Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #75 : Listopad 11, 2011, 11:00:00 » |
|
Czesc Krzysiek! Z okazji urodzin i potrojnego swieta(11.11.11.)najlepsze zyczenia oraz udanych imprez w gronie bliskich i znajomych - zyczy Kahuna. Gdyby zostalo Ci troche salatki i butla szampana,to mozesz to "przepchnac"przez nowootwarty przeze mnie portal z okazji 11.11.11. pt:mniam.celebra.gul-gul.,bo w koncu rowniez sie przyczynilem do tego, zeby ceremonie w WP nie zaklocily Twoich urodzin.Zapewniam,ze nowootwarty portal jest bezpieczny i sprawdzony i zadne gado-jaszczuro-wampiry nie przecisna sie przez niego.A wiec sto lat,Krzysiu. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #76 : Listopad 11, 2011, 11:18:10 » |
|
Wielkie i serdeczne dziêki kahuniu Jest mi niezmiernie mi³o, ¿e pamiêtaj± o moim ¶wiêcie równie¿ przyjaciele z tego forum, a nie tylko najbli¿si krewni i znajomi. To fantastyczne uczucie! Dla gado-jaszczurów mam niespodziankê: nie bêdzie imprezki w domu, tylko w znakomitej greckiej restauracji w okolicach Gliwic (mam nadziejê, ¿e tego nie czytaj± ). A w domu zastawi³em na nich zmy¶lne pu³apki: "³apka" na myszy w salaterce z sa³atk±, ¿eby im przyciê³a te wra¿e gadzie ryje, tudzie¿ butelki po piwie z roztworem siarki, bo przecie¿ szewczyk Dratewka tym "specja³em" za³atwi³ potê¿nego smoka A dla wszystkich naprawdê mi ¿yczliwych, z kahun± na czele, podrzucam do owego nowootwartego portalu póki co moje s³owa wdziêczno¶ci za pamiêæ i zapewnienie o wielkiej przyja¼ni! My¶lê te¿, ¿e uda mi siê uratowaæ te¿ sporo porcji musaki, suflaki, greckiej sa³atki, no i Metaxy, wiêc nie omieszkam i to wrzuciæ do portalu (nie chodzi bynajmniej o resztki ze sto³u! ) Mi³ego dnia i ¶wiêtowania! I "piramidalne" na zdrowie!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2011, 11:18:48 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #77 : Listopad 11, 2011, 11:22:58 » |
|
do³±czam siê do ¿yczeñ,- szkoda ¿e na ¶wiêtowanie nie wybra³e¶ tego lokalu w Tychach tam pewnie portal dzia³a 24h, i to bez prowizji PS. http://www.hotelpiramida.pl/
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #78 : Listopad 11, 2011, 11:31:35 » |
|
Dziêki Songo! Ten lokal wezmê pod uwagê przy kolejnej okazji, bo daleko do niego nie mam. Mo¿e kiedy¶ siê tam spotkamy, jako uczestnicy tego forum? By³y ju¿ takie plany kilka lat temu, ale rozesz³y siê po ko¶ciach, a ówcze¶ni uczestnicy forum ju¿ na nim nie bywaj±. Szkoda. Pozdrówka!
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #79 : Listopad 11, 2011, 11:34:45 » |
|
Dziêki Songo! Ten lokal wezmê pod uwagê przy kolejnej okazji, bo daleko do niego nie mam. Mo¿e kiedy¶ siê tam spotkamy, jako uczestnicy tego forum? By³y ju¿ takie plany kilka lat temu, ale rozesz³y siê po ko¶ciach, a ówcze¶ni uczestnicy forum ju¿ na nim nie bywaj±. Szkoda. Pozdrówka! ja mam rzut beretem, no mo¿e 2, do Tychów, a wstêpnie 21.12.2012- by³by najlepsz± okazj±,- mo¿e siê uda..? jeszcze raz pozdr.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #80 : Listopad 11, 2011, 11:38:09 » |
|
Ja rowniez dolaczam sie do tych zyczen.Jako,ze dzien jest szczegolny,Krzysztof 100 to za malo na to co ma byc.A co tam 1000 lat ci zycze w szczesciu i dostatku. Wszystkiego najlepszego.greta
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Listopad 11, 2011, 12:03:36 » |
|
Raz jeszcze dziêkujê! Sam za³o¿y³em sobie, ¿e powinienem dotrwaæ obiecanyh w Biblii 120 lat, i tej wersji siê trzymam. Choæ robiê wiele, by plan siê zawali³ (oj, te papieroski ). Trzymajcie siê! Zajrzê tu jeszcze wieczorem, a teraz muszê ju¿ lecieæ. Kalimera!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #82 : Listopad 11, 2011, 12:46:29 » |
|
Krzysiu, niech Ci siê staje wedle woli Twojej, a nawet i ponad to! Do tych 120 latek dorzucam Ci jeszcze jedno zero, albo i wiêcej, je¶li chcesz. Wszystkiego Najlepszego i mi³ego imprezowania, ptak.
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 12
Wiadomo¶ci: 1464
Email
|
|
« Odpowiedz #83 : Listopad 11, 2011, 14:59:07 » |
|
Halo Krzysiek, najlepszego i aby¶ siê dotli³ do tych 120 w promieniach naszego s³oñca, ale od tych fioletowych zmiataj! acentaur
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #84 : Listopad 11, 2011, 16:08:42 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Listopad 30, 2011, 15:27:15 » |
|
Ace, Wszystkiego Najlepszego w Dniu Twoich Imienin! Mnóstwo mi³o¶ci, spe³nienia marzeñ i zapanowania nad w³asnymi bogami, kimkolwiek oni s±. Czego, z ca³ego serca ¿yczy ptak.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
P³eæ:
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #86 : Listopad 30, 2011, 15:35:08 » |
|
Ace, Wszystkiego Najlepszego w Dniu Twoich Imienin! Mnóstwo mi³o¶ci, spe³nienia marzeñ i zapanowania nad w³asnymi bogami, kimkolwiek oni s±. Czego, z ca³ego serca ¿yczy ptak. Andrzej?- kope lat, to gdzie dzisiaj impreza?? Oczywi¶cie ¿yczê "weso³ego szampana", itd..
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #87 : Listopad 30, 2011, 15:56:19 » |
|
Szampañskiej impry ch³opaki (Andrzeje ). Najlepszego. Krzysiek spó¼nione ¿yczenia lecz szczere przyjmij .
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #88 : Listopad 30, 2011, 16:24:23 » |
|
Witaj Ace! Ja tez skladam Ci najlepsze zyczenia imieninowe z dedykacja :Tim Bendzko - Nur Noch Kurz Die Welt Retten (Official Video) http://www.youtube.com/watch?v=4BAKb2p450Q Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #89 : Listopad 30, 2011, 16:24:23 » |
|
Szampañskiej impry ch³opaki (Andrzeje ). Najlepszego. No w³a¶nie, dla innych Andrzejów, których tu pewnie sporo, równie¿ Wszystkiego Najlepszego!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 16:25:26 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #90 : Listopad 30, 2011, 19:20:11 » |
|
¦licznie dziêkujê Wszystkim za ¿yczenia no i zapraszam na Olimp na imprezê. I dla imienników Wszystkiego Najlepszego od acentaura!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #91 : Listopad 30, 2011, 20:24:34 » |
|
Ace, to podaj jeszcze wspó³rzêdne geograficzne tego Olimpa, co by¶my trafili. No i na jakie boskie towarzystwo mo¿emy liczyæ, prócz centaurów?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #92 : Listopad 30, 2011, 20:29:18 » |
|
Ja tam siê jak wiadomo na Olimp nie kwalifikuje ale ¿yczê Tobie Andrzej by¶ na nim bywa³ kiedy tylko zechcesz a bêd±c tam b±d¼ radosny i spe³niony. Du¿o mi³o¶ci i szczê¶ci Ci ¿yczê. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #93 : Listopad 30, 2011, 21:24:21 » |
|
Ace-Wszystkiego Naj spelnienia tych Naj i czego sobie zyczysz - Ela
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #94 : Listopad 30, 2011, 21:38:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #95 : Listopad 30, 2011, 21:51:19 » |
|
Mnóstwo mi³o¶ci i codziennej rado¶ci, pe³nego szczê¶cia i wiecznej m³odo¶ci. Ka¿dy ¿yczenia dzi¶ Tobie ¶le, wiêc i ja do³±czam siê! Laguna
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 22:02:42 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #96 : Listopad 30, 2011, 22:06:30 » |
|
Kochani, jeszcze trochê a centaur zachlipie, bardzo, bardzo Wam dziêkujê. Olimp ma bramy dla wszystkich otwarte od zawsze. ptak, Ace, to podaj jeszcze wspó³rzêdne geograficzne tego Olimpa, co by¶my trafili. ka¿da dusza jest jak koñ, sama zaprowadzi
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 22:12:23 wys³ane przez acentaur »
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #97 : Listopad 30, 2011, 22:12:12 » |
|
Szampañskiej impry ch³opaki (Andrzeje ). Najlepszego. Krzysiek spó¼nione ¿yczenia lecz szczere przyjmij .
Dziêx! A poniewa¿ na drugie imiê mam Andrzej, to ¿yczenia nie s± a¿ tak spó¼nione . No i szacunio dla Ace!
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 22:12:43 wys³ane przez krzysiek »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #98 : Listopad 30, 2011, 22:23:43 » |
|
dziêkujê serdecznie Krzysiek, co za dzieñ, co za dzieñ Ambrozja dla wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #99 : Listopad 30, 2011, 22:32:57 » |
|
Jestem za! A tak na marginesie: czy alkomaty wykrywaj± ambrozjê?
|
|
|
|
|
|
|
|