ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 05, 2011, 10:17:02 » |
|
Ledwiem ¶lepia otworzy³a, Ledwiem laptop odpali³a, A tu tyle niespodzianek! Tyle serca darowane! Dziêki wielkie - moi mili, Za to co¶cie mi ¿yczyli, Ju¿ mi wiêcej nic nie trzeba, Jeno wina, soli, chleba! -------------------- Z ca³ego serca jeszcze raz DZIÊKUJÊ! Koliberka za¶ odpiórujê I On wie, za co! Ptak, ma³o co…
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2011, 10:20:30 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 12
Wiadomo¶ci: 1464
Email
|
|
« Odpowiedz #51 : Czerwiec 05, 2011, 19:45:07 » |
|
Rajskich przestworzy, ziemskich oraz tych duchowych dla super ptaka od acentaura
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #52 : Czerwiec 05, 2011, 21:23:33 » |
|
Ptaki to s± takie cudaki, maja pióra, dzioby, szpony, maj± czasem brzuch zielony, maj± oczka bystre, czarne, i spiewaj± czasem ³adnie. A ja lubie te cudaki, wróble, kosy, wilgi, szpaki. gdyby ptaszki nie æwierka³y, to ¶wiat by³by niedoskona³y. Du¿o, du¿o zdrówka
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 05, 2011, 21:59:36 » |
|
Ace, Janusz serdecznie dziêkujê. Ptak – cudak
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #54 : Czerwiec 05, 2011, 22:25:05 » |
|
Odpiórowaæ koliberka? zostanie jeno golizna niewielka lecz za co okrutna ta kara ach, nie dajcie wcale temu wiary... wszak Ptak setnie siê bawi³ tym razem nie k³apaniem dziobem, ale tañcem niejednego zbawi³... i jak¿e piórka swe uk³ada³ wdziêcznie koliberek my¶la³ - ¿e z dumy pêknie! furorê Ptak zrobi³ - nie jeden za¶ cholewki smali³ i siê ku niemu sposobi³... do bia³ego rana, uczta trwa³a wielka biesiada Ptaka Wielkiego i ma³ego koliberka. Ps. we¼ ty Ptaka w rewiry niebieskie (blue s) miast podziêki - ¿ycia masz teraz niewdziêczne i pieskie
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:01:22 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #55 : Czerwiec 05, 2011, 22:48:13 » |
|
Miliard gwiazd na czarnym niebie Swoim blaskiem onie¶miela. W tej po¶wiacie mam dla Ciebie Kilka s³ów od przyjaciela. B±d¼ nam zawsze Supernow±, Nie zostawiaj nas w rozterce, I to co pomy¶lisz g³ow± Niechaj czuje Twoje serce. Niech Ciê wiedzie moc Mi³o¶ci, Nie opuszcza przekonanie, ¯e co w sercu Twym zago¶ci, To wypowie Twoje zdanie. A gdy kto¶ tu zadrwi z Ptaszka Temu w gêbê - a mnie flaszka Wszystkiego najlepszego na koniec (?) dnia urodzin!
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #56 : Czerwiec 05, 2011, 23:17:29 » |
|
Ju¿e mi pióra za dobre serce oberwaæ maj± teraz niejako drwin± siê zas³aniaj± by gêbê koliberkowi obiæ - ¿e te¿ tak ³atwo siê na to zdobyæ! Nie ma tu drwiny, ni ¿adnej przewiny najlepszego co móg³ w Dniu Urodzin koliberek Ptakowi darowa³ - i dobre z nim chwile rado¶nie smakowa³ za co ³eb mu myj±, nie pojmuje wcale i czy¿ nie mo¿na z tego oszaleæ? Intencje zna on dobrze w³asne - wiêc za ¿yczenia dla Ptaka najlepsze nie ma co tu pokutowaæ pojmie to jednak umys³, ciut wiêcej ni¿ ciasny! Ptakowi raz jeszcze narodzenia takiego koliberek ¿yczy co to na koncercie wspania³ym by³ a nie jak pies na za krótkiej smyczy
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:03:10 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #57 : Czerwiec 05, 2011, 23:17:31 » |
|
O¿esz, koliberku ma³y! Piszesz same dyrdyma³y! Wie¶ci g³osisz nieprawdziwe, Czy to wszystko jest uczciwe? Za te plotki tu g³oszone Bêdziesz z piór ogo³ocony! Potem z go³ym ju¿ kuperkiem, Bêdziesz lata³ w ¶wiecie wielkim! --------------------- Krzysiu, przyjacielu ptaszka, Ju¿ nale¿y Ci siê flaszka! Mimo, ¿e to ¶wiêta koniec Buteleczkê wrêczy goniec. A mnie nêci ju¿ poduszka, Zatem pêdzê wprost do ³ó¿ka.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #58 : Czerwiec 05, 2011, 23:19:05 » |
|
Ptakowi raz jeszcze, wczorajszy powiew: Cree - Wszystko co mam dla ciebie, oczywi¶cie z Sebastianem Riedlem...http://www.youtube.com/watch?v=NfXfVy17qdQ&feature=related ano, bo prawda jest taka nie by³o ¿adnego wczoraj spotkania koliberka i Wielkiego Ptaka... wyobra¼ni to wszystko zaczyn i takie tam ptasie dyrdyma³ki Ptak wieczór grzecznie spêdzi³ w domu sam a nie gdzie¶ tam z koliberkiem po ¶wiecie gna³... plotka, plotka to jest wielka, co przed chwil± wysz³o z ust nierozwa¿nego urwipo³cia, wisusa i przechery koliberka. a Krzysiowi za to a¿ dwie butelki miast gêby dostanie w zamian dziobek i to bardzo, bardzo niewielki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:04:39 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #59 : Czerwiec 05, 2011, 23:55:11 » |
|
Koliberku, wdziêczna Ci jestem za zabranie mnie na koncert, bawi³am siê ¶wietnie i o tym wiesz. Ale dlaczego czasami odbierasz s³owa innych tak osobi¶cie? Przecie¿ wiesz, ¿e wierszyd³a klepid³a (jak je nazywasz) maj± swoj± dynamikê i nie nale¿y ich czytaæ wprost, ani dos³ownie. Naprawdê, nie widzê ¿adnych z³ych intencji w s³owach Krzysia, ani inklinacji w Twoim kierunku. No i wiem, ¿e poczucia humoru Ci nie brakuje. Wiêc czyja i w czym wina, ¿e posmutnia³a Ci mina?
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 00:15:52 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #60 : Czerwiec 06, 2011, 01:00:48 » |
|
Aha...czyli wszystko odbylo sie OK,i tak powinno byc.. a ja,nieptak,skorzystalem z tego i uraczam sie blues'em Cree - Wszystko co mam dla Ciebie.Dzieki Wam,PTAKI. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #61 : Czerwiec 06, 2011, 09:12:27 » |
|
dwie noce zamiast d¿emu, szalony jam snu trzy godziny nastêpnie dzieñ ca³y, do nocy pó¼nej na dzia³ce wielki wysi³ek oto braku konceptu i niew³a¶ciwej miny jak widaæ, s± przyczyny... Ps. Ta...bardzo by³o o kej! By³oby lepiej o wiele jednak gdyby do nas na koncerty, inny jeszcze przylecia³ tutaj zza oceanu wielkiego, przyjazny nam wielce, nie ptak!
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 09:47:28 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #62 : Czerwiec 06, 2011, 09:47:10 » |
|
Ps. Ta...bardzo by³o o kej! By by³o lepiej o wiele jednak gdyby do nas na koncerty, inny jeszcze przylecia³ tutaj
zza oceanu wielkiego, przyjazny nam wielce nie ptak! Przylotu ¿yczmy Kahunie zatem, Gdy¿ zza oceanu jest naszym bratem, I niech nam zagra na swej gitarze, Wszystkim od razu rozja¶ni± siê twarze! Pozdrówka dla nieptaka.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #63 : Czerwiec 07, 2011, 19:30:48 » |
|
Oj przyleciec by sie chcialo Ale checi to za malo Duzym ptakiem do Warszawy Lecz moj budzet wciaz dziurawy..
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #64 : Czerwiec 07, 2011, 19:55:39 » |
|
Oj przyleciec by sie chcialo Ale checi to za malo Duzym ptakiem do Warszawy Lecz moj budzet wciaz dziurawy.. Zatem skrzykniem wszystkie ptaki I te du¿e i te ma³e Niech na skrzyd³ach swych przenios± Twoje bardzo mêskie cia³o A my tu ju¿ powitamy Chlebem sol± powid³ami S³uchaæ bêdziem Twej muzyki Pisaæ o tym te¿ wierszyki A gdy znudzisz siê ju¿ nami Do Amerki znów skrzyd³ami… ---------------------------- Dalej zabrak³o mi rymów, wiêc sam sobie do¶piewaj. Najlepiej w rytmie blues`a... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #65 : Czerwiec 15, 2011, 09:53:06 » |
|
JANIE,Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Urodzin! Niech Ci siê cudnie spe³nia ka¿da chwila Twego ¿ycia, wedle osobistego zamys³u. I niech mi³o¶æ nigdy nie opuszcza Twego serca. Z najserdeczniejszymi ¿yczeniami, ptak
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #66 : Czerwiec 15, 2011, 12:00:21 » |
|
Witaj Janie!
Z bukietem roz nie moge przyjsc, by zlozyc Ci zyczenia, wiec wyzywam los i prosze go, by spelnil Twe marzenia.
Z okazji urodzin, skladam Ci najlepsze zyczenia i pieknego dnia z Twoimi najblizszymi.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #67 : Czerwiec 15, 2011, 12:16:55 » |
|
I ja dolaczam sie do tych zyczen. Wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #68 : Lipiec 27, 2011, 03:31:59 » |
|
Drogi Janie: Snów sadem pachn±cych, my¶li lekkich jak motyle, i u¶miechu w g³êbi duszy, na przekór pokrêconemu ¶wiatu. Elzbieta
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #70 : Wrzesieñ 30, 2011, 13:33:12 » |
|
Przy³±czam siê bowiem ¿ycie bez naszych cudnych facetów by³o by puste! http://www.youtube.com/watch?v=jNrfHcPdQO4&feature=relatedBuziaczki moi mili. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 30, 2011, 13:36:53 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #71 : Wrzesieñ 30, 2011, 14:24:10 » |
|
..fajnie, ¿e jest co¶ takiego- jak dzieñ "ch³opa",- no i tylko Grabarczyk dostaje kwiaty
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 30, 2011, 15:25:17 » |
|
Serdeczne zyczenia w dniu "Chlopaka" radosci z przeslicznej zlotej jesieni dolanczam dla wszystkich naszych chlopcow ta piosenke: http://www.myvideo.ch/watch/7957791Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #73 : Wrzesieñ 30, 2011, 22:59:22 » |
|
W imieniu wszystkich ch³opaków, na chwilê przed koñcem tego mi³ego dnia, serdecznie dziêkujê wszystkim dziewczynom za pamiêæ i mi³e ¿yczenia. Rozumiem, ¿e go¼dziki i rajstopy dotr± do nas poczt±. Ju¿ nie mogê siê doczekaæ :-) Siemanko dziewuchy!
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #74 : Pa¼dziernik 01, 2011, 10:08:52 » |
|
"Gdzie sa te chlopy"...tak spiewala kiedys jedna "baba", a bylo jej sporo(D.Rin),tej baby.W zasadzie baby niewiele roznia sie od chlopow,bo od swieta sa slodkie jak miod,a na codzien zachowuja sie jak osy.Lubie miod,wiec dzieki serdeczne za zyczenia i slodkosci.Dziewczyny,badzcie dla nas dobre nie tylko na wiosne i nie tylko od swieta. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|