Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 25, 2011, 14:27:19 » |
|
Serdecznie dziekuje za serdeczne zyczenia. Dzisiaj mam naprawde piekny dzien.
Pozdrawiam wszystkich Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 25, 2011, 16:37:57 » |
|
I ja podpisujĂŞ siĂŞ wszystkimi pazurkami, co Ptak naskrobaÂł i nieloty takÂże, i duÂżo jeszcze, RadoÂści Zdrowia, Harmonii wynikajÂącej z PeÂłnego dostĂŞpu do Wiedzy. koliberek33 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 25, 2011, 17:31:11 » |
|
Rafaello  ÂŻyczĂŞ Ci Boskiego Âżycia  , Anielskich moÂżliwoÂści  i NiebiaĂąskich radoÂści  Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 25, 2011, 18:54:53 » |
|
..a ja ci ÂżyczĂŞ- fali miÂłoÂści w sercu jednoÂści 
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 25, 2011, 19:19:21 » |
|
Rafaelo, stu lat conajmniej,fury zdrowia i samych jasnych i pogodnych dni zyczy - Kahuna.
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 25, 2011, 20:28:52 » |
|
Rafaelo, ÂżyczĂŞ zdrowia i szczĂŞÂśliwych dni, no i wesolego pĂŞdzla  acentaur
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 25, 2011, 20:55:14 » |
|
Wszystkiego najlepszego Rafaelo  
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janusz
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 25, 2011, 20:56:32 » |
|
RafaeloKaÂżdego roku o tej samej porze kaÂżdy Ci Âżyczy co tylko moÂże, ja korzystajÂąc ze sposobnoÂści ÂżyczĂŞ Ci szczĂŞÂścia, zdrowia i pomyÂślnoÂści to o czym marzysz by siĂŞ speÂłniÂło a to co kochasz by twoim byÂło. 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maj 25, 2011, 21:24:43 » |
|
Niech Mi³oœÌ wyznacza Ci drogi ¿ycia , bo w jej blasku przemienia siê ka¿da niedoskona³oœÌ w doskona³oœÌ! Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maj 25, 2011, 21:56:00 » |
|
KOCHANI !
Dzisiejszy dzien byl szczegolnym dniem w moim zyciu, skonczylam 60 lat. Przez glowe przechodzily rozne mysli i wspomnienia, to jest duzo czasu i duzo wspomnien. Mysle ze dobrze przezylam ten dany mi czas, nie zawsze bylo lekko, ale i rezultaty sa dobre, pozytywne. Mam sliczna rodzine, spokojne zycie moze troche wiecej zdrowia bym potrzebowala. Dzisiaj dostalam duzo zyczen, a szczegolnie zyczono mi wlasnie zdrowia, ktore z checia zatrzymam.
Wszystkim i kazdemu z osobna serdecznie dziekuje za przemile zyczenia, ktore sprawily mi wiele radosci.
Kocham Was wszystkich. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maj 26, 2011, 08:30:28 » |
|
Kochane Mamusie, W Dniu Naszego Swieta zycze Wam wiele pociechy z dzieci,zrozumienia ze strony wspolmalzonka,duzo cierpliwosci i ciepla na codzien,oby z Naszych pociech wyrosli wspaniali ludzie,godni tych czasow,Wszystkiego najlepszego,Greta
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 04, 2011, 11:03:20 » |
|
Mam przed soba spory puchar kalifornijskiego,czerwonego wina "Sangria" i zaraz go oproznie z okazji...Musze sie przyznac,ze wino jest moim ulubionym napojem juz od wielu,wielu lat i pijam tylko wina czerwone i stosunkowo mlode.Dlaczego?Otoz kiedys tam obalono dogmat,ze wino im starsze,tym lepsze,bo jest zupelnie odwrotnie.Wina mlode zawieraja najwieksza ilosc antyutleniaczy, a u starzejacych sie zawartosc tych substancji maleje z wiekiem..Piwa prawie nie pije,amer. Whisky ciagle przypomina mi z zapachu gume arabska(byl kiedys taki klej,brrr..), a wodka...pije czasami przy okazji swiat i to domowej roboty,na polskim spirytusie oczywiscie..Ale do rzeczy... Ptaku,z okazji Twoich n-tych urodzin,oprozniam puchar wina na Twoje zdrowie! Niech w tych "n-tych" zmieszcza sie zdrowie,radosc,szczescie,powodzenie i spokoj. Wysokich lotow wiec, ale uwazaj na pulap,zeby nie spotkal Cie los I-kara.  Do zyczen dolaczam Santana/Rob Thomas w utworze "Smooth" - z ang.gladko. http://www.youtube.com/v/MXp413NynFk?version=3Pozdrawiam,duzo wina(koliberek bedzie caly w skowronkach) i udanej imprezy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2011, 11:04:02 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 04, 2011, 11:43:45 » |
|
Kahuna, serdecznie dziĂŞkujĂŞ za Âżyczenia, ale urodziny mam jutro.  CzyÂżby w Ameryce byÂł juÂż 5-ty czerwiec? Niemniej Âżyczenia przyjĂŞte, wina napijĂŞ siĂŞ jutro. Przy okazji, z alkoholi takÂże preferujĂŞ czerwone wino, czasami piwo niepasteryzowane. Na puÂłap lotĂłw bĂŞdĂŞ uwaÂżaĂŚ. DziĂŞki teÂż za piĂŞknÂą muzĂŞ, Pozdrawiam, ptak 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 04, 2011, 11:49:37 » |
|
W³aœnie wyci¹gam Ptaka na festiwal bluesowy, wiêc skowronki bêd¹ na pewno. Ju¿em wczoraj w taki trans taneczny wpad³ i d³ugotrwa³y...¿e siê sk³adam jeszcze teraz z powrotem w rzeczywistoœÌ "tward¹" ...  No, ale powiedz Kahuno, czy¿ mo¿e byÌ lepszy prezent od festiwalu bluesowgo ( no, móg³by byÌ jazzowy jeszcze, ale Ptak narazie na bluesowy sobie zas³u¿y³)?  . I tak ma wielkoskrzyd³y wybitne szczêœcie w porównaniu do wielu innych... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2011, 12:30:58 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 04, 2011, 12:42:35 » |
|
Kochany Ptaku- Misiu
Z okazji Twoich urodzin skladam Ci najserdeczniejsze zyczenia w zalaczniku wierszyk.
Co Cie w zyciu rozwesela.
Czego pragnie serce Twoje.
Niech Ci dobry los udziela.
Takie sa zyczenia moje.
Moc caluskow i usciskow. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 04, 2011, 13:20:25 » |
|
DziĂŞkujĂŞ Rafaelo serdecznie. No i narozrabiaÂł Kahuna, przez niego dwa dni pod rzÂąd muszĂŞ siĂŞ rodziĂŚ na nowo.  Ale ponoĂŚ nie ma przypadkĂłw, tylko jak mam wytÂłumaczyĂŚ to podwĂłjne ÂświĂŞtowanie? Chyba tylko tym, Âże jestem bliÂźniakiem, to i ÂświĂŞto musi byĂŚ dwa razy. A Ty R afaelo, jeszcze to utwierdziÂłaÂś. Kocham Was.  Ptak trzeÂźwy (na nieszczĂŞÂście koliberka).  Ps. A Âżeby byÂło Âśmieszniej, to zanim zd¹¿yÂłam wysÂłaĂŚ te podziĂŞkowania, wpadÂła koleÂżanka z Âżyczeniami, bo teÂż siĂŞ jej pomyliÂło. A tak nie lubiĂŞ czwĂłrki… 
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 04, 2011, 19:09:02 » |
|
Ptaku,daty mi sie nie pomylily,ale biorac pod uwage 7-godzinne wyprzedzenie (u Was moze byc juz 5-ty czerwca gdy u nas dopiero za 7 godzin) jak i sobote, najlepszy dzien na imprezy(w niedziele odpoczynek lub..."poprawiny"),stad moj zaplanowany "poslizg". Koliberku,rzeczywiscie fistiwal blues'owy to dobry prezent i dla ducha i dla ucha... a i pewnie dla brzucha,tez.Tez bym chcial byc gdzies w poblizu... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 04, 2011, 21:52:36 » |
|
ÂŻyczĂŞ Ci WSZYSTKIEGO!!! i duÂżego i maÂłego  tyci, tyci malutkiego... SZCZĂÂŚCIA naÂłap najwiĂŞkszego  smutku nie chciej mĂłj kolego... zauwaÂżaĂŚ p-takowego  Zdecydowany FAN PTAKA, jedynego w swoim rodzaju - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 04, 2011, 22:56:18 » |
|
No to ja jeszcze raz, zycze Ci Misiu wszystkiego najlepszego, a to ze jestes pieknym Ptakiem dedykuje Ci http://www.youtube.com/watch?v=IcCRUS3jk5QMoc usciskow . Rafaela
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2011, 22:57:38 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 05, 2011, 05:26:00 » |
|
Ptaszku ÂŻyczĂŞ Ci, abyÂś w tym odwrĂłconym, pokrĂŞconym Âświecie potrafiÂł odnajdywaĂŚ pewny grunt pod stopami. AbyÂś zawsze wiedziaÂł po co i dla kogo warto ÂżyĂŚ i o co walczyĂŚ. AbyÂś kochaÂł i byÂł kochanym. ÂŻyczĂŞ Ci marzeĂą wielkich i odwaÂżnych i odwagi by je speÂłniaĂŚ. Aby to o czym tak marzysz siĂŞ speÂłniÂło, a to co tak kochasz, aby Twoje byÂło. ÂŻyj tak, aby kaÂżdy kolejny dzieĂą, byÂł niesamowity i wyjÂątkowy. WypeÂłniaj kaÂżdÂą chwilĂŞ tak, aby potem wspominaĂŚ jÂą z radoÂściÂą. Szukaj w sobie siÂły, entuzjazmu i namiĂŞtnoÂści. PrĂłbuj Âżycia i ukÂładaj je w swĂłj wÂłasny sposĂłb. ÂŻyj najpiĂŞkniej jak umiesz - po swojemu. SpeÂłniaj siĂŞ! ÂŻyj mÂądrze i dokonuj odwaÂżnych wyborĂłw. PrĂłbuj, bo jeÂśli nie bĂŞdziesz prĂłbowaÂł, nie bĂŞdziesz wiedziaÂł co tracisz... IdÂź przez Âżycie z odwagÂą w sercu, o toczony ludÂźmi, ktĂłrych kochasz... Raz jeszcze Wszystkiego Naj - Ela
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 05, 2011, 05:47:00 » |
|
juÂż masz nasÂłodzone Ptaku, wiĂŞc ode mnie tylko dedykacja http://www.youtube.com/watch?v=2heJaGvStW0
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 05, 2011, 08:01:22 » |
|
Do tych slodkosci i ja sie dolaczam. Wszystkiego naj,naj, Greta
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 05, 2011, 09:20:11 » |
|
Wszystkiego najlepszego Ptaszku  Fruwaj sobie wolno w niebiosach przestrzeni, niech twojej wolnoÂści, Âżaden rzÂąd nie zmieni 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 05, 2011, 09:42:27 » |
|
Ptaku miÂły pomaluj kaÂżdy kolejny dzieĂą Âżycia swojÂą miÂłoÂściÂą a ono , Âżycie odpowie Ci jej wielokrotnoÂściÂą. ObyÂś ByÂła speÂłniona , szczĂŞÂśliwa i radosna zawsze! Ja proszĂŞ z caÂłego serca o te dary dla Ciebie przeznaczenie.  Kiara  ps..... http://www.youtube.com/watch?v=LXwlLy_E10w&feature=related 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2011, 09:55:25 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 05, 2011, 09:48:42 » |
|
Ptaku! Teraz Ci publicznie œlê Naj....Najlepszego, po nocnych szaleùstwach i ¿yczeùstwach mogê Ci tylko od ch³opców wiernie dotrzymuj¹cych nam wczoraj towarzystwa, zadedykowaÌ raz jeszcze : Jaw Rawhttp://www.youtube.com/watch?v=L8dF-ILOBbY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=xqg9nwrltMk&feature=relatedKahuno, gdybyœ Ty widzia³ szalej¹cego Ptaka, no a potem jeszcze do bia³ego œwitu na jam sesion... Iœcie, musia³em ca³y czas pilnowaÌ, coby dziobem o pu³ap nie waln¹³...  , Szkoda, szkoda tylko wielka, ¿eœ nie móg³ tego z nami prze¿yÌ. Czyste i boskie szaleùstwo. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2011, 09:49:13 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
|