Kahuna
Gość
|
|
« Odpowiedz #75 : Listopad 11, 2011, 11:00:00 » |
|
Czesc Krzysiek! Z okazji urodzin i potrojnego swieta(11.11.11.)najlepsze zyczenia oraz udanych imprez w gronie bliskich i znajomych - zyczy Kahuna. Gdyby zostalo Ci troche salatki i butla szampana,to mozesz to "przepchnac"przez nowootwarty przeze mnie portal z okazji 11.11.11. pt:mniam.celebra.gul-gul.,bo w koncu rowniez sie przyczynilem do tego, zeby ceremonie w WP nie zaklocily Twoich urodzin.Zapewniam,ze nowootwarty portal jest bezpieczny i sprawdzony i zadne gado-jaszczuro-wampiry nie przecisna sie przez niego.A wiec sto lat,Krzysiu. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #76 : Listopad 11, 2011, 11:18:10 » |
|
Wielkie i serdeczne dziĂŞki kahuniu Jest mi niezmiernie miÂło, Âże pamiĂŞtajÂą o moim ÂświĂŞcie rĂłwnieÂż przyjaciele z tego forum, a nie tylko najbliÂżsi krewni i znajomi. To fantastyczne uczucie! Dla gado-jaszczurĂłw mam niespodziankĂŞ: nie bĂŞdzie imprezki w domu, tylko w znakomitej greckiej restauracji w okolicach Gliwic (mam nadziejĂŞ, Âże tego nie czytajÂą ). A w domu zastawiÂłem na nich zmyÂślne puÂłapki: "Âłapka" na myszy w salaterce z saÂłatkÂą, Âżeby im przyciĂŞÂła te wraÂże gadzie ryje, tudzieÂż butelki po piwie z roztworem siarki, bo przecieÂż szewczyk Dratewka tym "specjaÂłem" zaÂłatwiÂł potĂŞÂżnego smoka A dla wszystkich naprawdĂŞ mi Âżyczliwych, z kahunÂą na czele, podrzucam do owego nowootwartego portalu pĂłki co moje sÂłowa wdziĂŞcznoÂści za pamiĂŞĂŚ i zapewnienie o wielkiej przyjaÂźni! MyÂślĂŞ teÂż, Âże uda mi siĂŞ uratowaĂŚ teÂż sporo porcji musaki, suflaki, greckiej saÂłatki, no i Metaxy, wiĂŞc nie omieszkam i to wrzuciĂŚ do portalu (nie chodzi bynajmniej o resztki ze stoÂłu! ) MiÂłego dnia i ÂświĂŞtowania! I "piramidalne" na zdrowie!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 11:18:48 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #77 : Listopad 11, 2011, 11:22:58 » |
|
do³¹czam siê do ¿yczeù,- szkoda ¿e na œwiêtowanie nie wybra³eœ tego lokalu w Tychach tam pewnie portal dzia³a 24h, i to bez prowizji PS. http://www.hotelpiramida.pl/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #78 : Listopad 11, 2011, 11:31:35 » |
|
DziĂŞki Songo! Ten lokal wezmĂŞ pod uwagĂŞ przy kolejnej okazji, bo daleko do niego nie mam. MoÂże kiedyÂś siĂŞ tam spotkamy, jako uczestnicy tego forum? ByÂły juÂż takie plany kilka lat temu, ale rozeszÂły siĂŞ po koÂściach, a ĂłwczeÂśni uczestnicy forum juÂż na nim nie bywajÂą. Szkoda. PozdrĂłwka!
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #79 : Listopad 11, 2011, 11:34:45 » |
|
DziĂŞki Songo! Ten lokal wezmĂŞ pod uwagĂŞ przy kolejnej okazji, bo daleko do niego nie mam. MoÂże kiedyÂś siĂŞ tam spotkamy, jako uczestnicy tego forum? ByÂły juÂż takie plany kilka lat temu, ale rozeszÂły siĂŞ po koÂściach, a ĂłwczeÂśni uczestnicy forum juÂż na nim nie bywajÂą. Szkoda. PozdrĂłwka! ja mam rzut beretem, no moÂże 2, do TychĂłw, a wstĂŞpnie 21.12.2012- byÂłby najlepszÂą okazjÂą,- moÂże siĂŞ uda..? jeszcze raz pozdr.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #80 : Listopad 11, 2011, 11:38:09 » |
|
Ja rowniez dolaczam sie do tych zyczen.Jako,ze dzien jest szczegolny,Krzysztof 100 to za malo na to co ma byc.A co tam 1000 lat ci zycze w szczesciu i dostatku. Wszystkiego najlepszego.greta
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #81 : Listopad 11, 2011, 12:03:36 » |
|
Raz jeszcze dziĂŞkujĂŞ! Sam zaÂłoÂżyÂłem sobie, Âże powinienem dotrwaĂŚ obiecanyh w Biblii 120 lat, i tej wersji siĂŞ trzymam. ChoĂŚ robiĂŞ wiele, by plan siĂŞ zawaliÂł (oj, te papieroski ). Trzymajcie siĂŞ! ZajrzĂŞ tu jeszcze wieczorem, a teraz muszĂŞ juÂż lecieĂŚ. Kalimera!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #82 : Listopad 11, 2011, 12:46:29 » |
|
Krzysiu, niech Ci siĂŞ staje wedle woli Twojej, a nawet i ponad to! Do tych 120 latek dorzucam Ci jeszcze jedno zero, albo i wiĂŞcej, jeÂśli chcesz. Wszystkiego Najlepszego i miÂłego imprezowania, ptak.
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
|
« Odpowiedz #83 : Listopad 11, 2011, 14:59:07 » |
|
Halo Krzysiek, najlepszego i abyÂś siĂŞ dotliÂł do tych 120 w promieniach naszego sÂłoĂąca, ale od tych fioletowych zmiataj! acentaur
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #84 : Listopad 11, 2011, 16:08:42 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #85 : Listopad 30, 2011, 15:27:15 » |
|
Ace, Wszystkiego Najlepszego w Dniu Twoich Imienin! MnĂłstwo miÂłoÂści, speÂłnienia marzeĂą i zapanowania nad wÂłasnymi bogami, kimkolwiek oni sÂą. Czego, z caÂłego serca Âżyczy ptak.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #86 : Listopad 30, 2011, 15:35:08 » |
|
Ace, Wszystkiego Najlepszego w Dniu Twoich Imienin! MnĂłstwo miÂłoÂści, speÂłnienia marzeĂą i zapanowania nad wÂłasnymi bogami, kimkolwiek oni sÂą. Czego, z caÂłego serca Âżyczy ptak. Andrzej?- kope lat, to gdzie dzisiaj impreza?? OczywiÂście ÂżyczĂŞ "wesoÂłego szampana", itd..
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #87 : Listopad 30, 2011, 15:56:19 » |
|
Szampaùskiej impry ch³opaki (Andrzeje ). Najlepszego. Krzysiek spóŸnione ¿yczenia lecz szczere przyjmij .
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #88 : Listopad 30, 2011, 16:24:23 » |
|
Witaj Ace! Ja tez skladam Ci najlepsze zyczenia imieninowe z dedykacja :Tim Bendzko - Nur Noch Kurz Die Welt Retten (Official Video) http://www.youtube.com/watch?v=4BAKb2p450Q Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #89 : Listopad 30, 2011, 16:24:23 » |
|
SzampaĂąskiej impry chÂłopaki (Andrzeje ). Najlepszego. No wÂłaÂśnie, dla innych AndrzejĂłw, ktĂłrych tu pewnie sporo, rĂłwnieÂż Wszystkiego Najlepszego!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 16:25:26 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #90 : Listopad 30, 2011, 19:20:11 » |
|
ÂŚlicznie dziĂŞkujĂŞ Wszystkim za Âżyczenia no i zapraszam na Olimp na imprezĂŞ. I dla imiennikĂłw Wszystkiego Najlepszego od acentaura!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #91 : Listopad 30, 2011, 20:24:34 » |
|
Ace, to podaj jeszcze wspó³rzêdne geograficzne tego Olimpa, co byœmy trafili. No i na jakie boskie towarzystwo mo¿emy liczyÌ, prócz centaurów?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #92 : Listopad 30, 2011, 20:29:18 » |
|
Ja tam siĂŞ jak wiadomo na Olimp nie kwalifikuje ale ÂżyczĂŞ Tobie Andrzej byÂś na nim bywaÂł kiedy tylko zechcesz a bĂŞdÂąc tam bÂądÂź radosny i speÂłniony. DuÂżo miÂłoÂści i szczĂŞÂści Ci ÂżyczĂŞ. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
|
« Odpowiedz #93 : Listopad 30, 2011, 21:24:21 » |
|
Ace-Wszystkiego Naj spelnienia tych Naj i czego sobie zyczysz - Ela
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #94 : Listopad 30, 2011, 21:38:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #95 : Listopad 30, 2011, 21:51:19 » |
|
Mnóstwo mi³oœci i codziennej radoœci, pe³nego szczêœcia i wiecznej m³odoœci. Ka¿dy ¿yczenia dziœ Tobie œle, wiêc i ja do³¹czam siê! Laguna
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 22:02:42 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #96 : Listopad 30, 2011, 22:06:30 » |
|
Kochani, jeszcze trochê a centaur zachlipie, bardzo, bardzo Wam dziêkujê. Olimp ma bramy dla wszystkich otwarte od zawsze. ptak, Ace, to podaj jeszcze wspó³rzêdne geograficzne tego Olimpa, co byœmy trafili. ka¿da dusza jest jak koù, sama zaprowadzi
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 22:12:23 wysłane przez acentaur »
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #97 : Listopad 30, 2011, 22:12:12 » |
|
Szampaùskiej impry ch³opaki (Andrzeje ). Najlepszego. Krzysiek spóŸnione ¿yczenia lecz szczere przyjmij .
Dziêx! A poniewa¿ na drugie imiê mam Andrzej, to ¿yczenia nie s¹ a¿ tak spóŸnione . No i szacunio dla Ace!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 22:12:43 wysłane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #98 : Listopad 30, 2011, 22:23:43 » |
|
dziĂŞkujĂŞ serdecznie Krzysiek, co za dzieĂą, co za dzieĂą Ambrozja dla wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
|
« Odpowiedz #99 : Listopad 30, 2011, 22:32:57 » |
|
Jestem za! A tak na marginesie: czy alkomaty wykrywajÂą ambrozjĂŞ?
|
|
|
|
|
|
|
|