Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:41:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Kolejny argument "ZA", uwiarygadniaj±cy sesje:  (Przeczytany 1215 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« : Listopad 12, 2008, 20:29:17 »

¯adne "klosze" - zak³adaj±c, ¿e takowe mog³yby zaistnieæ w pozytywnym sensie jako rzeczywista ochrona a nie pu³apka - nie za³atwi± spraw aktualnego stanu ludzko¶ci. Bêdzie dzia³o siê to samo tyle, ¿e pod kloszem - atmosfera bêdzie tylko bardziej napiêta.

Nigdy nie twierdzi³em, ¿e cechuje mnie mi³o¶æ bezwarunkowa. Owszem pis±³em, ¿e chcia³bym, ¿eby tak by³o ale wydaje mi siê to - w moim przypadku - dosyæ odleg³e. Pomimo to póbujê. Nie jestem niczyim wrogiem, nikomu nie ¿yczê ¼le. Potrafiê jednak byæ osch³y i z³o¶liwy w wypowiedziach i otwarcie siê wtedy do tego przyznajê. Ty natomiast wielokrotnie twierdzi³e¶, ¿e negatywne uczucia s± ju¿ poza Tob± - a tutaj ostatnio strzykasz ¿ó³ci±; chyba powiniene¶ zweryfikowaæ to stanowisko.

Po co ta z³o¶æ - ja wykaza³em Ci co mi nie pasuje i tyle. Nie zabraniam przecie¿ u¿ywaæ Ci argumentów popieraj±cych co mówisz czy te¿ zbijaæ moich. Ka¿dy przedstawia swoj± racjê, byle w miarê w kulturalny sposób. Tyle tylko, ¿e zauwa¿y³em, ¿e nie potrafisz ich przytoczyæ i w to miejsce pojawia siê z³o¶c i ¿ó³æ. Bezsilno¶æ?

Natomiast dziêki polemice mó¿emy dostrzec rzeczy których wcze¶niej nie zauwa¿ali¶my - dlatego powinna byc mo¿liwie merytoryczna zamiast przesadnych z³o¶liwo¶ci. Zauwa¿, ¿e nigdy nie powiedzia³em na forum do nikogo: "zamknij siê bo nie masz racji", przeciwnie zawsze chêtnie wys³ucham pogl±dów innych i na nie odpowiem.
Jedynie poprosi³em Kiarê vel Ma³gorzatê aby zamiast przepisywaæ swoje monologi po prostu poda³a do nich linki [na stare forum/ do archiwum].
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: