Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 08:07:09

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Konferencja Projektu Cheops w Warszawie - 03.07.2011  (Przeczytany 34586 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« : Marzec 10, 2011, 22:20:32 »

KONFERENCJA PROJEKTU CHEOPS W WARSZAWIE
(2011-03-10 14:42:46)

UWAGA!

W DNIU 3 LIPCA 2011 ROKU ODBÊDZIE SIÊ W WARSZAWIE MIÊDZYNARODOWA KONFERENCJA Z UDZIA£EM PRELEGENTÓW Z POLSKI, Z EGIPTU ORAZ ZE STANÓW ZJEDNOCZONYCH.

TYTUÂŁ KONFERENCJI:

"PROJEKT CHEOPS - MISJA RATOWANIA ZIEMI I LUDZI POPRZEZ ENERGIÊ WIELKIEJ PIRAMIDY I ENERGIÊ MI£O¦CI"

SZCZEGÓ£Y DOTYCZ¡CE PROGRAMU, PRELEGENTÓW ORAZ ZNACZENIA KONFERENCJI WKRÓTCE

http://www.projekt-cheops.com/news.aspx?languageId=1&menuId=31&sectionId=54&cmd=
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2011, 16:06:45 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1 : Marzec 12, 2011, 10:21:38 »

W sumie tak, posÂłuchaĂŚ moÂżna co w Âświecie piszczy  DuÂży uÂśmiech
A ostatnio ostro piszczy.
No i ten aspekt uruchomienia w 011 roku caÂłej zapory energo-magnetycznej w Egipcie. UÂśmiech
OczywiÂście, oczywiÂście...w choÂłdzie... DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #2 : Marzec 12, 2011, 10:29:49 »

No i ten aspekt uruchomienia w 011 roku caÂłej zapory energo-magnetycznej w Egipcie. UÂśmiech

No chyba odblokowania tego co jeszcze tam pozostaÂło zablokowane.

To jest zdecydowanie bliÂższe prawdy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2011, 10:30:13 wysłane przez Kiara » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #3 : Marzec 12, 2011, 10:38:10 »

No chyba odblokowania tego co jeszcze tam pozostaÂło zablokowane.

To jest zdecydowanie bliÂższe prawdy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Witaj Kiaro UÂśmiech
OczywiÂście, oczywiÂście....
Zobaczymy, zobaczymy... DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2011, 10:39:58 wysłane przez komandos040 » Zapisane
orion250
Gość
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 11, 2011, 13:26:24 »

Wiecie moÂże coÂś na temat wejÂściĂłwek na tÂą konferencjĂŞ, czy jest ona tylko dla osĂłb zwiÂązanych z pch?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 11, 2011, 21:22:45 »

orion250 Na tak¹ konferencjê ka¿dy mo¿e wejœÌ Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 27, 2011, 16:45:07 »

Tu moÂżna zapoznaĂŚ siĂŞ z PROGRAM'em MINUTOWY'm KONFERENCJI

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Maj 11, 2011, 21:54:35 »

A to oficjalny projekt graficzny tego sympozjum:

(Kliknij na plakat lub TU, aby wejœÌ na stronê Konferencji)

http://www.projekt-cheops.com/news.aspx?languageId=1&menuId=31&sectionId=54&cmd=
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2011, 21:55:21 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Maj 15, 2011, 18:51:43 »

Na stronie PCH utworzono osobnÂą zakÂładkĂŞ dotyczÂącÂą tej KONFERENCJI

konradis
Gość
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 27, 2011, 19:08:48 »

Czy ktoÂś z WrocÂławia siĂŞ wybiera? Pytam bo ja mam chĂŞĂŚ pojechaĂŚ ale tak w grupie raÂźniej:D
maj46x
Gość
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 30, 2011, 10:06:56 »

Witam po przerwie UÂśmiech

Na stronie projektu jest informacja o Konferencji, ktĂłra odbĂŞdzie siĂŞ 03.07.2011r.
BĂŞdzie ktoÂś z Was?

Pozdrawiam

MichaÂł J.
konradis
Gość
« Odpowiedz #11 : Lipiec 04, 2011, 13:04:10 »

I jak byÂł ktoÂś? Co MoÂżecie powiedzieĂŚ o sesji Co zostaÂło powiedziane?
arteq
Gość
« Odpowiedz #12 : Lipiec 04, 2011, 23:51:56 »

PoleciÂł teÂż aby polska fundacja zwrĂłciÂła pieniÂądze amerykaĂąskiej gdyÂż na tym tle doszÂło do niesnasek miĂŞdzy nimi a to szkodzi caÂłej sprawie.
a jednak  ;]
maj46x
Gość
« Odpowiedz #13 : Lipiec 05, 2011, 00:22:31 »

Wystêp Hurtaka z ¿on¹ by³ naprawdê wspania³y.. szkoda ¿e... mimo wszystko tak krótko.. Sesja z Ani¹ by³a wyj¹tkowa.. z osoby nieœmia³ej ,,zamieni³a siê'' w pewn¹ siebie istotê - ca³a atmosfera (wyczuwalne by³o napiêcie), œwiat³o - da³y œwietny efekt.. no i do tego s³owa.... które zapewne wielu zapad³y w pamiêci.. Masz racjê tomtom, przekaz kolejnych prelegentów by³ niespójny, aczkolwiek ka¿dy z poszanowaniem zdania drugiej osoby. Bardzo trafna wg mnie hipoteza, ze du¿¹ czêœÌ piramidy w œrodku zajmuje naturalny piaskowiec, poparta faktem, i¿ piramida nie stoi na wyrównanym terenie, a pierwsze bloki (stopnie/schodki) s¹ wykute w piaskowcu i dopiero na nich s¹ ustawione inne.
Przyznam, Âże byÂłem niesamowicie padniety juÂż koÂło 13..(wyjechaÂłem o 5 z WrocÂławia po 2h snu), a po ,,zastrzyku energii''... dostaÂłem kopa i przez caÂły powrĂłt i do 1 w nocy nie chciaÂło mi sie spaĂŚ.. UÂśmiech, na poczatku ,,zabiegu'' podskoczyÂło mi tetno bardzo wysoko....
 PS. Gdyby ktoÂś chciaÂł utwory, ktĂłre leciaÂły podczas przerw, niech napisze na maila maj46x@wp.pl (nie jest to jeszcze ich ostateczna wersja UÂśmiech ). Pozdrawiam, MichaÂł.
arteq
Gość
« Odpowiedz #14 : Lipiec 05, 2011, 13:26:11 »

ByliÂście zapewnie rozemocjonowani i podnieceni sytauacjÂą, w tym stanie organizm wytwarza substancje niwelujÂące poczucie zmĂŞczenia.
Co do kwestii pieniĂŞdzy, a ÂściÂślej ich przeznaczenia i zasadnoÂśc wspierania pch i jego wszelkich odÂłamĂłw to mamy, ak widzĂŞ odmienne zdania.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #15 : Lipiec 05, 2011, 18:08:37 »

Witajcie tomtom i maj46x UÂśmiech

Mam pytanie, jak odebraliÂście osobĂŞ Anny DoliĂąskiej ? Jakie sprawia wraÂżenie? Czy nie odebraliÂście jej przekazu ( channelingu ) jako faÂłsz ? Czy sposĂłb w jakim przekazywaÂła sÂłowa Enki,moÂżna porĂłwnaĂŚ do przekazu  Lucyny ÂŁobos ? Chodzi mi o ton gÂłosu.
Pozdrawiam serdecznie UÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #16 : Lipiec 05, 2011, 21:21:10 »

Nie zdajesz  sobie nawet  sprawy jak piĂŞknym i perfekcyjnym instrumentem jest ludzkie ciaÂło ,jak perfekcyjnie moÂżna na nim zagraĂŚ tworzÂąc przeró¿ne objawy mimiki, gesty , czy modulacje gÂłosu. NaciskajÂąc energetycznie na punkty w mĂłzgu tworzÂące mimikĂŞ.
To naprawdĂŞ robi wraÂżenie , o tak i to jakie na ludziach , ktĂłrzy nie posiadajÂą tej wiedzy.

PosiadajÂąc "nuty"  wzorzec energetyczny Enki i plan dziaÂłania - umiejĂŞtnoœÌ energetycznego oddziaÂływania na cudzy system nerwowy moÂżna osiÂągn¹Ì praktycznie wszystko. ZarĂłwno   w dziedzinie pozytywnych odczuĂŚ jak  i negatywnych. To tylko techniki.
Przedstawienie zrobiÂło wraÂżenie?

Widzisz dla innych cywilizacji  ( myÂślĂŞ iÂż juÂż nawet dla niektĂłrych ludzi na ziemi) ta wiedza jest tak prosta jak dla nas pisanie na klawiaturze , nasikasz klawisz i wyÂświetla siĂŞ cudowny znak , ktĂłry moÂże zachwycaĂŚ   swoim  pojawieniem siĂŞ ludzi nawet z przed stu laty. A to tylko technologia , maszyna? MaszynÂą takom  moÂże byĂŚ biologiczne ciaÂło ludzkie , to , tylko trochĂŞ inny ukÂład pierwiastkĂłw i elementĂłw tworzÂących je.

Efekt Enki  moÂże osiÂągn¹Ì kaÂżdy kto uÂżyje jego wzoru energetycznego  ( znanego nam jako Enki) do "zagrania" - odegrania jego roli na cudzej osobie , potrzebne jest tylko ciaÂło fizyczne czÂłowieka  , ktĂłry wyda na to zgodĂŞ. Nic wiĂŞcej.

To tylko taka maleĂąka forma przejĂŞcia cudzego ciaÂła i cudzej ÂświadomoÂści. No ale .... jeÂżeli ktoÂś tego chce i wyda na to zgodĂŞ? Wolna wola , to jego sprawa i niech tak bĂŞdzie.
Gorzej jak takimi spektaklami manipuluje siê innymi , pozyskuj¹c ich nieœwiadom¹ prawdy œwiadomoœÌ .

Zwyczajnie pewien byt przejmuje ciaÂło Ani i odgrywa za jego pomocÂą spektakl publiczny.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2011, 23:43:50 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #17 : Lipiec 05, 2011, 21:33:50 »

Wiele osĂłb prĂłbuje przyÂłapaĂŚ na czymÂś EnKi lub osoby Projektu...
Uczestniczy³em wczeœniej w sesji z Lucyn¹ i ciekaw by³em jak to bêdzie w przypadku Anny. Otó¿ od pierwszych s³ów nie mia³em w¹tpliwoœci ¿e przemawia przez ni¹ ta sama osoba.
Nie rozumiem o jakich próbach mówisz [szczególnie jak wynika³oby z kontekstu nieudanych] - przecie¿ s¹ konkretne dowody, ¿e wiele ze s³ów £obos okaza³o siê k³amstwem. Ba, zreszt¹ sam samcio przyzna³, ¿e poprzez £obos k³ama³... bo tego potrzebowali ludzie.

I nie wiem jak odebraÌ s³owa "ta sama" osoba, bo nawet oficjalnie potwierdzano, ¿e przez £obos "goœcinnie" przemawia³y ro¿ne byty. A od pewnego czasu - szczególnie od chwili k³ótni i rozdŸwiêku pomiêdzy sk³adowymi ekipami pch, jak wysz³o z powodu finansów i "zaszczytów" - ciê¿ko nawet oficjalnie siê po³apaÌ kto i przez kogo "przemawia" - by³y wszak zapowiadane jakieœ urlopy, zastêpstwa, przekazania.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Lipiec 05, 2011, 21:43:19 »

Proponowa³bym w tym w¹tku skupiÌ siê na opisie konferencji zaœ szczegó³owe rozstrzyganie ró¿nych jej aspektów przenieœÌ do odpowiedniejszych, ju¿ istniej¹cych w¹tków lub utworzyÌ nowe - jak np. ten: Kim jest osoba podaj¹ca siê za En-Ki?.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2011, 21:43:56 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Kiara
Gość
« Odpowiedz #19 : Lipiec 05, 2011, 21:53:26 »

Darek , a co ci przeszkadza odpowiedz dotyczÂąca tego sympozjum wyjaÂśniajÂąca sposĂłb manipulacji przejĂŞtym ciaÂłem ludzkim i robieniem przez nie przekazĂłw?

To tylko przybliÂżenie informacji o uÂżywanych technikach na takich spektaklach a nie ocena bytĂłw ktĂłre je uÂżywajÂą.

Moim zdaniem jest na swoim miejscu.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #20 : Lipiec 05, 2011, 22:19:47 »

Witaj chanell  UÂśmiech

Wiele osĂłb prĂłbuje przyÂłapaĂŚ na czymÂś EnKi lub osoby Projektu...
Uczestniczy³em wczeœniej w sesji z Lucyn¹ i ciekaw by³em jak to bêdzie w przypadku Anny. Otó¿ od pierwszych s³ów nie mia³em w¹tpliwoœci ¿e przemawia przez ni¹ ta sama osoba. To samo poczucie humoru, ta sama duma i stanowczy ton, te same charakterystyczne przerwy w zdaniach. Kto s³ysza³ na ¿ywo przekaz poprzez Lucynê ten wie o czym mówiê. Tym razem zbli¿enie twarzy medium by³o wyœwietlane na ca³¹ œcianê, tak ¿e mog³em œledziÌ dos³ownie ka¿dy ruch miêœni twarzy Anny. Zrobi³o to na widzach niesamowite wra¿enie. WidaÌ by³o ¿e to nie Anna uk³ada zdania. Tutaj naprawdê nie mo¿na mówiÌ o jakiejœ manipulacji. Dla wielbicieli teorii spiskowych pozostaje wiêc tylko problem, kim naprawdê jest istota podaj¹ca siê za EnKi ...

Pozdrawiam ciepÂło

Bardzo dziĂŞkujĂŞ za odpowiedÂź UÂśmiech  SÂłyszaÂłam na "Âżywo " p. LucynĂŞ ,to mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ Anne DoliĂąskÂą.Niestety na spotkaniach na ktĂłrych ja byÂłam ,nie byÂło kamery,nie widziaÂłam wiĂŞc twarzy p.Lucyny podczas channelingu.
pozdr.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #21 : Lipiec 06, 2011, 00:05:37 »

Witaj tomtomie.

AleÂż to nie jest Âżadna wielka wiedza , ciutkĂŞ zastanowienia siĂŞ nad otaczajÂącym nas Âświatem. PrzykÂłady mamy obok siebie.

PrzecieÂż aktorzy robiÂą to samo.

Aktor - jakaÂś energia + dobra charakteryzacjom , wypoÂżycza sobie zastĂŞpcze ciaÂło - kostium  (osoby , ktĂłrÂą zagra) i hejka ...
Odgrywa rolĂŞ kogoÂś kim nie jest , moÂże to robiĂŚ wielokrotnie i perfekcyjnie , zaleÂżne od jego kunsztu , warsztatu aktorskiego.
WraÂżenia  dobrzy aktorzy potrafiÂą robiĂŚ niesamowite , grajÂą cudnie odczuciami ludzi na widowni.

W tym wypadku ró¿nica polega na tym iÂż "kostium aktora" to cudze Âżywe  biologiczne ciaÂł  , wchodzimy , wychodzimy , liczÂą siĂŞ efekty.
Tu nie chodzi o identyfikacjê aktora , który to robi , to nie ma znaczenia , osobowoœÌ energii jest nieistotna.

Znaczenie ma tylko zagranie tak danej roli ¿eby uczestnicy spektaklu byli pewni i¿ jest to jedna i ta sama osoba w ro¿nych miejscach , przekazuj¹ca przez ró¿ne osoby.
W tym wypadku waÂżny jest inny rodzaj perfekcji , bo stawka jest wysoka, chodzi o ich byĂŚ albo nie byĂŚ w formie jakom chcÂą Âżeby zaistniaÂła.

Chocia¿ tak naprawdê jest to ju¿ nie istotne , bo od dawna realizuje siê w³aœciwa opcja , to jednak spektakl na scenie ziemi trwa nadal i ka¿dy gra swoj¹ rolê na tej scenie. Nie chce z niej zejœÌ nawet gdy akt z jego obecnoœci¹ ju¿ siê zakoùczy³.

Tu nie chodzi o plany ¿adnej cywilizacji , bo nie one siê realizuj¹ , obecnie realizuje siê g³ówny plan , zamys³ m¹droœci i mi³oœci Stwórcy Wszechrzeczy.

A w stosunku do Tego "reÂżysera"  stworzonego Âżycia majÂą siĂŞ nijak maleĂąkie incydenty na niszowych scenach , bowiem istnienie ich jest przewidziane jako  zawĂłd i klapa niezbĂŞdne  w spektaklu przebudzenia Ludzi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2011, 08:33:33 wysłane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #22 : Lipiec 06, 2011, 07:11:58 »

Ciekawe, Âże o maÂły wÂłos bym zajrzaÂł na tĂŞ konferencje.
Ale nastapiÂło nagÂłe i ewidentne zamieszanie w czasoprzestrzeni - ktĂłre wyszlo za impulsami innej osoby.

Widze to jak chodzi o sensy i znaczenia podobnie jak Kiara « Odpowiedz #26 : Lipiec 06, 2011, 01:05:37 »
..za wyjatkiem sformuÂłowaĂą typu:
Cytat: Ki-ARA
(..)pozyskuj¹c ich nieœwiadom¹ prawdy œwiadomoœÌ .
ŒwiadomoœÌ nie mo¿e byÌ nieœwiadoma jednoczesnie. Nieœwiadoma jest nieœwiadomoœÌ.
MoÂże to zbyt skomplikowane.. taka prostota..
Zapewne Kiara miaÂła namyÂśli ten zewnetrzny przejaw powiÂązany z umysÂłem i mentalem.Czyli ograniczenie przytomtomnoÂści.

Cytat: tomtom
WidzĂŞ arteq Âże naleÂżysz do sceptykĂłw Projektu. SzanujĂŞ to ale jeÂśli na powaÂżnie zamierzasz zaj¹Ì siĂŞ krytykÂą , to powinieneÂś rĂłwnieÂż osobiÂście uczestniczyĂŚ w takich Konferencjach…
Ja teÂż zauwaÂżyÂłem Âże Arteq ma zadatki na sceptyka.
Jednak sceptycyzm wymaga wiecej uwaznosci na fakty ..nie tylko te wybrane - a wszystkie.
I to go na razie kompletnie rozkÂłada jako sceptyka ..imho.
tzn. proces poznawczy jest tam podrzĂŞdny w stosunku do ÂświatopoglÂądĂłw i opini,
którym jest podporz¹dkowany. A sceptyk ma z natury inn¹ phiriorytetowoœÌ.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 20:24:33 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
strefa-niewyjasnionych
Gość
« Odpowiedz #23 : Lipiec 06, 2011, 10:59:33 »

WidzĂŞ arteq Âże naleÂżysz do sceptykĂłw Projektu. SzanujĂŞ to ale jeÂśli na powaÂżnie zamierzasz zaj¹Ì siĂŞ krytykÂą , to powinieneÂś rĂłwnieÂż osobiÂście uczestniczyĂŚ w takich Konferencjach…

Zgadzam siĂŞ z tym stwierdzeniem w 100%.

arteq powinien uczestniczyĂŚ w takich konferencjach i poznaĂŚ osobiÂście tych ludzi, a dopiero potem ich krytykowaĂŚ.
Znam wielu sceptykĂłw, ktĂłrzy w przeciwieĂąstwie do arteqa zadajÂą sobie tyle trudu, aby chodziĂŚ na takie spotkania.
Ich argumenty sÂą o wiele bardziej przekonujÂące niÂż arteqa - ktĂłry wiadomoÂści uzyskuje tylko z internetu MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #24 : Lipiec 06, 2011, 12:05:22 »

Witaj tomtom.
ZauwaÂżyÂłam iÂż  na poczÂątku masz zwyczaj dewartoÂściowania dyskutanta a nastĂŞpnie przedstawiania swoich argumentĂłw.
Dlaczego? SÂą one zbyt sÂłabe?

BywaÂłam na sympozjach z udziaÂłem Enki , piszĂŞ o nim na podstawie mojej wiedzy a nie tego , kto coÂś powie.

PiszĂŞ o moich odczuciach i refleksjach a nie powielam cudze , to mnie raczej maÂło interesujĂŞ. Chyba iÂż sÂą to konkretne informacje  potwierdzone zaistniaÂłymi zdarzeniami , wĂłwczas je cytujĂŞ.
Owszem planet podobnych ziemi , nie identycznych jest mnĂłstwo co wcale nie jest Âżadnym dowodem iÂż StwĂłrca nie interesuje siĂŞ bezpoÂśrednio ZiemiÂą , ja wiem iÂż tak i to bardzo.

Ale.... ziemianie posiadajÂą wolnÂą wolĂŞ , oni i tylko oni sami decydujÂą o dalszym losie ziemi i swoim.
Co w konsekwencji zwabiÂło do dziaÂłania bardzo aktywnego roÂżne byty podajÂące siĂŞ za ró¿ne postacie ( zweryfikowaĂŚ tego na 100% , kto jest kim przez pryzmat rozmĂłw nie da siĂŞ) chcÂące zrealizowaĂŚ swoje podstĂŞpne plany przez zwodzenie kÂłamstwami ludzi. 

Naiwni oraz z maÂła wiedza dadzÂą siĂŞ nabraĂŚ , w ten sposĂłb ich wolna wola jest uÂżywana przeciw nim samym.
PiĂŞkne sÂłowa to zbyt maÂło w naszych czasach , potrzebne sÂą czyny z wynikami odczuwalnymi. A tych brak w dziaÂłalnoÂści Enki i jego grupy.

Niestety albo stety takie sÂą fakty.

I jeszcze jedno bardzo waÂżne , ja nigdzie nikomu niczego nie nakazuje ni nie zakazuje , nie straszĂŞ niczym.
Informuje o tym co wiem , co zauwaÂżyÂłam i jakie wnioski wyciÂągnĂŞÂłam na tej podstawie.

Co zrobiÂą zwolennicy lub przeciwnicy projektu? To jest ich sprawa ich wyborĂłw dokonywanych za pomocÂą swojej woli.
A czy wolnej? Czy zmanipulowanej? O tym kaÂżdy przekona siĂŞ sam.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. JakaÂż bezgraniczna naiwnoœÌ jest w twierdzeniu iÂż ; "pojawiÂą siĂŞ jakieÂś byty i uporzÂądkujÂą baÂłagan , ktĂłry narobili ludzie..." nie mĂłj drogi nic podobnego . PojawiÂą siĂŞ nauczyciele  ( zresztÂą juÂż sÂą na ziemi) , ktĂłrzy poinformujÂą jak po sobie posprzÂątaĂŚ. Nikt za nikogo niczego nie zrobi , kaÂżdy musi zrobiĂŚ wszystko sam.
ZarĂłwno w swoim maÂłym domu , w ktĂłrym mieszka , jak i duÂżym w ktĂłrym mieszkamy wspĂłlnie.

Zmniejszenie siĂŞ populacji ludzkiej bĂŞdzie naturalnym procesem a nie wywoÂływanym ludzkimi czy innych bytĂłw decyzjami.
To juÂż inne zagadnienie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2011, 12:12:21 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: