Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 05, 2025, 06:04:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ZnalazÂłem ciekawÂą stronĂŞ o Misji Ratowania Ziemi i Ludzi  (Przeczytany 10957 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
targuj
Gość
« : Maj 22, 2011, 20:06:05 »

JeÂśli ktoÂś jest zainteresowany kontynuacjÂą "Projektu Cheops" nadal z medium LucynÂą ÂŁobos-Brown to warto udaĂŚ sie na strony project-cheops.com lub nowa (maÂło znana) strona z Chicago misja-giza.com (zaÂłoÂżyli nowe forum na ktĂłrym udzielajÂą odpowiedzi ludzie z bliskiego otoczenia Lucyny np. R. Choroszy, Konrad i jeszcze parĂŞ innych osĂłb).
Dowiedzia³em siê tam, ¿e Lucyna £-B nie zrezygnowa³a ze wspó³pracy z Darem Œwiatowida ale zosta³a zmuszona do rezygnacji wiêc pan Wójcikiewicz znalaz³ sobie nowe medium przez które podobno przemawia EN-KI (osobiœcie uwa¿am,¿e to nowe medium zdrowo miesza w g³owach p. Wójcikiewiczowi i jego œwicie ). Enki wyraŸnie mówi³ wiele razy, ¿e LUCYNA zosta³a wybrana w drodze castingu i to tylko ona mo¿e obudziÌ Króla Khufu który jest kluczem do uruchomienia mechanizmu ochrony ziemi i ludzi.
Czyta³em ciekawy list Pana Ryszarda Choroszy na temat Pani Lucyny i Pani Doliùskiej. misja-giza.com na stronie g³ównej "List który warto i trzeba przeczytaÌ"
Jak znam Âżycie to ten post zostanie szybko usuniĂŞty poniewaÂż nie pochwala tego co robi Pan WĂłjcikiewicz. Zobaczymy. Smutny DuÂży uÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #1 : Maj 22, 2011, 20:37:09 »

Ciekawe, prosze podaj link do tego tematu. Serdecznie dziekuje. Rafaela
targuj
Gość
« Odpowiedz #2 : Maj 22, 2011, 20:45:31 »

To bĂŞdzie na stronie www.misja-giza.com  na stronie g³ównej tylko trzeba trochĂŞ przesun¹Ì na dó³.

===================================

Z tego co obserwujê strone misja-giza.com to maj¹ tam ciekawe informacje i jak s¹dzê z pierwszej rêki. Widzê te¿ ¿e wzrasta ich ogl¹dalnoœÌ ok 5000 wejsc na miesi¹c.
Ciekawe jest teÂż to Âże chyba tyko oni majÂą bannery do stron Billa Browna i Lucuny ÂŁ.B. ZresztÂą oceĂącie sami.

ScaliÂłem posty
darek
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2011, 21:32:53 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Enigma
Gość
« Odpowiedz #3 : Maj 23, 2011, 21:30:26 »

O, to bardzo istotna informacja, niby dlaczego post miaÂłby byĂŚ usuniety? Nie takie reweacje tu byÂły pisane.
Za³o¿ono nowy portal, to dobra wieœÌ bo poprzednia strona kuleje od czasu jej uruchomienia. Wykonana co prawda z rozachem lecz b³êdami, naprawde trudno sie na niej poruszaÌ. A ¿e towarzystwo sie rozesz³o w ró¿ne strony, teraz przynajmniej wiadomo dok¹d.
Jakoœ nie widzê Pch bez pani £obos, mo¿e wiêc i dobrze ¿e próbuje sie uwolniÌ od Wójcikiewicza? Z drugiej strony 'misja-giza' to ju¿ kolejny twór Samcia i sama akcja zaczyna tracic na wiarygodnoœci. Jaka jest pewnoœÌ ¿e autor strony ma kontakt z Lucyn¹?
Nowe forum, to tak¿e dobre rozwi¹zanie dla Projektu. Na pierwszym by³ ba³agan, na kolejnym otwarta wrogoœÌ do entuzjastów tematu - wiemy jak to sie skoczy³o. Mo¿e tym razem ktoœ ze strony Projektu zechce dopilnowaÌ co jest pisane w postach?
Nie sÂądze takÂże aby nastÂąpiÂły wiĂŞksze przenosiny towarzystwa z forum. ChoĂŚ siedzimy tu juÂż pewien czas, wydaje mi sie Âże jesteÂśmy jakoÂś zÂżyci w tej doli i niedoli.
targuj
Gość
« Odpowiedz #4 : Maj 23, 2011, 22:18:34 »

Witaj Enigma,
OsobiÂście znam autora i administratora strony www.misja-giza. PoniewaÂż ja nim jestem.
Nazywam siĂŞ Konrad Mieszkowski mieszkam w Chicago i osobiÂście znam LucynĂŞ. Czasami mnie widaĂŚ na zdjĂŞciach z sesji publicznych. To taki koleÂś w okularach zaraz po trzydziestce. ZaÂłoÂżyÂłem nowe forum i stronĂŞ www.misja-giza.com aby mĂłc przekazywaĂŚ wiarygodne wiadomoÂści o sytuacji w Egipcie jak i na Âświecie.
Forum zostaÂło zaÂłoÂżone po to aby mĂłc bez cenzury pisaĂŚ o Egipcie jak i sprostowaĂŚ sprawĂŞ z nowym medium A. WĂłjcikiewicza.
W razie pytaĂą co do mojej wiarygodnoÂści moÂżna zadzwoniĂŚ do Lucyny do Chicago 001 773 953 6060 lub do mnie 001 773 297 1265

Pozdrawiam,
Konrad
arteq
Gość
« Odpowiedz #5 : Maj 23, 2011, 22:50:04 »

to juÂż kolejny twĂłr Samcia i sama akcja zaczyna tracic* na wiarygodnoÂści.
Le¿ê i gryzê dywan... to "zaczyna traciÌ" mnie kompletnie rozwali³o, no mistrzostwo spostrzegawczoœci...

* podkreÂślenie - moje.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #6 : Maj 24, 2011, 11:22:31 »

Alez artq, nie gryÂź dywana bo ci zaszkodzi UÂśmiech a o zĂŞbĂłw trzeba dbaĂŚ, wizyta u dentysty to teraz majÂątek.

Tak to juÂż nie pierwsze rozstanie w gronie osĂłb zwiÂązanych z Pch, ale jak napisaÂłam chodziÂło mi o to czy jest to jakas nieformalna grupa entuzjastĂłw pani ÂŁobos, czy tez grupa majÂąca z LucynÂą rzeczywisty kontakt. Z pobieÂżnego, szybkiego przeglÂądu strony wynika Âże Sesja Publiczna chanelingu telepatycznego z LucynÂą ÂŁobos. Chicago 27 marca 2011 roku.

jest zamieszczona rĂłwnieÂż na stronie stronie http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26&sectionId=556&cmd=  pod nr 112

Panie Konradzie, witam i dziekuje za informacje. Skoro zechcia³ sie pan z nami podzieliÌ nowym serwisem, bêd¹ kolejne i mo¿e nie³atwe pytania. Prosze sie nie zra¿aÌ pewnymi komentarzami. Wiêc jeœli dwa serwisy publikuja ta sam¹ sesjê jako w³asn¹, a dodatkowo na stronie www.projekt-cheops.com pojawia sie kolejna 113 z Lucyn¹ £. nasuwaj¹ sie takie pytania z kim obecnie wspó³prauje pani Lucyna?

