Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:32:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Koniec ¶wiata przesuniêty  (Przeczytany 48389 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Maj 21, 2011, 20:13:37 »

Ot i praktyczne podejscie do koñca ¶wiata :
"Mogê powiedzieæ, jaka jest oficjalna polityka Wydzia³u Oczyszczania Miasta i Wydzia³u Transportu. Je¶li ¶wiat siê jutro skoñczy, zawieszone bêd± przepisy o alternatywnym parkowaniu" - cytowa³ burmistrza dziennik "Daily News".

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/jesli-bedzie-apokalipsa-to-zawiesze-przepisy,1,4338529,wiadomosc.html

koniec koñcem a porz±dek byæ musi ..no ewentualnie jaka¶ ulga w parkomacie .. Mrugniêcie
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Maj 21, 2011, 21:13:08 »

W Ameryce,przynajmniej w moich okolicach,pieknie i slonecznie.Jestesmy w fazie oczekiwania,bo
zapowiadany "koniec swiata" ma rozpoczac sie o godz.18-tej.Faktem jest,ze mala grupa naiwniakow posprzedawala swoje domy i zrezygnowala z pracy na te okolicznosc.Tylko po co im pieniadze,skoro
ma byc koniec???No ale jak glupota,to glupota do konca..beda bardzo tego kroku zalowac.I pomyslec,
ze pieniadze wydane na kampanie propagandowa i rozmieszczenie ponad 2000 bilboard'ow moglyby uratowac
zycie tysiacom umierajacych z glodu...ECH!!!Nie zegnam sie z Wami a pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2011, 22:40:06 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Maj 21, 2011, 21:42:29 »

Glupich nie sieja- sami sie rodza.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Maj 21, 2011, 21:43:43 »

Mnie bardziej interesuje co wymy¶l± jutro na swoje usprawiedliwienie. Czy pojad± po starych schematach "ju¿ siê rozpoczê³o, tylko to potrwa", "nieco ¼le odczytali¶my datê" , "ub³agali¶my jeszcze nieco czasu dla Was" czy tez bêd± bardziej twórczy.

Ale pomimo tego wiele osób nadal bêdzie naiwnie im wierzy³o - tak jest np. w przypadku Pch...
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Maj 21, 2011, 21:44:17 »

Mo¿e ta przepowiednia nie dotyczy³a Ziemi, tylko Saturna? Tam dziej± siê dzi¶ nies³ychane rzeczy:

http://odkrywcy.pl/kat,111402,title,Potezna-burza-na-Saturnie,wid,13427246,wiadomosc.html

Mo¿e jednak co¶ jest na rzeczy, tylko daleko od nas? A poza tym czyta³em dzi¶ na Onecie, ¿e "Koniec" ma siê dopiero zacz±æ pocz±wszy od godz. 20-tej w USA. Czyli nie od archipelagu Kiribati na Oceanie Spokojnym. A do 20-tej w USA jeszcze trochê zosta³o... Wszak¿e "nie lêkajcie siê!"  Mrugniêcie
east
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Maj 21, 2011, 22:46:57 »

oj niejeden koniec ju¿ by³ i niejedna sekta na Ziemi. Mo¿na j± rozpoznaæ np po tym :
". - Po wyj¶ciu stamt±d mia³am dziwne poczucie, ¿e ja wiem co¶, o czym nie mogê nikomu powiedzieæ. Ba³am siê, ¿e gdybym siê z kim¶ podzieli³am tym, co widzia³am i tym, co s³ysza³am to wziêliby mnie za idiotkê i wys³ali do psychiatry. Jedyn± osob±, której mog³am siê zwierzyæ by³a moja przyjació³ka. Jej tak¿e ba³am siê powiedzieæ. "

http://natropie.onet.pl/najnowsze/bylam-w-sekcie,2,4303458,artykul.html

Czasami jest odwrotnie -  mówi± o tym na okr±g³o wszystkim, wszêdzie  i sami w to wierz± , sprzedaj± domy , rzucaj± pracê ... albo oddaj± resztki emerytury na tacê ....
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Maj 22, 2011, 06:23:49 »

Obszerna relacja z "konca swiata".
Ameryka,21 maja,2011 rok.

1.godz.18:00 - NIC. W sasiednim domu przybywa gosci na party z okazji urodzin jednego
z domownikow.Jest pogodnie i cieplo a goscie usadawiaja sie na werandzie - ang. deck.
2.godz.20:00 - NIC.U sasiada atmosfera sie podgrzewa,dominuje smiech,muzyczka i intensywnosc
halasu wzrasta.Poczynilem cenne obserwacje:glosnosc imprezy jest odwrotnie proporcjonalna do
ubytku plynow w butelkach z alkoholem - plynow ubywa,glosnosc sie zwieksza.
3.godz.23:00 - NIC.Party u sasiada rozkrecilo sie juz na dobre.Wylaczylem swoje radio,bo
muzyczke mam teraz za darmo.Zawsze to jakas oszczednosc na energii el.,ktora z roku na rok drozeje.
4.godz.23:59 - NIC.Party trwa a gosci nie ubywa wcale.Amerykanie tez umieja sie dobrze bawic i dlugo.
5.godz.00:30,22 maja,2011 rok - NIC.Paru gosci opuscilo juz impreze ale intensywnosc wcale przez to
nie zmalala.
6.godz.01:00 - NIC.
NIC - ide spac.Arteg,tez jestem ciekaw tlumaczen tych co odkryli,zauwazyli i przepowiedzieli.A tych
glupcow i naiwniakow co uwierzyli, troche jednak mi zal,choc watpie czy czegos sie nauczyli.Tak samo jest i
bedzie z jaskolkami i naiwniaczkami z sekty PCH/MF - na bank.
Dobranoc.
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2011, 06:36:33 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Maj 22, 2011, 08:39:09 »

Du¿y u¶miech Kahuna, twoja relacja jest niesamowita! Uwielbiam! I jak tak sobie wnikliwie twoje obserwacje przeanalizujê, to nie sposób zignorowaæ mo¿liwo¶æ, i¿ dla niektórych go¶ci twojego s±siada koniec ¶wiata móg³ wczoraj nast±piæ. Niekoniecznie bêd± go pamiêtaæ  Cool

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Maj 22, 2011, 10:03:35 »

... to koniec ¶wiata mia³ byæ, a ja go przegapi³em? O¿esz, Ty! ¯e te¿ taka informacja mi umknê³a i chyba dziêki temu wzi±³em i prze¿y³em....Zaczynam wiêc wszystko w swoim ¿yciu od nowa, skoro niechc±cy mi siê upiek³o... U¶miech
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Maj 22, 2011, 10:42:59 »

Witam w Nowym ¦wiecie!  Du¿y u¶miech S³oneczko ¶wieci, jak dawniej - choæ zbiera siê na kolejn± burzê po po³udniu - i ten ¶wiat te¿ jest piêkny.

Uwa¿am, ¿e z tej okazji wszyscy zas³u¿yli¶my na co najmniej tak± sam± imprezkê, jak ta u s±siadów naszego rodaka w USA. Pozdrowienia Kahuna! Mam nadziejê, ¿e dobrze siê wyspa³e¶. Mi³ego dnia   Chichot
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #35 : Maj 22, 2011, 12:44:46 »

Halo, to ja Du¿y u¶miech  wydaje mi siê ¿e ¿yjê Jêzyk Witam w nowym ¶wiecie  Du¿y u¶miech U mnie te¿ by³a imprezka do rana ( ogrodowe grillowanie ) czekalismy co siê wydarzy i NIC !
Kahuna ,trzeba by³o wpa¶æ do s±siada i wypic ma³e " co nie co " na konto tego NIC  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #36 : Maj 22, 2011, 16:11:44 »

koniec ¶wiata ju¿ tak spowszednia³, ¿e jak ten w³a¶ciwy nadejdzie- to nikt siê tym nie przejmie/wystraszy,-
i mo¿e o to w tym wszystkim chodzi³o- o wyeliminowanie strachu- którego mamy siê pozbyæ!

te¿ pozdr. w nowym ¶wiecie(to chyba dzielnia wa-wa- "nowy ¶wiat") Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2011, 17:39:08 wys³ane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Maj 22, 2011, 20:10:19 »

Niech zyje NIC!Spalem jak mis lub susel i szybko zasnalem dzieki mruczeniu mojej kotki,ktora lubi sypiac obok mnie.Zauwazylem jeszcze,ze mruczenie mojej kotki to niebianska muzyka w porownaniu
z rockendrollowymi produkcjami moich sasiadow.Mialem ochote wpasc do sasiada i wypic "co nie co",ale etyka zagranicznego korespondenta Niezaleznego Forum Projektu Cheops i wazkosc relacjonowanego wydarzenia, nie pozwalaly mi na to.Robie wiec to dzisiaj.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Rodakow.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Maj 22, 2011, 20:15:03 »

21 o5 2011 koniec ¶wiata?

Mo¿e i tak , tylko zapomniano dodaæ gdzie i dla kogo oraz  dlaczego?

Moim zdaniem i owszem co¶ siê zadzia³o tylko nie dotyczy to Ludzi.

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Maj 22, 2011, 20:30:15 »

tak to bywa z "proroctwami", nawet na tym forum zapewniano nas ju¿ wielokrotnie o ró¿nych rzeczach, np. kto w ¶lad za pewnym "proroctwem" liczy³, ¿e do koñca 2009 r. upadnie wszystko co oparte na k³amstwie ten da³ siê za³adowaæ w bambuko, tak¿e Ci którzy wypatrywali zatrwo¿enie nibiru na niebie, najpierw w 2008, potem w 2009 czy w koñcu w 2010.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #40 : Maj 22, 2011, 21:34:48 »

21 o5 2011 koniec ¶wiata?

Moim zdaniem i owszem co¶ siê zadzia³o tylko nie dotyczy to Ludzi.

Kiara U¶miech U¶miech

Witaj Kiaru¶ U¶miech Mo¿esz troszeczkê przyblizyæ o co chodzi ?

Ksiêga Koheleta 3,1
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Maj 22, 2011, 21:43:36 »

Witaj Kiarus ponownie!
Napisz cos wiecej na ten temat.Chyba wszyscy jestesmy zainteresowani tym co sie dzieje
na naszym swiecie ,jak i po za nim.Nie badz egoistka i podziel sie swoimi spostrzezeniami.
I love you too!
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Maj 23, 2011, 06:41:36 »

S³owa mo¿na odwracaæ , mo¿na nimi manipulowaæ dowolnie wedle swojej woli .
Efekty zawsze s± niezaprzeczalne i bêd±. Zatem zacznijmy czekaæ na nie i niech one stan± siê dowodami zmian.
Cierpliwo¶ci , poczekajmy zatem jeszcze ciuteczkê.

K³amstwa s± nape³nione energiom ( identycznie jak prawda) przez tych , którym zale¿y na ich istnieniu. Ta energia ( k³amstwa)zasila siê strachem innych , gdy on przestaje istnieæ , ona traci moc , wypala siê.
K³amstwo "blednie" i sypie siê w obliczu prawdy, wówczas prawda ja¶nieje , taka jest niezmienno¶æ zdarzeñ.

Zatem ile czasu trwa wgrywane nam k³amstwo? Tyle ile uda siê nas zastraszaæ , szanta¿owaæ  i odsuwaæ od prawdy.

21 maj by³ wa¿n± dat±  , która odciê³a dop³yw energetyczny  strachu do wzorców k³amstw zdeponowanych w polu energoinformacyjnym.
Zatem stal± siê koñcem ( pocz±tkiem koñca) ¶wiata dla wszystkich i tych na ziemi i tych w przestrzeni , którzy swoje istnienie opieraj±
k³amstwie , krêtactwie i manipulacji informacjom.
Zatem fa³szywe wzorce dopal± siê reszt± energii w nich zdeponowanej i przestan± oddzia³ywaæ na Ludzko¶æ.

Naprawdê jest to koniec ¶wiata krêtaczy i oszustów tych ziemskich i tych za¶wiatowych.
Oczywi¶cie to proces jak wszystko , ale wcale nie a¿ tak d³ugi bior±c pod uwagê obecne przyspieszenie.

Ostatni etap przestawiania siê osi ziemi do pierwotnej pozycji rozpocz±³ siê ( inaczej mówi±c ziemia otworzy³a ostatnie drzwi przej¶cia przez "korytarz ognia , ¿ywio³ ognia). Zatrzymaæ ? nie tego nie da siê ju¿ zrobiæ , wszystko co boi siê "ognia" a jest to ¿ywio³ o najwiêkszym natê¿eniu energii mi³o¶ci ( co za tym idzie prawdy) bêdzie ni± "ochrzczone".
Przejdzie , czy nie?
Oto¿  ka¿dy zobaczy w swoim ¿yciu zdarzenia , które w obliczu prawdy bêd± konfrontowa³y siê z fa³szem niesionym w sobie , oraz z w³asnym strachem ujawnienia go.

Kiara U¶miech U¶miech 
Constantin
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Maj 23, 2011, 14:04:32 »

Oto wyjasnienie http://www.kiepy.pl/img/3737
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Maj 23, 2011, 21:26:10 »

Pastor Harold Camping,ten ktory przepowiedzial koniec swiata
w dniu 21-szym maja,zniknal,schowal sie i jest niedostepny
dla mediow.
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #45 : Maj 23, 2011, 21:31:26 »

Pastor Harold Camping,ten ktory przepowiedzial koniec swiata
w dniu 21-szym maja,zniknal,schowal sie i jest niedostepny
dla mediow.
Pozdrawiam.

No tiaaak Mrugniêcie  zosta³ wniebowziêty Du¿y u¶miech a my niedobrzy teraz bêdziemy cierpieæ Jêzyk Du¿y u¶miech

Ksiêga Koheleta 3,1
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Maj 23, 2011, 21:37:20 »

A moze zostal "wpieklowziety"?Na pewno teraz cierpia naiwniacy,czyli ci,
co sie dali zrobic w konia.
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2011, 21:57:27 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Maj 23, 2011, 22:53:35 »

nagrody pocieszenia:
- podkowy, dla tych - jak zauwa¿y³ Kahuna - dali siê zrobiæ w konia
- kapsle, dla tych nabitych w butelkê
- pompki, dla zrobionych w balona.

Spoko, co¶ ch³op wymy¶li, a jakby co to na korki do £obos i S-ki. Oni maj± wieloletni± tradycjê w przesuwaniu i wyja¶nianiu niespe³nionych proroctw.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #48 : Maj 24, 2011, 05:10:20 »

chyba zbyt szybko skre¶lacie pastora Du¿y u¶miech
http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/koniec-swiata-nie-nastapil-harold-camping-oszolomiony-nastepny-koniec-swiata-w-sobote-28-maja_186911.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Maj 24, 2011, 10:31:10 »

Nie bojaj, prze¿yli¶my sobotni koniec ¶wiata, prze¿yjemy i kolejny.
Te, co robisz w weekenda?
- nic szczególnego, prze¿yjê se konieæ ¶wiata, kolekcjonujê je...
Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: