Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 25, 2011, 14:27:19 » |
|
Serdecznie dziekuje za serdeczne zyczenia. Dzisiaj mam naprawde piekny dzien.
Pozdrawiam wszystkich Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Maj 25, 2011, 16:37:57 » |
|
I ja podpisujê siê wszystkimi pazurkami, co Ptak naskroba³ i nieloty tak¿e, i du¿o jeszcze, Rado¶ci Zdrowia, Harmonii wynikaj±cej z Pe³nego dostêpu do Wiedzy. koliberek33
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Maj 25, 2011, 17:31:11 » |
|
Rafaello ¯yczê Ci Boskiego ¿ycia , Anielskich mo¿liwo¶ci i Niebiañskich rado¶ci Thotal
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #28 : Maj 25, 2011, 18:54:53 » |
|
..a ja ci ¿yczê- fali mi³o¶ci w sercu jedno¶ci
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Maj 25, 2011, 19:19:21 » |
|
Rafaelo, stu lat conajmniej,fury zdrowia i samych jasnych i pogodnych dni zyczy - Kahuna.
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 12
Wiadomo¶ci: 1464
Email
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 25, 2011, 20:28:52 » |
|
Rafaelo, ¿yczê zdrowia i szczê¶liwych dni, no i wesolego pêdzla acentaur
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 25, 2011, 20:55:14 » |
|
Wszystkiego najlepszego Rafaelo
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 25, 2011, 20:56:32 » |
|
RafaeloKa¿dego roku o tej samej porze ka¿dy Ci ¿yczy co tylko mo¿e, ja korzystaj±c ze sposobno¶ci ¿yczê Ci szczê¶cia, zdrowia i pomy¶lno¶ci to o czym marzysz by siê spe³ni³o a to co kochasz by twoim by³o.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Maj 25, 2011, 21:24:43 » |
|
Niech Mi³o¶æ wyznacza Ci drogi ¿ycia , bo w jej blasku przemienia siê ka¿da niedoskona³o¶æ w doskona³o¶æ! Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 25, 2011, 21:56:00 » |
|
KOCHANI !
Dzisiejszy dzien byl szczegolnym dniem w moim zyciu, skonczylam 60 lat. Przez glowe przechodzily rozne mysli i wspomnienia, to jest duzo czasu i duzo wspomnien. Mysle ze dobrze przezylam ten dany mi czas, nie zawsze bylo lekko, ale i rezultaty sa dobre, pozytywne. Mam sliczna rodzine, spokojne zycie moze troche wiecej zdrowia bym potrzebowala. Dzisiaj dostalam duzo zyczen, a szczegolnie zyczono mi wlasnie zdrowia, ktore z checia zatrzymam.
Wszystkim i kazdemu z osobna serdecznie dziekuje za przemile zyczenia, ktore sprawily mi wiele radosci.
Kocham Was wszystkich. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 26, 2011, 08:30:28 » |
|
Kochane Mamusie, W Dniu Naszego Swieta zycze Wam wiele pociechy z dzieci,zrozumienia ze strony wspolmalzonka,duzo cierpliwosci i ciepla na codzien,oby z Naszych pociech wyrosli wspaniali ludzie,godni tych czasow,Wszystkiego najlepszego,Greta
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 04, 2011, 11:03:20 » |
|
Mam przed soba spory puchar kalifornijskiego,czerwonego wina "Sangria" i zaraz go oproznie z okazji...Musze sie przyznac,ze wino jest moim ulubionym napojem juz od wielu,wielu lat i pijam tylko wina czerwone i stosunkowo mlode.Dlaczego?Otoz kiedys tam obalono dogmat,ze wino im starsze,tym lepsze,bo jest zupelnie odwrotnie.Wina mlode zawieraja najwieksza ilosc antyutleniaczy, a u starzejacych sie zawartosc tych substancji maleje z wiekiem..Piwa prawie nie pije,amer. Whisky ciagle przypomina mi z zapachu gume arabska(byl kiedys taki klej,brrr..), a wodka...pije czasami przy okazji swiat i to domowej roboty,na polskim spirytusie oczywiscie..Ale do rzeczy... Ptaku,z okazji Twoich n-tych urodzin,oprozniam puchar wina na Twoje zdrowie! Niech w tych "n-tych" zmieszcza sie zdrowie,radosc,szczescie,powodzenie i spokoj. Wysokich lotow wiec, ale uwazaj na pulap,zeby nie spotkal Cie los I-kara. Do zyczen dolaczam Santana/Rob Thomas w utworze "Smooth" - z ang.gladko. http://www.youtube.com/v/MXp413NynFk?version=3Pozdrawiam,duzo wina(koliberek bedzie caly w skowronkach) i udanej imprezy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2011, 11:04:02 wys³ane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 04, 2011, 11:43:45 » |
|
Kahuna, serdecznie dziêkujê za ¿yczenia, ale urodziny mam jutro. Czy¿by w Ameryce by³ ju¿ 5-ty czerwiec? Niemniej ¿yczenia przyjête, wina napijê siê jutro. Przy okazji, z alkoholi tak¿e preferujê czerwone wino, czasami piwo niepasteryzowane. Na pu³ap lotów bêdê uwa¿aæ. Dziêki te¿ za piêkn± muzê, Pozdrawiam, ptak
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 04, 2011, 11:49:37 » |
|
W³a¶nie wyci±gam Ptaka na festiwal bluesowy, wiêc skowronki bêd± na pewno. Ju¿em wczoraj w taki trans taneczny wpad³ i d³ugotrwa³y...¿e siê sk³adam jeszcze teraz z powrotem w rzeczywisto¶æ "tward±" ... No, ale powiedz Kahuno, czy¿ mo¿e byæ lepszy prezent od festiwalu bluesowgo ( no, móg³by byæ jazzowy jeszcze, ale Ptak narazie na bluesowy sobie zas³u¿y³)? . I tak ma wielkoskrzyd³y wybitne szczê¶cie w porównaniu do wielu innych...
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2011, 12:30:58 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 04, 2011, 12:42:35 » |
|
Kochany Ptaku- Misiu
Z okazji Twoich urodzin skladam Ci najserdeczniejsze zyczenia w zalaczniku wierszyk.
Co Cie w zyciu rozwesela.
Czego pragnie serce Twoje.
Niech Ci dobry los udziela.
Takie sa zyczenia moje.
Moc caluskow i usciskow. Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 04, 2011, 13:20:25 » |
|
Dziêkujê Rafaelo serdecznie. No i narozrabia³ Kahuna, przez niego dwa dni pod rz±d muszê siê rodziæ na nowo. Ale ponoæ nie ma przypadków, tylko jak mam wyt³umaczyæ to podwójne ¶wiêtowanie? Chyba tylko tym, ¿e jestem bli¼niakiem, to i ¶wiêto musi byæ dwa razy. A Ty R afaelo, jeszcze to utwierdzi³a¶. Kocham Was. Ptak trze¼wy (na nieszczê¶cie koliberka). Ps. A ¿eby by³o ¶mieszniej, to zanim zd±¿y³am wys³aæ te podziêkowania, wpad³a kole¿anka z ¿yczeniami, bo te¿ siê jej pomyli³o. A tak nie lubiê czwórki…
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 04, 2011, 19:09:02 » |
|
Ptaku,daty mi sie nie pomylily,ale biorac pod uwage 7-godzinne wyprzedzenie (u Was moze byc juz 5-ty czerwca gdy u nas dopiero za 7 godzin) jak i sobote, najlepszy dzien na imprezy(w niedziele odpoczynek lub..."poprawiny"),stad moj zaplanowany "poslizg". Koliberku,rzeczywiscie fistiwal blues'owy to dobry prezent i dla ducha i dla ucha... a i pewnie dla brzucha,tez.Tez bym chcial byc gdzies w poblizu... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 04, 2011, 21:52:36 » |
|
¯yczê Ci WSZYSTKIEGO!!! i du¿ego i ma³ego tyci, tyci malutkiego... SZCZʦCIA na³ap najwiêkszego smutku nie chciej mój kolego... zauwa¿aæ p-takowego Zdecydowany FAN PTAKA, jedynego w swoim rodzaju - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 04, 2011, 22:56:18 » |
|
No to ja jeszcze raz, zycze Ci Misiu wszystkiego najlepszego, a to ze jestes pieknym Ptakiem dedykuje Ci http://www.youtube.com/watch?v=IcCRUS3jk5QMoc usciskow . Rafaela
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2011, 22:57:38 wys³ane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 05, 2011, 05:26:00 » |
|
Ptaszku ¯yczê Ci, aby¶ w tym odwróconym, pokrêconym ¶wiecie potrafi³ odnajdywaæ pewny grunt pod stopami. Aby¶ zawsze wiedzia³ po co i dla kogo warto ¿yæ i o co walczyæ. Aby¶ kocha³ i by³ kochanym. ¯yczê Ci marzeñ wielkich i odwa¿nych i odwagi by je spe³niaæ. Aby to o czym tak marzysz siê spe³ni³o, a to co tak kochasz, aby Twoje by³o. ¯yj tak, aby ka¿dy kolejny dzieñ, by³ niesamowity i wyj±tkowy. Wype³niaj ka¿d± chwilê tak, aby potem wspominaæ j± z rado¶ci±. Szukaj w sobie si³y, entuzjazmu i namiêtno¶ci. Próbuj ¿ycia i uk³adaj je w swój w³asny sposób. ¯yj najpiêkniej jak umiesz - po swojemu. Spe³niaj siê! ¯yj m±drze i dokonuj odwa¿nych wyborów. Próbuj, bo je¶li nie bêdziesz próbowa³, nie bêdziesz wiedzia³ co tracisz... Id¼ przez ¿ycie z odwag± w sercu, o toczony lud¼mi, których kochasz... Raz jeszcze Wszystkiego Naj - Ela
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 05, 2011, 05:47:00 » |
|
ju¿ masz nas³odzone Ptaku, wiêc ode mnie tylko dedykacja http://www.youtube.com/watch?v=2heJaGvStW0
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 05, 2011, 08:01:22 » |
|
Do tych slodkosci i ja sie dolaczam. Wszystkiego naj,naj, Greta
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 05, 2011, 09:20:11 » |
|
Wszystkiego najlepszego Ptaszku Fruwaj sobie wolno w niebiosach przestrzeni, niech twojej wolno¶ci, ¿aden rz±d nie zmieni
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 05, 2011, 09:42:27 » |
|
Ptaku mi³y pomaluj ka¿dy kolejny dzieñ ¿ycia swoj± mi³o¶ci± a ono , ¿ycie odpowie Ci jej wielokrotno¶ci±. Oby¶ By³a spe³niona , szczê¶liwa i radosna zawsze! Ja proszê z ca³ego serca o te dary dla Ciebie przeznaczenie. Kiara ps..... http://www.youtube.com/watch?v=LXwlLy_E10w&feature=related
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2011, 09:55:25 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 05, 2011, 09:48:42 » |
|
Ptaku! Teraz Ci publicznie ¶lê Naj....Najlepszego, po nocnych szaleñstwach i ¿yczeñstwach mogê Ci tylko od ch³opców wiernie dotrzymuj±cych nam wczoraj towarzystwa, zadedykowaæ raz jeszcze : Jaw Rawhttp://www.youtube.com/watch?v=L8dF-ILOBbY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=xqg9nwrltMk&feature=relatedKahuno, gdyby¶ Ty widzia³ szalej±cego Ptaka, no a potem jeszcze do bia³ego ¶witu na jam sesion... I¶cie, musia³em ca³y czas pilnowaæ, coby dziobem o pu³ap nie waln±³... , Szkoda, szkoda tylko wielka, ¿e¶ nie móg³ tego z nami prze¿yæ. Czyste i boskie szaleñstwo.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2011, 09:49:13 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
|