Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 19:57:42

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Siostra En-Ki'ego  (Przeczytany 21064 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Marzec 17, 2011, 09:46:43 »

No i do jakich konkluzji doszli¶cie?

Jakie jeszcze wiadomo¶ci na mój temat  usatysfakcjonuj±  wasz± ciekawo¶æ?
No to mo¿e dorzucimy co¶ jeszcze?

Jaka¶ lista by siê przyda³a? Co? U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech

Zatem zaczynamy... Chichot Chichot

1.Kybela
2.Aksza
3.Nut
4.Issis
5.Afrodyta
6.Isztar
8.Echna -ton
9.Nefertiti
10.M.M.

No nie wszystkie i nie po kolei , lista jest bardzo dluga i zaskakuj±ca ,  przepraszam ale teraz jestem bardzo zajêta innymi sprawami.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. A tak naprawdê , to czy jest to dla was tak bardzo wa¿ne , kto i kiedy nosi³ jaki kostium osobowo¶ci na dawnej scenie ¿ycia?
Dla mnie to wcale , ani ciut , ciut , dla mnie jest istotne i najistotniejsze kim jestem tu i teraz i co sob± reprezentujê przez moje obecne czyny pokazuj±ce mój system warto¶ci.

No ale... je¿eli dla kogo¶ tak bardzo wa¿ne s± identyfikacje personalne , akt ¶ledczy i ocenianie kogo¶? To powodzenia.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 11:18:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Marzec 17, 2011, 10:01:41 »

No ale... je¿eli dla kogo¶ tak bardzo wa¿ne s± identyfikacje personalne , akt ¶ledczy i ocenianie kogo¶? To powodzenia.

To ptaszek bawi siê ostatnio w detektywa ds. wcieleñ.
O ile pamiêtam pisa³a te¿ o jakim¶ kolesiu z dru¿yny Enkiego, a nawet gadzie aktywnie dzia³aj±cym na tym forum.
Nie poda³a kto jest kim, dlatego baczniej zacz±³em obserwowaæ swój zadek, czy czasem nie zaczyna mi rosn±æ jaki¶ zielonkawy ogon.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Marzec 17, 2011, 11:17:04 »

O ile pamiêtam pisa³a te¿ o jakim¶ kolesiu z dru¿yny Enkiego, a nawet gadzie aktywnie dzia³aj±cym na tym forum.
Nie poda³a kto jest kim, dlatego baczniej zacz±³em obserwowaæ swój zadek, czy czasem nie zaczyna mi rosn±æ jaki¶ zielonkawy ogon.

Dajcie spokój , ¿yæ trzeba tera¼niejszo¶ciom i sob± swoim rozwojem nie cudzym.

Kiara  U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 11:17:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Marzec 17, 2011, 12:47:21 »

kiara: "ps. A tak naprawdê , to czy jest to dla was tak bardzo wa¿ne , kto i kiedy nosi³ jaki kostium osobowo¶ci na dawnej scenie ¿ycia?
Dla mnie to wcale , ani ciut , ciut , dla mnie jest istotne i najistotniejsze kim jestem tu i teraz i co sob± reprezentujê przez moje obecne czyny pokazuj±ce mój system warto¶ci."

to co sob± reprezentujesz? nic sob± nie reprezentujesz. twoje obecne czyny? poza pisaniem tysiêcy postów na tym forum oraz pewnie paru innych nie masz na nic innego czasu. klepanie w klawiaturê nie jest ani ¿adnym czynem, ani te¿ tymbardziej wyczynem. twój system warto¶ci? jak dotychczas czytam twoje objawienia to nie ma w nich ¿adnych warto¶ci. krótko i na temat.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 12:48:19 wys³ane przez marek324 » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Marzec 17, 2011, 13:50:30 »

Cytat: JACK
U¶miech
Masz racjê, ale bawiê siê nie z ciekawo¶ci. Jest to efekt mego dr±¿enia pewnych zagadnieñ.
Je¶li kto¶, kto wgrywa w pola i tym samym umys³y ludzkie pewne wzorce, oraz zasypuje swoist± wiedz±, a tak¿e fizycznie ingeruje w energetyczne zmiany parametrów Ziemi (do czego sama Kiara otwarcie siê przyzna³a, gdy to za pomoc± My¶licieli zmienia³a kierunek wirów ziemskich czakramów) -  to chyba mamy prawo wiedzieæ kto za tym stoi. Wcielenia za¶ du¿o mog± rozja¶niæ.

Zatem, wa¿ne jest wiedzieæ czy Enlil i Wojtek to Jezus, a Kiara ich siostra.
Zreszt± ona sama niejednokrotnie zwraca³a siê do Enkiego/Samuela kochany braciszku.
Jak chocia¿by w tym po¶cie:

Cytat: Kiara
My sami dokonamy wyboru naszym zyciem po ktorej stronie staniemy ,jaka wiedza bedziemy chcieli zyc.
Czy Samuel NAM to powie ? nie wiem, musial by sie przyznac do swojej totalnej kleski. A to nie jest w jego stylu - prawda moj ukochany bracie?

Ca³y post, który pochodzi ze starego forum PCh, zamieszczony jest tu:
http://forumzn.katalogi.pl/Prorocy_i_Proroctwa_,Czasu_ko%C5%84ca-t7305-s11.html

Jest jeszcze tajemnicza kap³anka JUNU, która w pa¼dzierniku 2006 stanê³a w Piramidzie i uratowa³a Ziemiê. W jaki sposób? O tym ni¿ej. Ciekawe, kto to? Stawiam na Kiarê, bo przecie¿ sama przyzna³a, ¿e stanê³a tam siostra Enkiego i Enlila.  U¶miech
Ale oddajmy jej g³os.

Cytat: Kiara

kiara - 2006-10-16, 15:50
To prawda projekt padl .Czy Samuel chce czy nie mosi sie podporzadkowac woli Jedynego Stworcy jego Ojca,wszyscy w calym wszechswiecie akceptuja jego wole.Jest to plan Serca Boga zycie szystkich jego stworzen w milosci i wolnosci.
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi.Nalozone na orginal nieprawdziwe pola informacyjne zostaly rozdzielone raz na zawsze.
Teraz istnieja dwa :pierwsze Boskie prawdziwe i drugie znieksztalcone"Samuela"i wielu innych cywilizacji ktore chcialy nami zawladnac.
Wiedza w Boskim polu jest i bedzie zasilana energja madrosci serca Stworcy.
Pola "Samuela"beda posiadaly tylko tyle energji ile udalo im sie zgromadzic do tej pory,i od tych ludzi ktorzy swoim stylem zycia opowiedza sie po stronie wibracji strachu.Milosc ich nie zasila ,kazdy otrzymal sznse powrotu do planu Boskiego.
Nie ma zadnej obawy czy wykopia Faraona czy nie juz nic sie nie zmieni.
Czlowiek bedzie zyl Wolna Wola wzrastajac przez MIlosc a Zycie i jego poszanowanie juz zawsze bedzie najwyzsza wartoscia.Piramida odegrala swoja pierwotna role ona przekazywala dzwiek do jadra Ziemi i w Kosmos
do wszystkich galaktyk.
Byl to dowod ze czlowiek sobie poradzil MILOSC WYGRALA. Nie ma powodu do STRACHU ta wibracja traci aktualnosc nie podtrzymujmy jej w naszych sercach wracamy do doskonalosci ktora obdarowal nas Jedyny Stworca.

Kiara

I z tego¿ samego w±tku:

Cytat: ptak

ptak - 2006-10-23, 11:36
Sk±d czerpiesz swoje wiadomo¶ci? Je¶li to Ty jeste¶ t± kaplank± o imieniu Junu, bo wszystkie znaki na to wskazuj±, to kto za Tob± stoi, kto dal Ci to prawo, aby¶ to zrobila? KTÓRA CYWILIZACJA ? SK¡D MASZ TÊ WIEDZÊ ?
Pisala¶ kiedy¶, ¿e historia spisana nie jest prawdziwa....Jest w tym du¿o racji.....Ale jak chcesz nas przekonaæ, ¿e Twoja historia jest prawdziwa? I dlaczego chcesz nas do niej (historii ) przekonaæ ? Czyli ponownie pytam : JAKA JEST TWOJA ROLA NA ZIEMI ?
Je¶li napisala¶ w jednym z postów, ¿e ta cala operacja odbyla siê skromnie, cicho i bez rozglosu, to czemu nas o tym informujesz? Tutaj zagl±da przecie¿ tylu ludzi? Dlaczego mamy Ci wierzyæ? Mówienie caly czas o milo¶ci to za malo, aby uwierzyæ w to co piszesz.

Cytat:
HA, nadanie miastu nazwy JUNU!! Na cze¶æ kogo? Kaplana, czy kaplanki?

Kiara napisa³a:
Cytat:
konkurencyjna walka o wladze nad swiadomoscia czlowieka,kanal w piramidzie mozliwosc dostepu do wpisywania programow w jondro Ziemi nastepnie przekaz idzie do pol morfogenetycznych a nastepnie do naszej swiadomosci ktora mozna zmanipulowac dostoiwszy nasze mozgi do odpowiedniej czestotliwosci .To koniec wolnej woli wszyscy odbieraja i nadaja na tej samej fali nasz rozwoj indywidualny zostal by zablokowany.perspektywa rozwoju to coraz wyzszy system wartosci ,uszanowanie wolnej woli ,uszanowanie zycia ludzi zwierzat i wszystkich istot.Stop dla niewidzialnych istot ktore nie sznuja wolnej woli czlowieka.Kazdy moze powiedziec jestem Samuelem En Ki bratem Jezusa oni mieli tez siostre to ona brala udzial w budowie wielkiej piramidy byla to kaplanka JUNU.

Cytat:
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi

Wiêc wiemy, ¿e siostra Enki i Jezusa stanê³a w piramidzie i nie powinno nas to dziwiæ, dlaczego akurat jej przypad³ ten zaszczyt. Wszak DNA i poziom wibracji odpowiednie. Jest teraz w¶ród nas wcielona istota boska. Jednak Bogowie zstepuj± na ziemiê. Pytanie, kto jest kap³ank± JUNU?

Jest pewien cz³owiek, który móg³by odpowiedzieæ na to pytanie, ale on milczy. I ma do tego prawo. Jak zechce, to powie. Mog³aby te¿ powiedzieæ Kiara, ale te¿ milczy. Jak przyjdzie czas, to powie. Ale jaki czas i czy przyjdzie? Dlaczego teraz jeszcze jest nieodpowiedni? Kiedy jest odpowiedni czas na PRAWDÊ?

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_77N7YZ_AMwJ:x-forum.pl/printview.php%3Ft%3D199%26start%3D280%26sid%3D2f49186e7b03db3cf1e0a521f568c697+http://x-forum.pl/printview.php%3Ft%3D199%26start%3D280%26sid%3D2f49186e7b03db3cf1e0a521f568c697&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a&source=www.google.com

Znalezione przez Google. Szkoda, ¿e x-forum nieczynne. By³o tam wiele ciekawych i cennych informacji.

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 14:20:01 wys³ane przez ptak » Zapisane
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Marzec 17, 2011, 14:36:31 »

A mnie siê zawsze zdawa³o ¿e Kiara to Pani Lucyna Lobos, ale by³o kilku którzy temu zaprzeczyli? Gdy to powiedzia³em Kiara oskar¿y³a mnie o to ¿e jestem Enki, U¶miech.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Marzec 17, 2011, 14:44:39 »

Nie nagumulululi, ¼le Ci siê zdawa³o.
Kiara na 100% nie jest Pani± Lucyn± £obos. Dajê za to g³owê.  Du¿y u¶miech
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Marzec 17, 2011, 14:56:40 »

Nie nagumulululi, ¼le Ci siê zdawa³o.
Kiara na 100% nie jest Pani± Lucyn± £obos. Dajê za to g³owê.  Du¿y u¶miech
Widzê ¿e jeste¶ w stanie "po¶wiêciæ" siê za Kiare, g³owa to wysoka cena ! U¶miech.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Marzec 17, 2011, 15:23:43 »

Po¶wiêciæ siê mogê jedynie wod± ¶wiêcon±.  Mrugniêcie
No i tak siê sk³ada, ¿e p. Lucynê widzia³am na ¿ywo podczas pierwszego Sympozjum we Wroc³awiu i absolutnie
nie przypomina Kiary. Poza tym jest wiele innych dowodów na oddzielno¶æ ich to¿samo¶ci.
Ale przecie¿  ¿artujesz…  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 15:27:44 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Marzec 17, 2011, 16:58:53 »

Nie nie jestem P. Lucyn± £obos ja jestem Kiar±.
W tym wypadku Ptak na 100% nie straci³a by g³owy.
I nie nazwalam Ciebie nagumulululi , bo wiem i¿ nim nie jeste¶.

A druga sprawa Co z tymi cytowanymi postami?
Przeczyta³am je z przyjemno¶ciom , ca³y czas potwierdzam t± sam± wiedzê , nie dla ka¿dego musi ona stanowiæ warto¶æ( odmienny system warto¶ci) , jednak nie ma tam nic negatywnego.
Zatem co chcesz udowodniæ Ptaku?
Jest to inspiracja do postawienia na siebie , na etyczno¶æ w swoim ¿yciu na system warto¶ci i na kierowanie siê sercem.
Czy uwa¿asz to za z³e kierowanie ludzkich my¶li w t± stronê?

Nigdy nikogo niczym nie straszy³am , do niczego nie namawia³am i niczego niczym nie wymusza³am.
Informowa³am o tym co by³o mi wiadome. Czy to uwa¿asz za z³e?

Poniewa¿ ró¿ne przeciwne si³y w bardzo ró¿ny sposób usi³owa³y wykorzystaæ moje informacje przeciwko mnie , coraz bardziej ogranicza³am ( i robiê to nadal) przekaz informacji osobistych.

Staram sire dyskutowaæ na kanwie istniej±cych tekstów ods³aniaj±c zawarty w nich fa³sz , oraz nadal przekazywaæ system warto¶ci , który w po³±czeniu z mi³o¶ciom  jest kluczem Ludzkiej ewolucji.

Czy jest w ty co¶ nieetycznego, co¶ sprzecznego ze sob±?
Czy nie mam prawa do swojej prywatno¶ci? Czy ka¿dy powinien wej¶æ z buciorami ciekawo¶ci w ka¿dy zakamarek mojego ¿ycia?
Naprawdê nie mam obowi±zku niczego mówiæ czego nie uwa¿am sama z niezbêdne.
Niezale¿nie czy siê to komu¶ podoba , czy nie.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Wszystkie pytania na mój temat proszê kierowaæ do Stwórcy , je¿eli On uzna za w³a¶ciwe to ujawni wiedzê na mój temat.
Ot i tyle.

Szczerze mówi±c mo¿ecie sobie insynuowaæ co wam tylko przyjdzie do g³ów , ale bardzo proszê o nie wymuszanie na mnie potwierdzeñ ni zaprzeczeñ waszych zgadywanek. Bo tego nie zrobiê.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 17:01:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Marzec 17, 2011, 21:43:12 »

Istota, która ma czyste intencje i dzia³a dla dobra ogó³u nie musi niczego ukrywaæ.
Skoro nie potrafi przyznaæ siê wprost do w³asnych dzia³añ, daje podstawy innym do zastanawiania siê nad czysto¶ci±
i zasadno¶ci± owych dzia³añ.
Osoba na wskro¶ uczciwa nie obawia siê cudzych os±dów, zawsze jest szczera i prawdomówna.
Ci±g³a ucieczka od odpowiedzi na proste pytania stawia po znakiem zapytania czysto¶æ intencji. No bo je¶li kto¶
w tak du¿ym stopniu wp³ywa na ¿ycie mieszkañców planety, Ci ostatni maj± prawo do wiedzy na temat tych¿e dzia³añ
i ich wykonawców.
Tylko tyle. Czy to Ciebie Kiaro przerasta?
Gdy wkracza siê na ogólno¶wiatow± arenê, nale¿y liczyæ siê z utrat± prywatno¶ci. Przynajmniej w pewnym zakresie.
Odsy³anie po informacje do Stwórcy jest ma³o powa¿ne.  Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2011, 21:45:50 wys³ane przez ptak » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #36 : Marzec 17, 2011, 21:43:36 »

A mnie siê zawsze zdawa³o ¿e Kiara to Pani Lucyna Lobos, ale by³o kilku którzy temu zaprzeczyli? Gdy to powiedzia³em Kiara oskar¿y³a mnie o to ¿e jestem Enki, U¶miech.

Zapewniam ciê ¿e to dwie ró¿ne osoby U¶miech Widzia³am je " na ¿ywo " Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Marzec 17, 2011, 21:48:31 »

Mam jedno bardzo proste pytanie. Po co ten temat?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #38 : Marzec 17, 2011, 21:52:56 »

Mam jedno bardzo proste pytanie. Po co ten temat?

No w³a¶nie!!! po co Co¶

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #39 : Marzec 17, 2011, 21:58:47 »

Podzielam Wasze w±tpliwo¶ci.
Miast skupiæ siê na ciekawym, b±d¼ co b±d¼ temacie, wszystko zboczy³o na stronê nagonki.
Nie ma sensu tego ci±gn±æ dalej wiêc

zamykamy.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: