Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« : Marzec 10, 2011, 22:20:32 » |
|
KONFERENCJA PROJEKTU CHEOPS W WARSZAWIE (2011-03-10 14:42:46) UWAGA! W DNIU 3 LIPCA 2011 ROKU ODBĂDZIE SIĂ W WARSZAWIE MIĂDZYNARODOWA KONFERENCJA Z UDZIAÂŁEM PRELEGENTĂW Z POLSKI, Z EGIPTU ORAZ ZE STANĂW ZJEDNOCZONYCH. TYTUÂŁ KONFERENCJI: "PROJEKT CHEOPS - MISJA RATOWANIA ZIEMI I LUDZI POPRZEZ ENERGIĂ WIELKIEJ PIRAMIDY I ENERGIĂ MIÂŁOÂŚCI"SZCZEGĂÂŁY DOTYCZÂĄCE PROGRAMU, PRELEGENTĂW ORAZ ZNACZENIA KONFERENCJI WKRĂTCE http://www.projekt-cheops.com/news.aspx?languageId=1&menuId=31§ionId=54&cmd=
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2011, 16:06:45 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 12, 2011, 10:21:38 » |
|
W sumie tak, posÂłuchaĂŚ moÂżna co w Âświecie piszczy A ostatnio ostro piszczy. No i ten aspekt uruchomienia w 011 roku caÂłej zapory energo-magnetycznej w Egipcie. OczywiÂście, oczywiÂście...w choÂłdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 12, 2011, 10:29:49 » |
|
W sumie tak, posÂłuchaĂŚ moÂżna co w Âświecie piszczy A ostatnio ostro piszczy. No i ten aspekt uruchomienia w 011 roku caÂłej zapory energo-magnetycznej w Egipcie. OczywiÂście, oczywiÂście...w choÂłdzie... No chyba odblokowania tego co jeszcze tam pozostaÂło zablokowane. To jest zdecydowanie bliÂższe prawdy. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2011, 10:30:13 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 12, 2011, 10:38:10 » |
|
W sumie tak, posÂłuchaĂŚ moÂżna co w Âświecie piszczy A ostatnio ostro piszczy. No i ten aspekt uruchomienia w 011 roku caÂłej zapory energo-magnetycznej w Egipcie. OczywiÂście, oczywiÂście...w choÂłdzie... No chyba odblokowania tego co jeszcze tam pozostaÂło zablokowane. To jest zdecydowanie bliÂższe prawdy. Kiara Witaj Kiaro OczywiÂście, oczywiÂście.... Zobaczymy, zobaczymy...
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2011, 10:39:58 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
orion250
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 11, 2011, 13:26:24 » |
|
Wiecie moÂże coÂś na temat wejÂściĂłwek na tÂą konferencjĂŞ, czy jest ona tylko dla osĂłb zwiÂązanych z pch?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 11, 2011, 21:22:45 » |
|
orion250 Na tak¹ konferencjê ka¿dy mo¿e wejœÌ
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 27, 2011, 16:45:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #8 : Maj 15, 2011, 18:51:43 » |
|
Na stronie PCH utworzono osobnÂą zakÂładkĂŞ dotyczÂącÂą tej KONFERENCJI
|
|
|
|
|
|
|
konradis
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 27, 2011, 19:08:48 » |
|
Czy ktoÂś z WrocÂławia siĂŞ wybiera? Pytam bo ja mam chĂŞĂŚ pojechaĂŚ ale tak w grupie raÂźniej:D
|
|
|
|
|
|
|
maj46x
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 30, 2011, 10:06:56 » |
|
Witam po przerwie Na stronie projektu jest informacja o Konferencji, ktĂłra odbĂŞdzie siĂŞ 03.07.2011r. BĂŞdzie ktoÂś z Was? Pozdrawiam MichaÂł J.
|
|
|
|
|
|
|
konradis
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Lipiec 04, 2011, 13:04:10 » |
|
I jak byÂł ktoÂś? Co MoÂżecie powiedzieĂŚ o sesji Co zostaÂło powiedziane?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : Lipiec 04, 2011, 23:51:56 » |
|
PoleciÂł teÂż aby polska fundacja zwrĂłciÂła pieniÂądze amerykaĂąskiej gdyÂż na tym tle doszÂło do niesnasek miĂŞdzy nimi a to szkodzi caÂłej sprawie. a jednak ;]
|
|
|
|
|
|
|
maj46x
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : Lipiec 05, 2011, 00:22:31 » |
|
Wystêp Hurtaka z ¿on¹ by³ naprawdê wspania³y.. szkoda ¿e... mimo wszystko tak krótko.. Sesja z Ani¹ by³a wyj¹tkowa.. z osoby nieœmia³ej ,,zamieni³a siê'' w pewn¹ siebie istotê - ca³a atmosfera (wyczuwalne by³o napiêcie), œwiat³o - da³y œwietny efekt.. no i do tego s³owa.... które zapewne wielu zapad³y w pamiêci.. Masz racjê tomtom, przekaz kolejnych prelegentów by³ niespójny, aczkolwiek ka¿dy z poszanowaniem zdania drugiej osoby. Bardzo trafna wg mnie hipoteza, ze du¿¹ czêœÌ piramidy w œrodku zajmuje naturalny piaskowiec, poparta faktem, i¿ piramida nie stoi na wyrównanym terenie, a pierwsze bloki (stopnie/schodki) s¹ wykute w piaskowcu i dopiero na nich s¹ ustawione inne. Przyznam, ¿e by³em niesamowicie padniety ju¿ ko³o 13..(wyjecha³em o 5 z Wroc³awia po 2h snu), a po ,,zastrzyku energii''... dosta³em kopa i przez ca³y powrót i do 1 w nocy nie chcia³o mi sie spaÌ.. , na poczatku ,,zabiegu'' podskoczy³o mi tetno bardzo wysoko.... PS. Gdyby ktoœ chcia³ utwory, które lecia³y podczas przerw, niech napisze na maila maj46x@wp.pl (nie jest to jeszcze ich ostateczna wersja ). Pozdrawiam, Micha³.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Lipiec 05, 2011, 13:26:11 » |
|
ByliÂście zapewnie rozemocjonowani i podnieceni sytauacjÂą, w tym stanie organizm wytwarza substancje niwelujÂące poczucie zmĂŞczenia. Co do kwestii pieniĂŞdzy, a ÂściÂślej ich przeznaczenia i zasadnoÂśc wspierania pch i jego wszelkich odÂłamĂłw to mamy, ak widzĂŞ odmienne zdania.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #15 : Lipiec 05, 2011, 18:08:37 » |
|
Witajcie tomtom i maj46x Mam pytanie, jak odebraliÂście osobĂŞ Anny DoliĂąskiej ? Jakie sprawia wraÂżenie? Czy nie odebraliÂście jej przekazu ( channelingu ) jako faÂłsz ? Czy sposĂłb w jakim przekazywaÂła sÂłowa Enki,moÂżna porĂłwnaĂŚ do przekazu Lucyny ÂŁobos ? Chodzi mi o ton gÂłosu. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : Lipiec 05, 2011, 21:21:10 » |
|
Nie zdajesz sobie nawet sprawy jak piêknym i perfekcyjnym instrumentem jest ludzkie cia³o ,jak perfekcyjnie mo¿na na nim zagraÌ tworz¹c przeró¿ne objawy mimiki, gesty , czy modulacje g³osu. Naciskaj¹c energetycznie na punkty w mózgu tworz¹ce mimikê. To naprawdê robi wra¿enie , o tak i to jakie na ludziach , którzy nie posiadaj¹ tej wiedzy. Posiadaj¹c "nuty" wzorzec energetyczny Enki i plan dzia³ania - umiejêtnoœÌ energetycznego oddzia³ywania na cudzy system nerwowy mo¿na osi¹gn¹Ì praktycznie wszystko. Zarówno w dziedzinie pozytywnych odczuÌ jak i negatywnych. To tylko techniki. Przedstawienie zrobi³o wra¿enie? Widzisz dla innych cywilizacji ( myœlê i¿ ju¿ nawet dla niektórych ludzi na ziemi) ta wiedza jest tak prosta jak dla nas pisanie na klawiaturze , nasikasz klawisz i wyœwietla siê cudowny znak , który mo¿e zachwycaÌ swoim pojawieniem siê ludzi nawet z przed stu laty. A to tylko technologia , maszyna? Maszyn¹ takom mo¿e byÌ biologiczne cia³o ludzkie , to , tylko trochê inny uk³ad pierwiastków i elementów tworz¹cych je. Efekt Enki mo¿e osi¹gn¹Ì ka¿dy kto u¿yje jego wzoru energetycznego ( znanego nam jako Enki) do "zagrania" - odegrania jego roli na cudzej osobie , potrzebne jest tylko cia³o fizyczne cz³owieka , który wyda na to zgodê. Nic wiêcej. To tylko taka maleùka forma przejêcia cudzego cia³a i cudzej œwiadomoœci. No ale .... je¿eli ktoœ tego chce i wyda na to zgodê? Wolna wola , to jego sprawa i niech tak bêdzie. Gorzej jak takimi spektaklami manipuluje siê innymi , pozyskuj¹c ich nieœwiadom¹ prawdy œwiadomoœÌ . Zwyczajnie pewien byt przejmuje cia³o Ani i odgrywa za jego pomoc¹ spektakl publiczny. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2011, 23:43:50 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Lipiec 05, 2011, 21:33:50 » |
|
Wiele osób próbuje przy³apaÌ na czymœ EnKi lub osoby Projektu... Uczestniczy³em wczeœniej w sesji z Lucyn¹ i ciekaw by³em jak to bêdzie w przypadku Anny. Otó¿ od pierwszych s³ów nie mia³em w¹tpliwoœci ¿e przemawia przez ni¹ ta sama osoba. Nie rozumiem o jakich próbach mówisz [szczególnie jak wynika³oby z kontekstu nieudanych] - przecie¿ s¹ konkretne dowody, ¿e wiele ze s³ów £obos okaza³o siê k³amstwem. Ba, zreszt¹ sam samcio przyzna³, ¿e poprzez £obos k³ama³... bo tego potrzebowali ludzie. I nie wiem jak odebraÌ s³owa "ta sama" osoba, bo nawet oficjalnie potwierdzano, ¿e przez £obos "goœcinnie" przemawia³y ro¿ne byty. A od pewnego czasu - szczególnie od chwili k³ótni i rozdŸwiêku pomiêdzy sk³adowymi ekipami pch, jak wysz³o z powodu finansów i "zaszczytów" - ciê¿ko nawet oficjalnie siê po³apaÌ kto i przez kogo "przemawia" - by³y wszak zapowiadane jakieœ urlopy, zastêpstwa, przekazania.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #18 : Lipiec 05, 2011, 21:43:19 » |
|
Proponowa³bym w tym w¹tku skupiÌ siê na opisie konferencji zaœ szczegó³owe rozstrzyganie ró¿nych jej aspektów przenieœÌ do odpowiedniejszych, ju¿ istniej¹cych w¹tków lub utworzyÌ nowe - jak np. ten: Kim jest osoba podaj¹ca siê za En-Ki?.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2011, 21:43:56 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Lipiec 05, 2011, 21:53:26 » |
|
Darek , a co ci przeszkadza odpowiedz dotyczÂąca tego sympozjum wyjaÂśniajÂąca sposĂłb manipulacji przejĂŞtym ciaÂłem ludzkim i robieniem przez nie przekazĂłw? To tylko przybliÂżenie informacji o uÂżywanych technikach na takich spektaklach a nie ocena bytĂłw ktĂłre je uÂżywajÂą. Moim zdaniem jest na swoim miejscu. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #20 : Lipiec 05, 2011, 22:19:47 » |
|
Witaj chanell Wiele osób próbuje przy³apaÌ na czymœ EnKi lub osoby Projektu... Uczestniczy³em wczeœniej w sesji z Lucyn¹ i ciekaw by³em jak to bêdzie w przypadku Anny. Otó¿ od pierwszych s³ów nie mia³em w¹tpliwoœci ¿e przemawia przez ni¹ ta sama osoba. To samo poczucie humoru, ta sama duma i stanowczy ton, te same charakterystyczne przerwy w zdaniach. Kto s³ysza³ na ¿ywo przekaz poprzez Lucynê ten wie o czym mówiê. Tym razem zbli¿enie twarzy medium by³o wyœwietlane na ca³¹ œcianê, tak ¿e mog³em œledziÌ dos³ownie ka¿dy ruch miêœni twarzy Anny. Zrobi³o to na widzach niesamowite wra¿enie. WidaÌ by³o ¿e to nie Anna uk³ada zdania. Tutaj naprawdê nie mo¿na mówiÌ o jakiejœ manipulacji. Dla wielbicieli teorii spiskowych pozostaje wiêc tylko problem, kim naprawdê jest istota podaj¹ca siê za EnKi ... Pozdrawiam ciep³o Bardzo dziêkujê za odpowiedŸ S³ysza³am na "¿ywo " p. Lucynê ,to mogê sobie wyobraziÌ Anne Doliùsk¹.Niestety na spotkaniach na których ja by³am ,nie by³o kamery,nie widzia³am wiêc twarzy p.Lucyny podczas channelingu. pozdr.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Lipiec 06, 2011, 00:05:37 » |
|
Witaj tomtomie. Ale¿ to nie jest ¿adna wielka wiedza , ciutkê zastanowienia siê nad otaczaj¹cym nas œwiatem. Przyk³ady mamy obok siebie. Przecie¿ aktorzy robi¹ to samo. Aktor - jakaœ energia + dobra charakteryzacjom , wypo¿ycza sobie zastêpcze cia³o - kostium (osoby , któr¹ zagra) i hejka ... Odgrywa rolê kogoœ kim nie jest , mo¿e to robiÌ wielokrotnie i perfekcyjnie , zale¿ne od jego kunsztu , warsztatu aktorskiego. Wra¿enia dobrzy aktorzy potrafi¹ robiÌ niesamowite , graj¹ cudnie odczuciami ludzi na widowni. W tym wypadku ró¿nica polega na tym i¿ "kostium aktora" to cudze ¿ywe biologiczne cia³ , wchodzimy , wychodzimy , licz¹ siê efekty. Tu nie chodzi o identyfikacjê aktora , który to robi , to nie ma znaczenia , osobowoœÌ energii jest nieistotna. Znaczenie ma tylko zagranie tak danej roli ¿eby uczestnicy spektaklu byli pewni i¿ jest to jedna i ta sama osoba w ro¿nych miejscach , przekazuj¹ca przez ró¿ne osoby. W tym wypadku wa¿ny jest inny rodzaj perfekcji , bo stawka jest wysoka, chodzi o ich byÌ albo nie byÌ w formie jakom chc¹ ¿eby zaistnia³a. Chocia¿ tak naprawdê jest to ju¿ nie istotne , bo od dawna realizuje siê w³aœciwa opcja , to jednak spektakl na scenie ziemi trwa nadal i ka¿dy gra swoj¹ rolê na tej scenie. Nie chce z niej zejœÌ nawet gdy akt z jego obecnoœci¹ ju¿ siê zakoùczy³. Tu nie chodzi o plany ¿adnej cywilizacji , bo nie one siê realizuj¹ , obecnie realizuje siê g³ówny plan , zamys³ m¹droœci i mi³oœci Stwórcy Wszechrzeczy. A w stosunku do Tego "re¿ysera" stworzonego ¿ycia maj¹ siê nijak maleùkie incydenty na niszowych scenach , bowiem istnienie ich jest przewidziane jako zawód i klapa niezbêdne w spektaklu przebudzenia Ludzi. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2011, 08:33:33 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #22 : Lipiec 06, 2011, 07:11:58 » |
|
Ciekawe, Âże o maÂły wÂłos bym zajrzaÂł na tĂŞ konferencje. Ale nastapiÂło nagÂłe i ewidentne zamieszanie w czasoprzestrzeni - ktĂłre wyszlo za impulsami innej osoby. Widze to jak chodzi o sensy i znaczenia podobnie jak Kiara « Odpowiedz #26 : Lipiec 06, 2011, 01:05:37 » ..za wyjatkiem sformuÂłowaĂą typu: (..)pozyskujÂąc ich nieÂświadomÂą prawdy ÂświadomoœÌ . ÂŚwiadomoœÌ nie moÂże byĂŚ nieÂświadoma jednoczesnie. NieÂświadoma jest nieÂświadomoœÌ. MoÂże to zbyt skomplikowane.. taka prostota.. Zapewne Kiara miaÂła namyÂśli ten zewnetrzny przejaw powiÂązany z umysÂłem i mentalem.Czyli ograniczenie przytomtomnoÂści. WidzĂŞ arteq Âże naleÂżysz do sceptykĂłw Projektu. SzanujĂŞ to ale jeÂśli na powaÂżnie zamierzasz zaj¹Ì siĂŞ krytykÂą , to powinieneÂś rĂłwnieÂż osobiÂście uczestniczyĂŚ w takich Konferencjach… Ja teÂż zauwaÂżyÂłem Âże Arteq ma zadatki na sceptyka. Jednak sceptycyzm wymaga wiecej uwaznosci na fakty ..nie tylko te wybrane - a wszystkie. I to go na razie kompletnie rozkÂłada jako sceptyka ..imho. tzn. proces poznawczy jest tam podrzĂŞdny w stosunku do ÂświatopoglÂądĂłw i opini, ktĂłrym jest podporzÂądkowany. A sceptyk ma z natury innÂą phiriorytetowoœÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 20:24:33 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
strefa-niewyjasnionych
Gość
|
|
« Odpowiedz #23 : Lipiec 06, 2011, 10:59:33 » |
|
WidzĂŞ arteq Âże naleÂżysz do sceptykĂłw Projektu. SzanujĂŞ to ale jeÂśli na powaÂżnie zamierzasz zaj¹Ì siĂŞ krytykÂą , to powinieneÂś rĂłwnieÂż osobiÂście uczestniczyĂŚ w takich Konferencjach… Zgadzam siĂŞ z tym stwierdzeniem w 100%.arteq powinien uczestniczyĂŚ w takich konferencjach i poznaĂŚ osobiÂście tych ludzi, a dopiero potem ich krytykowaĂŚ. Znam wielu sceptykĂłw, ktĂłrzy w przeciwieĂąstwie do arteqa zadajÂą sobie tyle trudu, aby chodziĂŚ na takie spotkania. Ich argumenty sÂą o wiele bardziej przekonujÂące niÂż arteqa - ktĂłry wiadomoÂści uzyskuje tylko z internetu
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #24 : Lipiec 06, 2011, 12:05:22 » |
|
Witaj tomtom.Zauwa¿y³am i¿ na pocz¹tku masz zwyczaj dewartoœciowania dyskutanta a nastêpnie przedstawiania swoich argumentów. Dlaczego? S¹ one zbyt s³abe? Bywa³am na sympozjach z udzia³em Enki , piszê o nim na podstawie mojej wiedzy a nie tego , kto coœ powie. Piszê o moich odczuciach i refleksjach a nie powielam cudze , to mnie raczej ma³o interesujê. Chyba i¿ s¹ to konkretne informacje potwierdzone zaistnia³ymi zdarzeniami , wówczas je cytujê. Owszem planet podobnych ziemi , nie identycznych jest mnóstwo co wcale nie jest ¿adnym dowodem i¿ Stwórca nie interesuje siê bezpoœrednio Ziemi¹ , ja wiem i¿ tak i to bardzo. Ale.... ziemianie posiadaj¹ woln¹ wolê , oni i tylko oni sami decyduj¹ o dalszym losie ziemi i swoim. Co w konsekwencji zwabi³o do dzia³ania bardzo aktywnego ro¿ne byty podaj¹ce siê za ró¿ne postacie ( zweryfikowaÌ tego na 100% , kto jest kim przez pryzmat rozmów nie da siê) chc¹ce zrealizowaÌ swoje podstêpne plany przez zwodzenie k³amstwami ludzi. Naiwni oraz z ma³a wiedza dadz¹ siê nabraÌ , w ten sposób ich wolna wola jest u¿ywana przeciw nim samym. Piêkne s³owa to zbyt ma³o w naszych czasach , potrzebne s¹ czyny z wynikami odczuwalnymi. A tych brak w dzia³alnoœci Enki i jego grupy. Niestety albo stety takie s¹ fakty. I jeszcze jedno bardzo wa¿ne , ja nigdzie nikomu niczego nie nakazuje ni nie zakazuje , nie straszê niczym. Informuje o tym co wiem , co zauwa¿y³am i jakie wnioski wyci¹gnê³am na tej podstawie. Co zrobi¹ zwolennicy lub przeciwnicy projektu? To jest ich sprawa ich wyborów dokonywanych za pomoc¹ swojej woli. A czy wolnej? Czy zmanipulowanej? O tym ka¿dy przekona siê sam. Kiara ps. Jaka¿ bezgraniczna naiwnoœÌ jest w twierdzeniu i¿ ; "pojawi¹ siê jakieœ byty i uporz¹dkuj¹ ba³agan , który narobili ludzie..." nie mój drogi nic podobnego . Pojawi¹ siê nauczyciele ( zreszt¹ ju¿ s¹ na ziemi) , którzy poinformuj¹ jak po sobie posprz¹taÌ. Nikt za nikogo niczego nie zrobi , ka¿dy musi zrobiÌ wszystko sam. Zarówno w swoim ma³ym domu , w którym mieszka , jak i du¿ym w którym mieszkamy wspólnie. Zmniejszenie siê populacji ludzkiej bêdzie naturalnym procesem a nie wywo³ywanym ludzkimi czy innych bytów decyzjami. To ju¿ inne zagadnienie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2011, 12:12:21 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
|