...Lucyna £-B nie zrezygnowa³a ze wspó³pracy z Darem Œwiatowida ale zosta³a zmuszona do rezygnacji wiêc pan Wójcikiewicz znalaz³ sobie nowe medium przez które podobno przemawia EN-KI

Pytanie wiêc jest oczywiste, skoro Wójcikiewicz ma nowe medium to czy wspó³praca z nim bedzie kontynuowana, zerwana, czy tylko ograniczona? Szuka³am (przyznam doœÌ pobieznie) informacji na ten temat, wiêc jesli pan jest administratorem tej strony, gdzie mo¿naby sie dowiedzieÌ czegoœ w tym temacie. Czy mo¿e tym razem odbywane sesje bêd¹ publikowane w dwuch serwisach jednoczesnie?
Btw, przy otwarciu strony misja-giza, w gĂłrnej czĂŞÂści pojawia sie komunikat "Joom!Fish config error: Default language is inactive! Please check configuration, try to use first active language" - czy chodzi o jĂŞzyk i jak temu errorowi zaradziĂŚ?
targuj
Gość
« Odpowiedz #7 : Maj 24, 2011, 12:38:20 »

Error sprawdzê. Dziêkujê za informacje poniewa¿ nikt mi jeszcze nie zg³osi³ b³êdu strony.
Je¿eli chodzi o wspó³pracê Lucyny z ze stron¹ projekt-cheops.com i fundacj¹ Dar Œwiatowida to nie chcê siê wypowiadaÌ za Lucynê. Jednak w mojej ocenie to polska fundacja nie chce wspó³pracy z Lucyn¹ (œciœlej mówi¹c z EN-KI który przez ni¹ przemawia) Mimo tego, ¿e strona Projekt-Cheops.com zamieszcza nowe Sesje Publiczne to i tak siê do nich nie stosuje poniewa¿ dzia³a zgodnie ze wskazówkami nowego medium Pani A.Doliùskiej. Czytaj¹c choÌby ostatni¹ sesjê publiczn¹ z udzia³em Lucyny mo¿na zauwa¿yÌ wyraŸne kontrasty co do strategii dzia³aù które to pozwol¹ uruchomiÌ Zabezpieczenie dla Ziemi.
ChociaÂżby ostatnia wizyta polskiej fundacji w Egipcie to zwykÂłe marnotrawienie ludzkich pieniĂŞdzy. WkrĂłtce na ten temat bĂŞdzie wiĂŞcej na forum www.misja-giza.com
Pozdrawiam z Chicago,
Konrad Mieszkowski
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #8 : Maj 24, 2011, 13:39:23 »

..u mnie stronka dziaÂła Ok!, i chciaÂłem tylko dodaĂŚ do filmiku na tej stronie,-
zrĂłbmy to razem, wszyscy dla wszystkich
niech jednoœÌ przemówi Uœmiech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Enigma
Gość
« Odpowiedz #9 : Maj 24, 2011, 16:19:37 »

Byc moÂże jest coÂś nie tak z moim Windowsem, moÂże przestarzaÂły system mam. WyglÂąda to tak mniej wiecej

http://desmond.yfrog.com/Himg197/scaled.php?tn=0&server=197&filename=scr1p.jpg&xsize=640&ysize=640

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Maj 24, 2011, 19:19:02 »

Cytat: Enigma
... Tak to juÂż nie pierwsze rozstanie w gronie osĂłb zwiÂązanych z Pch, ale jak napisaÂłam chodziÂło mi o to czy jest to jakas nieformalna grupa entuzjastĂłw pani ÂŁobos, czy tez grupa majÂąca z LucynÂą rzeczywisty kontakt. Z pobieÂżnego, szybkiego przeglÂądu strony wynika Âże Sesja Publiczna chanelingu telepatycznego z LucynÂą ÂŁobos. Chicago 27 marca 2011 roku.

jest zamieszczona rĂłwnieÂż na stronie stronie http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26&sectionId=556&cmd=  pod nr 112 ...

DziĂŞki temu i stronie/forum utworzonemu przez >targuj< mamy aktualny wglÂąd w rozwĂłj sytuacji.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 08, 2011, 10:36:28 »

Posty >Pacia< i inne nawiÂązujÂące do jego myÂśli przeniosÂłem do Samuel, Planeta X, Dracorianie - czy to juÂż koniec dla ludzkoÂści?

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: