Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 10:41:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Siostra En-Ki'ego  (Przeczytany 21627 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #25 : Marzec 17, 2011, 09:46:43 »

No i do jakich konkluzji doszliÂście?

Jakie jeszcze wiadomoÂści na mĂłj temat  usatysfakcjonujÂą  waszÂą ciekawoœÌ?
No to moÂże dorzucimy coÂś jeszcze?

JakaÂś lista by siĂŞ przydaÂła? Co? UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Zatem zaczynamy... Chichot Chichot

1.Kybela
2.Aksza
3.Nut
4.Issis
5.Afrodyta
6.Isztar
8.Echna -ton
9.Nefertiti
10.M.M.

No nie wszystkie i nie po kolei , lista jest bardzo dluga i zaskakujÂąca ,  przepraszam ale teraz jestem bardzo zajĂŞta innymi sprawami.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. A tak naprawdĂŞ , to czy jest to dla was tak bardzo waÂżne , kto i kiedy nosiÂł jaki kostium osobowoÂści na dawnej scenie Âżycia?
Dla mnie to wcale , ani ciut , ciut , dla mnie jest istotne i najistotniejsze kim jestem tu i teraz i co sobÂą reprezentujĂŞ przez moje obecne czyny pokazujÂące mĂłj system wartoÂści.

No ale... jeÂżeli dla kogoÂś tak bardzo waÂżne sÂą identyfikacje personalne , akt Âśledczy i ocenianie kogoÂś? To powodzenia.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 11:18:51 wysłane przez Kiara » Zapisane
JACK
Gość
« Odpowiedz #26 : Marzec 17, 2011, 10:01:41 »

No ale... jeÂżeli dla kogoÂś tak bardzo waÂżne sÂą identyfikacje personalne , akt Âśledczy i ocenianie kogoÂś? To powodzenia.

To ptaszek bawi siĂŞ ostatnio w detektywa ds. wcieleĂą.
O ile pamiĂŞtam pisaÂła teÂż o jakimÂś kolesiu z druÂżyny Enkiego, a nawet gadzie aktywnie dziaÂłajÂącym na tym forum.
Nie poda³a kto jest kim, dlatego baczniej zacz¹³em obserwowaÌ swój zadek, czy czasem nie zaczyna mi rosn¹Ì jakiœ zielonkawy ogon.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #27 : Marzec 17, 2011, 11:17:04 »

O ile pamiĂŞtam pisaÂła teÂż o jakimÂś kolesiu z druÂżyny Enkiego, a nawet gadzie aktywnie dziaÂłajÂącym na tym forum.
Nie poda³a kto jest kim, dlatego baczniej zacz¹³em obserwowaÌ swój zadek, czy czasem nie zaczyna mi rosn¹Ì jakiœ zielonkawy ogon.

Dajcie spokĂłj , ÂżyĂŚ trzeba teraÂźniejszoÂściom i sobÂą swoim rozwojem nie cudzym.

Kiara  UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 11:17:27 wysłane przez Kiara » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #28 : Marzec 17, 2011, 12:47:21 »

kiara: "ps. A tak naprawdĂŞ , to czy jest to dla was tak bardzo waÂżne , kto i kiedy nosiÂł jaki kostium osobowoÂści na dawnej scenie Âżycia?
Dla mnie to wcale , ani ciut , ciut , dla mnie jest istotne i najistotniejsze kim jestem tu i teraz i co sobÂą reprezentujĂŞ przez moje obecne czyny pokazujÂące mĂłj system wartoÂści."

to co sobÂą reprezentujesz? nic sobÂą nie reprezentujesz. twoje obecne czyny? poza pisaniem tysiĂŞcy postĂłw na tym forum oraz pewnie paru innych nie masz na nic innego czasu. klepanie w klawiaturĂŞ nie jest ani Âżadnym czynem, ani teÂż tymbardziej wyczynem. twĂłj system wartoÂści? jak dotychczas czytam twoje objawienia to nie ma w nich Âżadnych wartoÂści. krĂłtko i na temat.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 12:48:19 wysłane przez marek324 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #29 : Marzec 17, 2011, 13:50:30 »

Cytat: JACK
UÂśmiech
Masz racjê, ale bawiê siê nie z ciekawoœci. Jest to efekt mego dr¹¿enia pewnych zagadnieù.
JeÂśli ktoÂś, kto wgrywa w pola i tym samym umysÂły ludzkie pewne wzorce, oraz zasypuje swoistÂą wiedzÂą, a takÂże fizycznie ingeruje w energetyczne zmiany parametrĂłw Ziemi (do czego sama Kiara otwarcie siĂŞ przyznaÂła, gdy to za pomocÂą MyÂślicieli zmieniaÂła kierunek wirĂłw ziemskich czakramĂłw) -  to chyba mamy prawo wiedzieĂŚ kto za tym stoi. Wcielenia zaÂś duÂżo mogÂą rozjaÂśniĂŚ.

Zatem, waÂżne jest wiedzieĂŚ czy Enlil i Wojtek to Jezus, a Kiara ich siostra.
ZresztÂą ona sama niejednokrotnie zwracaÂła siĂŞ do Enkiego/Samuela kochany braciszku.
Jak chociaÂżby w tym poÂście:

Cytat: Kiara
My sami dokonamy wyboru naszym zyciem po ktorej stronie staniemy ,jaka wiedza bedziemy chcieli zyc.
Czy Samuel NAM to powie ? nie wiem, musial by sie przyznac do swojej totalnej kleski. A to nie jest w jego stylu - prawda moj ukochany bracie?

CaÂły post, ktĂłry pochodzi ze starego forum PCh, zamieszczony jest tu:
http://forumzn.katalogi.pl/Prorocy_i_Proroctwa_,Czasu_ko%C5%84ca-t7305-s11.html

Jest jeszcze tajemnicza kapÂłanka JUNU, ktĂłra w paÂździerniku 2006 stanĂŞÂła w Piramidzie i uratowaÂła ZiemiĂŞ. W jaki sposĂłb? O tym niÂżej. Ciekawe, kto to? Stawiam na KiarĂŞ, bo przecieÂż sama przyznaÂła, Âże stanĂŞÂła tam siostra Enkiego i Enlila.  UÂśmiech
Ale oddajmy jej gÂłos.

Cytat: Kiara

kiara - 2006-10-16, 15:50
To prawda projekt padl .Czy Samuel chce czy nie mosi sie podporzadkowac woli Jedynego Stworcy jego Ojca,wszyscy w calym wszechswiecie akceptuja jego wole.Jest to plan Serca Boga zycie szystkich jego stworzen w milosci i wolnosci.
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi.Nalozone na orginal nieprawdziwe pola informacyjne zostaly rozdzielone raz na zawsze.
Teraz istnieja dwa :pierwsze Boskie prawdziwe i drugie znieksztalcone"Samuela"i wielu innych cywilizacji ktore chcialy nami zawladnac.
Wiedza w Boskim polu jest i bedzie zasilana energja madrosci serca Stworcy.
Pola "Samuela"beda posiadaly tylko tyle energji ile udalo im sie zgromadzic do tej pory,i od tych ludzi ktorzy swoim stylem zycia opowiedza sie po stronie wibracji strachu.Milosc ich nie zasila ,kazdy otrzymal sznse powrotu do planu Boskiego.
Nie ma zadnej obawy czy wykopia Faraona czy nie juz nic sie nie zmieni.
Czlowiek bedzie zyl Wolna Wola wzrastajac przez MIlosc a Zycie i jego poszanowanie juz zawsze bedzie najwyzsza wartoscia.Piramida odegrala swoja pierwotna role ona przekazywala dzwiek do jadra Ziemi i w Kosmos
do wszystkich galaktyk.
Byl to dowod ze czlowiek sobie poradzil MILOSC WYGRALA. Nie ma powodu do STRACHU ta wibracja traci aktualnosc nie podtrzymujmy jej w naszych sercach wracamy do doskonalosci ktora obdarowal nas Jedyny Stworca.

Kiara

I z tegoÂż samego wÂątku:

Cytat: ptak

ptak - 2006-10-23, 11:36
Sk±d czerpiesz swoje wiadomo¶ci? Je¶li to Ty jeste¶ t± kaplank± o imieniu Junu, bo wszystkie znaki na to wskazuj±, to kto za Tob± stoi, kto dal Ci to prawo, aby¶ to zrobila? KTÓRA CYWILIZACJA ? SK¡D MASZ TÊ WIEDZÊ ?
PisalaÂś kiedyÂś, Âże historia spisana nie jest prawdziwa....Jest w tym duÂżo racji.....Ale jak chcesz nas przekonaĂŚ, Âże Twoja historia jest prawdziwa? I dlaczego chcesz nas do niej (historii ) przekonaĂŚ ? Czyli ponownie pytam : JAKA JEST TWOJA ROLA NA ZIEMI ?
JeÂśli napisalaÂś w jednym z postĂłw, Âże ta cala operacja odbyla siĂŞ skromnie, cicho i bez rozglosu, to czemu nas o tym informujesz? Tutaj zaglÂąda przecieÂż tylu ludzi? Dlaczego mamy Ci wierzyĂŚ? MĂłwienie caly czas o miloÂści to za malo, aby uwierzyĂŚ w to co piszesz.

Cytat:
HA, nadanie miastu nazwy JUNU!! Na czeœÌ kogo? Kaplana, czy kaplanki?

Kiara napisaÂła:
Cytat:
konkurencyjna walka o wladze nad swiadomoscia czlowieka,kanal w piramidzie mozliwosc dostepu do wpisywania programow w jondro Ziemi nastepnie przekaz idzie do pol morfogenetycznych a nastepnie do naszej swiadomosci ktora mozna zmanipulowac dostoiwszy nasze mozgi do odpowiedniej czestotliwosci .To koniec wolnej woli wszyscy odbieraja i nadaja na tej samej fali nasz rozwoj indywidualny zostal by zablokowany.perspektywa rozwoju to coraz wyzszy system wartosci ,uszanowanie wolnej woli ,uszanowanie zycia ludzi zwierzat i wszystkich istot.Stop dla niewidzialnych istot ktore nie sznuja wolnej woli czlowieka.Kazdy moze powiedziec jestem Samuelem En Ki bratem Jezusa oni mieli tez siostre to ona brala udzial w budowie wielkiej piramidy byla to kaplanka JUNU.

Cytat:
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi

WiĂŞc wiemy, Âże siostra Enki i Jezusa stanĂŞÂła w piramidzie i nie powinno nas to dziwiĂŚ, dlaczego akurat jej przypadÂł ten zaszczyt. Wszak DNA i poziom wibracji odpowiednie. Jest teraz wÂśrĂłd nas wcielona istota boska. Jednak Bogowie zstepujÂą na ziemiĂŞ. Pytanie, kto jest kapÂłankÂą JUNU?

Jest pewien cz³owiek, który móg³by odpowiedzieæ na to pytanie, ale on milczy. I ma do tego prawo. Jak zechce, to powie. Mog³aby te¿ powiedzieæ Kiara, ale te¿ milczy. Jak przyjdzie czas, to powie. Ale jaki czas i czy przyjdzie? Dlaczego teraz jeszcze jest nieodpowiedni? Kiedy jest odpowiedni czas na PRAWDÊ?

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_77N7YZ_AMwJ:x-forum.pl/printview.php%3Ft%3D199%26start%3D280%26sid%3D2f49186e7b03db3cf1e0a521f568c697+http://x-forum.pl/printview.php%3Ft%3D199%26start%3D280%26sid%3D2f49186e7b03db3cf1e0a521f568c697&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a&source=www.google.com

Znalezione przez Google. Szkoda, Âże x-forum nieczynne. ByÂło tam wiele ciekawych i cennych informacji.

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 14:20:01 wysłane przez ptak » Zapisane
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #30 : Marzec 17, 2011, 14:36:31 »

A mnie siĂŞ zawsze zdawaÂło Âże Kiara to Pani Lucyna Lobos, ale byÂło kilku ktĂłrzy temu zaprzeczyli? Gdy to powiedziaÂłem Kiara oskarÂżyÂła mnie o to Âże jestem Enki, UÂśmiech.
ptak
Gość
« Odpowiedz #31 : Marzec 17, 2011, 14:44:39 »

Nie nagumulululi, Âźle Ci siĂŞ zdawaÂło.
Kiara na 100% nie jest PaniÂą LucynÂą ÂŁobos. DajĂŞ za to gÂłowĂŞ.  DuÂży uÂśmiech
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #32 : Marzec 17, 2011, 14:56:40 »

Nie nagumulululi, Âźle Ci siĂŞ zdawaÂło.
Kiara na 100% nie jest PaniÂą LucynÂą ÂŁobos. DajĂŞ za to gÂłowĂŞ.  DuÂży uÂśmiech
WidzĂŞ Âże jesteÂś w stanie "poÂświĂŞciĂŚ" siĂŞ za Kiare, gÂłowa to wysoka cena ! UÂśmiech.
ptak
Gość
« Odpowiedz #33 : Marzec 17, 2011, 15:23:43 »

PoÂświĂŞciĂŚ siĂŞ mogĂŞ jedynie wodÂą ÂświĂŞconÂą.  MrugniĂŞcie
No i tak siĂŞ skÂłada, Âże p. LucynĂŞ widziaÂłam na Âżywo podczas pierwszego Sympozjum we WrocÂławiu i absolutnie
nie przypomina Kiary. Poza tym jest wiele innych dowodów na oddzielnoœÌ ich to¿samoœci.
Ale przecieÂż  Âżartujesz…  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 15:27:44 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #34 : Marzec 17, 2011, 16:58:53 »

Nie nie jestem P. LucynÂą ÂŁobos ja jestem KiarÂą.
W tym wypadku Ptak na 100% nie straciÂła by gÂłowy.
I nie nazwalam Ciebie nagumulululi , bo wiem iÂż nim nie jesteÂś.

A druga sprawa Co z tymi cytowanymi postami?
Przeczyta³am je z przyjemnoœciom , ca³y czas potwierdzam t¹ sam¹ wiedzê , nie dla ka¿dego musi ona stanowiÌ wartoœÌ( odmienny system wartoœci) , jednak nie ma tam nic negatywnego.
Zatem co chcesz udowodniĂŚ Ptaku?
Jest to inspiracja do postawienia na siebie , na etycznoœÌ w swoim ¿yciu na system wartoœci i na kierowanie siê sercem.
Czy uwaÂżasz to za zÂłe kierowanie ludzkich myÂśli w tÂą stronĂŞ?

Nigdy nikogo niczym nie straszyÂłam , do niczego nie namawiaÂłam i niczego niczym nie wymuszaÂłam.
InformowaÂłam o tym co byÂło mi wiadome. Czy to uwaÂżasz za zÂłe?

Poniewa¿ ró¿ne przeciwne si³y w bardzo ró¿ny sposób usi³owa³y wykorzystaÌ moje informacje przeciwko mnie , coraz bardziej ogranicza³am ( i robiê to nadal) przekaz informacji osobistych.

Staram sire dyskutowaĂŚ na kanwie istniejÂących tekstĂłw odsÂłaniajÂąc zawarty w nich faÂłsz , oraz nadal przekazywaĂŚ system wartoÂści , ktĂłry w po³¹czeniu z miÂłoÂściom  jest kluczem Ludzkiej ewolucji.

Czy jest w ty coÂś nieetycznego, coÂś sprzecznego ze sobÂą?
Czy nie mam prawa do swojej prywatnoœci? Czy ka¿dy powinien wejœÌ z buciorami ciekawoœci w ka¿dy zakamarek mojego ¿ycia?
NaprawdĂŞ nie mam obowiÂązku niczego mĂłwiĂŚ czego nie uwaÂżam sama z niezbĂŞdne.
NiezaleÂżnie czy siĂŞ to komuÂś podoba , czy nie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Wszystkie pytania na mĂłj temat proszĂŞ kierowaĂŚ do StwĂłrcy , jeÂżeli On uzna za wÂłaÂściwe to ujawni wiedzĂŞ na mĂłj temat.
Ot i tyle.

Szczerze mówi¹c mo¿ecie sobie insynuowaÌ co wam tylko przyjdzie do g³ów , ale bardzo proszê o nie wymuszanie na mnie potwierdzeù ni zaprzeczeù waszych zgadywanek. Bo tego nie zrobiê.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 17:01:10 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #35 : Marzec 17, 2011, 21:43:12 »

Istota, która ma czyste intencje i dzia³a dla dobra ogó³u nie musi niczego ukrywaÌ.
Skoro nie potrafi przyznaĂŚ siĂŞ wprost do wÂłasnych dziaÂłaĂą, daje podstawy innym do zastanawiania siĂŞ nad czystoÂściÂą
i zasadnoÂściÂą owych dziaÂłaĂą.
Osoba na wskroÂś uczciwa nie obawia siĂŞ cudzych osÂądĂłw, zawsze jest szczera i prawdomĂłwna.
Ci¹g³a ucieczka od odpowiedzi na proste pytania stawia po znakiem zapytania czystoœÌ intencji. No bo jeœli ktoœ
w tak duÂżym stopniu wpÂływa na Âżycie mieszkaĂącĂłw planety, Ci ostatni majÂą prawo do wiedzy na temat tychÂże dziaÂłaĂą
i ich wykonawcĂłw.
Tylko tyle. Czy to Ciebie Kiaro przerasta?
Gdy wkracza siĂŞ na ogĂłlnoÂświatowÂą arenĂŞ, naleÂży liczyĂŚ siĂŞ z utratÂą prywatnoÂści. Przynajmniej w pewnym zakresie.
OdsyÂłanie po informacje do StwĂłrcy jest maÂło powaÂżne.  MrugniĂŞcie

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 21:45:50 wysłane przez ptak » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #36 : Marzec 17, 2011, 21:43:36 »

A mnie siĂŞ zawsze zdawaÂło Âże Kiara to Pani Lucyna Lobos, ale byÂło kilku ktĂłrzy temu zaprzeczyli? Gdy to powiedziaÂłem Kiara oskarÂżyÂła mnie o to Âże jestem Enki, UÂśmiech.

Zapewniam ciê ¿e to dwie ró¿ne osoby Uœmiech Widzia³am je " na ¿ywo " Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Sventer
Gość
« Odpowiedz #37 : Marzec 17, 2011, 21:48:31 »

Mam jedno bardzo proste pytanie. Po co ten temat?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #38 : Marzec 17, 2011, 21:52:56 »

Mam jedno bardzo proste pytanie. Po co ten temat?

No wÂłaÂśnie!!! po co CoÂś

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #39 : Marzec 17, 2011, 21:58:47 »

Podzielam Wasze wÂątpliwoÂści.
Miast skupiĂŚ siĂŞ na ciekawym, bÂądÂź co bÂądÂź temacie, wszystko zboczyÂło na stronĂŞ nagonki.
Nie ma sensu tego ci¹gn¹Ì dalej wiêc

zamykamy.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: