Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 13:47:00

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Koniec Âświata przesuniĂŞty  (Przeczytany 49829 razy)
east
Gość
« Odpowiedz #25 : Maj 21, 2011, 20:13:37 »

Ot i praktyczne podejscie do koĂąca Âświata :
"MogĂŞ powiedzieĂŚ, jaka jest oficjalna polityka WydziaÂłu Oczyszczania Miasta i WydziaÂłu Transportu. JeÂśli Âświat siĂŞ jutro skoĂączy, zawieszone bĂŞdÂą przepisy o alternatywnym parkowaniu" - cytowaÂł burmistrza dziennik "Daily News".

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/jesli-bedzie-apokalipsa-to-zawiesze-przepisy,1,4338529,wiadomosc.html

koniec koĂącem a porzÂądek byĂŚ musi ..no ewentualnie jakaÂś ulga w parkomacie .. MrugniĂŞcie
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #26 : Maj 21, 2011, 21:13:08 »

W Ameryce,przynajmniej w moich okolicach,pieknie i slonecznie.Jestesmy w fazie oczekiwania,bo
zapowiadany "koniec swiata" ma rozpoczac sie o godz.18-tej.Faktem jest,ze mala grupa naiwniakow posprzedawala swoje domy i zrezygnowala z pracy na te okolicznosc.Tylko po co im pieniadze,skoro
ma byc koniec???No ale jak glupota,to glupota do konca..beda bardzo tego kroku zalowac.I pomyslec,
ze pieniadze wydane na kampanie propagandowa i rozmieszczenie ponad 2000 bilboard'ow moglyby uratowac
zycie tysiacom umierajacych z glodu...ECH!!!Nie zegnam sie z Wami a pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2011, 22:40:06 wysłane przez Kahuna » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #27 : Maj 21, 2011, 21:42:29 »

Glupich nie sieja- sami sie rodza.
arteq
Gość
« Odpowiedz #28 : Maj 21, 2011, 21:43:43 »

Mnie bardziej interesuje co wymyÂślÂą jutro na swoje usprawiedliwienie. Czy pojadÂą po starych schematach "juÂż siĂŞ rozpoczĂŞÂło, tylko to potrwa", "nieco Âźle odczytaliÂśmy datĂŞ" , "ubÂłagaliÂśmy jeszcze nieco czasu dla Was" czy tez bĂŞdÂą bardziej twĂłrczy.

Ale pomimo tego wiele osĂłb nadal bĂŞdzie naiwnie im wierzyÂło - tak jest np. w przypadku Pch...
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #29 : Maj 21, 2011, 21:44:17 »

MoÂże ta przepowiednia nie dotyczyÂła Ziemi, tylko Saturna? Tam dziejÂą siĂŞ dziÂś niesÂłychane rzeczy:

http://odkrywcy.pl/kat,111402,title,Potezna-burza-na-Saturnie,wid,13427246,wiadomosc.html

MoÂże jednak coÂś jest na rzeczy, tylko daleko od nas? A poza tym czytaÂłem dziÂś na Onecie, Âże "Koniec" ma siĂŞ dopiero zacz¹Ì poczÂąwszy od godz. 20-tej w USA. Czyli nie od archipelagu Kiribati na Oceanie Spokojnym. A do 20-tej w USA jeszcze trochĂŞ zostaÂło... WszakÂże "nie lĂŞkajcie siĂŞ!"  MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #30 : Maj 21, 2011, 22:46:57 »

oj niejeden koniec juÂż byÂł i niejedna sekta na Ziemi. MoÂżna jÂą rozpoznaĂŚ np po tym :
". - Po wyjœciu stamt¹d mia³am dziwne poczucie, ¿e ja wiem coœ, o czym nie mogê nikomu powiedzieÌ. Ba³am siê, ¿e gdybym siê z kimœ podzieli³am tym, co widzia³am i tym, co s³ysza³am to wziêliby mnie za idiotkê i wys³ali do psychiatry. Jedyn¹ osob¹, której mog³am siê zwierzyÌ by³a moja przyjació³ka. Jej tak¿e ba³am siê powiedzieÌ. "

http://natropie.onet.pl/najnowsze/bylam-w-sekcie,2,4303458,artykul.html

Czasami jest odwrotnie -  mĂłwiÂą o tym na okrÂągÂło wszystkim, wszĂŞdzie  i sami w to wierzÂą , sprzedajÂą domy , rzucajÂą pracĂŞ ... albo oddajÂą resztki emerytury na tacĂŞ ....
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #31 : Maj 22, 2011, 06:23:49 »

Obszerna relacja z "konca swiata".
Ameryka,21 maja,2011 rok.

1.godz.18:00 - NIC. W sasiednim domu przybywa gosci na party z okazji urodzin jednego
z domownikow.Jest pogodnie i cieplo a goscie usadawiaja sie na werandzie - ang. deck.
2.godz.20:00 - NIC.U sasiada atmosfera sie podgrzewa,dominuje smiech,muzyczka i intensywnosc
halasu wzrasta.Poczynilem cenne obserwacje:glosnosc imprezy jest odwrotnie proporcjonalna do
ubytku plynow w butelkach z alkoholem - plynow ubywa,glosnosc sie zwieksza.
3.godz.23:00 - NIC.Party u sasiada rozkrecilo sie juz na dobre.Wylaczylem swoje radio,bo
muzyczke mam teraz za darmo.Zawsze to jakas oszczednosc na energii el.,ktora z roku na rok drozeje.
4.godz.23:59 - NIC.Party trwa a gosci nie ubywa wcale.Amerykanie tez umieja sie dobrze bawic i dlugo.
5.godz.00:30,22 maja,2011 rok - NIC.Paru gosci opuscilo juz impreze ale intensywnosc wcale przez to
nie zmalala.
6.godz.01:00 - NIC.
NIC - ide spac.Arteg,tez jestem ciekaw tlumaczen tych co odkryli,zauwazyli i przepowiedzieli.A tych
glupcow i naiwniakow co uwierzyli, troche jednak mi zal,choc watpie czy czegos sie nauczyli.Tak samo jest i
bedzie z jaskolkami i naiwniaczkami z sekty PCH/MF - na bank.
Dobranoc.
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2011, 06:36:33 wysłane przez Kahuna » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Maj 22, 2011, 08:39:09 »

DuÂży uÂśmiech Kahuna, twoja relacja jest niesamowita! Uwielbiam! I jak tak sobie wnikliwie twoje obserwacje przeanalizujĂŞ, to nie sposĂłb zignorowaĂŚ moÂżliwoœÌ, iÂż dla niektĂłrych goÂści twojego sÂąsiada koniec Âświata mĂłgÂł wczoraj nastÂąpiĂŚ. Niekoniecznie bĂŞdÂą go pamiĂŞtaĂŚ  Cool

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #33 : Maj 22, 2011, 10:03:35 »

... to koniec œwiata mia³ byÌ, a ja go przegapi³em? O¿esz, Ty! ¯e te¿ taka informacja mi umknê³a i chyba dziêki temu wzi¹³em i prze¿y³em....Zaczynam wiêc wszystko w swoim ¿yciu od nowa, skoro niechc¹cy mi siê upiek³o... Uœmiech
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #34 : Maj 22, 2011, 10:42:59 »

Witam w Nowym ÂŚwiecie!  DuÂży uÂśmiech SÂłoneczko Âświeci, jak dawniej - choĂŚ zbiera siĂŞ na kolejnÂą burzĂŞ po poÂłudniu - i ten Âświat teÂż jest piĂŞkny.

UwaÂżam, Âże z tej okazji wszyscy zasÂłuÂżyliÂśmy na co najmniej takÂą samÂą imprezkĂŞ, jak ta u sÂąsiadĂłw naszego rodaka w USA. Pozdrowienia Kahuna! Mam nadziejĂŞ, Âże dobrze siĂŞ wyspaÂłeÂś. MiÂłego dnia   Chichot
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #35 : Maj 22, 2011, 12:44:46 »

Halo, to ja DuÂży uÂśmiech  wydaje mi siĂŞ Âże ÂżyjĂŞ JĂŞzyk Witam w nowym Âświecie  DuÂży uÂśmiech U mnie teÂż byÂła imprezka do rana ( ogrodowe grillowanie ) czekalismy co siĂŞ wydarzy i NIC !
Kahuna ,trzeba byÂło wpaœÌ do sÂąsiada i wypic maÂłe " co nie co " na konto tego NIC  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #36 : Maj 22, 2011, 16:11:44 »

koniec Âświata juÂż tak spowszedniaÂł, Âże jak ten wÂłaÂściwy nadejdzie- to nikt siĂŞ tym nie przejmie/wystraszy,-
i moÂże o to w tym wszystkim chodziÂło- o wyeliminowanie strachu- ktĂłrego mamy siĂŞ pozbyĂŚ!

teÂż pozdr. w nowym Âświecie(to chyba dzielnia wa-wa- "nowy Âświat") DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2011, 17:39:08 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #37 : Maj 22, 2011, 20:10:19 »

Niech zyje NIC!Spalem jak mis lub susel i szybko zasnalem dzieki mruczeniu mojej kotki,ktora lubi sypiac obok mnie.Zauwazylem jeszcze,ze mruczenie mojej kotki to niebianska muzyka w porownaniu
z rockendrollowymi produkcjami moich sasiadow.Mialem ochote wpasc do sasiada i wypic "co nie co",ale etyka zagranicznego korespondenta Niezaleznego Forum Projektu Cheops i wazkosc relacjonowanego wydarzenia, nie pozwalaly mi na to.Robie wiec to dzisiaj.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Rodakow.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #38 : Maj 22, 2011, 20:15:03 »

21 o5 2011 koniec Âświata?

MoÂże i tak , tylko zapomniano dodaĂŚ gdzie i dla kogo oraz  dlaczego?

Moim zdaniem i owszem coÂś siĂŞ zadziaÂło tylko nie dotyczy to Ludzi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #39 : Maj 22, 2011, 20:30:15 »

tak to bywa z "proroctwami", nawet na tym forum zapewniano nas ju¿ wielokrotnie o ró¿nych rzeczach, np. kto w œlad za pewnym "proroctwem" liczy³, ¿e do koùca 2009 r. upadnie wszystko co oparte na k³amstwie ten da³ siê za³adowaÌ w bambuko, tak¿e Ci którzy wypatrywali zatrwo¿enie nibiru na niebie, najpierw w 2008, potem w 2009 czy w koùcu w 2010.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #40 : Maj 22, 2011, 21:34:48 »

21 o5 2011 koniec Âświata?

Moim zdaniem i owszem coÂś siĂŞ zadziaÂło tylko nie dotyczy to Ludzi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Witaj KiaruÂś UÂśmiech MoÂżesz troszeczkĂŞ przyblizyĂŚ o co chodzi ?

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #41 : Maj 22, 2011, 21:43:36 »

Witaj Kiarus ponownie!
Napisz cos wiecej na ten temat.Chyba wszyscy jestesmy zainteresowani tym co sie dzieje
na naszym swiecie ,jak i po za nim.Nie badz egoistka i podziel sie swoimi spostrzezeniami.
I love you too!
Kiara
Gość
« Odpowiedz #42 : Maj 23, 2011, 06:41:36 »

SÂłowa moÂżna odwracaĂŚ , moÂżna nimi manipulowaĂŚ dowolnie wedle swojej woli .
Efekty zawsze sÂą niezaprzeczalne i bĂŞdÂą. Zatem zacznijmy czekaĂŚ na nie i niech one stanÂą siĂŞ dowodami zmian.
CierpliwoÂści , poczekajmy zatem jeszcze ciuteczkĂŞ.

KÂłamstwa sÂą napeÂłnione energiom ( identycznie jak prawda) przez tych , ktĂłrym zaleÂży na ich istnieniu. Ta energia ( kÂłamstwa)zasila siĂŞ strachem innych , gdy on przestaje istnieĂŚ , ona traci moc , wypala siĂŞ.
K³amstwo "blednie" i sypie siê w obliczu prawdy, wówczas prawda jaœnieje , taka jest niezmiennoœÌ zdarzeù.

Zatem ile czasu trwa wgrywane nam kÂłamstwo? Tyle ile uda siĂŞ nas zastraszaĂŚ , szantaÂżowaĂŚ  i odsuwaĂŚ od prawdy.

21 maj byÂł waÂżnÂą datÂą  , ktĂłra odciĂŞÂła dopÂływ energetyczny  strachu do wzorcĂłw kÂłamstw zdeponowanych w polu energoinformacyjnym.
Zatem stalÂą siĂŞ koĂącem ( poczÂątkiem koĂąca) Âświata dla wszystkich i tych na ziemi i tych w przestrzeni , ktĂłrzy swoje istnienie opierajÂą
kÂłamstwie , krĂŞtactwie i manipulacji informacjom.
Zatem fa³szywe wzorce dopal¹ siê reszt¹ energii w nich zdeponowanej i przestan¹ oddzia³ywaÌ na LudzkoœÌ.

NaprawdĂŞ jest to koniec Âświata krĂŞtaczy i oszustĂłw tych ziemskich i tych zaÂświatowych.
OczywiÂście to proces jak wszystko , ale wcale nie aÂż tak dÂługi biorÂąc pod uwagĂŞ obecne przyspieszenie.

Ostatni etap przestawiania siê osi ziemi do pierwotnej pozycji rozpocz¹³ siê ( inaczej mówi¹c ziemia otworzy³a ostatnie drzwi przejœcia przez "korytarz ognia , ¿ywio³ ognia). ZatrzymaÌ ? nie tego nie da siê ju¿ zrobiÌ , wszystko co boi siê "ognia" a jest to ¿ywio³ o najwiêkszym natê¿eniu energii mi³oœci ( co za tym idzie prawdy) bêdzie ni¹ "ochrzczone".
Przejdzie , czy nie?
OtoÂż  kaÂżdy zobaczy w swoim Âżyciu zdarzenia , ktĂłre w obliczu prawdy bĂŞdÂą konfrontowaÂły siĂŞ z faÂłszem niesionym w sobie , oraz z wÂłasnym strachem ujawnienia go.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech 
Constantin
Gość
« Odpowiedz #43 : Maj 23, 2011, 14:04:32 »

Oto wyjasnienie http://www.kiepy.pl/img/3737
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #44 : Maj 23, 2011, 21:26:10 »

Pastor Harold Camping,ten ktory przepowiedzial koniec swiata
w dniu 21-szym maja,zniknal,schowal sie i jest niedostepny
dla mediow.
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #45 : Maj 23, 2011, 21:31:26 »

Pastor Harold Camping,ten ktory przepowiedzial koniec swiata
w dniu 21-szym maja,zniknal,schowal sie i jest niedostepny
dla mediow.
Pozdrawiam.

No tiaaak MrugniĂŞcie  zostaÂł wniebowziĂŞty DuÂży uÂśmiech a my niedobrzy teraz bĂŞdziemy cierpieĂŚ JĂŞzyk DuÂży uÂśmiech

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #46 : Maj 23, 2011, 21:37:20 »

A moze zostal "wpieklowziety"?Na pewno teraz cierpia naiwniacy,czyli ci,
co sie dali zrobic w konia.
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2011, 21:57:27 wysłane przez Kahuna » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #47 : Maj 23, 2011, 22:53:35 »

nagrody pocieszenia:
- podkowy, dla tych - jak zauwaÂżyÂł Kahuna - dali siĂŞ zrobiĂŚ w konia
- kapsle, dla tych nabitych w butelkĂŞ
- pompki, dla zrobionych w balona.

Spoko, coÂś chÂłop wymyÂśli, a jakby co to na korki do ÂŁobos i S-ki. Oni majÂą wieloletniÂą tradycjĂŞ w przesuwaniu i wyjaÂśnianiu niespeÂłnionych proroctw.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #48 : Maj 24, 2011, 05:10:20 »

chyba zbyt szybko skreÂślacie pastora DuÂży uÂśmiech
http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/koniec-swiata-nie-nastapil-harold-camping-oszolomiony-nastepny-koniec-swiata-w-sobote-28-maja_186911.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #49 : Maj 24, 2011, 10:31:10 »

Nie bojaj, przeÂżyliÂśmy sobotni koniec Âświata, przeÂżyjemy i kolejny.
Te, co robisz w weekenda?
- nic szczegĂłlnego, przeÂżyjĂŞ se konieĂŚ Âświata, kolekcjonujĂŞ je...
Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: