Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:34:20

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Nowo¶ci z Egiptu - komentarze  (Przeczytany 1050 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Sobek
Go¶æ
« : Marzec 25, 2011, 16:32:38 »

Cytat: arteq
Piszê o tym jak wielu forumowiczów zaciekle broni³o £obos i tego co mówi³±, gdy ja wykazywa³em, ¿e w wielu przypadkach po prostu perfidnie k³amie.

Pamiêtam, ¿e kiedy¶ na forum by³ taki "samozwañczy numerolog". Twoja postawa, Twoje s³owa zabrzmia³y jak by¶ by³ niemal¿e "samozwañczym wykazywaczem perfindych k³amstw"...

Chodzi o to, ¿e nadal wielu forumowiczów trzma siê pch i patrzy z uwielbieniem i nadal jest za¶lepionych i naiwnych

No i co z tego, ¿e ludzie darz± sympati± pch? Widzisz w tym jaki¶ problem? Ludzie dostali od Boga dar, który zosta³ nazwany "woln± wol±". Dziêki temu mog± wierzyæ w to co chc±!

To, ¿e zmieni³ siê cz³owiek zawiaduj±cy jak±¶ instytucj±? - nie wiem co w tym ma byæ dziwnego. Tym bardziej w ¶wietle okoliczno¶ci - zmiany ekipy rz±dz±cej z któr± Hawass by³ mocno zwi±zany.

Kiedy projekt pomimo "zapewnieñ" nie realizowa³ siê,  by³y rzucane k³ody pod nogi i by³a to doskona³a po¿ywka dla ciebie aby WYKAZYWAÆ!!! Natomiast w momencie, kiedy to "los sprawi³", ¿e roszady na sto³kach egipskich s± (teoretycznie puki co) na ko¿y¶æ projektu, to dla Ciebie "nie ma w tym nic dziwnego"...? Ja naprawdê powoli gubiê siê w Twoich intencjach oraz oczekiwaniach....
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: