Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 17:02:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: PrzeÂśladujÂące mnie cyfry, liczby.  (Przeczytany 15985 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mmt
Gość
« : Kwiecień 05, 2011, 18:48:06 »

MoÂże to bez sensu... UÂśmiech , ale od jakiÂś siedmiu miesiĂŞcy ciÂągle przeÂśladujÂą mnie liczby 35, 53 i 8.
Wie ktoÂś moÂże co one znaczÂą i czy w ogĂłle majÂą jakieÂś znaczenie. CoÂś w rodzaju numerologii czy czegoÂś takiego?

Pytam z ciekawoÂści, bo te liczby "atakujÂą mnie" zewszÂąd, niemal kaÂżdego dnia.
MoÂże to jakiÂś znak... , sam nie wiem, dlatego pytam. Chichot
between
Gość
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 06, 2011, 07:36:19 »

Znasz dowcip o ÂŻydzie, ktĂłry ciÂągle modliÂł siĂŞ do Boga o wygranÂą w Lotto?
- Panie BoÂże spraw, Âżebym wygraÂł w Lotto!... - modli siĂŞ pierwszy miesiÂąc
- Panie BoÂże spraw, Âżebym wygraÂł w Lotto!... - modli siĂŞ drugi miesiÂąc
- Panie BoÂże spraw, Âżebym wygraÂł w Lotto!... - modli siĂŞ trzeci miesiÂąc...

Pewnego dnia sÂłyszy gÂłos z niebios:
- Moryc, Ty daj mnie szanse. Ty kupon poÂślij...

pozdro

p.s. jak wygrasz to stawiasz pizze MrugniĂŞcie

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2011, 07:37:09 wysłane przez between » Zapisane
mmt
Gość
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 06, 2011, 09:06:04 »

Hahahahahahahaha....

Tak wÂłaÂśnie myÂślaÂłem, Âże to o to chodzi. Chichot
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2011, 09:06:23 wysłane przez mmt » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 06, 2011, 09:19:23 »

Mnie sie to kojarzy z liczba 8.

Ósemki to osoby energiczne, bojowe, ambitne, zrównowa¿one i pewne siebie. Posiadaj± niezwykle siln± osobowo¶æ. Osi±gaj± w ¿yciu bardzo wiele zaczynaj±c od niczego. Ósemka zwi±zana jest z w³adz±, si³±, s³aw± i sukcesami w ka¿dej dziedzinie. Sukcesy zawdziêczaj± przede wszystkim swojej ciê¿kiej pracy i chêci ryzykowania. Nie istniej± dla nich przeszkody nie do pokonania, a przeciwnie s± wyzwaniem. Na ¿ycie maj± proste recepty i nie uznaj± kompromisów. Gardz± k³amstwem, hipokryzj± i intrygami. S± prostolinijne, i odpowiedzialne. Posiadaj± wybitne zdolno¶ci organizatorskie, lubi± rozkazywaæ i kierowaæ.

Dla obrony swych idea³ów gotowe s¹ zniszczyÌ przeciwnika. Ich wiara i zapa³ mog¹ uczyniÌ z nich fanatyków religijnych lub politycznych. S¹ bardzo aktywne umys³owo i fizycznie. Wci¹¿ planuj¹ zmiany, poniewa¿ ci¹gle s¹ niezadowolone z tego co maj¹, chc¹c wiêcej i wiêcej. Wtedy z wielk¹ wytrwa³oœci¹ i poœwiêceniem realizuj¹ swój cel, aby zaraz zacz¹Ì realizacjê nowego.

Na ogó³ potrafi¹ wiele wytrzymaÌ i znieœÌ panuj¹c nad w³asnymi emocjami, ale sprowokowane wybuchaj¹, trac¹c panowanie nad sob¹ i nie zwa¿aj¹c na konsekwencje. W sytuacjach krytycznych i niebezpiecznych nie trac¹ zimnej krwi ca³kowicie panuj¹c nad sytuacj¹. Ponadto s¹ sprawiedliwe, bezstronne i uczciwe. Negatywne cechy ósemek to: egoizm, z³oœliwoœÌ, nieufnoœÌ, chciwoœÌ i brutalnoœÌ.

Sytuacja materialna - majÂą wielki talent do spraw finansowych. UmiejÂą zdobywaĂŚ fortuny i dobrze je inwestowaĂŚ. MarzÂą o bogactwie, luksusie, prestiÂżu i oczywiÂście swojÂą pracÂą zdobywajÂą to wszystko. Hojni dla rodziny. PieniÂądze sÂą dla nich gwarancjÂą bezpiecznej przyszÂłoÂści.

Sprawy uczuciowe - ósemki s¹ bardzo zaborcze i dlatego niewiele jest osób gotowych tak siê im podporz¹dkowaÌ. S¹ niezwykle atrakcyjne dla p³ci przeciwnej, g³ównie za spraw¹ swojego dynamizmu, niebanalnej osobowoœci oraz nieuchwytnego czaru. Dla bojowych i energicznych ósemek najodpowiedniejszym partnerem mo¿e okazaÌ siê bardzo spokojna i czu³a 2 i 6.

KamieĂą - topaz, rubin, szafir
DzieĂą - wtorek
Kolor - czerwony, czarny
Metal - ¿elazo, o³ów
SzczĂŞÂśliwe liczby - 8, 1, 6

Cos na ten temat.
ptak
Gość
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 06, 2011, 09:44:55 »

35 i 53 sÂą lustrzanym odbiciem. Skoro ciĂŞ przeÂśladujÂą te liczby, pewnie jest jakiÂś powĂłd.  DuÂży uÂśmiech

MoÂże powinieneÂś zwrĂłciĂŚ wiĂŞkszÂą uwagĂŞ na to, co odbijasz w swoim lustrze? To dobry sposĂłb na poznanie siebie.
Ósemka to doskona³o¶æ, nieskoñczono¶æ. Tak¿e procesu tworzenia, w którym bierzesz udzia³.

W Internecie jest wiele na temat symboliki liczb, poczytaj, moÂże olÂśni…  MrugniĂŞcie

Pozdrawiam

mmt
Gość
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 06, 2011, 11:37:12 »

DziĂŞkujĂŞ za odpowiedzi.

Zanim tu napisa³em sprawdzi³em w internecie znaczenie 8. Znalaz³em coœ podobnego co umieœci³a Greta, ale to jest w wiêkszoœci "lanie wody". Mówienie czegoœ co pasuje niemal do wszystkich. Na przyk³ad cytat: "Osi¹gaj¹ w ¿yciu bardzo wiele zaczynaj¹c od niczego", wszyscy rodz¹ siê "goli", bez niczego, albo cytaty mówi¹ce o pieni¹dzach: "Marz¹ o bogactwie, luksusie, presti¿u i oczywiœcie swoj¹ prac¹ zdobywaj¹ to wszystko", "Pieni¹dze s¹ dla nich gwarancj¹ bezpiecznej przysz³oœci.". Prawie ka¿dy cz³owiek chce byÌ bogaty, by siê nie musieÌ martwiÌ o przysz³oœÌ.

Bardziej chodzi mi o coÂś podobnego do tego co napisaÂł Ptak, nie spotkaÂłem tego wczeÂśniej.
Po za tym internet nie jest w 100% rzetelnym ÂźrĂłdÂłem informacji. UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 06, 2011, 11:51:16 »

KrysztaÂłowa sieĂŚ

KrysztaÂł Om byÂł wiĂŞc pod wzglĂŞdem struktury i uÂżytecznoÂści najbardziej kompleksowym ze wszystkich wspaniaÂłych kryszta³ów ÂświÂątynnych w Atlantydzie. To nie oznacza, Âże pozostaÂłe atlantydzkie krysztaÂły nie posiadajÂą potĂŞÂżnych zdolnoÂści, nie majÂą niesamowitej kompleksowoÂści i nie sÂłuÂżyÂły waÂżnym celom. W rzeczy samej sÂą i czyniÂą one tak wÂłaÂśnie. UdzieliliÂśmy Wam informacji o dziewiĂŞciu przygotowanych do uÂżytkowania atlantydzkich krysztaÂłach, zdumiewajÂących egzemplarzach arkturiaĂąskiej i syriaĂąskiej konstrukcji, przetransportowanych za pomocÂą ponadwymiarowych sposobĂłw wewnÂątrz systemĂłw ziemskich tuneli, przeniesionych w specyficzne, specjalnie do tego wybrane rejony. PowiedzieliÂśmy teÂż, Âże Niebieski KrysztaÂł Wiedzy zlokalizowany w worteksie Arkansas miaÂł zostaĂŚ aktywowany jako pierwszy. RzeczywiÂście zastartowaÂł na nowo i podczas przesilenia letniego 2008 zostaÂł ustawiony na 25% czyli pierwszy stopieĂą mocy. Powiemy Wam, Âże podczas daty 8-8-8 zostaÂł szybko przestawiony na poÂłowicznÂą moc i wspiera 144 – czĂŞÂściowÂą sieĂŚ, ktĂłra posiada juÂż 2/3 zdolnoÂści funkcyjnych. Aktywacja Niebieskiego KrysztaÂłu 8-8-8 bĂŞdzie trygerowaÂła sekwencyjnÂą falĂŞ ciÂśnienia energii aksjatonalnych, co doprowadzi do po³¹czenia sieci z pozostaÂłymi oÂśmioma krysztaÂłami. Cztery z nich bĂŞdÂą przy³¹czone zgodnie z planem na portalu 9-9-9 czyli dziewiÂątego wrzeÂśnia 2009. SÂą to krysztaÂły: OM – wielowymiarowoÂści w Shasta, Szmaragdowy KrysztaÂł Uzdrawiania w Arkansas, ZÂłoty KrysztaÂł Uzdrawiania i regeneracji w Brazylii i KrysztaÂł ÂŚwiatÂła SÂłoneczno-KsiĂŞÂżycowego na jeziorze Titicaca.

A moze to jest cos z tej polki.
mmt
Gość
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 06, 2011, 15:02:14 »

ÂŁaÂł!
PoczytaÂłem trochĂŞ o tej krysztaÂłowej sieci. MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże teraz, dziĂŞki temu, bardziej wierzĂŞ w to, co jest mĂłwione w  projekcie Cheops. UÂśmiech

DziĂŞkujĂŞ Greto.
greta
Gość
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 06, 2011, 16:26:14 »

Przeczytaj rowniez te druga czesc,to oczy ci sie otworza jeszcze bardziej.

Ja w tych informacjach znalazlam wszystko to,o czym byly i sa dyskusje na forum.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 06, 2011, 16:56:11 »

KrysztaÂłowa sieĂŚ

KrysztaÂł Om byÂł wiĂŞc pod wzglĂŞdem struktury i uÂżytecznoÂści najbardziej kompleksowym ze wszystkich wspaniaÂłych kryszta³ów ÂświÂątynnych w Atlantydzie. To nie oznacza, Âże pozostaÂłe atlantydzkie krysztaÂły nie posiadajÂą potĂŞÂżnych zdolnoÂści, nie majÂą niesamowitej kompleksowoÂści i nie sÂłuÂżyÂły waÂżnym celom. W rzeczy samej sÂą i czyniÂą one tak wÂłaÂśnie. UdzieliliÂśmy Wam informacji o dziewiĂŞciu przygotowanych do uÂżytkowania atlantydzkich krysztaÂłach, zdumiewajÂących egzemplarzach arkturiaĂąskiej i syriaĂąskiej konstrukcji, przetransportowanych za pomocÂą ponadwymiarowych sposobĂłw wewnÂątrz systemĂłw ziemskich tuneli, przeniesionych w specyficzne, specjalnie do tego wybrane rejony. PowiedzieliÂśmy teÂż, Âże Niebieski KrysztaÂł Wiedzy zlokalizowany w worteksie Arkansas miaÂł zostaĂŚ aktywowany jako pierwszy. RzeczywiÂście zastartowaÂł na nowo i podczas przesilenia letniego 2008 zostaÂł ustawiony na 25% czyli pierwszy stopieĂą mocy. Powiemy Wam, Âże podczas daty 8-8-8 zostaÂł szybko przestawiony na poÂłowicznÂą moc i wspiera 144 – czĂŞÂściowÂą sieĂŚ, ktĂłra posiada juÂż 2/3 zdolnoÂści funkcyjnych. Aktywacja Niebieskiego KrysztaÂłu 8-8-8 bĂŞdzie trygerowaÂła sekwencyjnÂą falĂŞ ciÂśnienia energii aksjatonalnych, co doprowadzi do po³¹czenia sieci z pozostaÂłymi oÂśmioma krysztaÂłami. Cztery z nich bĂŞdÂą przy³¹czone zgodnie z planem na portalu 9-9-9 czyli dziewiÂątego wrzeÂśnia 2009. SÂą to krysztaÂły: OM – wielowymiarowoÂści w Shasta, Szmaragdowy KrysztaÂł Uzdrawiania w Arkansas, ZÂłoty KrysztaÂł Uzdrawiania i regeneracji w Brazylii i KrysztaÂł ÂŚwiatÂła SÂłoneczno-KsiĂŞÂżycowego na jeziorze Titicaca.

A moze to jest cos z tej polki.

moze-cos-z-tej.

a co znaczy:
"trygerowaÂła"?
mmt
Gość
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 06, 2011, 18:46:44 »

'Trygerowa³a' wed³ug mnie znaczy 'w³¹cza³a'.

Jak¹ drug¹ czêœÌ?

Edit: JuÂż znalazÂłem. UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2011, 19:40:11 wysłane przez mmt » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 06, 2011, 19:34:29 »

jest to wspolbrzmienie- trygerowanie jest to wspolbrzmienie
arteq
Gość
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 06, 2011, 21:17:05 »

KolegĂŞ w szkole Âśredniej teÂż przeÂśladowaÂła pewne liczba - 1. MiaÂł przez niÂą spore kÂłopoty.
mmt
Gość
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 07, 2011, 20:38:31 »

KolegĂŞ w szkole Âśredniej teÂż przeÂśladowaÂła pewne liczba - 1. MiaÂł przez niÂą spore kÂłopoty.

Chichot

Dopuszczam mo¿liwoœÌ tak¹, ¿e spostrzegam te liczby tylko dlatego, ¿e moja podœwiadomoœÌ, b¹dŸ coœ we mnie, chce je widzieÌ.
Ale Âświat mnie juÂż wiele razy zaskoczyÂł, dlatego, miĂŞdzy innymi, napisaÂłem na tym forum. UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 10, 2011, 00:06:59 »

MoÂże to bez sensu... UÂśmiech , ale od jakiÂś siedmiu miesiĂŞcy ciÂągle przeÂśladujÂą mnie liczby 35, 53 i 8.
Wie ktoÂś moÂże co one znaczÂą i czy w ogĂłle majÂą jakieÂś znaczenie. CoÂś w rodzaju numerologii czy czegoÂś takiego?
3+5=8

Osiem wyjasnione ale moÂżna dopowiedziec:
3 DzieÂło, to co 1-mĂŞskie + 2 ÂżeĂąskie potrafiÂą stworzyc=3 , czesto symbolizuje dziecko, ale rĂłwnieÂż twĂłrczoÂśc radosnÂą, nieskrepowanÂą zadowolenie i zaskoczenie z odkrycia. A takÂże kompromis miedzy dwoma stronami, wspĂłlnikami, przeciwnikami zawarty w imiĂŞ oczekiwanych zyskĂłw.

5 Nieparzysta zwiÂązana z duchem (parzyste to bardziej materia, typowa czwĂłrka-budowanie lub ograniczenie przez tzw 'cztery Âściany) wiĂŞc piÂątka to kolejna liczba ekspresji i radoÂści (ktĂłra wyzwoliÂła sie z okowĂłw pasywnej czwĂłrki) dodatkowo wi¹¿e ja namiĂŞtna twĂłrczoÂśc- liczba artystĂłw, swobodnego tworzenia i smakowania osiÂągniĂŞtych sukcesĂłw - 5 zmysó³w. Pentagram piecioramienna gwiazda, ukazuje czÂłowieka z rozpostartymi ramionami, jakgdyby chciaÂł obwieÂściĂŚ Âświatu  'Oto jestem! wolny, nieskrĂŞpowany' OdwrĂłcony pentagram (identyfikujÂą sie z nim sataniÂści), ukazuje negatywne cechy czÂłowieka, cieĂą ego skÂłonnoÂśc do zÂła - podsyconÂą ludzkimi namietnoÂściami - kojarzona z nieÂślubnym potomstwem MrugniĂŞcie

Kombinacja tych dwu liczb, sprowadzona do materialnej Ăłsemki (nieskoĂączonoÂśc), daje informacje ktĂłra z liczb ma przewagĂŞ (forma dziesietna).

35 Potrójna dziesi¹tka - podparta piatk¹. Informuje ¿e nad nieokie³znanymi emocjami bierze góre chêc stworzenia czegoœ, kreacji. Wybuja³e ego piatki podpo¿¹dkowuje sie kompromisowi jakie zawar³y 1 i 2 dla dobra wspólnej sprawy. S³owem 35 chêtnie narzuci swoj¹ wole innym, ale tylko dla dobra sprawy/ogó³u, dodatkowo znaj¹c swoj¹ wartoœc, bedzie domagac sie uznania w oczach innych (zas³u¿onego). W skrócie liczbê tê nazwa³am sobie 'uznanie kompetencji'. Zawiera w sobie dobr¹ i mocn¹ energie, choc trzymanie sie zasad mo¿e sprawic wra¿enie nieco 'sztywnej', a to dlatego ¿e osoba naznaczona liczba 35 (np suma z imienia i nazwiska) bardzo stara sie aby odpowiednio na owo uznanie zapracowac.

53 PiêÌ dziesi¹tek i trójka informuje ¿e namiêtnoœc, pasja weŸmie górê nad ewentualnym zamiarem stworzenia czegokolwiek. Zamiast da¿yc do kompromisu w imiê sprawy 53 bêdzie zdolne zburzyc wszystko, byle osiagn¹c zamierzony cel. Na usprawiedliwienie mo¿na dodac ¿e 53 przyœwiecaj¹ tzw 'dobre intencje' - walczyc bedzie wiec imiê sprawy, s³usznej oczywiœcie z obranego punktu widzenia. Lecz z tego wzgledu nie cofnie sie przed najwiekszym szaleùstwem, o czym informuje liczba 3 - bo osoba pod wp³yem tej liczby naprawdê pragnie coœ osi¹n¹Ì. Mo¿liwe sa przy takiej postawie zranienia, utrata pieniêdzy a potrzeba: dyskrecji i zrozumienia swoich emoci/uczuc. W jednym s³owie mo¿na liczbê t¹ okreœliÌ jako 'walka'.

Jesli ktos szuka znaczenia liczb powy¿ej dziesi¹tki/ dwunastki czy 21 polecam ksi¹¿kê: Nataszy Czermiùskiej "Liczby Losu" opisane doœÌ dok³adnie do 78 (1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12=78) . Z kombincji setek (zwielokrotnienie dziesi¹tek, równiez mozna wysnuc ciekawe informacje.

mmt
Gość
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 10, 2011, 16:04:38 »

DziĂŞkujĂŞ Enigma. UÂśmiech

WÂłaÂśnie o coÂś takiego mi chodziÂło.

P.S. Nie dawno trafiÂłem na horror "The number 23". LeciaÂł na TVN'ie.
Tam g³ównego bohatera przeœladuje liczba 23, fabu³a jest "zawrotna" Du¿y uœmiech.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #16 : Maj 05, 2011, 17:58:42 »

To napewno ma jakieœ znaczenie, czasem liczby 'pokazuj¹ sie' nam na chwile w ci¹gu dnia i niestety mo¿emy gdybaÌ dlaczego bywaj¹ tak 'natrêtne'. Ta dziedzina 'wiedzy' jest doœÌ interesuj¹ca, choÌ zrozumienie symboliki liczb (podst 10) wymaga nieco refleksji i zatrzymania sie.

Btw 23 to bardzo dobru numer  UÂśmiech nie wiem czemu zaistniaÂła w takim 'strasznym' gatunku. KrĂłl gwiazda - spadek, protekcja, wolnoœÌ...same superlatywy, jedna z moich ulubionych.
mmt
Gość
« Odpowiedz #17 : Maj 06, 2011, 19:24:42 »

CoÂś niedawno odkryÂłem. Chichot
Lecz nie wiem czy to ma sens..

Otó¿ mam szeœcioro rodzeùstwa i tak siê sk³ada, ¿e je¿eli licz¹c od najstarszego, to jestem 5-ty, a jak od najm³odszego to jestem 3-ci.

Tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże one wskazujÂą na mnie.
Tylko po co..?
Enigma
Gość
« Odpowiedz #18 : Maj 08, 2011, 20:12:00 »

DuÂży uÂśmiech No prosze jakie to proste, zagadka rozwiÂązana.
WidaĂŚ skomplikowane zaklĂŞcia, byÂły niepotrzebne. MoÂże myÂślisz czĂŞsto o swoim rodzeĂąstwie, lub szukasz wÂłaÂściwego sobie miejsca w rodzince ?  MrugniĂŞcie KolejnoœÌ wÂśrĂłd dzieci raczej nie jest przypadkowa. SÂłyszaÂłam kiedyÂś poglÂąd, Âże pewne role potrafiÂą byĂŚ zwiÂązane ze starszeĂąstwem - np opieka nad mÂłodszymi co w przypadku rodzin dysfunkcyjnych (tam gdzie dzieci czasem zastĂŞpujÂą rodzicĂłw) sprawdza sie 'szablonowo'.
Moja ciocia, ktĂłrej to tato (a mĂłj dziadek) naduÂżywaÂł trunkĂłw procentowych, wspomniaÂła Âże na przykÂładzie jej doÂświadczeĂą wyglÂądaÂło to tak:
1 dziecko bywa najbardziej odpowiedzialne za rodzeĂąstwo, nierzadko pilnuje je, ubiera, dba
2 z tego powodu, drugie bywa pomijane i niedoceniane, zupe³nie nies³usznie, co sprawia mu póŸniej problemy.
3 tzw 'cicha woda' - spokojne, grzeczne i bezproblemowe...pozornie  JĂŞzyk (moja mamcia)
4 ma poniekÂąd byĂŚ utalentowane - ale to opinia ciotki, samej o sobie
5 ... tu niestety pamiĂŞĂŚ mnie zawodzi, tak czy inaczej w opisanej rodzinie piÂąty byÂł wujek, choÂłubinony i ochraniany przez rodzicĂłw, niestety z nie do koĂąca pozytywnym skutkiem
6 wychowuje sie niejako samo - niestety wiĂŞcej nie umiem sobie przypomnieĂŚ z tego tematu, ale napewno zostaÂło to powaÂżnie potraktowane przez Âśrodowisko naukowe.
Znany mi jest rĂłwnieÂż przypadek, kiedy jedno z dzieci czujÂąc Âże zostaÂło niesprawiedliwie potraktowane, prĂłbuje zaj¹Ì miejsce starszego, lub tego ktĂłremu poÂświĂŞca sie wiecej uwagi  UÂśmiech Temat ciekawy i wart zg³êbienia.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #19 : Maj 08, 2011, 21:55:46 »

Niedawno mialam sen, ze pokazala mi sie liczba 1222, duzo myslalam o tym co ten sen z ta liczba ma mi do powiedzenia.
Jak dotad, niestety nie znalazlam odpowiedzi. Moze mi ktos pomoze?
Rafaela
marek324
Gość
« Odpowiedz #20 : Maj 09, 2011, 10:00:15 »

je¿eli nastêpnej nocy mia³aœ senne widzenie i zobaczy³aœ w nim liczbê 1221 to zacz¹³bym siê zastanawiaÌ co siê stanie za nieco ponad trzy lata... moim zdaniem "it's a final count down".
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2011, 11:12:17 wysłane przez marek324 » Zapisane
Enigma
Gość
« Odpowiedz #21 : Maj 09, 2011, 18:52:37 »

A kolejnej 1220... no tak.
A tak powaÂżnie, to naleÂżaÂłoby najpierw sprawdziĂŚ okolicznoÂści pojawienia sie tej liczby, tzn znaczeniu snu. NastĂŞpnie moÂżna siĂŞ przyjrzeĂŚ znaczeniu poszczegĂłlnych 'czĂŞÂści skÂładowych' czyli: 1000, 200 i 22, ewentualnie dwĂłjka skoro pojawia siĂŞ trzykrotnie. Po³¹czyĂŚ kolejno skÂładniki i ciasto gotowe  UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 12, 2011, 13:38:26 »

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Co-wspolnego-maja-ze-soba-katastrofa-w-Smolensku-i-atak-na-WTC,wid,13280564,wiadomosc.html?ticaid=6c78e
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: