Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 15:32:31

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Znalaz³em ciekaw± stronê o Misji Ratowania Ziemi i Ludzi  (Przeczytany 10636 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
targuj
Go¶æ
« : Maj 22, 2011, 20:06:05 »

Je¶li kto¶ jest zainteresowany kontynuacj± "Projektu Cheops" nadal z medium Lucyn± £obos-Brown to warto udaæ sie na strony project-cheops.com lub nowa (ma³o znana) strona z Chicago misja-giza.com (za³o¿yli nowe forum na którym udzielaj± odpowiedzi ludzie z bliskiego otoczenia Lucyny np. R. Choroszy, Konrad i jeszcze parê innych osób).
Dowiedzia³em siê tam, ¿e Lucyna £-B nie zrezygnowa³a ze wspó³pracy z Darem ¦wiatowida ale zosta³a zmuszona do rezygnacji wiêc pan Wójcikiewicz znalaz³ sobie nowe medium przez które podobno przemawia EN-KI (osobi¶cie uwa¿am,¿e to nowe medium zdrowo miesza w g³owach p. Wójcikiewiczowi i jego ¶wicie ). Enki wyra¼nie mówi³ wiele razy, ¿e LUCYNA zosta³a wybrana w drodze castingu i to tylko ona mo¿e obudziæ Króla Khufu który jest kluczem do uruchomienia mechanizmu ochrony ziemi i ludzi.
Czyta³em ciekawy list Pana Ryszarda Choroszy na temat Pani Lucyny i Pani Doliñskiej. misja-giza.com na stronie g³ównej "List który warto i trzeba przeczytaæ"
Jak znam ¿ycie to ten post zostanie szybko usuniêty poniewa¿ nie pochwala tego co robi Pan Wójcikiewicz. Zobaczymy. Smutny Du¿y u¶miech
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Maj 22, 2011, 20:37:09 »

Ciekawe, prosze podaj link do tego tematu. Serdecznie dziekuje. Rafaela
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Maj 22, 2011, 20:45:31 »

To bêdzie na stronie www.misja-giza.com  na stronie g³ównej tylko trzeba trochê przesun±æ na dó³.

===================================

Z tego co obserwujê strone misja-giza.com to maj± tam ciekawe informacje i jak s±dzê z pierwszej rêki. Widzê te¿ ¿e wzrasta ich ogl±dalno¶æ ok 5000 wejsc na miesi±c.
Ciekawe jest te¿ to ¿e chyba tyko oni maj± bannery do stron Billa Browna i Lucuny £.B. Zreszt± oceñcie sami.

Scali³em posty
darek
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2011, 21:32:53 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Maj 23, 2011, 21:30:26 »

O, to bardzo istotna informacja, niby dlaczego post mia³by byæ usuniety? Nie takie reweacje tu by³y pisane.
Za³o¿ono nowy portal, to dobra wie¶æ bo poprzednia strona kuleje od czasu jej uruchomienia. Wykonana co prawda z rozachem lecz b³êdami, naprawde trudno sie na niej poruszaæ. A ¿e towarzystwo sie rozesz³o w ró¿ne strony, teraz przynajmniej wiadomo dok±d.
Jako¶ nie widzê Pch bez pani £obos, mo¿e wiêc i dobrze ¿e próbuje sie uwolniæ od Wójcikiewicza? Z drugiej strony 'misja-giza' to ju¿ kolejny twór Samcia i sama akcja zaczyna tracic na wiarygodno¶ci. Jaka jest pewno¶æ ¿e autor strony ma kontakt z Lucyn±?
Nowe forum, to tak¿e dobre rozwi±zanie dla Projektu. Na pierwszym by³ ba³agan, na kolejnym otwarta wrogo¶æ do entuzjastów tematu - wiemy jak to sie skoczy³o. Mo¿e tym razem kto¶ ze strony Projektu zechce dopilnowaæ co jest pisane w postach?
Nie s±dze tak¿e aby nast±pi³y wiêksze przenosiny towarzystwa z forum. Choæ siedzimy tu ju¿ pewien czas, wydaje mi sie ¿e jeste¶my jako¶ z¿yci w tej doli i niedoli.
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Maj 23, 2011, 22:18:34 »

Witaj Enigma,
Osobi¶cie znam autora i administratora strony www.misja-giza. Poniewa¿ ja nim jestem.
Nazywam siê Konrad Mieszkowski mieszkam w Chicago i osobi¶cie znam Lucynê. Czasami mnie widaæ na zdjêciach z sesji publicznych. To taki kole¶ w okularach zaraz po trzydziestce. Za³o¿y³em nowe forum i stronê www.misja-giza.com aby móc przekazywaæ wiarygodne wiadomo¶ci o sytuacji w Egipcie jak i na ¶wiecie.
Forum zosta³o za³o¿one po to aby móc bez cenzury pisaæ o Egipcie jak i sprostowaæ sprawê z nowym medium A. Wójcikiewicza.
W razie pytañ co do mojej wiarygodno¶ci mo¿na zadzwoniæ do Lucyny do Chicago 001 773 953 6060 lub do mnie 001 773 297 1265

Pozdrawiam,
Konrad
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Maj 23, 2011, 22:50:04 »

to ju¿ kolejny twór Samcia i sama akcja zaczyna tracic* na wiarygodno¶ci.
Le¿ê i gryzê dywan... to "zaczyna traciæ" mnie kompletnie rozwali³o, no mistrzostwo spostrzegawczo¶ci...

* podkre¶lenie - moje.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Maj 24, 2011, 11:22:31 »

Alez artq, nie gry¼ dywana bo ci zaszkodzi U¶miech a o zêbów trzeba dbaæ, wizyta u dentysty to teraz maj±tek.

Tak to ju¿ nie pierwsze rozstanie w gronie osób zwi±zanych z Pch, ale jak napisa³am chodzi³o mi o to czy jest to jakas nieformalna grupa entuzjastów pani £obos, czy tez grupa maj±ca z Lucyn± rzeczywisty kontakt. Z pobie¿nego, szybkiego przegl±du strony wynika ¿e Sesja Publiczna chanelingu telepatycznego z Lucyn± £obos. Chicago 27 marca 2011 roku.

jest zamieszczona równie¿ na stronie stronie http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26&sectionId=556&cmd=  pod nr 112

Panie Konradzie, witam i dziekuje za informacje. Skoro zechcia³ sie pan z nami podzieliæ nowym serwisem, bêd± kolejne i mo¿e nie³atwe pytania. Prosze sie nie zra¿aæ pewnymi komentarzami. Wiêc je¶li dwa serwisy publikuja ta sam± sesjê jako w³asn±, a dodatkowo na stronie www.projekt-cheops.com pojawia sie kolejna 113 z Lucyn± £. nasuwaj± sie takie pytania z kim obecnie wspó³prauje pani Lucyna?

...Lucyna £-B nie zrezygnowa³a ze wspó³pracy z Darem ¦wiatowida ale zosta³a zmuszona do rezygnacji wiêc pan Wójcikiewicz znalaz³ sobie nowe medium przez które podobno przemawia EN-KI

Pytanie wiêc jest oczywiste, skoro Wójcikiewicz ma nowe medium to czy wspó³praca z nim bedzie kontynuowana, zerwana, czy tylko ograniczona? Szuka³am (przyznam do¶æ pobieznie) informacji na ten temat, wiêc jesli pan jest administratorem tej strony, gdzie mo¿naby sie dowiedzieæ czego¶ w tym temacie. Czy mo¿e tym razem odbywane sesje bêd± publikowane w dwuch serwisach jednoczesnie?
Btw, przy otwarciu strony misja-giza, w górnej czê¶ci pojawia sie komunikat "Joom!Fish config error: Default language is inactive! Please check configuration, try to use first active language" - czy chodzi o jêzyk i jak temu errorowi zaradziæ?
targuj
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Maj 24, 2011, 12:38:20 »

Error sprawdzê. Dziêkujê za informacje poniewa¿ nikt mi jeszcze nie zg³osi³ b³êdu strony.
Je¿eli chodzi o wspó³pracê Lucyny z ze stron± projekt-cheops.com i fundacj± Dar ¦wiatowida to nie chcê siê wypowiadaæ za Lucynê. Jednak w mojej ocenie to polska fundacja nie chce wspó³pracy z Lucyn± (¶ci¶lej mówi±c z EN-KI który przez ni± przemawia) Mimo tego, ¿e strona Projekt-Cheops.com zamieszcza nowe Sesje Publiczne to i tak siê do nich nie stosuje poniewa¿ dzia³a zgodnie ze wskazówkami nowego medium Pani A.Doliñskiej. Czytaj±c choæby ostatni± sesjê publiczn± z udzia³em Lucyny mo¿na zauwa¿yæ wyra¼ne kontrasty co do strategii dzia³añ które to pozwol± uruchomiæ Zabezpieczenie dla Ziemi.
Chocia¿by ostatnia wizyta polskiej fundacji w Egipcie to zwyk³e marnotrawienie ludzkich pieniêdzy. Wkrótce na ten temat bêdzie wiêcej na forum www.misja-giza.com
Pozdrawiam z Chicago,
Konrad Mieszkowski
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #8 : Maj 24, 2011, 13:39:23 »

..u mnie stronka dzia³a Ok!, i chcia³em tylko dodaæ do filmiku na tej stronie,-
zróbmy to razem, wszyscy dla wszystkich
niech jedno¶æ przemówi U¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Maj 24, 2011, 16:19:37 »

Byc mo¿e jest co¶ nie tak z moim Windowsem, mo¿e przestarza³y system mam. Wygl±da to tak mniej wiecej

http://desmond.yfrog.com/Himg197/scaled.php?tn=0&server=197&filename=scr1p.jpg&xsize=640&ysize=640

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Maj 24, 2011, 19:19:02 »

Cytat: Enigma
... Tak to ju¿ nie pierwsze rozstanie w gronie osób zwi±zanych z Pch, ale jak napisa³am chodzi³o mi o to czy jest to jakas nieformalna grupa entuzjastów pani £obos, czy tez grupa maj±ca z Lucyn± rzeczywisty kontakt. Z pobie¿nego, szybkiego przegl±du strony wynika ¿e Sesja Publiczna chanelingu telepatycznego z Lucyn± £obos. Chicago 27 marca 2011 roku.

jest zamieszczona równie¿ na stronie stronie http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26&sectionId=556&cmd=  pod nr 112 ...

Dziêki temu i stronie/forum utworzonemu przez >targuj< mamy aktualny wgl±d w rozwój sytuacji.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 08, 2011, 10:36:28 »

Posty >Pacia< i inne nawi±zuj±ce do jego my¶li przenios³em do Samuel, Planeta X, Dracorianie - czy to ju¿ koniec dla ludzko¶ci?

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: