Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 22:05:17

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: USTAWIENIE PLANET W JEDNEJ LINI 2012 itd..  (Przeczytany 51383 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #25 : Listopad 28, 2012, 19:49:14 »

To wiedziaÂłem, byÂłem ciekaw Twojego/innych forumowiczĂłw zdania...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #26 : Listopad 28, 2012, 19:52:14 »

PodpuszczaĂŚ to my, ale...

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
arteq
Gość
« Odpowiedz #27 : Listopad 28, 2012, 20:10:05 »

Nie rozumiem dlaczego zadanie konkretnego pytania, œciœle zwi¹zanego z prezentowan¹ treœci¹ mo¿e byÌ postrzegane jako... podpuszczanie. Podpuszczanie do czego? Co mia³oby wyjœÌ na jaw?
Przepraszam, Âże uwaÂżaÂłem, Âże moÂżesz mieĂŚ wÂłasne zdanie nt. treÂści ktĂłre sam prezentujesz/piszesz. Postaram siĂŞ to zapamiĂŞtaĂŚ, chociaÂż powinienem to juÂż wiedzieĂŚ na podstawie poprzednich "prĂłbek": przeklejaĂŚ - tak, wypowiadaĂŚ siĂŞ - nie. Ok
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2012, 20:13:10 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #28 : Listopad 28, 2012, 21:02:32 »

A nie proÂściej napisaĂŚ, co siĂŞ wie, a nie "badaĂŚ" innych?
KoĂączymy offa.

arteq
Gość
« Odpowiedz #29 : Listopad 28, 2012, 21:27:11 »

Napisa³em, ale wci¹¿ chodzi o tê nieszczêsn¹ rzetelnoœÌ informacji i powód ich prezentowania.
Tyle.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #30 : Listopad 28, 2012, 23:17:04 »

To ostatnie to domena autorĂłw i tam pytaj.
Gdyby zastosowaĂŚ twoje zasady to w gazetach i telewizji byÂłyby tylko nekrologi i prognozy pogody.

barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #31 : Listopad 29, 2012, 09:01:01 »

I ¿e tak powiem, w kontekœcie powy¿szego, czy mo¿na obwiniaÌ t³umacza ksi¹¿ki za jej treœÌ. I wysz³o mi po zastanowieniu (mo¿e nie g³êbokim, ale jednak), ¿e nie mo¿na. T³umacz robi to za kasê, podobnie niejaki u¿ytkownik o nicku blueray21 (czemu siê mi to kojarzy z moim odtwarzaczem ?) czerpie z tego t³umaczenia przynajmniej dwie korzyœci (choÌ mniemam, ¿e móg³bym ich znaleŸÌ wiêcej):

korzyœÌ 1 - wzrasta jego poziom znajomoœci i w³adania jêzykiem nam obcym,
korzyœÌ 2 - wzrasta poziom lubienia go przez u¿ytkownika barneyos.

I mimo wszystko chyba jednak poziom korzyÂści jest wiĂŞkszy od poziomu niekorzyÂści.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #32 : Listopad 29, 2012, 09:15:42 »

dla jednych to tylko ezoteryczne bajanie,-
tak jak dla innych religijne bajania MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #33 : Listopad 29, 2012, 10:01:54 »

Fakt, ró¿nica jest subtelna - jedna literka e, a na koùcu jest oczko, którego w naszych emoto-ikonkach nie ma.
Jednak ten nick z za³o¿enia nie pochodzi od nazwy odtwarzacza, tylko odrêbnych s³ów niebieski promieù, a z czym to siê komu skojarzy to ju¿ nie moja sprawa i nie narzucam interpretacji.

arteq
Gość
« Odpowiedz #34 : Listopad 29, 2012, 10:21:32 »

Ok, z tak¹ subteln¹ ró¿nic¹, ¿e w przypadku t³umacza sprawa od pocz¹tku jest jasna. Ewentualnie mo¿emy podyskutowaÌ o etycznych aspektach t³umaczenia pewnych treœci, ale to nieco poboczny w¹tek, chocia¿ bardzo ciekawy.

Dlatego zapytaÂłem wprost np. Blueraya jak odnosi siĂŞ do tekstĂłw ktĂłre sam zamieszcza i jaki ma w tym cel - co go do tego skÂłoniÂło. Niestety odpowiedzi nie usÂłyszaÂłem, co najwyÂżej jakieÂś wstawki o podpuszczaniu...

Natomiast na sposób i rodzaj prezentacji na tym forum patrzê pod nieco innym k¹tem, szerszym. Otó¿, przypuszczam na granicy z pewnoœci¹, ¿e na to forum zagl¹da sporo osób które szukaj¹ informacji b¹dŸ weryfikacji ju¿ posiadanych (taki np. jest mój cel bytnoœci na tym forum - sprawdziÌ czy to co wiem i uwa¿am za prawdziwe jest takowe w rzeczywistoœci oraz poszerzanie wiedzy/zwiêkszanie informacji) i czêsto - czego dowodem byli niektórzy forumowicze - wszystko ³ykaj¹ jak ma³a foczka ryby. W pierwszym zachwycie w ogóle nie zastanawiaj¹ siê nad treœci¹, a potem... czêsto jest ju¿ za póŸno, bo chyba siê zgodzimy, ¿e powinno nam zale¿eÌ na przyjmowaniu informacji prawdziwych, a nie k³amliwych.
SposĂłb i forma prezentacji pewnych informacji  na tym forum stwarza wraÂżenie/nakazuje wierzyĂŚ, ze jest to bezdyskusyjna prawda, a jak widaĂŚ na niektĂłrych obrazkach (np. ustawienie planet w jednej linii 21.12.2012) Âże jest kÂłamstwem, naciÂąganie. I - bazujÂąc na tym konkretnym przypadku - gdyby ktoÂś nie zadaÂł sobie minimum trudu, nie sprawdziÂł tego i nie napisaÂł, Âże coÂś takiego nie bĂŞdzie mieĂŚ miejsca to caÂłkiem prawdopodobnie, Âże sporo osĂłb przyjĂŞÂłoby to za pewnik i dalej rozgÂłaszaÂło te wiadomoÂści, a chyba nie zaleÂżny nam - byĂŚ moÂże naiwnie teraz przypuszczam - aby rozpowszechniano faÂłszywki?

Songo, dlatego naleÂży uwaÂżnie siĂŞ przypatrywaĂŚ aby z maksymalnym prawdopodobieĂąstwem oceniĂŚ czy to bajdurzenie czy teÂż nie. Dlatego rodzÂą siĂŞ wtedy pytania... na ktĂłre jedni odpowiadajÂą bez unikĂłw, a inni... wijÂą siĂŞ unikajÂąc odpowiedzi.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #35 : Listopad 29, 2012, 11:01:58 »

Poza KK nie ma takiego miejsca, gdzie istniaÂłaby jedna prawda.
Póki co jest wolnoœÌ s³owa i wypowiedzi (przynajmniej deklarowana), któr¹ w³aœnie próbujesz ograniczaÌ w ramach swoich pogl¹dów.
Zamiast atakowaÌ swoich kolegów z forum, czy t³umacza po prostu zdementuj wiadomoœÌ - szybkie i skuteczne.
W³aœnie potwierdzi³eœ moje poprzednie stwierdzenie, ¿e chcia³byœ z forum zrobiÌ "szko³ê". "To se ne da pane Hawranek".
W co drugim poÂście tutaj jest trÂąbione, aby zajmowaĂŚ siĂŞ SWOIM rozwojem, a nie innych - oni majÂą swoje tempo.
Powody wstawiania ró¿nych informacji tutaj s¹ ró¿ne i nie ma ¿adnego sensu ich dociekaÌ i wchodziÌ na osobiste œcie¿ki.
To nie jest studium psychologiczne.
Bardzo dobrze, Âże Songo umieÂściÂł ten tekst. I nie waÂżne jaki miaÂł motyw, nie bĂŞdĂŞ dociekaÂł, w przeciwieĂąstwie do ciebie.
Ale ty, "wiedz¹c" , zamiast sprostowaÌ treœÌ, zaatakowa³eœ kolegê. W ten sposób, zamiast jednego posta polecia³o kilkadziesi¹t zbêdnej dyskusji.
JeÂżeli juÂż chcesz tu robiĂŚ za "straÂżnika" "wiedzy" lub "niewinnych" to rĂłb to merytorycznie, a nie retorycznie i personalnie.
I jeszcze raz: To nie jest studium psychologiczne uÂżytkownikĂłw. KrĂłtko: czyjaÂś motywacja to nie twĂłj interes.

arteq
Gość
« Odpowiedz #36 : Listopad 29, 2012, 20:02:32 »

Blueray, wska¿ mi gdzie w jakimkolwiek swoim poœcie napisa³em "masz siê zamkn¹Ì" lub "masz ju¿ nic nie pisaÌ" - jak sam piszesz "szybko, skutecznie i merytorycznie". Potrafisz to zrobiÌ? To zrób - poka¿ cytat. Czy mo¿e znowu uciekniesz za milczenie lub "podpuszczanie"...

Nie ma mowy o rozwoju jeÂżeli opierasz go na kÂłamstwie, kÂłamliwych informacjach ktĂłre bierzesz za prawdĂŞ. MĂłj rozwĂłj to wÂłaÂśnie bazowanie na moÂżliwie rzetelnej wiedzy, gdy mi coÂś nie gra to mĂłwiĂŞ wprost i proszĂŞ o wyjaÂśnienia. Problem w tym, Âże bardzo rzadko "wiedzÂący" chce siĂŞ wtedy wypowiadaĂŚ.

Wybacz ale ja zamierzam dociekaÌ jakimi powodami kto siê kieruje, bo moim zdaniem to dosyÌ wa¿ne i wiele razy uratowa³o mnie przed daniem wprowadziÌ siê na manowce. Zbêdne posty? A dlaczego to? Wszak rzuca³y coraz szersze œwiat³o na sytuacjê, a je¿eli mia³o byÌ krótko - wystarczy³o powiedzieÌ: sorry, rozpêdzi³em siê, nie sprawdzi³em i wysz³o powtórzenie nieprawdziwych informacji" - to wszystko. Proste i skuteczne. Ale cholernie ciê¿ko na tym forum wielu osobom, które to pretenduj¹ do miana posiadaj¹cych wiedzê (i chyba chodzi w³aœnie o chorobliw¹ niechêÌ do skalania wyidealizowanego wizerunku), aby przyzna³y siê do b³êdu, potkniêcia, pomy³ki. Mo¿e po tych ca³ych postach ktoœ zastanowi siê zanim œlepo przyjmie ka¿d¹ zamieszczon¹ na tym forum informacjê jako bezdyskusyjn¹ prawdê.
I nie wstawiaj mi tutaj d¹¿enia do tworzenia szko³y - jedyne na czym mi zale¿y to przekazywanie/otrzymywanie informacji prawdziwych/maksymalnie sprawdzonych - wiêc racz mi odpowiedzieÌ co w tym z³ego b¹dŸ niewskazanego?

Blueray - nie zarzucaj mi braku merytorycznych wypowiedzi - bo wszak wypowiedÂź byÂła merytoryczna- powoÂłaÂłem siĂŞ na dostĂŞpne programy i ogĂłlnie dostĂŞpne dane nt. ruchu poszczegĂłlnych planet, a do tego wiedzÂąc, Âże nie pozjadaÂłem wszystkich rozumĂłw, poprosiÂłem o podanie Waszych ÂźrĂłdeÂł, tego na czym Wy bazowaliÂście... i co? Ano w zamian wstawki o podpuszczaniu, wiĂŞc kto jest a kto nie jest merytoryczny?

CaÂły "problem" leÂży w tym, Âże wiele osĂłb kreuje siĂŞ na zorientowanych, a tak naprawdĂŞ ma Âśrednie pojĂŞcie o tym co pisze. CzĂŞsto zadajÂąc pytania, a nie od razu stwierdzajÂąc i dowodzÂąc, Âże napisano bzdury dajĂŞ autorowi szansĂŞ aby zreflektowaÂł siĂŞ i wyszedÂł z twarzÂą...
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2012, 20:10:31 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #37 : Listopad 29, 2012, 20:22:28 »

Zamiast napisaÌ co i jak, to w innym w¹tku zaatakowa³eœ songo - po co? Chyba jednak dociekasz powodów, bo inaczej sprostowa³byœ informacjê. A tak naprawdê ka¿dego tu "sprawdzasz", móg³bym po kolei wylistowaÌ nickami z kilku dni, ale szkoda mi czasu, a ochoty brak. To twoja misja chyba, obni¿aÌ wartoœÌ innych i promowaÌ swoj¹ wizjê œwiata, a przynajmniej tego forum, no i siebie oczywiœcie. Tym razem to moja ocena, choÌ staram siê ich unikaÌ, ale zrobi³em ten wyj¹tek, ¿ebyœ coœ zrozumia³.
To definitywny koniec dyskusji, bo zrobiÂłeÂś juÂż z tego swĂłj beÂłkot, plÂączesz siĂŞ, i to nie jest w temacie.

Edit: P.s. Pisz do autorĂłw.
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2012, 20:24:05 wysłane przez blueray21 » Zapisane

ptak
Gość
« Odpowiedz #38 : Listopad 29, 2012, 20:31:37 »

To w koĂącu bĂŞdzie 21 grudnia 2012 to sÂławetne ustawienie planet, czy nie?   Chichot
Bo mi nie chce siĂŞ sprawdzaĂŚ.  DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #39 : Listopad 29, 2012, 20:40:29 »

Zamiast napisaÌ co i jak, to w innym w¹tku zaatakowa³eœ songo - po co? Chyba jednak dociekasz powodów, bo inaczej sprostowa³byœ informacjê. A tak naprawdê ka¿dego tu "sprawdzasz", móg³bym po kolei wylistowaÌ nickami z kilku dni, ale szkoda mi czasu, a ochoty brak. To twoja misja chyba, obni¿aÌ wartoœÌ innych i promowaÌ swoj¹ wizjê œwiata, a przynajmniej tego forum, no i siebie oczywiœcie. Tym razem to moja ocena, choÌ staram siê ich unikaÌ, ale zrobi³em ten wyj¹tek, ¿ebyœ coœ zrozumia³.To definitywny koniec dyskusji, bo zrobi³eœ ju¿ z tego swój be³kot, pl¹czesz siê, i to nie jest w temacie.Edit: P.s. Pisz do autorów.
i jak widzĂŞ to wszystko w temacie merytorycznych wypowiedzi. ok, niech bĂŞdzie.
nie wartoœÌ innych lecz rzetelnoœÌ informacji podawanych...

Ptaku... to zaleÂży kogo chcesz posÂłuchaĂŚ  ;]
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2012, 20:42:19 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #40 : Listopad 29, 2012, 20:47:32 »

To byÂło w innym wÂątku, ale "sprawdzajÂący" udowodnili, Âże nie, przynajmniej w/g tych ich moÂżliwoÂści sprawdzenia lub "wiedzy", ktĂłre mieli.
Niestety nikomu nie chce siĂŞ poczytaĂŚ "bukwami", o co chodziÂło autorowi tamtego artykuÂłu. Czy to typowa dezinformacja i siewca strachu, czy jakieÂś niedoskonaÂłoÂści np. tÂłumaczenia, co w sumie i tak moÂżna uznaĂŚ za nie waÂżne.

arteq
Gość
« Odpowiedz #41 : Listopad 29, 2012, 20:51:22 »

To byÂło w innym wÂątku, ale "sprawdzajÂący" udowodnili, Âże nie, przynajmniej w/g tych ich moÂżliwoÂści sprawdzenia lub "wiedzy", ktĂłre mieli.
Skoro sugerujesz, Âże siĂŞ myliÂłem bÂądÂź nie posiadaÂłem peÂłni instrumentĂłw do oceny - to przedstaw gdzie siĂŞ pomyliÂłem jak rĂłwnieÂż i swoje Âśrodki badawcze.
Niestety nikomu nie chce siĂŞ poczytaĂŚ "bukwami", o co chodziÂło autorowi tamtego artykuÂłu. Czy to typowa dezinformacja i siewca strachu, czy jakieÂś niedoskonaÂłoÂści np. tÂłumaczenia, co w sumie i tak moÂżna uznaĂŚ za nie waÂżne.
ÂŻe co? - wszak zadawaÂłem liczne pytania dlaczego, w jakim celu to zostaÂło zamieszczone...
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #42 : Listopad 29, 2012, 20:57:17 »

To byÂła odpowiedÂź dla ptaka i czytaj ze zrozumieniem. Z tobÂą juÂż nie dyskutujĂŞ!

arteq
Gość
« Odpowiedz #43 : Listopad 29, 2012, 21:15:55 »

Ok, ale w kwestii formalnej - nie moÂżesz przerwaĂŚ czegoÂś co nie miaÂło miejsca, nie nastÂąpiÂło, nie rozpoczĂŞÂło siĂŞ - Ty nigdy ze mnÂą nie dyskutowaÂłeÂś...
DziĂŞkujĂŞ.
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #44 : Listopad 30, 2012, 00:00:41 »

Hmm... "A brat bratu bĂŞdzie wilkiem", czy jakoÂś tak. WidzĂŞ, Âże jednak pewna przepowiednia powoli siĂŞ speÂłnia, ale bynajmniej nie chodzi tu o MajĂłw. Niestety... Zawstydzony
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #45 : Grudzień 02, 2012, 09:02:02 »

o tu kolezka ma jakis program to chyba bedzie UÂśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=MdD6k9ZW9TY
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #46 : Grudzień 02, 2012, 11:32:44 »

Trudno powiedzieĂŚ jakim softem siĂŞ facet posÂługuje i co przedstawia, nie wyÂświetla dat, albo ich nie widaĂŚ. Ostatnie ustawienie chyba 5 planet w linii byÂło gdzieÂś w lipcu, czy sierpniu 2011 roku.

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #47 : Grudzień 03, 2012, 06:08:32 »

Planetarny Palec Losu na 21 Grudnia
by stefan

Genialni Majowie nie mieli teleskopĂłw, ale w jakiĂŚ sposĂłb wiedzieli jak przewidzieĂŚ niezwykÂły ukÂład czterech planet w dniu 21 grudnia 2012. Na stronie  astrologa Quimeta-
http://www.colinandrews.net/2012-AlanOuimet2.html
 z niezwyk³¹ karierÂą w FBI i Âświeckim zakonie franciszkanĂłw, znalazÂłem ten intrygujÂący opis tej planetarnej konfiguracji, od ktĂłrej zacznie siĂŞ nowa epoka dla Âświata. W luÂźnym tÂłumaczeniu:
 “Horoskop na 21 grudnia jest zdumiewajÂący i nawet dla doÂświadczonych astrologĂłw, jest niesamowity.Tak czy inaczej Kalendarz MajĂłw przepowiedziaÂł na ten dzieĂą globalne spoÂłeczne, cywilne i wojskowe zamieszki i dog³êbne zmiany w naszym postrzeganiu dzisiejszego Âświata. W pewnym sensie bĂŞdzie to poczÂątek zagÂłady wiele zmurszaÂłych systemĂłw, przyzwyczajeĂą, nawykĂłw i narodziny nowych parygmatĂłw. MoÂżliwy rozpad wielu religijnych wierzeĂą, autokratĂłw, teokratĂłw, demokracji i kapitalizmu. Zmiany bĂŞdÂą trudne i bolesne dla tych, ktĂłrzy bĂŞdÂą siĂŞ im opieraĂŚ, Dla tych, ktĂłrzy powitajÂą zmiany z ulgÂą i nadziejÂą, wibracje energii ÂświadomoÂści stanÂą siĂŞ szybsze aby uÂłatwiĂŚ im przystosowanie siĂŞ do koniecznych zmian. NiezwykÂłe po³¹czenie czterech planet – Jowisza, Saturna, Urana i Plutona – jesz znane od dawna jako Palec BoÂży albo Palec Losu. “najlepsza definicja tej konfiguracji zostaÂła podana przez astrologa Bil Tierney (Dynamika Analizy AspektĂłw), w ktĂłrym opisuje on jako “dojÂście dona rozwidlenia drĂłg. i koniecznoœÌ pĂłjÂścia w jednym kierunku, a nie innym nie wiedzÂąc, dokÂąd bĂŞdzie on prowadziÂł “. Ponadto, jest on symbolem” niedostrzeÂżonej koniecznoÂści “nagle wybuchajÂącej po wielu latach fermentowania.” Nie musimy dÂługo czekaĂŚ, chociaÂż ten rozpad wielu ikon and celebrytĂłw i gnuÂśnych zwyczajĂłw jest juÂż w toku od kilku tygodni. Z nadziejÂą na lepsze jutro.

http://znaleziska.wordpress.com/2012/12/01/planetarny-palec-losu-na-21-grudnia/

czyli od dziÂś..

Precesja rĂłwnonocy - 02 grudnia 2012 a 3 grudnia

Precesja rĂłwnonocy odnosi siĂŞ do obserwacji zjawisk obrotu niebios, cyklu, ktĂłry obejmuje okres (w przybliÂżeniu)25920 lat, w ciÂągu tego czasu konstelacje wydajÂą siĂŞ powoli obracaĂŚ  wokó³ Ziemi, na zmianĂŞ na rosnÂąco za wzrost SÂłoĂąca na rĂłwnonocy wiosennej.
Precesja równonocy = 25.920 lat = (360 ° obrót)
JeÂśli niebo jest podzielone na 12 gwiazdozbiorĂłw: ( 25920 / 12 = 2160)
PrêdkoœÌ œwiat³a
PrêdkoœÌ œwiat³a w pró¿ni jest 300.000 kilometrów na sekundê, to œwiat³o, w s³oneczne dni, obejmuje 25.920 mln km.
EWOLUCJA Ziemi wokó³ S³oùca
Obrót Ziemi wokó³ S³oùca, prêdkoœÌ Ziemi jest 30 km na sekundê i obejmuje25920 00 km dziennie. To jest sto razy wiêcej ni¿ liczba lat Wielkiego Roku Kosmicznego.
ÂŚrednica SÂłoĂąca
Scared liczba 33,333333333 x 25920 = 864000 co rĂłwna Âśrednicy SÂłoĂąca w mil.
RADIUS ksiĂŞÂżyca
25.920 dzielone przez 24 = 1080 mila ktĂłra jest promieniem ksiĂŞÂżyca.
Podj¹Ì j¹ dalej ....
IstniejÂą 25920 ProtokoÂły z 03 grudnia 2012, 11:11 do grudnia 21, 2012, 11:11.
W dniu 3 grudnia 2012 o 11:11 GMT:
Jest planetarne wyrĂłwnanie Saturna Wenus i Merkurego, ktĂłre odpowiada bezpoÂśrednio z pozycjonowaniem na szczycie trzech (3) egipskich piramidach w Gizie.

25.920 to bardzo ciekawy i silny numer[/size]
www.2012indyinfo.com link do artykuÂłu- http://2012indyinfo.com/2012/12/01/precession-of-the-equinox/
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 12:51:23 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #48 : Grudzień 03, 2012, 13:51:30 »

To moÂże jakieÂś realne foto, a nie tylko fantazyjna wstawka z Photoshopa? Chichot
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #49 : Grudzień 03, 2012, 13:58:35 »

Sprawdzam? Jak moÂże byĂŚ realne foto jeÂśli zjawisko wystĂŞpuje raz na 2737 lat?

Strony: 1 [2] 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: