east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 21, 2011, 20:13:37 » |
|
Ot i praktyczne podejscie do koñca ¶wiata : "Mogê powiedzieæ, jaka jest oficjalna polityka Wydzia³u Oczyszczania Miasta i Wydzia³u Transportu. Je¶li ¶wiat siê jutro skoñczy, zawieszone bêd± przepisy o alternatywnym parkowaniu" - cytowa³ burmistrza dziennik "Daily News". http://wiadomosci.onet.pl/swiat/jesli-bedzie-apokalipsa-to-zawiesze-przepisy,1,4338529,wiadomosc.htmlkoniec koñcem a porz±dek byæ musi ..no ewentualnie jaka¶ ulga w parkomacie ..
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Maj 21, 2011, 21:13:08 » |
|
W Ameryce,przynajmniej w moich okolicach,pieknie i slonecznie.Jestesmy w fazie oczekiwania,bo zapowiadany "koniec swiata" ma rozpoczac sie o godz.18-tej.Faktem jest,ze mala grupa naiwniakow posprzedawala swoje domy i zrezygnowala z pracy na te okolicznosc.Tylko po co im pieniadze,skoro ma byc koniec???No ale jak glupota,to glupota do konca..beda bardzo tego kroku zalowac.I pomyslec, ze pieniadze wydane na kampanie propagandowa i rozmieszczenie ponad 2000 bilboard'ow moglyby uratowac zycie tysiacom umierajacych z glodu...ECH!!!Nie zegnam sie z Wami a pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2011, 22:40:06 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 21, 2011, 21:42:29 » |
|
Glupich nie sieja- sami sie rodza.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 21, 2011, 21:43:43 » |
|
Mnie bardziej interesuje co wymy¶l± jutro na swoje usprawiedliwienie. Czy pojad± po starych schematach "ju¿ siê rozpoczê³o, tylko to potrwa", "nieco ¼le odczytali¶my datê" , "ub³agali¶my jeszcze nieco czasu dla Was" czy tez bêd± bardziej twórczy.
Ale pomimo tego wiele osób nadal bêdzie naiwnie im wierzy³o - tak jest np. w przypadku Pch...
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Maj 21, 2011, 21:44:17 » |
|
Mo¿e ta przepowiednia nie dotyczy³a Ziemi, tylko Saturna? Tam dziej± siê dzi¶ nies³ychane rzeczy: http://odkrywcy.pl/kat,111402,title,Potezna-burza-na-Saturnie,wid,13427246,wiadomosc.htmlMo¿e jednak co¶ jest na rzeczy, tylko daleko od nas? A poza tym czyta³em dzi¶ na Onecie, ¿e "Koniec" ma siê dopiero zacz±æ pocz±wszy od godz. 20-tej w USA. Czyli nie od archipelagu Kiribati na Oceanie Spokojnym. A do 20-tej w USA jeszcze trochê zosta³o... Wszak¿e "nie lêkajcie siê!"
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 21, 2011, 22:46:57 » |
|
oj niejeden koniec ju¿ by³ i niejedna sekta na Ziemi. Mo¿na j± rozpoznaæ np po tym : ". - Po wyj¶ciu stamt±d mia³am dziwne poczucie, ¿e ja wiem co¶, o czym nie mogê nikomu powiedzieæ. Ba³am siê, ¿e gdybym siê z kim¶ podzieli³am tym, co widzia³am i tym, co s³ysza³am to wziêliby mnie za idiotkê i wys³ali do psychiatry. Jedyn± osob±, której mog³am siê zwierzyæ by³a moja przyjació³ka. Jej tak¿e ba³am siê powiedzieæ. " http://natropie.onet.pl/najnowsze/bylam-w-sekcie,2,4303458,artykul.htmlCzasami jest odwrotnie - mówi± o tym na okr±g³o wszystkim, wszêdzie i sami w to wierz± , sprzedaj± domy , rzucaj± pracê ... albo oddaj± resztki emerytury na tacê ....
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 22, 2011, 06:23:49 » |
|
Obszerna relacja z "konca swiata". Ameryka,21 maja,2011 rok.
1.godz.18:00 - NIC. W sasiednim domu przybywa gosci na party z okazji urodzin jednego z domownikow.Jest pogodnie i cieplo a goscie usadawiaja sie na werandzie - ang. deck. 2.godz.20:00 - NIC.U sasiada atmosfera sie podgrzewa,dominuje smiech,muzyczka i intensywnosc halasu wzrasta.Poczynilem cenne obserwacje:glosnosc imprezy jest odwrotnie proporcjonalna do ubytku plynow w butelkach z alkoholem - plynow ubywa,glosnosc sie zwieksza. 3.godz.23:00 - NIC.Party u sasiada rozkrecilo sie juz na dobre.Wylaczylem swoje radio,bo muzyczke mam teraz za darmo.Zawsze to jakas oszczednosc na energii el.,ktora z roku na rok drozeje. 4.godz.23:59 - NIC.Party trwa a gosci nie ubywa wcale.Amerykanie tez umieja sie dobrze bawic i dlugo. 5.godz.00:30,22 maja,2011 rok - NIC.Paru gosci opuscilo juz impreze ale intensywnosc wcale przez to nie zmalala. 6.godz.01:00 - NIC. NIC - ide spac.Arteg,tez jestem ciekaw tlumaczen tych co odkryli,zauwazyli i przepowiedzieli.A tych glupcow i naiwniakow co uwierzyli, troche jednak mi zal,choc watpie czy czegos sie nauczyli.Tak samo jest i bedzie z jaskolkami i naiwniaczkami z sekty PCH/MF - na bank. Dobranoc.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2011, 06:36:33 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 22, 2011, 08:39:09 » |
|
Kahuna, twoja relacja jest niesamowita! Uwielbiam! I jak tak sobie wnikliwie twoje obserwacje przeanalizujê, to nie sposób zignorowaæ mo¿liwo¶æ, i¿ dla niektórych go¶ci twojego s±siada koniec ¶wiata móg³ wczoraj nast±piæ. Niekoniecznie bêd± go pamiêtaæ
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Maj 22, 2011, 10:03:35 » |
|
... to koniec ¶wiata mia³ byæ, a ja go przegapi³em? O¿esz, Ty! ¯e te¿ taka informacja mi umknê³a i chyba dziêki temu wzi±³em i prze¿y³em....Zaczynam wiêc wszystko w swoim ¿yciu od nowa, skoro niechc±cy mi siê upiek³o...
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 22, 2011, 10:42:59 » |
|
Witam w Nowym ¦wiecie! S³oneczko ¶wieci, jak dawniej - choæ zbiera siê na kolejn± burzê po po³udniu - i ten ¶wiat te¿ jest piêkny. Uwa¿am, ¿e z tej okazji wszyscy zas³u¿yli¶my na co najmniej tak± sam± imprezkê, jak ta u s±siadów naszego rodaka w USA. Pozdrowienia Kahuna! Mam nadziejê, ¿e dobrze siê wyspa³e¶. Mi³ego dnia
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 22, 2011, 12:44:46 » |
|
Halo, to ja wydaje mi siê ¿e ¿yjê Witam w nowym ¶wiecie U mnie te¿ by³a imprezka do rana ( ogrodowe grillowanie ) czekalismy co siê wydarzy i NIC ! Kahuna ,trzeba by³o wpa¶æ do s±siada i wypic ma³e " co nie co " na konto tego NIC
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 22, 2011, 16:11:44 » |
|
koniec ¶wiata ju¿ tak spowszednia³, ¿e jak ten w³a¶ciwy nadejdzie- to nikt siê tym nie przejmie/wystraszy,- i mo¿e o to w tym wszystkim chodzi³o- o wyeliminowanie strachu- którego mamy siê pozbyæ! te¿ pozdr. w nowym ¶wiecie(to chyba dzielnia wa-wa- "nowy ¶wiat")
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2011, 17:39:08 wys³ane przez songo1970 »
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Maj 22, 2011, 20:10:19 » |
|
Niech zyje NIC!Spalem jak mis lub susel i szybko zasnalem dzieki mruczeniu mojej kotki,ktora lubi sypiac obok mnie.Zauwazylem jeszcze,ze mruczenie mojej kotki to niebianska muzyka w porownaniu z rockendrollowymi produkcjami moich sasiadow.Mialem ochote wpasc do sasiada i wypic "co nie co",ale etyka zagranicznego korespondenta Niezaleznego Forum Projektu Cheops i wazkosc relacjonowanego wydarzenia, nie pozwalaly mi na to.Robie wiec to dzisiaj. Serdecznie pozdrawiam wszystkich Rodakow.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Maj 22, 2011, 20:15:03 » |
|
21 o5 2011 koniec ¶wiata? Mo¿e i tak , tylko zapomniano dodaæ gdzie i dla kogo oraz dlaczego? Moim zdaniem i owszem co¶ siê zadzia³o tylko nie dotyczy to Ludzi. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Maj 22, 2011, 20:30:15 » |
|
tak to bywa z "proroctwami", nawet na tym forum zapewniano nas ju¿ wielokrotnie o ró¿nych rzeczach, np. kto w ¶lad za pewnym "proroctwem" liczy³, ¿e do koñca 2009 r. upadnie wszystko co oparte na k³amstwie ten da³ siê za³adowaæ w bambuko, tak¿e Ci którzy wypatrywali zatrwo¿enie nibiru na niebie, najpierw w 2008, potem w 2009 czy w koñcu w 2010.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #40 : Maj 22, 2011, 21:34:48 » |
|
21 o5 2011 koniec ¶wiata? Mo¿e i tak , tylko zapomniano dodaæ gdzie i dla kogo oraz dlaczego? Moim zdaniem i owszem co¶ siê zadzia³o tylko nie dotyczy to Ludzi. Kiara Witaj Kiaru¶ Mo¿esz troszeczkê przyblizyæ o co chodzi ?
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Maj 22, 2011, 21:43:36 » |
|
Mo¿e i tak , tylko zapomniano dodaæ gdzie i dla kogo oraz dlaczego? Witaj Kiarus ponownie! Napisz cos wiecej na ten temat.Chyba wszyscy jestesmy zainteresowani tym co sie dzieje na naszym swiecie ,jak i po za nim.Nie badz egoistka i podziel sie swoimi spostrzezeniami. I love you too!
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Maj 23, 2011, 06:41:36 » |
|
S³owa mo¿na odwracaæ , mo¿na nimi manipulowaæ dowolnie wedle swojej woli . Efekty zawsze s± niezaprzeczalne i bêd±. Zatem zacznijmy czekaæ na nie i niech one stan± siê dowodami zmian. Cierpliwo¶ci , poczekajmy zatem jeszcze ciuteczkê. K³amstwa s± nape³nione energiom ( identycznie jak prawda) przez tych , którym zale¿y na ich istnieniu. Ta energia ( k³amstwa)zasila siê strachem innych , gdy on przestaje istnieæ , ona traci moc , wypala siê. K³amstwo "blednie" i sypie siê w obliczu prawdy, wówczas prawda ja¶nieje , taka jest niezmienno¶æ zdarzeñ. Zatem ile czasu trwa wgrywane nam k³amstwo? Tyle ile uda siê nas zastraszaæ , szanta¿owaæ i odsuwaæ od prawdy. 21 maj by³ wa¿n± dat± , która odciê³a dop³yw energetyczny strachu do wzorców k³amstw zdeponowanych w polu energoinformacyjnym. Zatem stal± siê koñcem ( pocz±tkiem koñca) ¶wiata dla wszystkich i tych na ziemi i tych w przestrzeni , którzy swoje istnienie opieraj± k³amstwie , krêtactwie i manipulacji informacjom. Zatem fa³szywe wzorce dopal± siê reszt± energii w nich zdeponowanej i przestan± oddzia³ywaæ na Ludzko¶æ. Naprawdê jest to koniec ¶wiata krêtaczy i oszustów tych ziemskich i tych za¶wiatowych. Oczywi¶cie to proces jak wszystko , ale wcale nie a¿ tak d³ugi bior±c pod uwagê obecne przyspieszenie. Ostatni etap przestawiania siê osi ziemi do pierwotnej pozycji rozpocz±³ siê ( inaczej mówi±c ziemia otworzy³a ostatnie drzwi przej¶cia przez "korytarz ognia , ¿ywio³ ognia). Zatrzymaæ ? nie tego nie da siê ju¿ zrobiæ , wszystko co boi siê "ognia" a jest to ¿ywio³ o najwiêkszym natê¿eniu energii mi³o¶ci ( co za tym idzie prawdy) bêdzie ni± "ochrzczone". Przejdzie , czy nie? Oto¿ ka¿dy zobaczy w swoim ¿yciu zdarzenia , które w obliczu prawdy bêd± konfrontowa³y siê z fa³szem niesionym w sobie , oraz z w³asnym strachem ujawnienia go. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Constantin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Maj 23, 2011, 14:04:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Maj 23, 2011, 21:26:10 » |
|
Pastor Harold Camping,ten ktory przepowiedzial koniec swiata w dniu 21-szym maja,zniknal,schowal sie i jest niedostepny dla mediow. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #45 : Maj 23, 2011, 21:31:26 » |
|
Pastor Harold Camping,ten ktory przepowiedzial koniec swiata w dniu 21-szym maja,zniknal,schowal sie i jest niedostepny dla mediow. Pozdrawiam.
No tiaaak zosta³ wniebowziêty a my niedobrzy teraz bêdziemy cierpieæ
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Maj 23, 2011, 21:37:20 » |
|
A moze zostal "wpieklowziety"?Na pewno teraz cierpia naiwniacy,czyli ci, co sie dali zrobic w konia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2011, 21:57:27 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Maj 23, 2011, 22:53:35 » |
|
nagrody pocieszenia: - podkowy, dla tych - jak zauwa¿y³ Kahuna - dali siê zrobiæ w konia - kapsle, dla tych nabitych w butelkê - pompki, dla zrobionych w balona.
Spoko, co¶ ch³op wymy¶li, a jakby co to na korki do £obos i S-ki. Oni maj± wieloletni± tradycjê w przesuwaniu i wyja¶nianiu niespe³nionych proroctw.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #48 : Maj 24, 2011, 05:10:20 » |
|
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Maj 24, 2011, 10:31:10 » |
|
Nie bojaj, prze¿yli¶my sobotni koniec ¶wiata, prze¿yjemy i kolejny. Te, co robisz w weekenda? - nic szczególnego, prze¿yjê se konieæ ¶wiata, kolekcjonujê je...
|
|
|
|
|
|
|
|