Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:18:50

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Bractwo Wê¿a  (Przeczytany 34902 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Lipiec 01, 2011, 18:40:06 »

prawda jest tylko dobro i zlo U¶miech

to budzenia kundalini moga sluzyc choraly gregorianskie..albo piesni z qumran

a to jest zycie U¶miech

« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 19:07:03 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Lipiec 01, 2011, 19:17:40 »

Kim S± Majowie ?

Wszystko co wiemy o Majach, ¶wiadczy o ich g³êbokiej wiedzy astronomicznej i numerologicznej, a ich zainteresowanie niebem wydaje siê le¿eæ u podstawy czego wyrazem  jest symbol „pierzastego wê¿a” – Quetzalcoatla (inaczej Kukulkana).

Majowie fascynowali siê Plejadami, niewielk± gromad± gwiazd znajduj±c± siê w gwiazdozbiorze Byka.  Nazywali je tzab, co oznacza „grzechotkê”.  Wydaje siê, ¿e przypisywali im w ten sposób funkcjê analogiczn± do grzechotki wê¿a, który potrz±sa ni± przed atakiem.

Podstaw± staro¿ytnej religii Majów by³ szacunek dla grzechotnika.  Badaj±c g³êbiej i dok³adniej tê tradycjê, mo¿na stwierdziæ, ¿e nie chodzi tu o jakiegokolwiek grzechotnika: szczególne znaczenie mia³ dla Majów Crotalus duriissus i jego podgatunki, którego nazywano Ahau Can –„Wielkim, boskim wê¿em”.  Ten gatunek wê¿y wystêpuje wy³±cznie na Jukatanie i terenach przyleg³ych.

Skóra wielu gatunków wê¿y wyró¿nia siê wzorami geometrycznymi.  W przypadku gatunku Cratalus wzór ten sk³ada siê z kwadratów i krzy¿y.

Zbli¿aj±c siê do roku 2012, w którym – zgodnie z przepowiedniami staro¿ytnych Majów – mia³aby siê zakoñczyæ pi±ta i ostatnia epoka s³oneczna.  Poprzedni± epokê Majów rozpoczê³y Narodziny Wenus – gwiazdy Quetzalcoatla – w dniu 12 sierpnia 3114 roku p.n.e.  22 grudnia 2012 roku ponownie maj± siê zamanifestowaæ kosmiczne powi±zania S³oñca, Wenus. Plejad, i Oriona.  Wówczas Wenus naprawdê siê „urodzi³a”: jej wschód przed ¶witem zwiastowa³o przej¶cie Plejad przez azymut po³udnia: teraz ma nast±piæ jej „¶mieræ”.  Program SKYGLOBE pozwala ustaliæ, ¿e 22 grudnia 2012 roku w chwili, gdy Wenus zniknie za zachodnim horyzontem, na wschodzie uka¿± siê Plejady. Równocze¶nie z zachodem S³oñca nast±pi wschód Oriona.  Byæ mo¿e bêdzie to pocz±tek nowego cyklu precesyjnego i symboliczne rozpoczêcie nowej epoki w naszym ¶wiecie.

Bóstwo Quetzalcoatl – Kukulkan uciele¶nia najwy¿szy cel ludzkich d±¿eñ.  Forma pierzastego wê¿a mówi o jego dwoistej naturze: pióra symbolizuj± subteln± duchow± naturê (Ojciec), a w±¿ – jego zwi±zek z kreacj± ¶wiata fizycznego (Matka).  Symbol „pierzastego wê¿a” wskazuje sposób, w jaki cz³owiek o¶wiecony pragnie po³±czyæ dwa przeciwstawne aspekty w³asnej natury – duchowy i materialny.

„Energia wê¿a” jak mówi joga, wznosi siê wzd³u¿ rdzenia krêgowego, by po³±czyæ siê z duchowymi si³ami „or³a” rezyduj±cymi w g³owie.  Dokonanie tego wymaga najwy¿szego samopo¶wiêcenia – podporz±dkowania Bogu osobistej indywidualnej woli i uznania zwierzchnictwa Jego Woli – symbolizowanej przez królewskiego ptaka.  Oznacza to ca³kowit± rezygnacjê z w³asnej odrêbno¶ci, czyli – najzupe³niej dos³ownie –„¶mieræ ego”, której rezultatem jest „odrodzenie siê” przez identyfikacjê z uniwersaln± ¶wiadomo¶ci± kosmiczn±.  Pomiêdzy kandydatem do duchowego o¶wiecenia a jego wielkim przeznaczeniem stoi bowiem osobista samo¶wiadomo¶æ, która boi siê ¶miertelnie rezygnacji ze swojej iluzorycznej to¿samo¶ci.  Ten komu siê powiod³o, do¶wiadcza emocjonalnego otwarcia, staj±c siê dziêki niemu odbiorc± i przeka¼nikiem czystej energii bezwarunkowej mi³o¶ci, która nie tylko wype³nia jego osobê, lecz równie¿ promieniuje przez ni± na ca³y ¶wiat, umo¿liwiaj±c innym istotom uczestniczenie w tej bezwarunkowej ofierze.

Wydaje siê, ¿e Majowie pojmowali znaczenie dualizmu or³a-wê¿a.  Postaæ pierzastego wê¿a Quetzalcoatla symbolizuje mistyczne ma³¿eñstwo.  Owo mistyczne ma³¿eñstwo or³a i wê¿a jest najwy¿szym symbolem transformacji bytu ludzkiego.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Lipiec 01, 2011, 19:18:50 »

Dobro i z³o s± odczuciami indywidualnymi , bardzo indywidualnymi , bowiem s± przestrzeniami o okre¶lonej wibracji energetycznej w której mog± i s± niezbêdne do do¶wiadczania - nauki , odczuwania zdarzenia , które dziêki osobistemu rozwojowi jedni odbieraj± i odczuwaj± jako swoje dobro inni za¶ jako swoje z³o.

Naprawdê nie ma w tym nic z³ego i¿ jednym jest co¶ bli¿sze a innym nie , na tym polega specyfika osobowo¶ci.
Trudno by ganiæ nied¼wiedzia polarnego za to i¿ chce ¿yæ w niskich temperaturach i robi wszystko by byæ w tych warunkach , które uznaje za swoje dobro.

Ale trudno te¿ ganiæ papugi za to ¿e ¿yj± w cieple i robi± wszystko by oc ¿yæ w takich warunkach. I jedne i drugie s± dobrem poszczególnych gatunków.

Z³em jest wy³±cznie wymuszanie ¿ycia w warunkach nie sprzyjaj±cych danemu gatunkowi wbrew jego woli.

Zatem z³o i dobro to tylko stany do¶wiadczalne powoduj±ce odczucia zbli¿aj±ce nas do doskona³o¶ci zdeponowanej w naszym pierwotnym wzorcu ¿ycia.
A s± nimi pierwotne , atawistyczne stany ciep³a , jasno¶ci i rado¶ci.
Ca³y czas uczymy siê dokonywania wyborów przez odczuwanie , które doskonali i wysubtelnia nasz system nerwowo - energetyczny prowadz±c nas do doskona³o¶ci równej Stwórcy , by staæ siê równie¿ Stwórcami a nie tylko twórcami jak obecnie.

Jest to  kolejna czê¶æ wiedzy Bractwa Wê¿owego , mo¿na zablokowaæ Ludzk± pamiêæ w mózgu by o niej zapomnia³ Cz³owiek i ¿yl na poziomie sterowanego niewolnika.
Ale depozyt tej wiedzy w Iskrze Serca jest niezniszczalny , on zawsze ( prêdzej , czy pó¼niej) przypomni sobie swoje Boskie pochodzenie i bêdzie d±¿y³ do wolno¶ci chc±c ¿yæ szczê¶liwie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2011, 00:08:39 wys³ane przez Kiara » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Lipiec 01, 2011, 19:25:17 »

teoretycznie tak...ale tak jak z wolnoscia ludzie teraz mysla ze sa wolni a coraz bardziej staja sie zniewoleni (oko w piramidzie - pieniadz to bog najwiekszy przekret...:)a wszystko dazy do calkowitego zniewolenia albo zniszczenia...pozyskaniu energii duszy..tak jak np. calopalenie..

prawdziwa wolnosc to swiadomosc, milosc, wiernosc Bogu po armagedonie Ci co zostana do tego dojda..U¶miech - tak mialo byc...

dobro i zlo sa realne jedno sluzy uwolnieniu i uwzniosleniu czlowieka drugie do uczynienia go niewolnikiem i upodleniu U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 19:27:31 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Lipiec 01, 2011, 19:38:45 »

I teoretycznie i praktycznie jest tak jak opisa³am , zwyczajnie jest.

Problem Cz³owieka nie tkwi w konfrontacji  ze zdarzeniami nios±cymi mu jego osobiste z³u czy dobro.

Ten problem to brak zaufania do w³asnych odczuæ , zepchniêcie je na margines , ¿ycie przekazywanymi wzorcami innych , wybieranymi dla nas jako nasze dobro przez innych. Gdy w rzeczywisto¶ci wcale to dobrem poszczególnych osób nie jest.
Wzorce mody , poddawanie siê im , to najwiêkszy problem naszych czasów.

One zacieraj± nasze odczucia i dewaluuj± nasze osobiste warto¶ci. No ale kto nie chce byæ na topie?

Ja nie, z tego wiêc  powodu popadam w konflikty z wieloma z was , bo zawsze stawiam jako priorytet w dyskusji moje odczucia i moje warto¶ci.  Zbyt czêsto tak ro¿ne od tych popularnie uznawanych. Modnych , lub przyjêtych za prawdziwe , albo zgodne z ustanowion± tradycjom.

Byæ zawsze sob±.... to bardzo trudne , odpowiedzialne i odwa¿ne, bowiem system tej gry wysy³a natychmiast swoich przedstawicieli by zniszczyæ ka¿d± indywidualno¶æ odstaj±c± od regu³ przez ni± ustanowionych.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 21:34:20 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Lipiec 01, 2011, 20:03:58 »

Cytat: Kiara
No ale kto nie chce byæ na topie?

Ja nie, z tego powodu popadam w konflikty z wieloma z was , bo zawsze stawiam jako priorytet w dyskusji moje odczucia i moje warto¶ci zbyt czêsto tak ro¿ne od tych popularnie uznawanych.

Publiczne popadanie w konflikty, to równie¿ bycie na topie.  Du¿y u¶miech  Zabieg ten czêsto stosuj± wszelkie niedosz³e lub upadaj±ce gwiazdki.
Poza tym, gdyby dyskutanci podobnie jak Ty, nie stawiali jako priorytetu w dyskusji swoich odczuæ i warto¶ci, nie by³oby konfliktu. 
No i nie wszyscy ró¿nicê zdañ uwa¿aj± za konflikt.  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 20:08:40 wys³ane przez ptak » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Lipiec 01, 2011, 20:34:40 »

bardzo niedobre jest relatywizowanie od tego zaczely sie 2 wojny...U¶miech dobro ogolu jest wazniejsze niz indywidualnosc..pozatym np Jezus byl indywidualnoscia i mial bardzo oryginalne poglady i uczyl na czym polega zycie i zaswiaty ale malo kto go sluchal...U¶miech

tak sa 2 systemy jeden wszystko ujednolica, drugi wszystko miesza i sprzedaje ja ich nie wymyslilem..U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Lipiec 01, 2011, 20:48:16 »

Cytat: quetz
... wiernosc Bogu po armagedonie Ci co zostana do tego dojda.. ...

Ciekawie ³±czymy ezoterykê z religi±.
I mamy tylko dwa wyj¶cia.
Czy rzeczywi¶cie tylko dwa?
"Armagedon", byæ mo¿e rozegra siê, ale co to ma wspólnego z nami? Bêdzie to pojedynek miêdzy grup± Oriona i Reptoidów.
Bez wzglêdu na to kto wygra tê bataliê my najmniej na tym skorzystamy. bêdzie to co¶ na wzór powiedzonka "wpad³e¶ z deszczu pod rynnê". Je¶li wygra Orion to bêdzie nam troszkê l¿ej, ale i tak bêdziemy pod "sukcesj±" Oriona, choæ wyzwoleni od Reptilian.
Widzê trzeci± mo¿liwo¶æ.
Niezale¿no¶æ od którejkolwiek z tych grup.
Ma¿emy i mamy do tego pe³ne prawo, staæ siê niezale¿n± cywilizacj±. Nie podatn± na wp³ywy naszych "stwórców" (Orionidów/Nibirian( czy okupantów *Reptylian").
Mamy wszelkie ku temu predyspozycje, tylko chciejmy je wykorzystaæ. Nie poddajmy siê czyjejkolwiek sukcesji. Nie jeste¶my ju¿ niewolnikami!

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Lipiec 01, 2011, 21:11:56 »

w takim razie proponuje obudzic weza kundalini we wnetrzu wielkije piramidy..U¶miech, moze wszystko wroci do normy?

"W ów dzieñ bêdzie siê znajdowa³ o³tarz Pana po¶rodku kraju Egiptu, a przy jego granicy stela na cze¶æ Pana. 20 Bêd± to znaki i ¶wiadectwa o Panu Zastêpów w kraju egipskim"
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 21:12:28 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #34 : Lipiec 01, 2011, 21:42:52 »

w takim razie proponuje obudzic weza kundalini we wnetrzu wielkije piramidy..U¶miech, moze wszystko wroci do normy?

"W ów dzieñ bêdzie siê znajdowa³ o³tarz Pana po¶rodku kraju Egiptu, a przy jego granicy stela na cze¶æ Pana. 20 Bêd± to znaki i ¶wiadectwa o Panu Zastêpów w kraju egipskim"

>quetz<, znów Biblia.
Jakiego "Pana"?
Ten biblijny to En-Lil i jego banda podszyta pod "Bractwo Wê¿a", czyli JHWH (Jehowa), czyli Orion.

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Lipiec 01, 2011, 21:45:07 »

A Orionidzi i Reptylianie to nie to samo?  Du¿y u¶miech

Diabe³ tkwi w szczegó³ach..... Z³y

Z tego co wiem to dok³adnie to samo , przekrêt polega miêdzy innymi na zmyleniu Ludzi.
Bowiem opowiadaj±c siê za któr±¶ z nazw opowiadaj± siê za  jedn± i t±  sam± opcj± któr± te nazwy reprezentuj±.
Zatem i tak i tak przekazuj± w³adzê nad sob± w³adc± i dotychczasowym "opiekunom"  miast postawiæ na siebie i osobisty rozwój.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 21:46:51 wys³ane przez Kiara » Zapisane
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Lipiec 01, 2011, 21:47:12 »

wierze swojej intuicji..U¶miech wiesz to mniej wiecej tak jak z mlynkiem modlitewnym buddystow, zeby zamknac puszke pandory nalezy uzyc odpowedniego rezonansu w odpowiednim miejscu najlepiej go tam zostawic..U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #37 : Lipiec 01, 2011, 21:59:33 »

Cytat: Kiara
A Orionidzi i Reptylianie to nie to samo?  Du¿y u¶miech

Diabe³ tkwi w szczegó³ach.....   Z³y

Uwa¿am, ¿e nie.
Wielu próbuje ich ³±czyæ. Wg mnie to zupe³nie skrajne, inne cywilizacje.
Moim skromnym zdaniem to Orionidzi/Nibirianie przyczynili siê do pojawienia siê Reptilian w naszej galaktyce.
Co¶ jak p³ocki ksi±¿ê Mazowiecki sprowadzi³ do Polski Krzy¿aków. Czym siê kierowali? Cholera ich wie.
Teraz musz± wypiæ piwo, którego sobie i innym nawarzyli.

>quetz,, uwa¿am, ¿e "puszkê Pandory" zamkniemy raz na zawsze kiedy wydostaniemy siê spod wp³ywów tych cywilizacji.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 21:59:46 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Lipiec 01, 2011, 22:16:29 »

hm mozliwe w CERNnie sie to uda i chca nas przeniesc do innego wymiaru.. ewentualnie tworzac nowy wszechswiat...U¶miech

no wlasnie to dalszy ciag rytualu IX- XI inaczej hellgate U¶miech

ps. Orion wg majow i egiptu to zaswiaty wiec nie wydaje mi sie ze to zla cywilizacja..
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 22:17:17 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Lipiec 01, 2011, 22:37:39 »

Wyobra¼ sobie ( skoro wywo³ano mnie ju¿ do tej spowiedzi) i¿ nie szuka³am i nie szukam  ¿adnych , naprawdê ¿adnych przygód mêsko damskich.
Spotykanych mê¿czyzn traktujê jak kolegów bli¿szych lub dalszych nic wiêcej.
Przed czy po Krecie?
Chyba nie to samo rozumiemy pod pojêciem "kolega/kole¿anka"... byæ mo¿e Twoje znaczenie "kole¿eñsko¶ci" nale¿y przepu¶ciæ przez jaki¶ kod np. peszerowy... tak samo jak i wiele innych pojêæ.

Co do sedna w±tku - ci±gle s³yszê, ¿e wiedza jest zmanipulowana, poprzekrêcana o ile¶ tam stopni i nigdzie nie jestem w stanie siê doczytac jak ma ona wygl±daæ w wersji nieprzekrêconej. Obserwujê wzajemne licytacje czyja to wiedza jest prawdziwsza i pe³niejsza, szkoda tylko, ¿e gdy dyskusja zdaje siê wkraczaæ w obszary ¶ci¶le merytoryczne, konkrety i fakty zastêpuje nag³a niechêæ do jej prowadzenia, szczególnie ze strony tych najlepiej "poinformowanych"...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Lipiec 01, 2011, 23:11:09 »

Mili moi i przed Kret± i po Krecie i po wszystkich innych przed i po... dla mnie jedyn± ewentualno¶ci± bycia z mê¿czyzna jest mi³o¶æ która urodzi siê w sercach obydwojga.

Je¿eli ten cudowny moment rozpalenia siê dwóch serc nie nast±pi , nie ma dla mnie innej opcji dla poznanego mê¿czyzny jak mój kolega czy przyjaciel.
Mi³o¶æ rozpala siê piêknym ogniem w sercach lub nie , nie mo¿na jej wymusiæ , zaprogramowaæ , ni kupiæ.

Takie s± moje warto¶ci , pró¿no wiêc wymy¶lacie historyjki , których nie by³o i aran¿ujecie zdarzenia , które nie zaistnia³y.

I jeszcze jedno bardzo wa¿ne dla mnie.

Mê¿czyzna , który jest w zwi±zku z inn± kobiet± ( nie wa¿ne formalnie zalegalizowanym , czy nie) jest dla mnie nietykalny w sensie jakiej kolwiek intymno¶ci z nim!

Przez szacunek dla  siebie samej , kobiety z która jest i jego samego. Bowiem cudze zwi±zki s± dla mnie nienaruszaln± ¶wiêto¶ci±.

My¶lê i¿ ju¿ zaspokoi³am zainteresowania wszystkich ciekawskich moim  systemem warto¶ci zwi±zanym mo¿liwo¶ci± mojego bycia w zwi±zku z mê¿czyzn±.

S± to moje niezmieniaj±ce siê warto¶ci etyczno- moralne i uczuciowe.

Zatem naprawdê szkoda waszego czasu i energii na umieszczanie mojej osoby w domniemanych scenariuszach re¿yserowanych wasz± nadinterpretacj± zdarzeñ.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 23:11:33 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Lipiec 01, 2011, 23:27:28 »

Dziêkujê Ci Kiaro za ostatnie posty. Je¿eli mia³em chocia¿ cieñ w±tpliwo¶ci czy nadziei w temacie Twoich wypowiedzi i standardów zachowania ostatnimi postami kompletnie je rozwia³a¶. Jeszcze raz wypada mi podziêkowaæ.
Prawda zawsze wychodzi na jaw, to tylko kwestia czasu - o czym wielokrotnie siê przekona³em, tak¿e na tym forum, wiêc ¶piê spokojnie.

Na Twoim miejscu ostro¿niej zarzuca³bym innym wyimaginowane scenariusze, zw³aszcza po twoich do¶wiadczeniach z osobami nawet z tego forum. Nie zapominaj, ¿e wiele rzeczy mo¿na ³atwo dowie¶æ zamieszczaj±c wypowiedzi osób bior±cych w nich udzia³. Twoja arogancja pewno¶æ i buta Ciê gubi, tj. ods³ania prawdziwe zachowania i oblicze.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Lipiec 02, 2011, 12:02:04 »

Po raz trzecie ju¿ proszê by¶cie przenie¶li siê z tymi wyja¶nieniami do odpowiedniejszego w±tku. Czy mam zacz±æ ci±æ temat?

PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Lipiec 02, 2011, 12:46:26 »

nAJWY¯SZA PORA... BO wiele postów tutaj nie ma nic wspólnego z tematem.
Dalej: nawet nie stanowi dygresji do niego.

chcia³em sie zorientowaæ w temacie - a jestem podstepnie zmuszany czytac tu jakies osobiste wyw³oki
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2011, 12:48:37 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Tomasz
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Lipiec 02, 2011, 20:13:55 »

Dok³adnie to samo odczuwam mimo, ¿e jestem tu nowy.
Ja bym to skwitowa³ tak: Jakby ka¿dy patrzy³ na siebie to nie by³oby tu ¿adnej dyskusji. Ka¿de insynuacje, podchwytliwe a nawet z³o¶liwe uwagi to jest koncentracja na czyich¶ zachowaniach, zamiast skupiæ siê na swojej osobie i pe³nej tolerancji - wolno¶ci s³owa. Je¶li siê z czym¶ nie zgadzam to ju¿ jest mój problem i na ile akceptujê wybór innych ludzi. Do tego d±¿ê U¶miech
Dlatego te¿ nie udzielam siê w zbyt wielu w±tkach poniewa¿ nie chcê uczestniczyæ w takich rozmowach, w których przewodnim tematem sta³o siê: kogo ostatnie s³owo. A dlaczego (zapytajcie siebie) Twoje czy Twoje s³owo (argument) musi byæ ostatnie ?

Pozdrawiam Was i ¿yczê znalezienia wybaczenia sobie wzajemnie cokolwiek Was tak k³uje w sercach Mrugniêcie
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Lipiec 02, 2011, 20:49:00 »

Masz Tomku racje. Jednak mysle ze powinienes brac udzial w dyskusjach na temat..... . Jestes tu niedlugo, jeszcze troszke, a zorietujesz sie jak to na tym forum jest i dlaczego. Po malu powinienes sie starac znalesc swoje miejsce miedzy nami.
Serdecznie pozdrawiam .Rafaela
Tomasz
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Lipiec 02, 2011, 21:10:17 »

Tak też postaram się czynić droga Rafaello U¶miech
Jednak moja wiedza ezoteryczna, filozoficzna i historyczna z zakresu religii nie daje mi swobody wypowiedzi w wielu tematach dlatego obserwuję, uczę się...Łatwiej mi się udzielić na temat moich odczuć dotyczących dążenia do poczucia bezgranicznego szczęścia, które udało mi się osiągnąć, przez chwilę Smutny lecz czasami powraca  (nie byłem na haju U¶miech zaręczam)
Tymczasem chętnie poczytam jeszcze trochę ciekawostek na temat bractw.

p.s. Przepraszam Darku za wypowiedzi niezgodne z tematem Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2011, 21:11:17 wys³ane przez Tomasz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Lipiec 06, 2011, 19:38:54 »

Cytat: quetz
ps. Orion wg majow i egiptu to zaswiaty wiec nie wydaje mi sie ze to zla cywilizacja..

Ani z³a, ani dobra. Jak ka¿da inna, pilnuj± swego interesu. Fakt, bardziej nam przychylni - w koñcu to oni "uczynili nas na obraz i podobieñstwo swoje", ale ich interesy oscyluj± bardziej na ich ni¿ na nasz± stronê. W koñcu kontynuuj± "dzie³o" En-Lil;a. Du¿y u¶miech

Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: