂłrym za nic - nawet w Âświetle bezdyskusyjnych dowodĂłw czy skÂładanych wczeÂśniej dobrowolnych deklaracji - nie przyznajÂą, Âże owszem pch naÂłgaÂł - o czym kto jak kto, ale Ty powinnaÂś doskonale wiedzieĂŚ.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2012, 08:35:25 wysłane przez arteq » Zapisane
Sobek
Gość
« Odpowiedz #189 : Sierpień 10, 2012, 13:28:30 »

OpisaÂłem tylko pewien mechanizm ktĂłry doskonale widaĂŚ wÂśrĂłd osĂłb Âślepo wpatrzonych w pch i bezkrytycznie wierzÂących w ich zapewnienia.

Artek, od kiedy odwiedzam to forum (a bedzie juz dobrych pare lat), Ty nie robisz nic innego jak opisujesz pewien mechanizm, ktĂłry "doskonale widaĂŚ". Skoro doskonale go widaĂŚ, wiec do czego Ty jeszcze jestes potrzebny...CoÂś

Wiesz, dla mnie interesowanie sie PCH by³o "trampolin¹". Dziêki PCH, sesjom itd, natrafi³em na nauki takich osób jak: Tolle, Krishnamurti, Osho i juz teraz wiem, ¿e czy PCH wypali czy nie - najwa¿niejsza rzecz¹ jest rozwój mojej œwiadomoœci poprzez duchowoœÌ.

Ja nie mam pojêcia co Tobie da³o PCH, ale patrz¹Ì na Twoje posty niewiele one "ewoluowa³y" przez ten czas. No ale có¿, moze taka jest Twoja droga - aby "opisywaÌ mechanizmy" Uœmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #190 : Sierpień 10, 2012, 14:13:20 »

Sobek, no weÂź uderz w stó³... - zanim zobaczyÂłem treœÌ TWojego postu wiedziaÂłem gdzie i co napisaÂłeÂś i to bez uÂżycia Âżadnych tam "mocy i trzeciego oka"   :]

Dla kogo widaĂŚ dla tego widaĂŚ, jakoÂś na poczÂątku (i przez dÂłuÂższy czas) nie byleÂś taki... "spostrzegawczy".  :]
Dobrze jest wiedzieĂŚ czy dany temat wypali zanim dasz siĂŞ przypaliĂŚ czy wmanewrowaĂŚ... dlatego moje spostrzeÂżenia i poglÂądy nie musiaÂły "ewoluowaĂŚ"...

A co na forum... ano oglÂądam sobie owoce roÂżnych sadownikĂłw...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2012, 14:14:02 wysłane przez arteq » Zapisane
Sobek
Gość
« Odpowiedz #191 : Sierpień 29, 2012, 17:59:52 »

dlatego moje spostrzeÂżenia i poglÂądy nie musiaÂły "ewoluowaĂŚ"...

ÂŻyczĂŞ Tobie z caÂłego serca aby Twoja "ewolucja" nie ograniczaÂła siĂŞ tylko do Twoich spostrzeÂżeĂą i poglÂądĂłw.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #192 : Październik 13, 2012, 06:52:59 »

Oj moim skromnym zdaniem artqowi zosta³o tylko praktyczne doœwiadczenie œwiata energii tak by jego podœwiadomoœÌ nie mia³a w tej sprawie nic dopowiedzenia Du¿y uœmiech
topa DuÂży uÂśmiech
Sobek
Gość
« Odpowiedz #193 : Październik 17, 2012, 17:46:07 »

Oj moim skromnym zdaniem artqowi zosta³o tylko praktyczne doœwiadczenie œwiata energii tak by jego podœwiadomoœÌ nie mia³a w tej sprawie nic dopowiedzenia Du¿y uœmiech
topa DuÂży uÂśmiech

a moim skromnym zdaniem kaÂżdy powinien zajmowaĂŚ siĂŞ SWOIM wÂłasnym rozwojem duchowym UÂśmiech
Bardzo ³atwo jest popaœÌ w "trendy oceniania innych", przez co nie widzi siê swoich w³asnych poczynaù.
Dlatego nie przytakujĂŞ Twojemu stwierdzeniu, ani go nie negujĂŞ.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #194 : Październik 19, 2012, 18:25:40 »

SÂłusznie prawisz DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #195 : Październik 22, 2012, 21:08:03 »

Posty dotyczÂące ceremonii w Peru i kilku innych miejscach wydzieliÂłem jako niezaleÂżny wÂątek:  CEREMONIA NA JEZIORZE TITIKAKA i w PIRAMIDZIE „LA DANTA“  >>.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #196 : Grudzień 06, 2012, 13:04:18 »

chyba juÂż nikogo nie interesujÂą, choĂŚ poczytaĂŚ moÂżna..MrugniĂŞcie

"21 GRUDNIA 2012 ROKU

SESJA 28

SzamotuÂły, 3 grudnia 2012 roku
 Anna DoliĂąska

Temat: DzieĂą 21 grudnia 2012 roku i póŸniej…

Mamy juÂż poczÂątek grudnia 2012 roku. ZostaÂło parĂŞ dni do daty 21.12.2012. NarosÂło wiele hipotez i teorii o koĂącu Âświata. DostajĂŞ mnĂłstwo listĂłw od przestraszonych ludzi z pytaniami: Gdzie siĂŞ schowaĂŚ? Co robiĂŚ? Jak siĂŞ zabezpieczyĂŚ na te „3 dni ciemnoÂści”?

WÂłaÂśnie medytowaÂłam ponad godzinĂŞ, pytajÂąc Istoty Duchowe, ktĂłre byÂły ze mnÂą w pokoju - jak to bĂŞdzie w ostatnich dniach roku 2012? Cztery ÂŚwietliste Istoty uÂśmiechaÂły siĂŞ ciepÂło pytajÂąc - dlaczego ja siĂŞ nie bojĂŞ?

„Nie ma we mnie lĂŞku, czujĂŞ siĂŞ bezpiecznie bo wiem, Âże jesteÂście przy mnie i nie pozwolicie, aby mnie i mojej rodzinie staÂło siĂŞ coÂś zÂłego. Ufam Wam – bo nigdy jeszcze mnie nie zawiedliÂście. Zawsze jeÂśli o coÂś proszĂŞ z wiarÂą i nadziejÂą, to otrzymujĂŞ” - odpowiedziaÂłam.

Istoty z pogÂłosem – jakby echo - powiedziaÂły, Âże wÂłaÂśnie to mam przekazaĂŚ ludziom.

PytaÂłam w takim razie dalej - co siĂŞ bĂŞdzie dziaÂło w „3 dni ciemnoÂści”, czy takie dni w ogĂłle bĂŞdÂą?

Fizyczne dni ciemnoÂści bĂŞdÂą dla ludzi, ktĂłrzy stracÂą ÂŚwiatÂło w sobie. KaÂżdy czÂłowiek to Iskra BoÂża, a Iskra Âświeci i utrzymuje caÂły czas ³¹cznoœÌ z Ojcem, z Bogiem. Tym maÂłym punktem, drzwiami, portalem w ciele ludzkim, w gÂłowie – jest szyszynka. Ludzie idÂący ÂścieÂżkÂą rozwoju duchowego samoistnie pobudzili sobie bardzo mocno ten gruczoÂł, ktĂłry systematycznie przez wiele tysiĂŞcy lat byÂł zamykany przez ró¿ne sakramenty.

Ten punkt jest furtkÂą do Domu, to ÂŚwiatÂło nie zgaÂśnie, a wrĂŞcz jeszcze bardziej siĂŞ rozÂświetli podczas mroku na Ziemi. Tym ÂŚwiatÂłem jest wiara i zaufanie w obecnoœÌ potĂŞÂżnej energii w ludziach, ktĂłrÂą potraficie wydobyĂŚ z siebie, aby rozjaÂśniĂŚ kaÂżdÂą ciemnoœÌ.

Ale powiedzcie proszĂŞ, jak ludzie fizycznie bĂŞdÂą odczuwaĂŚ te zmiany na Ziemi?

Jest juÂż wiele sÂłusznych podstaw, aby zaopatrzyĂŚ siĂŞ w ciepÂłe ubrania, ogieĂą, jedzenie. Jednak nie to jest najwaÂżniejsze. Planeta Ziemia wejdzie do gĂłrnego kielicha w klepsydrze wszechÂświata. BĂŞdzie inny Âświat. My Istoty Duchowe nie bĂŞdziemy owiani juÂż tajemnicÂą i ludzkim strachem przed spotkaniem z nami. BĂŞdziemy jak w Domu Ojca - jako Bracia i Siostry, ktĂłrzy siĂŞ bardzo kochajÂą, szanujÂą, tolerujÂą i wspomagajÂą siĂŞ wzajemnie.

Prosimy - bÂądÂźcie spokojni i nie lĂŞkajcie siĂŞ, gdy coraz czĂŞÂściej i wyraÂźniej bĂŞdziecie nas oglÂądaĂŚ w swoim Âświecie fizycznym. Ziemia wejdzie na poziom wyÂższych wibracji, tak samo jak i ludzie, chociaÂż nie wszyscy jesteÂście gotowi na takÂą szybkÂą zmianĂŞ.

Wielu z was moÂże sobie nie poradziĂŚ z takimi realiami, ktĂłre nadchodzÂą - dlatego wiele dusz postanowi opuÂściĂŚ ciaÂła fizyczne. Jednak jest to wasz wybĂłr. Zawirowania ziemskie mogÂą trwaĂŚ do ciepÂłych dni roku 2013. GwaÂłtowne zmiany klimatyczne bĂŞdÂą jeszcze na Ziemi trwaĂŚ - jednak to wszystko zacznie siĂŞ wyciszaĂŚ z nastaniem wiosny.

Czy energia miÂłoÂści, ktĂłrÂą wysyÂłajÂą ludzie na caÂłym Âświecie, jest w stanie jeszcze bardziej zminimalizowaĂŚ skutki przejÂścia planety w wyÂższy wymiar?

ÂŚwiatÂło z ludzkich serc i ÂświatÂło dla Ziemi, ktĂłre wpuÂściliÂście poprzez wszystkie Ceremonie, zorganizowane przez WysÂłannikĂłw ÂŚwiatÂła na waszej Planecie - rozÂświetliÂło i wzniosÂło ZiemiĂŞ delikatnie do piĂŞkniejszej przestrzeni we wszechÂświecie. Od poÂłowy roku ludzkoœÌ czeka bardzo duÂżo pracy. Przede wszystkim, aby zaakceptowaĂŚ nowy ziemski Âświat i nowe poglÂądy na Âświat, ktĂłry jest obok was.

Gdy wrĂłcicie za kilka lat do naszego wspĂłlnego Domu, gdy wspominaĂŚ bĂŞdziecie czasy, w ktĂłrych obecnie Âżyjecie, bĂŞdziecie dumni i szczĂŞÂśliwi, Âże mogliÂście uczestniczyĂŚ w piĂŞknym rozwoju ÂŚwiĂŞtego Jestestwa was samych, a zarazem bardzo dynamicznym wzroÂście i przejÂściu Planety w wyÂższy wymiar.

Czy bezpiecznie bêdzie podró¿owaÌ samolotami pomiêdzy 21 grudnia i 1 stycznia?

JeÂśli to moÂżliwe sugerujemy, aby ograniczyĂŚ podró¿e. ByÂło mĂłwione, Âże w tym czasie macie „byĂŚ w domu”.

Czy to dotyczy wszystkich ludzi na Ziemi, czy tylko nas w Polsce?

Podró¿e po niebie miĂŞdzy krajami bĂŞdÂą bezpieczne choĂŚ wiele lotĂłw zostanie odwoÂłanych z uwagi na zmiany pogodowe, ktĂłre zaistniejÂą niespodziewanie. BiaÂły puch za szybami ograniczy widocznoœÌ, ale to bĂŞdzie przez ludzi kontrolowane.

Czy bêd¹ w tym czasie jakieœ zak³ócenia elektromagnetyczne, czyli czy bêd¹ dzia³a³y stacje radarowe i ca³a infrastruktura oparta na elektronice?

Zgadza siĂŞ - zak³ócenia wystÂąpiÂą, jednak rozÂłoÂży siĂŞ to wszystko w czasie. Nie tylko dnia 21.12.2012, ale przez kolejne miesiÂące, aÂż do ciepÂłych dni. Dlatego zadbajcie o ciepÂło w domach. Nie obawiajcie siĂŞ jednak, Âże bĂŞdziecie zupeÂłnie oderwani - jako ludzkoœÌ - od  Âświata elektronicznego. JesteÂście przygotowani i macie dodatkowe zasilania, ktĂłre w zupeÂłnoÂści wystarczÂą, abyÂście aÂż tak nie odczuli zak³óceĂą, jakie na tym polu mogÂą nastÂąpiĂŚ.

Czy temperatura powietrza w Polsce i w innych krajach utrzyma siĂŞ na normalnym poziomie, czy teÂż bĂŞdÂą w tym czasie jakieÂś gwaÂłtowne zmiany?

Polska przykryta zostanie wielka poduchÂą Âśniegu. Gdy nastÂąpiÂą ciepÂłe dni - bĂŞdzie sporo wody. Polska ziemia zrobi siĂŞ o wiele ciĂŞÂższa, nie bĂŞdzie potrafiÂła udÂźwign¹Ì wilgoci i ciĂŞÂżaru wody. Jednak póŸniej klimat bĂŞdzie u was bardzo ciepÂły, wrĂŞcz gorÂący.

Czy poza tym, ¿e mamy siê modliÌ, medytowaÌ, wysy³aÌ mi³oœÌ i œwiat³o w kierunku Matki Ziemi - czy s¹ jeszcze inne sugerowane, konkretne zachowania jak np.: zamkn¹Ì siê na 3 czy wiêcej dni, nie wychodziÌ na dwór, przebywaÌ w piwnicach, itp. ...?

JeÂśli ludzie czujÂą takÂą potrzebĂŞ, aby czuĂŚ siĂŞ bezpiecznie - my nie zabronimy wam chowaĂŚ siĂŞ pod ziemiĂŞ, w piwnicach i innych schronach. Kochani, jedyne co jest wam bardzo potrzebne w tym czasie - to zaufanie, modlitwa i radoœÌ z nadchodzÂących, piĂŞkniejszych dni. ObudÂźcie ÂŚwiatÂło w sobie, a ciemnoœÌ was nie dotknie.

* * *

ZrobiÂło sie bardzo jasno w pokoju, nawet przez zamkniĂŞte oczy widziaÂłam przesuwajÂące siĂŞ ÂświatÂło.

Sama od siebie mogĂŞ dodaĂŚ, Âże zrobiliÂśmy wszystko co mogliÂśmy zrobiĂŚ dla Matki Ziemi, aby nakarmiĂŚ jÂą ÂŚwiatÂłem i MiÂłoÂściÂą naszych ludzkich serc. Ceremonia w Egipcie w roku 2011 - jako 11 Brama i Ceremonia w Boliwii, Peru i Gwatemali w roku 2012 - jako 12 Brama, byÂły jak pokarm, przyjĂŞcie Energii Chrystusowej przez CiaÂło Niebieskie, czyli naszÂą ZiemiĂŞ. Teraz nastĂŞpuje przemiana na naszej Planecie i w nas samych. Kochani, wystarczy otworzyĂŚ siĂŞ na prowadzenie Istot ÂŚwietlistych, ktĂłre czekajÂą, aby nam pomagaĂŚ i wspieraĂŚ nas - nie oczekujÂąc nic w zamian poza tym, abyÂśmy my, jako ludzie, wzajemnie siĂŞ szanowali i kochali miÂłoÂściÂą bezwarunkowÂą.

Wiele razy podczas medytacji wracam do Domu - naszego wspĂłlnego Domu i wiem jak jest tam piĂŞknie, ciepÂło. CiĂŞÂżko wrĂłciĂŚ do Âświata ziemskiego, ale tamten Anielski ÂŚwiat bĂŞdzie teraz na Ziemi dla nas wszystkich. WiĂŞc proszĂŞ, abyÂście siĂŞ nie lĂŞkali, ale z wiarÂą i miÂłoÂściÂą patrzyli w przyszÂłoœÌ. Czeka nas bardzo duÂżo pracy, duÂżo zmian prawie w kaÂżdej dziedzinie Âżycia. WiĂŞc mam szczerÂą nadziejĂŞ, Âże w roku 2013 i w dalszych latach bĂŞdziemy tworzyĂŚ Raj na Ziemi z pomocÂą Istot Duchowych.
 Z MiÂłoÂściÂą i ÂŚwiatÂłem
Anna DoliĂąska"
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=125&sectionId=684&cmd

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #197 : Grudzień 06, 2012, 18:26:10 »

O zgrozo  Z politowaniem
Ten post szacownego songo bardzo dobitnie uczy co siĂŞ dzieje jak zwyciĂŞÂża niewiedza
to pa
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #198 : Grudzień 06, 2012, 18:33:05 »

To pani Anna przestawiÂła siĂŞ na inne Istoty Niebieskie? PrzecieÂż dla potrzeb PCH to byÂł Samuel.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #199 : Grudzień 06, 2012, 18:39:43 »

widaĂŚ pewnÂą ewolucjĂŞ w projekcie, wnioski dla kaÂżdego...
i tyle.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: